Petkovicová už po výhře netančí. Vymyslím něco jiného, říká

9. 1. 2012, 14:51
Aktuality 1
Německá tenistka Andrea Petkovicová opět překvapila fanoušky. Po výhře v prvním kole turnaje v Sydney nad Ruskou Pavljučenkovovou si jen podala se soupeřkou ruku a odešla z kurtu. Žádný oslavný taneček u sítě, jímž se v minulosti proslavila, ani basketbalová střela, kterou kvůli sázce s fotbalistou Bastianem Schweinsteigerem předvedla minulý týden v Brisbane.
Profily hráčů
Andrea Petkovicová

"Vždycky se snažím vymyslet něco nového," vysvětlovala Petkovicová. Desátá hráčka světa se prý totiž ještě nerozhodla, jestli tradiční taneček nahradí moonwalkem Michaela Jacksona, nebo jestli bude kopírovat Schweinsteigerovu basketbalovou oslavu.

Kreaci inspirovanou záložníkem Bayernu Mnichov, kterou sama označila za "Petko Dunk" - přestože předvedla střelu z výskoku -, představila už minulý týden v Brisbane. "Udělala jsem to pro Bastiana Schweinsteigera, se kterým jsem se potkala na galavečeru německého Sportovce roku," uvedla Petkovicová.

"Slíbil, že když napodobím jeho oslavu po vstřeleném gólu, tak on, až zase dá branku, udělá 'Petko Dance'. Tak jsem na něj zvědavá. Slyšela jsem, že už trénuje," přidala tenistka, která se ve druhém kole v Sydney utká se sedmou nasazenou Agnieszkou Radwaňskou z Polska.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist