Peschkeová s Melicharovou mají třetí letošní titul a jsou ve hře o Shenzhen

15. 9. 2019, 22:33
Aktuality 2
WTA ZHENGZHOU - Květa Peschkeová s Nicole Melicharovou vyhrály turnaj WTA Premier v čínském Zhengzhou a výrazně oživily naději kvalifikovat se na Turnaj mistryň do Shenzhenu. Ve finále, které se hrálo kvůli dešti v hale, česko-americký pár porazil ve dvou setech Belgičanku Yaninu Wickmayerovou se Slovinkou Tamarou Zidanšekovou.
K. Peschkeová a N. Melicharová

Květa Peschkeová ve 44 letech dál sbírá na okruhu WTA deblové trofeje a po triumfu v Zhengzhou jich má již 34. S šestadvacetiletou Američankou českého původu Nicole Melicharovou vyhrály třetí letošní a celkově pátý společný titul. Ve finále nasazené jedničky porazily 6-1 7-6 belgicko-slovinský pár Yanina Wickmayerová a Tamara Zidanšeková.

Na zápas tenistky čekaly několik hodin kvůli dešti, pak byl přeložen do haly. Česko-americký pár pouze jednou přišel o podání a i když ve druhé sadě za stavu 5-4 nevyužil mečbol, v iie-breaku dominoval.

Peschkeová s Melicharovou letos zvítězily již v Brisbane a San Jose, loni společně dominovaly v Praze a čínském Tianjinu. V pořadí pro účast na Turnaji mistryň jsou zatím desáté, tedy dvě místa za postupem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
FulnekUltras
siedma divízia - ako ináč... ale čačku majú takú istú ako plechovka...
Reagovat
tommr
díky titulu z Zhengzhou se udržely v boji o letošní TM. Bude to ale ještě velká přetahovaná, protože mezi 5. a 10.týmem v Race je rozdíl necelých 600 bodů. Rozhodnou výsledky z Wuhanu a Pekingu ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist