Peschkeová s Američankou Melicharovou budou v Praze obhajovat titul

20. 4. 2019, 01:00
Aktuality 1
Květa Peschkeová s Američankou českého původu Nicole Melicharovou přijedou obhajovat titul ve čtyřhře na turnaji WTA v Praze. Na antuce ve Stromovce by měly působit v roli nejvýše nasazených.
N. Melicharová a K. Peschkeová

Třiačtyřicetiletá Peschkeová bude na na pražské antuce útočit na hattrick. V roce 2017 turnaj ovládla s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou. Vítězka Wimbledonu Peschkeová dokázala třikrát ovládnout turnaj v deblu jen v hale v Paříži.

Letos se však dvojici Melicharová/Peschkeová nedaří. Seznu sice začaly triumfem v Brisbane, ale od postupu do 3. kola Australian Open vyhrály pouze jden ze sedmi zápasů.

Mezi přihlášenými páry J&T Banka Prague Open jsou i letošní semifinalistky grandslamového Australian Open Barbora Strýcová s Markétou Vondroušovou. Renata Voráčová vytvoří dvojici se Švédkou Cornelií Listerovou a Lucie Šafářová s Barborou Štefkovou.

Jedničkou dvouhry je Karolína Plíšková a z Češek jsou přihlášené rovněž Kateřina Siniaková, Vondroušová a Strýcová. Divokou kartu dostala s kariérou se loučící Šafářová. Pátý ročník se uskuteční od 29. dubna do 4. května.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
tommr
v Praze hrát nebudou?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist