Odměna za první skalp hráčky Top 10? Pro Allertovou milované cappuccino v oblíbeném New Yorku

1. 9. 2015, 16:34
Aktuality 35
Jednu gratulaci za druhou dostávala Denisa Allertová v šatně na US Open. Na závěrečném grandslamu sezony v New Yorku, ve svém oblíbeném městě, porazila v 1. kole světovou desítku Španělku Carlu Suárezovou a poprvé v kariéře zdolala hráčku z Top 10.
Profily hráčů
Denisa Allertová (© facebook)

K postupu Allertové (77. hráčce žebříčku WTA) gratulovali fedcupový kapitán Petr Pála, který zápas sledoval v hledišti, Lucie Hradecká, Klára Koukalová či Andrea Hlaváčková. "Jsem v euforii a ještě mi to nedochází," řekla Allertová. 

Po losu přitom příliš nadšená ze soupeřky nebyla. "Brala jsem to jako další zkušenost, další velký zápas pro mě," říkala, ale na dvorci se do favoritky pustila zostra. V prvním setu Španělce povolila jen jednu hru. "Nastoupila jsem odvážně a hodně mi to tam padalo," řekla dvaadvacetiletá pražská rodačka. 

Ve druhém setu sice prohrávala 0-3 a 1-4, ale dokázala srovnat krok. V koncovce odvrátila šest setbolů, z toho tři po sobě za stavu 5-6 a 0-40. "V podstatě ani nevím, jak jsem to otočila. Prostě jsem se snažila bojovat o každý míč. Hrála jsem srdcem," řekla ke koncovce druhého setu, který získala v tie-breaku. "Ten jsem vybojovala i s trochou štěstí." 

Za podporu děkovala fanouškům v hledišti, kde byla i její matka. A také kamarádům tenistům Janu Šátralovi a Romanu Jebavému. "Ti mě tlačili doma u televize. Pomohli mi taky na dálku. I jim děkuju," řekla Allertová. 

Za postup se odmění cappuccinem se sojovým mlékem v řetězci Starbucks. "Tady je na každém rohu, to je pro mě ráj. Já jsem závislá na jejich kafi," řekla. Smála se, že zatímco jiné hráčky chodí nakupovat na 5. Avenue kabelky, ona si dá raději kávu. "Je to sice vtipný, ale ti, co mě znají, tak vědí, že to se mnou tak je." 

Město New York si celkově oblíbila. Nic na tom nezmění ani fakt, že na kurty trvá cesta z hotelu v zácpě i hodinu a půl. "To bylo šílený. V tomhle je tenhle grandslam horší, ale byli jsme tu i s rodiči na dovolené. V New Yorku už jsem asi počtvrté, mám ho strašně ráda, vždycky se sem hrozně těším," řekla Allertová.

O premiérové třetí kolo se utká s Italkou Robertou Vinciovou. "Budu věřit, doufat a bojovat, aby se i to druhé kolo podařilo zlomit," dodala Allertová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

35
Přidat komentář
Frick
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11813335_10207214784518780_8816805077889415106_n.jpg?oh=59a0e1ff7557f08f7c5eb191b4dd5f58&oe=567F95D5

Ale to by se asi článek musel jmenovat takto:

"Odměna za první skalp hráčky Top 10? Pro Allertovou milovaný koňský guláš v oblíbeném New Yorku "
Reagovat
smazaný uživatel
nevypadá ,že by si z toho koně chtěla udělat guláš!?
Reagovat
Fandina
Včera to povzbuzování česky pojď bylo z hlediště slyšet. Tak gratulka. A že jí povzbuzoval Jan Šátral u obrazovky, tak to se vůbec nedivím, protože si pamatuji že letos na challengeru na Spartě ho hodně povzbuzovala. Podle mě to na někoho hodně působí. A jinak Denča je podle mě také nejsympatičtější českou tenistkou. Momentálně. A mám radost, že se jí daří. Držím palce. Denčo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Horší fotku už nenašli? Vypadá na ní na 45 :-/
Reagovat
sprchon
Pravda, no. :)
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodně nejsympatičtější česká tenistka ,věřil jsem v ní už na lonských challengerech. Držíme palce Deniso,jdeme na to!!
Reagovat
slacker
Odmenovat se breckou ze Starbuck? Ta to asi nema v hlave v poradku kdyz nevi co je poradne kafe.
Reagovat
slacker
Respektive kdyz nevi kam za takovym kafem ma vyrazit v New Yorku. Italskych kavaren tam musi byt fura.
Reagovat
Fandina
Ale ona v tom článku říká, že tam jsou na každém rohu.
Reagovat
slacker
Starbucks a jejich obarvene predrazene vodicky nejsou nic pro fajnsmekry. V nejake italoamericke kavarne udelaji 10x lepsi
Reagovat
Fandina
Ona v tom článku píše, že má tuhle kávu ráda. Ne že je nejluxusnější nebo pro fajnšmekry. Je to její oblíbená káva.
Reagovat
Fandina
Já mám třeba oblíbenou kávu Segafredo, pokud jsem někde v restauraci, tak ji upřednostním. A potom latte macchiato z přístroje od Dolce Gusta, který mám doma.
Reagovat
gigin
Znáš Giamaica Afribon?
Reagovat
slacker
Ne
Reagovat
slacker
Ne
Reagovat
gigin
Tak jestli si kafíčkář a budeš někdy mít náladu, tak zkus třeba tady. Já jsem byl uchvácený. Ale tak samozřejmě je to jen můj osobní pocit.

http://lafinestra.labottega.cz/homepage
Reagovat
slacker
kafickar jsem ale zadny coffey nazi. Skvele, ja bych uchvacen i v malem kramku co provozuje jeden ital v Opletalove ulici. Proste se nebojim rict ze cokoliv provozovane Itali bude ohledne kafe skvele.
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz jsme u tech pozitkovych veci...
Na Moskve se pry otevrela nova knajpa..Srilansko-Indicka.Vari tam prej nejaky upchlik z Indie.:)Byls.?
Reagovat
Roger_Federer
Segafredo je znacka, latte macchiato je zpusob pripravy kavy..
Reagovat
Roger_Federer
Fandinka..
Reagovat
Fandina
Nikdo s tě na nic neptal.
Reagovat
smazaný uživatel
já ji snad do toho Starbucksu pozvu k nám do Karlína
Reagovat
slacker
Muj salek kavy?
Reagovat
smazaný uživatel
přímo Starbucks naproti u metra
Reagovat
horska.kraslice
Je to věc názoru. Mně Starbucks před lety naučil mít ráda kafe (to ovšem ještě nebyl u nás, takže v Americe). Od té doby pro mě stále zážitek.
Reagovat
slacker
Me to naucila kremova pressa a kapucina v dobrych kavarnach. Starbuck je asi 3x drazsi ale v podstate stejny jak McCafe (alespon v Praze) - ridka obarvena a ochucena voda
Reagovat
slacker
Plati i pro podobne retezce jako Costa Coffe. Jestli tu retezce provozuji pobocky ktere jsou kvalitativne uplne jinde nez v cizine ale neni muj problem.
Reagovat
sprchon
Bobina bude tvrdý oříšek, ale šance tam je. Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to takhle půjde dál, tak Denisa může být i nejlepší Češkou na letošním US Open... :D
Reagovat
sprchon
Nebo Hráďa. :P
Reagovat
smazaný uživatel
-1 :D
Reagovat
sprchon
To by bylo teprve něco. :D
Ale teď zatím tlačím Lauru, můžeš být v klidu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky ji mám puštěnou, ale sleduju to spíš jedním okem... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je antukářka,tu dá
Reagovat
sprchon
Tím si vůbec nejsem jistý... Teď jí to na hardu docela jde. ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist