Ohlasy po losu: Největší soupeř mě čeká v 1. kole, soustředí se Nadal

22. 5. 2010, 07:00
Aktuality 64
Včera byl v Paříži rozlosován antukový grandslam a tenisté se již soustředí na nadcházejících 14 dní bojů. Rafael Nadal se koncentruje na první zápas, nic víc ho teď nezajímá. Prioritou Federera je finále, svého největšího rivala v něm prý potkat nemusí.
Rafael Nadal v novém outfitu

Čtyřnásobný vítěz Rafael Nadal, který loni v Paříži přišel po 31 vítězných zápasech o neporazitelnost, potká podle všeho první vážnější překážku ve čtvrtfinále, v kterém by mohl hrát se španělským krajanem Fernandem Verdaskem. "Kdo je mým největším soupeřem? Hráč v prvním kole, dále nekoukám," řekl Nadal po losu. V 1. kole ho čeká domácí Gianni Mina. "Ale soupeře neznám, nemohu o něm nic říct," přiznala světová dvojka.

Letos je ale Nadal opět hlavním kandidátem na triumf. Celkově pátý. Španěl vyhrál jako první hráč na světě v jednom roce všechny tři antukové turnaje Masters - Monte Carlo, Řím i Madrid, přesto se za jediného favorita nepovažuje. "To si pište do svých článků, každý má právo na svůj názor, ale já to tak nevidím. Nechci tak myslet," nechce na sebe klást tlak rodák z Mallorky.

Dále čtěte:

Berdych může ve 3. kole potkat Isnera, Hájek zahájí proti Wawrinkovi

Los FO: České tenistky se v prvním kole top hráček obávat nemusí

Před týdnem porazil ve finále Rogera Federera, který předtím na antuce příliš nezářil. V Madridu ale první hráč světa Federer naznačil, že na tom není tak špatně, jak se mohlo mnohým zdát. "Jsem se svou hrou dost spokojený, i když jsem nevyhrál," tvrdil po prohře s Nadalem. "Rafa je zase Rafou, je na antuce silný," konstatoval Federer.

Všichni by nejraději viděli Federera a Nadala i v pařížském finále, aby se ukázalo, kdo je skutečným pánem antuky. "Je před námi čtrnáct hracích dnů, pro každého šest zápasů, aby se dostal do finále. Mojí prioritou ale není zahrát si bezpodmínečně s Rafou," řekl Federer, byť přiznal, že mu finálové bitvy s Nadalem chybí.

Těžšího soupeře na úvod snad ani nemohl dostat Andy Murray, neboť ho čeká domácí Richard Gasquet. Bývalá světová sedmička, jež se vrací do skvělé formy. "Je to jednoznačně nejlepší nenasazený hráč," povzdychl si britský tenista. "Musím hrát opravdu dobře, abych ho porazil."

Berdycha čeká Aguilar
V pátek večer se Tomáš Berdych dozvěděl, že ho na úvod French Open čeká souboj s Jorgem Aguilarem. Pětadvacetiletý Chilan, kterému v žebříčku patří 228. příčka, se do hlavní soutěže prodral díky výhrám nad Deseinem, Kimem a Acasusem.

"Tomáše čeká kvalifikant, takže nevíme, co a jak. Není ale lehkých zápasů na tři vítězný sety," řekl ČTK Berdychův trenér Tomáš Krupa, když ještě neznal jméno svěřencova soupeře. Krupa byl kapitánem českého týmu na Světovém poháru v Düsseldorfu. Tam Berdych vyhrál tři dvouhry a prohrál dvě čtyřhry. "Tomáš je odtud rozehraný, odehrál tři kvalitní zápasy, takže spokojenost."

Z Německa, kde čtyřiadvacetiletému rodákovi z Valašského Meziříčí fandila i jeho přítelkyně Šafářová, se čeští tenisté přesunou do Paříže na Roland Garros v sobotu. A místo letadla asi zvolí vlak. "Je to jednodušší, ¨ trvá to necelé tři a půl hodiny a v dnešní době i poměrně jistější," usmál se Krupa.

Ženská část soutěže bude zvědavá především na návrat královny Justine Heninové, která se do tenisového areálu vrací jako hráčka po třech letech. "Je to nepopsatelný pocit, ale je skvělé být zpět. Vrací se mi spousta emocí a vzpomínek...," zasnila se čtyřnásobná vítězka Roland Garros, jež už ve třetím kole může svést atraktivní souboj s Marií Šarapovovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

64
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tady je zase demence. Blitky, hádky, směšný rozbory jak asi dopadne Paříž (na každém GS je vždy několik nečekaných výsledků a vaše dnešní slinty se už za pár dní ukážou jako zbytečné).
Proboha, kdo má tyhle hovadiny číst? Neumíte napsat svůj názor stručně? Jen se divím, že tentokrát nepřispěl romismák, mistr dvacetiřádkových tenisových analýz!
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt to cist nemusite, nuti vas nekdo? Psat si tu snad kazdy muze, jak chce, zadny maximalni pocet znaku na prispevek tu neni definovan, tak se laskave uklidnete.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste si neodpustim, ze za tu chvili, co sleduji tenisportal, jsem od vas snad necetla normalni prispevek, jste dost agresivni... a pak tu pisete o demenci, blitkach a hovadinach. Zamyslete se, jestli nahodou nemate maslo na hlave :-P
Reagovat
nando
Tak to nečti, nikdo tě nenutí. Jestli je tu nějaký dement, tak to seš ty! Tohle je tenisový web takže sem patří cokoliv týkající se tenisu, jestli ti to ještě nedošlo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak po vsech tech analyzach jeden fakt vyslechnuty primo z ust Rogerovych... Vety tady jsou skutecne vytrzene z kontextu, Roger mluvil o tom, ze jsou oba favorite (on i Rafa), ale ze ted je jeste predcasne mluvit o tom, kdo se dostane do finale, ze maji pred sebou jeste 6 zapasu a ze nemysli jen na to, jak bude hrat proti Rafovi, i kdyz pro novinare to je asi zajimave tema a ze je uz trochu "trapne" se na to porad ptat...
Reagovat
smazaný uživatel
Pisu ted sem, to vlakno uz zacalo byt neprehledne: jeste jsem nemrkla na ten rozhovor, protoze jsem sledovala hokej, nicmene si jeste neodpustim poznamecku k tvemu prispevku 14:52. Je zajimave, ze pokud jde o Rogera, pak se tu resi kazda drobnost a kdo nesouhlasi s jeho vyjadrenimi, je okamzite popotahovan za kazde slovicko. O jinych hracich tu padaji soudy podstatne svobodneji a nikdo to tu neresi. Vite, i kdybych vychazela z te vety, kterou jste v tom samem prispevku kopiroval, pak si nemyslim, ze by v mem usudku doslo k nejakemu velikemu omylu. fakt c. 1: Rafa je v opacne casti pavouka nez Federer, tzn. mohou se setkat nejdriv ve finale, fakt c. 2: Federer chce evidentne vyhrat (kdo take ne, ze?), proto tam jel, vzdyt, probuh, obhajuje, potrebuje prekonat rekord, navic naposledy rekl, ze vpodstate jediny antukovy turnaj, ktery za neco stoji, je Pariz; z toho snad dojde kazdemu, ze jeho cilem neni vypadnout v nejakem tretim kole ci ctvrtfinale po excelentnim vykonu (on se tam nejede presvedcit, jestli umi hrat dobre na antuce, vime?); fakt resp. otazka c. 3: co je tedy jeho prioritou, kdyz ne zahrat si ve finale s Rafou, kdyz si uvedomime, ze Rafa je nejvetsi favorit? Jak jsem uz zminila, urcite to neni dokazat si, ze umi hrat tenis, ale vypadnout nekde pred branami finale. Kdyz mluvi o tom, ze jeho prioritou neni zahrat si s Rafou, pak to znamena, ze chce finale, ale ze tam teda Rafa nemusi byt, cimz chce rict bud to, ze se tam Rafa nemusi dostat a vypadne driv, nebo proste to, ze je mu jedno, proti komu si zahraje. To zni sice take logicky a predstavuji si, ze to byla odpoved na otazku typu: Rafa je favorit, citite, ze byste ho mohl ve finale porazit a jak se na dalsi vzajemny souboj tesite. Nicmene za tim i tak citim takovou jistou preziravost... Uff, uz me to nebavi psat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja sa priznám, že nesledujem každý príspevok a každý článok, ani nereagujem na vačšinu príspevkov o Federerovi a ani to do budúcna nemám v úmysle, takže to že sa rozoberajú aj iní hráči a že ich niekto kritizuje ja neovplyvním a ani neviem prečo by som mal:-)...a musím povedať, že zmysel celej zvyšnej časti príspevku mi nejak uniká a nepochopil som, čo to má spoločného s tým o čom sme sa bavili predtým...je to dlhé a čítal som to len raz, ale nejak mi tam chýba tá súvislosť...
Reagovat
smazaný uživatel
No, psal jste, ze vas prekvapilo, co jsem si byla schopna vydedukovat z vety "Je před námi čtrnáct hracích dnů, pro každého šest zápasů, aby se dostal do finále. Mojí prioritou ale není zahrát si bezpodmínečně s Rafou", resp. ze jsem to zaradila k tomu, co se tu jeste nedavno popisovalo jako Federerova psychologicka taktika na soupere (a ja jsem to tak neoznacila jako prvni, aby nedoslo k nedorozumemi) - jak bych to nazvala ja, je ted vlastne irelevantni. Tak jsem se vam snazila v tom prispevku vysvetlit, jakym zpusobem jsem k tomu zaveru dosla, samozrejme hajim sve pozice :-).
Reagovat
smazaný uživatel
A ja zas som oponoval tým, že povedať o niekom, že je trúfalý a že hraje psychlogickú hru, ktorá smrdí, a opierať to o 2 vety vytrhnuté z kontextu a navyše nie úplne presne pochopené a preložené, nie je správne a doporučil som vám si pozrieť video či prepis interview na zahraničnom serveri:-)...a to, že ste o psychologickej hre nezačali v súvislosti s Fedom hovoriť vy vám samozrejme neberiem, ale dnes ste tento pojem použili a tak s obsahom toho pojmu, byť aj niekým iným vytvoreného, evidentne súhlasíte a používate pri poukazovaní naňho nesprávnymi argumentami:-)....
Reagovat
smazaný uživatel
No vsak ja se na to jeste podivam, ale neverim, ze by to meli spatne prelozene, to posledni vyjadreni (o tom zpochybnovani vseho pred RG) take nebylo spatne prelozene, jak se tu nekdo snazil podsouvat. Rikate, ze to bylo vytrzene z kontextu, tak co tam teda Federer rekl? Jaky byl kontext? Mohla to byt odpoved na otazku, kterou jsem se snazila tak nejak predstavit ve svem hlavnim prispevku (cituji: Rafa je favorit, citite, ze byste ho mohl ve finale porazit a jak se na dalsi vzajemny souboj tesite.)? Pokud ano, pak stejne mi to nepripada uplne koser. Cetla jsem prepisy tolika tiskovek (a samozrejme jsem jich i dost videla), ze vim, ze toho kontextu tam zase tolik nebyva, aby jedna vytrzena veta mohla byt az tak zneuzitelna...
Reagovat
smazaný uživatel
Ad psychologicka hra: uz dvakrat jsem i naznacila, ze ja s tim tolik nesouhlasim a pouzivam to s lehkou ironii (uplne si me muzete predstavit treba s usmeskem, kdyz bych to slovni spojeni vyslovovala). Podle me to hra neni, je to neco jineho, ale netouzim po tom, aby me tu nekdo napadal za to, ze to pojmenuji tak, jak si myslim :-).
Reagovat
smazaný uživatel
No Federer práve povedal, že také hypotetické otázky o vzájomnom finále s Nadalom sú zaujímavé pre novinárov akurát a že jemu pripadajú smiešne keďže na účasť vo finále treba poraziť 6 súperov a absolovovať 14 dní turnaja a že ani on ani Nadal ešte vo finále nie sú...plus pár ďalších vecí, ktoré tu zhrnuli do 2 viet, ale budiž:-) a ja som práve nejak márne hľadal v tých 2 vetách trúfalosť a smradľavú psycholickú hru, tak som vám nato odpovedal :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslouchej, vymaštěná hlavo, co mi to píšeš do vzkazů!!!!!!!!!!!!!

Co mám sakra společného s uživateli Andrew, Petr a BjornBorg?! Spíš se mi zdá, že to jsou tvoje nicky, neboť ses snažil zviditelnit. Copak tady někdy nadávám na Rožera? Pokud ano, tak mi to laskavě ukaž!

PS: Mohl by už někdo konečně napsat administrátorovi?! Nejenže Barney uráží neškodné uživatele portálu, ale on se naváží i do Slováků(viz příspěvek ve 12:06). Za toto by měl bezpochyby dostat IP ban, protože nazývat Slováka ''čobolem nebo ''maďarskou poloopicí'', je vážně rasismus.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si,že Barney jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč sakra? To si jako myslíš, že tady budu celou dobu na sebe nadávat, a pak požadovat od administrátora, aby mě zabanoval? A copak tady někdy nadávám na Federera?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš stejný styl vyjadřování jako ten trotl.
Reagovat
smazaný uživatel
armstrong ja myslim, ze barney jsi ty...kazdopadne takove hadky jsou uplne zbytecne. proc si to tady nekteri tak berou? vzdyt o nice nejde. chce to byt trochu nad veci...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nekecej! To ví snad každý, že si Barney.
Reagovat
smazaný uživatel
Najskor doporučujem si prečítať rozhovor, prípadne si pozrieť video na nejakom zahraničnom serveri, kde sa ozaj venujú tenisu, aby si zistila čo naozaj Federer v rozhovore povedal :-) potom možeš písať veci o troufalosti a psychologických hrách :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes od 13.50 na STV1, čobole :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
O taktice tu mluvili minuly tyden sami fanouskove Rogera Federera... Mne to pripadalo jako ignorace uspechu souperu, ale budiz, pristoupila jsem na vyklad, ze se jedna o jakesi psychologicke hratky. Jelikoz sleduji i jine weby nez Tenisportal (sem jsem se dostala pomerne nedavno), zejmena atpworldtour ci primo turnajove stranky, tak vim, ze to, co sem autori clanku davaji, byva casto sice oklestene, nicmene jsem nikdy nezaznamenala,ze by si tu vlastnim zpusobem interpretovali recene ci spatne prekladali. To nejzasadnejsi sem vzdycky jde...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty si písala,že citujem "Evidentne pokracuje ve sve "psychologicke" taktice, ktera mne osobne trosku smrdi..."...resp. "Mimochodem Federer je trosku troufaly, pomyslet hned na finale a jeste k tomu, ze bezpodminecne nemusi potkat Rafu"...takže reagujem na tvoje vety, ktoré by si asi nenapísala, ak by si videla rozhovor, prípadne si ho prečítala na inom portáli, keďže z kontextu vytrhnuté vety natlačené do jedného článku tu na tenisportále by k utvoreniu názoru stačiť nemali :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tohle jsem napsala, ale opakuji, ze o jakesi taktice vytvareni natlaku na soupere tu hovorili jini, ja jsem to pouze vzala za sve. Rozhovor s Federem jsem necetla cely, cetla jsem pouze cely tento clanek, protoze bohuzel nemam cely den na to, abych sledovala, co se kde sustne na tenisovych dvorcich, a kdyz uz, vybiram si hrace, ktere mam rada, mezi nez Roger tedy rozhodne nepatri. Dneska a vcera jsem mela pomerne narocny den, takze beru zavdek alespon prezvykane info na tenisporatlu. Hlavne se timto neda omluvit to, co rekl predtim (jedno, jakym balastm se to potom doobali) o zpochybneni vsech vysledku Rafy na antuce, pokud nevyhraje RG. Jestli mi dneska vyjde chvilka, zrejme se na ten rozhovor podivam, ale jak uz jsem psala, na zaklade predchozich zkusenosti nemam neduveru k informacim, ktere jsou zde prezentovane, takze nepredpokladam, ze by v tom rozhovoru zaznelo neco vyrazne jineho, maximalne doplnene nejakymi tradicnimi zvasty, kterych se na tiskovkach vypousti kvanta :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak predpokladám, že človek vezme za svoje len to, s čím súhlasí a tak napísať, že evidentne pokračuje v svojej psychologickej hre, pričom neviem čo ten hráč povedal mi príde trošku divné:-)...také "Štěrbovské" :-)...ale ja som len chcel povedať, že ak niekto vynáša pomerne prísne súdy o niekom, mal by vychádzať z faktov, samozrejme je tvojím právom písať čo chceš a nemusíš pritom hľadať zložite po internete zdroje, ale práve kvoli skúsenostiam z podobných článkov tu uverejnených, by ich človek nemal brať úplne nekriticky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je světová jednička a obhájce titulu, takže se nelze divit jeho vysokému sebevědomí. Nadal si s ním finále nemusí zahrát, protože ačkoliv letos vyhrál všechny antukové podniky, na kterých startoval, měl pouze jednoho pořádného soupeře(Federera). Avšak i on má šanci vyhrát. Zaloví ve své temné řiti,vytáhne úder z řitě snů, a bude to. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, pro mne to je lehka ironie, jinak bych holt musela napsat, ze Roger se teda predvedl v tom vyjadreni a ze na to, ze je to takovy "gentleman", se zrovna gentlemansky nevyjadruje. A mohla bych to rict i mene distinguovane, ale to byste tu na me zase nadavali a mozna me i oznacili za dalsi Barneyho pseudonym.

Opakuji, vychazim z clanku na tenisportalu a snad se tu nesnazis naznacovat, ze vsechno, co tu napsali, je proste lez jako vez a ze to Roger nikdy ani nenaznacil ;-). Neverim, ze by si Lubos Zabloudil lajznul vyfabulovat Rogerova slova :-). Jak jsem psala, zjistim si vic, nicmene ja proste Rogera nemam rada dlouhodobe, takovehle veci jenom dotvareji takovou mozaiku obrazku, ktery si o nem delam, a to ne na zaklade clanku z Tenisportalu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady byl odkaz od red bosse a já se přiznám, že i když není moje angličtina špičková, tak bych to přeložil stejně jako to bylo uvedeno zde. Podle mě ten výraz "bude zpochybněno" tam je, jinak by nedávala význam ani odpověď Rafy. Případně, jestli jsem to přeložil špatně, jak jste to tedy jinak přeložili vy?

Roger: ?The clay court season will not be judged here, but in Paris. We will see what happens in three weeks. It?s unfortunately ? or fortunately ? like that. If we win all the tournaments like Rafa now and then go out in the first round of the French, everything will be questioned.?

Rafa: ?Well, that?s a respectable opinion that I don?t share. And not because I have won the three (Masters 1000s) leading up to it, which some might think, but because I think it is unfair to think the whole clay season is decided by one tournament.?

http://allineedisapicketfence.wordpress.com/2010/05/17/quotable-quotes-i-want-a-proper-disagreement-damnit/
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, proč se po kopírování zobrazí v textu otazníky, samozřejmě v origiále nejsou...
Reagovat
smazaný uživatel
To platí na mě nebo na Viktora? :-O
Reagovat
smazaný uživatel
Šak v pohode, nikto ti nezakazuje nemať Federera rada:-) a nemyslím si, že by autori článku niečo úmyselne vyfabulovali, ja som sa skor čudoval tvojej fabulácii, ktorú si po prečítani viet "Je před námi čtrnáct hracích dnů, pro každého šest zápasů, aby se dostal do finále. Mojí prioritou ale není zahrát si bezpodmínečně s Rafou," vyprodukovala:-)...mne to celé prišlo ako reakcia od niekoho kto nemá Federera rád a tak si s radosťou nájde ďalší dovod ho skritizovať, aj keď si pritom už nezisťuje či je to pravda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak. To nevadí, že nefandíš Rogerovi, ačkoliv je to nejlepší háč všech dob, nikdo tě fandím do toho nenutí. Já zase fandím Soderlingovi a kdysi jsem fandil Safinovi. Hlavně, že na něj nenadáváš, neurážíš Mirku, že je ''tlustá ku.rva'', a že mu nepřeješ, aby s ním spadlo letadlo, nebo aby si zlomil obě nohy, jak to dělá Barney i se svými četnými nicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak. To nevadí, že nefandíš Rogerovi, ačkoliv je to nejlepší hráč všech dob, nikdo tě do toho nenutí. Já zase fandím Soderlingovi a kdysi jsem fandil Safinovi. Hlavně, že na něj nenadáváš, neurážíš Mirku, že je ''tlustá ku.rva'', a že mu nepřeješ, aby s ním spadlo letadlo, nebo aby si zlomil obě nohy, jak to dělá Barney i se svými četnými nicky.
Reagovat
smazaný uživatel
K tý větě od Rogera co si napsal, mám obavu, že tentokrát rozhodne Rafova fyzička. Dříve, i když neměl špičkovou formu, tak soupeře utahal, ale teď si tim nejsem na 3 vítězný sety jistej. Takže je to asi první RG, kdy mám Rafu jenom mezi favority, nikoliv hlavního favorita. Takže kdyby bylo finále R-R a šlo by se do pátýho setu, tak pokud by se z toho Roger psychicky nepoložil, což se mu s Rafou občas stávalo, ale na antuce favoritem tohoto duelu není, takže nebude tak pod tlakem a asi by to bylo hodně napínavý!
Reagovat
smazaný uživatel
tak hlavne je zbytočné takéto hypotetické veci riešiť keď ešte ani len turnaj nezačal, takže baviť sa o prípadnom 5 sete prípadného finále Federer-Nadal nemá si myslím moc zmysel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale začal s tím Roger, ten už vybírá soupeře pro finále, tak jsem se nechal strhnout ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
no práveže Roger s tým vobec nezačal:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak se nechal jenom vyhecovat k odpovědi, začali to novináři. ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady žvatláš za nesmysly, ty rádoby experte. Nerozumím tomu, proč si myslíš, že Berdych postoupí až do semifiále, když je jeho grandslamovým maximem čtvrtfinále Wimbledonu z roku 2007 a navíc letos nevyhrál ani jeden turnaj.

Že Ferrer dojde do semifinále, je už trošku pravděpodobnější. Pokud tam dojde, tak tam z něj Nadal udělá malé děcko. I když třeba bude zpočátku prohrávat, stejně vyhraje ve třech setech. Jako obvykle zaloví ve své temné řiti a vytáhne z ní úder z řitě snů, což bude jako obvykle jeho dělový topspinovaný forhend. Jsem zvědav, jak daleko dojde, protože letos na antuce neměl kromě Federera žádného pořádného soupeře. Jenže kdyby třeba hrál s kolenem, který tam bohužel nehraje, tak by mu nepomohlo ani to zalovení v jeho temné řiti, protože koleno, vypadající jako Bohuslav Sobotka, který dostal nedávno přes hubu, a teď vypadá s monoklem a krunýřem na krku jako ruský mafián, by mu naložil pár krutých forhendů a bekhendů, a Španěl by šel domů s brekem, protože by si byl jistý, že ho strejda Tony seřeže.

Taky nerozumím, proč považuješ Bolleliho za černého koně, protože ten jako obvykle uhraje úplný nic. To jsi měl rovnou říct, že Honza Hájek má šanci vyhrát celý turnaj, ačkoliv nedokáže vyhrát ani nad takovým žebrákem jako je koňská hlava Querrey, nebo že Oliver Rochus, měřící asi metr šedesát, přepere Iva Karloviče. :DDD

Ale i když je Rochus malej, aspoň nevypadá jako koleno nebo koňská hlava. Sice má na hlavě přehazovačku, ale aspoň si ji netahá dopředu jako ten šašek Barrichello, kterému přehazovačka začíná mezi ušima, avšak tahá si ji dopředu, címž mu končí pět centimetrů od čela. Největší prdel na tom však je, že si ji barví.

PS: PROSÍM ZAREAGOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že to bude tohto roku aj napriek neúčasti 2 super hráčov-Del Potra a Davydenka ešte lepší turnaj ako pred rokom. V ženskej časti to je úplne zamotané, vrátila sa Heninová a hlavne zase bude veľké striedanie pozícií v rankingu keďže Svetlana a Dinara obhajujú veľa bodov za výhru a finále, pričom ani jedna nemá takú formu aby to obhájili. Som zvedavý na Venus či po dlhšom čase zase dačo dokáže na FO. U Mužov to bude veľmi zaujímavé, lebo Nadal pravdepodobne zase ovládne Paríž ale kopa hráčov má šance tento rok vďaka tomu, že tá špička nič nehraje. Taký prekvapivý finalista ako Soderling pochybujem, že bude ale aj tak viac miest a šance na úspech majú hráči mimo tej povedzme top 10- Murray, Djokovič, Tsonga, či Soderling nepojdu moc ďaleko si myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tady žvatláš za nesmysly, ty rádoby experte. Nerozumím tomu, proč si myslíš, že Berdych postoupí až do semifiále, když je jeho grandslamovým maximem čtvrtfinále Wimbledonu z roku 2007 a navíc letos nevyhrál ani jeden turnaj.

Že Ferrer dojde do semifinále, je už trošku pravděpodobnější. Pokud tam dojde, tak tam z něj Nadal udělá malé děcko. I když třeba bude zpočátku prohrávat, stejně vyhraje ve třech setech. Jako obvykle zaloví ve své temné řiti a vytáhne z ní úder z řitě snů, což bude jako obvykle jeho dělový topspinovaný forhend. Jsem zvědav, jak daleko dojde, protože letos na antuce neměl kromě Federera žádného pořádného soupeře. Jenže kdyby třeba hrál s kolenem, který tam bohužel nehraje, tak by mu nepomohlo ani to zalovení v jeho temné řiti, protože koleno, vypadající jako Bohuslav Sobotka, který dostal nedávno přes hubu, a teď vypadá s monoklem a krunýřem na krku jako ruský mafián, by mu naložil pár krutých forhendů a bekhendů, a Španěl by šel domů s brekem, protože by si byl jistý, že ho strejda Tony seřeže.

Taky nerozumím, proč považuješ Bolleliho za černého koně, protože ten jako obvykle uhraje úplný nic. To jsi měl rovnou říct, že Honza Hájek má šanci vyhrát celý turnaj, ačkoliv nedokáže vyhrát ani nad takovým žebrákem jako je koňská hlava Querrey, nebo že Oliver Rochus, měřící asi metr šedesát, přepere Iva Karloviče. :DDD

Ale i když je Rochus malej, aspoň nevypadá jako koleno nebo koňská hlava. Sice má na hlavě přehazovačku, ale aspoň si ji netahá dopředu jako ten šašek Barrichello, kterému přehazovačka začíná mezi ušima, avšak tahá si ji dopředu, címž mu končí pět centimetrů od čela. Největší prdel na tom však je, že si ji barví.

PS: PROSÍM ZAREAGOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
nando
Tak napiš svůj tip a za dva týdny uvidíme!!! To že byl Berdych nejdál ve 1/4 neznamená, že jednou nebude dál, proč ne teď, a že má super los, to vidí každej! Co já vím, třeba vypadne s Isnerem, ale prostě si myslím, že tam jsou soupeři k poražení. Zabývat se tím, že kdyby tu byl Davyděnko, tak by Ferrer utřel je blbost, ptž Davyděnko prostě hrát nebude. Kdyby hrál Del Potro tak je taky všechno jinak. Zmiňuješ Karloviče kterej tam taky není, a co se týče Bolelliho, neříkám že je favorit, ale když si mám tipnout nějaký překvápko, tj. nenasazený hráč který se dostane daleko, tipuju jeho. Bolelli tam má Andujara, Bellucciho a Ljubičiče, myslím že na ně má. Mimochodem jsem přesvědčenej, že kdyby hrál Bolelli s Hájkem, tak ho smázne!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, že ho nazýváš rádoby expertem a přitom píšeš úplný píčoviny.Není to úplně srozumitelný ten druhý odstavec jak přecházíš z Ferrera na Nadala.Jestli píšeš o Nadalovi, že by prohrál s Davydenkem, tak to si trochu na hlavu.Ikdyž jsem fanoušek Federera pro některé fanatik, tak ti říkám, že Davydenko by na Nadala neměl ani náhodou, 0:3 na sety.Jinak je pravda, že Berdych a semi je naprostá teorie, podle mě bezpochyby končí v prvním týdnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nando, chorvatské koleno určitě zničí ve 3.kole Bolleliho, takže je úplně zbytečné jej považovat za favorita.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, ale měl bys uznat, že koleno vypadá jako český poslanec Bohuslav Sobotka. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ten jeho komentář přečetl ještě jednou a on dokonce píše, že by Davydenko utřel Nadala ne Ferrera, ten by podle něj asi proti té hvězdě z Ruska ani nenastoupil, jak by se ho bál.S Berdychem s tebou nesouhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč ne? Třeba by se ho Španěl leknul, protože vypadá s tím kolenem na hlavě a s tím divným ksichtem jako marťan.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovi by nepomohlo ani to, že by se poškrábal ve své temné řiti a vytáhl z ní úder z řitě snů.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nevim jestli si to myslel úplně vážně, jestli ne,tak sorry za to sprosté slovo.Jinak s tím Berdychem máš pravdu, pro mě 1.týden konečná a hurá do Prostějova nebo pauza.To samé Bolelli nemusí projít ani 1.kolo.
Reagovat
nando
Já to taky čet ještě jednou, původně jsem myslel, že Ferrer, že ho Maped prostě nemá rád, ale jestli myslel Rafu, tak to je teda síla. To ví asi jenom on, jestli to myslel vážně nebo ne, ale proč tady řešit nějakýho rusáka, když je mrtvej. Co se týče Berdycha, tak se uvidí, já mu věřím, i když pak zas vypadne v 1.týdnu a já tu budu za vola :-)
Reagovat
nando
Ok, tvůj názor! A jakej je teda tvůj tip na semi? Nebo umíš jen napsat tohle je blbost, tak to nebude, ale sám radši nic netipuješ, ptž se bojíš!
Reagovat
smazaný uživatel
Za vola nebudeš, vzdyt to jsou jenom tipy.
Reagovat
nando
Na semifinále tipuju Federer-Berdych a Nadal-Ferrer, ty tři jsou jasný a Berďa má mimořádně příznivý los! O dolní polovině pavouka se dá říct, že je to prakticky úplně jiný turnaj :-) Jako černé koně vidím Montaňese, Almagra a zejména Bolelliho, který by měl vypadnout v 1/8 s Rafou.
Reagovat
vojta91
slyšel jsem o něm, že je skvěle atleticky vybavený a jeho hra připomína Monfilse, kterému je velmi podobný i vzhledem. prostě druhý Monfils..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem Minu...a myslím, že o něm ještě uslyšíme. Bude to pro něj skvělá škola...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslim, ze chudak Mina uz ted prohrava 2:0 na sety, 3:1 ve tretim a Rafa jde na podavat:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
no jasne mina bude fakt tazky super
Reagovat
smazaný uživatel
Vy tam asi nevidite respekt k souperi, ze ne? :-) Mimochodem Federer je trosku troufaly, pomyslet hned na finale a jeste k tomu, ze bezpodminecne nemusi potkat Rafu (pro rypaly, cetla jsem cely clanek)... Tim jako predpoklada, ze Rafa vypadne driv ;-). Evidentne pokracuje ve sve "psychologicke" taktice, ktera mne osobne trosku smrdi... Zvlast kdyz vloni vyhral jen proto, ze Rafa byl zraneny, jinak by na titul nemohl nikdy pomyslet (teda pomyslet ano).A jeste bych chtela zminit k tomu predchozimu vyjadreni a slovicku "questioned". Nepamatuji si, kdo tento odkaz pastnul, ale mel by se nejdriv podivat do slovniku, nez se vyjadri ve smyslu, ze questioned neni zpochybnit :-). Vazeni, to je jeho zakladni vyznam. Takze Roger rekl to, co rekl... a nebylo to fer.
Reagovat
Mercury
Zvlast kdyz vloni vyhral jen proto, ze Rafa byl zraneny, jinak by na titul nemohl nikdy pomyslet.//

...tohle mě trochu zarazilo, respektuju, že je Nadal dlouhodobě antukovou jedničkou, ale pokud ho někdo (když je Rafa zdravý) mohl a může na RG porazit (né porážet), je to pouze Roger. Přestože jsou šance 70/30 pro Nadala, říct tohle není o nic méně troufalé než prohlášení Rogera, které kritizuješ. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ja si myslim, ze pokud by mohl, urcite by to v predchazejicich letech dokazal... Ono kupodivu bylo Roland Garros zaklete i pred prichodem Rafy, ale jejich vzajemne statistiky nejsou tak nejednoznacne....
Reagovat
Mercury
To netvrdím, připuštím, že Rafa v top formě je na antuce téměř neporazitelný. Ale ne vždy měl ve vzájemných soubojích tu nejlepší formu. Vyjma finále (tuším 2008?) kdy dostal Roger dokonce kanára, byly ty souboje poměrně vyrovnané. Spíš mi šlo o to neodepisovat víceméně jediného pořádného Nadalova soupeře s odvoláním na to, že nebýt Rafa zraněný, ani si neškrtne. Jako chápu, že jsou indicie, které tomu nasvědčují, ale i tak mi to nepříjde uplně košer.
Reagovat
smazaný uživatel
ááá už je to tady zase, fanatik si nedokáže připustit pravdu :DDD Elegán může děkovat bohu za lonskou Soderlingovu haluz, jinak by NIKDY neměl titul z RG, to ví každý kromě fanatických zaslepenců :D
Reagovat
Mercury
S tebou se nikdo nebaví tupohlave, tak se nám neser do diskuze, dík.

Jinak o ty idiotské vzkazy co mi z nějákeho důvodu posíláš se tě nikdo neprosil.
Reagovat
smazaný uživatel
nebreč a radši se mazej modlit do kouta za tvýho milovanýho elegouna, aby se dostal alespoň do semifinále :DDDDD
Reagovat
Mercury
Ach ty hlupáčku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist