Peschkeová deblový titul z Turnaje mistryň nezískala

9. 11. 2008, 17:25
Aktuality 0
TURNAJ MISTRYŇ - Česká deblová specialistka Květa Peschkeová ve finále tenisového Turnaje mistryň neuspěla. Po boku Australanky Rennae Stubbsové dnes v Dauhá podlehla nejlepšímu páru světa Cara Blacková, Liezel Huberová 1-6 5-7.
Květa Peschkeová (vlevo) a Rennae Stubbsová

Třiatřicetiletá Peschkeová si zahrála na prestižním turnaji potřetí za sebou a letos poprvé bojovala o titul. Proti favorizované dvojici však tahala společně se Stubbsovou od počátku za kratší konec. V první sadě neudržel jejich pár ani jednou podání a ani úvod druhého setu nevěštil zlepšení.

Stav 1-3 ještě dokázaly Peschkeová se Stubbsovou vyrovnat a odvrátily i jeden mečbol za stavu 4-5. Další vlastní servis už ale ztratily a Blacková s Huberovou se tak mohly po US Open radovat z druhého velkého triumfu v letošní sezoně. Celkově má zimbabwsko-americká dvojice v tomto roce na kontě deset turnajových titulů a suverénně vede žebříček čtyřhry.

Dauhá - výsledky:

Čtyřhra - finále:
Blacková/Huberová (Zimb./USA) - Peschkeová/Stubbsová (ČR/Austr.) 6-1 7-5

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist