Petkovicová otočila zápas s Bouchardovou a v Charlestonu si zahraje o titul

5. 4. 2014, 22:36
Aktuality 80
Andrea Petkovicová, která v předchozím duelu vyřadila Lucii Šafářovou, se stala první finalistkou letošního turnaje v americkém Charlestonu. Šestadvacetiletá Němka v semifinále porazila Eugenii Bouchardovou 1-6 6-3 7-5 a zahraje si o svůj třetí titul v kariéře.
Andrea Petkovicová

Andrea Petkovicova uspěla v úvodním setu pouze v prvním gamu, zbytek sady už patřil soupeřce. Eugenie Bouchardová vyhrála šest her v řadě, set získala za pouhých 29 minut a vykročila za vítězstvím.

V první polovině druhého setu si obě hráčky držely své servisy. V šestém gamu byla pod tlakem Petkovicová, ale odvrátila všechny tři brejkboly a v dalším gamu dokonce soupeřce vzala servis. Němka si vítězstvím 6-3 vynutila rozhodující set.

Vyrovnaná třetí sada byla povedeným vyvrcholením zápasu. Navrch měla zprvu Kanaďanka, ale vedení 4-2 ztratila. Petkovicová vyrovnala na 4-4 a v desáté hře se při podání soupeřky dostala k mečbolu. Ten ještě Němka nevyužila, ale když v následující hře na returnu měla za stavu 40-0 další tři mečboly, využila hned ten první.

„Jsem moc šťastná,“ řekla Petkovicová v rozhovoru na kurtu. „Zápas to byl opravdu náročný, Genie hrála moc dobře, byla agresivní a musím přiznat, že jsem měla ve druhém setu docela štěstí, než jsem zápas začala otáčet. Byl to duel, který rozhodlo jen pár výměn,“ dodala vítězka, jež byla kdysi v žebříčku WTA v první desítce.

„Jsem tak pyšná na to, že jsem se dokázala po všech těch zraněních vrátit. Ani jsem nedoufala, že ještě budu někdy hrát finále na velkých turnajích,“ vysvětlila Petkovicová své slzy po proměněném mečbolu.

Soupeřkou Němky ve finále bude přemožitelka Sereny Williamsové Jana Čepelová, která v napínavém duelu porazila teprve sedmnáctiletou Belindu Bencicovou 6-4 5-7 7-6.

Lépe do druhého semifinále vstoupila Slovenka, když se dostala do vedení 3-0 i přesto, že musela v prvních dvou hrách na servisu odvracet po dvou brejkbolech. Následující minuty ale patřily Bencicové, která zvítězila ve dvanácti výměnách v řadě a vyrovnala na 3-3. V desáté hře Čepelová využila svůj druhý setbol a vyhrála tak úvodní set 6-4.

První polovinu druhého setu ovládla Bencicová a získala vedení 5-1. Pak se ale projevila nezkušenost mladé Švýcarky, když nevyužila čtyři setboly a nechala soupeřku vyrovnat na 5-5. Bencicová si ale nakonec rozhodující sadu vynutila poté, co využila šestý setbol a vyhrála druhý set 7-5.

Stejně jako první semifinále i duel Čepelové s Bencicovou vygradoval v pohledné a napínavé třetí sadě. Uprostřed setu si obě hráčky navzájem prorazily podání, v ostatních gamech byla úspěšná vždy hráčka na servisu, a tak o druhé finalistce musel rozhodnout tie-brek.

Ve zkrácené hře vedla 4-1 s dvěma minibrejky k dobru Švýcarka, ale nakonec se k mečbolům neprobojovala. V samotném závěru duelu udělala sedmnáctiletá Švýcarka dvě zbytečné nevynucené chyby a tie-break prohrála 7-9.

"Sama opravdu netuším, jak jsem to dokázala,“ okomentovala Čepelová úspěch ve svém premiérovém semifinále na okruhu WTA. „Necítím nohy a jsem unavená, ale zároveň velmi šťastná. Z nadšení ani nevím, co vlastně říct. Teď se musím zaměřit na regeneraci, abych ve finále odevzdala sto procent a mohla bojovat ze všech sil jako dnes,“ dodala.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, zelená antuka, 710.000 dolarů)
sobotní výsledky (05. 04. 2014)
Dvouhra - semifinále:
Petkovicová (14-Něm.) - Bouchardová (6-Kan.) 1-6 6-3 7-5
Čepelová (SR) - Bencicová (Švýc.) 6-4 5-7 7-6 (9-7)

Komentáře

80
Přidat komentář
Frick
Lucka opravdu prohrála s vítězkou turnaje, což lehce omlouvá její prohru ve ČF.
Reagovat
smazaný uživatel
ze zistnych duvodu ;-) jsem videla zapas az od zaveru prvniho setu, ale takhle nejak jsem si predstavovala jeho vyzneni - dospela zenska a "decko".. Cepelova je jiste sikovna, ale nechapu, co musela delat, spis teda nedelat na tom kurtu Serena.. :-((( Gratulace Petkovic!
Reagovat
tommr
dneska udělala Cepelová poměrně hodně nevynucenejch chyb. V předchozích zápasech byla přitom zejména její defenzíva skoro bezchybná. Že by nervozita z finále? :)
Reagovat
Fandina
Také gratulka Petkovic, byla přesvědčivá, jinak tady je kousek zápasu Serena Janka, která uběhla co mohla a občas dobře zaranařila.
https://www.youtube.com/watch?v=TnihNlhzaew
Reagovat
Bob
Škoda, se Janka nechala takhle pitomě brejknout za stavu 5:5. Petkovic už to asi nejspíš nepustí, navíc teď má další break.
Reagovat
Frick
http://s4.postimg.org/50w38eey5/zak.jpg

Klárku. Hezká fotka. Usměvavými foty ze soukromí nám vynahrazuje ty "boží umučení" ze zápasů :-)))
Reagovat
tommr
jj na týhle fotce vypadá Klára opravdu moc dobře ... :)
Reagovat
Bob
Celkem bych to Čepelové přál vyhrát.
Reagovat
tommr
taky budu přát Cepelový - je to docela sympatická dívčina. Petkovicovou navíc nemám moc rád, protože pořád poráží Lucku a Petru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to sympatická holka, snad se psychicky nesloží ...
Reagovat
dadaft
zatím se Čepelová drží dobře.
i když ten ztracený servis za stavu 5:5 ji asi bude mrzet,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
Petko - Genie- tak jisté podobnosti Genie s Petrou jsou stále zřetelnější. V 1. setu kanadská vlčice rvala německou ovečku na kousky, ve druhým a třetím ji ovečka potrkala a zahnala do lesa. V prvním mi bylo Andrejky až líto a pak se najednou Genie zblázní a vyhází se fakt jak Petra včetně kyselejch obličejů. Genie, sakra, tohle nekopíruj, tomu se dá fandit jen s národním zanícením.
Janka - Melinda . Melinda má asi lepší předpoklady do budoucna, hlavně fyzicky, ale nehledě na výsledek, Janka sympatická, Melinda nevychovanej fracek, kterej by pitřeboval dostat na holou. Snad se srovná, ale když se slečna neumí chovat v 17, tak to ve 20 lepší nebude a do 30 se mi čekat nechce. Ale i beze mě bude mít jistě fandů dost a dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom na okraj: Není to Melinda, ale Belinda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je, do polévky spadla solnička?
Reagovat
VlS
No když jsem jí slyšel při zápasu se Sárou zařvat na orce " drž tu hubu" , tak jsem si myslel, že jsem jen blbě slyšel. Jak je vidět z příspěvků dole, tak je to její způsob komunikace. Co si vychoval, to doma má. Kdyby takhle zařval některej z mejch dospělejch synů (30+) dneska na mě, tak tu facku koupí okamžitě, stejně jako by mě nikdy ani ve snu nenapadlo bejt sprostej na moje rodiče.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem neslyšel, spíš mě napadlo, že absolvuje někde kurz herecké školy. Ale je to celkem, jedno, myslím, že není ani první ani poslední, která se chová na kurtu extravagantně, a uvidíme v blízké budoucnosti, co bude předvádět. Slyšel jsem o ní cca před 2 lety, kdy o ní psali jako o budoucí hvězdě a mě každopádně na tomto turnaji zaujala.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, kdybych se já takhle vyprávěl s mým otcem, byla by to moje poslední slova v životě :-)
Reagovat
Frick
Porazila někdy nějaká česká hračka Serenu, resp. porazila někdy naše hráčka Serenu v době, když již byla špičkovou hráčkou (= v TOP TEN)?
Reagovat
smazaný uživatel
Zakopalová, Marbella 09, první kolo, Serena byla No.1, Klára 95.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to bylo cenné vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
každý vítězství nad Serenou je cenný :D
Reagovat
EllNino
Jojo ...tam Serena vypadala jako slonice v posledním tažení s takovým obrovským tejpem na stehnech :D ...a pak spolu hrály ještě asi o 3 týdny později na French Open a to byl ten památnej zápas, kdy Klára stáhla z 3:6 2:5 na 3:6 7:6 ...a ve 3. z 2:5 na 4:5 ...odvrátila myslím 8 mečounů a pak si za stavu 4:5 prohrála servis :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuálně sleduju novou úroveň hekání v podání Jaksic. Vydávat takový "pískot" 2 sekundy po odehrání míče je neuvěřitelné! Na to už se fakt nedá koukat se zapnutým zvukem.
Reagovat
Titan
Andy se posune v žebříčku z místa 37. na místo 28. což je slušný start do dalších akcí...:-)
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showpost.php?p=40661713&postcount=2889

Nevim, mi nepřijde, že by v těch plavkách vypadala nějak extra dobře.
Reagovat
Titan
To jsou hodně nekvalitní fotky, posílám lepší:
http://postimg.org/gallery/k2m3mwry/9262461e/
Dobře vypadá, záleží, jestli jsi horňák nebo dolňák...:-))
Reagovat
Frick
Tak ono dělá dost i to, že to jsou paparazzi fotky, ne, že by třeba poslala fotku z dovči na fejsbuk.

http://postimg.org/gallery/k2m3mwry/9262461e/ - tohle je mnohem hezčí pohled na jednu (opět) slečnu K.K.
Reagovat
Titan
Stejný odkaz :-)
Jsem amatérský fotograf, takže poznám jak jsou ty fotky zmršené. Fotky, které jsi odkazoval jsou dělané profesionální full frame zrcadlovkou Canon EOS 1D MARK IV, takže cena hodně přes 100 litrů :-) Sice brutálním ohniskem 500mm, ale vyblácené kompresí... Paparazzi prostě neumí fotit...:-)
Reagovat
Frick
Copak víš, jakej je to výřez?
Reagovat
tommr
máš tam omylem dvakrát stejnej odkaz na fotky Sharapový. Ten odkaz na fotky Kláry se ti asi někam ztratil ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče fotek Mashy z její dovolené v Mexiku, tak už jsme to okomentovali s haitikem v předchozím článku...

Opakuji: Za mě 1* a některé topmodelky by se měly bát o svůj job. :)
Reagovat
VlS
Ty seš teda hodně dolní dolňák. Proboha, vždyť je uplně asymetrická, to nevidíš.
Na to jsem kdysi slyšel hlášku:" Slečno, a máte taky prsa? Jasněže mám! A proč si je teda někdy nevezmete sebou?"
Modelky, buďte uplně v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jsem dolní dolňák. :D Na druhou stranu, když má žena pěknou (a hlavně přírodní!!!) výbavu nahoře, tak to taky umím ocenit. :) Jinak mi ale malá prsa nevadí, navíc u sportovkyň jsem na to celkem zvyklý... Mimochodem, kolik znáš (top)modelek? Myslím, že většina z nich taky nemá nějak velká prsa. Tedy samozřejmě se najdou výjimky. Třeba moje oblíbená Kate Upton nebo glamour modelky z Anglie. Ty mají obvykle parádní výbavu, kterou dokážu ocenit i jako dolňák. :) Asi mají v Anglii nějaké lepší mléko. :D
Reagovat
smazaný uživatel
bych celkem rád věděl, Šarapka nemá nic nahoře ani dole. Správně vyvážená je Petra Cetkovská, ta má hore i dole ;-)
Reagovat
VlS
Ale maša prostě nemá žádná!
Reagovat
r176
bože tak nevkusný chodící věšák na oblečení jsem už dlouho neviděl!!:-D Horňák tam nic nenajde a dolňák se musí pozvracet :-D tedy až na její zde věrné onanisty :-D :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je sice starší fotka, ale pro dané účely poslouží... :)
http://3.bp.blogspot.com/-6cI89LIYQSk/UbVYePWD5fI/AAAAAAAAANk/7Q-P0dEWsBM/s1600/111.jpg

Jinak nemám důvod někoho přesvědčovat. Každému se líbí něco jiného, to je přece normální... Ale asi nejlepším argumentem k mému tvrzení (o těch modelkách) může být, že Masha fotila pro Sports Illustrated Swimsuit už v roce 2006. To je hodně prestižní záležitost a neumím si představit světovou modelku, která by v tom magazínu nechtěla být. :) A vůbec: Není důležité, jestli se Masha líbí vám. Podstatné je, že se líbí Grigorovi. :)
Reagovat
smazaný uživatel
neni jen finalistkou, ale uz vice nez pravdepodobnou vitezkou. Jsem paradne zklamana, ocekavala jsem od Bouchard s Bencic svizne napeti a smrtici strelbu ze vsech palebnych i nepalebnych pozic, takhle se projede valec a bude.. :-(
Belinde ale zacnu skutecne fandit az dozraje, mne jeji otresne frackovani vtipne neprijde a shovivavost v sobe pro nej nevykresu, ne a ne.. :-))
Reagovat
Frick
Tak Siniaková taky je vobčas rapl. Dodnes si jí pamatuju po prohře loni na spartě, jak vztekle po zápase praštila raketou o zem / lavičku...
Reagovat
smazaný uživatel
ale me Siniakova vubec netrapi, mam Marusku.. hlavne doufam, ze ta nehysterci... :-))
Reagovat
skott
tak komu jinému než sedmnáctileté holce odpustit výlevy při prvním velkém výsledku mezi dospělýma... jsem si jistej, že si doma spolu sednou a minimálně z toho tie-breaku se poučí, ikdyž to bude zřejmě trvat nějaký čas.
ale nesouhlasím se spojením Belindy s Bouchard. Belinda rozhodně nehraje na plné riziko, jak by mohla při svých dispozicích. Naopak si výměny často chytře rozehrává a ani za každou cenu bez rozmyslu nechodí po lajnách jako Bouchard.
Reagovat
smazaný uživatel
mam ty vylevy posunute, rekla bych do ctrnacti.. ;-) jinak ja prece Belindu s Bouchard nijak nespojuji, spojil je v mych predstavach pavouk turnaje. Ve skutecnosti Bouchard nijak zvlast nefandim, protoze me jeji hra jen zbytecne zneklidnuje. A videla jsem velmi dobre, jak hraje Bencic, proto ji take davam v budoucnu sanci.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a postup z kvaldy do semi ocenim klidne uz ted.. :-)
Reagovat
Frick
Ale tedy dobrý, pokud je Slovenka jen po otci, jenž navíc žije od dětství ve Švýcarsku a přesto umí slovensky...

Vždycky je mi sympatický, že když z mez. vztahu umí oba jazyky svých rodičů, přestože žije v zemi jen jednoho z rodičů. Taky samozřejmě záleží i "světovémů postavení jazyka. Třeba si vezmu děti Katka a Matta Emmonsových. Kdyby žili v Minnesotě, byla by asi úroveň češtiny Julinky (a výhledově i toho klučíka) nepříliš dobrá, zato angličtinu bude asi mít dobrou i když budou žít v Plzni...
Reagovat
smazaný uživatel
zábavnější jí sledovat.
Reagovat
Frick
hrála finále Premier turnaje 40. se 78. hráčkou? :-O

Nicméně, když vidim ty čísla, tak je přecijen trochu hořká skutečnost to, že Lucka dosáhla jen na ČF...

Ale asi na los už skutečně letos žehrat nešlo.
Reagovat
skott
nevím kdy naposledy, ale loni Vesna s Hampton v Eastbourne určitě nebyli v první dvacítce. Jinak když poprvé vyhrála Alex Dulgheru jako uplně neznámá kvalifikantka ve Varšavě, tak nebyla ani v první dvoustovce a Alona taky nebyla moc vysoko ještě.
Reagovat
skott
nebyly
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězka Dulgheru byla před turnajem na žebříku číslo 201. Do té doby na okruhu WTA neodehrála jediné utkání! První kvalifikací prošla právě až zde a nakonec vyhrála celý turnaj. Tohle už nikdo nepřekoná.
Reagovat
smazaný uživatel
7 stupňů východně: Eutelsat 7A
Feed - frekvence 12573 MHz, symbolrate 7500, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4, pilot on

Pro příjem je nutný HD přijímač a parabola aspoň 85-90 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to J.Č. dala a udělala mně velkou radost. Teď ještě zvládnout finále a bude to senzace. Na Slovensku budou alespoň oslavovat, když ne u nás.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý oslavovat :-) Všichni oslavovat? Jako že bych kvůli úspěchu Štěpánka nebo Šafářky na nějakém turnaji měl nadšením skákat dva metry vysoko? Ty si v tenise vybíráš oblíbence podle národnosti?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Broži, na tvoje provokační kecy nemám náladu. A to, že přeju Slovákům jak Čechům, po tom ti je úplný nic. Jinak podle národnosti primárně nefandím, ale rád přeji blízkým a zejména počtem malým. Vybíjej si blbosti někde jinde.
Reagovat
Fandina
Já sice dva metry radostí neskáču, ale vždycky mě potěší, když kdokoli z našich vyhraje. Přeji jim a fandím, tak mám radost, když se jim daří.
Reagovat
Fandina
Jance Čepelce. Od zápasu co porazila Serenu, hraje pořád stejně bojovně a i dneska jí to vyšlo proti Belindě, která je určitě moc šikovná, ale dneska jí chyběla ta potřebná rozvaha nebo zkušenost k výhře. Jance gratulka a jsem zvědavá na finále s Petko. Ta hraje hodně v pohodě a s přehledem, tak by mohlo dojít na konfrontaci s bojovností Janky.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně jí to Čepelová znechutila tím úporným vracením. Za každou cenu přehodit síť. Otravný tenis. Belinda to tam mlátí až nakonec většinou střelí síť nebo aut. Dnes to vůbec nedopadlo dobře, druhý špatný výsledek je uhejkaná Petkovic ve finále.
Reagovat
Fandina
Čepelka pobíhá na základní čáře a vybere co může a když na to přijde zareturnuje pěkně podle čáry. Stačilo to na víc holek, než dneska na Bencic. Nevím, koho mi to připomíná, ale napsala, že má vzor v Rafovi, tak se mu třeba snaží podobat. V každém případě vyhrála zaslouženě.
Reagovat
dadaft
rozhodně bych neřekl, že je Čepelová jen nějaká "vracečka".
(ale viděl jsem ji pořádně poprvé)
Reagovat
Fandina
Já ji viděla vloni hrát na živo vloni tady na Spartě a Janka je malá hezká šikovna bojovnice, dobře se pohybuje a dovede pěkně zaranařit a také někdy nečekaně zkrátit hru. Tady od vítězství nad Serenou pořád vyhrává.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konkrétně v tomto zápase s Belindou to byl základ úspěchu. Belinda se snažila tvořit hru a připravit vítězný míč, ale na tomto povrchu a s její úderovou silou to nebyla ta pravá cesta. Když jsem viděl, jak Janka stojí metr a půl za základní čarou a v pohodě vrací míče a přitom, kdyby Belinda párkrát zkrátila hru za sít, tak zápas by asi dopadl trochu jinak. Ale je to ještě mládě a taktické prvky ve hře si bude muset ještě vypilovat. Nicméně, je vidět, že holka je trošku do kultury, protože takové melodramatické vložky během hry se rozhodně někde musela naučit :). Finále ale očekávám s jiným scénářem. Andrea, během posledních dvou zápasu, když soupeřkám došel dech dokázala přetlačit, takže je nejspíš dobře připravená. Konkrétně u Genie začínám mít podezření, že to dělá schválně.To je nejméně 4 zápas, který jsem viděl, kdy ho měla takhle rozehrané na vítězství a nakonec ho prohrála :).
Reagovat
Fandina
Janka rozhodně jen nevracela. Některé údery šly od ní a Belinda nestačila. A jak bude hrát s Petko se uvidí. Ta tu hraje v pohodě, ale Janka také umí zaútočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde netvrdím, že pouze vracela, pouze že to byl základ úspěchu. Navíc to znamená, že "čepelka" je na tom pohybově dobře. Je to sice náročný tenis, ale klidně to může dotáhnout tak daleko, jako Halep. Ta když má den, vyběhá skoro všechno, a ještě dokáže zahrát smrtící winner ven z kurtu. Tak přál bych si finále na 3 sety, ale uvidíme co Andrea dovolí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Belinda má síce len 17, ale vyzerá tak o 5 rokov staršie od Čepelovej..Švajčiarka každopádne talentovaná, možno tenisovejšia, no miestami až komicky nevyzretá..Čepelová je na druhú stranu šikovnejšia, svižný FH, dobrá obrana..Každopádne, príjemne tenisové ponocovanie..
Reagovat
smazaný uživatel
musí mít mámu hysterku jak prase, protože tatínek vypadá na kliďase.
Když to nejde podle ní, tak se chová jak fracek...
Reagovat
smazaný uživatel
Chovanie na facku jednoznačne, ale pre diváka vtipné..:)
Reagovat
smazaný uživatel
než řvaní během každého úderu
Reagovat
dadaft
přes poměrně překvapivou účast oba semifinálové zápasy nabízejí podívanou na úrovni významu turnaje.
Reagovat
dadaft
obě finalistky budou mít za sebou přetěžkou bitvu.
))
jsem napnutý jak kšandy.
Reagovat
Titan
Po ranařkách Šafářové a Bouchard bude mít Petkovič odpočinkový den. Ani jedna z dnešních soupeřek nebyla na tak vysoké psychické úrovni, aby mohla porazit Andreu. Tedy pokud nesní shnilou ústřici a nebude muset během zápasu vomitovat jako: http://www.youtube.com/watch?v=d9SZmftHAVs
:-)
Reagovat
dadaft
teď jsem se k tomu dostal, dva gemy, holky to mastí velmi slušně,,,,,,,,,
Reagovat
Titan
Být tou zdravotnicí, tak chodím kanálama...:-)))
Jinak Andree gratuluji k titulu v Charlestonu a skvělým výkonům....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne, ze po takovem odbornem a bleskovem zasahu chodi Cepelova.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Čepelová vs. Bencicová..Belinda si zavolá otca trénera a ten jej plynulou slovenčinou hovorí, že to má pod kontrolou, na čo mu Belinda stroho odpovie: Hov.no:)

Krása, tieto trénerské vstupy ma na WTA bavia.
Reagovat
Davor1
Slovenské semifinále, no...
Reagovat
skott
já se s každým dalším zápasem Belindy ujišťuju, že ona je asi pěkný dáreček a tohle je jen její běžné fungování v zápasovém stresu... minulý rok jsem jí viděl zas na French Open a když jí otec běhěm zápasu snažil povzbuzovat, ona ho usadila slovy ¨ticho, drž už tu hubu¨ :-)
Reagovat
smazaný uživatel
takovou jí má, ale jak se jí nedaří, začíná být otravná s tím mlácením raketou apod.
Reagovat
smazaný uživatel
takovou jí má, ale jak se jí nedaří, začíná být otravná s tím mlácením raketou apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Němka v semifinále porazila přemožitelku Sereny Williamsové Eugenii Bouchardovou
to asi ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, asi únava :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist