Pět zápasů, pět výher. České tenistky byly dnes v Praze stoprocentní

2. 5. 2017, 14:17
Aktuality 116
WTA PRAHA - Druhým kole turnaje WTA v pražské Stromovce dnes prošlo všech pět českých tenistek. Barbora Strýcová si poradil s Němkou Julií Görgesovou, na úspěšnou kvalifikaci navázala Lucie Hradecká. Třísetové výhry vydřely Kateřina Siniaková i loňská šampionka Lucie Šafářová, kterou čeká souboj s krajankou Kristýnou Plíškovou. Ta si připsala skalp býval světové jendičky Jeleny Jankovičové.
Barbora Strýcová

Barbora Strýcová, až na letošní představení v Dubaji, úvodní zápas na všech osmi předchozích akcích zvládla. To potvrdila i v dnešním utkání prvního kola na turnaji WTA International v Praze proti Julii Görgesové, s níž svedla již devátý vzájemný duel.

Přechod na antuku absolvovala dvojnásobná čtvrtfinalistka pražského podniku WTA už minulý týden ve Stuttgartu, kde nejprve porazila Jennifer Bradyovou a poté jasně nestačila na favorizovanou Simonu Halepovou.

V Praze dnes předvedla další z mnoha letošních vyrovnaných a solidních výkonů. Naopak Görgesová se výrazně trápila hlavně na bekhendu, příliš chybovala a od stavu 4-6 0-2, do nějž se dostala po dvojchybě z vlastní rakety, již působila hodně odevzdaně.

V úvodu dnešního utkání měly obě hráčky velké problémy udržet si servis. V prvních čtyřech gamech byly k vidění čtyři brejky. V dalším průběhu první sady už obě tenistky shodně čelily jen jednomu brejkbolu.

Strýcová si zajistila vedení 1-0 na sety až v desáté hře, kdy i díky aktivní hře a dvěma vítězným míčům na síti Görgesovou brejkla čistou hrou.

Druhé dějství netrvalo ani půl hodiny. Strýcová v úvodním gamu odvrátila další brejkbol a poté na kurtu dominovala. Nicméně její dnešní soupeřka jí cestu do druhého kola zbytečnými chybami hodně usnadnila. Strýcová nakonec Němku vyprovodila kanárem a ujala se po třech výhrách v řadě vedení ve vzájemné bilanci.

"Jsem ráda za postup. Moje hra ale nebyla ideální a asi půjdu ještě trénovat, aby to příště bylo lepší," řekla Strýcová.

Stoprocentní úspěšnost českých tenistek v domácím prostředí udržela i úspěšná kvalifikantka Lucie Hradecká, která bude právě příští soupeřkou Strýcové, s níž se utkala již šestkrát a postup slavila pouze jednou před dvanácti lety na ITF v Prostějově.

Od té doby všech pět vzájemných měření sil stejně starých Češek prohrála. Na čtvrtfinále na okruhu WTA Tour naposledy dosáhla v září roku 2015 v kanadském Québeku.

V rodné Praze absolvovala jednatřicetiletá Češka již osmou letošní kvalifikaci. Úspěšná byla jen jednou, když si zahrála hlavní soutěž na přelomu ledna a února na halovém podniku v Tchaj-peji.

Na domácí půdě tak letos teprve podruhé dosáhla na hlavní soutěž a zároveň si po dnešním vítězství nad Magdou Linetteovou došla pro druhou letošní výhru v hlavní soutěži akce WTA.

Domácí prostředí Hradecké evidentně svědčí. V Praze před dvěma lety postoupila z kvalifikace až do finále, loni skrečovala zápas druhého kola s pozdější šampionkou Lucií Šafářovou a ke slušnému výsledku na domácí půdě má našlápnuto i letos.

Úvodní sadu rozhodl jediný brejk ze čtvrtého gamu. Ačkoli měla Hradecká poté za stavu 5-2 na returnu vedení 40-0, musela si první set v následující hře sama dopodávat.

Stejně jako v závěrečném kole kvalifikace i dnes si nechala utéct začátek druhého dějství a rychle prohrávala 0-3. Parádní sérií pěti vyhraných gamů však nepříznivý vývoj otočila, duel zakončila čistou hrou na servisu a i potřetí beze ztráty setu polskou tenistku porazila.


Kr. Plíšková porazila Jankovičovou
Kristýna Plíšková přechod z betonů na antuku zvládla. Letošní premiéru na svém nejneoblíbenějším povrchu absolvovala na turnaji WTA v Praze v dnešním souboji prvního kola proti bývalé světové jedničce Jeleně Jankovičové.

Rodačka z Loun se jediné akce WTA na českém území zúčastnila již loni, kdy prohrála dobře rozehraný duel prvního kola se Su-Wei Hsieh. Dnes se tak dočkala první výhry na pražské antuce.

Plíšková výborně servírovala. Po celý zápas si držela slušné procento trefených prvních podání a přestože ztratila pouze 19 ze 65 fiftýnů, musela čelit sedmi brejkbolům Srbky.

Se všemi si nicméně poradila bravurně a sama dvě brejkbolové příležitosti z devíti nabídnutých využila. O osudu obou setů tak v obou případech rozhodl jediný brejk.

Ve druhém kole se Kristína Plíšková utká s krajankou a obhájkyní titulu Lucií Šafářovou. "V poslední době hraje výborně. Dobře servíruje a je to taky levačka, tak uvidíme," řekla Šafářová, která uzavřela dnešní program úspěšným obratem proti Kristíně Kučové. Slovenku zdolala 3-6 7-5 6-3.

Šafářová v prvním setu příliš chybovala a nemohla se dostat do rytmu. Za stavu 3-6 a 3-3 čelila třem brejkbolům, ale odvrátla je a v koncovce druhé sady ukázala kvality bývalé finalistky French Open. Ve třetím setu nejdříve o výhodu brejku přišla, ale pak znovu odskočila do vedení 3-1 a náskok už udržela.

"Nečekala jsem takové drama, ale první kola bývají těžká. Jsem ráda, že jsem to zvládla. Je krásné být zpátky v Praze a divácká podpora je zase úžasná," řekla Šafářová. "V poslední době jsem toho moc nenatrénovala kvůli zdravotním komplikacím, takže jsem hlavně ráda, že to vyšlo dobře," dodala.

Před Šafářovou se mezi šestnáctku nejlepších dostala i Kateřina Siniaková a rovněž k tomu potřebovala tři sety. Nedávná fedcupová jednička při zápase v USA si poradila s Dankou Koviničovou z Černé Hory 6-2 4-6 6-2. a soupeřce oplatila dva roky starou porážku z Bad Gasteinu.

O postup do svého prvního čtvrtfinále čtvrtfinále od lednového triumfu v Shenzhenu si Siniaková zahraje s o rok mladší ruskou kvalifikantkou Natalií Vichljancevovou, s níž se dosud neutkala

Šest ze sedmi českých tenistek tak v Praze postoupilo do 2. kola. Již včera postoupila do druhého kola Markéta Vondroušová, jedinou neúspěšnou byla nejvýše nasazená Karolína Plíšková.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
ČR, antuka, 250.000 dolarů
úterní výsledky (2. 5. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Strýcová (3-ČR) - Görgesová (Něm.) 6-4 6-0
Šafářová (5-ČR) - Kučová (SR) 3-6 7-5 6-3
Siniaková (8-ČR) - Koviničová (Č. Hora) 6-2 4-6 6-2
Hradecká (ČR) - Linetteová (Pol.) 6-3 6-4
Kr. Plíšková (ČR) - Jankovičová (Srb.) 6-4 6-4
Wozniacká (2-Dán.) - Doiová (Jap.) 6-0 7-5
Stosurová (4-Austr.) - Rodinová (Rus.) 6-2 6-3
Konjuhová (7-Chorv.) - Čepelová (SR) 6-2 6-2
Barthelová (Něm.) - Shuai Zhang (6-Čína) 6-0 6-3
Haddadová Maiaová (Braz.) - McHaleová (USA) 6-3 6-4
Vichljancevová (Rus.) - Golubicová (Švýc.) 6-1 6-1
Ostapenková (Lot.) - Curenková (Ukr.) 6-4 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Grönefeldová/Peschkeová (2-Něm./ČR) - Kalinská/Vichljancevová (Rus.) 6-1 7-5
Atawová/Voráčová (3-USA/ČR) - C. Chuang/C. Liang (Tchaj-wan/Čína) 6-3 6-7(3) 10-2
Becková/Kunčíková (Něm./ČR) - Smitková/Zarycká (ČR) 6-2 7-6(3)
Irigoyenová/Kaniaová (Arg./Pol.) - Hrdinová/N. Kičenoková (ČR/Ukr.) 7-5 2-6 11-9
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

116
Přidat komentář
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=5RdwYM6bgLU

Jak dlouho žije u nás? Mluví skutečně velice dobře.
Reagovat
EllNino
už to tu bylo
Reagovat
Carter
https://www.youtube.com/watch?v=sEJ1nIh3_Ec

Tuším, že žije v Bratislave. V NTC trénuje každú chvíľku, je členom TK Slovan Bratislava a 7 rokov ho trénoval Tibor Tóth.
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
Všímám si, že když vyhraje Lucka Śafářová, nešetří úsměvy, pozdraví diváky..Když vyhraje Markéta Vondroušová, sotva se usměje, jde si hned balit pálku a ani nepozdraví diváky třeba ..Snad nekončí éra sympatických českých tenistek a je to třeba jen stydlivostí a ne dnešní arogancí mladých :-)
Reagovat
VlS
Lucka se na lidi usmívá, i když prohraje. S tím se musíš narodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, se nedivím, že si jí volí i samotné hráčky a Petra skvěle sekunduje..V tomhle se mladé mají co učit..Ale ta Markéta mě fakt zaráží..Vyhraje a nejde ani směrem ke středu zatleskat divákům :-)
Reagovat
EllNino
Markét na to není vubec zvyklá, protože na ITF nikdy nikomu netleskala, tak jí to nejdřív musí dojít, vždyť na WTA hraje 3. turnaj :) ... Lucka taky v mládí nemávala, do toho musí prostě tenistka dospět :)

Jinak je moc milá a po zápase se i pěkně směje :)
Reagovat
sprchon
S Maky jsem vcera mluvil a muzu potvrdit, ze je fakt mila, prijemna a usmevava. :)
Reagovat
sprchon
A k dekovacce smerem k divakum urcite dospeje. ;)
Reagovat
VlS
Dej jí chvilku, na ITF mohla jít všechny tři diváky obejmout a políbit, tak s plným domem neví co dělat.
Reagovat
FulnekUltras
Maky je ještě ve vývinu ;) a Baruška sexy ve všem... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, i když mi vlastně došlo, že zdraví třeba při odchodu směrem do kabin a mimo záběr kamer :-) Nechtěl bych jí křivdit takhle od počítače..Samozřejmě jim fandím všem :-ú
Reagovat
Enterprise
Možná to bude tím, že je naučená z ITF turnajů, kde na ní přijde pár lidí (jestli vůbec někdo) a tyhle úsměvy a poděkování nemá ještě v sobě zafixované. Podle mne se postupně otrká a tyhle "drobnosti" se naučí.
Reagovat
EllNino
viz výše, souhlas :)
Reagovat
horska.kraslice
Jasně, a taky jsem si všimla, že po zápase je okamžitě sbalená a prchá z kurtu první, i když je vítězka (v Bielu to dělala automaticky). Z toho vyvozuji, že na ITFkách je asi honí, aby hráčky ihned uvolnily kurt pro další zápas. :-) Takže Markéta bude muset do tajů společenského chování na WTA ještě proniknout. :-)
Reagovat
George_Renel
To víš, ten skok si v životě zažil každý, kdo dosáhl nějakého většího úspěchu, ve sportu v profesi, to je jedno. A ona vlastně během měsíce přeskočila dvě kategorie. Z té, kdy si ještě před pár týdny musela sbírat míčky sama a hrála pomalu jen s hlavním rozhodčím hned do té největší ligy. Bez zázemí velkého, zkušeného týmu. Musí se učit za pochodu, okoukat jak to chodí a přizpůsobit se.
Osobně jsem radši, když se usmívá po nějaké kulišárně ve výměně, což bylo předevčírem několikrát.
Je to podle mě lepší, než do té elity vtrhnout jako světácká velká voda viz Bouchard, a přitom se chovat jako blbka.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/jessicagresty/

Vysvětlíš mi, jak tohodle dosáhne celkem "jemně" vyzerající dívčina? Vypadá to... zvláštně.
Reagovat
Frick
A po Yettim též pátrá?
Reagovat
EllNino
Jak tam bylo ? :)
Reagovat
Frick
Oblačno.
Reagovat
sprchon
Nelži. Bylo polojasno.
Reagovat
Frick
Tak něco mezi.
Reagovat
EllNino
Reagovat
smazaný uživatel
Víte někdo, co je s Petrou Cetkovskou?
Reagovat
VlS
Skončila s tenisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Cooo?:// A kdy?
Reagovat
VlS
A čekáš, že bude hrát do důchodu?
Reagovat
EllNino
zdroj ? naposledy tu někdo psal že se ještě nevzdává
Reagovat
VlS
Nevím, někde jsem to čet, že už nechce furt bejt zraněná.
Reagovat
EllNino
to by tady určitě bylo už :) Fricek ...
Reagovat
smazaný uživatel
No já doufam, naposledy hrála někdy v červenci a pak o ní nebylo vůbec slyšet..
Reagovat
VlS
No, teď je 945 s 11 body, čili nemá ranking vůbec na nic a na nejnižší ITF by musela chodit z kvalifikací. Loni odehrála
AO - konec 1. kolo
IW - konec 1. kolo
MIA - konec 1. kolo
iTF 50 Praha - konec 2. kolo
ITF 60 Olomouc - Konec 1. kolo. Od té doby nic. v únoru jí bylo 32, vidíš nějakej smysl se dva roky zkouśet probíjet nahoru?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o to dostat se nahoru, ale aby jeste hrala, protoze to byla proste hodne nedocenena tenistka, kterou porad provazela zraneni, a ktera mela na to, aby se dostalo vysoko a jestli ji to neprejes, tak ok...ale ja bych ji hrozne rad nekdy jeste videl hrat
Reagovat
Enterprise
Tady nejde o to, že by jí návrat VIS nepřál, ale že jasně vidí jaká je realita. Pro Petru nemá cenu se plácat na nějakých desítkách a doufat, že se posune někam výš a zdraví vydrží.
Reagovat
VlS
Petra nebyla nedoceněná tenistka. Prostě měla smůlu na zraněni a tak dosáhla, co dosáhla. Kdyby byla fit a chtěla by, tak by hrála. Že nehraje, nehledě na to, jestli si vzpomínám správně, že skončila, má nějakej důvod. Vracet se po zdravotních problémech k plnýmu výkonu po 30 je něco jinýho, než v 18. Pokračovat v týhle situaci v kariéře by byl nejen zdravotní a fyzickej, ale i velikej finanční problém. Jestli na to má rezervy netuším, jestli by našla sponzory taky netuším. Měl jsem ji jako tenistku mezi oblíbenejma a co bych jí určitě nepřál by bylo trápit se jako Danka Hanťa. To je konec lepší řešení.
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že Danka se netrápí :-).
http://www.tennis-arena.cz/hantuchova-nekonci-tenis-miluje-a-je-jej-jedno-na-akom-turnaji-hra-15664cz/
Reagovat
Frick
Bylo to nejdříve ITF 80 Olomouc R16 (jediná výhra Petry v loňské sezoně) a ITF 115 Praha R32....

(číslo značí počet bodů za titul, ne dotaci)

Taky už bych tipoval, že už hrát nebude. Škoda této tenistky, která byla poslední roky v ústraní, aby čas od času předvedla velkou věc. Na její výhru nad Caroline na USO 2015 se nesmí zapomenout!
Reagovat
EllNino
V pondělí se rozehrálo první kolo J&T Bank Prague Open, v něm bohužel vypadla Kája Plíšková s Italkou C. Giorgi. Pro Káju těžké první kolo, k tomu si venku zahrála možná jednou, jelikož hrála v hale ve Stuttgartu sice na antuce, ale není antuka jako antuka. Ve Stuttgartu je drobný prášek antuky nasypaný na dřevěných deskách, hraje se na to jako na betonu a večer kropí kurty organizátoři olejem, aby se neprášilo. Jednou si zahrát venku bylo málo a Italka zrovna není lehký los do prvního kola. :)

Zajímavě řešená antuka v tom Stuttgartu :)
Reagovat
Frick
Tak to se možná ten čedič podobá evropský antuce více než ta ve Stuttgartu.
Reagovat
VlS
co to do boha bylo? Takovejch kiksů! Prosímtě, zejtra líp, ať to dopadne, jak to dopadne.
Reagovat
EllNino
buď rád, že vyhrála ... dneska to byl téměř zázrak
Reagovat
VlS
Však su
Reagovat
misa
vybojovala těžký zápas, je fajn, když domácí hráčka může uzavírat program 1. kola. Jinde by se s ní nemazali a dali by ji třeba hned na začátek prvního dne. Třeba byl ten den odpočinku pro ni důležitý...

Líbilo se mi pár kraťasů a zejména krátké krosové forhendy.
Reagovat
EllNino
jj krosové forehandy ven z kurtu byly na obouručné údery Kiky uplná smrt ...
Reagovat
tommr
nakonec tu výhru přece jen uhaluzila, ale byl to strašnej porod. Když budou Lucka a Kristýna hrát stejně i ve druhým kole tak je postup Kristýny tutovka ...
Reagovat
EllNino
Skvělej den pro český holky :)
Reagovat
tommr
jj 5 výher v singlu a 3 v deblu to je skvělá bilance. Stoprocentní bilanci našim dneska pokazila jen Eva Hrdinová v deblu, ale ani jí moc k postupu nechybělo ... :)
Reagovat
George_Renel
To už tu nedávno bylo a druhý den peklo :-).
Reagovat
EllNino
tak zítra budou minimálně 2 výhry jisté, takže pohodis :D
Reagovat
George_Renel
:-D
Reagovat
misa
Lucince ubývají síly, ale 4-1 je nadějné vedení.
Reagovat
historik
no konečně byla lucka na returnu něco schopná uhrát, ale je to strašná bída, vypadá absolutně nepřipraveně
P.S. Ivoš Minář trenérem Kučové
Reagovat
EllNino
však je nepřipravená, navíc je asi stále neuplně zdravá, protože Minář poukazoval na nevyběhnuté kraťasy ... v Praze netrénovala
Reagovat
historik
no ale v tom případě je to absolutně nezodpovědné od těch, kdo je k této účasti tlačí. Třebaže je to domácí turnaj, obhajuje vítězství atd....jako aby náhodou nezklamali diváky nebo co. Tento turnaj by měl být především pro české hráčky "druhého sledu." Radši bych uvítal, kdyby divokou kartu do hlavní soutěže dostali některé z českých hráček, které musely hrát kvalifikaci a na uvolněná místa v ní by zase mohli dostat příležitost některé mladičké hráčky.
Reagovat
EllNino
proč druhého sledu ? ... kolik titulu mají Lucka a Bára, že by měly pohrdat poměrně snadným Internationalem, navíc Lucka se propadla na konec 4. desítky ..

U Káji to chápu, ale u Báry s jedním titulem to nechápu :)
Reagovat
historik
neříkám pohrdat, ale bodově to pro báru a káju rozhodně není žádná bomba, s tím jaký program pak následuje. Ano Lucce by to bezpochyby pomohlo, ale nemyslím, že když nejsi připravený, tak bys měl mermomocí startovat, něco riskovat a pak kvůli tomu být nucený vynechat velké turnaje. To ať radši dostane příležitost někdo, komu i nějaké to kolo dost bodově pomůže.
Reagovat
EllNino
Bára může klidně v Madridu i Římě hned letět, takže tady uhrát co nejvíc :) Káji účas bohužel trochu nesmyslná, ale smlouva je smlouva
Reagovat
tommr
předvedla první povedenou hru na returnu od začátku zápasu a hned je z toho vyhranej set ... :)
Reagovat
Krisboy
Tak ten poslední game by dokonalej. Snad jí ten vyhranej set nakopne, zatím je to fakt docela trápení.
Reagovat
misa
Lucka hraje JAKOBY dnes vstala z postele. Možná ani zdravá není.
Reagovat
EllNino
já bych i řekl, že je to pravda, nebýt to domácí turnaj, ani by podle mě nenastupovala :)
Reagovat
misa
nemá štěstí
Reagovat
EllNino
štěstí má, kdyby nehrála s Kučovou, už je v šatně
Reagovat
misa
štěstí na zdraví
Reagovat
misa
A že se jako domácí obhájkyně titulu nezúčastnila žádných promoakcí taky o něčem svědčí.
Reagovat
EllNino
no uvidíme, Lucka nám k tomu po zápase řekne víc
Reagovat
vibbi
Abych vám to vysvětlila. Ve skupině nas, fanousku petry,na twitteru zase začal nekdo vysilovat, ze uz se dlouho neozvala a jak to vypadá. Katie madam napsala, ze vsechno ok, ze se Petra urcite brzy ozve.
Tudíž Katie beztak Petru zaukolovala, nechť tam hodí treningovou fotku.
Z fotky vyplyva, ze Petra drzi raketu pravou rukou a leva se rakety jen nesmele dotýká...Ale tak...hlavně ze je Peťa zdrava.
Reagovat
vibbi
*katie nam napsala (ne katie madam.....sorry...to mobil)
Reagovat
misa
Díky za info.
Reagovat
Torn
Neví někdo proč Hlaváčková nestratovala v Praze ve čtyřhře s Baboskou?
Reagovat
tommr
protože spolu hrajou v Rabatu kde jsou nasazený jedničky ...
Reagovat
EllNino
protože Babos byla přihlášena do Rabatu ještě předtim než se daly s Andy dohromady
Reagovat
aligo
babos už byla přihlášená v singlu do rabatu a Andy se rozpadl pár tak si mohla vybrat jestli nebude hrát nikde nebo tam
Reagovat
Torn
Děkuju za 3 rychlé odpovědi, dokonce i ve stejný čas. :D
Reagovat
tommr
zatím je to bohužel strašná bída ... :(
Reagovat
misa
Navázala na Charleston se Siegmundovou.
Reagovat
EllNino
nojo, zase odepisuješ ?
Reagovat
Nancy_z
Ach jo :-( Snad se ještě zvedne a rozehraje.
Reagovat
tommr
taky doufám. Vždyt dostala na úvod ideální soupeřku, která jde letos od porážky k porážce a měla i zdravotní trable ...
Reagovat
EllNino
to měla i Lucka
Reagovat
misa
Stačí menší tréninkový výpadek a je to tragédie.
Reagovat
EllNino
Katka - Natka
Bára - Hráďa
Caro - Ostapenko
Maki - Ana Konjuh
Týna - Kika/Lucka
Reagovat
tommr
jeden zápas lepší než druhej ... :)
Reagovat
Nancy_z
Prý už trénuje! https://instagram.com/p/BTmCPvSAdcM/
Reagovat
PetaM
Netrénuje. Jen se fotí v tenisové póze s raketou v ruce na kurtu :D To je vše :D :D

Ale jinak se celkem divím, že už trénuje na kurtu ... I když si moc už nepamatuju, jak dlouho vlastně mělo co trvat :D
Reagovat
tommr
o takových věcech se nežertuje ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
Jabadu
Už je toho plný net (15 minut po zvěřejnění). Snad je to pravda. Bože, vem si všechny Kim Kardashiany, rappery, Justiny Biebery a vrať nám Petru!
Krleš!
:-)
Reagovat
Nancy_z
Tak určitě nepodstupuje plnou zátěž, ale už to, že může vzít raketu do ruky je parádní!
Reagovat
Dobry-den
Sladký domov!
Reagovat
George_Renel
Zde článek na iDNES: http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-pokrok-v-lecbe-zraneni-pinka-monako-f7y-/tenis.aspx?c=A170502_151415_tenis_elv
Reagovat
Dobry-den
Dneska se daří. Tak teď ještě aby postoupila ta nejsympatičtější hráčka na okruhu a bude to super ;-)
Reagovat
tommr
Lucka vypadá zdravá a fit tak to snad klapne ... :)
Reagovat
EllNino
No holky super, jen škoda toho losu, Bára s Luckou ve 2. kole je hruza :/ ...

Katka to naštěstí dala, Danka tenis hrát umí, jen je teď ve srabu, jinak ale umí hrát výborně, Petra by mohla vyprávet :D ... to bude zajímavý souboj s vrstenici Natálkou, která ztratila v 8 setech 11 gemů a dneska rozbila Golubic, trochu se bojím ... a navíc v případě výhry bude čtvrtfinále zase české, no prostě děs

Týna výborně ! Výhra nad Jelenou je cenná, jakkoli je Jelena v háji, je to velká bojovnice a Týna prostě na antuce ... no supr prostě :) ... zase škoda, že bude hrát (asi) s Luckou :/ ...
Reagovat
VlS
postup dobrej, ale ty tvoje psychovlny, to je unikát. Helena bude mít hóóódně práce. Hraješ pěkně a najednou přestaneš tlačit. Nechápu.
Reagovat
tommr
Katka nejspíš podcenila soupeřku, který se letos moc nedaří ...
Reagovat
kada.tom
Až na Shuai, která prohrála jsem s dnešními výsledky vcelku spokojen, hlavně, že Caro a Bára to zvládly :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2. setu za stavu 3:1 kraťas, za který by se nemusela stydět ani Markéta :-)
Johanna hezky flekatá sukně a triko.
Reagovat
tommr
už to vypadalo na jasnou výhru ve dvou setech, ale Katka se zničehožnic zasekla a o druhej set přišla i když v něm už vedla o brejk ... :(
Reagovat
VlS
cennej skalp, gratulka a pěkné, Jeca ve dvou.
Reagovat
tommr
jj dneska podala Kristýna velice solidní výkon. Škoda jen, že ve druhým kole půjde na Lucku Šafářovou ...
Reagovat
VlS
Nezakřiknout! Ještě tam Lucka není!
Reagovat
Lunej..
Se nam rozehrava a nechybi tu vsem znamy Frick.
Reagovat
Serpens
Který to je, v televizi by měl být vidět?
Reagovat
Lunej..
Tribuna za umpire tak nahore v rohu s fotakem, sediva mikina. Ted odchazi pryc.
Reagovat
Torn
Protože Týna vyhrává, tak odchází? :D
Reagovat
EllNino
jj viděl jsem ho :D
Reagovat
Lunej..
Ted stoji dole hned u tribuny jak sedi holky a urputne foti:)
Reagovat
George_Renel
Orientační bod: Dívka se zelenými vlasy .-).
Reagovat
lars
Ty vis, jak vypada ?
Reagovat
George_Renel
Ne, ne - to bylo jako dotaz.
Reagovat
Serpens
Ten chlápek co stojí hned u kurtu? Rozepnutá šedá mikina, černý zbytek?
Reagovat
Lunej..
Ano, cerne triko, fotak pres krk, stoji u bedny.
Reagovat
Serpens
No, vypadá celkem normálně, na internetu už je to podstatně horší :)
Reagovat
lukassb
A ma na krku akreditaci?:D dnes jsem tam jednoho zvlastniho fotografa zahlednul
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist