Niemeyer: Snad mi pomohou Federerovy děti

11. 8. 2009, 17:52
Aktuality 8
Ti dva na sebe moc často narazit nemohou. Zatímco Roger Federer znovu kraluje tenisu, Kanaďan Frederic Niemeyer je na konci páté stovky světového žebříčku a v Montrealu hraje jen díky divoké kartě. "Snad ho jeho děti budou budit a já toho využiju," zažertoval Niemeyer, který je sám otcem.
Profily hráčů
Frederic Niemeyer

Když třiatřicetiletý Niemeyer porazil v Montrealu v prvním kole Rusa Kunicyna, bylo to teprve podruhé za dvanáct ročníků, na nichž se objevil, co postoupil. Teď Kanaďana, který si tu před šesti lety zahrál s Andrem Agassim - a prohrál -, čeká mnohem těžší soupeř: světová jednička Roger Federer.

"Jednou jsem tu hrál, když mé dceři byly dva týdny," svěřil se před jedním z nejsledovanějších zápasů své kariéry Niemeyer. "Ten týden jsem toho moc nenaspal. Snad to tak bude i s Rogerem a já toho využiju," smál se 487. hráč světového žebříčku.

To, že moc šancí proti novopečenému otci nemá, si samozřejmě uvědomuje.

"Snad mi pomůže servis, ale musím riskovat," dodal muž, který si v této sezoně vydělal zatím něco přes 6 tisíc dolarů a který už se v příštím roce na žádném turnaji neobjeví.

Sám Federer před turnajem v Montrealu řekl, že jeho rodina, která se na konci července rozrostla o dvě dcery, by mu v jeho další kariéře měla spíše pomoci. "Jsem moc zvědavý, jak zvládnu tuhle novou situaci. Rodina by mi mohla pomoci setřást ze sebe tlak, který cítím už tolik let. Tohle by mě mohlo psychicky zvednout," věří Švýcar.

Komentáře

8
Přidat komentář
PAVEL987
nitro zvane comebackem
Reagovat
PAVEL987
borecborec nakone!!!_!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
a.magerova
Vtipné přání Fredericu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jj, radsi sa zacni modlit :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D asi tak nějak
Reagovat
smazaný uživatel
prosim nevite kde se dá dívat na internetu? na Berdycha?
Děkuji za odkazy-...
Reagovat
smazaný uživatel
zkus www.fromsport.com
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist