Ostrava znovu přilákala hvězdu, přijede Ančič

22. 3. 2010, 13:07
Aktuality 12
Pořadatelům challengeru v Ostravě se po roce znovu podařilo získat na turnaj bývalého hráče světové desítky. Chorvatský tenista Mario Ančič , který se vrací na turnaje po dvouletých lapáliích s mononukleózou, dostal od organizátorů dubnové akce nazvané Prosperita Open divokou kartu.
Profily hráčů
Mario Ančič může být se svým vstupem do sezony spokojen

"Je to pravda, podepsali jsme smlouvu s jeho manažerem. Dostane divokou kartu a myslím, že to je dobré. Je super tady mít takového hráče," potvrdil ředitel turnaje Václav Roubíček informaci o Ančičově startu v Ostravě, kterou přinesl server protenis.cz.

Pětadvacetiletý Ančič byl před čtyřmi lety sedmý na světě. Po výhře nad Rogerem Federerem ve Wimbledonu 2002 si vysloužil přezdívku Super Mario a v roce 2005 pomohl Chorvatsku vyhrát Davis Cup. Na začátku roku 2007 ale prodělal mononukleózu a od té doby pořádně nehrál.

Až nyní se zdá, že je v pořádku. Minulý týden se představil na turnaji v Indian Wells a prohrál v třetím kole s Rafaelem Nadalem. Ve světovém žebříčku dvouhry je rodák ze Splitu momentálně až na 441. místě.

Prosperita Open se uskuteční od 26. dubna do 2. května s dotací 42.500 eur na antuce v areálu SC Ostrava v Komenského sadech. Titul loni získal Jan Hájek, ale jeho start zatím není jistý.

Loni do Ostravy přijel jako hvězda Marcos Baghdatis. Kypřan, který minulý týden v Indian Wells porazil Federera, tehdy ale vypadl hned v prvním kole. "Věřím, že Ančič vydrží v soutěži déle," řekl Roubíček.

pva, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to se asi půjdu podívat, Mario byl velký talent, má to v sobě, jen má smůlu na zranění no. Škoda, že to bude na antuce, to nevynikne jeho skvělý servis, kterým ničil všechny ve Wimbledonu 2008 tuším nebo 2007, kdy až ve čtvrtfinále podlehl Federerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozvite aj Federera do Ostravy nech konecne zistime kto je lepsi ci on alebo Ancic :-D
Reagovat
a.magerova
SILAS: Výborný nápad, má mou podporu.
Obávám se ale, že je to takový "nápad k nezaplacení" .
A navíc v uvedeném období platí, že všechny cesty (tedy i Rogerova) vedou do Říma.
Reagovat
a.magerova
Nechci v žádném případě snižovat kvalitu jmenovaných tenistů, ale trochu mě rozesmívá, že u obou je jakousi známkou kvality uváděno, že porazili Federera. Ano porazili, ale jeden před osmi lety a druhý sice minulý týden, ale to se jaksi loni v Ostravě ještě nevědělo, že to takhle za rok dopadne :-)) navíc u Baghdatise je cennější, že hrál v roce 2006 finále Australian Open, toť můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc - třeba já bych Fedexe porazil taky...toť můj názor...
Reagovat
smazaný uživatel
a pak se probudíš v mokré posteli! Toť můj názor
Reagovat
smazaný uživatel
V mokré ne, ale zbytek asi sedí...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ančič vypadal svýho času velmi nadějně... já jsem rád, že se vrátil, ale nejsem si jist, jestli už mu trochu neujel vlak. Myslim třeba ten obrovskej nápřah u forhendu v dnešní době a tak, možná se to mohlo během tý pauzy u asi věci který se v tý několikaměsíční přestávce da
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, zavadil jsem na odesílací tlačítko než jsem dopsal, takže jsem chtěl říct, že to mohl během pauzy dopilovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ančič nemá na antuce šanci, zase to vyhraje nějakej šašek...jako loni a předloni...(sorry, Honzo Hájku:))
Reagovat
smazaný uživatel
To je hvězda jak cyp , když tak bývalá . Ančič tam jede protože nemá na výběr tak jede hrát srčkářský turnaj do Ostravy a všichni jsou s toho posraní
Reagovat
smazaný uživatel
No já jsem teda rád že přijede! Určitě půjde v žebříčku nahoru a my můžem být jenom štastní, že bude hrát v Ově!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist