Petrohrad: Kvitová ve čtvrtfinále zničila Ostapenkovou. Siniaková i Wozniacká vypadly

2. 2. 2018, 14:07
Aktuality 208
WTA PETROHRAD - České tenistky měly ve čtvrtfinále halového turnaje WTA Premier v Petrohradu poloviční úspěšnost. Jednadvacetiletá Kateřina Siniaková nejprve nestačila na obhájkyni titulu Kristinu Mladenovicovou, zatímco Petra Kvitová ztratila pouhé dva gamy se světovou šestkou Jelenou Ostapenkovou. Skončila staronová světová jednička Caroline Wozniacká, kterou vyřadila domácí Darja Kasatkinová.
Petra Kvitová

Kateřina Siniaková vstoupila do letošní sezony stejně jako do té loňské skvěle. Po roce si znovu zahrála finále v Shenzhenu, přestože po prohře se světovou jedničkou Halepovou na titul tentokrát nedosáhla. Na Australian Open přerušila černou sérii grandslamových porážek a další etapu letošního roku odstartovala v hale v Petrohradu.

V ruské metropoli prožila i přes dnešní porážku povedený turnaj. V prvním kole zvládla třísetovou bitvu s Vekičovou, v dalším těžkém zápase uspěla proti domácí Makarovové, ale dnes už byla nad její síly Kristina Mladenovicová.

Obhájkyně titulu, jež po výhře nad Slovenkou Cibulkovou přerušila sérii 15 porážek a dočkala se první výhry od loňského srpna, zvítězila 6-4 6-3 a snížila náskok Češky ve vzájemné bilanci.

Obě hráčky si v úvodu utkání držely podání. O servis musela mnohem více bojovat Siniaková, která odvracela dva brejkboly. Vůbec prvního bodu na returnu se česká hráčka, když nepočítáme dvojchyby Francouzky, dočkala až za stavu 4-4 40-30. První ztrátu podání si Siniaková schovala na tu nejméně vhodnou chvíli. Češka v desátém gamu nevyužila gamebol a Mladenovicová si poté vedení 1-0 na sety vítěznými údery sama vybojovala.

Do druhé sady vstoupila rodačka z Hradce Králové nadějně. V úvodní hře poprvé prolomila servis soupeřky a brejk vzápětí potvrdila. Poté však začala kupit nevynucené chyby a proti stále solidně hrající Francouzce uhrála už jen jeden game.

Kvitová povolila Ostapenkové jen dva gamy
Petře Kvitové
se vstup do letošní sezony naopak nepovedl. Kvůli nemoci musela vynechat podnik WTA v Brisbane a na tom následujícím v Sydney vypadla už ve druhém kole po prohře s italskou kvalifikantkou Giorgiovou. S úvodním grandslamem sezony Australian Open se dokonce loučila hned v prvním kole, v němž prohrála tuhou bitvu s Němkou Petkovicovou.

Na další letošní zastávce v Petrohradu hraje Kvitová ovšem s přehledem. V prvním kole deklasovala domácí Vesninovou, vyjma druhého setu přejela i Rumunku Beguovou a sebemenší šanci po dalším suverénním výkonu dnes nedala Jeleně Ostapenkové. Světovou šestku za necelou hodinu zničila 6-0 6-2 a porazila ji potřetí v řadě.

Kvitová hned v prvním gamu musela odvracet tři brejkboly, ale právě obrat v úvodní hře celého utkání ji nakopl ke skvělému výkonu. V přestřelkách od základní čáry totiž byla mnohem trpělivější a přesnější než její soupeřka, jež kupila velké množství nevynucených chyb a proti výborně hrající a servírující Češce v úvodním dějství, které trvalo pouhých 23 minut, neukořistila jediný game.

Ostapenková na začátku druhé sady dokázala s Kvitovou chvíli držet krok, nicméně v šesté hře udělala dvě dvojchyby a české tenistce k prvnímu brejku ve druhém setu značně pomohla. Kvitová už poté nepustila jediný game.

"Už v závěru předchozího zápasu jsem našla správný rytmus, ale věděla jsem, že dnes budu muset hrát ještě o něco lépe. Dařilo se mi koncentrovat na každý fiftýn, navíc mi dnes šlo podání, což bylo skvělé," řekla v pozápasovém rozhovoru na kurtu Kvitová.

Kvitová si zahraje semifinále poprvé od loňského října, kdy postoupila mezi nejlepší kvarteto v Pekingu. O první finále od loňského triumfu na trávě v Birminghamu bude usilovat proti Julii Görgesové. S Němkou se utká po pěti letech a má s ní vzájemnou bilanci 2-1.

Görgesová pokračuje v halové dominanci a v Petrohradu úspěšně navazuje na loňské triumfy z Moskvy a Zhuhai. V hale už neprohrála 12krát v řadě. Dnes její formu odnesla senzace letošního ročníku Jelena Rybakinová. S osmnáctiletou ruskou kvalifikantkou si poradila dvakrát 6-3.

• WTA PREMIER PETROHRAD •
Rusko, tv. povrch / hala, 733.900 dolarů
páteční výsledky (2. 2. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (ČR) - Ostapenková (2-Lot.) 6-0 6-2
Mladenovicová (4-Fr.) - Siniaková (ČR) 6-4 6-3
Kasatkinová (8-Rus.) - Wozniacká (1-Dán.) 7-6(2) 6-3
Görgesová (5-Něm.) - Rybakinová (Rus.) 6-3 6-3
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

208
Přidat komentář
FulnekUltras
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))
Reagovat
Bob
je pinkálistka, která měla stesti. Neni to nejlepi hracka a nikdy nebude. Je to luckerka jako prase. Neni to kvalitni hracka, je to kravka pinkalista.
Reagovat
FulnekUltras
děkujeme za názor
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Pavol
Aj mňa mrzí že prišla do Petrohradu na výlet ale je to bojovníčka a výborná hráčka akurát teraz nepotrebovala vyhrať.
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=UVnaA-5Oevo&t=1s

Aspoň, že to natvrdo takhle přiznej, že sypou. Je to fakt hroznej sport svym způsobem. Když to chceš dělat, tak musíš sypat a asi pak možná umřeš o něco pár let dříve atp.

By mne docela zajímalo, zda už se daj vyčíst nějaký studie na tohle téma.
Reagovat
bIbec
je hráčkou měsíce ledna! Gratulace!
Reagovat
bIbec
71% Halep
25% Woz

:-)
Reagovat
horska.kraslice
No jo, rumunských skalních fanoušků je zřejmě podstatně víc než dánských skalních + event. polských skalních dohormady.
Reagovat
FulnekUltras
fandí i poslední bača zpod Piatra Craiului
Reagovat
smazaný uživatel
aspon nejake prvenstvi vybojovala
Reagovat
smazaný uživatel
spis teda jsem mel napsaat, ze aspon nejake prvenstvi ji zustalo
Reagovat
smazaný uživatel
kdo tu zna admina? kdyz ho presvedcite, aby mi zmenil prezdivku nebo pustil novou registraci, tak ma u me plechovku origos micku z lonskeho US Open :D
Reagovat
Torn
Petra rozhodně super, velká gratulace, ale rozhodně to neberu za něco směrodatného, že to takhle půjde dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Petruška světluška se nám nějak rozehrála :)
Stačí ji trochu popostrčit a jak ji to najednou hraje na tom kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se dneska dival na zapas Siniakove a nestacil jsem se divit. Ona je fakt druha Koukalova krizena se Strycovou. Otravena, arogantni, sprosta slova. Po prvnim setu si zavolala Cermaka a v kazde druhe vete ho oslovovala Ty vole. Jako chapu, ze ho plati, ale presto je to TRENER. Nulovy respekt. Jen arogance. A Cermak? Ona se ho ptala, co ma hrat a Cermak odpovede, prvni servis mas lepsi, hrej to jako prvni set :DDD Evidentne mezi nimi funguje chemie. Kazdopadne Siniakova je namysleny fracek, ktery si asi mysli, ze uz mela byt davno svetova jednicka.
Reagovat
FulnekUltras
potřebovali by tihle ténisti taky občas poznat, co je to pořádná práce ;)
Reagovat
Torn
To i ty. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neuskodilo by to. A fotbaliste jeste o to vic. Modelky jedny. Jo, a abych upresnil ten lepsi servis.. Siniakova behem prvnich 4 gemu pri servisu Mladenovic uhrala jen dva balony, a oba dva dala Mládě DF :DDD
Reagovat
lars
napsal ten, kdo uvedl , ze Klizan je buh :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevis, nekomentuj. tu prezdivku mam od roku 2014 a byla zalozena v ironii
Reagovat
smazaný uživatel
a klizan je samozrejme nejvetsi pica ze vsech
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ale presvedcis admina stranky, aby sla udelat nova registrace, udelam ji. jenze nejde. nechodi aktivacni klic
Reagovat
bella
Musis na to upozornit. Taky jsem to musela resit.
Reagovat
bella
Musis na to upozornit. Taky jsem to musela resit.
Reagovat
a.magerova
Prý to jde přes FB tenisportalu.
Reagovat
bella
jj presne tak, taky jsem tak na to sla...
Reagovat
Fandina
Malé OT k DC ... a nakonec se mi ulevilo, můj Ríšánek zachraňuje čest Frantíků, obhájců titulu a srovnal na 1:1 s Nizozemskem, porazil Haase.
Reagovat
Fandina
A ještě, za Francouze první zápas s De Bakkerem nehrál ani Tsonga ani Pouille, ale Mandarino a byl to až pátý hráč týmu. Takže se asi nominuje pět hráčů.
Reagovat
Fandina
Mannarino
Reagovat
Frick
Přemýšlím, zda ona patří k těm, co se rozhodli se nechat tetovat na skrytém, bezvýznamném místě. Co myslíte jo nebo ne?
Reagovat
anton77
Myslíš v Brně?
Reagovat
Frick
:o)
Reagovat
Frick
Ale pššššt. Takové nekorektní fóry.
Reagovat
Fandina
Kdo máte O2, tak jen chci pochválit Andrejky videa, která tam dávají a teď momentálně běží z její svatby a to je moc hezky udělané videíčko. Hlavně asi pro holky taková pastva na oči.
Reagovat
Frick
A běží tam něco od Andrejky i po 22h?
Reagovat
Fandina
To asi ne. Ale ta videa, co tam dávala jsou fakt povedená. A to ze svatby je moc hezké. Andrejka má nádherné šatičky a manžel je velký fešák :-)).
Reagovat
EllNino
článek k Davis Cupu tu hodně chybí, tak to holt napíšu sem :) Camero Norrie porazit z 0:2 na sety Bautistu a vyrovnal utkání na 1:1, neskutečný :)
Reagovat
Nola
Autista nie je typicky antukar, je sice spaniel, ale podla mna mu sedi lepsie hard, DC tu uz nikto neriesi, nehra ziadny TOP hrac :D (nie, ze by tam ziadny nehral :D
Reagovat
EllNino
ale stejně je to pro tenistu, který nehrál 4 roky na antuce a jeho maximum je 110. místo + hrál poprvé zápas na tři vítězné, ohromný úspěch :)
Reagovat
Fandina
V DC se dějí věci. Nezapomenu na Ostravu s Kazachstánem tuším v roce 2011, byla jsem tam osobně a Golubev, který byl nevím kolikátý na žebříčku porazil Berďu, který byl šestý, sedmý. A pak a to jsem tam byla zase osobně, pár let dál, Kokkin, mladíček někde v druhé stovce na žebři, otočil zápas s Rosolem, který ho měl výborně rozehraný a hrál moc dobře.
Reagovat
turista
No jo, to byly tenisové bolehlavy v neprospěch našich.
Reagovat
Fandina
Jj, bohužel. Ale pak zase byly radostné chvilky. Dvě mísy, proti Španělsku v Praze a proti Srbsku. A v Bělehradě jsem byla osobně. To bylo radosti.
Reagovat
EllNino
asi poprvý jsem viděl sběračku, jak si podvrtla kotník
Reagovat
Fandina
sice bych na tebe neměla reagovat, ale já také to viděla prvně, heč
Reagovat
blixa
Tak já už to viděl i naživo. Někdy se holt zadaří :(
Reagovat
Fandina
Bohužel. Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Ale naštve to, to je jasné.
Reagovat
EllNino
Krása :) Porazit doma světovou jedničku (ač unavenou z Austrálie, ale to ji neomlouvá, jezdit tam nemusela :)) se počítá dvojnásob, výhra nad Viki v 1. kole ji nakopla a hraje velice dobře :) Hraje aktivněji, už to není ta pinkaná z Austrálie proti Magdě Linette a to je dobře, potenciál je velký

Semifinálové složení je zajímavé, jako finalistky tipuju Petru a Dashu :)
Reagovat
tommr
po dnešku je Petra mírnou favoritkou na titul i když je mezi semifinalistkama jediná nenasazená hráčka ... :)
Reagovat
Fandina
Svitolina Kasatkina, ty se mi herně dost pletou. Ale zatímco u Svitoliny spíš oceňuji silovější styl na returnu, Kasatkina se mi zdá trochu rychlejší hru. Ale jinak jsou hodně podobně.
Reagovat
com
se mi zda, jak kdyby to Wozniacka dneska schvalne kazila :D ..pak nechapu proc vubec jezdila do Ruska :D
Reagovat
EllNino
pro tu cenu za světovou jedničku, jinak to nechápu
Reagovat
Fandina
Myslím, že ne, Kosatka hraje dobře.
Reagovat
tommr
taky mi přišla dneska nějaká podezřele odevzdaná ...
Reagovat
horska.kraslice
Asi ji teprve doběhla únava z cesty přes půl světa + dojmy z GS a No 1, prostě to všechno dohromady.
Reagovat
FulnekUltras
a cesty na (severo)západ bývají v tomhle hodně výživné - ať si radši o víkendu prohlédne Petěrburk
Reagovat
dadaft
Darja je dneska rozverná. ))

gratulace Petře.
Reagovat
lvicek
Gratulace Peti, byl to super zapas a jsem hrozne rada, ze to zase muzeme sledovat :). Vic takovych prosim, nejlepe tedka ty pristi dva :). Fakt se mi libil ten promeneny matchball. Ostapenko dala druhe podani a pak to vypadalo, jak kdyby vsechno kolem Petry bylo ve zpomalenym filmu, mela proste more casu a pak jen tak v poklidu se naprahla a uklidila to podani viteznym returnem. To bylo fakt super. Mela jsem pocit, ze by si stihla jeste mezitim zavazat tkanicku nebo upravit culik ;).
Reagovat
FulnekUltras
Když se daří, není na světě taková, která by mohla Lvici utéci. ;)
Reagovat
Torn
14 dní v roce no. :D
Reagovat
FulnekUltras
Maladěc Petra! Petra v Petrohradu postupuje dále! To co dneska předvedla současná nejlepší tenistka světa Petra Kvitová, je téměř nevídané. To byl sukces. Odhodlanost, zarputilost, sebevědomí a neskutečná suverenita z PK doslova čišela a není divu, že Jelenu z kurtu vyprovodila takovýmto debaklem. Na Jeleně bylo patrné, že měla co dělat, aby se nerozplakala. Já mám o vítězce tohoto turnaje jasno!
Reagovat
horska.kraslice
No bacha na to, NEZAKŘIKNOUT! Kéž bys měl pravdu, ale známe všichni Petru. Dnes elegantní pyžámko sice spláchlo nafučené montérky, ale co bude zítra, to nevíme nikdo. Budu držet pěsti :-)
Reagovat
FulnekUltras
každý zápas je jiný - a ve WTA zvláště ;) stejně doufám, že tahle hala bude Petře až do finále sedět, a po něm ležet u nohou ;)
Reagovat
blixa
Fulneku, měl bych pro tebe favoriku !

https://www.lidovky.cz/stalinistka-semelova-uz-deti-neuci-skola-pro-ni-nemela-misto-postarala-se-o-ni-kscm-g2w-/zpravy-domov.aspx?c=A180201_093047_ln_domov_jho

Krasavice k pohledání, určitě byste si skvěle rozuměli a myslím že by teď potřebovala utěšit. Jdeš do toho ? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
dík za info - dámu mám už delší dobu v hledáčku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ty jeden mamr.de, chtěl bych vidět jak vypadáš ty. Jak jseš starej, tak jsi blbej. Jak nějaký pubescent. Pošklebovat se lidem jak vypadají, to dokáže jen chcípák tvého ražení.
Reagovat
blixa
Že by byla madam Semelová i tvoje favoritka ? :D :D Další stalinista na TP ? ;-) Ale vůbec se jí nepošklebuji, kde něco takového čteš ?
Reagovat
smazaný uživatel
ZALEZ DOBYTK.U
Reagovat
blixa
Takže jsem se strefil :D :D Teda že seš totální dement vím dávno, ale že je chasníček i stalinista, to jsem si nějak nevšiml. Asi jsem nepozornej ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jeden vylízanče, mně nazvat stalinistou. Jen proto že jsi pra.e nejhrubšího kalibru. A urážíš lidi podle toho jak vypadají.
Reagovat
Fandina
Ona ale nevypadá nějak extra zle. Jsou daleko horší krasavice.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. Pevně věřím, že i blixa by tam rád smočil, ale musí to tady jako na hlavu poražený drahoušovec maskovat... ;)
Reagovat
Fandina
Naštěstí je úplně fuk, kdo vyhrál nebo prohrál a jestli na hlavu nebo o chlup prezidentské volby. To je úplně fuk.
Reagovat
blixa
Takže když dámu nazvu krasavicí, tak ji urážím ? Chasníčku, máš to celé nějaké pomotané. Nejseš ty také součástí kampaně "me too" ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty vypatlaná palice, hrozně se mi libí, když kuře učí slepici hrabat, cucáku.
Reagovat
blixa
No to jsem rád, že se ti to líbí slípko :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš ty otrapo, chodím už po tomto světě o pár pátků víc než ty.A nikdy bych se nesnížil urážet člověka pro to jak vypadá.
Reagovat
EllNino
tak urážíš člověka za to, co píše, tomu tedy říkám rozdíl ...
Reagovat
Jabadu
"Ale no tak, chlapci! ... To jste družstevníci?!"
:-)
Reagovat
blixa
O pár pátků déle než já ? Kolik ti proboha je ? 70 ? Něco mi to připomíná ...
?Kdo je tu nejstarší? Kdo je tu nejstarší?? křičel prý jedenasedmdesátiletý Strauss a tloukl o stůl svým občanským průkazem.

:D :D
Reagovat
a.magerova
Tak to je tu fakt masakr... blixo bacha dotyčný je prý bývalý bachař... o důvod víc, nechtít jít do basy...
Reagovat
blixa
Jo bachař ? Tak to by ledacos vysvětlovalo ... možná i to, že se zamiloval do soudružky ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Tak... soudružku jsi sem tahat vůbec neměl, to byla chyba... ale... jestli se takhle dotyčný chová i v reálu mimo basu, tak to potěš koště.....
Reagovat
blixa
No neměl, no, já si chtěl jen rýpnout do Fulneka a netušil jsem, že tu má takové fanoušky ... :-o
Reagovat
a.magerova
Jo a asi bys mu měl vykat bo tu kdysi psal věk a vypadá to, že když on šel do první třídy, Ty ses teprve narodil.... :-))
Reagovat
blixa
Tak to jsem myslel že je staší, když se tím tak ohání, aspoň o 10 let. Co je v našem dědkovském věku nějakých 6 let ... prd .. :D
Reagovat
Fandina
:-)))

kolik ti je nevím, ale podle mě jste oba mladíčci DDD
Reagovat
blixa
Jak, nevíš ? Musíš vědět. 60+, ale zatím o málo, prostě ještě zobák :D
Reagovat
Fandina
Vždyť to říkám, mladíček :-)))))

Ale myslela jsem, že 60 ještě nemáš. Tak jsem si to nějak divně spočetla.
Reagovat
blixa
No jo, už jsem taky překročil rubikon ;-)
Reagovat
Fandina
Nejhorší je, že já se cítím na dvacet. Někdy i tělesně, duševně pořád :-)).
Reagovat
a.magerova
Koukni, Zdenda Svěráků, příští měsíc 82 a jaký je to furt Frajer.... ;-)
Reagovat
Fandina
Už tolik? A vypadá moc fajn i v reálu. Často ho vidím.
Reagovat
a.magerova
Nakonec to tu musel umravnit věkově třetinový EllNino.... ;-)
Reagovat
blixa
A to je výhoda toho virtuálu :D
Reagovat
blixa
To mi připomíná ten starej vtip o němcích a slovenských partyzánech, jak pondělí vyhnali partyzáni němce, v úterý němci partyzány a tak pořád, až v nedělu prišel bača a vyhnal nás všetkých, bo mu ouce besníme !!! :D
Reagovat
a.magerova
http://www.extra.cz/neco-malo-z-historie-prostituce-vite-co-delala-marie-terezie-lehkym-devam
Reagovat
Pedronegro
no super, asi soutěž, kdo toho Alzhajmra chytne dřív :), tipuju blixu 8:1 :)
Reagovat
Marduch
nechci rýpat, rovněž sdílím nadšení z dělostřeleckých manévrů, jen bych v souvislosti s vyhlídkami Petry neopomíjel, i kdyby jen okrajově, zmínit slůvko konzistence ;)
Reagovat
FulnekUltras
jasné... ;) po dlouhé abstinenci to muselo jít ven... ;)
Reagovat
Kozoroh
21. místo - Amélie Mauresmová
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-w-no-21-amelie-mauresmo/71857/

Na 21. místě žebříčku nejlepších hráček open éry se umístila vítězka dvou grandslamů z roku 2006 a bývalá trenérka Andyho Murrayho.
Reagovat
tommr
si dnes opět připsala plusový body do světovýho žebříčku a posunula se v něm na 25.místo těsně za Báru Strýcovou ...
Případná výhra nad Goergesovou v semifinále by jí posunula o další 1-2 místa nahoru (v závislosti na dnešním výsledku Kasatkinový) a v ryze českým žebříčku by se vrátila na druhý místo za Karolínu Plíškovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Amélie a Gustavo
Reagovat
Nola
Petra si kraca pre titul, podmienky jej svedcia, ak jej sadne povrch nikto na nu nema
Reagovat
Fandina
Sedí jí to, ale v dalším kole Julča a ta sice na AO tak dobrá nebyla, ale jinak má top sérii. A jak známo, je to ranařka, která, když jí to sedne, tak porazí kde koho.
Reagovat
.vorlik.
Tak nějak. Nenechal bych se těmi současnými výsledky ukolébat. Petra samozřejmě hraje fantasticky, ale zítra bude nejspíš výrazně lepší soupeřka než ty dosavadní. Ale kdo ví. Bál jsem se už Ostapenko, která ale nakonec předvedla především nafrněné xichty.
Reagovat
Marduch
jj, klobouk dolu před tou dnešní jízdou, nicméně Ostapenko letos zatím zůstává hodně za očekáváním. Dosavadní bilance 3/4, když nejvýše poraženou hráčkou byla Schiavone na 90. místě.. Zatím to u Penko vypadá na takřka typickou kocovinu mladé hráčky po průlomové sezoně..
Reagovat
Nola
mozno,Penko sice nehra ziadnu hitparadu, ale dnes nenasla ziadny recept na servis Petry, ak sa jej aj podaril super return, Petra bola pripravena, zlepsila pohyb, snad sa nemylim
Reagovat
Jabadu
Ta slova by se měla vytesat do mramoru!
:-)
Reagovat
George_Renel
Ještě si myslíte, že by singlu vedle Karolíny měla hrát jiná než Petra?
Reagovat
tommr
Petra by nejspíš FC hrála i kdyby v Petrohradu nestartovala nebo vypadla už v prvním kole, ale takhle je to samozřejmě mnohem lepší. Ted už nikdo nemůže říkat, že tam bude jen za zásluhy ... :)
Reagovat
bIbec
tomu nevěřím, že by ji Pála nechal hrát, kdyby tento týden nevyhrála zápas. Teď už mi ale přijde, že ta pravděpodobnost, že už v sobotu nastoupí, je dost vysoká. Pokud vyhraje i zítra, tak bych řek, že je to skoro tutovka.
Reagovat
bIbec
jinak já si nic nemyslím, je mi to jedno. I kdyby nenechal hrát Karolínu, asi by k tomu měl svůj důvod. Což je věc, která už se tady rozebírala milionkrát. On ví lépe než mi, koho je dobré postavit.
Reagovat
bIbec
my
Reagovat
FulnekUltras
ojmjakon
Reagovat
tommr
Pála musí brát ohled i na lidi a fanoušci by mu neodpustili kdyby Karolínu a Petru v domácím zápase nepostavil. A kdybychom v takovým případě ještě navíc prohráli tak by to byl nejspíš jeho konec ... :)
Reagovat
lvicek
Kdyz vyhraje pristi zapas, bude zase ceskou dvojkou :).
Reagovat
blixa
Jo, myslím. To, že je momentálně Petra v módu robocop neznamená, že bude i za týden či za 14 dní. Já bych postavil Lucku.
Reagovat
lvicek
Proc Lucku?
Reagovat
blixa
Připadá mi herně nejkonzistentnější.
Reagovat
misa
Bohužel nemá výsledky.
Reagovat
blixa
Přijdou ;-)
Reagovat
EllNino
vždyť je má dobré
Reagovat
misa
V součtu dva vyhrané zápasy na dvou turnajích jsou u tebe dobré výsledky?
Reagovat
EllNino
tak na ni opravdu nikdo nemá :) ... a to je její kouzlo a prokletí zároveň ...

Pěkné, zápasy s Jule mám hrozně rád :) Nejradši ten z Fed Cupu
Reagovat
tommr
dneska nechala zapomenout na včerejší trápení proti Beguový a předvedla opět strhující jízdu stejně jako v prvním kole proti Vesninový. Je třeba ale taky přiznat, že Ostapenko jí hodně pomohla. To ale nic nemění na tom, že skalp hráčky top-10 a úřadující GS vítězky je velice cennej ... :)
Na semifinále proti Goergesový se už hodně těším - mohla by to bejt pěkná řežba ...
Reagovat
kada.tom
Petra krásně dneska, a ještě neztratila síly :-)
Reagovat
aape
Velká gratulace Petro! Jen tak dál!
Reagovat
Andrew89
byla fenomenální, víc k tomu říkat nemusím. Parádní představení:)
Reagovat
George_Renel
výkon Petry. Opravdu, dnes zopákla hru ze zápasu s Vesninou. Vždy mě rozčilovalo poskakování Ostapenkové na příjmu, protože když jde do rytmu je hodně úspěšná na returnu. Dnes do rytmu nešla a Petra ji přehrála úplně ve všem.
Reagovat
Fandina
Petra jela jako pila a Penko nestačila. Gratulace veliká a držím palce dál.
Peti pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá práce!!Fracek je z kola ven.Nás jen může mrzet že Petře přišla forma až po Australii...
Reagovat
PetaM
Nevím, v Austrálii to není o formě. Pokud musíte hrát, když je na sluníčku 40 °C, už to není tenis a není to ani zábava ... Petra může uspět jinde. Hlavně, ať je zdravá ... :)
Reagovat
Andrew89
+1 přesně tak :)
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vono to není o formě..a o čem tedy??Vedro bylo pro všechny stejný(krom Federera))).To sou pořád nějaký omluvy a výmluvy...
Reagovat
PetaM
Vždycky mě pobaví takové to "Podmínky jsou pro všechny stejné" bla bla bla ... Ano, je to pravda, podmínky jsou skutečné stejné. Jen se pozapomíná na takový drobný detail - LIDSKÝ FAKTOR. A ten stejný není nikdy (a vždy je rozhodující) ...
Reagovat
Jabadu
"Strhla nám váhu!"
:DDDD
Reagovat
blixa
Co proti "pence" máte, dyk je "loztomilá" ;-) :D
Reagovat
Fandina
souhlas je to milé šklebidlo
Reagovat
Jabadu
"Je to dobrý, klesá! ..."
:-)
Reagovat
tommr
taky moc nechápu tu averzi vůči ní. Vždyt je to její "ksichtování" legrační ... :)
Reagovat
Fandina
A stejně je zajímavé, že Kiki prohrála tolik zápasů a přitom nepoklesla na žebříčku a včera i dneska hrála super. Takže se vlastně nic nestalo.
Reagovat
tommr
pokud neobhájí titul tak v žebříčku vypadne z první desítky ...
Reagovat
Fandina
Aha, ale stejně to bude o pár míst, ne. Před turnajem se prý posunula z jedenácté na desáté.
Reagovat
PetaM
Zatím je na 13. místě. Pokud bude Julča ve finále, Kiki už nepomůže ani titul, aby se vrátila do top 10 :)
Reagovat
Fandina
Třináctka je ale také dobrá. To zase není takový pokles.
Reagovat
Fandina
Nééééééééé Julču do finále ne. Jindy klidně, mám tu ranařku ráda, když ale nehraje proti mým topkám!!!!!!!!!!!
Reagovat
Torn
To naštěstí hráčky moc nezajímá. :D
Reagovat
Fandina
Hráčky možná ne, ale mě ano. Já chci aby vyhrála Petruška. Jo!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Hector21
twl ta je protivná jak činže, jak tam furt poštěkává
Reagovat
Hector21
už jí smázni Petro, nenuť mě se na to ještě chvíli dívat
Reagovat
Hector21
parádní výkon....gratulace Petře
Reagovat
FulnekUltras
a klidně bych přidal ještě soc. zdrav. poj., odpadky a DzN
Reagovat
smazaný uživatel
cha cha,vona je fakt asi slepá..úplně jasný eso..ale zlepšila se potvora,přesně jak sem předpokládal.
Reagovat
Jabadu
"Výchova dívek v Rusku".
Doufejme.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
uff,taklhe si zahrávat za stavu 40-0..úplně jí ted odešlo podání..a ta Ostapenka je bud blbá nebo slepá..co jinýho si myslet o tom jetřábovi na 40-0..to bylo zoufalství.A vůbec jestli letos Ostapenko nevyhraje Miss sympatie WTA tak už asi nikdy))))))))))
Reagovat
Jabadu
Pojď, ty naše lvice!
Šak mu dáš na prdel, frackovi.
:-)
Reagovat
kada.tom
no, prohrát s Mladenovic ... docela ostuda

ale Petra zatím paráda, na tohle se dobře dívá :-)
Reagovat
EllNino
tak pokud je ostuda prohrát s hráčkou top 10 ... :D
Reagovat
kada.tom
to samozřejmě ne, ale víme jak se poslední dobou Mladenovic "daří"
Reagovat
EllNino
ale neviděl jsi nic viď, a to znamená, že se jí jako takhle bude dařit pořád ? titul z debla ji dodal dost sebevědomí
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle drtit 6 hráčku světa!!Ale pozor na Ostapenko ta mívá starty do zápasů často mizerný a pak začíná zlobit.
Reagovat
EllNino
Skvělý první set :) ... teď čekám zrcadlový výsledek pro Penko :D
Reagovat
tommr
kanár už to nebude, ale nedivil bych se kdyby to bylo 1:6 nebo 2:6 ... :)
Reagovat
Empe
Ta výměna na setbol... to je prostě skvělé, mít Petru zpátky na kurtě. :)
Reagovat
PetaM
Neskutečné :D :D Teď tak 6:1 pro Ostapenko, dáme tomu grády :D :D
Reagovat
Andrew89
já bych bych skromnější.... 6:0, 6:0 :D ale to se nestane
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím hurikán Petra))).A Ostapenko je protivná jak vosina v zadku))
Reagovat
tommr
mě příjde roztomilá ... :)
Reagovat
lvicek
roztomila??
Reagovat
blixa
Jasně. Je to takovej skřítek ;-) :D
Reagovat
Hector21
maximálně z Mordoru
Reagovat
lvicek
Roztomila mi fakt neprijde, mozna nekdy legracni, ale ani to snad spis ne. A to jsem ji videla tady v Praze opravdu dost zblizka, no k srdci mi teda neprirostla.
Reagovat
Fandina
:-))
Já ji také viděla v Praze a celkem dost dlouho jsem za ní i vedle ní šla ze zadních kurtů ve Stromovce k budově. A mně se líbila. Je trochu trhlá asi, ale jinak pohodička.
Reagovat
lvicek
Jako nerikam, ze je mi vyslovene proti srsti, ale roztomila mi neprijde. Vadi mi treba to, jak se po ruznych micich vzdycky otaci asi nekam do loze, strasne rozhazuje rukama, neco vyklada atd. A to jak po sve chybe, tak i kdyz zahraje souperka opravdu dobre. Pusobi to dost protivne.
Reagovat
blixa
Mě to právě přijde hodně roztomilý. Rozčilování ke skřítkovi tak nějak patří ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Poznáš hlášku?
"... a my tu teď budeme sedět jako tři malí skřítci! A jaký jsou skřítci, Jolando?!! ... K .. k .. klidný. ... Přesně tááák! A takový teď budeme i my! ..."
:-)
Reagovat
Fandina
Jj, to dělá, ale mně to nějak nevadí. Je emotivní a mě připadá trochu trhlá, ale jinak v pohodě.
Reagovat
Andrew89
řádně maže na chleba
Reagovat
Hector21
neskutečnej úder, klobouček...
Reagovat
Fandina
Zatím Petra pěkně, zdá se, že čím kvalitnější soupeřka, tím se Petra dovede víc vypnout.
Reagovat
babolat.cz
vypnout? spíše vypjat
Reagovat
EllNino
vzepnout ...
Reagovat
Fandina
jj my chytří víme jak na to, já jsem ta nechytřejší na světě a vůbec ze všeho nejvíc rozumím tenisu, že?
Reagovat
EllNino
ty jsi p*ča
Reagovat
Fandina
přitlač
Reagovat
Fandina
to je slabé, musíš víc

Já jsem ten nejhodnější a nechytřejší člověk na světě. Kvůli tomu se nemusíš zlobit.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
proč se do sebe zbytečně navážíte? pak akorát dostanete ban. tak se ignorujte, ne?
Reagovat
Fandina
To by mě samozřejmě mrzelo, dostat ban. Ale někdy se člověk neubrání, trochu do druhého zarýt. Přece jenom, nikdo není svatý.
Reagovat
slacker
kdy dostane konecne uz ban Fandina? uz to ma nekolik let spozdeni
Reagovat
Fandina
až to nebude spoždění ale zpoždění
Reagovat
blixa
No že zrovna na tohle reagujete ? :D :D Už tu byly stovky nesrovnatelně masakrózních "výměn názorů" a žádný ban nikdy nepřišel. A pokud někdy výjimečně přišel, tak byl v podstatě úpně nesmyslnej.
Reagovat
Fandina
:-))
Tak samozřejmě, mně se líbí, jak se El čílí, když mu řeknu, že je hloupý. Už jen kvůli tomu mu to píši. Ale samozřejmě, že provokovat bych ho neměla. Nicméně mě to svádí ... úsměv
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak já nečtu všechno, nemám bany na starosti ;) tohohle jsem si všiml náhodou :D
Reagovat
blixa
Tak to čtete fakt málo :D Zejména diskuze okolo ATP (fanoušci Nadala vůči RF a Nolemu), to je peklo :D :D Na WTA je poslední době relativní klid, ale taky to bejval mazec a určitě zase bude ;-)
Reagovat
Fandina
vypnout
Reagovat
Andrew89
Petra v začátku vidí a Penko pěkně tlačí:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
neskutečný rány od obou :D :D :D
Reagovat
Andrew89
čekám, která jako první neudrží raketu a proste jí vypadne :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to je taky dost možný :D snad to bude pěkná přestřelka, zatím jasný pro Petru po odvrácených BB
Reagovat
Andrew89
jojo, to Petru zdá se hodně uklidnilo a přinoslo jí ten udržený první gem klid na raketu
Reagovat
Fandina
jj souhlasím, výjimečně, ale souhlasím
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no, tak Jelena je zatím úplně mimo, strašně moc chyb, naopak Petra hraje výborně, takže skóre 5-0 není vůbec překvapením :D
Reagovat
Fandina
Co se dá dělat. Chtělo to trochu klidu na raketu. Jinak se mi Katka herně líbila, ale zdálo se mi, že to někdy uchvátala. Ale jinak hezká hra, škoda, že to nevyšlo.
Reagovat
tommr
mě dneska zklamala. Od začátku tahala za kratší konec a v závěru zápasu po rebrejku Mladenovicový úplně odpadla. Těžko říct zda na to mělo nějaký vliv i to zafačované lýtko ...
Na Mladenovicový bylo znát, že jí včerejší výhra psychicky pomohla, ale i tak byla k poražení kdyby Katka zahrála svůj standard ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist