Pála: Na holky jsem hrdý, na kurtu nechaly všechno

11. 2. 2019, 09:13
Aktuality 90
Očekávání českého kapitána Petra Pály, že první kolo Fed Cupu s Rumunskem bude velmi vyrovnané, se beze zbytku naplnilo. Včerejší program v Ostravar Aréně trval více než osm hodin, než z něj české tenistky odešly poraženy. Pála byl navzdory tomu na své hráčky hrdý.
Petr Pála (© Česká sportovní)

Rumunkám se podařila odveta za tři roky starý zápas v Kluži, který Češky po rozhodující čtyřhře vyhrály 3-2 a následně získaly jeden ze svých fedcupových titulů. "Vyhráli jsme dřív tolik těsných zápasů, ale teď to přišlo. Nemůžeme vyhrávat věčně. Jsem na holky hrdý, nechaly na kurtu všechno. Nic víc nemůžete jako kapitán žádat," řekl Pála po zápase.

Oba duely, které dnes šly na rumunskou stranu, byly vyrovnané. "Holky se s tím popraly úplně skvěle a bylo to o pár míčích, jak Kája, tak debl. Dneska to bohužel nevyšlo, ale ten tým odvedl neskutečnou práci," uvedl kapitán.

Po prohře Karolíny Plíškové se Simonou Halepovou se rozhodl do druhé dvouhry nasadit Kateřinu Siniakovou, která jeho důvěru nezklamala a srovnala skóre. Společně s Barborou Krejčíkovou pak vedly v rozhodující čtyřhře 1-0 na sety. "Když vyhrály ten úvodní set, tak jsem věřil, že už to vyhrajou," poznamenal Pála.

Jenže pak už rumunské tenistky neustále vedly a Češky musely jen dotahovat. "Byla hrozná škoda, že potom, co holky vyhrály první set, už nevedly. Byl by na Rumunky větší tlak," posteskl si kapitán. Nakonec tak v Ostravě zavládla rumunská radost. "Bylo to opravdu hrozně těsné. Někdo vyhrát musí, bohužel teď nám to štěstí nepřálo," dodal k tomu Pála.

Před baráží nebude vědět, jak důležitá vlastně bude. Fed Cup totiž podobně jako Davisův pohár zřejmě čeká reforma, o jejíž podobě se ale rozhodne až v létě. V dubnu tak ještě nebude jisté, kolik týmů bude bojovat o prestižní ženskou týmovou trofej v roce 2020.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

90
Přidat komentář
tenista1
Tenis sledujem min. 40-rokov, vždy som sa tešil z úspechov Navrátilovej, Mandlíkovej, Novotnej,Lendla, Berdycha, Štepánka a to aj napriek tomu, že som Slovák. A taktiež som českým teniskám veril aj v zápase proti Rumunkám.
Avšak si myslím, že tento zápas Česky prehrali predovšetkým chybami kapitána Pálu a to z dôvodu zlej nominácie hráčok:
- podcenil Halepovú v tom, že rátal, že ju Plíšková porazí,
- mal do dvojhier ako dvojku poslať Markétu Vondroušovú miesto Siniakovej - už v Austrálii hrala lepšie ako Siniaková a taktiež aj v Ostrave v príprave podľa Plíškovej sa javila ako lepšia hráčka,
- keby bol dobrý kapitán (a vedel počítať), tak musel rátať s tým, že po dvojhrách s veľkou pravdepodobnosťou bude stav 2:2 a potom bude rozhodovať 4-hra a preto mal Siniakovú nechať sa pripravovať a sústrediť len na 4-hru,
- a keď v rozhovore po prehratej 4-hre ospravedlňoval prehru Češiek aj tým, že Begu+Niculescu nie sú slabé, že pred Fed Cupom vyhrali spolu turnaj, tak práve preto, mal vedieť že zápas vo 4-hre bude rozhodujúci,
- podľa mňa z bodom zo 4-hry rátal ako zo 100%, to že český pár je momentálne svetová jednička a že spolu vyhrali 2 grandslamy nakoniec nebolo nič platné a to preto, že Siniaková bola unavená a taktiež tento pár v posledných mesiacoch už nemal takú výkonnosť ako predtým - aj v Austálii prehrali 4-hru so slabšou dvojicou.
P.S. môžte písať, že po boji je každý generál, ale dobrý kapitán mal rátať aj s tým, čo som vyššie napísal, mimochodom naše hráčky (Slovenky) v Lotyšsku dopadli ešte horšie !!!
Reagovat
George_Renel
I dobrý kapitán má nárok na chybu. Za těch deset let co tým vede jich udělal nejméně za všech kapitánů FC a mnohokrát je přechytračil.
Já osobně vydím chybu spíše v nasazení Krejčíkové do deblu. Tam měla hrát Karolína a věřím, že by vyhrály.
Reagovat
Frick
Můžeš mi říct, kdy udělal Pála nějakou klulišárnu? Když ve finále 2014 nastoupil bez kvalitní rezervní singlistky, protože se opájel "nadpozemskou deblovou kvalitou" Háček, které to pak ukázaly v prohraném mrtvém deblu?

Když ve Francii 2016 nominoval utahanou Petru s únavovou zlomeninou namísto Báry, ze který by Garcia byla podělaná už když by nastupovala na kurt?

Pála má/měl prostě štěstí, že měl kde brát a pokud ne, tak soupeřky byly slabý jak čaj (Kanada 2015). Pokud ale neměl kde brát a soupeřky slabý nebyly, tak taky smůla (USA 2017)...
Reagovat
George_Renel
Štěstí přeje připraveným, ale to se tě asi nikdy týkat nebude.
Reagovat
horska.kraslice
No, je fakt, že Pálovi to tentokrát nevyšlo. Ale není každý den posvíceni. Jinak bych v zásadě souhlasila, jen si myslím (a domnívám se, že nejen já), že Katka mohla hrát v sobotu proti Halep, kde neměla co ztratit, ale v neděli měla místo Katky v singlu nastoupit Markéta. Třeba by to taky nedopadlo, ale byla by to myslím nadějnější varianta.
Reagovat
Frick
Můžou tam hrát roli klubové důvody. Nevím, jestli jsi četl můj příspěvek z 11.02.2019 15:25, kde jsem tuto variantu nadhodil. Ten rozhovor je ne nezajímavou indícií.
Reagovat
drabona
Moje slova před nedávnem se potvrdila když jsem napsal, že pokud budeme hrát s Kvitovou v čele třeba i bez Plíškové, vyhrajeme, pokud s Plíškovou bez Kvitové, jsme v ohrožení, bohužel stalo se.
Reagovat
FulnekUltras
velká pravda
Reagovat
blixa
Zalez, ty prorumunskej šmejde !
Reagovat
FulnekUltras
to už je snad kompenzace domácího mlčení na manželku... ;-)))
Reagovat
horska.kraslice
Každopádně z toho, co prosakuje navenek, se lze domnívat, že v našem FC týmu momentálně nevládne tak pohodová atmosféra jako když byly v nominaci například Petra, Lucie, Bára, druhá Lucie, Klára, Iveta, Květa atd.
Reagovat
vojta91
Pála ven!
Chceme Fandinu, jako novou nehrající kapitánku týmu pro FED CUP..!!
Reagovat
vojta91
nebo (ne)hrající...? :-O
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
FulnekUltras
to umí taky napsat.

Plech ať se jde zahrabat do katarského písku.

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1071201-na-kurtu-jsem-nechala-srdce-krejcikova-po-prohrane-ctyrhre-poslala-dojemny-vzkaz-fanouskum-ti-se-divili-pliskove.html#section-artcl
Reagovat
blixa
Ty se běž zahrabat do českého bahna. Ona aspoň za nás hrála ale ty, rudej šmejde si fandil Rumunám. Ty někomu něco vyčítej, zasranej tchuraku !
Reagovat
FulnekUltras
Dík... ;-)))
Reagovat
slacker
souhalsim s blixoun ze jsi zasrany tschurak
Reagovat
FulnekUltras
rozšiřujte si obzory, hoši, bude se vám to ještě hodit... ;-)
Reagovat
dadaft
Popravdě - mít v týmu deblové no.1, tak je postavím, naprosto nechápu, proč bych neměl.
Navíc Katka tvrdila, že má na dva zápasy za den - a taky proč by neměla mít?
A po prvním setu to vypadalo jako dobrý tah,,,,,,,,,,,,,,, to až se prohrálo, tak tady je milion trenéru zvučných jmen, jmenujme třeba celosvětově známého Fricka, který vypiplal několik světových hráček, kteří to kritizují...
Reagovat
smazaný uživatel
:))
+1
Reagovat
EllNino
no Fricek je spekulant numero uno ...
Reagovat
Frick
Pak nemůže tvrdit něco o tom, že se na ní v závěru podepsala únava. Kor, když singl byl hotovej pod 80 minut.

O kolik tak debl může vyčerpávat méně - když povážíme, že ho vrcholně můžou hrát i ženský po 40....

Dejme tomu - 2h30m debl může (v globále!) stát tolik, co 1h30m singl?
Reagovat
Fandina
Ty jsi fakt trapný, nechápeš vůbec, jaký je rozdíl stav před zápasemm, na co se cítí a pak jak to dopadlo.

Řekla, že se v závěru cítila unavená. Respektuj realitu, co lidé říkají, ne, co si myslíš ty.
Reagovat
Frick
Nebudu se bavit s někým, kdo nedokáže roky plně chápat to, co je v postu řečeno.
Reagovat
Fandina
To ani nemůžeš, protože nejsi schopen pochopit, co jsem ti napsala. Nejsi na to dostatečně inteligentní.
Reagovat
Fandina
Abys pochopil, napsat, že nemůže tvrdit, že se na ní v závěru podepsala únava, když se na ní podepsala, jen proto, že se cítila předtím fit, může říct jedině blb.
Reagovat
Fandina
Nebo argumentovat s věkem po 40, to zase jedině ignorant. Každý zápas je jiný, každý člověk je jiný. A je jedno, jak dlouho hrála. V závěru nemohla. Jen blb to nepochopí a diví se tomu.
Reagovat
lars
taky muze zalezet , jest-li hraje 2 zapasy hned po sobe nebo ma mezi nimi delsi pauzu
Reagovat
tommr
a taky na tom jestli se daří nebo ne. Když se nedaří tak se únava projeví spíš ...
Reagovat
Frick
Jneže to bylo snad jasný od začátku, že Katka by hrála dva zápasy v řadě. Navíc vlastně to hrála v nejlepší konstelaci - po rychlý výhře. Taky to mohla hrát po urputnym, by´t vítěznym 3h boji nebo (pokud by Kája Halepku dala) po debaklu (nebyla by dole sice fyzicky, ale psychicky jo) nebo po 3h urputnym a prohranym boji, kdy by byla dole jak psychicky, tak fyzicky.
Reagovat
lars
Podle tebe nemel Pala dat do 2.singlu proti Buzar Marketu, ktera hrala v treninku asi lip nez Katka?
Reagovat
George_Renel
Mě nejvíce zklamalo, že Karolína po svém zápasu nebyla s týmem.
Spěchala? Ale Halepová hraje v Dauhá taky a povzbuzovala spoluhráčky až do konce. To se prostě nedělá, u mě má velké mínus a nedivil bych se, že si to dala jako podmínkua tudíž ji Pále ani nemohl annominovat do deblu, jak by velel za toho stavu zdravý rozum.
Reagovat
Fandina
Nevím, proč tam nebyla, ale Katka také po zápase směřovala do Doha. Dnesk říkala Klárka na O2 TV Tenis, že zápas Katky prvního kola se kvůli FEDu bude hrát zítra, protože teprve dneska dorazí do Doha.
Reagovat
cabuna
Pála měl jedinou jistotu koho nasadí do debla Katku s Bárou jako světové 1 bral to ,že jsou holky sehrané .Tak nechápu ty kecy na Karolínu že odletěla do Dauha ,kdyby měla hrát debla tak ho hraje .Holky od pátku věděli kdo bude jak hrát tak si zajistila letenky navíc už zítra hraje .Kolikrát když čtu ty různé kecy rádoby odborníků si říkám ,že jsou holky dobré že mají chut místo odpočinku reprezentovat a pak ještě tohle číst a poslouchat .
Reagovat
George_Renel
Od pátku rozhodně nevědělY a vědět nemohly. U týmových zápasů je prostě na lavičce tým, to ví i laik jako já.
A Plíšková coby nasazená dvojka má první kolo volno, takže zítra určitě hrát nebude.....
Reagovat
cabuna
No to rozhodně věděli hráčky a celý tým ,jen si to nechávali pro sebe ,jen v sobotu říkal Pála že si promluví při večeři ještě o druhé dvouhře ,A Karolína hraje i 4 hru a hned zítra ,A je jen její věc na kdy má bukované letenky a schází se se svým týmem.Kdyby věděla že ji trenér bude potřebovat na 4 hru tak by se podle toho zařídila ,
Reagovat
George_Renel
Tak určitě.....
Můžeš si tvrdit co chceš, ale lídr týmu a nejzkušenější hráčka má být v rozhodujících chvílích na lavičce a mladší hráčky povzbudit. Takto jenpotvrdila to její tvrzení, že ten týden nějak protrpí. :-/
Reagovat
lars
lidr tymu je Pala
a nejzkusenejsi hracku Kvitko jsem na tomto FC nevidel
Reagovat
George_Renel
Chytrému napověz, blbého kopni....
Reagovat
lars
Tak se muzes kopnout sam :)
Reagovat
FulnekUltras
šašku ;-)
Reagovat
Frick
Fakt si myslíte, že Černošek nemá na podobu nominací žádnej vliv?

http://jyxo.info/uploads/2C/2c6df12fa5649c6b8ec1f786bbeb786f6d2fad6b.jpg
http://jyxo.info/uploads/31/31bc4d67210156bb81ebc9fa2c3f2c2bad962237.jpg

Tady ten rozhovor na mne působí tak, jako kdyby FC tým byl jeho byznys a hlavně - on se tam vyjadřoval, jako kdyby Markéta vůbec neexistovala. Až když ho k tomu redaktor vyloženě vybídl, tak utrousil něco ve smyslu "jo, slyšel jsem o ní, možná by taky mohla hrát, ale je pořád zraněná".

Sakra práce - takhle mluvit o největšim talentu za posledních 10 let?
Reagovat
blixa
Markéta je pořád ve spárech I.ČLTK, tedy největšího konkurenta. Takže smůla ...
Reagovat
Fandina
To ano, ale před pár lety se Černošek chlubil s tím, že Maky dělá manažera. Vím, že to už pár let neplatí, ale říkal to.
Reagovat
Frick
Hm a já jsem si myslel, že se jedná o repre výběr a ne výběr soudruha Černoška.
Reagovat
FulnekUltras
Přístup k Maky mi připadá tiež trocha čudný, no ale uvidíme, až to všechno jednou praskne, počínaje Plechem.
Reagovat
misa
Moje fotokopie :)
Reagovat
EllNino
taky jsem z toho měl takovej pocit ..
Reagovat
Frick
Za Markéty nebo že se chová k FC týmu, jako kdyby to byl jeho osobou vlastněný klub?
Reagovat
Frick
*z Markéty
Reagovat
EllNino
No z toho, že Markéta sice v týmu byla, ale vypadalo to, jako by se s ní do singla/debla vůbec nepočítalo ... a i z toho Černoška, Markétu prostě nevlastní, tak ho nezajímá, mám takovej pocit .. na druhou stranu prostě v tom 1.ČLTK nikdy Markéta nebude moct dostat takové podmínky jako na druhé straně barikády ...
Reagovat
tommr
Karolína byla taky překvapená, že Markéta nedostala žádnou šanci:

vyprávěla (Karolína) a jedním okem sledovala na obrazovce snažení své kolegyně Kateřině Siniakové.
"Upřímně, Markéta Vondroušová se mi v týdnu jevila o trochu lépe, než Katka. Ale zatím to s Buzarnescuovou zvládá, takže to asi byla dobrá volba," usmála se Plíšková.
Reagovat
Frick
A proč by nemohla? Co by jako měla na tý podělaný spartě? Mi přojde, že na rozdíl od Štvanice není ve Stromovce snad ani wellness - resp. nikde jsem se to nedočetl, přičemž bych předpokládal, že kdyby to tam bylo, tak informace o tom na stránce bude.
Reagovat
Frick
potenciolnálně se to mohlo Pálovi už vymstít při FC 2014, kdy kvůli svýmu fetiši na Háčka pohrdl možností mít kvalitní rezervní singlistku, přičemž H+H dokonce ten mrtvý zápas prohrály. Ano, byl ten debl mrtvý, ale i tak.
Reagovat
misa
Šafinka by druhý singl vyhrála, takže by se mu nic nevymstilo :)
Reagovat
misa
Když tehdy Petra hrála zápas s Kerberovou, kde nebyla daleko od prohry, tak jsem se aspoň těšil, že uvidím Lucku ještě jeden zápas. Byla už nachystaná hrát, ale Petra dokázala vyhrát. Lucka byla tehdy v elitní formě, po výhře nad Angelikou, takže jsem jí věřil...
Reagovat
Frick
Jesli jí docházela šťáva na konci debla, tak to jde jasně za trenérem.

Dpč. Věděl za stavu 1:2, že cesta do semifinále by šla jen přes dvě výhry Katky. Přes dvě výhry Katky v zápasech, který mohly bejt vyrovnaný a logicky i podle toho dlouhý. Pokud si on nebo ona sama nebyli jistí, že je tahle varianta v Katčinejch silách, tak proč, KURwA FIX, nepostavil do singla Markétu?
Reagovat
dadaft
Protože je trenér, má mnohem víc informací, je přímo u toho????
Ty jsi jenom spekulant...
Reagovat
Frick
To jo, třeba má informaci, že bude hrát Katka, protože pan Černošek si to tak přeje.
Reagovat
tommr
porážka s Rumunkama je sice trpká, ale ne nečekaná. Našim hráčkám se proti Rumunkám na turnajích dlouhodobě nedaří a zejména Halepová a Niculescová v nich doslova vzbuzujou hrůzu. Dalo se proto čekat, že jednou s nima narazíme i ve FC ...

S hodnocením Pály tentokrát úplně nesouhlasím i když ho chápu, že nechce holky otevřeně kritizovat. Singlistkám se moc vytýkat nedá - Buzarnescu obě porazily a Halepová ve formě je prostě nad jejich síly. Náš debl ale naprosto selhal a svůj podíl viny na tom má i Pála, kterej Katku Siniakovou před rozhodujícím deblem zbytečně fyzicky i psychicky vyštavil ...
Reagovat
blixa
Spíš selhal v tom, že propustil Káju místo aby jí jasně naložil debl. Bára ještě na takové utkání nemá.
Reagovat
cabuna
Jenže on říkal jasně že debl Kačka s Bárou byla jasná volba ,dokonce na ně spoléhal jako naši největší jistotu když jsou světové 1 tak ani o jiné variantě nepřemýšlel,Ale to mu zase za zlé mít nemůžeme taky jsem si myslela že holky jsou sehrané ....pak když hrála Katka singla tak jsem si i říkala ,že by mohl dát třeba Karolínu s Marketou ,ale po bitvě je každý generál.
Reagovat
Fandina
Bára podle mě hrála svůj standard, jako jindy, nevšimla jsem si, že by byla extra nervozní, že hraje FED. Ono také proč je nepostavit, když ještě nedávno byly nejlepším párem světa, teď nejsou a jejich soupeřky jsou jen o pár míst za nimi.
Reagovat
tommr
tak tomuhle taky nerozumím. Bud tam došlo k nějakýmu komunikačnímu šumu nebo Pála Rumunky hrubě podcenil ...
Karolína by byla do debla určitě mnohem lepší volba než Krejčíková, ale lepší by byla i Markéta Vondroušová. Nechápu proč jí Pála vůbec nominoval když jí pak naprosto ignoroval a to přesto, že podle slov Karolíny byla v lepší formě než Katka ...
Reagovat
Fandina
Upřímně, dva poslední game sehrály blbě, jinak by bývaly braly vítězství naše holky. Tak zase dělat, že selhaly, to by se stalo, kdyby prohrály ve dvou setech a velkým rozdílem i vizuálně, ale v podstatě to byla vyrovnaná hra. Jen škoda, jak se píše, nevedly ve druhém ani třetím setu a jen dotahovaly. Ono v takhle vyrovnaném zápase to pak dopadne, že ty, které přijdou v koncovce o podání na to dojedou.

A jinak není potřeba dělat z našich holek zase tak velkou tutovku. Bohužel, kdyby byly tak dobré, tak vyhrají i poslední dva GS. Jsou dobré, ale jistota výhry není nikdy. Pamatuji, že Bryani taky prohráli a jací to byli deblisté.
Reagovat
tommr
taky je ale třeba otevřeně říct proč nevedly ve druhém ani třetím setu a jen dotahovaly. V obou setech totiž Krejčíková okamžitě přišla o svoje úvodní podání a posadila tím soupeřky na koně. Podobně selhala na podání už v prvním setu kdy nedopodávala za stavu 5:4. Takže to nebyla žádná smůla ale neschopnost Krejčíkový podržet si podání v důležitých momentech ...
Reagovat
Fandina
Nejsi soudný, co se týká Báry. To, že nemá takový instinkt na síti, jako třeba Katka neznamená, že není platnou hráčkou. A pořád platí, že i když jedna podává, tak druhá má svou důležitou funkci na síti. Tak na ní všechno nesváděj.
Reagovat
tommr
podívej se kde je v singlovým žebříčku Katka a kde Bára. Mezi nima je propastnej rozdíl ve výkonnosti, kterej se musí zákonitě projevit i v deblu ...
Reagovat
darek.vrana
Mně teda přišly slabé obě, spíš Katka ještě slabší. Hlavně na returnu nebyla schopná vrátit ty slaboučké buchtičky Rumunek.
Reagovat
tommr
výkon Katky se včera zhoršoval úměrně tomu jak jí v závěru docházely fyzický síly a tím rostla i její frustrace ...
Reagovat
Frick
Tak neměla hrát singl.

Jsem si říkal, že jsem tele, když jsem Pálu plísnil za nominaci Katky do singla, když Buzarnescu udělala krátký proces, ale nakonec se ukázalo, že to plísnění právem bylo.
Reagovat
Fandina
To tvoje selektivní vidění na kurtu, kdy jedna je horší než druhá tady jde odůvodnit, protože Katka je dobrá v singlu, ale tys to dělal, i když hrály spolu Háčka. Neustále si viděl chyby jen na Hrádě. Přitom ta byla lepší singlistkou než Andrejka, i když pravda, nebyl to takový rozdíl na žebříčku jako je tady.
Reagovat
Frick
No, tak hlavně teda je dost na pováženou, že se v tý druhý sadě dostaly k jednomu BB. S Niculescový papírovym servisem!
Reagovat
FulnekUltras
nechutným, ale platným ;-)
Reagovat
vojta91
PÁLA VEN..!
Reagovat
blixa
Běž ven si hrát na písek ...
Reagovat
Fandina
Miluji lidi, kteří říkají, že něco nesledují, ale aby si přišli kopnout, to nezapomenou.

Navíc zcela neoprávněně, to že holky nevyhrály bylo o vous.
Reagovat
dadaft
některé smutní, jiné slaví, tak to chodí:

https://sport.aktualne.cz/tenis/porazit-cesky-vic-nez-grandslam-nejlepsi-den-me-kariery-soko/r~963dd1f22d5411e99182ac1f6b220ee8/
Reagovat
bIbec
Za tři roky bude pro Češky samotná přítomnost v té elitní světové skupině veliká prestiž. Pak je teda otázkou, jak vlastně bude za ty tři roky ten FC vypadat.

Ale stejně, ze samotného vrcholu už cesta nahoru nevede. A právě ta cesta je na tom asi to nejhezčí. Než brát ten vrchol jako tu samozřejmost. To je vlastně celkem nuda.
Reagovat
bIbec
takže se vlastně máme na co těšit :-)
Reagovat
bIbec
a nemyslím to nějak ironicky. Pro ty Rumunky je ten postup mnohem sladší než by byl pro nás.
Reagovat
misa
Formát bude asi podobný jako u Davis Cupu a za tři roky můžou být výborné třeba Muchová s Bouzkovou.
Reagovat
EllNino
Prostě generační výměna čeká i ženy, to je jasný, protože ročníky 1993,1994, 1995, 1996, 1997 nebyly nic moc ... tedy holky vypadaly nadějně, ale teď hrají hůře nebo jsou zraněné (Allertová, Smitková, Martincová, Štefková, Krejčíková v singlu) ... ta Muška, Katka, Maruška, Markéta a poté nějaké mladší doufejme převezmou otěže :) budou muset :D
Reagovat
George_Renel
Já doufám v Lindu a Brendu. (Jestli si tedy jejich jména dobře pamatuju)
Reagovat
Frick
Je to takový nárazový, no. Taky vlastně jsme nikoho neměly/nemáme z ročníků 1984, 1988, 1991, 1997...
Reagovat
bIbec
tak můžou, ale spíš bych si tipnul, že budou jenom "dobré".. a to na tu elitu asi stačit nebude. Jako hráčky top 20 to asi nebudou..
Reagovat
bIbec
nebo snad budou alespoň dobré. Třeba kolem té padesátky. Je fakt, že Katce i Markétě bych i věřil, že se jednou do té dvacítky můžou dostat.
Reagovat
misa
A tipoval jsi, že se Lucie Šafářová dostane do první pětky? :)
Reagovat
bIbec
to ne, abych pravdu řekl :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist