Nosková je poslední českou nadějí. Do čtvrtfinále s Jastremskou vstoupí jako favoritka

23. 1., 20:30
Previews 149
V rámci 11. hracího dne letošního ročníku Australian Open se zkompletuje semifinálové obsazení. Poslední česká naděje ve dvouhře Linda Nosková (19) nastoupí stejně jako její soupeřka Dajana Jastremská (23) ke svému prvnímu čtvrtfinále na grandslamových podnicích. Vítězka si zahraje s Annou Kalinskou, nebo jedinou nasazenou čtvrtfinalistkou horní poloviny pavouka Qinwen Zheng. Ve dvouhře mužů se o semifinále poperou Hubert Hurkacz s dvojnásobným finalistou Daniilem Medveděvem a Alexander Zverev s Carlosem Alcarazem.
Nosková je poslední českou nadějí ve dvouhře na Australian Open (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, středa 24. 1.

Češi v akci
Nosková (ČR) - Jastremská (Ukr.) | Rod Laver Arena (02:00 SEČ)


Další čtvrtfinále žen
Kalinská (-) - Qinwen Zheng (12-Čína) | Rod Laver Arena (09:15 SEČ)


Čtvrtfinále mužů
Hurkacz (9-Pol.) - Medveděv (3-) | Rod Laver Arena (03:30 SEČ)
Zverev (6-Něm.) - Alcaraz (2-Šp.) | Rod Laver Arena (10:45 SEČ)

 

Češi v akci

Linda Nosková (50.) - Dajana Jastremská (93.) | Rod Laver Arena (02:00 SEČ)
Linda Nosková se poprvé v kariéře probojovala do druhého týdne grandslamů a ve svém prvním osmifinále na majorech měla práci značně usnadněnou. Devatenáctiletá Češka, která je nejmladší čtvrtfinalistkou letošního Australian Open, vedla 3:0, když jí semifinalistka loňského Wimbledonu Elina Svitolinová z Ukrajiny kvůli zranění zad vzdala.

Před startem turnaje měla na kontě jen dvě vítězství v hlavních soutěžích grandslamů, obě zapsala loni, a jejím maximem bylo druhé kolo. O to překvapivější byl její neskutečný obrat ve třetím kole proti světové jedničce Ize Šwiatekové (3:6, 6:3, 6:4). Jedná se o její čtvrtý skalp TOP 10, tři zaznamenala v Austrálii.

Ve čtvrtfinále na nejvyšším okruhu disponuje pozitivní bilancí 4:2. Ta největší absolvovala na australských podnicích série WTA 500, když loni v Adelaide senzačně postoupila z kvalifikace až do svého premiérového finále na hlavní tour a před pár týdny se podívala do semifinále v Brisbane.

Vizitka Lindy NoskovéVizitka Lindy Noskové (@ Livesport)

Linda Nosková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Brisbane (semifinále)
Bilance: 8:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 8:1
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 1:0 (kariérní 13:7)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)


Linda Nosková - Australian Open
Kariérní bilance: 4:0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: kvalifikace
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Brisbane (semifinále)
Cesta turnajem: (31) Bouzková (6:1, 7:5), Kesslerová (6:3, 1:6, 6:4), (1) Šwiateková (3:6, 6:3, 6:4), (19) Svitolinová (3:0 skreč)

 

Dajana Jastremská v osmifinále vyřadila dvojnásobnou šampionku Viktorii Azarenkovou a rovněž ona si zajistila první čtvrtfinálovou účast na grandslamech. Loňské semifinalistce dvakrát nedovolila dopodávat úvodní sadu, a navíc odvrátila dva setboly. Favorizovanou Bělorusku nakonec zdolala 7:6, 6:4.

Bývalá 21. a nyní až 93. hráčka světa je osmou kvalifikantkou ve čtvrtfinále Australian Open a může po Christine Doreyové (1978) jako druhá projít z kvalifikace až do semifinále tohoto majoru. Třiadvacetiletá Ukrajinka odehrála sedm zápasů během 13 dní, čtyřikrát musela do rozhodujícího setu a na kurtech strávila 12 hodin a 21 minut.

Do třetího kola grandslamů se dostala poprvé po více než čtyřech letech. Na nejvyšším okruhu dosáhla na poslední vítěznou sérii v hlavních soutěžích a zároveň poslední čtvrtfinále předloni na trávě v Birminghamu. V hlavní fázi Australian Open vyřadila také Markétu Vondroušovou, Varvaru Gračovovou a Emmu Navarrovou.

Vizitka Dajany JastremskéVizitka Dajany Jastremské (@ Livesport)

Dajana Jastremská - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 9:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 9:1
Bilance proti hráčkám TOP 50: 4:0 (kariérní 40:47)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)


Dajana Jastremská - Australian Open
Kariérní bilance: 7:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Brisbane (1. kolo)
Cesta turnajem: (7) Vondroušová (6:1, 6:2), Gračovová (6:3, 6:2), (27) Navarrová (6:2, 2:6, 6:1), (18) Azarenková (7:6, 6:4)

 

Vzájemná bilance: 0:0. Obě aktérky si v minulosti zahrály finále juniorského grandslamu, mají jedinečnou šanci znovu vylepšit své grandslamové maximum a určitě budou chtít využít selhání všech hlavních favoritek v horní polovině pavouka. Nosková, která v hlavním losu Australian Open debutuje, je favoritkou.

 

Další čtvrtfinále žen

Anna Kalinská (75.) - Qinwen Zheng (15.) | Rod Laver Arena (09:15 SEČ)
Anna Kalinská odehrála v osmifinále proti nasazené šestadvacítce Jasmine Paoliniové svůj nejrychlejší zápas na turnaji (6:4, 6:2). Pětadvacetiletá Ruska předvedla vynikající výkon a svůj premiérový druhý týden na grandslamech zahájila na výbornou. Navíc poprvé od US Open 2019 porazila na majorech hráčku TOP 40.

Kvůli zranění přišla o tři měsíce loňské sezony a také grandslamové French Open a Wimbledon. V závěru roku se ovšem rozjela, na dvou podnicích série 125k prošla do finále a do letošní sezony vstoupila postupy do druhého kola v Brisbane a Adelaide. Na Australian Open se účast mezi nejlepší osmičkou rozhodně neočekávala.

Před cestou do Melbourne Parku totiž vlastnila jen čtyři výhry v hlavních soutěžích grandslamů a všechny posbírala v New Yorku. Ještě k tomu měla v utkáních prvního kola na Australian Open bilanci 0:4. Letos ovšem u protinožců přehrála Katie Volynetsovou a Sloane Stephensovou ve třech setech a Arantxu Rusovou a Paoliniovou ve dvou.

Vizitka Anny KalinskéVizitka Anny Kalinské (@ Livesport)

Anna Kalinská - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 8:2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 8:2
Bilance proti hráčkám TOP 20: 1:1 (kariérní 9:18)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)


Anna Kalinská - Australian Open
Kariérní bilance: 4:4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: Brisbane (2. kolo), Adelaide (2. kolo)
Cesta turnajem: Volynetsová (6:3, 3:6, 6:2), Rusová (6:1, 7:5), Stephensová (6:7, 6:1, 6:4), (26) Paoliniová (6:4, 6:2)

 

Qinwen Zheng narazila na svou žebříčkově nejníže postavenou soupeřku a zapsala své zatím nejsuverénnější vítězství na letošním Australian Open. Turnajová dvanáctka, která je jedinou nasazenou přeživší v horní polovině pavouka, za necelou hodinu smetla 6:0, 6:3 nyní 95. hráčku pořadí Océane Dodinovou, ačkoli trefila jen 44% prvních servisů.

Jednadvacetiletá Číňanka může postoupit do svého prvního grandslamového semifinále, aniž by čelila někomu z TOP 50 hodnocení. V minulosti vyhrála v hlavní fázi Australian Open jen polovinu ze čtyř zápasů a ve dvou ze čtyř letošních utkání v tomto dějišti potřebovala všechny tři sety, včetně dramatické bitvy s krajankou Yafan Wang (6:4, 2:6, 7:6).

Před pár měsíci si zahrála na US Open své první grandslamové čtvrtfinále a za pouhých 73 minut podlehla 1:6, 4:6 Aryně Sabalenkové. Ve skvělé formě pokračovala v závěru sezony a ukořistila triumf na domácí akci WTA 500 v Zhengzhou a probojovala se do finále na domácím WTA Elite Trophy.

Vizitka Qinwen ZhengVizitka Qinwen Zheng (@ Livesport)

Qinwen Zheng - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 6:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 6:1
Bilance proti hráčkám TOP 50-100: 4:0 (kariérní 32:12)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:1)


Qinwen Zheng - Australian Open
Kariérní bilance: 6:2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: United Cup (bilance 2:1)
Cesta turnajem: Kruegerová (3:6, 6:2, 6:3), Boulterová (6:3, 6:3), Yafan Wang (6:4, 2:6, 7:6), Dodinová (6:0, 6:3)

 

Vzájemná bilance: Kalinská vede 1:0. Bývalé členky TOP 10 juniorského žebříčku se potkaly předloni v prvním kole na turnaji WTA 250 v Guadalajaře, Ruska zvítězila ve třech setech a nakonec došla do svého druhého a zatím posledního semifinále na nejvyšší tour. Ve čtvrtfinále na této úrovni má mizernou bilanci 2:8.

 

Čtvrtfinále mužů

Hubert Hurkacz (9.) - Daniil Medveděv (3.) | Rod Laver Arena (03:30 SEČ)
Hubertovi Hurkaczovi se po šokujícím vyřazení Holgera Runeho otevřela cesta do čtvrtfinále a 26letý Polák toho dle očekávání využil. Jedná se o jedno z nejjednodušších tažení do čtvrtfinále grandslamů v poslední době, tři z jeho předchozích čtyř soupeřů figurují mimo elitní stovku žebříčku a Ugo Humbert nepatří na majorech zrovna k velkým hrozbám.

Úřadující šampion Masters v Šanghaji má za sebou vcelku úspěšný rok, během něhož se ve většině zápasů spoléhal na servis a tie-breaky. V tomto trendu pokračuje i letos, na probíhajícím Australian Open odehrál už pět tie-breaků a jen jeden prohrál. Dvě zkrácené hry absolvoval v osmifinále proti nezkušenému Arthurovi Cazauxovi.

Ačkoli má doma dvě trofeje z Masters a momentálně figuruje na devátém místě pořadí, stále se nedokáže na rozdíl od svého následujícího protivníka pravidelně prosazovat na grandslamech. S Rusem má však pozitivní vzájemnou bilanci a vzdoroval mu i v obou prohraných soubojích na Masters v Torontu 2021 a na Turnaji mistrů v témže roce (pokaždé získal úvodní set).

Ve svém teprve druhém grandslamovém čtvrtfinále si tak nejspíše bude věřit. Na majorech ovšem prohrál sedm z devíti střetnutí s hráči TOP 10. Na druhou stranu zaznamenal jeden ze dvou skalpů právě proti Medveděvovi ve Wimbledonu 2021, kde poté ve svém jediném předchozím čtvrtfinále na podnicích velké čtyřky vyřadil zdravotně indisponovaného Rogera Federera.

Vizitka Huberta HurkaczeVizitka Huberta Hurkacze (@ Livesport)

Hubert Hurkacz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 7:2
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 7:2
Bilance proti hráčům TOP 10: 0:1 (kariérní 16:28)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 1:0)


Hubert Hurkacz - Australian Open
Kariérní bilance: 9:5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: United Cup (bilance: 3:2)
Cesta turnajem: Jasika (7:6, 6:4, 6:2), Menšík (6:7, 6:1, 5:7, 6:1, 6:3), (21) Humbert (3:6, 6:1, 7:6, 6:3), Cazaux (7:6, 7:6, 6:4)

 

Daniil Medveděv neabsolvoval před Australian Open žádnou z generálek a na jeho výkonech je nerozehranost znát. Přestože v Melbourne Parku prošel do druhého týdne, pořád není v nejlepší formě. To pro něj není dobrá zpráva, protože ve čtvrtfinále narazí na neoblíbeného soupeře, který má solidní fazónu.

Ve třech ze čtyř utkání na letošním Australian Open měl potíže, výjimkou je pouze souboj s trápícím se Félixem Augerem-Aliassimem. Nejvíce práce měl ve druhém kole, v němž prohrával už 0:2 na sety s Emilem Ruusuvuorim. Set povolil také nezkušeným outsiderům Terenceovi Atmanemu v úvodním kole a Nunovi Borgesovi v osmifinále.

Sedmadvacetiletý Rus sice nemá přesvědčivou formu, nicméně sebevědomí může čerpat třeba ze své velmi solidní úspěšnosti ve čtvrtfinále grandslamů. Bývalý lídr žebříčku zvládl sedm z osmi čtvrtfinálových duelů na majorech. Jediný nezdar zaregistroval proti Stefanosovi Tsitsipasovi před třemi lety na French Open, které je jeho nejméně oblíbeným podnikem velké čtyřky.

V loňské sezoně posbíral nejvíce výher na tvrdých površích, hlavně díky tomu se vyhrabal z téměř roční krize a vrátil se v žebříčku do TOP 10 a následně do TOP 4. V předchozím roce vybojoval čtyři triumfy na betonech a vyhrál devět z 10 čtvrtfinále na hardových turnajích.

Vizitka Daniila MedveděvaVizitka Daniila Medveděva (@ Livesport)

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 4:0
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na venkovních betonech: 4:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 0:0 (kariérní 41:41)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 7:1)


Daniil Medveděv - Australian Open
Kariérní bilance: 25:7
Nejlepší výsledek: finále (2021-22)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 2:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Atmane (5:7, 6:2, 6:4, 1:0 skreč), Ruusuvuori (3:6, 6:7, 6:4, 7:6, 6:0), (27) Auger-Aliassime (6:3, 6:4, 6:3), Borges (6:3, 7:6, 5:7, 6:1)

 

Vzájemná bilance: Hurkacz vede včetně exhibicí 4:2, na grandslamech 1:0. Medveděv má lepší historii na grandslamech, je obecně považován za spolehlivějšího a solidnějšího tenistu a má mnohem více zkušeností se závěrečnými koly na majorech. Proti Hurkaczovi se mu však nedaří a jeho forma v Melbourne není vůbec přesvědčivá. S potvrzením role favorita tak může mít velké potíže.


Alexander Zverev (6.) - Carlos Alcaraz (2.) | Rod Laver Arena (10:45 SEČ)
Alexander Zverev se v loňské sezoně vrátil po dlouhé zdravotní pauze, postupně budoval formu i sebevědomí a vyšplhal se zpět do elitní desítky pořadí. Loni na grandslamech odehrál jen dvě pětisetové bitvy, ovšem už teď má stejný počet za sebou v letošním roce. Ve druhém kole Australian Open těsně přetlačil Lukáše Kleina a velké potíže měl i v osmifinále s Cameronem Norriem.

Šestadvacetiletému Němci několik měsíců trvalo, než se po zmíněné přestávce způsobené zraněním rozjel. Na dvou ze čtyř grandslamů uhrál minimálně čtvrtfinále, triumfy v Hamburku a Chengdu ukončil dlouhé čekání na titul a přerušil frustrující sérii devíti porážek s hráči TOP 10. Dokonce se díky výraznému zlepšení kvalifikoval na Turnaj mistrů.

Teď by měl cílit na zlepšení bilance se zástupci TOP 10 na grandslamových podnicích, pokud chce někdy získat kýžený titul z majorů. Ačkoli má na kontě několik trofejí z Masters a je vítězem olympiády, na grandslamech vyhrál jen dvě ze 16 střetnutí se členy elitní desítky žebříčku. Pozitivem pro něj v tuto chvíli může být fakt, že jeden ze dvou skalpů zapsal na předloňském French Open právě proti Alcarazovi.

Vizitka Alexandera ZverevaVizitka Alexandera Zvereva (@ Livesport)

Alexander Zverev - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první individuální turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první individuální turnaj
Bilance: 8:1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na venkovních betonech: 8:1
Bilance proti hráčům TOP 10: 2:0 (kariérní 48:62)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 6:4)


Alexander Zverev - Australian Open
Kariérní bilance: 24:8
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 1:1
Generálka: United Cup (bilance 4:1)
Cesta turnajem: Köpfer (4:6, 6:3, 7:6, 6:3), Klein (7:5, 3:6, 4:6, 7:6, 7:6), Michelsen (6:2, 7:6, 6:2), (19) Norrie (7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6)

 

Carlos Alcaraz předvedl v osmifinále parádní výkon a nedal Miomirovi Kecmanovičovi sebemenší šanci, dokonce Srba dorazil kanárem. Dvacetiletý Španěl nečelil ani jednomu brejkbolu a v utkání trefil o téměř 30 vítězných úderů více než jeho protivník (6:4, 6:4, 6:0).

Postupem mezi nejlepší osmičku na Australian Open zkompletoval čtvrtfinálové účasti na všech čtyřech grandslamech. Zatímco na ostatních majorech byl minimálně v semifinále a dva z nich ovládl, v Melbourne Parku se z různých důvodů dočkal prvního průniku do druhého týdne až nyní. V letech 2021-22 ještě nebyl takovou hrozbou jako nyní a vypadl ve druhém a třetím kole a loni se kvůli zranění úvodního grandslamu roku nezúčastnil.

Do loňské sezony naskočil až v únoru a na březnových Masters v USA vypadal nezastavitelně. O to překvapivější je, že na hardový titul čeká od suverénního prvenství v Indian Wells, kde neztratil jediný set. Po překvapivém triumfu ve Wimbledonu se až do konce roku trápil a prohrál na tvrdých površích třeba s Romanem Safiullinem a Grigorem Dimitrovem. Na začátku letošního roku se ovšem prezentuje svou nejlepší formou.

Ve čtvrtfinálové fázi grandslamů se mu zpočátku nedařilo, na úvod nestačil na Félixe Augera-Aliassimeho na US Open 2021 ani na Zvereva na French Open 2022. Od té doby je však neporažen a další čtyři čtvrtfinálové duely na majorech vyhrál, naposledy uspěl proti Zverevovi na loňském US Open.

Vizitka Carlose AlcarazeVizitka Carlose Alcaraze (@ Livesport)

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na venkovních betonech: první turnaj
Bilance: 4:0
Bilance z posledních 10 zápasů: 6:4
Bilance na venkovních betonech: 4:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 0:0 (kariérní 23:15)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0:0 (kariérní 4:2)


Carlos Alcaraz - Australian Open
Kariérní bilance: 7:2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2024)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0:0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Gasquet (7:6, 6:1, 6:2), Sonego (6:4, 6:7, 6:3, 7:6), Juncheng Shang (6:1, 6:1, 1:0 skreč), Kecmanovič (6:4, 6:4, 6:0)

 

Vzájemná bilance: Zverev vede 4:3, na grandslamech je srovnáno 1:1. Zverev má velké zkušenosti s takto důležitými zápasy, a přestože se mu na grandslamech proti hráčům TOP 10 nedaří, měl by být konkurenceschopným protivníkem. Alcaraz bude mít dvě výhody, zaprvé má lepší formu a zadruhé strávil na kurtech mnohem méně času. Španělský supertalent je tak favoritem.

 

Program 11. hracího dne

ROD LAVER ARENA (od 02:00 SEČ)
1. Nosková (ČR) - Jastremská (Ukr.)
2. Hurkacz (9-Pol.) - Medveděv (3-) / nejdříve v 03:30 SEČ
3. Kalinská (-) - Qinwen Zheng (12-Čína) / nejdříve v 09:15 SEČ
4. Zverev (6-Něm.) - Alcaraz (2-Šp.)


MARGARET COURT ARENA (od 02:00 SEČ)
1. legendy
2. čtyřhra mužů / nejdříve v 03:00 SEČ
3. Krejčíková/Siegemundová (5-ČR/Něm.) - Hunterová/Siniaková (3-Austr./ČR) / nejdříve v 05:00 SEČ


1573 ARENA (od 01:00 SEČ)
1. dvouhra juniorek
2. dvouhra juniorek
3. dvouhra juniorů
4. Paštiková/Stuseková (ČR/Něm.) - Jointová/Sidorovová (6-Austr./-)


COURT 13 (od 01:00 SEČ)
1. Brunclík (11-ČR) - Bigun (5-USA)
2. Kumstát (ČR) - Razeghi (6-USA)
3. dvouhra juniorek
4. čtyřhra juniorů
5. Budkov Kjaer/Kumstát (8-Nor./ČR) - Cina/Sakamoto (1-It./Jap.)


COURT 15 (od 01:00 SEČ)
1. dvouhra juniorů
2. dvouhra juniorů
3. dvouhra juniorek
4. Brunclík/Frydrych (5-ČR/Brit.) - Dedura-Palomero/Schönhaus (Něm.)
5. Nijkampová/Valdmannová (Niz./ČR) - Koikeová/Saitóová (1-Jap.)


COURT 17 (od 01:00 SEČ)
1. dvouhra juniorů
2. dvouhra juniorů
3. Valdmannová (ČR) - Koikeová (10-Jap.)

Kompletní program | Výsledky dvouhry žen | Výsledky dvouhry mužů

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

149
Přidat komentář
Mony
Teď to asi bude na Ukrajině znovu obrozený Hit...HIT do zákopů
https://youtu.be/Z2Dc-9oD5NQ?si=ZI9S-guTLHWGurXG
Reagovat
capjar
Dnešní zápas Lindy jedno velké zklamání. Špatný pohyb a špatné údery. Asi ta psychika. PS. Zápas s Igou jsem neviděl.
Reagovat
GaelM
Jediné co mě aspoň trochu uklidňuje, že to ještě nebyl zápas o finále. To by ta nevyužitá příležitost byla ještě bolestivější.
Reagovat
EllNino
Já myslím, že to není žádná tragédie ... prostě jí to dneska nesedlo a Dajana hrála líp, prohra ve čtvrtfinále je taková neutrální, Linda to nezvládla a Dajana naopak jo
Reagovat
Sinuhet1
Reagovat
GaelM
Nikdo neumřel no, tím ten výčet pozitivních okolností asi končí Věřím že si Linda ještě vypracuje další takovou šanci, ale tahle byla opravdu na dosah ruky. Jen si ji vzít.
Reagovat
EllNino
postupně bych řekl ... víme, co udělal takový velký úspěch s jinými mladicemi ... a nechci aby Linda dopadla stejně, takže je možná lepší, že si zažila první velký upset na GS, pak měla trochu štěstí na skreč a paradoxně mi dneska přišlo, že jí chyběla po těch dnech "volna" po zápase s Igou zápasová praxe, kterou Dajana má dostatečnou

čtvrtfinále beru pozitivně a že nebyla hned ve finále vlastně taky
Reagovat
farr
Aneb naše slavné české prohry( Kdyby ji vystřílela Sába jako Krejču ani nešťeknu, ale tohle je ostudně promarněná obrovská příležitost a totálně celý prokaučovaný ) Jakoby se ani nepodívali na video co proti ní zkusit hrát, Dajána nehrála
nic svetobornýho, ale dnes všechno špatně, ale což je mladá snad se Linda poučí a trenéři příště lépe připraví .
Reagovat
EllNino
Jsem ti rikal, nepodcenovat :))
Reagovat
GaelM
Pokud má přijít výpadek, tak přijde stejně. Já bych ho radši zažil dejme tomu po prohraném finále (jako to měla např. Markéta), než po kolapsu v QF proti kvalifikantce...
Reagovat
Salamander134-
Dnešní statistiky Noskové vypadají, že mohla klidně dostat dva kanáry, od toho ji zachránilo jen to, že Yastremska těch chyb udělala ještě víc.
Reagovat
farr
Asi tak nějak ...
Reagovat
Salamander134-
Opravdu hrozný zápas se strašnýma statikama, se slabou diváckou kulisou a co hůř, že to byl zápas zrovna o semifinále
Reagovat
Pergolek
Kdo bude sledovat i nadále, tak hezké pokoukání, kdo jde spát, dobrou noc. Ostatním už hezkou středu.
Reagovat
farr
No když už jsem vstával, chci vidět aspoň jeden set kloudnýho tenisu. Tak mrknu aspoň na začátek Médi s HuHu. Třeba mě chlapci uklimbaj k milosrdnýmu spánku. Takhle rozčílenej bych stejně neusnul.
Reagovat
GaelM
W/UE
Linda 6/21 (!!!)
Dayana 19/23

V číslech to vypadá ještě hůř, než opticky na kurtu
Reagovat
farr
Ne odpovídá to, Linda to hold neunesla, nevadí v 19 letech stane se... NAPŘ. Taková Plechárna tohle byla schopná předvést i v nejlepších letech a proto nikdy nic velkého nevyhrála...
Reagovat
Liverpool22
Ta statistika mluví za vše. Obě hrozně moc chyb, ale Dajana to kompenzovala winnery. Celkově hrozný zápas - kvalita zápasu se pozná právě díky poměru W/UE a tady obě více UE
Reagovat
Liverpool22
Pro zajímavost jsem kouknul na statistiky zápasu Anny se Slůnětem což byla cca 3 hodinová přetahovaná a BIG tenis.
W/UE
Anna 46/15
Slůně 44/33
Prostě ta kvalita byla úplně někde jinde
Reagovat
HAJ
Musím konstatovat, že Jastremská byla lepší. Linda se mi zdála svázaná. Jestli chce dojít do nejvyšších výšek, tak musí zlepšit pohyb.
I tak zahrála dobrý turnaj.
Reagovat
Mony
Klasika po vyřazení Hvězdy...
Reagovat
Alexandris
Škoda, že se o případném dopingu dozvíme až za rok.
Reagovat
Mony
Dej pokoj!
Reagovat
farr
Mě teda taky přišla jak na amfetaminech strašně ADHD neurotická. Lindě zas snad podali naopak ňákej morfin nebo něco na ten způsob, úplně zpomalená . Ale neřek bych že si tohle WADA nepohlídá, nehraje se to přece jenom v Rusku( zemi 4.-5. světa )
Reagovat
Pergolek
Linda Noskova bude hrát grandslamove semifinále brzy. A dokonce i ještě to kolo později. Tohle ji posílí. Každopádně Yastremska jede jízdu Raducanu hadra. Z kvalifikace až do semifinále. Z kvalifikace na malých kurtech pro pár diváků až na centr kurt to všechno za pár týdnů. A to není vše, semifinále proti těmto hračkám zvladne taky. V této formě určitě. Mimochodem kvalifikaci jela všechny tři zápasy na 3 sety. Neskutečná jízda.
Reagovat
Salamander134-
No forma to úplně není. Kdo jí prověřil? Kdo proti ní nastoupil s dobrými procenty prvního servisu, kdo měl dobré procenta po druhém servisu na returnu. Takhle jízda je poměrně klika. Bohužel to u WTA přestává být překvapivé. Že se k titulům můžou dostávat hračky co pak dlouho neuhrají nic. Raducanu a Vondrouška jsou zářný případ
Reagovat
farr
Do háje dubovýho!!!! Noname nicka nám vyhodí nejdřív Vondroušku a pak ukradne zasloužené SF za porážku NO. 1 . Nebrat . No mám zase s WTA do French open vystaráno... Škoda spánku je to odpad.
Reagovat
Pergolek
Není to nicka. Byla 21. na světě a vyhrála 3 tituly. A v dalších dvou turnajích byla ve finále.
Reagovat
Dave6969
Přesně tak.... zkušenosti má dost
Přeju ji to.
Reagovat
Blondie
Yastremska není noname nicka. Platila ze jeden z obrovských talentů a předvídala se jí velká budoucnost. Naplňuje potenciál, a to za situace, která je pro ni krizová.
Reagovat
Pergolek
Reagovat
farr
Z mého pohledu je. Zas tak moc WTA nesleduju, ale štve mě že si někdo kdo nejdřív seděl za údajné zobání a pak 2 roky v podstatě neuhrál 2 vítězství po sobě, si najednou zázračně z ničeho nic vzpomene na kasíno bum bum a nám takhle vykostí holky v pavouku... Škoda, že radši nehrála s tou Vikou, ta aspoň má kvalitu dlouhodobě a tolik by mě to neiritovalo. Prostě tohle nemám rád.... Beztak dopadne jak Raducanu jedna vlaštovka jaro nedělá.
Reagovat
Blondie
Z obvinění z dopingu byla očištěna, 2 roky nehrála dobře hádej proč (nápověda: něco mi říká, že když budou tvým milovaným padat bomby na barák, může to MOŽNÁ malililililinko ovlivnit tvůj pracovní výkon), nejde o jednu vlaštovku. Dál?
Reagovat
farr
Co to je za argument, propána jána. A tahat sem politiku vůbec nechci. Bomby už padat přestaly? Západ hodil ostudně Ukrajinu přes palubu, dávno se měly Rusáci vyprášit jak veš z kožichu a moh být klid...A s tou vlaštovkou kolikrát paní Jastremská hrála SF na GS? Zatím 0 0 prd proto píšu nicka, stále si myslím, že se jí může stát to samé co Raducanu( pokud bude opakovaně postupovat do SF gs rád uznám, že jsem se v ní spletl, do té doby to pro mě bude noname luck úlet )
Reagovat
farr
*nebo slečna co já vím
Reagovat
Liverpool22
Dajana vyhrála, ale statistiku měla negativní W/UE 19/23
Reagovat
farr
Já bych to spíš pojmenoval jako utrpěla výhru ve stylu Linda si to podělala skoro vlastně zcela sama. Dnes by ji vypinkala třeba i Golubic.
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
GaelM
Ach jo, tohle je bez přehánění asi jedna z největších promarněných příležitostí českého tenisu, co pamatuju Pavouk je nahoře totálně prázdný, tohle bude mrzet hodně dlouho. Nás určitě a Lindu bohužel asi taky, snad ji to nějak nesrazí.

Bohužel dnes zcela zasloužený výsledek, postupuje ta lepší. Linda od vedení 2:1 v prvním setu nic moc neměla.
Reagovat
Liverpool22
Ano z pohledu Lindy bylo klíčové, že nepotvrdila brejk na 3:1 na začátku zápasu - tam podávala proti sluníčku a přišla o servis. No a pak už se vezla
Reagovat
Alexandris
Bylo vidět velkou přípravenost týmu Jastremska na hru Lindy, z druhé strany to asi tak intenzivní nebylo, logicky věřily v rozdílové kvality Lindy.
Jastremska nedelala chyby v těch rozhodujících okamžicích...i tak mě udivuje její servis a bleskově reakce na nečekané míčky z Lindiny rakety. Těžko to někdy zopakuje
Reagovat
GaelM
Co je na tom logického nemít plán B? Se dvěma zkušenými kouči v týmu bych čekal lepší přípravu...
Reagovat
farr
Souhlas proto furt píšu: totálně prokaučovaný. Zadarmo by to nebylo to ne, ale hratelný určitě jo. U vypadnutí Báry jsem cítil smutek a bezmoc prostě na to nebylo. Dnes úplně opačně naštvání a lítost promarněný šance... Odfláknutý za mě z hlediska přípravy 100%>>>
Reagovat
PaYaB
Bohužel od Lindy dost bídný zápas, všechny svoje šance bohužel vyházela ven. Jinak Yastremska hrála velmi dobře.
Reagovat
Blondie
Yastremska výborně :( opravdu skvělý výkon.
Za Lindu mě to hrozně mrzí, fandila jsem, ale bohužel byla opravdu horší.
Nicméně body a QF jsou samozřejmě v 19 letech úžasné!

A alespoň postoupila Ukrajinka, tisícům lidem v tíživé situaci to udělá radost.
Reagovat
Salamander134-
Průměrný výkon. Yastremskou sleduji roky a nebylo to její top dnes. Nosková ji hodně pomohla
Reagovat
Alexandris
Tisíce. Lidi v ". tíživé situaci" je to jedno
Reagovat
Alexandris
Tisícům lidí
Reagovat
Blondie
Oooo, pravda! Díky!
Reagovat
Salamander134-
Vzhledem k tomu, že mám tátu Ukrajince, tak bych měl mít z výhry Yastremske radost. Ale Nosková hrála tak otřesně, že to ani nejde se z toho radovat.
Reagovat
Alexandris
Stačilo by kdyby držela servis, to zavání bylo zbytečné...a na returnu aspoň break
Reagovat
Liverpool22
A je to v háji Lindo, Lindo ach jo
Reagovat
Blondie
Reagovat
Mony
Ale zase aspoň jednu hezkou výměnu jsme v posledním gemu viděli
Reagovat
Salamander134-
To bylo to o čem jsem mluvil na začátku, že musí hrát údery s větší délkou. Pochopila to hodně pozdě
Reagovat
Liverpool22
Takže 4:5 a teď jedině, že se Dajana lekne postupu do SF a nedopodává zápas
Reagovat
Pergolek
Na tyhle hráčky s maximálním rizikem a maximální silou úderů platí jen dvě věci: 1. Že ta hráčka nebo hráč nemají svůj den (což Yastremska opět dneska má). A za 2. Protihráč nebo protiháčka, kteří hrají s ještě větší silou, a kteří nedovolí těmto hráčům hrát svůj natlakovy tenis.

Pokud tedy Linda nepostoupí, hodně by mě zajímal zápas Sabalenka vs Yastremska v těchto formách. Ja vim, ze by to bylo nekoulatelne a výměny by byly o čtyřech miccich, ale zajímalo by mě, jak by na tohle reagovala Sabalenka, která hraje přesně takhle a s ještě větší silou. Tam by to bylo o tom, kdo to zarve jako první.
Reagovat
Salamander134-
Nepřeháněj, Yastremska rozhodně nepředvádí svůj top. Rozdíl dělá příšerný výkon Noskové. Která dělá chyby ze středu kurtu metr na čáru.
Reagovat
Pergolek
Noskova opravdu nehraje dobře.
Reagovat
Alexandris
Jastremska od prokázaného dopingu nepodala do teď tak kvalitní výkon,.její zápasy jsem viděl i záblesky mírného zlepšení poslední rok.
Reagovat
farr
Kolchoznice by ji utloukla čistou silou a rozběhala by ji. Linda hraje zanďoura a ještě k tomu blbě a toto je výsledek.
Reagovat
Mony
Rozhodně s tímhle si Linda semifinále nezaslouží
Reagovat
GaelM
Tohle už je ale fakt špatný
Reagovat
Salamander134-
Yastremska to sice teď pálila skvěle. Ale viděli jste rychlost prvního podání Noskové? 140 km/h několikrát? A ještě špatně umístěné. Tohle si Nosková prohrává sama.
Reagovat
farr
Jednoznačně
Reagovat
Blondie
Tak snad nepotvrdí...
Reagovat
Salamander134-
To je hrozný utrpení od obou. Yastremska trefila pár náhodných úderů, ale stejně dělá strašně chyb. Nosková jen dělá zbytečné chyby a vůbec to nezvládá v hlavě.
Reagovat
frenkie57
Je to špatný. Brejk Ukrajinky a je skoro po zápase.
Reagovat
GaelM
Bohužel se Yastremska v nevhodnou chvíli chytila na podání. Teď, když by bylo nejvíc potřeba, ty brejkboly nepřicházejí
Reagovat
mahycek
Zatím je Yastremská skoro nehratelná, pálí míčky skoro nehratelně, padá to k lajnám a Linda je taková zatažená, malej pohyb, takovej flegmouš. Doufám, že se probere a ukrajince to přestane padat. A druhá věc,sere mě ta ukrajinská hlasitá lavička. Jak tam
vyskakujou a pokřikujou. Chtělo by je to zmrazit Lindiným výkonem. Nejsem obdivovatel Putina, ale proč má Nosková ouffit v UK barvách ????? Nevyjadřovala se k tomu?? Já jsem její první 2 kola neviděl.
Reagovat
Mony
Spíš se opičí po Coco Gauff
Reagovat
Blondie
Co máš s tou Británií?
Reagovat
GaelM
Za mě spíš žluto-zelená. Australské barvy, ne ukrajinské.
Reagovat
Blondie
Tak víš jak, typické "Já nemám rád putina / nemám nic proti Ukrajině, aleeeee...." To se pak i ze zelené stane ukrajinská kombinace *šklebí se převelice*
Reagovat
GaelM
To je hlavně teď úplně jedno.
Reagovat
farr
Nesouhlasím.
Sem nas*anej, že sem vůbec vstával, Linda hraje prostě špatně, vůbec nedokáže čelit soupeřce, tak vidím, že nemám čas tak si třeba na ten servis stoupnu o kousek dál ne. Neříkám že musí stát na tribuně jako Medvědev, ale tohle mě přijde prokaučovaný( neříkám 2. servis si stoupnout blíž a zkusit ji tlačit, ale těch zbytečných chyb je prostě moc.. )
Reagovat
farr
Je to blbá taktika prostě... a její tým jak bysmet to je hloupost dneska, zet ji neporaděj ať necot změní, už i komentátor to furt omílá dokola, couvá couvá couvá. Stoupni si dál a pak jdi dopředu naproti a tluč ji OMG!!!
Reagovat
Alexandris
S tím prokaucovanim souhlas, příprava obou týmů byla diametrálně odlišná
Reagovat
Pergolek
To není outfit Noskové, to prostě dostala, tak s tím hraje. Jen hráči jako Federer, Alcaraz, Nadal a Djokovic si snad můžou vybrat v čem budou hrát. Ostatní musí brát to, co jim sponzor dá.
Reagovat
Alexandris
Asi aby se odlišila, pod nima měla stejný jako Jastr. Nevím v čem byl problém, že nehrála ve stejným jako předešlý zápas ( vítězný)
Reagovat
GaelM
Teda ale Linda působí trochu zlomeně, a že neví co má dělat Doufám že aspoň vnitřně zůstává koncentrovaná, tohle je pořád naprosto hratelný zápas! Teď brejk a jedem
Reagovat
Mony
Zase oproti mužským pětiseťákům hezky efektivně vydělané peníze
Reagovat
farr
Ne to sem nikdy nepochopil... GS trunaje jsou dva naprosto odlišné sporty, ale hold feministky si to vyřvaly.
Reagovat
Mony
Po zápase si musejí jít zaběhat, aby se trochu hejbly
Reagovat
farr
To jo no, ale snad Linda zabere a holky aspoň hoďku a půl + budou hrát, chci postup.
Reagovat
Mony
Obávám se že podobně nekoukatelné bude i případné finále Jestremská Sabalenka
Reagovat
farr
Celý WTA je těžce nekoukatelný a těžce předvídatelný příkladem zase totální galymatyáš co předvedly děvčata hlavně ve vrchní části pavouka tohoto turnaje, já když už tak sleduju jen český holky čistě z patriotismu. Jinak když se naopak podíváme na pavouk mužů tak předpokládám ATP SF 1-4 nasazení, což je za mě potvrzení vysoké jistoty a kvality.
Reagovat
Mony
Tak tohle zase vítám, že se nekoukame pořád na stejné tváře
Reagovat
farr
Já zas mám radši tu rivalitu a s každým zápasem je vidět ten progress jak soupeře přehrát, přechytračit, něco změnit a vylepšit. WTA to je jeden velkej RNG totální ruleta.
Reagovat
Pergolek
WTA koukatelne je i není. A předvídatelné není vůbec. Je tam hodně zvratů a obratů. To je dobře pro diváky, protože sport je o emocích.
Reagovat
Pergolek
Dokážeš si představit, že by v mužském tenisu postoupil někdo z kvalifikace takhle daleko? Nemyslitelné. Tohle je kouzlo WTA.
Reagovat
Blondie
Reagovat
farr
Co tenkrát na AO Karatsev v SF? , ale teď nevím jestli byl z kvaldy nebo jen velmi nízký rank, který ale stačil na main soutěž.
Reagovat
Pergolek
Jj, před třemi lety. Byl to stejný rok, kdy vyhrála Raducanu US Open po cestě z kvalifikace.
Reagovat
GaelM
W/UE
Linda 4/9
Dayana 11/12

Sakra, to je ještě horší než to opticky vypadalo
Reagovat
GaelM
Teď by bylo na místě zmizet do šatny a na chvíli z té rychlopalby vypadnout. Srovnat si myšlenky a získat klid...
Reagovat
Salamander134-
Zatím velmi slabý výkon od obou. Nosková má dneska špatnou délku úderů, velmi špatný pohyb a moc si nevěří. A to Yastremska sama se sebou taky bojovala. Linda ji to dala zadarmo
Reagovat
farr
Nosková neunáší ten hic mě přijde, blbý že chytila v schedule polední čas, tyhle podmínky tam zažívá poprvý a je to vidět. Je jak zpomalenej film... Jestli ale takhle zadarmo tu ADHD Ukrošku nechá postoupit budu dost nakvašenej teda.
Reagovat
Liverpool22
Mám úplně stejný pocit - vedro, hraje se v poledne, sluníčko.....
Reagovat
GaelM
To by bylo ale smutný, vzhledem k tomu, jaký mají obě čas na kurtu za poslední dva týdny Fyzicky by rozhodně Linda neměla tahat za kratší konec.
Reagovat
Pergolek
Williams, Kvitová, Sabalenka... Tři hráčky z nedávné minulosti, které se můžou rovnat s těmito ranami Yastremske a intenzitou úderů. A všechny tři jakmile měli tuto formu a takhle přesné údery, tak byly k neporažení.
Reagovat
Salamander134-
Nedělej z Yastremske superstar. Udělala několik obřích chyb. K těm winnerum ji pustili špatné údery Noskové, které neměli vůbec dobrou délku
Reagovat
Pergolek
Má formu a věří si. Drží soupeřky pořád pod tlakem, nedává jim prostor na svoji hru, vnucuje jim svoji. Je těžké proti tomuto hrát.
Reagovat
Salamander134-
Prosimtě však udělala hromadu šílených chyb. Vic chyb než winneru. Nosková dneska nehraje svůj standart. Tak nelži
Reagovat
Pergolek
Nehraje standard, protože nemůže. Když do tebe někdo tak pálí ze všech pozic, nemáš prostor na nic, jsi pořád pod tlakem, nedostaneš se ke své hře. Proč prohrála Vondrousova? S tímto se nemohla dostat ke své hře, byla pořád pod tlakem. Me za všechno může slunce. Hraješ to co ti soupeř dovolí a Yastremska ji vnutila svoji hru.
Reagovat
Pergolek
*ne za všechno může slunce
Reagovat
Blondie
Reagovat
GaelM
No, fakt hodně divoký to zatím je Snad Linda potvrdí toho flegmouše a nenechá se rozhodit. Hratelné je to pořád, až do posledního míče. Jen by to chtělo trochu zpřesnit, míň laciných chyb.
Reagovat
Liverpool22
Mám pocit, že Lindě na servisu více vadí sluníčko. Snad to Linda otočí Jinak souhlas - zatím je to divočina
Reagovat
GaelM
Může být, ale ten set ztratila imho hlavně na returnu. Brejkbolů bylo dost a byly některé hratelné.
Reagovat
Blondie
A big point pro Lindu! Pojď!
Reagovat
Blondie
Yastremska jak pila :(
Reagovat
Salamander134-
Prosimtě vše je na Noskové její herní max je výš než Yastremske. Zatím jsou obě nervózní a nehrají to co by chtěli. Záleží kdo to zvládne v hlavě lépe. Šlágr z toho nebude
Reagovat
farr
Bum bum tenis s tím ať do háje. Kasíno hadr, ale Linda je pitomá tam svůj gem ke konci setu odevzdala nepochopitelně zcela zdarma ....
Reagovat
Blondie
Come on...
Reagovat
Pergolek
Sabalenka hrála přesně takhle do loňského AO. Jestli se dneska dívá, vidí samu sebe z retrospektivy. Střílela to taky ze všech pozic buď anebo. A pak se to v loňském AO nějak srovnalo a začala to riziko krotit. Yastremska to zatím nedokáže a hraje stylem, že musí za každou cenu vyhrát míček winnerem. A nejlépe hned a rychle. Nosková to hraje zatím chytře, nedává ji opravdu v rámci možností ten čas na údery. Což je dobře, protože jakmile Yastremska dá balón trochu k lajně, má de facto další balón nalitý na síti.
Reagovat
Liverpool22
Bohužel Dajaně ta střílečka na totální riziko zatím vychází a bere 1. set
Reagovat
Pergolek
V tomto laufu to bude už těžké.
Reagovat
Salamander134-
No nevím, nevím. Úroveň je zatím hodně nízko. Dokážu si představit tenhle zápas prvním kole na
250 někde v Číně s prázdnýma tribunama. Ale čvrtfinále slabé. O to horší je, že v semifinále bude čekat pravděpodobně další slabší soupeřka. A hračka co předvádí toto, bude mít možnost hrát o grandslam.
Reagovat
GaelM
Btw dnes sami zažíváme, jak se cítili fanoušci Evženy a dalších princezen, které Petra blahé paměti vystřílela z kurtu Snad to teda Dajáně nevyjde, ale podobnost tam je.

Blbý je, že Linda to nemá (a ani nemůže) mít pod kontrolou. Tenhle zápas není primárně o ní, ona se jen musí snažit být konzistentní a udělat méně chyb.
Reagovat
Dovodo6
Utrápený tenis z obou stran
A pro diváky asi taky...
Reagovat
Mony
I Karlovic s Isnerem by dnes předvedli větší pinkanou
Reagovat
Mony
Ale mohli by udělat nějaký rekord dneska s počtem úderů na počet uhraných bodů
Reagovat
GaelM
Yastremska je dobrá střelkyně, ten zápas vypadá oproti obvyklému WTA tempu, jak kdyby ho pustili zrychleně Ale zdá se, že Linda s tím problém nemá a ještě je zatím přesnější. Tak jen nenechat se strhnout k nějakým závodům v rychlopalbě.
Reagovat
Liverpool22
Bohužel Linda nepotvrdila brejk a nyní už prohrává 2:3. Snad se Dajana začne vyhazovat.
Reagovat
farr
Na to bych nespoléhal, Linda jí hlavně musí dostat pod tlak a nechat ji běhat, jinak dopadne jak Vondrouška. Když nemá Ukrajinka čas, zas tak šíleně ty její údery nevypadají.
Reagovat
GaelM
Jj útočí ze všeho a když nemá ideální pozici, tak to vyhodí za čáru. Je potřeba ji k tomu donutit
Reagovat
farr
Jžš si dělá kozy s tou smečí, si tím nejspíš probendila celý první set.
Lindo Lindo... takovýhle dárky meh
Reagovat
GaelM
To se asi bude přelévat celý zápas, podle toho jak to Ukrajince bude zrovna chodit. Důležité je pro Lindu zůstat v klidu a sama nedělat zbytečné chyby. Zatím je tam zbytečně moc returnů do sítě, to Lindu trochu sráží. Jinak imho v pořádku
Reagovat
lucklessmike
Bude mít prosím někdo odkaz na stream, obvyklé stránky mi bohužel nefungují..
Reagovat
Liverpool22
https://jokersportshd.net/1628ac51/9b007e2e/ba6f0294

http://livestream365.com/stream/Y2RmN2FlNTllZDEwYmYxMjU0ZDY4ODNkNGQ2ZDY4Y2Y
Reagovat
Pergolek
Reagovat
lucklessmike
díky!
Reagovat
Liverpool22
Věřím, že Linda to dnes zvládne. Hlavně musí fungovat servis - získávat přímé body, občas eso, případně tlačit na pilu hned po prvním úderu. Rozhodující faktor zápasu může být psychické rozpoložení hráček - pro obě je to obrovská šance na mega úspěch. Snad Linda zůstane v klidu a vytěsní z hlavy, že hraje o SF na GS. Lindě to moc přeju, tak snad to vyjde
Reagovat
Pergolek
Chtěl jsem jít spát, ale tak mi zvoní v uších, že to nejde :/ Tak ja počkám radši na ten tenis.
Reagovat
Liverpool22
Pokud Ti píská v uších, tak jak možná víš od doktorů to může být např. vysokým krevním tlakem, zužováním cév, problémy s páteří či různé rýmy, alergie......

Případně zkus přírodní léčbu - inhalovat např. sušený květ černého bezu + namačkaný česnek cca 5 stroužků a to dáš do vody a pak klasika ručník a inhaluješ - tímto se Ti můžou uvolnit dutiny a vše se zlepší. Případně použít jiné bylinky - to si můžeš dohledat na internetu, ale inhalací nic nezkazíš.
Reagovat
Pergolek
Díky moc za rady i pomoc. Ja se právě bojím nádoru. Každopádně s páteří taky něco mám. Třeba se dostanu brzy k doktorovi a uvidí se. Kdyžtak člověk bude hrát tenis v nebi s Janou Novotnou atd. Každopádně moc děkuju, vážím si toho.
Reagovat
Liverpool22
Nemusíš se bát a pokud máš něco s páteří, tak se zaměřit na toto - různá cvičení, vyhledat nějakou vhodnou rehabilitaci, hledat na netu atd.
Reagovat
Pergolek
Jsi skvělý člověk. Moc děkuju.
Reagovat
vergus
Ponocovat nebudu, ale tak nějak věřím, že ráno Lindu v pavouku ještě uvidím
Přece jenom kvalifikantka ve ČF grandslamu je los, pro který by ostatní hráčky daly nevím co (i když je to Yastermska), hlavně nevypadnout z tempa během taktických MTO, kterých v případě vedení Lindy bude dost
Reagovat
Blondie
Myslím, že v životním zápase bude hrát faktor nervozity - a Linda vypadá na většího flegmoše.
Ale moje tipy jsou tradičně špatné :D
Reagovat
Serpens
Akorát životní zápas hrála Yastrmemská už včera
Reagovat
Pergolek
Tento zápas moc o Noskové nebude. Buď se Yastremska vyhází 40 UE nebo naopak Lindu vystrili z kurtu. Pokud se vyspí Yastremska dobře, tak v této formě proti ní nemá moc hráček herní plán. Ona útočí za každé situace první a střílí to navíc tak přesně, že by na druhé straně musel být Alcaraz, aby to stíhal. Nedivil bych se, kdyby tohle byl její životní turnaj. Pokud by postoupila do finále a hrála proti Sabalence, to by byl neuvěřitelný zápas v každém ohledu Výměny by trvaly průměrně tak průměrně 5 míčků max., a nevynucené chyby i vítězné by měly rekordní zápis. Každopádně hráčka z tohoto souboje bude ve finále. Ta druhá dvojice je slabá, tyhle dvě hráčky přejedou jednu i druhou. Tak zhruba za 6 hodin budeme vědět, který scénář byl pravděpodobný. Buď hromada UE nebo ji to tam napadalo.
Reagovat
vavrinec
Já myslím, že tak černobílé to být nemusí. Může to být i někde mezi. Taky může Dajanu sejmout nervozita, stejně tak Lindu. Vůbec si netroufám tipovat.
Reagovat
lvicek
Drzim Linde pesti!
Reagovat
zfloyd
doufám , že se ráno dozvím o vítězné Lindě
Reagovat
Pavol
Nikto nič nemusí ale možno chce. Tak nech sa jej darí.
Reagovat
com
zitra musi vyhrat Lindá a Lindáá a Lidnááá Lepsi souperku do ctvrtfinale si nemohla prat
Reagovat
elsky
Vsadil jsem tentokrát svůj obol na Jastremskou. Linda bude trochu z rytmu a role favoritky jí nemusí sedět. Rád se budu mýlit- pokud bude mít ukrajinská ranařka letecký den "ála Kvitová", může to být pro Lindu i snadné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist