Plíšková a Vondroušová jsou v Římě ve čtvrtfinále. Kvitová kvůli zranění vzdala

16. 5. 2019, 21:01
Aktuality 156
WTA ŘÍM - Do čtvrtfinále antukového turnaje v Římě se prodraly dvě Češky. Karolíně Plíškové se to povedlo přesto, že s Američankou Sofií Keninovou prohrávala 4-6 a 0-2. Markéta Vondroušová mezi osmičku nejlepších postoupila po dvou dnešních třísetových výhrách nad Simonou Halepovou a Darjou Kasatkinovou. V osmifinále neuspěla jen Petra Kvitová, která v druhém duelu dne vzdala kvůli zranění lýtka Řekyni Marii Sakkariové.
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková teprve minulý týden začala po více než dvou měsících boje s virusem v těle znovu naplno trénovat a možná se konečně dostává zpět do formy. V Římě si poradila ve dvou setech s Australankou Tomljanovičovou a dnes zvládla i třísetový duel s Američankou Sofií Keninovou.

Čtvrtá nasazená Češka v prvních dvou vzájemných zápasech s Keninovou vyhrála 2-0 na sety a také dnes začala lépe. Vedla 4-2, jenže pak ztratila šest gamů v řadě a rázem prohrávala 4-6 a 0-2. Krizi ale dokázala zažehnat a i díky 12 esům zvítězila 4-6 6-4 6-3. Na soupeřce se možná projevila únava z předchozího třísetového duelu, který absolvovala jen o pár hodin dříve proti Madison Keysové.

Plíšková se v Římě snaží napravit reputaci po loňském extempore. Tehdy v důležitém okamžiku závěru úvodního zápasu proti Marii Sakkariové totiž rozhodčí neprávem přiznaly bod soupeřce a česká tenistka to psychicky neunesla. Nejprve se několik minut marně domáhala spravedlnosti a nakonec místo podání ruky rozhodčí rozmlátila raketu o umpire.

"Jsem ráda,, že jsem zpátky v Římě. Doufám, že letos se mi podobné problémy vyhnou a budu hrát dobrý tenis," řekla svém úvodním letošním vystoupení. "Nelituju toho, co se loni stalo. Nevnímám to jako chybu. Nikdy bych se takhle nechovala, kdybych k tomu neměla důvod," doplnila.

Nyní už se ale sedmá hráčka světa Plíšková plně soustředí na letošní ročník, ve kterém vyrovnala své římské maximum z roku 2017. O jeho překonání bude hrát v souboji bývalých světových jedniček s Viktorií Azarenkovou. S Běloruskou prohrává ve vzájemné bilanci 3-4, naposledy s ní prohrála nedávno ve Stuttgartu. Tehdy ale nebyla zcela 've své kůži'.

Plíšková byla jednou z mála tenistek, které dnes nemusely odehrát dva zápasy. Včera se totiž v Římě kvůli dešti vůbec nehrálo a většina hráček dnes absolvovala utkání druhého i třetího kola. 

Patřila mezi ně Markéta Vondroušová, která oba duely zvládla. Oba ve třech setech, pokaždé proti žebříčkově výše postavené soupeřce. Odpoledne si už podruhé v sezoně poradila se světovou dvojkou Simonou Halepovou a večer si poradila i s Ruskou Dajou Kasatkinovou, kterou porazila 7-5 2-6 6-2.

"Dnes to byl asi nejtěžší tenisový den v životě. Nechala jsem na kurtu opravdu úplně všechno. Po druhém zápase jsem měla problémy si sundat i boty," přiznala unavená Vondroušová, která odehrála třísetový zápas i v úterý v prvním kole proti krajance Barboře Strýcové.



Vondroušová tak postoupila už na pátém ze šesti letošních turnajů minimálně do čtvrtfinále, na posledních čtyřech turnajích vyhrála vždy čtyři zápasy. Na menších akcích v Budapešti a Istanbulu to stačilo na finále, v Indian Wells a Miami vypadla ve čtvrtfinále.

V pátek bude devatenáctiletá rodačka ze Sokolova bojovat o semifinále proti Britce Johanně Kontaové, kterou v jediném dosavadním duelu loni  Indian Wells porazila. Kontaová si dnes poradila s Američankami Sloane Stephensovou a Venus Williamsovou.

Kvitová teprve potřetí v kariéře vzdala
Dva zápasy během jednoho dne byly až příliš na Petru Kvitovou. Do turnaje sice vstoupila odpoledne suverénní výhrou 6-0 6-1 nad Julií Putincevovou, jenže do čtvrtfinále ji pak nepustila Řekyně Maria Sakkariová, která v Římě začala v kvalifikaci.


Také Sakkariová musela po středečním dešti zvládnout dva zápasy za den a po vyřazení 14. nasazené Anett Kontaveitové z Estonska si vyšlápla i na českou favoritku, která ji letos v Miami hladce porazila. V úvodu třetí sady Kvitová rychle prohrávala 0-3 a ani masáž bolavé levé nohy už jí nepomohla. Po další prohraném gamu zápas za stavu 5-7 7-5 a 0-4 kvůli zranění levého lýtka vzdala.

Rozehraný zápas Kvitová skrečovala teprve potřetí v kariéře. V minulosti vzdala ještě v Shenzhenu 2016 (žaludeční potíže) a New Havenu 2018 (levé rameno). K tomu přidala dvě odstoupení během turnaje na trávě Eastbourne v letech 2014 a 2018 - pokaždé byl na vině stehenní sval.

• WTA PREMIER 5 ŘÍM •
Itálie, antuka, 3,452.538 eur
čtvrteční výsledky (16. 5. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Vondroušová (ČR) - Halepová (3-Rum.) 2-6 7-5 6-3
Kvitová (2-ČR) - Putincevová (Kaz.) 6-0 6-1
Kasatkinová (Rus.) - Siniaková (ČR) 2-6 6-4 6-1
Ósakaová (1-Jap.) - Cibulková (SR) 6-3 6-3
Bertensová (6-Niz.) - Anisimovová (USA) 6-2 4-6 7-5
Kontaová (Brit.) - Stephensová (7-USA) 6-7(3) 6-4 6-1
Keninová (USA) - Keysová (13-USA) 6-7(2) 6-3 6-4
Sakkariová (Řec.) - Kontaveitová (14-Est.) 6-3 6-2
Buzarnescuová (Rum.) - Görgesová (16-Něm.) 6-4 3-6 4-4 / skreč G.
Mladenovicová (Fr.) - Bencicová (Švýc.) 6-2 2-6 6-1
Muguruzaová (Šp.) - Collinsová (USA) 6-4 4-6 6-2
Suárezová (Šp.) - Cornetová (Fr.) 6-3 3-0 / skreč C.
• Dvouhra - osmifinále •
Kar. Plíšková (4-ČR) - Keninová (USA) 4-6 6-4 6-3
Vondroušová (ČR) - Kasatkinová (Rus.) 7-5 2-6 6-2
Sakkariová (Řek.) - Kvitová (2-ČR) 7-5 5-7 4-0 / skreč K.
Ósakaová (1-Jap.) - Buzarnescuová (Rum.) 6-3 6-3
Bertensová (6-Niz.) - Suárezová (Šp.) 6-4 1-6 6-3
Mladenovicová (Fr.) - Bartyová (8-Austr.) 6-2 6-3
Kontaová (Brit.) - V. Williamsová (USA) 6-2 6-4
Azarenková (Běl.) - Muguruzaová (Šp.) 6-4 3-1 / skreč M.
• Čtyřhra - 2. kolo •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Kuděrmětovová/Zvonarevová (Rus.) 1-6 6-3 10-7
Klepačová/Kruničová (Slovin./Srb.) - Melicharová/Peschkeová (2-USA/ČR) 3-6 7-5 14-12
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

156
Přidat komentář
d@ve
Škoda Peti, snad budeš v pořádku.. :/
Jinak hezké gesto na závěr..
https://twitter.com/i/status/1129136685336293376
Reagovat
Pavol
Počasie je počasie. Kyrgios je psycho. Plíšková je moc agresívna. Kvitová prepla strunu. A Sakari je jednoducho dobrá aj keď nepriznala tu loptu Plíškovej.
Reagovat
Pavol
A ešte som zabudol Markéta dnes vyhrá.
Reagovat
petrulinka
On má Řím asi nějaké divné ovzduší. Vloni extempore Karolíny, letos Kirgios, a za 2 dny skrečovalo 5 tenistek, jestli se nepletu nebo 6?
Reagovat
tommr
loni to odnesla Karolína a letos Petra. Snad nebude to zranění vážný a neovlivní to nějak zásadně přípravu na French Open ...
Reagovat
EllNino
Turnaj ztratil na regulérnosti, Petra je nasazená dvojka, jeden zápas hraje v teple za světla, následně čeká celý den a hraje noční zápas ve 12 stupních ... akorát tak na zranění, které si přivodila ...žádná úcta k hráčům, bohužel

Maratón skončil, Markéta sice postoupila do čtvrtfinále, ale zítra bude sotva chodit ... aspoň že ta Karolína hrála jen jednou, ale nehrála moc dobře, myslím, že to na Viku stačit nebude ...

Jsou to úspěchy, hlavně pro Markétu, ale prostě je tam dneska nějaká hořká pachuť ...

Snad to je jen prevence před GS, protože jestli si tímhle Petra zadělala na nějaký dlouhodobější problémy, tak je to fakt ostuda organizátorů turnaje
Reagovat
Andrew89
jako je to děs...máš pravdu. Maky bude zítra totál mrtvá, bohužel.
Reagovat
LukasH
Přesně. Při dnešní náročnosti tenisu jsou to neregulérní podmínky. Přijde mi, že na každým turnaji chytnou formu úplně jiný hráčky. Petra by možná teď vyhrála s nějakou, která by jí pomohla, nebrala servisy atd...ale rozhodně ne Sakkari, na kterou byl dneska třeba jeden z těch lepších výkonů.
Jen se zas potvrdilo, jak je Řím spolu s IW pro Petru nejhorší (v Miami to letos špatný nebylo. :-)
Snad to bude ok a Petra si trochu odpočine před RG
Reagovat
Davor1
Neviem no, ale čo ako mali tí organizátori iné spraviť? To počasie proste neovplyvníš. Sakkari dnes odohrala rovnako 2 zápasy a presne v rovnakom čase, ako Petra. Podmienky mali obidve úplne identické. Je to na prd, ale čo ten turnaj mali kvôli jednému dňu úplne zrušiť? Tu asi žiadne dobré riešenie nebolo, je to smola ako pre organizátorov, tak pre hráčov, ale tak to v tenise občas chodí no...

Petru nemusí nič mrzieť, výsledkovo zažíva asi najlepšiu a najkonzistentnejšiu prvú polovicu sezóny v kariére a má skvelý nábeh na nr1.
Reagovat
EllNino
Tak už několikrát bylo finale v pondělí, asi je tlačí čas, sponzoři, vysilaci casy atd...ale prostě je to skoda, kor tak velky turnaj jako tenhle by si zasloužil plnohodnotný průběh ... podmínky stejné pro obě, to máš pravdu, ale tenistky stejné nejsou :)
Reagovat
Davor1
Ono myslím, že predpoveď je tam dosť zlá aj na víkend, ešte zajtra má byť pekne, ale sobota a nedeľa opäť dážď. Majú to proste nezávideniahodné, týždeň na tak veľký turnaj je dosť málo a stačí jeden deň, ktorý vypadne z programu a je problém... Organizátorov by som ale kvôli tomu proste nehanil, v rámci možností to dnes prebehlo ešte celkom v pohode...
Reagovat
turista
Je to tím, že je květen. V červenci tam sem tam přijde bouřka a v srpnu tam neprší vůbec. Ale to tam bývá i 42 st.C ve stínu. A v takovým pařáku se tenis hrát téměř nedá. Byl jsem v Římě 1x v červenci a 1x v srpnu tak trochu vím jaké je tam počasí v létě.
Reagovat
PetaM
No, ty podmínky jsou vždy diskutabilní :D Tedy podmínky ani moc ne, spíše lidský faktor :D

Já si v tomhle ohledu vždy vybavím, co jsem kdysi četl ... Máš vedle sebe například želvu a orla. Jejich úkolem je dostat se na vrcholek stromu. Podmínky mají oba dva stejné ... Kdo bude na vrcholu jako první? :D
Reagovat
Davor1
Jasné, v tomto konkrétnom prípade môže byť Petra tá želva, ale na iných turnajoch v iných podmienkach je zase orlom. Neexistuje tenista, ktorý by bol orlom na každom jednom turnaji a s týmto organizátori nič robiť nemôžu...
Reagovat
PetaM
Však ne, mně to je celkem jedno. Záleží na RG, Řím je pouťáček :D :D :D Ne, to byla jen sranda. Aby se tady zase někdo nevztekal. Sezóna má ještě spoustu turnajů :)
Reagovat
lars
mohli nechta odehrat vic zapasu v utery
Reagovat
lars
* nechat
Reagovat
LukasH
Mrzí mě, jak je tu zas nablito. Na Petře bylo vidět už od konce prvního setu, že není ok, druhej vyhrála jenom silou vůle. Údery úplně postrádaly razanci a Sakkari si s ní nakonec dělala, co chtěla.
Dobře, že skrečovala. Nechtěl bych jí vidět, jak odpadne na celou další půlku sezóny kvůli množství zápasů.
Reagovat
Fandina
Jj, od začátku byla skleslá, absolutně něco jiného, než odpoledne proti Putin. Tam měla všechno ve své režii. Tady dost chybovala a i když se ve druhém setu ke konci párkrát povzbudila, tak celkově byla zvadlá.
Reagovat
Andrew89
za svojí dlouhou karieru skrečovala jen 2x, takže rozhodně lepší se pripravit na RG a být fit než to tady plácat v Římě. Zdraví máš jen jedno,takže moudrý rozhodnutí. Od druhého setu to bylo víc a víc zřetelnější.
Reagovat
PetaM
Určitě :) Navíc na RG nemají myslím světla, takže noční zápas nehrozí :D :D :D
Reagovat
Andrew89
jj:D chytré taktické rozhodnutí:D

ne, ted vážně. Hlavně, aby to nebylo vážný. Ale bude to cajk:)
Reagovat
Torn
Tam nemají nic...střechy, světla..patrně ani míčky :D
Reagovat
PetaM
Aspoň, že tam jsou nějaké chatrné kurty :D :D
Reagovat
Andrew89
už aby byla tráva. Jak já to RG nemám rád :D
Reagovat
Torn
Počkej, tam nakonec budou hrát na asfaltce u nějakýho bistra. :D
Reagovat
PetaM
Tvrdý povrch na RG? Hmmmm, to bychom cítili šanci :D :D
Reagovat
petrulinka
Petra a skreč? Co se stalo? Konec jsem neviděla
Reagovat
Jon61
Je po zápase, aspoň jeden klad, Petru mají pro její povahu hráčky rády.
Reagovat
Fandina
A pak, že mě Petra nedovede překvapit. Skreč jsem fakt nečekala.
Reagovat
PetaM
Podruhé v kariéře ...
Reagovat
Fandina
jenom
Reagovat
Andrew89
potřetí pokud se nemýlím
Reagovat
PetaM
No jo :O Jsem úplně zapomněl na zápas s CSN :D
Reagovat
Jimbo
Lepší takhle, než dostat ptáka.
Reagovat
d@ve
Mě překvapila už s tím MTO. :(
Reagovat
Fandina
pravda, to také nebylo dlouho k vidění
Reagovat
Fandina
možná roky a předtím také roky
Reagovat
Fransoas
Může to být takříkajíc skrytá skreč.Otázkou je,zda chtěla zápas úplně ukončit,nebo by v tom byl zdravotní problém.To se určitě nedozvíme.Bohužel Petra " úžasnou " Řekyni nepomstila z minulého roku,kdy tato hráčka způsobila kolizi ke Karolíně.Řekyně je křivák !
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Skryté poselství.
Reagovat
Alien
Tak s tímhle nebudeš svět.1. nikdy! To je ubohost!
Reagovat
Andrew89
co ty si za trolla?:D:D:D:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Sázkař?
Reagovat
Fandina
Díváš se na zápas Petry prvně, nebo pokolikáté. Já deset let, nic mě nepřekvapí.
Reagovat
Torn
To jsou zase pindy tety Mindy tohle...
Reagovat
Jon61
Je po zápase, řeckému morálnímu odpadu vychází vše. Chudák Petra marně bojuje.
Reagovat
aape
mě připadá, že to spíš trochu vypouští, na Petru dost lhostejný výkon, opravdu bojovala Markéta
Reagovat
smazaný uživatel
Vypouští? Dobrej vtip!
Reagovat
Alien
To je ubohost, 6 : 0!
Reagovat
PetaM
Jestli dostaneš kanára, tak dostaneš na zadek. :D
Reagovat
petrulinka
Nechápu, proč se tak snažila na konci 2. setu. když teď je to od ní o ničem. Jen spát
Reagovat
petrulinka
Chtěla jsem napsat jdu spát
Reagovat
EllNino
Tos mohla radši prohrát 5:7 5:7 ježiš ...
Reagovat
Jon61
K... to je začátek! Ach jo, všecka dřina úplně vychází vniveč.
Reagovat
Alien
To je neuvěřitelný! To je proměna po 6 hodinách!
Reagovat
PetaM
Netuším, co je na tom neuvěřitelného :D
Reagovat
Fandina
Jo :-)) zcela běžné, u znalých věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijdeš mi konstantně trapný. Žádná změna.
Reagovat
tommr
no tak začátek třetího setu se Petře opravdu "poved" ...
Reagovat
sojka1
konec bude dulezitejsi.. :-)
Reagovat
sojka1
no ale videt to asi nemusim, pro dnesek koncim....
Reagovat
PetaM
:D :D :D To byl řev :D Sama se toho lekla :D :D :D

Řekněte jí někdo, ať hraje pořád naplno. Úplně vidím, jak teď vypustí první gemy :D A taky by to chtělo třeba nějaký kraťas nebo tak ... Je to samá rubačka od základní lajny :D
Reagovat
LukasH
No jenže na to by si musela víc věřit. V tomhle rozpoložení je asi ráda, že nezkazí. :D:D
Reagovat
PetaM
Měla by aspoň o to kratší výměnu :) Buď to vyjde, nebo to Sakkari doběhne a zabije :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ji to nikdo neřekl!:(
Reagovat
PetaM
A je to tady :D Čistou hrou v řiti :D
Reagovat
Jon61
|Petra skvělá práce! Řecký morální odpad zahrál někdy neskutečné míče. Snad to Petra dohraje.
Reagovat
tommr
vykřesala jiskřičku naděje. Doufám, že ve třetím úplně neodpadne fyzicky. Vypadá, že toho má opravdu dost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ty křeče mě děsej!
Reagovat
tommr
Markéta si s nima poradila tak to snad zvládne i Petra ...
Reagovat
sojka1
Maky hnali divaci, Peti ma celkem mrtvo...
Reagovat
George_Renel
chci vidět čelenku dolů!
Reagovat
Fandina
To byla výměna ..... Petruška ji vedla do vítězného setbolu. Pěkně.
Reagovat
Andrew89
tak ten poslední míč byl masakr....bomba...mohlo by tohle podvodnici zlomit!
Reagovat
EllNino
Tak ta výměna na 7:5 byla bombová ... "Au tyvole" :D
Reagovat
d@ve
jj :D
Reagovat
smazaný uživatel
To byla reakce na tu křeč! :)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Dobry-den
super
Reagovat
Fandina
Tak slyším pár ojedinělé výkřiky Petro mezi těmi ne moc diváky. Všichni jsou u soch u FF a Tsitsi :-).
Reagovat
Fandina
6:5 ve druhém, teď by to fakt chtělo BB Peti. TB se moc bojím. Ale Sakkari si fakt věří, chtělo by to také a přesněji.
Reagovat
Fandina
Jooooooooo Petra odvrátila BB a zařvala, takže super, snaha tam je, jen aby to stačilo a nebylo jí málo.
Reagovat
Alien
To je ubohost!
Reagovat
tommr
???
Reagovat
Fandina
SAkkari vyhrála Rabat a tady porazila Zvonek, Petko, Pavlju a Kontaveit.

Ježiš to těžká soupeřka.
Reagovat
Fandina
Pořád doufám, že to Petra otočí. Ale Sakkari má ten set v zádech, tak to bude těžké. Petruška je fakt nějaká nevýrazná a Klárka říkala, že Petra naznačovala, že má křeče. Když je tam taková zima, možná by bylo super dát nohy do legin. KrejSi tak také teď hrály.
Reagovat
LukasH
Ona Řekyně blbě nehraje, ale stačilo by jí zatlačit. Petra nehraje vyloženě špatně, ale má toho dost. Nevidím odhodlání.
Reagovat
Andrew89
má nějaký kreče od konce prvního setu
Reagovat
Andrew89
no ještě,že tak :D
Reagovat
Jon61
Řecká křivačka (nevím jaký je ženský rod od křiváka) dokáže zahrát neskutečné míče. Petra bojuje, ale štěstí bude asi přát Sakkari.
Reagovat
Frick
(kvůli obavám, že to padne na druhou stránku)

Celou dobu jsem si myslel, že jí jde o WCMD, vlastně bych asi pak i utrousil něco o tom, že mohla zkusit zabojovat v kvaldě, i když zase by člověk chápal, že nechtěla končit někde zastrčená na kvalifikačnim dvorci.

Nakonec chtěla WCQ.

Bohužel, ale to jí prostě nedostala právem. Přirpavit o ní nějakou domácí naději ve prospěch někoho, kdo je předvedl neskutečnou liknavost, to by fakt nebylo fér. :-(

Bohužel, taková Maša nebo Sara daly Lucce dva kanáry.
Reagovat
Jon61
Petro, Petro! Další šanci nemusíš už dostat.
Reagovat
EllNino
Skvělý, brejk a následný dárečkový gem, bože ...
Reagovat
Andrew89
strašně to odevzdala...uplně zbytečně
Reagovat
Torn
Já to nemám čas moc sledovat, ale to Petra hraje tak blbě?
Reagovat
Andrew89
hele zas uplně blbě ne. Vyloženě blbě hrála v Madridu s Mladenovic. Tohle je takový, že jí podvodnice moc zadarmo nedá
Reagovat
Torn
No, je nadupaná z Rabatu ještě furt, řecká čalamáda, snad vylítne....nechtěl bych riskovat, aby s ní Karolína vylítla znova. :D
Reagovat
LukasH
Petra vypadá dost rezignovaně. Nevidím žádný bojový výraz ani se nepovzbuzuje...
Reagovat
com
du hají, tak abych nezapomel.. Gratulka Karoline, Markete i Kvitove :D
Reagovat
PetaM
Děkujeme nejvěrnějšímu fanouškovi Petry Kvitové za podporu! :*
Reagovat
Fandina
Doufám, že Petra to po tvém přání vyhraje. To se nedá, prohrát, když je na stejné úrovni s hrdinkou dne a stabilitou.
Reagovat
EllNino
Neskutečné, neskutečné, neskutečné, nemám slov :) ...

Zítra proti JoKo to ale bude těžké
Reagovat
dadaft
jj, ta se teď nějak vzpamatovala a z posledních zápasů má skóre 12-2 !
Reagovat
Jon61
Sakkari nesnáším, je dobrá tenistka, ale křivák člověk. Vloni viděla. že Karolínin míč skončil v kurtu, přesto to nepřiznala. 5ecká špína je teď ve formě, Petra to bude mít hodně těžké, navíc v Římě to pro ni nebývá slavné.
Reagovat
Pavlis
Večerní zápasy Petře prostě nesedí. Muselo by se začínat nejpozději ve 20:05 hod, aby to bylo hratelné. Navíc je to přesně týden, dva turnaje po sobě. Rychle nabyla a lehce pozbyla. Nevím, co bych k tomu více řekl.
Reagovat
Fandina
Mám takový dojem, že letos někde hrála pořád večer a dařilo se jí, jestli na AO nebo nevím kde to bylo. Ale jinak celkem souhlasím. Že se jí asi líp hraje na začátku dne, než někde čekat. Tady navíc dva zápasy za den.

Pořád ale doufám, že se nějak soustředí, zabojuje a zkusí otočit. I když dva sety, bude to těžké.
Reagovat
Andrew89
ano, bylo to AO, ale tam jí to nevadilo, jelikož tam neni zima. TEd už v řimě nebude moc teplo, takže to lítá pomaleji než když je odpoledne a teplo
Reagovat
PetaM
Bylo to i Sydney :) Často končila po půlnoci :D
Reagovat
Fandina
Asi ano, já si to tak přesně nepamatuji. :-)
Reagovat
Torn
Po Miami hrála od 24. - 28. 4., potom 4.5. - 9. 5. a pak za týden...takže tam určitě čas na nabrání sil byl. Petra je profesionálka a holt noční zápas musí na někoho padnout.
Reagovat
EllNino
vždyť o silách nic neříká :)) říká jen, že to je přesně po týdnu večerní zápas, snad to tentokrát zvládne lépe
Reagovat
Torn
Já vím, tím jsem chtěl říct, že by se mohla hecnout, ale Sakkari je rozjetá a očividně se po lonsku v Římě cítí (navíc má titul z Rabatu). :( I když je pravda, že pro Karolínu by to mohla být případná satisfakce, kdyby jí potkala v SF.
Reagovat
Nenela
Nemalujte cerya na zed, jeste nix neni ztracene a ja skalopevne verim, ze to Petra da.
Mne absolutne dojala Marketina bojovnost, i kdyz uz sotva lezla, dala jsem prednost sledovani jejiho zapasu. Neuveritelne!
Reagovat
tommr
Petra asi na výkony Karolíny a Markéty nenaváže. V závěru prvního setu úplně zvadla a neumím si představit, že by ještě zápas proti nabuzený soupeřce mohla otočit ... :(
Reagovat
Andrew89
ještě to neni tak hrozný asi...čelenka je stále na svém místě:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, takovej peknej začátek a takhle to podelat!
Pojď to ubojovat!
Reagovat
d@ve
Ajajaj, Pétě to nějak nejde.. :/
Reagovat
Frick
Super Maky, nádhera, ale mám obavu, aby se neoddělala. Od začátku týdne strávila na kurtě už skoro sedm hodin...
Reagovat
Fandina
Tak, Petruška už je také na SuperTennisu a dneska, vždycky když tam naše holky daly, tu část zápasu vyhrály. Katka tam nebyla, ale Kája i Maky ano.
Reagovat
Fandina
dali
Reagovat
Fandina
Ale ne, Petra přišla o podání a je nějaká moc chybující.

Fakt je potřeba tam poslat pár Čechů, aby ji vybudili.
Reagovat
Frick
Měla ólvejsky?
Reagovat
Empe
Navázat další výhrou bude pro Maky strašně těžké, ale už má splněno nad plán, takže hurá do toho, jen tak pro radost, třeba to vyjde. :) Dneska vynikající, neskutečná výhra vůle nad hmotou.
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že naváže, spíš jde o to, že dneska už jí ke konci chytaly křeče. Potřebovala by zregenerovat.
Reagovat
Fandina
Klárka je dobrá, přeběhla od soch na centr, od Maky ke Kvitce a jak si to tak vybavuji, není to sice daleko, ale já měla dojem, že to zvládla na to tata. :-)))
Reagovat
sojka1
jeste by mohl pribehnout nejaky divak, Peti to tam ma nejak komorni... :-)
Reagovat
Fandina
Jj, asi to zvýšené vstupné na Rogiiiiiiiiho. :-))
U soch je to za hubičku ... :-)))
Reagovat
Fandina
I když sorry, Rogiiii teď hrál na Grandu, či jak se to jmenuje.
Reagovat
aape
Tak Markéta dnes opravdu skvělá!! Obrovská gratulace!
Dnes si asi sáhla na dno sil, ale zvládla to výborně
a atmosféra taky výborná..
Reagovat
dadaft
gratulace Markéto,
na tenhle den budeš asi vzpomínat,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fransoas
Markéta Vondroušová si zaslouží velké absolutorium.Sehrála v jednom dni dva těžké třísetové zápasy.Obrovská gratulace !
Reagovat
Dobry-den
Markéta Vondroušová.Dnes pouze velké absolutorium.Sehrála v jednom dni dva těžké třísetové zápasy.Oba byly hodně těžké.obrovská gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Vámi.Napsali jste to přesně.Markéta Vondroušová dnes pouze velké absolutorium.V jednom dni sehrála dva těžké třísetové zápasy.Oba byly hodně těžké.Obrovská gratulace.
Reagovat
dadaft
Markéta Vondroušová sehrála v jednom dni obrovské absolutorium. Zaslouží dva těžké. Třísetová gratulace.
Reagovat
Ela-fon-isi
Přidávám gratulaci a díky za nádhernej tenis a adrenalin takovej, že jsem to musela lit vyběhat. :-)
Reagovat
FulnekUltras
I ti mramoroví chlápci nad tribunami z toho ke konci byli doplštajf. Takhle se bojuje v tranzu nejen za sebe. Ještě štěstí, že bágl mám sbalený víceméně furt... ;-)
Reagovat
Fandina
KrejSi proti Kuder Zvonek hrají MTB. Tak snad to dají, pojĎte!!!
Reagovat
Fandina
A je to tam, ale jak hrály to jsem neviděla.
Reagovat
Andrew89
božská to dívka. Komentátoři z ní jsou nadšení a my všichni s ní!! gratulace...neskutečná jízda dneska

Ted zápas Petry s podvodnicí...PEtro ukaž jí kam patří
Reagovat
com
do ctvrtfinale? :D
Reagovat
Andrew89
tesim ae az Vika zitra vyhraje:)
Reagovat
com
ale bude dal nez Kvitova :D
Reagovat
EllNino
jaj, na kolikátém turnaji letos? :D aspoň někdy no, občas to přijít musí
Reagovat
Fandina
Petruška ach jo, z tří nula na tři tři. Ach jo. Snad to bude pokračovat, jak první tři game. Peti pojď!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fransoas
Markéta Vondroušová.Dnes pouze velké absolutorium.Sehrála v jednom dni dva těžké třísetové zápasy.Oba byly hodně těžké.obrovská gratulace.
Reagovat
vendulkabendulka
Dva tříseťáky, Markéta je obdivuhodná. Posouvá se na své maximum, #36.
Reagovat
sojka1
uhrala toho vic nez chlapi na GS.. ;-)
Reagovat
Fandina
Gratulka Maky. Je to tam.
Reagovat
dadaft
na nabitém Pietrangelim diváci skandují "Mar - ke - ta Mar - ke ta" a technicky a takticky vedený, brutálně fyzický zápas vrcholí,,,,,,,, pak asi přistaví sanitky...

no, možná trochu přeháním, ale zítra bude pro vítězku hodně těžké se rozhýbat...
Reagovat
Fandina
Jj, řvali neskutečně. :-))
Reagovat
Andrew89
mají vkus..ví, kdo by měl jít dál :D
Reagovat
sojka1
snad to ted divaci uz dohrajou.. :-))
Reagovat
dadaft
zatím nee,,,,,,,,,,,

po vítězství nad Halep na antuce by měl být povinně den volna, ať si to může vychutnat,,,,,,,,, tak doufám, že to už Maky dotáhne, ať to je ještě lepčí,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
tak jo !!!!!!!!!!!!!!!
je to tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
živijó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
sojka1
:-))) zaslouzila si to!
Reagovat
FulnekUltras
takže teď už jen přeji příjemné průnikové zážitky ze zápasů Petry přítomnosti a Petry budoucnosti. Maky to dá. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist