Plíšková neuspěla proti Radwaňské ani posedmé a v Singapuru končí

28. 10. 2016, 13:00
Aktuality 296
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková se do semifinále Turnaje mistryň nedostala. V přímém souboji o postup ze skupiny prohrála s Polkou Agnieszkou Radwaňskou, s níž prohrála i sedmý vzájemný duel a znovu neuhrála ani set. Polská obhájkyně titulu si o finále zahraje se světovou jedničkou Angelique Kerberovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se svým premiérovým Turnajem mistryň loučí po zápasech ve skupině a s bilancí jedné výhry a dvou porážek.

Při svém debutu sice zdolala po odvrácení mečbolu Španělku Garbiñe Muguruzaovou, ale pak prohrála třísetovou bitvu se Světlanou Kuzněcovovou, i když byla čtyřikrát pouhé dva míčky od vítězství.

Dnes tak nastoupila proti Agnieszce Radwaňské a s Polkou si to rozdala v přímém souboji o postup do semifinále. Odhodlání jí nechybělo. "Tohle je poslední turnaj sezony, nechám tam zítra úplně všechno," prohlásila den před utkáním. Jenže v hlavě zároveň měla vzájemnou bilanci 0-6. "Je chytrá a moje hra jí asi sedí. Nikdy jsem proti ní neodehrála dobrý zápas. Je šikovná, umí stopbaly a prohozy a má nepříjemnou hru," uvedla Plíšková už po losu skupin.

A že čtyřiadvacetiletá Češka na o tři roky starší Polku neumí, se potvrdilo i dnes v Singapuru. Prohrála s ní i posedmé a ani tentokrát neuhrála jediný set. Přitom v první i druhé sadě měla výhodu brejku.

"Byl to divný zápas, ale špatně jsem nehrála. Měla jsem šance v prvním i ve druhém setu. V obou setech jsem měla brejk, ale pak jsem nedokázala dobře zaservírovat. Byl to těžký zápas. Ona tady loni vyhrála, cítila se tu dobře. Sice to bylo zase na dva sety, ale měla jsem hodně šancí," řekla Plíšková. "Radwaňské tady sedí povrch. Hrála opravdu výborně. Moc nechybovala, snad jen párkrát v prvním setu."

Kouč Jiří Vaněk prohlásil, že jeho svěřenkyně vstoupila do zápasu výborně, jenže nakonec vyhrála lepší a zkušenější hráčka. "Karolína měla v každém setu malou šanci, ale jak ji cítila, že přichází, tak asi trošku zaváhala a malinké chyby rozhodly," řekl Vaněk. "Karolína se ještě musí trošku učit, aby měla na lepší hráčky. Jinak jsem ale spokojený a pyšný, jak to tady odehrála," dodal.

"Ona začala skvěle podávat a já se jen modlila, aby netrefila první servis. Ale naštěstí jí to nevydrželo celý zápas," komentovala Radwaňská. "Byl to vyrovnaný zápas, musela jsem předvést maximum, abych ho dokázala vyhrát. Jsem šťastná, že jsem se svou hrou uspěla a postoupila do semifinále."

Statistiky zápasu
Radwaňská - Plíšková
2 esa 6
3 dvojchyby 2
59 % 1. podání 'in' 52 %
15 winnery 27
8 nevyn. chyby 29
11/15 hra na síti 17/24
5/8 brejkboly 3/7
čas: 1:18

Finalistka letošního US Open Plíšková sice nastoupila se zatejpovanou rukou, ale začala dobře. Mohla se spolehnout na servis a při svých prvních třech servisech ztratila jen dva fiftýny. Ve výměnách hrála přesně i agresivně, tlačila se po returnu i k síti a za stavu 4-2 měla šanci znovu vzít Radwaňské podání. Jenže míček po jejím úderu skončil těsně vedle lajny, což potvrdilo jestřábí oko. "Mohlo to být 5-2 a byl by to úplně jiný zápas, třeba by znervózněla," řekla Češka po zápase.

Sedmadvacetiletá Polka se pak zlepšila, tradičně skoro nekazila, k tomu dobře podávala a přidala dva skvělé vítězné returny. Tím z bekhendu do rohu vzala podání Plíškové na 4-4 a forhendovým ukončila první set. "Mezi osmičkou nejlepších rozhodují maličkosti a vždy pár balonů. Ona v rozhodujících chvílích nechybovala, zápas kontrolovala," řekla Plíšková.

Kouč Jiří Vaněk o pauze povzbuzoval, že přijde šance a zápas rozhodne třetí set. Po dalších dvou gamech a skóre 0-2, to tak nevypadalo, ale Plíšková se zvedla. Zkusila přitlačit, v následujících třech hrách ztratila jen jednu výměnu a vedla 3-2 s brejkem v zádech.

Jenže vzápětí si neudržela podání a bylo srovnáno. Plíšková měla ještě brejkbol na 4-3, ale ve výměně neuspěla a koncovku setu i utkání nezvládla. "Odehrála jsem nejhorší game v utkání," komentovala šestou hru. Plíšková měla ještě brejkbol na 4:3, ale ve výměně neuspěla a koncovku setu i utkání měla pod kontrolou Radwaňská.

Jen těžko se v závěru dala najít ve tváři Plíškové víra v úspěch. Její zmar doložila osmá hra, v které přišla o servis po dvou smečích trefených do sítě. Z posledních 13 výměn uhrála jedinou a nakonec tak prohrála 5-7 3-6.

"Trošku už mi chyběla jiskra, úplně mi to tady nesedlo, ale je to zkušenost do příště. Věřím, že se sem vrátím a bude to lepší. Vždy si musím na všechno zvyknout," řekla.



Radwaňská, jež v Singapuru obhajuje loňský triumf, se v semifinále utká s vítězkou Červené skupiny Němkou Angelique Kerberovou. Ve vzájemné bilanci se světovou jedničkou vede 6-5, letos se spolu utkají poprvé.

Druhou semifinálovou dvojici tvoří slovenská debutantka Dominika Cibulková a Ruska Světlana Kuzněcovová. Ta se do Singapuru kvalifikovala na poslední chvíli a poprvé od roku 2009, ale už dosáhla svého nejlepšího výsledku.

Poslední českou finalistkou Turnaje mistryň zůstává Petra Kvitová, která hrála o titul loni. Kvitová je také poslední českou vítězkou Masters, turnaj vyhrála v roce 2011.

 

• TURNAJ MISTRYŇ 2016 •
Singapur, tv. povrch / hala, 7.000.000 dolarů
páteční výsledky (28. 10. 2016)
Bílá skupina
Radwaňská (2-Pol.) - Kar. Plíšková (4-ČR) 7-5 6-3
Muguruzaová (5-Šp.) - Kuzněcovová (8-Rus.) 3-6 6-0 6-1

 

TABULKY BÍLÉ SKUPINY
Výhry - Prohry Bilance setů Bilance gamů
1. Kuzněcovová (8-Rus.) 2-1 5-4 38-51
2. Radwaňská (2-Pol.) 2-1 5-2 42-36
3. Plíšková (4-ČR) 1-2 3-5 47-43
4. Muguruzaová (7-Šp.) 1-2 3-5 38-35
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

296
Přidat komentář
brixner
To ej jasný!
Reagovat
Lunej..
Kdo?
Reagovat
Dobry-den
Kája
Reagovat
Lunej..
z Plzně?
Reagovat
slacker
zez Plzne
Reagovat
FulnekUltras
na letošním TM jen potvrzuje trend neustálého zpomalování hardů - s cílem prodloužit (podle iniciátorů zatraktivnit) výměny, což samozřejmě nahrává techničtějším a běhavějším typům. Bum bum styl, natožpak dávný servis-volej v těchto podmínkách jakoby přestávají fungovat, a úspěch náhle slaví tenistky, které ještě před 4-5 roky byly v top-10 víceméně do počtu. I když určitě trochu přeháním - právě Aga, Angie, Světla a vlastně i Cibuľka si to za svou dlouhodobou dřinu a vytrvalost opravdu zaslouží. V sf je teď všechno otevřené - a my můžeme být rádi, že i přes tuto situaci, kdy klasická zůstává jen tráva s antukou, máme dvě "ranařky" pořád hodně vepředu, plus Barču, jíž "měkčení" povrchů také celkem vyhovuje a možná i díky němu se na sklonku kariéry dostává nejvýš, co kdy byla. Za to jí určitě odpustíme i nějaké to "alternativní" pódium... ;)
Reagovat
D@nny
chorý mozek si neodpustil...
Reagovat
FulnekUltras
argument?
Reagovat
D@nny
já myslím, že víš chorý mozku nebo si jenom na chytrého hraješ?
Reagovat
FulnekUltras
pořád žádný tvůj argument nevidím
Reagovat
Fandina
Aletrantivní podium, to je to o čem mluvil. K čemu to je, tahat do všeho politiku.
Reagovat
FulnekUltras
Já náhodou Barče věřím, že kdyby šlo opravdu do tuhého ;) a seděla by už s jednosměrnou jízdenkou ve vlaku směr Západ, tak se (bez ohledu na shodu křestních jmen s jeho dcerou ;) zachová přesně stejně, jako Jirka Hrzán na Hlavním nádraží v září 1968, kdy se minutu před odjezdem v kupé se svými kamarády, kteří s nadšeně plamennými výrazy v očích mířili rovnou za lokomotivou do "svobodného" světa a záchytných lágrů v Bavorsku, velice slušně rozloučil (v případě Barči "Ahoj Tome, čau Karolíno" ;), vzal si své zavazadlo a vystoupil zpátky ven - žít v zemi, kde ho nedržely v první řadě peníze, kariéra ani momentální nastavení společenského systému.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že do všeho pleteš politiku a vůbec si neuvědomuješ, že spousta lidí tohle neřeší a ani je to nezajímá. Takže tvoje přirovnávání a neustálé vyvozování a hledání politiky u všeho je k ničemu. Uvědom si prosím, že se každý narodíme do nějakého prostředí a že pokud někdo nemá ambice politicku řešit, tak se tím vůbec nezabývá. Je mu jedno, jestli je u vlády ten nebo onen. A tak to má být. Politici jsou tu od toho, aby řešili společné záležitosti a druhým to má být jedno. Takže nechápu, proč pořád cpeš do sportu politiku. Normální člověk se tím nezabývá.
Reagovat
D@nny
jen doplním, že na webu o tenise kór ne...
Reagovat
Lunej..
Jenže FU není zřejmě normální, to je ten problém. :)
Reagovat
D@nny
holt chorý mozek
Reagovat
Lunej..
FU není hloupý, je to určitý styl vyjadřování, póza, druh humoru atd., jen je s tím už opravdu otravný.
Reagovat
FulnekUltras
Tak je jasné, že potenciálnímu tchánovi ;) se nějaká ta jeho libůstka těžko odmítá. Tím spíš, když narychlo sehnané stádečko "alternativců", cítících - pokolikáté už??? ;) - akutní "ohrožení demokracie" ;))), vedou na maloměšťácky pokřivená jevištní prkna, co znamenají sotva vnitřní Prahu a nejbližší okolí, takové "mravní kapacity" ;))) jako Ruml, Žantovský nebo Gazdík. Přičemž Dusilová, která modrosoudruhy naposledy těžce zklamala neumělým koktáním z papírku, byla operativně nahrazena přece jen o něco pohotovějším éterickým vážkodlakem Bártou. Plus v čelo postavený kašpar v "pouličně" ;))) pojaté kulisácké bundě a šále, s nimiž vymetá podobné trucakce už od Činoheráku 1989 - patrně měl vyvolat dojem, že kdyby jako něco, disponujeme i fyzickou silou...chyběla už jen nějaká aktuálně inovovaná placka na klopě... ;)))
No to se pak člověk jen tak s křečovitým úsměvem dívá kolem sebe a uvažuje, jestli zrovna tady stojí správně a jestli v dané žabomyší válce má vůbec smysl se kamkoliv stavět. ;))) Barča z toho byla trochu nesvá, ne že ne - ale ono se vlastně vůbec nic nedělo, takže se zase hezky uklidníme... ;)
Reagovat
Lunej..
Proč to tak prožíváš? Každý má svůj názor a každý si ho také udělá. A nějaké věty od umělců mě vůbec nemusí zajímat, natož rozhořčovat.
Reagovat
FulnekUltras
Však spravedlivě rozhořčení jsou zatím jen posthavloidní modrosoudruzi... ;) Jak už jsem psal včera, taky s tím posledním Zemanovým ustupováním šikmo do Číny ;) nesouhlasím, ale tenhle nízko(???;)rozpočtový tructyjátr je bohužel ještě trapnější...
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že jsi rozhořčen na Zemana i na ně, kteří jsou rozhořečni, takže jsi na tom mnohem hůř.
Reagovat
FulnekUltras
tak to jo... ;)))
Reagovat
Fandina
To že tam šla je její věc a důvod může být úplně jiný, než ty tu uvádíš. Nelíbí se jim, co Zeman dělá, tak se k tomu vyjadřují. A je to jejich věc.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
A.R.R.
Aga porazila Káju i posedmé, ovšem v prvním setu se mi Káji hra hodně líbila a měl jsem docela bobky, že to dneska klapne a Agu vyřadí. Koncovka prvního setu mě potěšila, pak jsem musel odejít a děsil se, že se Kája ještě chytí, páč servis jí až na ten poslední gem šplapal parádně.

No zítra Angie....to asi neklapne, ale třeba jo :-D
Reagovat
dunphy
Co je to za přístup? Prej asi jo.

SAMOZŘEJMĚ, ŽE KLAPNE!!! :D
Reagovat
A.R.R.
Místopředsedo, já jen trochu tommruji pro štěstí ;-)
Reagovat
dunphy
Aga zítra nemá šanci a bude ráda, když nedostane dva kanáry :(

...dělám to správně? :D
Reagovat
A.R.R.
Výborně, myslím že postup je již jistý :-D
Reagovat
FulnekUltras
Možná předčasné finále...
Reagovat
letityfanousek
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253214196-zpravy-v-16/216411016001028/
čas 21:34 - "Kateřina Plíšková si semifinále v Šanghaji nezahraje" - au au

Ale gratuluji k turnaji mistryň. Snad to vyhraje nějaká sympatická holka, ne jako vloni
Reagovat
FulnekUltras
všade nám dnes treba špecialistov... ;)
Reagovat
tommr
naše jediná zbývající hráčka Lucka Šafářová hraje už od 7:30 takže bude zase nutný brzo vstávat ...
Reagovat
milik254
v sobotu
o prázdninách
kvůli SF
o půl osmé

to tak
Reagovat
misa
Kvůli Lucii klidně ve dvě v noci :)
Reagovat
VlS
Taky tak
Reagovat
smazaný uživatel
Podívám se na záznam
Reagovat
Fandina
Háček. Ale na Makarovou s Vesninou to opravdu neumí. Doufala jsem, že se jim podaří je konečně přehrát, ale bohužel. Makarova s Vesninou hrají dost tvrdě a Háčka si s nimi neuměla poradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se projevuje kvalita Rusek v singlu, jsou to prostě celkově lepší hráčky
Reagovat
tommr
to taky, ale hlavně je tam nějakej psychickej blok což je vidět hlavně na Lucce Hradecký ...
Reagovat
VlS
Teď mě tady sežerou, ale Andrea udělala zásadní chybu, že odmítla deblové partnerství s Peng a vrátila se k Lucce.
Reagovat
blixa
Nesežerou, je to tak. Ale partnerství je věc složitá, i v deblu ...
Reagovat
FulnekUltras
ale guwno...Hráďa má sice občas značné herní výkyvy (což je u BL vidět mnohem víc než na saku), ale slečna sládková rozhodně není ta, která by si dnes mohla vybírat.
Reagovat
janek_da
Tak jsem ochutnal a nic moc. Vlse nedoporučuju, aspoň ne k večeři.
Reagovat
VlS
Ty nechceš mít večeře na rok dopředu?
Reagovat
janek_da
tebe ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
každý chvilku tahá pilku.Dneska to byla Andy,jindy to je Hráďa. Proč riskovat nepohodlné novoty s Číňankou(logisticky nepohodlné),Hačka si spolu naplánují program snadněji. Že by si Štěpec do mixů vybíral tu nepravou?
Reagovat
Fandina
Přesně tak. A nejen Štěpec i ostatní v mixu s ní byli úspěšní. A má i víc deblových titulů než Andrejka.
Reagovat
smazaný uživatel
zberdychovatěly,opravdu úsměvné po těch siláckých řečech před turnajem.
Reagovat
tommr
končí na TM ve čtvrtfinále když zápas proti Ruskám opět nezvládly ... :)
Zklamala zejména Lucka Hradecká, která dneska hrála doslova příšerně. Fakta o tom vypovídají zcela jasně:
Andrea Hlaváčková dneska podávala celkem pětkrát a všechny svoje servisy bez problémů vyhrála. Nečelila při nich ani jednomu brejkbolu ...
Lucka Hradecká taky podávala celkem pětkrát, ale 4 svoje servisy prohrála a i při tom jednom co získala musela čelit dvěma brejkbolům ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona ještě příležitost bude
Reagovat
tommr
jj to mě taky strašně mrzí. Na jejich přímou konfrontaci jsem se moc těšil ... :)
Reagovat
misa
Nebýt obratu týmu Bucie, tak debly s českou účastí neuhrály na TM ani set.
Reagovat
tommr
je docela paradox, že do semifinále TM se z našich nakonec dostala jen Lucka Šafářová, která se letos v singlu tak trápí. Zároven to není dobrý vysvědčení pro ty ostatní (včetně Petry, která se na TM ani nedostala) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebýt Bethanie, tai by ve 4 hře také nic moc neuhrála?.společná chemie je vede k vítězství
Reagovat
tommr
hra s BMS sice Lucce nesporně prospívá, ale na kurtu si Lucka odvádí svůj díl práce a poměrně často bývá dokonce tahounkou týmu ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo to nepopírám, Bethi řádí na síti a Lucka na podání a od zadu
Reagovat
misa
Debl je jiná soutěž. Tam nemusí Lucka tolik běhat, takže kondiční výpadek není tak vidět.
Reagovat
Frick
Netrhá si teď vlasy, že nominoval Hradeckou do FC místo Andrejky :-O

(ne, asi netrhá:-D)

No ale kdyby Kája/Bára/Petra se omluvila, koho by vzal jako náhradníka? Já tipuju, že Katku.
Reagovat
misa
Věří, že se rozhodne ve dvouhrách.
Reagovat
Frick
Prd. Prostě se mu to zdála Hradecká jako dobrá případná alternace do debla. No ale první volba bude asi určitě Kája s Bárou.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude, ale Kaja je dost už zmasakrovaná a klidně se může zranit. Lucka, která vypadávala v 1. kolech je unavená a sere na to, příště bych ji nenominoval?Petra se taky mohla urazit, že nebude již 1 a tak raději nepojede?.u Lucky jde o ego, že by byla až ta 4., žádná únava v tom není, to jsou keci
Reagovat
misa
Urážet Lucii ti jde dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji neurážím, jen říkám svůj názor. Myslíš, že Kája není unavená ????
Reagovat
misa
Je jí o 6 let méně a neprodělala nemoc, která ji mohla ukončit kariéru. Pokud o Lucii tvrdíš, že lže, tak je to urážka.
Reagovat
misa
*o 5 let méně
Reagovat
smazaný uživatel
Nemoc prodělal před rokem a jak vidíš, tak na TM lítá dobře a říkala, že už je zravá?vždyť šlo jen o 1 zápas v deblu a ani nemusela jezdit někam na cizí kontinent?.Petra prodělal taky mononukleozu před rokem a bude hrát ještě WTA Elite Trophy, týden před FED Cupem
Reagovat
misa
Rýmu Lucka fakt neměla. Dále asi diskuzi nemá cenu rozvíjet...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale mělo se to udělat jako na Slovensku, kde Lacko a spol dostali pokutu?Lucka, Berda a spol. v dětských a juniorských letech trénovali za velkého přispění státu a měli by mít povinnost reprezentovat.

Syn pár let hrál tenis závodně, trénoval individuálně 3 krát týdně plus kondičky a stálo mě to v zimě se startovnými a výplety až 10 tis. Kč/měsíc. Vím, že ve Spartě, CLTK, Prostějově vybreaní hráči pobíraji nemalé dotace od státu, samozřejmě, že musí mít výkonnost a dřou jako koně..i 2 až 3 hod tréninku denně
Reagovat
misa
Tenis je drahý sport. Lucie má v reprezentaci splněno. Máme dost dobrých hráček, které můžou být v nominaci Fed Cupu místo ní.
Reagovat
misa
Nejde přece o jeden zápas. Pořád by musela trénovat. Takhle bude mít delší odpočinek.
Reagovat
smazaný uživatel
Chce to chinin, úplnou dietu, výplachy žalůdku a klistýr až se ta nemoc lekne a uteče
Reagovat
blixa
A doufat a modlit se, že uteče dřív než pacient zemře ... ;-)
Reagovat
tommr
já bych jako čtvrtou hráčku (deblistku) v nominaci radši viděl Lucku Šafářovou nebo Andreu Hlaváčkovou. Když Lucka Hradecká nemá svůj den tak je absolutně nepoužitelná a poslední dobou je to čím dál tím častěji ...
Reagovat
Frick
Luce nechte klid. Zítra nebo (lépe) v neděli odehraje poslední zápas sezony a bude mít prostě volno.

Kdyby byla nominovaná, tak má tejden volna a pak v pondělí-úterý už zase bágl, letiště a celej tento kolotoč.
Reagovat
smazaný uživatel
určitě si trhá vlasy a má v kalhotech z toho ,co tomu řekne Frick
Reagovat
VlS
V případě potřeby povolá Lucku, jsou tak domluvení.
Reagovat
Krisboy
SHIT!
Reagovat
tommr
náš pár definitivně potápí když ztratila po čtvrtý servis (dokonce čistou hrou!) a Rusky budou podávat na vítězství v zápase ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Hradecká je na servisu naprosto příšerná
Reagovat
smazaný uživatel
pamatuji doby,kdy soupeřky na jejím servisu neměly šanci
Reagovat
Krisboy
Mívala jeden z nejtvrdších na tour. Umí (nebo uměla) i přes 200km/h.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to zapoměla??? Finále bude Bucie vs Makaróni
Reagovat
Krisboy
Nevím. Mohla mít třeba nějakej (i drobnej) zdravotní problém - rameno, loket - a třeba trochu změnila techniku nebo držení rakety nebo kdovíco...anebo prostě a jenom stárne a ztrácí sílu :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi už ho moc netrénuje a ruka slábne
Reagovat
smazaný uživatel
ale to i v singlu bývala v TOP50
Reagovat
tommr
náš pár zatím drží ve hře. Nejdřív vybojovala důležitej rebrejk na 4:4 a pak si znovu udržela servis (zatím ho ještě dneska neztratila ani jednou) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea je lepší na servisu i na hře od základní čáry, chyby tam jsou, ale to je spíš daný tím, že se snaží to vzít na sebe... Lucčiný auty jsou hodně zbytečný a háčka tím ztrácejí hodně bodů, o servisu ani nemluvím...
Reagovat
Krisboy
Tak že by přece jenom ještě...? Chtělo by to dorazit hned teď. Další brejk, prosím!
Reagovat
Frick
1) Karolína Plíšková
(WTA 1500 Singapur RR 1W 2L, 370 b.)

Premiérový TM nebyl pro Káju příliš poveden. I přes přítomnost nejneoblíbenější soupeřky Radwanské to byla hratelná skupina, leč Kája tuto šanci nedokázala využít. Nad prvnimi dvěma soupeřkami vedla po hladce vyhrané první sadě s brejkem i v té druhé, leč pak přišly horší chvíle, jenž znamenaly ztrátu druhé sady a nutnost rozhodnout v té závěrčné. Ta byla v obou případech značně divoká a úspěšná jen v prvním případě. Co se dá dělat - věřim, že Kája měla na to obě porazit hladce 6:2 6:4 atp., ale bohužel nedokázala stabilně hrát to své, místy značně haproval servis a i dost přibývaly UE. Ve třetím zápase se pak opět potvrdilo, že na Agu umí jako Lucka na Petru. Teda vlastně ne. Lucka je schopná brát Petře sety. Kája Aze nikoliv. Snad se nám bude Kája moci nabídnout reparát už za rok....

ZNÁMKA: 3 (5/10)

2) Bára Štefková
(ITF 140 Poitiers Q2, 1b.)

Bohužel, Bára nedokázala projít kvaldou nabušeného ITF-ka. Poslední dobou se trochu trápí.

ZNÁMKA: 3- (4/10)

3) Tereza Smitková
(ITF 140 Poitiers Q2, 1b.)

Poněkud kuriozní turnaj. V prvním zápase jí za stavu 5:0 skrečla soupeřka, aby pak pro změnu v dalším Terka dala soupeřce W/O...

ZNÁMKA: N

4) Marie Bouzková
(ITF 100 Tampico R32, 1b.)

Bohužel, Maruška po vyhrané první sadě v zápase s Jakupovičovou zcela odpadla. :-(

ZNÁMKA: 3- (4/10)
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy ty máš, človeče, na toto čas? Ale pekné od teba. ;)
Reagovat
Frick
Dnes to bylo velice lehké, pořádně si zahrála jen jedna hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
konečně něco udělaly na returnu už bylo na čase
Reagovat
tommr
je dneska opravdu tragická a přišla po třetí o svůj servis. Zápas je už zřejmě ztracenej ... :(
Reagovat
PetaM
Především Andrea je u sítě k hovnu, když dá Lucka první servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych to tak viděl, že Andrea je na síti u namazaných balonů nedůrazná a pustí míč dál do hry
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je spíš problém, že holky odlišně servírují. Andrea tam dá hodně rotace, takže se z returnu vrátí o dost zpomalenější míček, který se dá u sítě bez problému zabít. Od Lucky jde tvrdá rána, kterou když hráčka zreturnuje, tak je to taky tvrdá rána, ze které se hůř hrají voleje.
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka tragédie, a co proboha dělá Gambreja u tý sítě furt. Hlaváčkový jdou voleje jako starýmu šou...ní
Reagovat
PetaM
Dostaňte někdo tu Hlaváčkovou od sítě, je tam spíše k průjmu než k hovnu.
Reagovat
PetaM
Zabijte ji někdo. Ani zasmečovat neumí ...
Reagovat
Lunej..
neva, Simča se poroučela taky, Mugu taky, takže co. Bojovala jsi, ale každá hráčka má své limity a s Agou ti to prostě nejde. Tak se z toho nezblázním. I tak je pěkné, že jsme na TM měly opět své zástupkyně. Takže díky za tvé letošní výkony. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč
Reagovat
Lunej..
Ne, moje řeč :D
Reagovat
Krisboy
Tak dneska je to pro českého fanouška bída (Kája) s nouzí (Háčka)
Reagovat
Davor1
Nakoniec zrejme sklamanie pre Plíškovú aj jej fanúšikov. Ako na debutantku na takomto podujatí to nebolo určite zlé, ale zrejme každý čakal, že z tejto skupiny postúpi. No už prvý zápas proti Muguruze, ktorá je tento rok s výnimkou jedného turnaja úplne mimo, a na ktorú vždy Karolína vedela zahrať a jej hra jej sedí, celkom napovedal, že tá skupina môže dopadnúť úplne hocijako. Zrejme nikto nečakal, že Kuzna bude po tej Moskve schopná vyhrať skupinu po dvoch otočkách z MP. Škoda tej Agy, že to v prvom zápase nebola schopná dotiahnúť, skvele ale zvládla ďalšie zápasy proti TOP10 hráčkam, pre ktoré je štandardne len fackovacím panákom :-))

Finále očakávam v zložení Kerber- Cibuľková, Angie tu ten povrch až nechutne sedí a strašne ťažko proti nej niečo vymyslieť, po fyzickej stránke je absolútne brutálna a vo výmene ju ani Cibuľa, ani Kuzňa podľa mňa nepretlačia, navyše s tou jej momentálne skvelou psychikou a mentalitou nadobudnutou vo finále veľkých turnajov tento rok. V druhom zápase očakávam postup Dominiky, tá na Svetlanu dokáže zahrať, v posledných zápasoch ju vždy dávala a psychicky aj fyzicky by mala byť na tom určite lepšie...
Reagovat
Frick
Plíšková vedla proti Světle *30:0, MP ale neměla, pokud vim.
Reagovat
Krisboy
ne-e
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea s Luckou jsou zatím ve všem jasně horší, snad se jim to povede v druhém setu trochu vyrovnat, aby z toho nebyl takový debakl, na který to teď vypadá :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že Pála ještě přesvědčí Štefi, aby jela na finále FED Cupu, Hradecká není vůbec ve formě
Reagovat
smazaný uživatel
Štefi už asi nepřesvědčí, navíc nehraje se Západním Německem ale s Francií
Reagovat
smazaný uživatel
A kde jsem psal, že hrajeme s Německem???:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Šteffi Graf ne, Západní Německo, Šteffi už hrát nebude taky bych si to přála ale že by zrovna Pála přesvědčil Graf aby s námi hrála finále FC vždyť ani nemá české občanství
Reagovat
Frick
Myslim si, že ta vyhraná 50k v Turecku nebo R16 v Quebecu jsou pořád trochu málo na FC. Takže Štefi ne. Zatim.
Reagovat
misa
Jakou Štefi? Jestli myslíš Šafi, tak doufám, že ne. Vždyť je už vyčerpaná a musí odpočívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně Šafi?.Vyčerpaní jsou všichni, navíc Bucie to tady vyhraje a to dodá adrenalín ?..
Reagovat
misa
"Jsem hodně unavená a jít přes hranu moc dlouho, to by pro mě bylo hodně nebezpečné."

Zdroj: http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-turnaj-mistryn-singapur-f01-/tenis.aspx?c=A161024_204832_tenis_ten

Kvůli Fed Cupu, který už vyhrála 4y, nebude Lucka riskovat zdraví.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou výmluvy, však by šlo jen o 1 zápas ve 4 hře, spíše nechce dělat 4 do party, vždy byla dvojka
Reagovat
misa
Jasně, měla reaktivní artritidu, která se může vrátit, ale vymlouvá se...
Reagovat
smazaný uživatel
super video. Páči sa mi Lipták, ako Domi tľapká po zadku. koťuha :)

http://sportky.zoznam.sk/c/154034/exkluzivne-video-po-triumfe-dominiky-cibulkovej-obrovska-radost-a-vrucne-objatia
Reagovat
smazaný uživatel
Fandim Dominice, aby to vyhrála... hraje nejhezčí tenis?..hra Agy a Kerber je z hlediska krásy k pláči, Svetlana hraje také pěkný tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavosťou je, že sa v semi stretnú dve, ktoré sa kvalifikovali na poslednú chvíľu a v 2. semi jednotka s dvojkou. 3,4,5,6 fuč.;)
Reagovat
tommr
má zase jednou svůj den. Uhraje si dneska aspoň jednou svůj servis? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Úspěch je, že zde máme nejvíce zastoupení hráček ze všech států ..4 kousky (kdy bych vzal i bratia Slováky, tak 5..:-), o tom si ostatní mouhou jen nechat snít
Reagovat
tommr
5 hráček tu máme i bez Cibule - Karolínu musíš počítat dvakrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu jsem počítal jen 1 krát, ale asi ji měla by být 2 krát
Reagovat
Krisboy
Redaktoři idnesu jsou zřejmě ještě v Riu, nebo si TM pletou s Fed Cupem :D http://sport.idnes.cz/turnaj-mistryn-hradecka-hlavackova-makarovova-vesninova-pmi-/online.aspx?online=1006328
Reagovat
historik
Hradecká a to má být takovéto podání to, o co se má tým opřít jo?
Reagovat
Krisboy
Kdo by se o její podání chtěl opřít, šeredně by se potloukl :)
Reagovat
tommr
proti Ruskám opět bez šance na úspěch. Lucka Hradecká to zazdila hned v první hře tragickým servisem ... :(
Reagovat
historik
servis Hradecké to je ale bohužel dlouho se opakující kolorit :-(
Reagovat
mac.hall
Karolína nepřekvapila. Na nejlepší tenistky nemá, občas je schopna je sice porazit , ale spíš jen ojediněle. Nemá jediný úder , který by se dal hodnotit jako výborný a sem počítám i podání. Sice dává nejvíce es , ale její servis je velmi nevyrovnaný. Názorně to bylo vidět v zápasech se Světlanou , kdy jí scházely dva míče do vítězství a nebyla schopná dát první servis. Stejné to bylo i v dnešním utkání , kdy sice začala podávat velmi dobře a chvíli se zdálo , že by i mohla uspět. Pak se ale vrátila ke svému standardu a již neměla šanci. Ve hře od základní čáry byla Aga jasně lepší , stejně jako v předcházejícím Světlana.
Reagovat
Nola
nastastie mame na Slovensku momentalne iba jednu spickovu hracku, tam sme oslobodeni od podobnych Kvito-Plisko subojov, niekto dole zakrikol vyhru Kaji, no...
Reagovat
misa
Slavíte na Slovensku 28. říjen?
Reagovat
Frick
Jako státní svátek ne, ale Kiska dal kytici k pomníku TGM.
Reagovat
FulnekUltras
2. November je univerzálny... ;)
Reagovat
Frick
No, takmer rok vaša jednotka nebola Domča :o)
Reagovat
historik
s takovouhle hrou plnou chyb H+H asi těžko vyhrajou :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Výpočet: Petra je česká jednička, jednička je nejlepší známka. Jednička má 8 písmen Melbourne má ale 9 písmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9-8=1, Zeman je jednička, uzeniny Zeman jsou v Penny, Penny má 5 písmen stejně jako Petra, Petra vyhrála v Austrálii 3 turnaje a byla nejvýše 2. na světě 3-2=1 tady přestává být sranda, Melbourne je 2.největší město Austrálie, Austrálie má 9 písmen Melbourne má 9 písmen, tady už přestávají platit fyzikální zákony, 9-9=0 Nula má 4 písmena Petra 5 písmen 5-4 je zase jedna, Melbourne má cca 4 miliony obyvatel, Praha má 1 milion obyvatel 4-1=3 šli tři šli dva, Trojka má 6 písmen. Tévé Nova má 8 písmen 8-6 je 2, Petra byla 2. na světě!!!!!! 2x2=4 měla babka čtyři jabka a dědoušek jenom dvě. 4+2=6 6+5(Petra 5 písmen)=9 Melbourne i Austráli má 9 písmen, už není cesty zpět. Petra vyhraje Australian Open 2017, můžete sázet
Reagovat
smazaný uživatel
Omez ty jointy
Reagovat
smazaný uživatel
To je moje rovnice, jsem novodobá Sklodowská
Reagovat
smazaný uživatel
Je to 100% přesné
Reagovat
smazaný uživatel
Petra není česká jednička:D
Reagovat
smazaný uživatel
A to jako od kdy?
Reagovat
bIbec
od srpna
Reagovat
smazaný uživatel
rok?
Reagovat
Krisboy
22.8.2016
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt se to stalo v tomhle vesmíru?
Reagovat
Krisboy
Začínám litovat, že jsem nedávno napsal, že jsi občas vtipná. Byla to chyba. Jsi stále trapnější a trapnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Já že jsem trapná, já já že jsem trapná? trapná že jsem trapná???!!!!!??!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli chceš battle o nejdelší vlákno tak klidně, ale Kvitovku nikdo neporazí, já neprohrála hádku ani se svojí angličtinářkou, trvalo to 35 minut, dostala jsem 3 poznámky a 2 pětky, ale porazila jsem já K.O. ty blondaťá kravko, Kvitovku si nedala co ha
Reagovat
misa
Havláte, to ale bylo v minulém století, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
V minulim století jsem si hrála s barbínou a tou čůrací panenkou a mám poníkem Klárkou mám ho pořád :D ale ne bylo to loni, chytly jsme se a já vyhrála!!!! Sice jsem kvůli tomu málem rupla s Angliny ale vždycky když ji potkám na chodbě ve škole řeknu jen cha cha cha, ona už evidentně neví o co mi jde, ona už si tu hádku asi ani nepamatuje, ale na to já nezapomenu nikdy, fakt jsme ji nesnášela fakt hnus
Reagovat
milik254
tohle si musím někam zapsat
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
misa
Nepodceňoval bych, že řadu dobrých hráček nikdy neporazila: Agu, Cibulkovou, Petru Kvitovou, Makarovou, s dalšíma jako Halep nebo Kerber má negativní bilanci. Cesta do dalšího gs. finále může být velice těžká.
Reagovat
freeteepek
Ta cesta bude vždycky složitá. Chce to mít taky trochu štěstí. Např. na tomto turnaji mají všechny holky kliku, že se Serena odhlásila kvůli zranění. A Kuzněcovová tam vůbec nemusela být...
Reagovat
freeteepek
A to mi věř, že Kája si na Serenu věří víc, než na Světlanu!
Reagovat
misa
Je jasné, že hráčky, které vrátí i nemožné, jsou pro tenistky typu Kar. vždy hodně obtížné.
Reagovat
freeteepek
Kája dnes v obou setech byla brejk nahoře. Takže je jasné, že šance tam byla. I na tomto pro Káju blbém povrchu. Rozhodly nervy. Negativní bilance 0:6.
V SF jsou nakonec samé obranářky. Kromě Cibulkové, která sice není obranářka, ale ani typická ranařka. Povrch jí sedí díky malé výšce vzhledem k nízkém odskoku míčů.
Reagovat
Frick
Kocovina z Číny se přenesla i do Singapuru. Trochu jsem věřil, že se Kája dobře připraví a zase na tomto podniku zaválí, ale bohužel...
Reagovat
freeteepek
Sám máš kocovinu. S Kuzněcovovou to bylo těsné a mohlo být všechno jinak. Dnes Kája měla k vítězství dál i když podávala lépe, než v předchozím zápase. Byly to pro ní ale větší nervy, protože už šlo o všechno a Agu ještě neporazila. Potřebovala by ji nejdřív porazit na nějaké menší akci, třeba i díky štěstí. Pak by se jí to mohlo podařit i na takovéto velké akci. Kája hrála dobře, rozdíl byl pouze v tom, jak obě zvládaly důležité body.
Reagovat
Frick
Serenu porazila poprvé v SF US Open.
Reagovat
freeteepek
Jenomže její hra jí vyhovuje. Agu neporazila ze sedmi pokusů nikdy. A její hra jí nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch hráček co Karolíně nesedí je už nějak moc ne?
Reagovat
Frick
Chtěl jsem jen říct, že není nutno, aby první výhra přišla proti neoblíbené soupeřce přišla na menším turnaji.

Spíš jde o formu. No a tu Kája úplně dobrou neměla.
Reagovat
sprchon
Ze začátku jsem říkal, že s touhle hrou může Agu porazit. Mohlo to bejt 5:2 v prvním a hned by to vypadalo jinak... No co, celkem dobrej tenis dneska. ;)

Gratulace Ragnieszce Adwanské a všem Agovcům. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) hezky jsi upravil jméno
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda toho nevyužitýho brejku na 5:2, ale i tak by byla cesta dlouhá...
Reagovat
Frick
Na druhou stranu víme, že zrovna tady se vyhranej 1. set rozhodně nerovnal vyhranýmu zápasu...
Reagovat
A.R.R.
Díky příteli :-)
Reagovat
Frick
Určitě se to pozitivně hodnotit nedá. :-( Skupina s Mugu, co je půlsezony mimo a utahanou Kuzněcovkou, co během 14 dní strávila na kurtech tak 24 hodin v 10 zápasech + 2 přelety z Číny do Moskvy a z Moskvy do Singapuru byla více než hratelná a v těch zápasech to bylo vidět. Bohužel Kája ve druhých sadách odpadla a v té třetí jí jen jedna soupeřka dovolila svým kolapsem takřka zázračný obrat.
Reagovat
freeteepek
Sám si utahanej. Kuzněcovová je robot a robota nelze utahat. To pochop. Podívej se na Kerberovou, jak se při zápasech naběhá. Furt jenom brání, ale přesto vyhrává. Další robot...
Reagovat
lars
Aga taky prohrala s unavenejsi Kuznou
Reagovat
Kozoroh
Co se dá dělat, první podání sice Kája zpočátku trefovala často, ale pak ji úspěšnost pomalu, ale jistě opouštěla. Bez fungujícího prvního podání nemohla Kája pomýšlet na premiérovou výhru nad soupeřkou, s kterou má špatný match-up. Další věcí je, že jí to svazovalo psychicky, dvě chyby do sítě v předposledním gemu to zpečetily.
Aga sice hrála dobře, od stavu 3:4 v prvním setu kontrolovala dění na kurtu, ale na Angie tento výkon stačit nejspíš nebude. Vycházím jednak z toho, že Angie bude motivována vyhrát třetí velký turnaj a Aga padla ve skupině se Svétlanou, která má skvělou defenzivu. A tu vůbec má dnes Angie, takže možná bude mít Angie problémy, ale finále ji neunikne.
Reagovat
Krisboy
Tak snad potěší aspoň Háčka.
Reagovat
smazaný uživatel
taky doufám, ale bude to hodně těžké
Reagovat
tommr
Háčka to mají bohužel s Ruskama podobný jako Karolína s Agou ... :(
Reagovat
Krisboy
Kouknul jsem se z okna. Myslím, že je ideální den na to, aby to zlomily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Karolína podal celkově na tomto turnaji s ultra-pomalým povrchem solidní výkon. Kousek chybělo s Kuzněcovou a byla v semi.

Škoda, že to od lonska postavili šité pro obranářky, letos to vyhraje Kerber nebo Aga, ikdyž Svetlana by mohla také překvapit
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu, taky chybělo málo a jela ze Singapuru bez výhry. Její vystoupení v Singapuru nebylo úspěšné, když tady básnila jak může porazit každou
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to je hodně o povrchu. Podívej se na Petru, pravdidelně září v Číně, pak přijede na pomalý povrch a dostane výprask.

Neříkám, že bylo úspěšné, ale rozhodně neudělal žádnou ostudu
Reagovat
smazaný uživatel
Neudělala, ale všichni říkali jak Karolína vyhraje... ano tento povrch ani Petře nesadí, ani třeba Sharapové, ale pokud hraje Karolína proti Aze tak je fakt jedno kde se hraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říkal, že tady Karolína vyhraje, to byl asi nějaký tenisový neználek. Už loni Navrátilová říkala, že tento povrch je pomalejší než antuka, navíc těžké míče??.Jediná ofenzivní hráčka v semi je Cibule a to jen díky štěstí, přitom hraje pěkný tenis
Reagovat
tommr
už to začíná bejt stejně trapný jako zápasy Tomáše s Djokovicem. Karolína by ani nemusela k zápasům s Agou nastupovat, protože nakonec stejně prohraje at se na kurtu děje cokoli. Dneska oba sety jako přes kopírák. Karolína získá brejk a pak se úplně rozsype a dohrává v totální křeči. Aga dneska nepředvedla nic mimořádnýho (na její poměry hrála dokonce podprůměrně) a přesto jí to stačilo k jasný výhře ... :(
Reagovat
misa
V lecčems jsou si podobní.
Reagovat
tmora
Karolina hraje na Agu stále to stejný. Jestli si myslela že ji přetlačí servisem a inside out naivní. Chce to myšlenku a ne jen do to řezat. Čekal jsem, že bude jinak připravená.
Reagovat
Krisboy
Nojo, ale dneska do toho ani moc neřezala. Slabej výkon ve všem.
Reagovat
misa
Aga je skvělá tenistka. Kdyby měla trochu lepší silové dispozice, tak je jasná světová jednička. Ten její přehled na kurtu je v dnešním tenise mimořádný.
Reagovat
bIbec
kdyby měla jine silove dispozice, tak nehraje tenis jaký hraje.
Reagovat
misa
Asi máš pravdu, ale ten přehled na kurtu by jí zůstal.
Reagovat
smazaný uživatel
Přehled na kurtu neskutečný + šikovná ruka i v nejkrizovějších situacích.
Reagovat
Krisboy
Aspoň si nezkazila bilanci :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale on se nekonal.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to náhodou rekord mezi hráčkami Top 10?
Reagovat
misa
Lucie, když ještě byla v top 10, tak měla s Petrou 0-8. Dnes už teda 0-9.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Lucka, ale myslím tím i sety, Lucka Petře nějaké ty sety sebrala
Reagovat
misa
Vzala 3 :)
Reagovat
Krisboy
Tak dneska si to prohrála nevynucenýma zbytečnýma chybama. Servis už ani nekomentuju.
Reagovat
janek_da
Tak ono Aga v podstatě jinak než přes UE soupeřky nevyhrává. To není žádná novinka.

I když samozřejmě někdy jí i lepší soupeřka nahraje tak, že je z toho pěkný hot shot
Reagovat
Michaelus
Bídné od Karolíny. Nějaká strategie třeba nebo něco úplně chybělo. Jeden slušný míček, rozběhá si agu, a pak ji zase hodí pomalejší na střed. Uff
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, možná už nebudou všichni plíškovou vynášet do nebes, neříkám že je to špatná hráčka, ale na špičku (zatím) prostě nemá ani náhodou
Reagovat
smazaný uživatel
Tvá logika je na úrovni těžce mentálně retardovaného. Nemá? Proto porazila Kerber, Serenu, Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus porazí kde kdo, Kerber byla unavená to snad ví každej i ona když ještě 2 dny před tím hrála finále v Riu
Reagovat
Krisboy
Ty seš fakt dement. Jak mohla dva dny před finále hrát na jiným turnaji?
Reagovat
janek_da
to ví snad každej :DDD
Reagovat
Krisboy
Asi jsem pomalejší, ale až donedávna jsem si to nemyslel. Poslední dobou ale mele hrozný ho..a.
Reagovat
smazaný uživatel
Já že melu hov.. melu mouku a občas rohlíky nebo se strouhaj? Já je ale melu a housky taky.
Reagovat
Krisboy
Dyť to říkám - jenom hovna, furt dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt máš proboha já ho.v. nemelu, melu rohlíky a housky
Reagovat
smazaný uživatel
Né před finále, před Cinci. 2 dny před Cinci hrála dlouhý tříseťák s Monicou, 2 dny Brazílie - Ohio nebo kde Cinci sakra je Indiana ne tam je Indianapolis nevim prostě 2 dny pak ještě 4 zápasy v Cinci, chápeš
Reagovat
lars
KLAMES ! Tvuj cas k opetovnymu udeleni BAN se zkratil :)

Finale na OH2016 hrala Kerber 13.8. 1. zapas v hrala Cinci 18.8.
Reagovat
lars
* hrala v Cinci
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že má, ale pouze někdy a jen an nějakém povrchu,?.tento pomalý povrch v ingapuru je prostě stavěn obranářkám, proto to také loní Aga vyhrála
Reagovat
janek_da
ech
Reagovat
misa
2-0, jak jinak. Nemáš nějaké rýpnutí do Petry?
Reagovat
janek_da
co to kecáš?
Reagovat
misa
Stačí sledovat TP.
Reagovat
janek_da
já rýpu do nekritických obdivovatelů Petry
Reagovat
misa
Dobře, omlouvám se za špatné pochopení...
Reagovat
Dobry-den
Proč se tam zdržovat, že, Kájo? Vyděláno máš a vosum gemů je v podstatě nad plán...
Táhni! -_-
Reagovat
smazaný uživatel
wtf 2 smeče za sebou do sítě
Reagovat
slacker
doprdele neser me, takovy kiksy
Reagovat
janek_da
ten fh inside out je v pejčí
Reagovat
janek_da
toho se u Karoliny bojím. Jeden gem má na servisu parádní a další katastrofa. Kdyby to měla rovnoroměrně rozprostřené, tak je úplně v pohodě
Reagovat
smazaný uživatel
na BP by to chtělo poslat tam Báru (viz.Cheeky statistiky o 2 články níže)
Reagovat
Michaelus
No ale Kerber si stejně vítězku tohohle namaže na chleba...
Reagovat
smazaný uživatel
3-setová bitka s tajbrejkom na záver.
S prehrou Angelique ako čerešničkou na torte, samozrejme.
Reagovat
Krisboy
Hergot, ta se rozjela. Snad jí to vydrží. Aspoň dvě esiska v tomhle gemu by to chtělo, to ji uklidní a Agu znejistí.
Reagovat
smazaný uživatel
stačí přeřadit na tu správnou rychlost
Reagovat
bIbec
Last 18 matches vs czech players: 17 wins & 1 loss
Reagovat
janek_da
předtím to měla naopak. se poláci děsili češek u Agy
Reagovat
bIbec
nj, hlavně když hrála s nějakou Petrou. A nemusela to být zrovna Kvitová.
Reagovat
janek_da
nojo, ale to hrávala s Cetkou a Petra byla ve formě
Reagovat
Dobry-den
Taky Lucinka si ji celkem dávala. To je bohužel dneska nepředstavitelné :-(
Reagovat
Krisboy
Dobře dobře!!! A teď servis, PRVNÍ servis, Kájo!!! Poooooooooojď!!!
Reagovat
janek_da
snad, snad
Reagovat
Krisboy
Jako prd :D
Reagovat
janek_da
Karol proměnila 2x BP pomocí DF
Reagovat
slacker
Je to jeji nejlepsi uder :_D
Reagovat
smazaný uživatel
okultní
Reagovat
Krisboy
Hrozný chyby. Laciný. Zbytečný.
Reagovat
smazaný uživatel
bez prvního servisu těžko něco čekat
Reagovat
janek_da
proč? proč? dává pořád inside out fh??? dyk ona tam Aga chodí
Reagovat
slacker
zase se to prvni podani Karoliny neceho leklo a uteklo z haly pryc :-(((((
Reagovat
Krisboy
Šlo si asi prohlídnout Singapur.
Reagovat
bIbec
je to taková Zlounova klasika proti Radwanské :-) Škoda že se nepovedl brejk za toho stavu 42, třeba by to pak vypadalo jinak. Ale co si budem vykládat. I při vedení 1-0 na sety by to bylo pořád staršně daleko. Aga je držák.
Reagovat
Lina
Jejda, jejda, už zase vypadá nervózně.
Reagovat
tommr
Karolína to bohužel nezvládá psychicky. Nejdřív neudržela brejk a na konci setu jí úplně odešel servis ... :(
Reagovat
janek_da
Proč Karol hraje připosaně? Dyk je jasně lepší
Reagovat
Lunej..
1. set vyhrála horší hráčka, to je běžné.
Reagovat
Michaelus
no jo no, ale když ji to stačí, tak proč ne.
Reagovat
janek_da
ale, to jsem nenapsal. Dokud hrála svoji hru byla lepší
Reagovat
janek_da
Vaněk předpověděl 7:6 6:2 :))))
Reagovat
Lunej..
pro koho? :D
Reagovat
janek_da
pro Agu asi ne, když hrajou na 2 vítězné :)
Reagovat
Lunej..
Je to tvoje vina, kdybys nepsal o Aze, že je fackovací panák, tak by to dopadlo jinak. Dekaři :)
Reagovat
misa
Že by povahou?
Reagovat
Michaelus
Buď hraje měkc nebo to hned jebne to outu no
Reagovat
VlS
FH neposlouchá
Reagovat
Michaelus
Kaja se zase trochu připos"ala
Reagovat
janek_da
a jejda. Karol asi přestal fungovat 1.servis
Reagovat
janek_da
sice dala eso, ale fh :-/
Reagovat
Pavol
Poraz tu herecku v satockach.
Reagovat
Pavol
Štatistika je na strane Plíškovej.
Reagovat
dunphy
Herečku wtf.
Reagovat
janek_da
Jak říkám, Aga fackovací panák top10. Mugu letos kromě FO do top10 neřadím, stejně jako Petru samozřejmě.
Reagovat
Jabadu
V prvním gamu měla Kája jenom kliku, nic víc. Pinká a sem tam do toho flákne a letí to do pi ...
Podle mě je úplně z formy.
Reagovat
Lunej..
Podle me pises blbosti.
Reagovat
Jabadu
Awwww ...
:-)
Reagovat
Lunej..
Promin, ale psat o forme hrace po jednom gamu mi prijde hloupe, kdybys to napsal po zapase, ok. Navic tech jasnovidcu je tady uz nejak prehrsle.
Spis si zase priprav, na cem budes klecet :)
Reagovat
janek_da
klidně bych si tipl, že ten tejp tam má Karolina z psychologických důvodů. Jakože je jasné, že s tejpem bude servírovat blbě. Takže nebude pod tlakem.
Reagovat
janek_da
úkol zní jasně ... no, jo dva sety
Reagovat
Lina
Karolíno zapomeň na čísla 6 a 0. Nikdy jsem Ti nefandila tak jako dnes, asi ani ve finále UO.
Reagovat
Lunej..
Ty sledujes WTA?:)
Reagovat
Lina
Vyjímky dělám. :)
Reagovat
Lunej..
Prave se divim :)
Reagovat
Lina
Tak chlapi jsou zjímavější, ale i tam mám vyjímky. Vracečky a vraceči mě neberou. :D
Reagovat
Lunej..
Ano vim. Pan Bozsky a pak ti ostatni :D
Reagovat
Lina
Omyl, vede Tomáš. Že bys ztrácela paměť? :D
Reagovat
Lunej..
Pocitam vsechny muzske aspekty :)
Reagovat
Lina
Tak v tom případě máš pravdu, jinak to ani jinak nejde a hra to ještě umocňuje. ;)
Reagovat
lars
A proc by nemela sledovat ?
Reagovat
Lunej..
Protoze ji znam.
Reagovat
lars
osobne ?
Reagovat
Lunej..
Je to moje kamaradka.
Reagovat
Lina
Vypadá to, že zase tak moc dobře ne. :D
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
VlS
Tak Kadle, dovezou nám to uhlí, nebo nám to uhlí nedovezou? Kájo, pěkně si nadhazuj a sázej to tam.
Reagovat
milik254
Ne
Reagovat
A.R.R.
Aga dawaj!!!!!!! :-)
Reagovat
Jabadu
"Takovíhajzfvtqwwdfzucbzxs ... jaksitomůžedovkjthiji ... ÚROVEŇ!!"
:-)
Reagovat
A.R.R.
Přiznávám se dobrovolně, jsem zrádce národa :-D
Reagovat
Lunej..
Aze to na TM nejvic slusi :)
Reagovat
A.R.R.
Přesně tak, je to kočka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Nejpřirozenější. Pinkalka s nejšikovnější rukou :-D. Na souboj s Angelique se těším.
Reagovat
Lunej..
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist