Nosková v Milovicích přehrála Bartůňkovou a má už čtvrtý letošní titul

28. 11. 2021, 14:07
Aktuality 9
ITF W25 MILOVICE - Linda Nosková v Milovicích absolvovala své páté letošní a zároveň kariérní finále na dospělých turnajích a získala čtvrtý titul, třetí z halového prostředí. Sedmnáctiletá Češka ve finále porazila 6-3 6-4 o dva roky mladší krajanku Nikolu Bartůňkovou, která na této úrovni nikdy předtím nehrála ani čtvrtfinále.
Linda Nosková

Linda Nosková prožívá naprosto parádní sezonu a začíná se v mladém věku pořádně prosazovat už i na profesionálním okruhu. Vítězka letošní pařížské juniorky, která před 11 dny oslavila 17. narozeniny, si v Milovicích vylepšila svou letošní a zároveň kariérní finálovou bilanci na 4-1.

Po vítězství nad Nikolou Bartůňkovou si připsala už třetí triumf v halových podmínkách (W15 Bratislava x2). Nejcennější trofej získala na konci srpna na "šedesátce" na antuce v Přerově.

Nosková do finále prošla celkem suverénně, ve čtyřech zápasech ztratila jediný set. A i proti Bartůňkové měla od začátku navrch. O dva roky mladší krajanku ani jednou nepustila do vedení a za hodinu a půl slavila.

Bartůňková má za sebou životní turnaj. Patnáctiletá Češka si nikdy předtím na dospělých akcích nezahrála ani čtvrtfinále a v Milovicích si připsala velmi cenné skalpy Andreey Prisacariuové, Indy de Vroomeové a Dey Herdželasové.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Antoninek
Linda se za poslední 2 roky hodně posunula a hraje výborně, Nikola ač pred 1,5 rokem byla na podobné urovni tak se nepusunula tolik , ale také neuvěřitelný uspech, se skalpem 2 hracek kolem 230 mista. Ano ten servis je prusvih a tak trochu je neuveritelné kolik má prostoru ke zlepsení.I Terka Valentová se predvadí v dobrém světle, rozhodně tyto holky se nebojí konkurence na rozdíl od jiných ....smile
Reagovat
tedi
a tyhle tvoje komentare o strachu sester z konkurence, to je ci PR nebo kampan?
Reagovat
Antoninek
Můj názor, já mysle že slovo kampaň odejde s Babisem a ono ne, je tady tedi... smile
Takže milej tedíku máš nějaký názor na něco či někoho, rád si ho vyslechnu smile
Reagovat
tedi
tvuj nazor to klidne byt muze, ale mnozstvi tvych komentaru na jedno tema v kratkem casovem useku se jinak nazvat neda. nemluve o tom, ze tys pouzil prvni vyraz PR, takze ja jen pokracuju ve stejnem duchu.
s nekym, kdo pouziva osloveni diskuznich partneru mily plus zdrobnelina, dal diskutovat nehodlam.
Reagovat
Antoninek
Nemusíš tedíku, jen nějaky názor když si preješ diskutovat musíš mít. Tak sem s ním. Jestli ne tak proč vstupovat do diskuze ? Nejspíš tedíkova kampaň .smile..pro co a koho , uvidíme ,těším se na další debatu.
Reagovat
makro99
smile
Reagovat
tommr
Linda si připsala další cennej titul ... smile
Ve světovým žebříčku by se měla posunout na 266.místo což by jí za příznivejch okolností mohlo stačit na kvalifikaci AO. Chtělo by to ale pro jistotu ještě aspon jeden bodovanej turnaj do konce roku ...
V českým žebříčku je na 11.místě těsně za Jesikou Malečkovou kterou v Milovicích jasně přehrála v semifinále ...
Reagovat
Dobry-den
Když to tam Lindě padá, tak si dělá se soupeřkama na téhle úrovni co chce. Moc hezky se na to dívá. smile
Příští sezonu ji chci vidět v top 100. smile

Nikola určitě překvapila postupem do finále. Ale co ty dvojchyby? Dneska v posledním servírovacím gemu udělala hned 4... Jinak ale super turnaj i pro ni. smile
Reagovat
Mony
Jo, ty zápasy bývají jen o ní, podobně jako kdysi o Kvitove. První kola bývají pro ni nebezpečnější, když je nerozehrana, pozdeji, když se srovná už většinou soupeřky prehrava
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist