O finále v Nottinghamu si zahraje Verdasco s Ciličem

19. 6. 2008, 21:56
Aktuality 1
ATP NOTTINGHAM - Druhé semifinále v Nottinghamu zítra obstará Španěl Fernando Verdasco proti Marinu Ciličovi z Chorvatska. Těžší čtvrtfinálový duel dnes odehrál Verdasco, který Gillese Simona udolal až ve třech setech.
Fernando Verdasco

Na trávě v Nottinghamu může dojít na čistě chorvatské finále. Do prvního semifinále totiž postoupil Karlovič a Monfils z Francie. To druhé obstará Marin Cilič se Španělem Fernandem Verdascem.

I Marin Cilič je podobně jako Karlovič silný na servisu. Sice soupeřům nesází tolik es, ale dokáže z něj vytěžit řadu vítězných výměn. Dnes porazil Švéda Thomase Johanssona hladce 6-1 6-2, přičemž z 22 prvních podání uhrál 21 vítězných fiftýnů. Cilič si semifinále na trávě zahraje poprvé v kariéře.

Fernando Verdasco byl v duelu s Francouzem Gillesem Simonem favoritem, což potvrdil v úvodní sadě, kterou vyhrál 6-3. Ovšem vůbec mu nevyšel vstup do druhého setu - během chvíle prohrál 5 gamů v řadě a na obrat se už nezmohl. V rozhodujícím dějství už ale odvrátil všechny tři brejkboly, sám jediný vypracovaný proměnil a postoupil do semifinále. To si zahraje poprvé od konce loňského roku, kdy v Petrohradě postoupil až do finále. Shodou okolností se ve svém posledním semifinále střetl právě s Ciličem, kterého ve dvou setech porazil.

ATP NOTTINGHAM - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Karlovič (4-Cho) - Seppi (7-Itá) 6-3 3-6 6-4
Monfils (8-Fra) - Spadea (kv.-USA) 7-6(4) 6-2
Verdasco (3-Špa) - Simon (Fra) 6-3 2-6 6-3
Cilič (Cho) - Johansson (Švé) 6-1 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Verdasco ma super forehand.Podani nic moc.Backhand celkem zlepsil.Cilic ho ale asi porazi.Ma lepsi servis a to asi rozhodne
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist