Peschkeová s Melicharovou v Brisbane vyřadily Krejčíkovou a Siniakovou a zahrají si o titul

4. 1. 2019, 04:30
Aktuality 4
WTA BRISBANE - V českém derby v semifinále v australském Brisbane byly úspěšnější Květa Peschkeová s Nicole Melicharovou. Česko-americká dvojice vyřadila světové jedničky Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou. Ve finále budou Peschkeová s Melicharovou o svůj třetí titul usilovat proti sestrám Chanovým.
K. Peschkeová a N. Melicharová (© Jimmie48 Photography)

Květa Peschkeová s Nicole Melicharovou mají na začátku letošní sezony skvělou formu. Česko-americký tandem na úvodním turnaji v australském Brisbane ještě neztratil set. Dnes dokonce našel recept na hru světových jedniček Barbory Krejčíkové a Kateřiny Siniakové, kterým oplatil jednu ze dvou loňských porážek.

Peschkeová s Melicharovou v úvodní sadě ani jednou neztratily servis a české duo dvakrát brejkly. Ve druhém setu naopak dvakrát nedokázaly potvrdit brejk, ale mrzet je to nemuselo, jelikož koncovku zvládly lépe a zvítězily 6-2 7-5.

Zítra budou usilovat o třetí a vůbec nejcennější společný titul. Loni triumfovaly v pražské Stromovce a v závěru roku v čínském Tianjinu. Dále si zahrály finále ve Stuttgartu a ve Wimbledonu. Ve finále narazí na sestry Chanovy.

Krejčíkové se Siniakovou semifinálová účast stačí k uhájení tenisového trůnu. Na úvodním grandslamu sezony Australian Open tak budou vítězky loňského French Open a Wimbledonu nasazenými jedničkami.

• WTA PREMIER BRISBANE •
Austrálie, tv. povrch, 1,000.000 dolarů
páteční výsledky (4. 1. 2019)
• Čtyřhra - semifinále •
Melicharová/Peschkeová (3-USA/ČR) - Krejčíková/Siniaková (1-ČR) 6-2 7-5
H. Chan/L. Chan (4-Tchaj-wan) - Dabrowská/Y. Xu (2-Kan./Čína) 6-2 4-6 10-8
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
tommr
dneska nehrály dobře. Hlavně Bára byla úplně mimo. Přišlo mi jakoby po zajištění postu jedniček ztratily motivaci. Na AO to snad bude lepší ...
Reagovat
EllNino
aspoň může Katka na kvaldu do Sydney, singl by měla být pořád priorita ...
Reagovat
tommr
jen jestli právě ta kvalda není tím pravým důvodem dnešního mdlýho výkonu ...
Reagovat
EllNino
tak Katka potřebuje před Asutrálií hlavně singlový zápasy, deblů má nahráno dost
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist