Pennettaová na Bali postupuje

11. 9. 2008, 20:48
Aktuality 0
Italská tenistka Flavia Pennettaová postoupila na turnaji na Bali do čtvrtfinále. Třetí nasazená hráčka dnes porazila Rusku Anastasii Rodionovou 6-3 7-5, přestože ve druhém setu prohrávala už 0-4. O postup do semifinále si devatenáctá tenistka světa zahraje s Tamirou Paszekovou z Rakouska.
Flavia Pennettaová

Flavia Pennettaová rozhodla o osudu první sady v osmém gamu, kdy využila jeden ze svých šesti brejkbolů, který následně na servisu potvrdila. Druhou sadu začala bídně, když prohrála čtyři gamy v řadě. Z krize se ovšem dostala a utkání dokázala nakonec vyhrát po setech 6-3 7-5.

Šestadvacetiletá Italka si po čtvrtfinále na US Open zahraje o postup do semifinále i na Bali. Do cesty se jí postaví osmnáctiletá Tamira Paszeková z Rakouska. Ta dnes porazila 6-0 7-6 Italku Saru Erraniovou a potřetí se tak letos dostala mezi nejlepších osm.

Nezaváhala ani čtvrtá nasazená Ruska Naďa Petrovová, která s Italkou Garbinovou ztartila pouze dva sety.

WTA BALI (Indonésie, tvrdý p.) - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - . kolo:
Pennettaová (3-It.) - Rodionovová (Rus.) 6-3 7-5
Petrovová (4-Rus.) - Garbinová (It.) 6-1 6-1
Paszeková (Rak.) - Erraniová (7-It.) 6-0 7-6(2)
Chan Yung-Jan (Tchaj-wan) - Šuaj Pcheng (Čína) 6-1 7-5

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist