Petrovová v Cincinnati korunovala úspěšný ruský týden

17. 8. 2008, 21:11
Aktuality 0
Naďa Petrovová korunovala úspěšný týden ruských tenistek triumfem na turnaji v Cincinnati. Šestadvacetiletá hráčka, jejíž tři krajanky si dnes rozdělily všechny tři medaile ve dvouhře na olympijských hrách, porazila ve finále v Ohiu 6:2, 6:1 Francouzku Nathalii Dechyovou.
Profily hráčů
Petrova Nadia

Turnajové finále si letos Petrovová zahrála už na travnatém turnaji v Eastbourne, v něm ale podlehla Agnieszce Radwaňské z Polska. Dnes už se dočkala a radovala se tak z celkově 8. titulu v kariéře. Aktuálně jí patří 21. místo na světě, přesto je v žebříčku až sedmou Ruskou.

Pro Dechyovou je i finálová prohra z Cincinnati velmi přijatelným výsledkem. Francouzká tenistka je sice někdejší světovou jedenáctkou, ale finále podniku WTA si naposledy zahrála před čtyřmi lety.

Výsledky - Cincinnati:
Dvouhra - finále:
Petrovová (2-Rus.) - Dechyová (Fr.) 6:2, 6:1.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist