Nišikori vyřadil Djokoviče a je prvním Asiatem v grandslamovém finále!

6. 9. 2014, 21:07
Aktuality 368
US OPEN MUŽI - Kei Nišikori se postaral o zápis do tenisové historie. Čtyřiadvacetiletý Japonec v semifinále US Open zdolal světovou jedničku Novaka Djokoviče a stal se prvním asijským tenistou ve finále grandslamového turnaje. O titul se utká s Federerem, nebo Čiličem.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Kei Nišikori na US Open poprvé v kariéře porazil dva hráče Top 10 po sobě a dnes přidal další cenný skalp elitního hráče. Po dvou pětisetových bitvách s Raonicem a Wawrinkou si ve svém prvním grandslamovém semifinále vyšlápl i na světovou jedničku Novaka Djokoviče, kterého zdolal 6-4 1-6 7-6 6-3.

"Nevím, co se děje. Je to nádherný pocit, porazil jsem prvního hráče světa a hrál jsem lépe než předtím. Báječné," řekl Nišikori po utkání na kurtu.

Kei NišikoriČtyřiadvacetiletý Japonec se v horku a velkém vlhku pohyboval lépe než Djokovič, i když v předchozích dvou zápasech strávil při pětisetových bitvách na kurtu osm a půl hodiny. "Mám dlouhé zápasy rád," usmíval se Nišikori.

Svěřenec vítěze French Open 1989 Američana Michaela Changa hrál velmi přesně a vyrovnaně. I přes snadno ztracenou druhou sadu dokázal mít ve výměnách převahu. "Zůstal jsem koncentrovaný a držel se své hry," řekl vítěz pěti turnajů ATP.

V Japonsku byly v době, kdy proměnil mečbol, čtyři hodiny ráno. "Doufám, že se koukalo hodně lidí a je to velká událost. Cítím z domova velkou podporu," řekl hráč, který Djokoviče porazil podruhé v kariéře a má se Srbem bilanci 2-1.

"Kei byl lepším hráčem. Já jsem dělal hodně chyb, zahrál moc krátkých míčů. Nebyl jsem to já. Nehrál jsem, co umím," řekl šampion z roku 2011 Djokovič hrál v semifinále US Open osmý rok po sobě, na předchozí čtyři finále ale nenavázal. Dále tak čeká na první triumf od červencového vítězství ve Wimbledonu a následné svatby s Jelenou Rističovou.



Novak Djokovič a Kei NišikoriNišikori si dnes zahrál jako první Japonec v semifinále grandslamu od roku 1933 a byl prvním japonským tenistou v semifinále US Open po dokonce 96 letech. Do finále grandslamového turnaje se však dostal jako první asijský tenista v historii.

Nišikori se díky postupu do finále stane poprvé v kariéře světovou osmičkou. V případě triumfu by se posunul dokonce na 5. místo.

Druhé semifinále mezi Rogerem Federerem a Marinem Čiličem začne se zpožděním, protože se v New Yorku rozpršelo.

Již nyní je jisté, že každý ze čtyř letošních grandslamů vyhraje jiný tenista, což se stalo naposledy sezoně 2012, předtím v roce 2003. Na Australian Open vyhrál Stan Wawrinka, na Roland Garros Rafael Nadal a ve Wimbledonu Novak Djokovič.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
sobotní výsledky (06. 09. 2014)
• Dvouhra - semifinále •
Nišikori (10-Jap.) - Djokovič (1-Srb.) 6-4 1-6 7-6(4) 6-3
Čilič (14-Chorv.) - Federer (2-Švýc.) 6-3 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

368
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je dobře, že se konečně prosazujou i chlapi z Asie, ženský maj už slušný zastoupení :)

http://www.nicole-vaidisova.com/
Reagovat
smazaný uživatel
No dopr... kde se to ksakru v tom Mariňákovi vzalo?? U Samuraje jsem tušila, že Djokymu hodně zavaří a může i vyhrát, ale Fedexovi jsem věřila i přesto, že hrál v denním outfitu, tudíž ne noční zápas, z toho jsem měla docela obavy, ale že to dopadne takhle? Z toho co jsem viděla Čilič normálně posílal Féďovi delpotrovský forhendy a k tomu ten servis, no já čumim jak péro z gauče a smutním, že Roger neměl ani šanci, dělal co mohl, ale vyhrát bylo snad nemožný, noco tak se hoši ze starý gardy poplácejte a snad někdy příště, titul přeju o něco víc Ninjovi :)
Reagovat
Cico93
Žiadny koniec!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
už je to napováženou a novináři se tématu chytli, a to jsem si myslela, že v první řadě na tomto GS selhaly ženy :D
Reagovat
Meceon
a do které lékárny že to marin chodí nakupovat? aby měl každý stejné podmínky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lekarna 'skvela forma'. Jen nekdo do ni dokaze najit cestu.
Reagovat
Mayo
ani zďaleka nechodí do lekárne iba Marin (:
Reagovat
smazaný uživatel
Prijde mi to jako takova mala revoluce tenisu. Treba nas ceka, sice pomala, nenapadna, a pro nas krusna 'vymena strazi'.
Reagovat
pockerface
pokud revoluce,tak bych to přál nějakýmu mlaďochovi.Co takhle Jirka Veselý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tim nemuzu nez souhlasit :)

taky by me zajimalo, kdy naposled se stalo, ze by finale bylo bez Fedexe Rafy nebo Noleho?
Reagovat
smazaný uživatel
Moj tip Safin Hewitt v Austrálii..
Reagovat
smazaný uživatel
To uz je vice jak 10let?
Reagovat
smazaný uživatel
2005..To je doba..
Reagovat
smazaný uživatel
To je masakr. Dik, ze sis s tim dal praci :) neskutecna era tehle hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, podla mna je tohtoročné US open je velká náhoda..80% turnajov vyhrávajú stále Nadal, Djokovic, Federer..
Reagovat
smazaný uživatel
Tento rok uz je to prekvapivy vitez GS.
Reagovat
smazaný uživatel
*druhy
Reagovat
dappe
a hlavně Federer má sice na svůj věk výbornou sezonu, ale už je prostě starej a prohrávat bude častěji, Djokovič hraje celou sezonu tak nějak divně, navíc ted už nemusí tenisu do budoucna dávat tolik. Nadal v podstatě kromě RG nezahrál herně dobrý turnaj, celá letošní antuková sezona toho hodně naznačila. Murray je po zranění úplně mimo. A ty nůžky se budou pořád uzavírat, až najednou nebudou ani v čele žebříčku. Žádná náhoda to samozřejmě není a bude se to opakovat i příští rok minimálně jednou, tím jsem jistý.
Reagovat
smazaný uživatel
No... pripravme se..
Reagovat
blixa
Ale že by zrovna Čilič mě být tím aktérem výměny stráží se mi nechce věřit. Spíš nějaká prazvláštní superforma, která už se dost možná nebude nikdy opakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger bohužel dnes neměl absolutně nárok na úspěch. Marin zahrál snad o třídu lépe, než proti Tomáši. Dneska mu vyšlo absolutně vše, na co sáhl. Zdaleka to nebylo jen o servisu. Servis trefoval kolem padesáti procent ale to pro něj neznamenal absolutně žádný problém. Navíc returnoval první servis Rogera minimálně stejně dobře, jako Djokovič ve své životní formě na returnu.
Asi těžko Rogerovi něco vytknout, možná set a půl dělal zbytečné chyby v mezihře, nicméně i když ve třetím se zlepšil, nic moc to neřešilo. Marin si prostě hrál to svoje, překypoval sebevědomím a nic ho nemohlo rozhodit.
Dneska to bylo zkrátka jen o jednom muži.

Ve finále budu přát Keiovi, i když si myslím že Marin pokud zopakuje tenhle suverénní výkon tak velkou šanci na úspěch mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc bohuzel, snad bohudik, ne? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel pro lidé s IQ houpacího koně. Nebo IQ Barneyho.

http://img.karaoketexty.cz/img/artists/29590/barney-a-jeho-pratele-379581.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
*bohudík a pro lidi
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že při finále Cilic-Niši se snad nepovedou nudné války mezi Nadalovci a Rogerovci. Al třeba se ještě budu divit.
Reagovat
pockerface
já je určitě nepovedu.Já budu spát :-) Finále Kei a Marin mi bude stačit podívat se druhý den na záznam.
Reagovat
a.magerova
Jediné pozitivum je to, že nebudeme mít nervy....

Aaaaaale povedou.... vždy se najde nějaké pako, které vytáhne cokoli na kohokoli z těch dvou a už to pojede.... sis nevšiml, že někteří zdejší "fanoušci" žijí jen z těch hádek a nadávání tenistům z opačného tábora ?!!! :-/
Reagovat
smazaný uživatel
To finale bude v pozadi toho, co se tu bude dit
Reagovat
kada.tom
Já si hodlám zítřejší finále holek a Bryany užít a v pondělí si finále překvapivých protagonistů taky chci vychutnat :-) myslím, že je fajn, že se protrhla taková ta "nuda", kdy vítězí pořád ti stejní ... cestu ukázal Stan a tihle dva ji taky razí :-)
Reagovat
peRFect
Vlastně jsem nabootoval a logoval abych pozdravil Barneyho. Tvoje příspěvky u kterých se asi sebeukájíš (páč dle toho jak se vyjadřuješ to jinak než u klávesnice ani nesvedeš), mě baví i rozesmívají. Mám svého favorita, netěžko uhodnout jakého. Jen by mě zajímalo, kde je ten tvůj? Tak bacha ať si u basketu neudělá zas bébí, protože jinak už budeš moct psát svoje slinty k příspěvkům o Rogerovi a nepadat v mlodábch ze svého boha (když si zrovna 50x utíká pot a škrábe se v řiti). Ale jinak nic ve zlým, bez tvých komentů by to nebylo ono. Dobrou.
Reagovat
peRFect
Marin si ti naprosto zasloužil, hrál perfektně to co chtěl. Roger, ač jsem si myslel že to bude jeden ze snadnějších zápasů, nenašel recept a nedostal se ke své hře.
Za pozornost stojí, že "arogant" s úsměvem na tváři gratuloval, což teda současná jednička ani dvojka neumějí.
Reagovat
pockerface
Marin holt chytil vlnu a celý US Open jel a jede na vlně,tak jako naše Petra ve Wimbledonu.Dneska by Marin asi porazil fakt každýho.Jsem zvědavá pokud v pondělí vyhraje jestli další půl rok zahraje houby,tak jako Wawrinka.
Reagovat
pockerface
jsem z toho tak zblblej,že jsem použil ženský rod.Ty vole jdu spát.Dobrou noc všem jak fandům RF,tak i nefandům.
Reagovat
smazaný uživatel
nezdá se ti, že takovýma blábolama shazuješ hlavně sám sebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnešní semi naprostá paráda, po dlouhé době záživný tenis, kdy role favorita neznamená nic, tím víc ještě na GS...
Jsem velký fanda Rafy, a tak jsem to nepřál ani Nolemu ani Fedexovi... Dneska to vyšlo přesně podle mých nejodvážnějších představ!
Myslím, že to dokazuje, jaké by to bylo bez Rafy - nevyzpytatelný Nole a předem odcházející Roger... Nadávejte na Rafův styl hry, ale jakmile se k šanci dostanou jiní hráči, s kterými nemají odehráno 40 vzájemných zápasů a kteří cítí na GS šanci - TOP hráči si nevědí rady.. Stejně jako Rafa s Rosolem, Kyrgiosem a podobně :)

Krásný tenis a ještě lepší výsledky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jen pro pripomenuti, tak pro nadalovske burany - 17 GS, pres 300 tydnu cislo 1....tak a uz se zase muzete skrabkat mezi pulkama
Reagovat
smazaný uživatel
Taky uz si videl cislo 18 a vono houno, co??? :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, uz som sa chystal menit nick...no nic, buduci rok si ho zmenim 2x :)
Reagovat
smazaný uživatel
.....a nekolikanasobny tenisovy mistr, nadal je kolikrat? kazdopadne je uzasne jak se ta fenomenalita federera odrazi i na tobe ze te vic tesi jeho neuspech nez usepch hrace kteremu fandis
Reagovat
smazaný uživatel
Na tobe se zas odrazi to, ze jsi v hajzlu, kdyz nam zas oredhazujes cidla minulosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
smazaný uživatel
Jen nedelej, ze nevis ktera pismenka jsou na klavesnici vedle tech, ktere jsem napsal spatne :))
Reagovat
smazaný uživatel
jen nezvastej kraviny, ty cidlo
Reagovat
smazaný uživatel
Chytas se kravin, stejne jako cidel :))
Reagovat
Mayo
robíš ako keby Nadal bol nejaký niktoš...áno vieme, že je RF najúspešnejší
Reagovat
smazaný uživatel
Prave doufam, ze elegos tam bude trapcit jeste aspon 5 let, kdyz Rafa nahodou chybi, tak dela radost vyhaslej elegan a jeho stupid fans :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nahodou chybi? :DDDDDDDDDDDD bud simulace nebo nozicka nebo raminka nebo zapesticko nebo puchyrek?
Reagovat
Mayo
obom vám kvalitne yäbä
Reagovat
smazaný uživatel
pocky a kdo je vetsi bolistka na okruhu?
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti jebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovské burany? Nevšimla jsem si, že by se tu někdo do Rogera v tomto smyslu navážel. Tak se uklidni!
Reagovat
smazaný uživatel
To omezenec. Pritomnost ho zkalamala, tak se utapi v minulosti.
Reagovat
smazaný uživatel
smutny som, po wimbledone dalsia rana...ach jaj...
Reagovat
smazaný uživatel
snad aspon davis cup roger vyhra...
Reagovat
smazaný uživatel
To je balzam na dusi, tyhle narky a plac zhrzenych elegosu...;-)
Reagovat
Alois_Mlok
Roger vyhučel jak čert komínem...
Reagovat
martinek37
Marin hrál neskutečně, pokud tohle zopakuje i ve finále, myslím, že ani Kei na to nenajde recept. Každopádně to bude zajímavé finále, v kterém budu víc tlačit Nishiho.
Reagovat
kada.tom
Poznáme nového majitele GS triumfu! Bryanovci mohou získat 100. titul! Caroline může zavřít zobák pochybovačům! Serena může získat US Open hattrick!

Pro mě paráda a neskutečně se těším na pánská finále a finále ženské dvouhry :-)
Reagovat
pockerface
DOTAZ: vyhrál někdy GS hráč,který měl 9.měsíční trest za doping?
Reagovat
smazaný uživatel
Napis na ATP, at mu jdou dat ucvrknout do lahvicky a neplac :-D
Reagovat
pockerface
hele to nebylo myšleno ve zlým.Jen prostě dotaz.Ale ještě ho nevyhrál.Třeba nebude mít den jako dneska a Nishikori ho porazí.Ale mě je to v podstatě jedno kdo to teď vyhraje,no trochu víc se přikláním na stranu Japonce.
Reagovat
smazaný uživatel
Korda vyhrál AO, ale trest za doping měl na 12 měsíců, ne 9.
Reagovat
pockerface
a to vyhrál po dopingu.Nebo před.Ale to je vlastně jedno díky.Ale Marin to ještě vyhraný nemá.I když jestli v pondělí předvede palbu jako dneska tak to vidím 70:30 pro Marina.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je gól..Federer prepásol fantastickú, zdalo sa, že božiu a osudovú zrejme poslednú šancu na GS vavrín..A este vacsí gol, ze ho porazil Cilic..Dnes mu nedal ani najmensiu sancu...

Apropos, na Rogerovu prehru už stihli zareagovat aj svetové osobnosti..

http://www.memecenter.com/fun/604973/celebrites-laughing
Reagovat
Roger_Federer
Cindal tim vic se zacinas prezentovat jako ubohy hater..zamysli se nad sebou.
Reagovat
a.magerova
Jak čím dál víc.... já myslela, že už to víc nejde.....
Reagovat
Roger_Federer
No kdysi sem ho povazocal za vcelku inteligentniho , pouze oponenta..Posledni doubou se trosku ztrapnuje a zcela ztraci nadled a uvahy o tom co vidi a co je realita.
Reagovat
a.magerova
Joooo kdysi.... ale to už je pěkných pár let !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevinný vtípek, milý..

To sú pohodené lupene ruží, oproti diskusiám po vypadnutí Nadala..
Reagovat
Roger_Federer
Dnes to neni poprve, radost z tebe jen cisi...urovni padas ku Barneymu..
Reagovat
smazaný uživatel
uprimne tak nizko je nerealne jit
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, teším sa..Lebo vyhrat GS bez skalpu Top Ten hráča, potom, čo sa Nadal s Djokovicom na kazdý GS nadrú ako mukli, to moze fanúšik jeho najvcsieho (navyse zraneného) rivala, povazovat za kruté a nespravodlivé..

Rovnako kruté je vypadnut s Cilicom, po tom, co sa naskytne sanca vyhrat GS bez stretu s Nadalom a Djokovicom..A vidis, lopta je gulatá, Federer vypadol s Cilicom, kruh sa uzavrel, vsetko je ako má byt..
Reagovat
Roger_Federer
Meles kraviny..Videl jsem Cilice hrat proti Berdychivy a rozhidne jsem dnes necekal lehky zapas..Pokud ty ano, jak jsem ti psal vcera, zijes v minulosti, si fixovany na eru Nadal- Djokovic, nevazis si jinych hracu a snizujes jejich vykony, i dnes..Smircse ze letos se veci dali do pohybu.
Ps: napriklad Wimbkedon 2010 se Nadal strasne nadrel.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, Wimbledon 2010, tam to mal Rafa výrazne ulahcené, nemám problém to priznat, vyhral aj vdaka zrebu, no z tých 14GS je ten wimby snáď jediný z tejto kategorie.
Reagovat
Roger_Federer
A ktery z tech 8 antukovych byl tak narocny?
Reagovat
Amputace
Stejně tak se dá ale přece napsat: viděl jsi hrát Berdycha proti Federerovi a Djokovičovi ve Wimbledonu 2010? Nemluv o nadhledu, když jej sám absolutně nemáš. FH nenapsal nic špatného, vtípek na adresu Federera a ty už ho degraduješ na úroveň Barneyho. Máme teď držet všichni nepodmíněně týdenní smutek, protože Roger prohrál? Opravdu někdy přestávám rozumět tomu, jak uvažuješ. Pokud jde o Nadala, vtipkuje se i o jeho zraněních, natožpak když s někým prohraje. Rosola má na talíři dodnes.
Reagovat
Roger_Federer
Co se Federera tyka, mam v nadhledu pred tebou i Forehendem obrovsky naskok..Ja uz "si", nekladu zadne cile, vnim realitu a vim a vidim co jeste muze Federer vyhrat a koho porazit..Pokud si nepochopil, nechapu proc reagujes..? Vadi mi Forehendova veta"A este vacsí gol, ze ho porazil Cilic..Dnes mu nedal ani najmensiu sancu.", Proc by ho nemohl porazit dnes fantasticky Cilic? Jen dehonestace..nic vic.
Reagovat
Amputace
Nemáš absolutně žádný nadhled. Jsi akorát přecitlivělý. Na jakoukoli zmínku o Rogerovi reaguješ jako ukřivděný puberťák, kterému holka nedala. (Je úplně jedno, jaká máš nebo nemáš očekávání. Vysoká očekávání by měl ve Federerově případě jedině blázen, což nejsi) Nadto pak ostatní přispěvatele v diskuzích poučuješ a nutíš jim profily jejich osobností, které mají s realitou asi tolik společného jako Sartre s křesťanstvím.
Reagovat
Roger_Federer
Mel by ses hodit do klidu, meles z cesty. chodim sem uz dost dlouho a pochopit mysleni a styl Forehenda nebylo zas tak tezke.Ironicke poznamky a narazky ku Federerovi jsou ok, nemam problem, delam to sam.Nu v posledni dobe je uz zcela mimo a z jeho prizpevku cisi detinska radost ze Federer prohral..zcela odstoupil od argumetace a venuhe se pouze zesmesnovani
"Áno, teším sa..Lebo vyhrat GS bez skalpu Top Ten hráča, potom, čo sa Nadal s Djokovicom na kazdý GS nadrú ako mukli, to moze fanúšik jeho najvcsieho (navyse zraneného) rivala, povazovat za kruté a nespravodlivé.."

Pokud nejsi schopny pochopit , ze mam problem hlavne z jeho keci typu "slaba era"" slaby hraci", "nejslabsi finale od dob omylu finale Baghdatise" atd..nevym jak lip bych ti to mel vysvetlit.

Dopurucil bych ti/Vam chytrolini venovat energii treba tomu, proc Nadal opet 2 mesice stoji, neni zatim jisty jeho start ani v Pekingu..
Reagovat
pockerface
no právě a přijde mi,že ta šance ho svazovala.Na druhou stranu Čilič mu dneska prostě tu šanci nedal.Pálil jak u Verdenu a vše mu šlo do kurtu.Ten snad neudělal pořádnou chybu.Ach jo,škoda no.Tak snad Rogerovi vyjde AO nebo ten "jeho" Wimbledon.
Reagovat
lars
Simon mel Cilice(2:3) vyradit a byl by mozna klid :))
Tak Federer uhral s Cilicem min gamu nez Berdych se spatnym servisem :((
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych to tehdy věděl...
Reagovat
pockerface
jo Simona by Berdych dal a Roger Berdycha :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nee, Berďa by byl býval vyučil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je venku, tak je to doma :D Myslim, ze i arogant se nestacil divit, jak ho Marin zpraskal, jako prasivyho psa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už si nejsem jistej ani tím jestli ráno vyjde slunce...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě na začátku sezony jsem si myslela, že je namožný, aby GS vyhrál někdo jiný než velká čtyřka. Na konci sezony budou ze 4 možných 2 noví šampioni. Doufám, že to bude aspoň ten Nišikori. Ten přece jen dlouhodobě ukazuje, že do TOP 10 patří. Čiliče si jako GS vítěze představit neumím.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dva, budu držet palce Nišimu, a u toho budu stále dokola opakovat něco ve smyslu Jak je tohle možný...
Reagovat
pockerface
jediný co mě potěšilo je,že se Novak ani Rafa nepřiblíží v počtu titulů k Rogerovi.Tak ještě příští rok někdo z top 5 až 20 vyhrajte Rolan Garos,aby tam Rafa tolik nedominoval a budu spokojený.(no kdyby náhodou chtěl Roger vyhrát RG,tak bych se taky nezlobil).
Reagovat
smazaný uživatel
Komediante, elegan uz na grandslamech skoncil definitivne
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou hovna :-D
Reagovat
pockerface
proč já se nestydím za mé přání,aby nikdo Rogera nepřekonal v počtu titulů.Přál bych si,aby se prostě zapsal do historie s největším počtem GS titulů.Ty si to možná přeješ u jiných hráčů já u Rogera.
Reagovat
smazaný uživatel
Rekordy jsou od toho aby se prekonavaly. Jednou to nekdo da.
Reagovat
pockerface
hm,možná ten Rafa,protože na RG ho jen tak někdo asi nepřekoná.Otázka je jak mu budou sloužit kolena.No i když pokud bude každý rok každý GS vyhrávat jiný hráč,tak asi těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Katastrofa. V éře Djokoviče, Nadala, Federera a Murrayho hraje finále US Open 11. a 16. hráč žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
A co jako? Ten nejlepsi chybi, tak kdo by to mel vyhrat? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš!
Nadala do toho nepleť. Je zraněný, nehrál. Toť vše. Veškeré úvahy o tom, jak by to bylo kdyby hrál, jsou zcela nemístné. Navíc to není antuka, aby byl Nadal takový favorit.
Reagovat
Mayo
Nadal vyhral 2 x US Open, nevidím dôvod prečo by nemohol byť favorit na tomto turnaji. Ale ináč súhlasím, že je zbytočné sa dohaduvať.
Reagovat
lars
Del Potro tam bohuzel nebyl :((
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D to je tkaova sranda jak reknes nejlepsi kdyz neni nejlepsim opravdu v nicem :D to zeru
Reagovat
smazaný uživatel
Rafu do tohto finálového fiaska neťahaj :)

Som zvedavý, či to dokážu chlapci potvrdit aj v budúcnosti..Nishikori mal viac svetlých momentov aj predtým, ale finálova účasť Cilica je najvacsím sokom snáď od Baghdatisa??..Ani neviem, komu to prirovnat..
Reagovat
smazaný uživatel
cilic zasluzene, federer bol nejaky zaspaty, nevyrazny...skoda...
Reagovat
pockerface
Rogerovi vyhovovali noční zápasy.Ale na to se nejde vymlouvat.Cilicovi tam dneska bohužel všechno padalo,ten snad nic nezkazil,Rogera donutil k chybám.Jestli takhle bude hrát ve finále,tak asi rozstřílí i Nishikoriho.
Reagovat
anajka
Som sklamaná. Uznavam, že Cilic bol lepší, darilo sa mu snáď všetko. Ale Roger mal pre to urobiť viac.
Reagovat
a.magerova
Gratuluji Marinovi, hrál opravdu výborně !!!
Reagovat
Cico93
Škoda noo, ale život ide ďalej;)
Reagovat
a.magerova
Tak aspoň budu finále mít bez nervů :-))
Reagovat
Cico93
Finale GS po x rokoch, ktoré má absolútne nebude zaujímať.,;)
Reagovat
lars
Nojo sazka na Rogera ti nevysla :))
Me taky dnes prekvapil, ze neuhral ani set proti hraci se kterym mel H2H 5:0
Reagovat
Cico93
A to nieje podstatne, sazky raz idú raz nie,)))
Reagovat
MarcelPersch
Marinovi i Keovi, se složením finále jsem naprosto spokojený, aspoň vyhraje Gs zase nějaké nové jméno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenis jde do kytek :/
Reagovat
smazaný uživatel
Ber to z jinýho pohledu-že Tom prohrál s Cilicem není ostuda, když porazil i Rogera :-) Navíc, Tom ho potrápi víc teda.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, ale zase trošku může mrzet, že se to Tomovi nepovedlo, protože dneska mohl být ve finále on, ale co už. Třeba mu právě ta prohra pomůže do další kariéry.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jo.. Teď musí pomoct Lendl.
Reagovat
smazaný uživatel
každej den teď budu čekat kdy už se ta zpráva konečně objeví :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne si toho důchodce poslal tam, kam patří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
LOL oprdeni elegosove, krasnou dobrou noc :-DDDDDD
Reagovat
kada.tom
Tenis pozná nového šampiona. Nishikori nebo Cilic?

Wow, paráda. Nevím co říct :-)

Marin mi udělal velikou radost :-)
Reagovat
MarcelPersch
Osobně tipuju Keie, má výborný return a skvělý pohyb, navíc bude schopen Marina přehrávat od BS, každopádně to bude určitě zajímavý zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud předvede dnešní výkon, nebude mít Kei šanci :)
Reagovat
Mayo
Toto je monštrózna forma a neviem neviem či to bude riešiteľné pre Keia.
Reagovat
PetaM
Kriste Ježiši Sereno ... Zachraň to.
Reagovat
smazaný uživatel
jo no.
Reagovat
smazaný uživatel
Marin to stejne nedoservuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Ze by?? :-)
Reagovat
pockerface
No tak co no,tak Roger prohraje.Jak říkala Serena,když nevyhraju 18 titul,svět stejně půjde dál.Tak hlavně se z toho ne po...
Stejně letos má suprovou sezonu.Ale přece jen to zamrzí..
Reagovat
smazaný uživatel
WTF to si ze mě dělaté pr.del, 4 míčky a finále Niši-Cilic je realita, mě jeb.ne...
Reagovat
pockerface
mě taky a alespoň vím,že půjdu v pondělí brzo spát a nebudu ponocovat :-)
Reagovat
kada.tom
a teď game pravdy! Marine - 4 body!
Reagovat
smazaný uživatel
Aaa elegos uz brble, uz pitchuje pod vousama :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
a.magerova
On pod vousy a Ty tady nahlas....
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa tady chybi, ten by ho svy monstr topspiny odrovnal, vyhazel by se
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. On Nadal na tvrdým umí taky pěkně vybuchnout. Každopádně tu není a finále USO bude pouze vyvrcholením krize, kterou na konci sezóny prožila celá TOP 10.
Reagovat
Vojtiik
konec jeste neni, ale nedokazu si predstavit, jakykoliv zpusob, ze by se to otocilo
Reagovat
anajka
Tak prehrať s Cilicom 3:0, to je silná káva. Akokoľvek dobre Cilic hra, Roger mu mal zobrat nejaký set.
Reagovat
pockerface
a to měl do dnešního dne s ním Roger bilanci 5:0
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli neco vzal, tak to jusel byt jedine koks
Reagovat
Roger_Federer
Se mi liby ze on hodne moc rozumi tenisu, dava nam komentare a postrehy..akorad ma smulu v tom, ze ho rodice delaly ve vane a to nejlepsi jaksi uplavalo..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz mas kapesnicky ready?? :-D
Reagovat
Roger_Federer
K cemu by mi byly ?, popros mamku o kapesne, zitra si kup zvykacky at se trochu uklidnis, myslim zes spadl doktorovy z porodniho stolu na hlavicku..vime?
Reagovat
Denis92
Neuveritelne ako Cilic returnuje..dnes je lepsi absolutne vo vsetkom a zasluzene zvitazi.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak elegos je s tema svyma jestrabama uz hodne trapnej :-D
Reagovat
kada.tom
jeho ego neunáší, že by mohl prohrát ... natož s Čiličem :-DD
Reagovat
Mayo
ách jáj toto je v prdeli...neuhrať ani set nonsens...
Reagovat
a.magerova
Tak něco na odlehčení:
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/603827-romantika-na-centrkurtu-navratilova-pozadala-na-us-open-o-ruku-svou-pritelkyni.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo...hm, dneska je to nějaký lesbický, nejdřív ta pasáž v Brigite Jonesové a teď toto :D :D Tak teď už může být Petra klidná :) a mohla by Martinu angažovat...
Reagovat
kada.tom
Marin brejk! Doservírovat!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak :-)
Reagovat
darek.vrana
Vypadá to, že taktika angažování kouče bývalého špičkového hráče se vyplácí. Lendl-Murray, Chang-Nišikori, Ivaniševič-Čilič, Norman-Wawrinka, Edberg-Federer, všichni ty hráče pozvedli o level výš. Snad Tomáš toho Lendla angažuje. Snad jedině v případe Beckera je přínos diskutabilní.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ho angažuje, doufám že ta prohra byla dostatečně silná aby Toma nakopla, jinak budou muset přijít ještě další...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se bude Tom ještě chvíli odhodlávat ke změně, tak prošvihne poslední možnost. Není mu 20 let, aby měl ještě celou kariéru před sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
právě no, třeba mu to Navrátil na DC připomene, už to říkal v nějakým rozhovoru. Hlavně by bylo škoda nevyužít té pauzy po sezoně k přípravě už s Lendlem, letos bude o to delší že nebudem hrát finále DC :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba budem :) Nezapomínej na pověstné české daviscupové štěstí :D
Reagovat
pockerface
máš pravdu.Tomáš by potřeboval také nějaké velké jméno vedle sebe.U Novaka mi nějak chybí Marian Vajda.On s ním jezdí,ale ne pořád.Myslím,že v NY s ním byl,ale stejně to asi nedělá moc dobrotu mít dva trenéry a střídat je na turnajích.Ale třeba to Novakovi vyhovuje.
Reagovat
pockerface
Myslíte,že mu ty ruce a nohy opravdu může svazovat ten fakt,že Novak prohrál? že se Rogerovi otevřela velká šance na titul,která se mu bohužel rozplývá?Já myslím,že jo.Že to v té hlavě Roger má tak z 30% určitě.A navíc ho vytáčí,že při těch šancích na možný brej,prostě udělá EU
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, spíš bych si tipnul že ho žere ten Cilic :D
Reagovat
Mayo
ty čo furt s tým Djokovičom ? :D
Reagovat
pockerface
no protože poslední dobou ty finále nebo prostě zápasy na 3 vítězný sety Roger s Novakem prohrával a prostě ta šance být ve finále s někým jiným než s Rafou nebo Novakem je nebo spíše teď už byla veliká.Na druhou stranu je fakt,že to tam Marinovi dneska neskutečně padá,Roger chybuje,ale k chybám ho nutí Marin svou výbornou hrou.To zase musím uznat.
Reagovat
pockerface
o tom nepochybuju.K ničemu Rogera nepustí a ještě ho svou výbornou hrou nutí k chybám.To se Rogerovi nikdy nelíbí :-)
Reagovat
Mayo
Čilič = trepač kobercov ... a ten servis
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu mimpripomina cilic rosola jakmporazil nadal. Vytresteny oci, normalne v tranzu
Reagovat
Padme
Je smutný, že si finále zahraje hráč, kterýmu byl prokázán doping. Za tohle bych Rogerovi teda cenu fair play nedala... :( Měl by se začít víc snažit...
Reagovat
smazaný uživatel
Celej svět se bude ptát, jestli si zase něčeho nezavdal :/
Reagovat
Padme
Trest na 9m je stejně výsměch.
Reagovat
pockerface
Ale pokud to Rogerovi nevyjde,tak stejně je machr.Letos určitě od Halle na každým větším turnaji ve finále a US semi?? co by za to jiní tenisté dali.Ti by to hodnotil jako nejlepší sezonu v kariéře.Pokud to dneska Rogere nevyjde.Nevadí,snad vyhraješ TM :-) Ale stejně ještě to zkus.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, skvělé výsledky na to že už je jednou nohou v hrobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhrzenej elegos fanatik uz si pripravuje alibi..?? :-D
Reagovat
pockerface
jaký alibi.To je fakt od Halle byl na každým turnaji kde hrál ve finále na US to bude holt finále.Napiš mi co do US velkýho vyhrál nebo kde byl ve finále Marin.
Reagovat
smazaný uživatel
Bacha, elegos brzy rozmlati raketu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no nejlíp mu zahlásit nějakej dvojdopad, ať máme srovnání :)
Reagovat
anajka
Mala nádej a hneď je po nej. Roger, zaber!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten do toho reze hlava nehlava a vse mu tam pada
Reagovat
pockerface
přesně,to nemůže vydržet celý zápas,ale Roger by potřeboval víc vítězných úderů.
Reagovat
smazaný uživatel
no ten zápas možná už nebude moc dlouhej :D
Reagovat
pockerface
Roger moc chybuje.
Reagovat
kada.tom
finále Nishi - Marin ... to by byl sen, nový GS vítěz - obrovská šance pro Chorvaty i pro Japonce, Marine, dotáhni to, prosím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi do prde.. S cilicem
Reagovat
smazaný uživatel
A ty s arogangem
Reagovat
Cico93
Vykap Kadlec
Reagovat
Roger_Federer
Se mi liby ze on hodne moc rozumi tenisu, dava nam komentare a postrehy..akorad ma smulu v tom, ze ho rodice delaly ve vane a to nejlepsi jaksi uplavalo..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nauč se pravopis...
Reagovat
pockerface
udělejte Marinovi test na doping :-) Tohle není možný.Do letoška se plácal mezi TOP 15-30 a v podstatě i letos to nebylo nějaký divoký a najednou hraje jak z ji planety.
Reagovat
pockerface
to mělo být z jiný planety
Reagovat
kada.tom
to víš, že jo :-D
Reagovat
smazaný uživatel
MARIN!!!! A to oprdene publikum :-DD
Reagovat
kada.tom
eeeej, Marin kontruje!
Reagovat
smazaný uživatel
A ti dmnti v tom hledisti...typicti eleganovci..
Reagovat
smazaný uživatel
a ty seš typickej co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sorry ale jasat po zkazenem prvnim servisu Marina je typicka eleganska dmnce...
Reagovat
Lina
I elegáni mají emoce, to se stává :)
Reagovat
Mayo
na RF je zase veľký MJ ako inak
Reagovat
pockerface
už je tady Rogerovo come on!!
Reagovat
pockerface
můj sen? teď mu to natři 3x 6:1 Sny se mají Rogere přece plnit :-)
Reagovat
Mayo
kamáááááááááááás...výborný BH po lajne
Reagovat
kada.tom
Marine, musíš!
Reagovat
Cico93
Vykap
Reagovat
smazaný uživatel
Odjed na makarskou
Reagovat
Vojtiik
POJDME!
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga,Dimitrov,Berdych,Monfils, všechny bych tam viděl raději než Cilice, nebýt Fogniniho tak pro mě jednoznačně nejnesympatičtější hráč 2. destíky.
Reagovat
pockerface
mám to taky tak.
Reagovat
smazaný uživatel
se postupem do finále velmi přiblížil účasti na TM, naopak pozice Tomáše Berdycha je silně ohrožená. Prozatím zůstává 7., ale má v patách Raoniče i Dimitrova, kteří ještě před týdnem byli před ním.
Reagovat
pockerface
Přál bych TM Tomášovi,otázka je jestli by tam něco uhrál.Ale je fakt,že potřebuje Tom obhájit loňskou účast.
Reagovat
smazaný uživatel
Když na to tak koukám, Čiličovi stačí vyhrát tot SF, aby se dostal před něj, čímž Tom spadne na poslední postupovou 8. příčku. Vzhledem k tomu, že pak mezi 8. a 10. místem bude rozdíl pouhých 175 bodů, může se Tomovi stát osudným i neobhajoba vítězství v DC.
Reagovat
smazaný uživatel
ale nee, asi pleteš žebříček, když dneska Cilic vyhraje nedostane se ani na 8. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že nepletu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, pleteš :) http://live-tennis.eu/race
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, máš pravdu. Žebříček jsem si nespletla, ale neumím počítat. Jsem mu těch 1200 bodů za finále připočítávala k tomu, co už nasbíral.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, pohoda. Určitě lešpí že ses spletla než kdyby to byla vážně realita.
Reagovat
smazaný uživatel
tam ani o tu obhajobu nejde, spíš o je to taková odměna tam vůbec hrát, mezi těma nejlepšíma.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa to uhraje, holt prostě ta pozice byla ohrožena vždycky a když nevyhraje gs ani 1000 kde se dá nahnat nejvíc bodů tak to bude pokaždé boj o každý bod až do poslední chvíle.
Reagovat
pockerface
tak teď se snad Roger rozjede.Už nemá co ztratit,už nemá na co čekat.Jestli chce jít na Nishikoriho,tak musí vytáhnout ze sebe to nejlepší a ukázat Marinovi kdo je tu MAESTRO.
Reagovat
smazaný uživatel
Egoista kdyby nemel ten svuj servis, tak je to troska nekde v druhe stovce zebricku...
Reagovat
Vojtiik
troska je tvoje mati leda
Reagovat
smazaný uživatel
Je videt, ze x faktor mit za trenera byvale vitez GS funguje.
Reagovat
anajka
Vo Wimbledone favorizovany, prehra vo finále. Na USO favorizovany, do finále sa ani nedostane. Som z toho dnes frustrovana a smutná. Toto som dnes naozaj nečakala.
Moja viera je na bode mrazu, ale idem povzbudzovať ďalej.
Reagovat
pockerface
ve Wimbledoně to bylo 50:50 Novakovi tráva taky sedí.
Reagovat
Mayo
teraz je potrebné aby sa z neho stal opäť raz Roger Serverer
Reagovat
smazaný uživatel
No vypadá to, že Cilicovi už je to jedno, kdo proti němu stojí. Musí být strašně frustrující ty hry na returnu při jeho podání, to je skoro bez šance. Zlatá WTA :)
Reagovat
Denis92
Cilic hra zatial fantasticky a Roger mu svojimi chybami ulahcuje cestu do finale.
Za cely zapas sa len dvakrat dostal k nejakym sanciam na returne a o tie sa Roger UE sam pripravil.
Rogerovi funguje len servis, ale aj ten mu Cilic skvele returnuje. Inak sa dnes neni o co opriet..BH mu nejde vobec a z FH to tiez neni ziadna slava. Taktiez ani na sieti to nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tomas od 2. Setu hral mnohem lip nez roger. Ten se tvari jako alenka v risi divu. Je uplne mimo a nevi co ma hrat
Reagovat
a.magerova
Tak to vidím nedobře.... :-/
Reagovat
VlS
Já dobře, chci změnu
Reagovat
smazaný uživatel
Konec. Federer není Robredo a pohádky pro dospělé tak pozdě v noci nedávají...
Reagovat
smazaný uživatel
Idem si urýchlene poslat na hracky ucet nejake lóve a stavit na otocku Federera, nech z tohto nepodareného turnaja mám aspoň nejaký osoh :)
Reagovat
smazaný uživatel
pak ukaz tiket
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tipsport.sk/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=77688506&hash=vOQEY2t9&t=bGl2ZSAzLjMwIHphIDQ3JmV1cm87ID8%3D%0A&siteId=1134186&popup=1
Reagovat
pockerface
ježiš jestli ten Marin vyhraje,tak on snad vyhraje i celý turnaj.Protože jestli postoupí a bude takhle hrát ve finále,tak Nishihoriho rozstřílí.Neumím si představit Cilice jako GS vítěze no popravdě si nějak neumím představit ani Nishikoriho.Tak Rogere zaber.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, víc teda Nišikoriho, ale Cilice ani za mák, pro mě je prostě stále hráčem co vyhrává 500 turnaje, ale grandslamový vítěz?? Ze Stanaj jsem se už vzpamatoval, ale tohle nevím no :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě. Finále GS složené výhradně z hráčů, kteří nejsou v TOP 10 (ačkoli Nišikori se tam po USO dostane)... Možná by bylo zajímavé dohledat, kdy naposledy, jestli vůbec někdy, k něčemu podobnému došlo.
Reagovat
pockerface
to je fakt,Roger s ním hrál 5x a zatím vše vyhrál.Dneska ta série asi skončí.Ale já pořád doufám.Marin sice letos hraje dobře,ale je to typ hráče který do letoška zahrál 1 turnaj nebo 1 zápas a pak nic.Kde se to v něm vzalo,že by ten Goran na něj mělo takový vliv?
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex opet doplaci, jako v Montrealu, ze pred tim hral pouze nocni zapasy. balony ted v teple jinak litaji a nemuze chytit rytmus
Reagovat
pockerface
od toho stavu v prvním setu 1:2 a 40:0 kdy to Roger zbytečně vyhodil mi přijde dost nervozní,nevěří si.Do toho stavu působil suvereně od toho prohraného gemu se trochu psychicky sesypal.A nic mu nejde.
Reagovat
Roger_Federer
Hraje nezkutecne..jak na drogach:).
Reagovat
smazaný uživatel
pravda odhalena
Reagovat
Vojtiik
beztak si zas neco zobnul:D:D neskutecny vykon od marina:)
Reagovat
Cico93
Stopku už mal, takže vylúčené to neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje v laufu jako wawrinka na AO
Reagovat
smazaný uživatel
přece nemůžeš dopustit, aby finále USO bylo Nišikori - Čilič. Já to myslela jako vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, vždyť tohle je naprostá rebélie!
Reagovat
anajka
To nie je možné na tom returne Rogerovi sa nič nedarí. Zaber, lebo tentokrát to z 0:2 neotocis.
Reagovat
pockerface
Roger by potřeboval,aby Marin začal trochu chybovat.Aby se Roger uklidnil.Ale on pořád ne a ne a pořád mu to tam bude padat.fakt mi přijde Roger i nervozní jako kdyby ho fakt svazovalo to,že Nole prohrál a jeho cesta za 18 titulem se ještě před hodinou zdála snadnější.Ale zatím to nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Zapnu comp sveurosport a koukam jako blazen. cilic dava vyprask fedexovinjako berdychovi
Reagovat
smazaný uživatel
To bude stejně jak s Tomem.
Reagovat
pockerface
nestraš.Koukal jsem do kříšťálové koule a druhý set Roger vyhraje v TB a pak to bude 2x 6:3 :-)
Reagovat
pockerface
Amíci Rogera tlačej co to jde,tak je Rogere poslechni a rozjeď to .
Reagovat
spaniel
Co si to ten Nishikori dovoluje, beze zbraní porazit Noleho? A navíc vítěze předčasného finále? :D
Reagovat
pockerface
že by,že by už se Roger dostával trochu do rytmu.Tak mu vezmi Rogere podání a třeba se Marin trochu sesype.
Reagovat
pockerface
když jsem na Rogera nekoukal,tak vyhrával.Já snad půjdu spát,aby to mohl otočit :-) To je pech,když už můžu koukat na celý zápas,tak to Roger snad prohraje.Ale ještě není konec.Pořád věřím.
Reagovat
Vojtiik
marin podává ze stromu a returnuje, jak kdyby proti němu podával volandri.. neskutecne
Reagovat
pockerface
no právě,to mu přece nemůže trvat celý zápas.Na druhou stranu Roger by se potřeboval dostat do rytmu,aby ten zápas nebyl tak rychlej,že nebude mít ani čas začít chybovat.
Reagovat
Denis92
Konecne dostane sancu na returne a vyhodi dva jednoduche BH..tak to je potom tazko.
Reagovat
Bob
To je ale krásný tenis, co? :)
Reagovat
Mayo
krásny tenis s ešte krajším výsledkom bol v tom prvom zápase (:
Reagovat
Bob
No rozhodně to byl hezčí zápas, než je tohle. Bylo to mnohem více vyrovnané. Tady Rozérek je trafický a nemá žádnou šanci :)
Reagovat
Bob
*Rozéřek je samozřejmě tragický :)
Reagovat
Mayo
opúť pršíííííííííí...nech začnú za tmy, to RF nakopne
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, sice ti nefandím, ale pak si rád vyslechnu tvé díky: Marinovi dneska funguje servis, Marin málo chybuje, Marin je úspěšný na síti, Marin je stoprocentní v odvracení brejkbolů, Marin hraje velice přesně, Marin výborně returnuje, Marin je jasný vítěz. A teď děj se vůle boží, která má tendenci podobné výroky okamžtiě zpochybňovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže tu máme finale Nishikori : Cilic :D To je mazec...Nu coz, aspon to nebude tak stereotipni. I kdyz takové obsazení finále bychom čekali tak na nějaké méně vyznamné 500 :P
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mu mohl sanci, aby si vzal jestraba, kdyz normalne odehral micek a cekal jestli bude dobrej???!!!! Na korekci timpadem uz nemel narok, to je hnus!
Reagovat
Mayo
s týmto súhlasím aj ja...tiež nechápem prečo mu to bolo povolené
Reagovat
smazaný uživatel
Roger to vyhrá, toho bych se nebál. Dává mu schválně čuchnout a pak ho rozdrtí. Jak proti Gaelovi. Dobrá taktika.

:-)
Reagovat
pockerface
Roger mi přijde strašně zbrklý a nervozní.Ty denní západy klukům z TOP 2 prostě nesedí.Nole a snad ne Roger.Já ho neodepisuju.Stačí pár úderů a Roger bude zpátky.Chce to Marina trochu rozhodit.
Reagovat
Denis92
Tak Novak hral len dva krat night session a 4x day session. Kdezto Roger hra dnes day session prvykrat.
Reagovat
pockerface
ne už hrál denní zápas.V modrém tričku už jsem ho viděl.Myslím,že ho hrál ve 3 kole s Marcelem Granorelsem.Nejsem si jistý,ale už hrál min.1x denní zápas.
Reagovat
Denis92
Lenze odohrali len 7gemov (z ktorych prehral az 5) a zacalo prsat..Zvysok zapasu sa hral ako night session.
Reagovat
pockerface
aha,tak to jo.Tak to snad,aby začalo taky pršet a protáhlo se to do večera.
Reagovat
Mayo
chum jetzte !
Reagovat
smazaný uživatel
Za hodinku a čtvrt hotovo,aspoň nebudeme příliš trpět
Reagovat
pockerface
doufám,že si Roger nechce znovu zopakovat otáčení stavu z 0:2 na 3:2 Rogere zaber a ty Marine začni trochu chybovat.
Reagovat
anajka
Dnes by to už neotočil.
Reagovat
Denis92
Zatial katastrofa podobne ako s Monfilsom. Ak prehra druhy set tak je hotovo.
Reagovat
pockerface
taky se bojím,že by si to Marin nenechal vzít.Je přece jen trochu klidnější než Gael.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
a.magerova
Reagovat
pockerface
tak zatím víc nervozní je Roger.Jako kdyby na něj ten pocit,že Novak prohrál a že se mu otevírá cesta k 18 titulu.Ale zatím má nějaký svázaný nohy.
Reagovat
Roger_Federer
To je des..deb s noc.
Reagovat
vrabejka
Marin vyučuje, ale neskutečně.
Reagovat
Denis92
Stratu podania zo stavu 40-0 si Roger mal odpustit..stalo ho to cely set a poriadne si to komplikuje.

Cilic hra zatial skvele a vyhraty set mu len prida na pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo rychlý
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz se divam na Cilice, jako bych se vratil o 10 let a videl herne Gorana.:)
Reagovat
pockerface
jj,ta Goranova škola tam je vidět.Hlavně bych řekl,že Marin zapracoval na psychice.Seknul jsem se myslel jsem,že přijde rozklepanej na kurt a on si jede dál to svoje.Bohužel,ale snad to Roger teď rozjede.
Reagovat
smazaný uživatel
A v čom akože prosím ťa?

Goran hral servis volej, od základnej čiary bol podobný Karlovicovi..Ak sa Cilic na niekoho podobá, tak to je Delpo..
Reagovat
Mayo
prvý set minulosťou
Reagovat
pockerface
nevadí,to mu dal takovou malinkou naději a teď to Roger roztočí :-)a když ne,tak se zítra podívám na Serenu a tím pro mě letošní US Open končí.Ale neházejme ještě flintu do žita.Roger letos dost prohrává první sety a pak to otáčí.
Reagovat
Mayo
však 1 set je nič o tom potom ... ale Čiličove šance sú väčšie keď sa hrá cez deň to hej
Reagovat
pockerface
tak nevím jestli by nemělo začít pršet,aby Roger přišel na kurt jako když hrál s Marcelem a pak ho rychle vyprovodil z kurtu.
Reagovat
pockerface
přece mu to tam nebude pořád padat.Čekám na tu Marinovu nervozitu,kde je? :-) Hergot i ty lidi chtěj Rogera ve finále.Tak jestli Rogere přijdeš o první set,tak se zdravě naštvi a vyprovoď Marina do šatny.
Reagovat
smazaný uživatel
že mi dluží večeři. Nejdřív jsem nechápala, ale pak jsem si vzpomněla na naši sázku, když jsem před USO neopatrně utrousila, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby se do finále dostal někdo z druhý desítky a pak ještě neopatrněji se o to vsadila.
Reagovat
smazaný uživatel
tleskající smajlík, já bych to teda neřekl, já jsem měl finále jasný s českým obsazením.
Reagovat
Mayo
Roger 40-0 a nechá sa brejknúť.
Reagovat
smazaný uživatel
Už ten Nišikori je revoluce jak prase, jestli postoupí i Cilic, tak se z těch GS stane hotovej holubník.
Reagovat
smazaný uživatel
Marine rozstrilej dedka na prach! .)
Reagovat
Padme
v řitče... :( Loučím se, jdu soustředit síly na otočení :(
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic v suchým triku dneska
Reagovat
babolat.cz
jdu spát. krásný tenis už skončil a tahle hra wawrinkova dvojčete mě nebere.
Reagovat
a.magerova
Tak brzo?!!!

To nechodím ani, když musím druhý den do práce :-P
Reagovat
Mayo
kamás Roger
Reagovat
a.magerova
Tak Marine.... užij si to, ale...... !!!!
Reagovat
pockerface
přesně tak ale..... je mladší než Roger o 8 let.Jeho chvíle může ještě přijít a Roger má velkou podporu u publika.
Reagovat
a.magerova
No a už mám zase nervy :-/
Reagovat
pockerface
tak už je to tady.Jsem nervozní jako prase.Nejlepší by bylo kdyby Roger na Marina vlítnul jako včera Serena na Makarovou a honem rychle do finále za Nishikorin.Ale nevím,nevím.Ale většinou,když jsem nervozní a mám jakoby žaludek na vodě,tak se vše v dobré obrátí.Je to taková ta zdravá nervozita měl jsem jí u maturity a OK,při pohovoru do práce a OK,při některých zápasech Rogera a OK.Když jsem byl naprosto klidný Roger většinou prohrál.Tak podle tohoto pocitu by měl Roger vyhrát 6:4,6:2,6:3 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on,Rogere,držme palce,ať to zvládne!
Reagovat
smazaný uživatel
já byla včera v práci naprosto klidná a vidiš to :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už dnes je jasné, ze sezona 2014 bude mat 8 roznych GS vitazov..To sa stalo naposledy snad pred 12-15rokmi, niekto to urcite upresní..
Reagovat
smazaný uživatel
Posledním "rokem chaosu" byl rok 1998.
Vítězové GS toho roku ve dvouhře -
AO - Korda/Hingisová
FO - Moya/Sanchezová-Vicariová
W - Sampras/Novotná
USO - Rafter/Davenportová
Reagovat
smazaný uživatel
1998 Korda, Moya, Sampras, Rafter, Hingis, Sánchez Vicario, Novotná, Davenport
Reagovat
smazaný uživatel
Na prvním místě gratuluji Nishikorimu k vítězství, očekával jsem Noleho výhru 3:1 na sety, nakonec to dopadlo opačně :-)
No zázraky se ději ;-) Kdyby tady ještě před měsícem někdo napsal, že Nishikori zvládne dva pětiseťáky a postoupí do finále US Open, pohlíželi bychom na něj jako na blázna! Teď jsme těmi blázny my! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Samuraj Nishikori aneb Jak se sklo mění v železo ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se psala tenisová historie. Samuraj je prvním Asiatem ve finále GS mužské dvouhry. Troufám si tvrdit, že Keie budeme jednou srovnávat s Arthurem Ashem. Ten byl prvním černošským vítězem GS (US Open 68).
Někdo tady před nedávnem psal, že nikoliv Raonič nebo Dimitrov, nýbrž Nishikori bude vítězit na GS. Musím s ním souhlasit. Kanaďan má jen servis, Bulhar zas mizerný beckend. Nevylučuji sice, že by nemohli vyhrát GS, ale potenciál jako Japonec nemají. Toho může srážet jen zdravotní stav, no uvidíme v budoucnu...
Reagovat
smazaný uživatel
No,nevim,jestli zdravotní stav,zatim odehríl 3 supertěžké zápasy a zdraví ho drží,uvidíme co ve finále a po něm.Co jsem ho sledoval s Wavrinkou a teď s Djokovičem,můžu směle jako psycholog prohlásit,že on disponuje vítěznou mentalitou
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo nkdy až vtipný sledovat Wavrinku,jak naprosto neskutečně pálil a japonec s ledově chladnou tváří vracel ještě silněji.On bude vyhrávat grandslamy
Reagovat
Dennis
Faktem je, že letos ta bitva o Londýn bude hodně zajímavá asi až do konce. Aktuálně se o to týká až dvanácti hráčů, pokud se zvedne Gulbis, tak možná až třinácti. Tomáš to nebude mít vůbec snadné a totéž platí o Andym. S aktuální formou Nishikoriho, Čiliče a Tsongy, konzistentními výkony Ferrera a dravým mládím Raoniče a Dimitrova to bude ještě v Číně a Paříži pěkná řežba. :-)))
Reagovat
HutaGalung
v kolik se zacne hrat?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.shiftyland.net
už kurt vysouší
Reagovat
smazaný uživatel
Tedy ne, že by se mělo zde hrát semifinále:)
Reagovat
Cico93
Škoda, že som to nemohol vidieť. Roger teraz to už musiš urvat tu 18tku.!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 1. Tip me vysel, ted jeste musi vyhrat fedex
Reagovat
pockerface
Vlk a VIS si přejí finále Kei x Marin.Už jsem to psal pod jiným článkem,ale tohle finále by se mi nelíbilo,ale mělo by to pro mě jednu výhodu,že bych se z pondělí na úterý v klidu vyspal a ráno bych šel fit do práce.Takhle hrozí,když hrají od 23 hod.,že se bude ponocovat.Ale pro jednou a pro ten zážitek,že by třeba Roger mohl po 18 zvednout pohár bych to samozřejmě dal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bych se podíval určitě, takové finále (bez účasti někoho z big 4) pak zase může být až za několik let... :-)
Reagovat
pockerface
to máš pravdu.Ale v tomto finále bych byl nezaujatý pozorovatel,byl bych bez nervů a přiznám se,že by mi stačil záznam,který dávají na Eurosportu druhý den odpoledne.
Reagovat
Gulbis
první asiat byl Michael Chang :)))
Reagovat
Fandina
To byl Američan.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhruba stejně, jako je například Vašek Pospíšil Kanaďan ;-)
Reagovat
urbi
Asi jako Sampras Evropan a Agassi Peršan:)
Reagovat
smazaný uživatel
ejjjj, dnes to nevyzera s pocasim dobre...
Reagovat
pockerface
tak teď hlavně,aby nelilo po zbytek dne.Nerad bych čekal někdy do 2 do rána a jako hororový scénář by bylo kdyby lilo celý den a dohrával se zápas zítra před finále Serena x Caro.Tak snad to bude v NY rychlá bouřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nevím, jak moc je tahle stránka důvěryhodná, ale moc optimisticky to nevidím:

http://www.weather.com/weather/hourbyhour/graph/New+York+NY+USNY0996
Reagovat
pockerface
néé a to už byl Roger s Marinem připravený přijít na kurt.To musí naštvat.Rozcvičený,psychicky připravený a zase se můžou obrátit a zpátky do šatny.Je to pech.Když už člověk nemusí do práce a můžu konečně vidět celý zápas Rogera,tak zase v NY prší.
Reagovat
a.magerova
Tak zas jestli tam bylo před deštěm nedýchatelno, tak déšť není na škodu a i časově se to kapku posune k nočnímu zápasu..... prostě chci na tom vidět pro nás jen a jen pozitiva :-))))
Reagovat
Denis92
presne tak. Nemalo by byt take teplo a vlhko co je dobre.
Reagovat
pockerface
to jo,ale kdyby tak byli schopní říct-bude se hrát za 3 hodiny.Tak si jdu schrupnout,ale takhle čekat,abych to neprošvihnul to je něco.Kdo si počká ten se dočká akorát abych tu nečekal ještě zítra ráno :-)
Reagovat
Denis92
22.20 sa bude hrat
Reagovat
a.magerova
Tak a už tam nemám ani nohu....
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jen 4 nohy a všechny 4 favorizuju na vítězství.
Reagovat
a.magerova
Mi monty25 napsal, že jsem svým vybraným uštědřila polibek smrti..... no jestli mám takovou moc, tak před AO si TO ještě líp promyslím ;-)

Tak jestli jsou to ty správné nohy, tak Ti držím palce :-)))
Reagovat
a.magerova
Důvěřuj ale prověřuj..... takže jsem raději šla nakouknou a máš ty správné nohy, tak hodně štěstí VŠEM !!!
Reagovat
Denis92
esteze si tam nedala Rogera :))
Reagovat
a.magerova
Toho nedávám NIKDY a už asi chápeš proč !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dokedy ma prsat, cca? :)
Reagovat
Padme
http://www.yr.no/place/United_States/New_York/New_York/
Reagovat
pockerface
Tak v NY leje,no tak to ten Nishikori měl z prdele kliku.Kdyby se to přerušilo,tak se mohl Novak vrátit do zápasu.Kei si to nahoře asi domluvil :-) Jen škoda,že Roger s Marinem už byli připravený na vstup na stadion.
Reagovat
a.magerova
No ještěže TO Kei stihl před deštěm :-)))
Reagovat
a.magerova
Tak záznam zápasu R plus G se mi neokouká :-)))
Reagovat
pockerface
v zápase Roger x Marin bude podle mě strašně důležitý jak půjde jednomu nebo druhému podání.Oba spoléhají na podání.Komu dnes půjde líp,ten vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
A do mě :D Zápas jsem bohužel nestihl, teda až konec, takže se do hodnocení pouštět nebudu.
Reagovat
Fandina
má letos super sezonu a dneska hrál celkem přesvědčivě. Pokud ho zase nezradí zdraví, může jít hodně dopředu. Finále si přeji s Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori hral fakt dobre, na prekvapenie bol agresívnejším hráčom a lepším bol aj v obľúbených Noleho disciplínach, ako sú defenzíva, či return..Djokovic to skúšal najma cez súperov BH, no aj v tomto údere mal navrch Japonec..Napriek priemernému výkonu mohol Nole uspieť, no jeho premieňanie BB bolo tragické a každý prehratý gem na príjme z 0:40 len zrážal jeho psychiku..

US Open je tým pádom jasnou záležitosťou..Nepredpokladám, že sa Nishikori nezosype z prvého finále..Roger sa naozaj narodil pod šťastnou hviezdou, v NY vytvorí ďalší zo svojich rekordov, bude prvým hráčom na svete, ktorý vyhrá GS bez skalpu TOP 10 hráča, to je mega haluz..:)
Reagovat
Padme
... :) Doufám, že s tou mega haluzí budeš mít pravdu :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak jelikoz si Nadal vymyslel dalsi sve bebíčko tak aspon turnajovou desitku mit muze....
Reagovat
smazaný uživatel
spousta hráčů by jeho "bebíčka" dávno řešila ukončením kariéry, jenomže on i přes ně stále patří mezi top hráče světa O:-)
Reagovat
Padme
opravdu si myslíš, že si ho vymyslel?
Reagovat
smazaný uživatel
tak rozhodne je to mensi sracka nez co tady mluvi nadalovci v cele s forehandem a za druhe ano, klidne
Reagovat
Padme
Mně osobně by bylo jedno, jestli by vyhrál bez porážky hráče top10. Hlavně kdyby vyhrál. Historie se taky nebude ptát na to, jak vyhrál Wawroš nebo včera Wozniacki.
Reagovat
smazaný uživatel
U Novaka je problém, že nemá tu 100% vítěznou mentalitu jako Roger nebo Rafa, prostě u něj jsou tyhle výpadky pravděpodobnější než u těch dvou. Což ale nesnižuje výkon Keie, který je celý turnaj špičkový. Nedal jsem si ho do fantasy jen proto, že jsem se bál jeho zdravotního výpadku nebo špatné fyzičky a on tu místo toho "vaří" jednoho soupeře za druhým :-)

Doufám, že Novak zabere na AO a aspoň tam ukáže, že je to "jeho" turnaj. Ale tady je to teď obrovská šance pro Rogera, otázka je, jestli pro něj pozice jasného favorita (protože tím v médiích bude) nebude víc na škodu, protože Kei určitě nebude slabší soupeř, než by byl Nole (pokud se nesesype). No, v první řadě teda ještě Roger musí udělat ten krok do finále, ale osobně věřím Marinovi max. na set.
Reagovat
Padme
100% mentalitu? :-o Vždyť většinu vyrovnaných zápasů z posledních let vyhrál v duelu Novak - Roger Djoxo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, já mu taky neupírám bojovnost. Jen si myslím, že prostě v tomhle ohledu za Rafou a Fedexem trochu zaostává, občas mi dokonce přijde, že k některým zápasům přistupuje skoro "gulbisovsky" (nebo jak to nazvat :-) ). Kdyby měl tu jejich zarputilost, mohl už taky atakovat dvojcifernou hranici v počtu GS titulů.
Reagovat
Fandina
Ale ve Wimblu Rogera porazil.
Reagovat
Padme
Poslední 3 vzájemné finále vyhrál Djoko a vždycky velice těšně :(
Reagovat
Padme
Mně zase přijde, že Roger to hrozně brzy balí... nebo občas ztratí koncentraci a přijde zbytečně o set... U Novaka je mi vždycky jasné, že ať prohrává, tak ten set ještě vyhraje :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě tenhle pocit u Noleho poslední dobou nemám, psychicky ho určitě nahlodala ta série prohraných GS finále. Ve Wimbledonu to zlomil, pak měl trochu jiné starosti, takže ty jeho letní výsledky až po USO beru trochu s rezervou, určitě neměl 100% přípravu. Uvidíme, co s ním udělá otcovství, na různé sportovce to má různý vliv (třeba s Mikou Häkkinenem, který po narození dítěte v F1 už nic nezajel, ho srovnávat nebudu, to je o něčem jiném, ale i tak - je to naprosto zásadní změna v životě, která úplně obrátí priority). Např. Roger si i jako otec uchoval i tu sportovní cílevědomost a je asi v současnosti nejlepším příkladem toho, jak skloubit rodinu a vrcholový sport.

Pokud jde o Rogera, tak u něj podle mě letos nebyl problém se ztrátou koncentrace, některé ty jeho "zbytečné" prohry bych spíš dával na vrub poklesu sebevědomí, možná poprvé v kariéře měl důvod začít o sobě trochu pochybovat. Ještě před pár lety když v těžkém zápase ztratil servis, tak prostě věděl, že si ho během chvilky vezme zpátky, tuhle "jistotu" ale ztratil. Jenže US Open Series ho zase nakoplo, přidal se velký psychický impuls v podobě neúčasti Rafy - kdo ví, jak by zápas s Monfilsem dopadl za jiných okolností, kdyby nebyl Roger tak "v pohodě". Pro něj je v tenise jediný limit věk a fyzička, se svou mentalitou bude ve špičce tak dlouho, dokud na to bude fyzicky mít.
Reagovat
Padme
Je to zvláštní, mě právě vždycky přišlo, že kdyby byl psychicky odolnější, tak toho vyhrál mnohem víc.. :D Letos 8 finále v singlu a "jen" 3 vítězství... Rafa a Novak by měli aspoň 6-7/8.
Reagovat
smazaný uživatel
To je všechno o "kdyby", no :) Já bych to napsal takhle - považuju ho za mentálního titána, s výjimkou zápasů proti Rafovi.
Reagovat
Padme
titán je super termín. Snad bude titánovat až k titulu, moc bych mu to přála :)
Reagovat
pockerface
když vlítne Roger na Marina jako včera Serena na Makarovou,tak by finále mělo doma :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Kei hrál celkem famozně, některý momenty jsem fakt koukal, ted jeste at to Marin nezvora a muže byt zajímavé finále s předem neurčeným koncem :)
Reagovat
Tornes
Moc jsem Nišimu nevěřil, ale zvládl to. Djoker nehrál ideálně, ale z velké části proto, že ho Niši nenechal. Nemá sice žádné extra silné údery, ale ta jeho konzistentnost v nich je úžasná. Hodně dobře on.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist