Paire je pár dní po vyřazení z US Open kvůli covidu-19 negativní

2. 9. 2020, 22:57
Aktuality 1
Francouzský tenista Benoit Paire, jehož stál pozitivní test na koronavirus start na US Open, měl jen několik dní poté při kontrolním odběru negativní výsledek. Jednatřicetiletý hráč, který je momentálně v New Yorku v karanténě, to oznámil na Instagramu.
Profily hráčů
Benoit Paire

"Abych řekl pravdu, měl jsem negativní test," uvedl Paire s tím, že se jedná o výsledek pondělního odběru. "Čekají mě další testy. Ale cítím se dobře, nemám žádné symptomy," dodal 23. hráč světového žebříčku.

První pozitivní test měl Paire v sobotu po příjezdu do uzavřené bubliny US Open a přišel kvůli tomu o šanci na grandslamovém turnaji startovat. Zabezpečené prostředí, v němž se mají tenisté ve Flushing Meadows pohybovat, pak označil za falešnou bublinu a zkritizoval pořadatele za jejich přístup.

Všichni tenisté, kteří s Pairem přišli do kontaktu, musí chodit na testy každý den a platí pro ně přísnější pravidla a striktní omezení pohybu mimo kurt. O účast na turnaji ale nepřišli.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Takže kdoví kdo se chtěl zbavit Péra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist