Paříž: Kvitová porazila Dodinovou, uspěly i Siniaková a poprvé Kr. Plíšková. Skončily Muchová a loňská finalistka Vondroušová

28. 9. 2020, 12:26
Aktuality 290
FRENCH OPEN - Petra Kvitová si v úvodním kole French Open pod zataženou střechou centrálního dvorce Philippa Chatriera bez ztráty setu poradila s domácí Océane Dodinovou. Do druhého kola prošly také Kateřina Siniaková a poprvé na Roland Garros Kristýna Plíšková. Neuspěly naopak nasazené Karolína Muchová a loňská finalistka Markéta Vondroušová.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová si před více než pětiměsíční koronavirovou přestávkou stihla zahrát čtyři turnaje a na všech postoupila minimálně do čtvrtfinále. Na další takovou účast však po srpnovém restartu sezony čeká, ve Flushing Meadows skončila na přípravném Western & Southern Open hned po úvodním zápase a na grandslamovém US Open v osmifinále.

Třicetiletá Češka dorazila na právě probíhající French Open bez jakékoli generálky, jelikož na antuce mívá v poslední době potíže s problémovým levým předloktím. Vypadá to, že levačka ale zatím drží. Dvojnásobná wimbledonská šampionka zahájila své letošní působení na pařížské antuce vítězstvím 6-3 7-5 nad domácí Océane Dodinovou.

Kvitová byla v úvodní sadě pod zataženou střechou centrálního dvorce Philippa Chatriera naprosto nekompromisní, když trefila 12 vítězných úderů oproti pouhým čtyřem nevynuceným chybám a na vlastním podání Dodinové povolila jen dva fiftýny.

Do druhého setu vstoupila brejkem, ale soupeřka se nenechala rozhodit, skóre otočila a ve zbytku setu hrála svůj nejlepší tenis. Kvitová přesto do rozhodující sady nemusela. Za stavu 4-4 měla brejkbol, ovšem ten nevyužila a musela dotahovat nebezpečné skóre. Zvládla to však čistou hrou, v následujícím gamu už servis Francouzky prolomila, premiérový souboj s Dodinovou suverénně dopodávala a po 77 minutách využila hned první mečbol.

"Bylo to těžké. Hrála hodně agresivně, ploché údery. Ve druhém setu se do toho pustila ještě odvážněji a na konci to bylo obtížné," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu s Fabricem Santorem. "Všechny zdravím domů v Česku, vím, že je státní svátek, a doufám, že jsem to všem zpříjemnila. Díky za podporu," řekla v češtině.

Maximem Kvitové na antukovém grandslamu, který loni vynechala, je semifinále z roku 2012. Od té doby se jí ale v Paříži nedaří, při posledních šesti startech jen jednou postoupila do druhého týdne (osmifinále 2015). Další soupeřkou nasazené sedmičky bude Jasmine Paoliniová, s níž se utká poprvé. Italská antukářka si poradila 6-4 6-3 s Aljonou Bolšovovou.

Kateřina Siniaková před týdnem na poslední generálce ve Štrasburku poprvé v sezoně v hlavních soutěžích porazila dvě soupeřky po sobě a poprvé od loňského srpna postoupila do čtvrtfinále.

Na zlepšenou formu navázala na French Open, kde v úvodním kole po setech 7-6(5) 6-2 vyřadila Lauren Davisovou, jež prohrála již sedmý zápas v řadě, a připsala si první letošní grandslamovou výhru.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Hradce Králové sice v úvodním dějství, které měla možnost i dopodávat, třikrát neudržela náskok brejku, nicméně napínavou koncovku zvládla v tie-breaku. V následující sadě, v níž soupeřce povolila jen dvě hry, už byla v klíčových momentech jasně lepší hráčkou.

"Byl to velký boj. I kvůli počasí se hrály dlouhé výměny, snažila jsem se v nich být aktivní a zároveň trpělivá. Jsem ráda, že jsem to dotáhla do vítězného konce. Posledních pár gamů mi dodalo sebevědomí," komentovala česká hráčka.

Siniaková, která si loni na French Open vyšlápla na tehdejší světovou jedničku Naomi Ósakaovou a zahrála si své jediné dosavadní grandslamové osmifinále, v dalším kole vyzve Anastasií Pavljučenkovovou, s níž prohrála všechny tři předchozí souboje. Její příští soupeřka v ruském derby přehrála 6-1 2-6 6-1 nasazenou Světlanu Kuzněcovovou.


Kristýna Plíšková se dnes představila poprvé od US Open, kde v prvním kole nedopodávala zápas proti Chorvatce Donně Vekičové. V Paříži ale žádné komplikace nepřipustila. Nerozehranost na antuce na sobě nenechala znát a Slovenku Viktórii Kužmovou, s níž je přihlášena do čtyřhry, smetla 6-1 6-2.
Osmadvacetiletá Plíšková je na Roland Garros desátý rok po sobě, ale až letos se dostala poprvé do druhého kola. Předtím čtyřikrát neprošla kvalifikací a pětkrát ztroskotala v prvním kole hlavní soutěže.

V dalším zápase se Plíšková utká se světovou patnáctkou a vítězkou French Open z roku 2016 Garbiñe Muguruzaovou. Španělská tenistka měla v prvním kole nečekané potíže, když Slovinku Tamaru Zidanšekovou zdolala až po třech hodinách boje 7-5 4-6 8-6, přestože ve třetím setu prohrávala 0-3 a za stavu 3-4 čelila brejkbolu.

Karolína Muchová měla na začátku roku velmi špatnou formu, ale po restartu sezony se herně zvedla a na US Open v osmifinále sebrala set pozdější finalistce Viktorii Azarenkové. Během souboje s rozjetou Běloruskou se však zranila a kvůli doléčení zdravotního problému nestihla žádnou z antukových generálek.

Na French Open tak přijela bez přípravy a bylo to hodně znát. Nasazená Češka ve svém prvním a zároveň nejspíše i posledním antukovém zápase sezony prohrála 2-6 4-6 s až 81. hráčkou světa Christinou McHaleovou, která při své desáté účasti v hlavní soutěži antukového grandslamu teprve podruhé přešla přes první kolo.

Muchová v úvodním dějství zaznamenala pouhé čtyři vítězné míče a hrozivých 17 nevynucených chyb a málem od Američanky schytala "kanára", když za stavu 0-5 odvracela setbol. Ve druhé sadě sice favorizovaná Češka hrála podstatně lépe, ale od stavu 4-2 prohrála čtyři hry v řadě.

Muchová po zápase přiznala, že se na kurtu necítila ve dobře. Kvůli zraněné noze z US Open na antuce nestihla moc tréninků a navíc poslední dva dny nebyla 've své kůži'. "Tělo je unavené, hlava bolí, ale nechci se na to vymlouvat. Dneska to nebyl můj den a počasí tomu moc nepřidalo. Přišlo mi, že to neletí," řekla Muchová.

Markéta Vondroušová se před Roland Garros rozehrála v Římě, kde odehrála pět zápasů a porážku jí připravila až v semifinále Karolína Plíšková. Na pařížské antuce ale selhala hned v prvním kole, v němž prohrála 1-6 2-6 s dva roky mladší Polkou Igou Šwiatekovou a neobhájí tak senzační výsledek z loňska, kdy dokráčela až do finále.

Jednadvacetiletá Češka měla ve Šwiatekové těžký los, ale nečekalo se, že v duelu dlouhém hodinu a tři minuty uhraje jen tři gamy. Sokolovská rodačka se nedostala do tempa, od začátku zaostávala a devatenáctiletá Polka, jež vyhrála na vítězné údery 22-7, diktovala tempo výměn.

"Podmínky nebyly ideální, ale soupeřka hrála velmi dobře. Nevím ani, co bych udělala v tom zápase lépe. Iga byla prostě lepší," řekla česká hráčka na video konferenci.

"Iga mi nenechala prostor, abych se do zápasu vůbec dostala. Většinu toho pozabíjela. Bylo to takové na jednu bránu. Hrála hrozně dobře a já jsem se spíš jen pořád bránila. Myslím, že jí to sedlo," dodala vyřazená Češka.

Vondroušová hrála na French Open počtvrté a úvodní utkání nezvládla podobně jako předloni. V žebříčku si světová devatenáctka výrazně nepohorší, vzhledem k dočasně upravenému systému kvůli pandemii koronaviru jí zůstanou body za loňské finále.

Ve druhém kole je tak zatím pět českých tenistek, už včera slavily vítězný start Barbora Strýcová a Barbora Krejčíková. Až v úterý do turnaje vstoupí jako poslední Češka druhá nasazená Karolína Plíšková proti Majar Šarífové z Egyptu.

• FRENCH OPEN 2020 •
Paříž, Francie, antuka, 38.000.000 eur
pondělní výsledky (28. 09. 2020)
• Dvouhra žen - 1. kolo •
Kvitová (7-ČR) - Dodinová (Fr.) 6-3 7-5
Siniaková (ČR) - Davisová (USA) 7-6(5) 6-2
Kr. Plíšková (ČR) - Kužmová (SR) 6-1 6-2
Šwiateková (Pol.) - Vondroušová (15-ČR) 6-1 6-2
McHaleová (USA) - Muchová (22-ČR) 6-2 6-4
Svitolinová (3-Ukr.) - Gračevová (Rus.) 7-6(2) 6-4
Bertensová (5-Niz.) - Zavacká (Ukr.) 2-6 6-2 6-0
S. Williamsová (6-USA) - Ahnová (USA) 7-6(2) 6-0
Muguruzaová (11-Šp.) - Zidanšeková (Slovin.) 7-5 4-6 8-6
Shuai Zhang (Čína) - Keysová (12-USA) 6-3 7-6(2)
Juvanová (Slovin.) - Kerberová (18-Něm.) 6-3 6-3
Anisimovová (25-USA) - Korpatschová (Něm.) 6-2 6-0
Pavljučenkovová (Rus.) - Kuzněcovová (28-Rus.) 6-1 2-6 6-1
Fernandezová (Kan.) - Linetteová (Pol.) 1-6 6-2 6-3
Erraniová (It.) - Puigová (Portor.) 6-2 6-1
Paoliniová (It.) - Bolšovová (Šp.) 6-4 6-3
Peraová (USA) - Bellisová (USA) 7-6(3) 6-1
Pironkovová (Bulh.) - Petkovicová (Něm.) 6-3 6-3
Zarazuaová (Mex.) - Jacquemotová (Fr.) 6-1 6-2
Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Haasová (Rak.) 6-3 7-6(1)
Cornetová (Fr.) - Paquetová (Fr.) 6-3 6-2
Tigová (Rum.) - Vögeleová (Švýc.) 7-5 7-5
Hercogová (Slovin.) - Parryová (Fr.) 6-4 6-2
Burelová (Fr.) - Rusová (Niz.) 6-7(7) 7-6(2) 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

290
Přidat komentář
LordMutademus
Leylah smilesmile Linette je cenný skalp, snad to vyjde i s Hercog, i když to bude těžké a bude třetí kolo s Kvítím.
Reagovat
Blondie
Já tu Týnu promeškala? Si děláte srandu, čekala jsem na ni, že zafandím... pak mi to vyskočilo z přehledu utkání, už bylo po 21, tak jsem si řekla, že ji přehodili na zítřek. Uaaa :(
Reagovat
Fandina
Možná je ještě tady:
https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1575975
Reagovat
rybicka
... a zrovna to po dlouhé době nebolelo sledovat. A ještě jí to i slušelo.
Reagovat
lvicek
Jo, vzala to celkem pekne, takovym uspornym stylem, i z casoveho hlediska :).
Reagovat
EllNino
po výpadku Keys, Kerber, Linette je ve své čtvrtince jedinou nasazenou ...

To nedopadne dobře :D
Reagovat
PetaM
No tak to ve čtvrtek končí :D A pro jistotu po bídném výkonu. :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Fernandez potěšilasmile sice trochu problémy při MP a se servisem, ale jinak pěkněsmile
Reagovat
Blondie
Nééééé XD
Reagovat
lvicek
I Linette? No toto...? To su teda zvedava...
Reagovat
tommr
Kristýna mě příjemně překvapila a aspon částečně mi vynahradila zklamání z výsledků Markéty a Mušky ... smile
Dneska nezůstalo jen u tradičně dobrého výkonu v prvním setu, ale Kristýna pokračovala v témž duchu i ve druhém setu a nedala soupeřce žádnou šanci na zvrat ...
Reagovat
Jan
Kužmová jí to osolí, když s ní hraje ve čtyřhře smile
Reagovat
Davor1
Kužmová 3 gamy proti Krystíne Plíškovej na antuke, predtým 5 gamov na USO proti McNally... Už rok a pol je totálne v lese, neviem, čo sa stalo, ale mám pocit, že po tých prvých lepších výsledkoch sa strašne uspokojila, zarobila trošku väčšie peniaze a kariéra ide do hája. Ak bude takto pokračovať, tak skončí ako Schmiedlová, že sa prepadne naspäť na ITFka a najlepšie roky kariéry sa z toho bude zase vyhrabávať...
Reagovat
EllNino
Schiedlová, Kužmová, Čepelová, dost podobné osudy ...přitom tenis na první stovku mají všechny tři, ale každé něco chybí ...

Paradoxně teď vypadá lépe kariéra Kiky Kučové :)
Reagovat
Fandina
Šídlová, to je hezké pro Šmidlinku smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kája kosu doklepala. Pěkně nabrousila a bude se kosit dálsmileTeda doufám, že jí to neuspokojí...
Ten co tam řve přes všechny kurzy je Norriesmile?
Millmann vs Busta - souboj dvou sympaťákůsmile
Casper v suchém ve třech.
Reagovat
tommr
snad Kristýna? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Myslím Tynda a píšu Kája. Ta hlavasmile
Reagovat
lvicek
Tyna se tam zjevne uz nechce moc dlouho zdrzovat, v te kose :). Tak snad to brzy doklepne!
Reagovat
EllNino
Viki hraje příšerně, pro ni jsou to nejhorší možné podmínky, antuka, těžké míče a chladno ... Týně to naopak pro ty čochty vyhovuje :)

Zajímavé je, že spolu hrají v Paříži debl :)
Reagovat
makro99
Suvérenní. smile
Koho tam má teď?
Reagovat
EllNino
Mugu
Reagovat
makro99
hmm, to nemusí být nezajímavé.. tie-breaky? :) pokud Kristýně půjde servis...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To asi moc daleko nedojdousmile
Reagovat
Alien
V té čtvrtině, kde je nasazena naše současná jednička, lvice Petra Kvitová se to nějak nebezpečně pročišťuje!
Reagovat
Andrew89
To teda....o to vic je to zradne:D takovych radoby ,,lehkych ? losu tu uz nekolik bylo:D
Reagovat
Alien
Tak jest! Petra, naše jednička, to ale letos určitě zvládne!
Reagovat
FulnekUltras
zatím to ale s případnými strky nebudeme nijak přehánět ;-)
Reagovat
EllNino
Má to i s kvaldou na RG 0:9, tak snad to prolomí :)
Reagovat
lvicek
Ty jo, to bych u ni netipla! Prece jen ma (kupodivu?) prave na antuce docela vysledky... Tak snad dneska!
Reagovat
Andrew89
dostává bídu...
Reagovat
Dobry-den
Hnusný turnaj. Zrušte to. smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
u Stalingradu to bylo horší smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Sem tu byl onehdy za Neználka ohledně posouvání zápasu. No, nepřijde mi teda normální, že Tyndu v přehledech posunuli už o hodinu, ovšem po 5ti minutáchsmile To nemá hlavu ani patu.
Reagovat
tommr
a bude vůbec dneska ještě hrát? Někde jsem čet, že nejpozdější povolenej začátek zápasu je ve 21:00 ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
řikal, že taky neví co se děje, že kurt, kde měla hrát se ani nepřipravuje, takže se snad čeká až se uvolní jiný.
Reagovat
tommr
to spíš vypadá na přeložení na zítra ...
Reagovat
Hector21
čekalo se na kurt se světlem...
Reagovat
lvicek
To by ji mozna mohli nakonec davat i na CT Sport? Ale tak pruzni asi nebudou, co?
Reagovat
EllNino
nemužou, není to ten z těch 7 televizních kurtů
Reagovat
lvicek
Jsem si prave myslela, ze ty "lepsi kurty vybavene dokonce svetly" budou i ty televizni ;). Tak to jsem se prepocitala.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Stream jede, zatím...smile
Reagovat
dadaft
.......... zatím asi nejkvalitnější zápas co jsem letos na RG viděl ...
Reagovat
EllNino
další nasazená venku ...

Petře odpadla nebezpečná soupeřka pro 4. kolo ... ale nástrah je tam spousta
Reagovat
Hector21
za těchto podmínek bude Petra ráda za třetí kolo...tohle jí sedět fakt nebude smile
Reagovat
EllNino
Uvidíme ... dneska jí to celkem sedělo
Reagovat
Hector21
střecha...
Reagovat
EllNino
no tak vlhkost tam byla stejná, nevytápí se to
Reagovat
Hector21
jak říkáš uvidíme

každopádně neumím si představit, že v těchto podmínkách vyhraje ranařka
Reagovat
FulnekUltras
jedině, že by tam nakonec nějakou dostrkali smile
Reagovat
tommr
s tímhle losem co má je čtvrtý kolo pro Petru povinnost i za těchto herních podmínek. A vypadnutí Keysový značně zvyšuje i její šanci na čtvrtfinále ...
Reagovat
FulnekUltras
dneska dost riskuješ smile
Reagovat
Mantra
se nakonec prokousal dál, super, přestál krizi a nakonec to utrhnul docela přesvědčivě smile smile smile
Reagovat
Mac
a dokonce dal 1 eso pri dopodavani!
Reagovat
Hector21
blixo strkej, koťátko má namále smile
Reagovat
com
po tom Rime sem ji tipoval aspon do ctvrtfinale a Mugu to tam pekne hnoji smile
Reagovat
Hector21
těžkí balony, nízký odskok a Mug je v kýblu smile
Reagovat
Hector21
é
Reagovat
com
ale zas jedine dobre pro Kristynu, kdyz zvladne prvni kolo smilesmile
Reagovat
Hector21
jen jsem to dopsal, tak kotě vylezlo hrobníkovi z lopaty...
Reagovat
blixa
No bylo to s fousem. Dneska netlačit tak nevim, nevim ...
Reagovat
rybicka
... a co po tom tříhodinovém tlačení...? Jasně - úspěch smile.
Reagovat
blixa
Tak ! smile
Reagovat
brixner
Sem čet "stříkej..." Asi malá hladina Korosesmilesmile

Jinak, jak mohla Puigová vyhrát Volympiádu...smile
Reagovat
Hector21
twl a čteš ty taky něco jinýho??? smile
Reagovat
brixner
twl ne, fakt ne...smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Vlastně jo, jednou sem čet Dostojevskýho, ale nakonec sem u toho us...smilesmilesmile
Reagovat
Hector21
smile
Reagovat
tommr
otázka by spíš měla znít jak s ní mohla tenkrát Petra prohrát? Když Petra srovnala v semifinále na 1:1 na sety tak jsem myslel, že už to má v kapse ... smile
Reagovat
brixner
No jo, fakt smolnej mačsmile
Nemam v hlavě kompjůtr jako třeba Kozoroh, ale vod tý doby Puigová nic moc neuhrála, né? To je tak, když se vobčas někdo tzv. utrhne, jako třeba Dánové v roce 1992...
Reagovat
Hector21
když pánbůh dopustí i Monika spustí...

ne neuhrála od té doby ani fufínko
Reagovat
tommr
blixa může bejt v klidu - Zidansek to nezvládne psychicky ... smile
Reagovat
brixner
Moc se do ní nenavážej, nebo až dorazí Blixa, bude zas čóro mórosmilesmilesmile
Reagovat
tommr
už se hroutí - z 3:0 na 4:3 a moc nechybělo aby to bylo dokonce 3:4 ...
Reagovat
brixner
Sakre, vypadává mi net, plujeme...Docaly bych se na Blixovou podívalsmile
Reagovat
Fandina
Tady to jde a pak snad i dneska z5ně.

https://live-stream365.com/onlineplayer.php?stream_id=1575346
Reagovat
brixner
Díky, bábinko, vyzkouším! Ale při pohybu lodě to opravdu většinou padá, jsme blízko hranic a tam se vždycky ta pásma nějak tlučou, tohle je prostě nevýhoda této práce. Ale zase si můžu kdykoli chytit ribusmilesmilesmile
Reagovat
darek.vrana
To jsem zvědavý, jestli nakonec Jirka uplácá alespoň tohohle Broadyho, který za předchozí 4 sezóny odehrál na antuce všehovšudy 7 zápasů, z nichž vyhrál slovy dva...
Reagovat
Fransoas
Herně je to zklamáním.U Markét mi chybí krom servisu - na tom by potřebovala trochu zapracovat - také více bojovný duch.Dnes se to potvrdilo - Petře vycházel servis a mezihra tomu odpovídala,ikdyž soupeřka hrála velice dobře.Pokud základní úder je slabý;viz Karolína na USO,zápas je jakoby odevzdaný.Dnes si šla Polka jednoznačně za vítězstvím.Možná některé údery i přiriskovala a potom jí to vše vycházelo.Snad se z tohoto Markét poučí a vzpamatuje.Může k tomu přispět i trenér.Výměna ale nebude na pořadu dne.
Reagovat
EllNino
6:2 5:4 30:15 ... 6:2 5:7 1:3
Reagovat
Hector21
Jirka GOAT smile
Reagovat
d@ve
6:3 smile
Reagovat
Fandina
Dala jsem si tipovačku na pavouka na stránkách viz první odkaz dole. Zatím je to tak, že asi jen polovina favoritů podle žebříčkového postavení, jak u kluků, tak u holek, vyhrála. Ještě, že nesázím, to bych asi prohrála majlant. smile

Jinak, tipování týmů, viz druhý odkaz dole, které na GS dělám asi devět let, tak tam to asi také nebude sláva, poslední GS to docela šlo, ale teď už mám venku Čoriče a Mušku. Což jsem nečekala. smile smile

http://www.tennisdrawchallenge.com/
http://www.grandslamfantasytennis.com
Reagovat
darek.vrana
Tak sázet se dá i na outsiderysmile. Já sázím většinou jen na ně.
Reagovat
Fandina
To určitě, ale i tak ta moje úspěšnost tipování není taková, abych si řekla, jdu na to s financemi. Nechce se mi riskovat. (*_*)
smilesmilesmile
Reagovat
marsden
Vidim v posledni dobe, hlavne u zen, ze porazena neni schopna se na nej ani podivat a rovnou jde k lavicce. Jo prohra boli a v tu chvili je to pro ne konec sveta, ale drive tu ruku podat musela ( nebo z 99% to delala) a ted jde jak nafoukla bublina na svou stranu. Tenis byla hra gentlemanu a porad by clovek mel mit nadhled. Ale u nafoukanejch pipin co cekat...
Reagovat
FulnekUltras
jj, včera musela Barča na konci zas vyučovat i to klepnutí raketou ;-)))
Reagovat
d@ve
Fakt? Tak to si umím představit.. smile
Reagovat
Jan
Swiateková v teplákách porazila Vondroušovou. Teď už to budou muset táhnout "staré" páky. Je to jak to je. musíme být vděční za každý úspěch.
Reagovat
FulnekUltras
a v mužských sportech maximálně tak vnitrostátní smile
Reagovat
Jan
Muže jsem už oželel dávno. Tam nikdo nic nečeká.
Reagovat
FulnekUltras
ono jich tady ubývá i celkově - takže buďme nakonec rádi za ženský smilesmile
Reagovat
Jan
Jako že se rodí méně chlapců než děvčat ? smile
Reagovat
FulnekUltras
hlavně samý gender a mileniální multiblazeát - pak to taky podle toho vypadá smile
Reagovat
Jan
I gender může hrát tenis smile
Reagovat
milik254
Čím dál víc se potvrzuje, že loňský finále Markéty bylo spíše zásluhu kolapsu (nejen) její půlku pavouka než nějaké skvělé hry. Jo, nehrála špatně, ale v porovnáním s finále Lucky, Petry nebo Karolíny je to prostě náhodný kiks.
Reagovat
EllNino
ale notak ... nic se neděje náhodně :) vyhrála tam 6 zápasů bez ztráty setu ...
Reagovat
Jan
smile Uhrála si to sama.
Reagovat
milik254
Netvrdím, že je vyhrála náhodně nebo tam hrála špatně, ale velkou část jejího úspěchu má na svědomí příznivý los...
Reagovat
Jan
ˇÚspěch je často podmíněný losem. I Petra Kvitová vděčí za semifinále 2012 díky losu. I za titul z Wimbledonu 2014.
Reagovat
tommr
jj bez štěstí na los se dneska úspěch na GS dosáhne jen těžko ale existují i výjímky ...
Dávat za příklad lehkýho losu zrovna lonský finále Markéty je ale trochu mimo mísu. Markéta musela na lonským FO čelit 5 nasazenejm hráčkám! Strašnou kliku měla naopak vítězka Bartyová, která na turnaji potkala jen jednu nasazenou hráčku ve čtvrtfinále (Keys 14) ... smile
Reagovat
Jan
Přesně. Markéta do finále prošla přes Martičovou a Kontaovou, což nebyly lehké soupeřky.
Reagovat
darek.vrana
Mně vůbec přijde úsměvné řešit u GS, že měl někdo štěstí na los. Do závěrečných kol se na GS může dostat jedině špičkový hráč, nebo dejme tomu slabší hráč, který má ale životní formu. Dostat se mezi poslední dva ze 128 není nikdy náhoda.
Reagovat
darek.vrana
Markéta hrála loni parádní tenis. A hrála ho mimochodem například i proti Svitolinové před týdnem. Problém je, že hráčky už ji lépe znají, taky se holt musí vypořádávat s velkým tlakem, kromě toho ji pořád brzdí zranění. Ale rozhodně nešlo o náhodu. Já bych ji neodepisoval. Času má dost, musí si to trochu srovnat v hlavě a zase bude dobrá. Hraje unikátní chytrý celodvorcový tenis, je to levačka, takže věřím, že potenciál tam pořád je.
Reagovat
Hector21
hezky pěkně Nastěnka, ale proti Světlance to je mazec no...

a vyhraj to tam celé hehe smile
Reagovat
tommr
to máš smůlu. Katka se dostává do formy a v příštím kole jí smete ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ale no taksmile
Reagovat
FulnekUltras
tos asi přehnal smile
Reagovat
Hector21
hehe, já jsem teď v klidu, tvé prognózy jsou polibek smrti...smile
Reagovat
Patik
Väčšina ženských ale aj mužských zápasov favoritov alebo favoritiek..je na jedno kopyto..vyhraj prvý set a vyhráš celý zápas..či Halep či Williams..to odhodlanie bojovať po strate prvého setu tvorí ten rozdiel medzi náturou šampióna a slabochom do počtu..po prvom sete to odchodia lebo si vsugerujú že nato nemajú..aj keby Serena nehrala nič svetoborné a poviem AHnovej bojuj a otoč to..tak ona povie neotočím lebo je to Serena..sebavedomie sebadôvera level nula..
Reagovat
EllNino
Zatím 4:3 ... vzhledem k losu trochu škoda, minimálně 5:2 by bylo lepší, a to ještě nehrály obě Plíškovy

Petra, Katka a Báry využily příznivého losu a ukázaly dobrý tenis, hlavně Katka celkem překvapuje, Báry navíc čeká vzájemný souboj, takže jistota Češky ve 3. kole :)

Markéta, Muška a Maruška shodně bída ... to tak prostě je, mají svoje světlé a horší momenty, to ještě neznamená, že jsou přeceňované ... ty výsledky si uhrály samy, pokud je letos nastavení žebříčku takovéhle, prostě s tím nic neudělají ... jen doufám, že tu nebudeme celý rok poslouchat Mantru a spol., jak tu dokola omílají, že mají být mimo stovku ...i když tipuju opak :D
Reagovat
Blondie
Hezky popsané smile
Reagovat
d@ve
Trollů a molů se jen těžko zbavíš.. smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
Markéta, Muška a Marie jsou sice talentovaný a svoje místo v první stovce si jistě uhájí, ale čím dál tím víc se ukazuje, že na to aby plnohodnotně nahradily Petru Kvitovou a Karolínu Plíškovou prostě nemají ani hru ani fyzičku ... smile
Reagovat
EllNino
tak o tom samozřejmě mluví česká média, jsme namlsaní ... i to, že by hrály pravidelně největší turnaje, přece je v současné konkurenci skvělé ...

Já myslím, že tyhle predikce Fulneka a jiných jsou prostě nesmysl a ukáže se ... ale psát tu v každém příspěvku, jak jsou přeceňované, není to zbytečně?
Reagovat
FulnekUltras
ani na tu Vaidišku nedosáhnou
Reagovat
EllNino
tak zrovna Markéta už má GS výsledek lepší než Nicole :)
Reagovat
FulnekUltras
všechno se sčítá smile
Reagovat
EllNino
Nicole ale nemůže říct, že si zahrála finále GS :) Markéta ano
Reagovat
FulnekUltras
natožpak hlavičku smile
Reagovat
Mantra
to je prostě Mantra - to znamená opakovat smilesmile
Reagovat
Mantra
dokovad to vy kuci (a holky) pitomí nepochopíte
Reagovat
FulnekUltras
třeba i po milionšestý smile
Reagovat
EllNino
man - mysl, tra - nástroj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledkově skoro jako v posledním loňském zápase...

Čekal jsem vyrovnanější zápas :-(

Další dvě kola by měla mít Iga hratelné soupeřky, snad to využije.
Nebo návrat Genie?
Reagovat
tommr
dneska to byla od Markéty neuvěřitelná slabota. A tuplem když si člověk uvědomí, že zde měla obhajovat lonský finále. Místo toho si udělala pěknou ostudu ... smile
Reagovat
FulnekUltras
loni to byl vyložený kariérní úlet
Reagovat
dadaft
Výsledek plně odpovídá předvedené hře, zatímco Iga hrála komplexní moderní tenis, Markéta spíš takovou vondroušovsky svojskou odrůdu tenisu, navíc bez servisu, kterou Swiatekové nemohla nijak ublížit.
Reagovat
lvicek
Ted odpoledne teda holky pekne odrazeji to venkovni husny pocasi ve svy hre... Btw. kdy se teda vlastne Markete odectou body za lonske FO? Mam v tom ted nejak hokej.
Reagovat
EllNino
příští květen
Reagovat
FulnekUltras
tak na ten už se vyloženě těším smilesmile
Reagovat
EllNino
proč máš na tu Markétu takovou pifku? :)
Reagovat
FulnekUltras
spravedlivě zařazená Maky z toho těšení tvoří asi tak procento ;-)
Reagovat
EllNino
ale tak je to snad naše tenistka, tak jí to přejme ne? ... jako ona nemůže za to, že o ty body nepřijde ... ale pokud je to takhle nastavené, je třeba to brát tak, jak to je ...
Reagovat
d@ve
Tak to má teda Maky docela štěstí..
Reagovat
lvicek
A kdy se odectou nove body z letosniho FO?
Reagovat
EllNino
počítá se lepší výsledek z daného turnaje za poslední dva roky, takže Markétě se počítá jen finále ....
Reagovat
d@ve
Takže ještě že Maky FO nevyhrála. Páč by odepisovala o něco více. smile
Reagovat
lvicek
No to ja chapu, ale pokud letos nekdo zahraje dobre - treba finale proti prvnimu kolu 2019, tak o ty body taky prijde na pristim FO? Tzn. bude je mit jen pul roku?
Reagovat
EllNino
ano
Reagovat
lvicek
Tak to je teda dost blby! Pokud bude treba necekana vitezka, tak hodne ostrouha.
Reagovat
tommr
ovšem jen za předpokladu, že se příští rok bude FO hrát v obvyklým termínu tzn. na přelomu května a června. A to není zdaleka jistý ... smile
Reagovat
EllNino
tak :)
Reagovat
lvicek
No, to je jasny. Ale stejne mi to pripada dost nefer. Myslim, ze od kvetna do rijna by se melo pocitat max(FO2020, FO2021) a az od rijna dal pocitat normalne FO2021. Proste kdyz se nekomu opravdu zadari na GS, tak by si mel ty sve body ten rok uzit, aby treba mohl zahrat dobre i na jinych turnajich.
Reagovat
tommr
já ti rozumím, ale dokud se termínová listina nevrátí do normálu tak budou v žebříčku větší nebo menší nesrovnalosti pořád a nikdo s tím nic neudělá ... smile
Reagovat
lvicek
Jo, to jo, ale prijde mi lepsi v pripade rozporu spis hracum pridat, nez ubrat. Napriklad ted plati stare body az buhvidokdy a neodecitaji se kvuli tem, kteri se boji koronaviru a nechteji hrat. Takhle ale budou vlastne biti ti, kteri se nebali a hrali. Pocitat lepsi z tech dvou vysledku tak, aby se letosni vysledek zapocitaval alespon rok, by mi pripadalo jako logicke reseni.
Reagovat
tommr
jj to by bylo asi nejspravedlivější, ale obtížně by se to hlídalo a pro nezasvěcený by to bylo jen těžko k pochopení ...
Reagovat
dadaft
mnóóó .................
Reagovat
EllNino
Ize tam spadne absolutně vše, Markéta má žalostný servis, bude to zřejmě 2x 6:1
Reagovat
FulnekUltras
muselo se V té Katce (ne mimo ni ;-) něco hnout - a to je dobře. Peťa dobrý, ale tady budeme rádi za každý ve zdraví přežitý zápas. smile

Dlouhodobě přeceňované Moucha a Maky podle očekávání - obě patří mnohem níž, než kde teď žebřově jsou. smile
Reagovat
EllNino
Já myslel, že Mušce fandíš
Reagovat
FulnekUltras
ale jo, jeden GS v kariéře by jí ulítnout mohl - třeba i ten Wimbl - na víc to bohužel nebude
Reagovat
EllNino
soudíš z turnaje, kde by zřejmě ani nehrála, kdyby to nebyl GS? ... co předtím US Open, kde trápila Azarenka, která hrála finále? Jak rychle se zapomíná
Reagovat
FulnekUltras
Muška má oproti Maky mnohem pestřejší hru - ale jak jde do tuhého - stává se velmi rychle mucholapnou... smile
Reagovat
EllNino
ale proč říkáš mnohem níž? ... obě ve třicítce mají a měly by mít své místo ... moc lepších tam zase není
Reagovat
FulnekUltras
Muška cca 30-50, Maky 50-100 - tak bych to dlouhodobě viděl bez nějakých přehnaných národních emocí smile
Reagovat
EllNino
30-50 nebo 50-100 nehrají většinou 4. kola GS nebo semifinále Premier 5 a výš ...
Reagovat
FulnekUltras
až se kovidopar definitivně rozplyne, uvidíme to plasticky smile
Reagovat
d@ve
Ale no tak, to je snad hodně podceňuješ.
Doufám, že tě brzy zase vyvedou z omylu. smile
Reagovat
bIbec
prej bohužel tvl. Kdyby vyhrála Wimbl, byl by to úspěch jak kráva.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To tedasmile
Reagovat
FulnekUltras
to máš recht ;-)

ale ještě je to docela daleko smile
Reagovat
EllNino
je lepší, a to ve všech směrech
Reagovat
EllNino
demolice bohužel ...
Reagovat
FulnekUltras
jsem rád, že to konečně vidí i odborník smile
Reagovat
lvicek
Katka Siniakova se malinko zacina probouzet (snad), tak ji Marketa a Muska zastupuji v mizerii.
Reagovat
Jan
V Římě to Markétě šlo, nevím kde se stala chyba.
Reagovat
EllNino
úplně jiný turnaj, příprava
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
Kozoroh
Markéta hraje příšerně smilesmilesmile
Reagovat
com
lonska finalistka se hned pozna smilesmile
Reagovat
Blondie
Věřím, že Karolína Plíšková se jako jedna ze zdejších bývalých finalistek ukáže lépe. Jejda! Pardon, ona vlastně, na rozdíl od Markét ve finále ani nebyla. Tak snad letos!
Reagovat
tommr
je opravdu nutný do toho zatahovat Karolínu? Ta za to že naše mladý naděje hrajou tužku opravdu nemůže ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
vrána k vráně sedá
tommr coma hájí smile
Reagovat
d@ve
Holt COMic dělá Káje mědvědí službu. smile
Reagovat
Blondie
Karolína byla výjimečně použita jako nástroj na poškádlení toho nebožáka ;) věřím, že by jí to nevadilo, páč by takového "fanouška" sama praštila raketou :D
Reagovat
Fransoas
Zatím je Polka více agresivní.Přistoupila na její hru.Pokud to nezmění - je bez šance.
Reagovat
FulnekUltras
na přesnou agresivní hru Maky nemá protizbraň - to tady omílám už rok smile
Reagovat
TenisGod
A kdo jako má zbraň proti přesné agresivní hře?smile Tím nechci nějak omlouvat Markétu, ale je nutný uznat, že Iga hrála většinu zápasu excelentně.
Reagovat
FulnekUltras
když na sebe narazí dvě práskačky v podobné formě, rozhodne hlava - tady ale nebylo co řešit vlastně už od začátku
Reagovat
Andrew89
3DF....netreba komentovat
Reagovat
lvicek
:/
Reagovat
Fransoas
Dnes neměla svůj den.Otázkou je zda byla zdravotně zcela připravená.
Reagovat
com
svuj den nema evidentne ani Vondrousova smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak ta už bohužel spíš měsíce než densmile
Reagovat
Fransoas
Katka mi docela překvapila.Gratulace k postupu do dalšího kola.Příští soupeřka bude asi těžší kalibr.
Reagovat
FulnekUltras
každopádně etnicky příbuzný
Reagovat
lvicek
Tak Maky uhrala prvni hru o dost driv nez Muska, tak snad se to vyvine lepe!
Reagovat
Jan
Swiateková také válí. uvidíme jak se to vyvine.
Reagovat
dadaft
začínám se obávat, že loňská finalistka dostane pořádný náklep ...
Reagovat
Andrew89
To teda...pokud bude hrat takhle pasivne,tak uz muze bookovat letenky
Reagovat
Vlk-v-trave
To byla tenisova blamaz, bohuzel. Ztuhle na servu byly celkem obe, takze by se s tim i mohlo neco udelat. Ale MekHejl proste ten tenisovy um vyrovnala snazenim. To bohuzel stacilo.
Kaja ve vymenach casto to jen prehodila, uplne nejista..., na zacatku zapasu to dokonce vypadalo, ze ani dneska tenis neuvidime.
Krom toho Kaja chytla Time Violation, takze bez nejak solidniho servu, no zustalo ji uz jen to sako, a ze si obcas dropla, jenze casto ne uplne vhodne.
Jak by tam stala na druhe strane trochu kvalitnejsi souperka, tak prosvisti tim 1.kolem rychleji nez rychlost svetla. Moc tenisove krasy tedy videt nebylo, coz neni u Kaji moc ani zvykem, pouze par stripku peknych s/v, voleju.
Ale to nemohlo proste stacit.
No, co rict, snad jen jedine, ze nastesti posunuli zapas Kvida Pelly, protoze kouknout v jeden den na dve tenisove blamaze bych tedy moc nechtel...:D
Sice tam byl moment ve druhem sertu, ale uprimne, on vznikl spise ze slabsi dispozice a nervozni MekHejl, nez zeby se uplne Kaja zvedla, ikdyz par vymen tam bylo od ni dobrych, to mozna trosku souperku nahlodalo...
Prvni nepromeneny MB ukazal tak nejak kvalitu dnesni souperky Kaji.
Ani by nevadilo, ze rupne, ale ono by bylo lepsi, jak by vic kouzlila a rupla klidne s dvouma kanarama.
Takhle to byla spis smutna podivana.
Reagovat
Davor1
Najhorší výkon, aký som kedy od Muchovej videl, ešte proti tak jalovej súperke. Skoro každý úder smrdel UE, absolútne mimo rytmu.
Reagovat
EllNino
bohužel ... kdyby to nebyl GS, asi by ani nenastupovala
Reagovat
Davor1
Určite, myslím, že už pred turnajom dobre vedela, ako na tom je, ale to štartovné by nikto nenechal len tak ležať...
Reagovat
paddy
když byla zraněná, tak asi netrénovala, takže se to dalo čekat
a všichni se diví smile
Reagovat
lvicek
Tak ted Maky s Igou, tak aspon ona snad!
Reagovat
Ela-fon-isi
Kde se ta McHale schovávala? Fakt těžká soupeřka. Škoda, že se Mušce dnes navíc nedařilo.smile
Reagovat
EllNino
je nepříjemná, spoustu toho vrátí, sama toho moc nezkazí, v minulosti ji hlava nepouštěla dál, ale dneska to bylo o Mušce, která nenašla žádný rytmus a vyjma pár dobrých balónu to byla katastrofa ... ale trochu se to dalo čekat, když toho na antuce nenatrénovala tolik, aby to za něco stále
Reagovat
Jan
Karolína Muchová, byla zraněná, do původní formy to nejde tak rychle. Zase někdy příště smilesmile
Reagovat
George_Renel
Muška velké zklamání.
Reagovat
EllNino
bohužel, nedaly se čekat zázraky ...
Reagovat
d@ve
Karolína dneska evidentně nemá svůj den.. smile
Reagovat
blixa
... jde to rychleji než jsem čekal ... smilesmilesmile
Reagovat
d@ve
A Maky patrně taky. smile
Reagovat
lvicek
Jezkovy voci...
Reagovat
lvicek
Dneska je to teda pekna fuska! A to jeste nekoncime...
Reagovat
dadaft
tak Muško, doufám že to pojmeš Bertensovsky a už ani ťuk pro McHale...
Reagovat
Jan
Gratulace Kateřině Sinakové. jen tak dál. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a vyhodí ho jako by nicsmile
Reagovat
Nenela
Uz ho ma, kliiidek smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky zabloudil...
Tým asi v suchým ve třech.
Fouňa srovnal na 1:1
Reagovat
tommr
dneska musím Katku pochválit hlavně za trpělivost se kterou čelila tý americký tryskomyši, která všechno doběhne, všechno vrátí a ještě k tomu přesně trefuje růžky ... smile
Já bejt na kurtu místo ní tak bych se z toho zcvoknul ... smile
Reagovat
makro99
:) smile
Reagovat
Jan
Vidíš to. Labilita Siniakové má své meze smile I v Rímě jí to šlo v 1. kole.
Reagovat
makro99
Tak berem Pavlyuchenku, ne? Ať se nenervujem..:)
Reagovat
tommr
Kuznetsova nebo Pavlyuchenkova to je prašt jako uhod ...
Reagovat
FulnekUltras
prašť jako hektor
Reagovat
Hector21
tu som, co je??? smile
Reagovat
FulnekUltras
budeš Katčin protitlak ;-)
Reagovat
Hector21
si piš smile
Reagovat
Pavol
Dobrá haluz nie.
Reagovat
Pavol
Vedel som, že Čoriča môžem zdolať," povedal v prvej reakcii na zápas prvého kola Gombos.
Reagovat
Krisboy
Čorič nehraje nic moc poslední dobou a antuka je Gombošův oblíbený povrch, tak proč ne.
Reagovat
Nenela
Kanar odvracen smile
Reagovat
Mantra
budu za hejtera, kdy to už uvidí i jiní, jsou marné, Moucha, Vondrouš, Bouzek - hypesmile
Reagovat
EllNino
kteří? :) com?
Reagovat
Nenela
Zklidni hormon, Muska se teprv rozsjizdi.
Reagovat
EllNino
dokud nebudou Maruška, Muška a Markéta mimo stovku, Petra v důchodu, Plech na Bahamách a zbytek po drnem, Mantra bude prskat furt :)
Reagovat
Nenela
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Mantra jede...
Reagovat
EllNino
spíš by mě zajímalo, co máš na mysli pod pojmem marné ... že něco česká média nafouknou je jasné ... ale na druhou stovku opravdu nehrají, ani jedna ... už jen proto, jaké mají výsledky ...
Reagovat
Vlk-v-trave
typicky black-out
Reagovat
EllNino
by mohl někdo říct, že Paolini se jmenuje Jasmine a ne Jesika :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi je po flámusmile
Reagovat
d@ve
Třeba si tak říká.. smile
Reagovat
Krisboy
Tak jsem si vsadil osm zápasů a hned první nevyšel. Kdyby někdo chtěl nějaké zaručené tipy od odborníka, nechť neváhá obrátit se na mě. smile
Reagovat
com
si hňup no, zadna novinka smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nebylo to na holky, že nesmile?
Reagovat
Krisboy
Petkosmile

Byl to dost odvážnej tiket, osm zápasů za pětku, celkovej kurz přes 80. Myslím, že toho bude víc, co nevyjde smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to potom jo, hop nebo tropsmile
Reagovat
Krisboy
Náhodou občas mi ty překvápka vycházejí. Tohle bylo jak sportka. Po US Open mám tučné konto, tak to zkouším smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
první fifteen za stavu 0:3smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zatím Francouzská cihla nevoní. No, snad ji přijde na chuť, protože aby vypadla zrovna ona a ještě k tomu s McHalesmile
Reagovat
SpacialRecognition
co to tam jako předvádí?
Reagovat
EllNino
ještě spí ... myslím, že má teď 12 ue
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi podmraženásmile
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem děs!
Reagovat
com
Bouzkova s Muchovou, nase cesky nadeje smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já to snad zatím ani nedovedu popsat. Jako když to já vezmu po pěti letech do ruky a vůbec v ní nemám cit, neví co má dělat...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
se s tím nemažesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
pomalu otáčí.
Reagovat
SpacialRecognition
1.set získala za něco přes hodinu, no kdyby Kateřina nebyla Kateřina, set by už měla tak o půl hodiny dříve.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uf! Jenže ještě jeden...
Reagovat
lvicek
Tak dopodavat se nepodarilo, tak co TB, Katko?
Reagovat
TenisGod
Bertenska zatím teče s Zavatskou. Letos jsem do Kiki moc velký naděje nevkládal, ale čekal jsem, že tenhle zápas ještě bez problémů zvládne. Tipoval jsem, že vypadne až s Errani ve druhymsmile...ale tak třeba ještě otočí. Ale bude to mít těžký, Zavatska hraje pěkně, je namotivovaná...podobně jako včera Rakhimova proti Rogers
Reagovat
com
Bertenska je po ty koronavirovy pauze naka jeta smile Ale ne ze by mi to nak vadilo smile
Reagovat
blixa
Sám tenisový Bůh sem zavítal ! Ale Bože, proč je "tenis" česky a "bůh" anglicky ? smile
Reagovat
TenisGod
Chtěl jsem se sem zaregistrovat a napsalo mi to, ze už tu mam účet, tak jsem si obnovil heslo a vyskočil na mě ?TenisGod?...mohlo mi být tak 11-12 kdyz jsem si to zakládalsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jo, i to je osudsmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Marin vs Dom působí, jak kdyby trpěl samomluvousmile
Reagovat
dadaft
--- hra dobrá :))
--- frázování její angličtiny katastrofální, jsou tam sice anglická slova a věty, ale jako angličtina to nezní...
Reagovat
Jan
Ze začátku jsem uvažoval, jestli nemluví francouzky smile
Reagovat
Jan
Jsem si říkal, dobré, naučila se Francouzštinu smile
Reagovat
blixa
A slyšel jsi někdy mluvit Francouze anglicky ? Zlatá Petra ...
Reagovat
Vlk-v-trave
hlavne aby dobre frazovala ve vymenach.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
FulnekUltras
s angličtinou běž do prdele smile
Reagovat
TenisGod
Katka zatím hraje pěkně...hlavně pohyb má úžasný, v tomhle aspektu je určitě mezi top 10 na světě.
Reagovat
tommr
Katka Siniaková hraje a na ČT se vysílá totéž jako na Eurosportu tj. Thiem-Cilic. K čemu to je dobrý? smile
Reagovat
Jan
A je tam kamera ? Grandslamový vítěz má přednostsmile
Reagovat
tommr
samozřejmě, že je tam kamera. A kdo chce vidět Thiema tak se přece může koukat na Eurosport a nepotřebuje k tomu Čt ... smile
Reagovat
com
ale treba je eurosport nechytam smile
Reagovat
Jan
Napiš ČT rozhořčený dopis smile
Reagovat
EllNino
ČT mají práva jen na omezený počet kurtů
Reagovat
EllNino
pouze 3 největší + 4 další, takže krom Markéty už dneska neuvidíme nikoho jiného z ČR
Reagovat
aligo
Není to televizní kurt, to že je tam kamera, to je hezké, ale ta je jen na internet smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Bohuzel to rikal komentator, maji moznost vysilat jen ze sedmi kurtu... Ovsem za tohle jim nenadavam, to je blby system prav a vlastne muzem byt celkem radi, ze vubec mohli nejaky tenis koupit, kdyz uz to tady ma koupeny Eurosport.
Reagovat
Andrew89
mimo centrální dvoje je fakt katastrofa...jako kamera u Katky..mohl by laskavě někdo tu kapku z té hlavní kamery utřít?:D
Reagovat
Andrew89
dvorce
Reagovat
lvicek
Je tam pekne umistena, hezky do ni servirujici hracka nakraci pri servisu ;). Mozna je to nejaka novatorska ficurka ;).
Reagovat
Jan
Gratulace Petře k postupu. Dodinová hrála dobře, dobře podávala, nebylo to jednoduché. Navíc měla pěkné (nejen) nohy a ta upnutá sukýnka jí moc slušela, což mi stěžovalo fanděnísmile Petra naštěstí podávala také dobře.smile
Reagovat
EllNino
Těžký start, ale zvládla to, Oceáne hraje líbivý tenis, hodně přímé údery bez rotace, v kombinaci s Petrou některé výměny fakt skvělé :)

Velmi dobrý servis, pomohla střecha, mohla by klidně všechny zápasy odehrát tam :)

Další kolo bude bez ohledu na vítězku antuková specialistka ... Petra bude muset být trpělivá, jinak to bude baseball
Reagovat
George_Renel
Řekl bych, že Petra za celý zápas udlala jen dvě opravdu velké chyby.
Reagovat
tommr
Petra úvodní zápas zvládla s přehledem, ale pořádně se při tom nadřela. Soupeřka hrála nečekaně dobře a Petře zle zatápěla. Ve výměnách byla Dodinová často důraznější a přesnější. Petra měla naštěstí dneska dobrej den na servisu a v závěrech obou setů se projevily její větší zkušenosti ... smile
V dalším kole by měla mít Petra o něco lehčí soupeřku bez ohledu na to kdo z dvojice Bolsova/Paolini postoupí ...
Reagovat
Krisboy
Ano, v druhém kole tzv. walkover smile
Reagovat
tommr
no to úplně ne, ale mělo by to být o něco lehčí než dneska. Ty holky hrajou na antuce docela dobře a hodně toho vrátí takže si Petra bude muset dávat pozor aby se zbytečně nevyházela ...
Reagovat
Fransoas
Naprosto přesně jste to definoval. Petra musela vytáhnout údery ze svého tenis.arzenálu.Naštěstí jí dnes šel servis.Francouzka hrála docela výborně.Samozřejmě gratulace.
Reagovat
d@ve
smile Celkem to bylo s přehledem.. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist