Petrovová slaví životní titul, v silné konkurenci uspěla v Tokiu

29. 9. 2012, 08:11
Aktuality 84
WTA TOKIO - Naďa Petrovová si ve 30 letech připsala dosud nejcennější turnajové vítězství. Ruská tenistka totiž ovládla podnik WTA Premier v Tokiu, když ve finále zdolala 6-0 1-6 6-3 obhájkyni titulu Agnieszku Radwaňskou.
Naďa Petrovová

Naďa Petrovová s Agnieszkou Radwaňskou vyhrála pouze jeden ze čtyř vzájemných soubojů, před čtyřmi lety se jí to ale povedlo právě v Tokiu. A dnes si třicetiletá Ruska v japonské metropoli skalp o sedm let mladší Polky zopakovala.

Radwaňská ve včerejším semifinále zářila proti Kerberové, neboť spáchala pouhé čtyři nevynucené chyby a trefila dvacet winnerů. Finále ale začala zcela opačně a v prvním setu neuhrála ani game. Z kanára se sice dokázala rychle oklepat a vynutila si třetí set, v něm už však Petrovová stejně jako v úvodním dějství nečelila brejkbolu a za 101 minut hry zvítězila 6-0 1-6 6-3.

"Abych řekla pravdu, nevím ke se ve mně ve třetím setu ta síla vzala," uvedla Petrovová. Třetí sadu rozhodla osmá hra, v níž si Radwaňská prohrála podání i kvůli dvěma dvojchybám po sobě. Po skončení gamu vztekle praštila raketou. "Bylo to zvláštní finále, jak na horské dráze. Takový je prostě ženský tenis. Nikdy nevíte, co přijde, takže je třeba bojovat až do konce," uvedla zklamaná Polka.

Světová trojka Radwaňská tak v Tokiu neobhájila svůj loňský triumf, těsný náskok v žebříčku WTA před čtvrtou Serenou Williamsovou ale udrží. 

Na cestě do finále Petrovová vyřadila hráčky Top 10 Australanku Samanthu Stosurovou a Itaku Saru Erraniovou a v boji o titul si poradila i se světovou trojkou Radwaňskou. Moskevská rodačka ve svém celkově 23. finále získala 12. titul, ten dnešní z podniku WTA Premier 5 dotovaného více než 2 miliony dolarů, kterého se zúčastnilo 17 hráček z Top 20, je však nejcennějším. Z elitní desítky chyběla jen Serena Williamsová.

"Je to úžasný pocit. Tak velký turnaj jsem nikdy nevyhrála. Nečekala jsem, že se mi to povede," rozplývala se bývalá světová trojka Petrovová, jež už vyhrála na trávě Hertogenboschi a v žebříčku by se měla posunout z 18. na 14. místo.

Sedmnáctá nasazená Petrovová dotáhla své tažení na Pan Pacific Open k celkovému vítězství přesto, že kvůli zdravotním potížím účast v turnaji zvažovala. Nyní může být spokojená, za svůj nejcennější titul získala prémii 385 tisíc dolarů.

V boji o deblový triumf neuspěla česká tenistka Květa Peschkeová. S Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou podlehly Američankám Raquel Kopsové-Jonesové a Abigail Spearsové 1-6 4-6.

Sedmatřicetiletá Peschkeová nevyužila šanci na druhý letošní a celkově 24. deblový titul. Loňská fedcupová vítězka triumfovala na začátku sezony v Sydney ještě s tehdejší partnerkou Katarinou Srebotnikovou ze Slovinska, s níž už od Wimbledonu nehraje. Ve finále s Kopsovou-Jonesovou a Spearsovou však čtvrtý nasazený česko-německý pár prohrál hladce za 74 minut. Američanky si zopakovaly týden starý triumf ze Soulu a vyhrály třetí turnaj v sezoně.

- WTA PREMIER TOKIO -
(Japonsko, tv. povrch, 2.168.400 dolarů)
sobotní výsledky (29. 09. 2012)

Dvouhra - finále:
Petrovová (17-Rus.) - A. Radwaňská (3-Pol.) 6-0 1-6 6-3

Čtyřhra - finále:
Kopsová-Jonesová/Spearsová (USA) - Grönefeldová/Peschkeová (4-Něm./ČR) 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

84
Přidat komentář
freeteepek
Je taky třeba lehce přehodnotit porážku Petry Kvitový od Martičový ve druhým kole. Vítězka turnaje Petrovová s Martičovou totiž měla taky dost práce a zdolala ji nakonec až ve třetím setu 6:4. Z toho tudíž vyplývá, že ta Martičová navzdrory svému postavení 73. hráčky světa, na tomhle turnaji hrála fakt dobře.
Reagovat
tommr
a jak ti do tý teorie zapadá vyřazení Marticový už v prvním kole kvalifikace v Pekingu jen o pár dní později? :)
Reagovat
petrulinka
Ty musíš prostě rýpat za každou cenu. Já jsem to pochopila docela dobře. Martič není hráčka, která hraje na každém turnaji bůhvíjak dobře, ale jak freeteepek píše, prostě v Tokiu se ocitla ve velmi dobré formě a proto hrála tak dobře. A když jsem viděla hrát Nadiu, tak Martič musela hrát skvěle, když s ní Nadia měla takovou práci. No a teď vypadla, protože takovou formu, jako v Tokiu mívá jen občas, a proto taky Martič je až 73. a ne v první desítce.
Reagovat
freeteepek
Petrulinka Ti to vysvětlila za mě. Zapadá mi to velmi dobře:-)
Reagovat
tommr
na tom co říkáš samozřejmě taky něco je. Přesto si ale myslím, že primárně šlo o chybu Petry Kvitový, která Marticovou slabým výkonem posadila na koně. Kdyby Petra odvedla aspon svůj průměrnej výkon tak by jí musela jednoznačně porazit ... :)
Reagovat
dadaft
vzpomínám si, jak z hráček v prvních dvou dnes lelo. dokonce jsem myslím poprvé viděl, že měla Maria Sharapova propocený kšilt.
Petra hrála svůj první zápas ve 13:00.
možná to na výsledku taky mělo svůj díl...
Reagovat
freeteepek
O klimatu nevím nic. Ale je to docela možný. Hrálo se pod střechou a jestli tam bylo dusno a Petra nemohla dýchat, tak je to celkem jasný. Na tiskovce říkala, že se v tom zápase necítila "komfortně". Co si pod tím představit, těžko říct, ale Petra to nikdy neřekne na plnou hubu, takže to klidně mohlo být tím...
Reagovat
tommr
je vidět, že si Petra na Danielu věří a naopak ... :)
Zápas se nejspíš rozhod už v druhý hře prvního setu, která trvala skoro deset minut. Daniela v ní měla při podání Petry 4 brejkboly, ale naštěstí žádnej neproměnila. Petra se díky tomu chytla a hrála pak až do stavu 3:0 ve druhým setu takřka bezchybně. Pak sice přišla tradiční slabá chvilka a první ztráta podání, ale Petra se naštěstí rychle oklepala a zápas už dovedla do vítěznýho konce ... :)
V dalším kole jí čeká Suarez Navarro se kterou taky ještě nikdy neprohrála i když ten jejich poslední zápas na AO byl dost vyrovnanej tříseták. Tentokrát to snad Petra zvládne jen ve dvou setech ... :)
Reagovat
freeteepek
Myslím, že je to jak říkáš. Holky maj mezi sebou vyjasněný, kdo je favorit a komu se bude klepat rukat. Jenom škoda, že Petře se někdy klepe ruka, i za jednoznačného vedení. Tudíž úplně zbytečně. Daniela dnes nepředvedla žádné eso, zato vyrobila hned 7 dvojchyb. S takovým podáním Petru zaskočit nemohla.
Reagovat
tommr
jj je to přesně tak jak říkáš - úlohy vítězky a poražený jsou v jejich vzájemnejch zápasech už předem rozdělený. Škoda, že to Petra nemá takhle zařízený s více hráčkama ... :)
Máš pravdu i s těma dvojchybama. Hned ten první brejk Daniela Petře doslova darovala dvěma dvojchybama za stavu 40:40 ... :)
Reagovat
freeteepek
Tak tenhle zápas se mi líbil. V prvním setu Petrovová Radwaňskou spláchla. Prostě jí šel servis a padalo jí tam všechno. Na začátku druhýho setu vedla už 40:0 při podání soupeřky, jenomže pak Aga trefila čistý růžek na 40:15, vzápětí Petrovová zkazila jednoduchou smeč snad metr od sítě a momentum zápasu se začalo otáčet. Petrovová postupně odpadla. Prý jí začaly docházet síly a musel přijít kouč na lavičku, aby jí je pomohl znovu zmobilizovat. Nicméně set stejně prohrála jednoznačným způsobem. Ve třetím setu se hra vyrovnala. Až Aga prozměnu nevyužila nějaké příležitosti k brejku a zkazila rovněž jednu velmi lehkou smeč. Nakonec sama přišla o podání. A Nadja už to doservírovala.
Reagovat
smazaný uživatel
A to bylo strachu, že přes Danielu neproleze ;-)
Reagovat
petrulinka
Někteří Petře hodně věřili v zápase s Petrou Martic, já jsem nějak v koutku tušila, že to nebude dobré, a když jsem sledovala scoreboard, tak se mé obavy začaly naplňovat. Tady do toho prvního zápasu v Pekingu jsem Petře dost věřila a vyšlo to. Teď ji čeká Suarez, pokud si pamatuju, tak s ní měla Petra docela problémy, ale taky pevně věřím, že to zvládne. No a dále uvidíme :-)
Reagovat
Michaelus
Doufejme že se Petra nezastaví u jednoho vítězství:)
Reagovat
freeteepek
Tak Petra to v pohodě zvládla. Ještě, že jsme fandili. Kdo ví, jak by to jinak dopadlo:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu,jak by to bez našeho fandění dopadlo!Bojim,bojim.
Reagovat
petrulinka
Tak to Petra zvládla, jen mě štve, že jsem viděla akorát první čtyři gamy, a pak se mi to seklo. Můžete mi prosím někdo říct, kde najdu rozlosování turnaje?
Reagovat
dadaft
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2012/1020/MDS.pdf
Reagovat
petrulinka
Díky :-)
Reagovat
freeteepek
Tak teď Petra přišla o podání za stavu 3:0! A za chvíli už to může být 3:2. Že by se dostavila krize? Ještě že mám v tomhle setu vsazeno na Hantuchovou:-)
Reagovat
dadaft
nestraš.
Reagovat
dadaft
good
Reagovat
freeteepek
Tak Petra zatím válí. První set 6:2. Ve druhým si malinko vsadím na Hantuchovou. Pro jistotu:-)
Reagovat
freeteepek
Tak Petra ve druhém setu pohodlně na 2:0. Servis celkem funguje. Jenom ty 4 dvojchyby trochu kazí celkový dojem. Na druhou stranu 5 es je hezký číslo:-)
Reagovat
Bob
proto jsem na ní vsadil a byl jsem dost zaražený nad tak vysokým kurzem pro Petrovovou. Moc jí gratuluju a děkuju, že se mě udělal zase boháče :D tak ještě jednou díky gratulka :)
Reagovat
freeteepek
Taky jsem si vsadil, ale na zbohatnutí to nebylo. Mám ale dobrými kurzy pokrytý největší favoritky v Pekingu. Tak doufám, že to zase nevyhraje Petrovová:-) díky!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace oběma finalistkám! :) Pro mě ten turnaj tak nějak skončil už ve čtvrtfinále a vzhledem k tomu, v jakých hodinách se ty zápasy hrály, jsem se od semifinále už opravdu nedonutil vstávat. :D Takže ten tip mi moc nevyšel, nebo spíš vůbec. Předpokládal jsem vítězství Agy ve dvou vyrovnaných setech a místo toho vyhrála Nadia ve třech poměrně rychlých... Nadie to přeju a docela mě překvapilo, že je to její nejcennější titul v kariéře. Já si totiž pamatuju, že Nadia byla jednu dobu dost vysoko... Štve mě na tom jenom to, že se teď ten protiva Sanchez bude naparovat. Ale to není nic proti Nadie, protože kdybych měl brát hráčky podle povahy jejich trenérů, tak by se mi nemohla líbit třeba ani Andrejka Hlaváčková... Aga odehrála velmi dobrý turnaj, jenom ten poslední krok nevyšel. Asi málokdo čekal, že bude druhý rok po sobě ve finále. Nakonec byla jeden vyhraný set od obhajoby titulu... Jak už jsem psal, Aga je stabilní hráčka, která podle mě ty výsledky mít bude. Má na to, aby se dlouhou dobu udržela tam, kde je.

Uvidíme, co přinese Peking... Anička postoupila! :)
Reagovat
dadaft
6:3 6:2, 8 es, žádný nabídnutý brejkbol. to nevypadá špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si říkám. :)
Reagovat
dadaft
tak obě pinkálistky dopinkaly. jedna v Číně, druhá v Japonsku. dobře jim tak, pinkálistkám. kdo se má na to jejich pinkání dívat. pinkat umí každý. pink sem. pink tam. pink floyd - momentary lapse of reason.

Nadin servis měl říz, z forhendu i z bekhendu tam byla schopná sázet prudké lajny. když odmyslíme zpackaný druhý set, nebyla s ní žádná sranda.
tohle na Agu platí.

Ivanovič a Hsieh postupují.
. ))))
Reagovat
Heather_Fedex
takova ironie ti ani nesedi, dadafte
Reagovat
rubens
Bez ohledu na aktérky, zase jednou vyhrál jednoduchý tenis nad technickým.

Shvedova loupe Cibulkovou :)
Zatím.
Reagovat
dadaft
jj, muselo by to být vtipnější. ))
ale jinak to Nadi vážně přeju, i když si nemyslím, že by co hrála byl jednoduchý tenis. hrála dobře - - - a hrála na obrovské riziko. co jiného taky proti Aze hrát... (přesně takhle ji porazila Goergesová na OH - skvělý servis a obrovské riziko)
ale je fajn, že je Aga zpátky.
Reagovat
rubens
Tak určitě :) hrála výborně, neříkám, i já ji to přeju.
Holky to měly nějak rozhozený, asi proto, že je úplněk.
Reagovat
tommr
nečekal jsem, že si Aga nechá vzít titul když už k němu byla tak blízko ... :)
Jinak Petrovová je další příklad vynikající deblistky, která letos slaví velký úspěchy i v singlu. V první dvacítce jsou ted už 4 elitní deblistky: Erraniová, Vinciová, Kirilenková a Petrovová. Velký zlepšení v singlu zaznamenaly letos i Andrea Hlaváčková a Lucka Hradecká ... :)
Reagovat
freeteepek
Navzdory tomu, že je to elitní deblistka, nehraje žádnou pinkanou, jako Aga, ale pěkně do toho mlátí. Jedna tvrdá rána za druhou. Trochu jako Petra K. Však taky na ní padla únavová krize ve druhém setu, jako mívá Petra:-) A ani nezkoušela žádný kraťasy, jako Aga. Tu bych stylem hry tipoval na debla spíš. Jenomže dneska jí ty finty moc nevycházely. Hlavně v prvním setu byla úplně bezbranná proti rychle a přesně hrající soupeřce.
Reagovat
Andrew89
Gratulace Nadě, jsem rád, že konečně získala nějaký větší titul ve dvouhře:)))

PS: prosím Vás, je nějaký stream z Pekingu na zápas Petra vs. Danka?....děkuji:)
Reagovat
dadaft
připojuji se. zvládla to. mám tenhle turnaj rád, titul je ve správných rukách.
(ostatně jako vždycky)))
Reagovat
dadaft
musím říct, že na TV obrazovce to vypadá jinak než na monitoru. ))
trochu jsem Agu za ten druhý set přechválil.
Reagovat
smazaný uživatel
I když eurosport vysílá až od pondělka tak tu šance třeba je. Co taková stanice CCTV-5 TV . Ta má televizní práva na vysílání. Tady je kdyžtak web stránka, tak kdyby někdo uměl čínsky a našel v tom program vysílání. :D http://www.cctvse.net/
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus zde: http://tv.cntv.cn/live/cctv5 , Sleduji ze záznamu Hsieh VS Zheng:))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, co jsi potom zvolil. Je tam hromada čínskej znaků a já nevím, co zvolit a samo mi to nenaběhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem ještě: http://sports.cntv.cn/20120927/106264.shtml ,dej to přeložit.Ale na live stream se nemohu za boha dostat,stáhl jsem si i tu jejich aplikaci 5+ a stále nic. Naštěstí tam mají archiv odehraných zápasů 1. kola:))
Reagovat
smazaný uživatel
Prosimtě, kdes našel ten archív? Nevím kde mám začít s tím překladem. :D Na té předchozí stránce Kvitovou vysílat nebudou, neboť na programu mají něco jiného a až do 22:00 jejich času není na programu žádnej tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to našel. http://sports.cntv.cn/zonghe/special/2012zhongwang/
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,to je ono,kdyby jsi ještě něco pohledal tak dej vědět.Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
Hale takže tobě taky nejdou live přenosy? Aspon uvidíme Petru ze záznamu.
Reagovat
smazaný uživatel
na jednom zahraničním fóru jsem našel tenhle link.. Petra by měla začít v 13:30, tak uvidíme jestli se tu ten její zápas objeví..
http://live.video.sina.com.cn/room/tennis
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, dík!
Reagovat
smazaný uživatel
No,nejdou.Začne mi to načítat,pak se to kousne..:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale určitě ten zápas uvidíme ze záznamu. Takže aspon to případně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vypadá schopně,uvidíme..
Reagovat
smazaný uživatel
Dík.
Reagovat
rubens
něco běží, díky za link.
Reagovat
smazaný uživatel
Juchůůů fungujeto. Mám live přenos na Petru.
Reagovat
smazaný uživatel
Také se ještě jednou dík.I obraz je docela kvalitní:))
Reagovat
smazaný uživatel
jj, není za co :) De se fandit!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a mně se to seklo, tak jsem to zavřel a že to otevřu znova a nic. Takže jsem zas v háji! :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
zkus to ještě znovu, mně to normálně funguje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už to funguje. :) Jen teď se mi to ale pořádně seklo.
Reagovat
dadaft
díky. je to OK.
Reagovat
dadaft
sakra, seklo se to a teď úplně zmizlo....
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky..:((
Reagovat
smazaný uživatel
nefunguje, je to pech :-(
Reagovat
smazaný uživatel
nápodobně :(
Reagovat
petrulinka
Děkuji, že jste tady dali odkaz na zápas Petry. Jenže mně se to seklo, vám to někomu jede?
Reagovat
petrulinka
Takže nikomu, ach jo :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nepatri k mym oblibenym tenistkam, ale vzhledem k tomu, ze uz na okruhu asi dlouho hrat nebude, ma tricet let, i kdyz nyni hraje asi svuj nejlepsi tenis, tak jsem ji titul prala, at se holka raduje. Agi urcite jeste vyhraje hodne turnaju. Ale zase ten zensky tenis, v semi Agi primo zesmesnila Kerber, ktera nyni hraje vetsinou take skvele, ve finale dostala kanara, pak zas Nada temer kanara. Uz jsem si myslela, ze to psychicky nezvladne, jak byva jejim zvykem, ale prijemne prekvapila. Agi zase hrala bez vetsich emoci, chvilemi to vypadalo, ze uz to chce mit za sebou, ze ji to na kurtu moc nebavi. Takze gratulace vitezce, asi ji cholericky trener Sanchez vede spravnym smerem. S Jelenou moc diru do sveta neudelal, tak alespon nyni se mu dari lepe.
Reagovat
Heather_Fedex
ja jenom dodam, ze agnieszka se PORAD na kurtu tvari, jako by ji to tam ani nebavilo. plati to nejen v zapasech, ve kt. prohrava. to je 1 z duvodu, proc ji nefandim. naprosta nuda, zadne srdce, nic. jeji tenis je zajimavy, ale to je tak vsechno.
gratulace nade k nejvetsimu titulu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. Ten její kyselý výraz může trumfnout akorát ďábelský pohled Sharapové :D Ale Maria tu svoji hru aspoň prožívá.. :)
Reagovat
tommr
pokud ti vadí ten kamennej výraz Radwanský tak pak by ti musel vadit i podobnej výraz u Sharapovový nebo u Federera ... :)
Reagovat
Andrew89
nebo u Sereny ;)
Reagovat
Heather_Fedex
ne, ne. z nich citim emoce porad. kdo tvrdi, ze federer je studeny psi cumak, nevi co rika.
http://m.youtube.com/?client=mv-google&reload=2&rdm=maag5b69t&rdm=maoq1t4co#/watch?v=zSpiK7qzS5U
a masa? vetsi srdcarku a bojovnici, nez je ona ani neznam.
zato aga se porad tvari jako kysela okurka, i kdyz zahraje pekny winner.
Reagovat
tommr
nebo u Venus a mnoha dalších. U těhle hráček je to prostě součást taktiky - pomáhá jim to v koncentraci na zápas a zároven to deptá soupeřky. Určitě je to lepší než zbytečný vztekání se po každým ztraceným míčku jaký často předvádí některý hráčky ... :)
Reagovat
tommr
u Agy je to jen taková maska, kterou si nasazuje na zápas. Všimni si, že po zápase to z ní spadne a v civilu je velice milá a příjemná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se Rogera a Sereny týče, cítím z nich hlavně veliké soustředění a zápal pro hru (u Sereny teda hlavně když hraje nějaký GM, jinak ne :D), souhlasím s tommrem, že ten její výraz je jako "maska" a to je možná to, co mi na tom vadí. Jako by se záměrně kysele tvářila a dělala, že je nad věcí.. nevím jak jinak to popsat. Maria má takový nepříjemný pohled, když se zrovna její soupeřce povede nějaký dobrý míček. Též mi na ní vadí ty její rituálky a "herecky" působící oslavy vítězství. O řvaní ani nemluvím. Třeba ten zvuk, co vydává Vika mě zdaleka tak neirituje a celkově působí na kurtu prostě dobře :D Ale je to můj pohled, každý to asi vidí trošku jinak :)
Reagovat
smazaný uživatel
*GS (pardon)
Reagovat
Heather_Fedex
jenom malokdy vidavam u agnieszky spotannu radost po vyhranem zapase. napr. kdyz postoupila do finale wimbledonu, tak nahodila vyraz jako "diki bohu, ze uz to mam za sebou" a ne ze "super, postoupila jsem do wimbledonskeho finale!"
ale zase je pravda, ze kdyz sleduju agu mimo tenisovych kurtu, tak je to zabavne devce ;)
Reagovat
tommr
já bych třeba uvítal kdyby si takovou masku na zápasy nasazovala i Petra. V poslední době dává až příliš často najevo frustraci když se jí nedaří a to jí podle mě dost škodí ... :)
Reagovat
rubens
Masku ala Šarapa? Fuj. Ale instalace Serenina splachovadla,to by bylo:)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se pozorně zadíváte, tak u Petry vypozorujete určitou snahu o masku, jako že je nad věcí. Ale při nepříznivém vývoji se projeví navrch vystupující emoce naštvanosti a ta maska se odhalí jako póza. Důsledek velké slávy a frustrace z toho, že bez velké práce nejsou další koláče. asi tak se mi to jeví. trenér by ji měl přitáhnout k práce a ne k užívání si slávy, pokud nechce padat v žebříčku. Bránit se musí umět i zneužití při komerci.
Reagovat
rubens
Ono se někam dostat a potom se tam udržet, to jsou dvě úplně
rozdílné disciplíny. Nemyslím si že by Petra nebyla ochotna
maximálně pracovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo jásá nad tím,že prohrává? Já bych byla taky naštvaná.Radši ať se emoce projeví,ale v určitých mezích.Kamenná tvář,jak ji některé tenistky předvádějí,mě nijak nenadchne.A proč nasazovat masky?A že Petra nepracuje,s tím taky nesouhlasím.Ubrala bych tu komerci,ale co vím,jak to "tenisbyznysu" chodí?
Reagovat
tommr
nikdo určitě nechce, aby Petra jásala i když prohrává. Jde spíš o to, že Petra je dost čitelná a tou naštvaností dává až příliš jasně najevo, že se jí nedaří. A to není z hlediska psychologickýho boje vůbec dobrý - jen to soupeřce zbytečně dodává sebevědomí ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist