Wimbledon: Plíšková začala vítězně, Šafářová měla namále. Strýcová a Cetkovská končí

29. 6. 2015, 14:38
Aktuality 713
WIMBLEDON - České tenistky zahájily Wimbledon s poloviční úspěšností. Úspěšný vstup do třetího grandslamu sezony mají za sebou Karolína Plíšková, jež zdolala ve třech setech Irinu Falconiovou, a loňská semifinalistka Lucie Šafářová, jež byla dokonce na pokraji vyřazení v souboji s další Američankou Alison Riskeovou. Končí naopak Petra Cetkovská a Barbora Strýcová, která neobhájí loňské čtvrtfinále.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková, která v přípravě na Wimbledon uhrála finále v Birminghamu, šla v dnešním duelu s Irinou Falconiovou v poklidu za postupem až do čtvrté hry druhého setu. Od stavu 3-1 ale česká tenistka předvedla několik kiksů; o dva roky starší Američanka toho dokázala využít a vynutila si rozhodující set.

"Měla jsem trošku výpadek," komentovala Plíšková obrat ve druhém dějství. "Zahrála jsem špatný game při svém podání na 3-3. Bylo tam z té strany sluníčko. Na té straně jsem si prohrála všechny servisy a neservírovalo se mi tam dobře. Ona se pak dostala do zápasu a byla docela nepříjemná."

Ve třetí sadě se jedenáctá nasazená hráčka znovu koncentrovala. Falconiová, která ve světovém žebříčku figuruje na konci sedmé desítky, nedokázala ani jednou udržet servis a Plíšková po hodině a 42 minutách proměnila hned první mečbol.

"Bylo to asi o trošku delší, ale před zápasem jsem nic nečekala. Nebyla jsem ani moc nervózní, pár chyb tam bylo, ale ve třetím setu už jsem hrála docela dobře," řekla Plíšková.

Postupem do druhého kola vyrovnala lounská rodačka své osobní maximum. Vylepšit si ho může v dalším zápase, v němž ji čeká další Američanka Coco Vandewegheová. S aktuálně 47. hráčkou světa se Plíšková utkala jednou, před dvěma lety ji v Miami porazila ve dvou setech.

"Znám ji dobře. Není moc co řešit, ona do toho střílí. Nechci hrát pasivně. Bude to hodně o servisu," řekla Plíšková.

Šafářová byla tři míčky od vyřazení
Lucie Šafářová dnes prodala své nabyté sebevědomí z nedávného French Open, na kterém došla poprvé na grandslamovém turnaji až do finále. Proti na trávě nebezpečné Američance Alison Riskeové, která na zeleném pažitu dosahuje svých nejlepších výsledků, se dlouho trápila a prohrávala 3-6 a 3-5 a několikrát byla tři míčky od vyřazení, dokázala se však zkoncentrovat, zabojovala a vývoj otočila.

Šafářová ve Wimbledonu startuje podesáté a obhajuje loňské semifinále. Už pětkrát však vypadla v 1. kole a úvodní zápas byl málem konečným i letos. Turnajová šestka potřebovala na výhru nad 44. hráčkou WTA Riskeovou skoro dvě a půl hodiny.

"Byla jsem ze začátku zpomalená, nehrála jsem nejlíp, ale vybojovala jsem to z hodně špatného stavu. Doufám, že se budu zlepšovat," řekla Šafářová.

V ostrém podvečerním slunci dlouho nemohla chytit rytmus, trefovala míč nečistě a trápila se. Do zápasu se dostala na poslední chvíli - Američanka ve druhém setu za stavu 5-4 podávala na vítězství, ale Šafářová soupeřku k mečbolu nepustila. Vyhrála i další dva gamy a vynutila si rozhodující sadu.


V té prohrávala 0-2, ale v závěru našla více sil. K rozhodujícímu brejku v osmém gamu Šafářové pomohla soupeřka dvěma dvojchybami, česká tenistka získala šest z posledních sedmi gamů a nakonec při západu slunce zvítězila 3-6 7-5 6-3. Při mečbolu poslala po lajně vítězný úder. Těch nakonec nastřílela 41 a o jeden předčila počet nevynucených chyb.

"Stála jsem tam a říkala si: 'Přeci tady nepadnu v prvním kole'. Opakovala jsem si, že dokud nepadne poslední míč, tak zápas nekončí. Když už je člověk tak blízko prohry, uvolní se a trochu ho to i nakopne. Game za stavu 4-5 jsem zahrála výborně, šla jsem do míčů agresivně. Ne že by se ona vykazila, ale uhrála jsem si to sama," komentovala Šafářová. "Ve třetím setu jsem už zahrála dobrý gamy na příjmu, s nimiž jsem se v prvním setu prala."

Ve druhém kole se světová šestka utká s bývalou nejlepší deblistkou světa Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, s níž dosud nehrála. "Je hrozně zvláštní soupeřka, hraje netradiční tenis. Hodně čopů, je na kurtu taková rozevlátá. Nikdy jsem s ní nehrála, netrénovala. Budu se na ni muset poptat," řekla Šafářová.

Strýcová čtvrtfinále neobhájí
Ve druhém kole Wimbledonu bude poprvé od roku 2010 chybět Petra Cetkovská, jež v Londýně nedokázala navázat na úspěšně zvládnutou kvalifikaci. Nad její síly byla Maďarka Timea Babosová, s níž ztratila vyrovnanou úvodní sadu za 50 minut v tie-breaku. Ve druhém setu se Cetkovská ujala vedení 3-0, ale pak převzala kontrolu na kurtu soupeřka. O osm let mladší Maďarka získala šest her v řadě a po hodině a 23 minutách první vzájemný zápas vyhrála 7-6 6-3.

Barbora Strýcová loni ve Wimbledonu dosáhla na svůj nejlepší grandslamový výsledek, letos se však čtvrtfinále ani zdaleka nepřiblíží. Devětadvacetiletá Češka končí už v 1. kole, v němž podlehla 4-6 2-6 Američance Sloane Stephensové, přestože v úvodu vedla 3-1.

"Začátek dobrý, ale začátek nestačí na vyhrání zápasu," řekla Strýcová. O výhodu přišla a za stavu 4-4 nevyužila tři brejkboly. "Ona dala esa a tam to byla škoda. První set byl celkem dobrý, ale nestačilo to. Ve druhém jsem hrála pomaleji, ona tu výhodu hnedka ucítila a vzala to za pačesy a vyhrála," uvedla plzeňská rodačka.

Fakt, že přijde o 430 bodů za loňské čtvrtfinále, se snažila si nepřipouštět. "Sice to teďka nevyšlo, ale můžu to trefit někde jinde a nemá cenu se v tom moc hrabat. Je to, jak to je, já jsem tam nechala všechno, mrzí mě to, bolí mě to, soupeřka byla ohromně těžká a nevyšlo to. Chleba nebude levnější," pokrčila rameny.

Wimbledon - výsledky českých tenistek:
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (6-ČR) - Riskeová (USA) 3:6, 7:5, 6:3
Kar. Plíšková (11-ČR) - Falconiová (USA) 6:4, 4:6, 6:1
Stephensová (USA) - Strýcová (27-ČR) 6-4 6-2
Babosová (Maď.) - Cetkovská (ČR) 7:6 (7:4), 6:3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

713
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
janek_da
Pro mě klíčový okamžik zápasu byl ve druhém setu za stavu 3:5 0:15. Riske vyfikla return na 0:30 a Lucka spíš ze zoufalství si vzala jestřába. Return mimo. To mě uklidnilo. Pak ještě brala Riske jestřába na Lucčin winner a ten byl ok. Takže byl stav 30:15 z dvou těsnot.
Reagovat
Roger_Federer
Je super, ze vyhrala..Ale ty nervaky ala PK by si mohla usetrit, kvuli jejimu zdravy.:)
Reagovat
janek_da
naopak, já byl spokojen :)
Reagovat
Roger_Federer
Ja zo prodal kdyz sla Riske podavat na zapas...pokud narazis na tohle.;)
Reagovat
Frick
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/328019/zemrel-seriovy-vrah-ivan-roubal-vrazdil-na-desivem-statku-na-sumave.html
Reagovat
Jabadu
"Prosím? Ne, obávám se, pane Roubal, že zde nemáme žádné toalety. Takže pokud jste nebyl, nebudete se zde asi cítit příliš dobře. neboť jak jste si jistě všiml, tohle je zatracení bez ulehčení." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem moc ráda, že to otočila. Paráda. Jsem spokojená . Petra s Bárou neměly moc šance. Nedá se nic dělat. Zase zítra.
Reagovat
FulnekUltras
po 14.00 na popravě Kikiny
Reagovat
tommr
Hewitt s Nieminenem zdržovali tak dlouho, že se nakonec poslední zápas na dvojce Watson-Garcia nestih dohrát i když ho pořadatelé přesunuli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak zas ale Jarek potesil.. me .. :-)
Reagovat
janek_da
sojka ve střehu?
Reagovat
misa
Kdyby taky pořadatelé tvrdohlavě netrvali na začátku ve 12:30, tak by se dohrálo. Světla tam nemají a i na trávě můžou být hodně dlouhé zápasy.
Reagovat
misa
Oprava, nechal jsem se zmást českým časem :-) Začínají v 11:30.
Reagovat
tommr
no klidně by ale mohli začínat už v 11:00, aby byla aspoň nějaká rezerva ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase... ztratila v turnaji jen 2 sety. To kolikrát nemůže říct ani finalistka. Na všem se dá najít něco pozitivního.
Reagovat
Frick
Kdyby to napsala Fandina, tak bych se bál, že to je myšlení vážně. U tebe to ale (snad) nehrozí.
Reagovat
Fandina
Tos mě pobavil. Ty, který tady permanentně píšeš o daních a Monacu a myslíš to vážně, poučuješ druhé a tvrdíš jim, že nejsou schopni se ponořit a vnímat o co vlasntě jde, včetně odpovědnosti za druhé ve prospěch společnosi a příkladu pro vzorné chování, najednou pochybuješ o parafrázi na prohru v prvním kole. To mě pobavilo, sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď projíždím program, jak vidíte zítra Kláru? Podle kurzů mírná favoritka, já bych řekl, že to odpovídá, jen se bojím, aby to neskončilo jako s Davis, kde měla v 3. setu break, pak odvrátila 7 MP a nakonec stejně prohrála. Protože to by jí mohlo srazit až do kvalifikace USO (obhajuje ještě 60 bodů za Montreal). A to by měla dost těžký, cestou za titulem hrát 10 zápasů místo 7. Překvapilo mě, že letošní Birmingham je její nejhodnotnější výsledek v rankingu, ale je fakt, že od půlky loňské sezóny měla výsledky špatné.
Reagovat
EllNino
Klárka zejtra snad vyhraje, věřím jí :)
Reagovat
vendulkabendulka
Barunky je mi lito. Zaslouzila by si slusny uspech a postup nekam do Top20, ale je tak nekonzistentni ze nevim, jestli se to nekdy stane. A casu je porad min :(
Reagovat
smazaný uživatel
Už byla 20. Ale bude těžký se tomu ještě přiblížit, musela by někde něco uhrát na větším turnaji.
Reagovat
vendulkabendulka
Ted ma k te dvacitce bohuzel moc daleko. Hru na to ma, ale pravidelne podela ty opravdu dulezite zapasy. Rikala jsem si, ze po rozvodu se oklepe, zklidni a najde opet chut k tenisu. Ve skutecnosti to bohuzel moc nefunguje.
Reagovat
horska.kraslice
Sloane je bývalá jedenáctka, která po období útlumu letos zase chytla formu, je to vyšší level než Bára, to si přiznejme. Bára sice byla nasazená, ale skutečný poměr sil byl opačný. Výhru Sloane jsem (bohužel) čekala.
Reagovat
Fandina
Přítel pravý, jenž tě v srdci chová
nezná sladká, lichotivá slova
pravdu řekne, třeba trpce zněla,
pravdu přijme, třeba zabolela.

Chápeš to alespoň trochu, co je to přátelství, láska mezi lidmi, vztah, důvěra. Tohle je taková průpovídka, ale k zamyšlení o tom, co je pravda a láska.
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá tak hrozného?
Reagovat
slacker
neznam lichotiva slova a reknu pravdu, hrozny fakt
Reagovat
Fandina
nejde o to říci, ale přijmout pravdu, názor druhého, to také umíš?
Reagovat
slacker
Jen kdyz je presvedciva
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, nesmysly nepřijímáme, ale jinak věřít druhému je předpoklad přátelství a lásky. Nic jiného na světě nemá smysl, jako tohle. Věřit a mít rád.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že jsem psala o něčem hrozném?
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá tak hrozného, že tady furt o něm píšeš, pro ty méně inteligentní ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho jsem vůbec nepsal o tobě, ale ptal jsem se, co ON dělá tak hrozného.
Reagovat
Fandina
Nejde jen o slackera. Jde i o mně, o tebe, o každého. Uvědomit si, že nejsme na světě sami. Že každý máme právo na názor, život, lásku a že se máme respektovat. Nehledat v druhém negativa, ale pozitiva. Pravdu a lásku.
Reagovat
misa
To je projev jak od Obamy...
Reagovat
Fandina
Tak to si nemyslím. Obama je politik, ne filosof.
Reagovat
misa
Teď nevím ... snad se nepovažuješ za filozofa?
Reagovat
Fandina
A kdybych se považovala, vadilo by ti to?
Reagovat
misa
Ne, proč? Ale někde jsem četl zajímavý citát: Dospělý člověk by měl znát míru.
Reagovat
Fandina
Míru čeho?
Reagovat
misa
To si musíš přebrat sama, když si hraješ na myslitele.
Reagovat
Fandina
Možná si hraješ ty na chytrého. Já tu o Obamovi nepsala.
Reagovat
misa
Někdo musí vyvažovat ty, kteří si zase hrajou na hlupáky.
Reagovat
Fandina
Nemusí. Nikdo nemusí nic. Je to tvoje věc, co tu píšeš. Jen tvoje.
Reagovat
misa
Tak to se mýlíš. Každý musí zemřít, i nezdolná Fandina.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale připadáš mi, jak z jiného světa. Rozhovor jak s někým, kdo se bojí nebo nevím co, omlouvám se. Nejsi upřímný.
Reagovat
misa
Taky by mi přišlo divné být ze stejného světa jako Fandina :-))
Reagovat
Fandina
Něco mi na tobě vadí, něco tajíš, něco není v pohodě, nějak ti nevěřím, na rozdíl od jiných tady. Sorry.
Reagovat
misa
Provokace Fandiny k dalším nekonečným diskuzím jsou průzračné jak křišťál :-) Už musím končit, navíc nechci rozšiřovat množství neužitečného spamu na TP.
Reagovat
Fandina
Typický proje pokrytců. To oni. Já nic ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Svět je malý a o náhody v něm není nouze. ;)
Reagovat
misa
Dnes je určitě celý Fulnek a přilehlé okolí v pohotovosti ;-)
Reagovat
FulnekUltras
nejvyššího stupně - v částech oděvu nepraných od července 2011... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se chováš v naprosté rozporu s těmito základníma hodnotama. Každý druhý příspěvek v hádkách lež, nebo polopravda a lásku taky nemáš, jinak by jsi udělala 90 procentům uživatelům tu radost (projevila lásku) a dávno se z TP odpojila.
Reagovat
Fandina
A jaký je ten důvod, že se mám odpojit? Kvůli tomu, že ty si to přeješ? Kvůli tomu, že mě nemáš rád? To je ten důvod?
Reagovat
Fandina
To, že mě nesnášíš, není moje věc. Je to tvůj problém. Neznám tě a je mi jedno, co tu píšeš. Vyzývat druhého k opuštění čehokoli je tvůj problém, ne můj. Uvědom si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, že umíš psát, neumíš číst.
Reagovat
Frick
Komu budete přát?

Já Týně a Denče.

Ale i opačný výsledky by mne nijak nermoutily.
Reagovat
EllNino
já budu přát Týně a Katce :) ale když postoupí Denisa a Terka tak mi to taky vadit nebude :)) naštěstí to teda bude k vidění, na tom kurtu, kde zejtra hrajou, se dneska vysílalo :)
Reagovat
blixa
Týně a Denisa x Katka nevím, asi ať vyhraje lepší ;-)
Reagovat
Frick
Denča - ať si naše Popelka vydělá nějakou korunu!
Reagovat
smazaný uživatel
Terka a Denča
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýně - ať se konečně dostane do stovky a přestane mrhat talentem v Asii proti hráčkám 7. stovky, protože to jí akorát stahuje dolů. Ten druhý zápas je mi jedno.
Reagovat
Fandina
Přeji Terce, ale je mi to jedno, která vyhraje. Týna by se posunula. Katka Denča, tam se nechám překvapit. Přeji oběma.
Reagovat
smazaný uživatel
Týna-Terka oboum
Katka-Denisa Katce
Reagovat
Frick
Pokud se set dostane do TB a hráčka má do té chvíle všechny 3, tak pak má v TB celkem 4 a všechny 4 by je teoreticky mohla ve zkrácené hře použít?

A jak se nastavujou challenge ve 3./5. setu bez TB? Každý dvě hry navíc?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo
Ne, nijak, myslím
Reagovat
Frick
Blbost. Když do TB dostane každá/ý jednu navíc, tak snad musej dostat do natahovanýho třetího/pátého setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nebo já o tom aspoň nevím...
Reagovat
slacker
nenastavujou, neni duvod
Reagovat
EllNino
myslím, že nějak jo, ale te´d přesně neviím, jinak klidně všechny 4 muže využít :)
Reagovat
slacker
kdyby byla vetsi konkurence na nekterych turnajich tak by povolili i prevod volnych jestrabu do dalsiho setu
Reagovat
smazaný uživatel
A do dalšího zápasu. Mít třeba ve finále 25 jestřábů... to by se krásně zdržovalo :)
Reagovat
tedi
myslim, ze za stavu 6:6, 12:12 atd. se pocet jestrabu vzdy vrati obema hracum na tri.
Reagovat
misa
od Petry žezlo české královny nervydrásajících zápasů. Letos odehrála velké množství strašně napínavých duelů
- Dellacqua v Dubaji 6-7, 7-6, 7-5 (soupeřka podávala na postup)
- Garcia ve FC 4-6, 7-6,6-1 (Caroline měla 5 mečbolů)
- Kuzněcova v Madridu 7-5, 6-7, 6-7 (Lucka nevyužila mečboly)
- AKS v Římě 7-6, 6-7, 6-4 (ve 3. setu L. hodně prohrávala)
- Dulgheru v Římě 6-1, 4-6, 6-7 (L. odvrátila hodně mečbolů, v tb byla i 2-6 dole)
- Nasťa v Paříži 7-6, 7-6 (velmi těsné tb, L. odvracela setboly)
- Riske dnes 3-6, 7-5, 6-3 (soupeřka podávala na postup)

Lucka mě potěšila nezdolnou bojovností, ale hodně se trápila, příště snad zahraje líp. A nejhezčí byly na celém zápase její oči, které v zapadajícím slunci zářily přímo magickou krásou :)

Lucka si dnešní výhrou zajistila po turnaji minimálně 12. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
tak nevim, jestli ten pribeh byl zrovna o Luccinych ocich, nebyly v nich zrovna rozpusteny kousky pistolnickyho ledu.. ;-) ale i tak jsem si ho velmi rada precetla. Jak nam Lucy vyspela a ztrpelivela a mentalne se zocelila, prisel mi velmi silny.. :-) Riske v zone me stvala, bezchybna, rada bych napsala i vracecka bez napadu, ale ty stopbaly a hra do protipohybu me celkem burcuji.. :-) Bylo to perne, spousta prace za tim - Lucy ma v uderech kraticky svih, ktery je neuveritelne zavisly na timingu, tedy pohybu, tedy drine a drilu - jauvajs, to boli snad i me... :-) Ale uzasny to bylo, z nuly a fatalnich chyb nakonec "vsechno", parada!
Reagovat
misa
Jsem rád, že na můj komentář reaguje taková Lucčina fanynka jako ty :)
Riske dnes taky hodně Lucce pomohla dvojchybama, klidně dala na úvod gemu dvě v řadě.
Reagovat
smazaný uživatel
ja o nich vim... :-) Mela v zaveru celkove problemy, byla jimi velmi rozhozena... a Slunko si na holky take prisadilo... ;-)
Reagovat
Fandina
Jo jo. Šafinka vyhrála vůlí a samozřejmě umem, bez toho by to nešlo. A bůch dá, třeba vyhraje i všechno ostatní. A bude to tak správné. Dneska to tak vypadalo. Šafi pojď!!!
Reagovat
Frick
http://i.nahraj.to/f/146t.jpg
Reagovat
Frick
Může se hráčka během rain delay radit s trenérem nebo ne? Resp. pokud je rain delay třeba 2h...
Reagovat
EllNino
to asi není jiná možnost, nebudou je podle mě hlídat, aby se 2 hoďky nesetkali :) ...ikdyž šáhlí jsou na to dost :)))
Reagovat
Frick
Tak dovedl bych si představit, že by je třeba 2h mohly držet v nějaký odpočinkový zóně, kam trenér nemá přístup...
Reagovat
EllNino
myslíš jako nějakou celu ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý nápad. Při Wimbledonu by je mohli držet v Toweru, při US Open v Sing Singu, v Paříži by znovu postavili Bastilu a v Melbourne by se určitě nějaké vězení taky našlo.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/240466/tenistka-kvitova-pred-wimbledonem-odhalila-tajemstvi-nocni-mury-z-menstruace.html
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám, nějaká nová mladá naděje?
Reagovat
slacker
Spis nejaka zapadajici hvezda
Reagovat
EllNino
nooo ...jenže podle výsledků Petry to vypadá občas, že má menstruaci každej tejden :)) ...
Reagovat
Fandina
Nepřeháněj. Samozřejmě, že je to problém a opět platí, každá žena to jinak snáší. Některá je v tom období nepoužitelná, co se týká tělesné výkonnosti. Na jinou to působí méně. Tady nejde jen o to, že někdo uvidí, nějaké neestetické ušpiněni oblečení, ale že se holky v té době jinak chovají, mají jinou výkonnost. Je to problém.
Reagovat
EllNino
já vím, to byl pokus o vtip :)
Reagovat
slacker
je to problem, trpi ony i jejich okoli
Reagovat
Fandina
Ano, ženy trpí, od toho jsou muži ušetřeni. Bohužel.
Reagovat
slacker
Muzi nejsou usetreny projevu menstrujicich zen
Reagovat
Frick
Proč dělá během periody večeři v 5 hrncích?

NO PROTOŽE JÍ DĚLAJ V PĚTI HRNCÍCH!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
O tom to není. Perioda je cyklus. Žena ho prodělává a nic s tím neudělá. Nemá na to jakýkoliv vliv. Je to příroda. Stejné, jako musíme jíst, spát a dýchat.
Reagovat
vendulkabendulka
Ale da se velmi jednoduse "odlozit". Klidne o tyden i vice, staci dva citrony vecer pred spanim. Zdrave to asi nebude, ale jednou za cas je to uplne v pohode. Divim se ze to Petra nevi, znaly to uz nase babicky.
(Ovsem holt v Ordinaci v ruzove zahrade se vesmes resi jina moudra)

Je to proste pitoma ceska slepice se dvemi Wimbledonskymi tituly.
Reagovat
Frick
A kam se dávaj?
Reagovat
vendulkabendulka
Narvou se hrubou silou co nejhloubeji do ritniho otvoru pobliz se vyskytujiciho Fricka. Mas zajem to vyzkouset v praxi?
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, odkládat se dá všechno, ale problém zůstává. A vždycky se najde někdo, kdo druhé nazve slepicí.
Reagovat
vendulkabendulka
Menzes v zadnem pripade neni "problem". Je to prirozeny stav, ktery bohuzel krome jineho komplikuje sportovkyni podavat maximalni mozny vykon. A Petra uz ma davno vedet jak s takovym stavem nakladat aby nenegoval jeji celorocni usili ve chvili, kdy se to nejmene hodi. A jestli to nevi, ma se to dovedet od lekare nebo zkuseneho Kotyzy.
Reagovat
Fandina
Uvědom si, že oddalovat menstruaci je sice možné, a nejde o citrony, to je nesmysl, jde to hormálně, ale k čemu to vede. Je to problém obecně. Že u holek jsou výkvyvy. Nedělej s Petry blbku. Řekla jen to, co každý ví. A netýká se to jen sportu, i když tam to platí obvzlášť, jedná se o tělesný výkon. Poznámku o Kotyzovi jsem vůbec nepochopila. Menzes je problém. A vždycky bude.
Reagovat
misa
Teď nevím, jestli tu poslední větu myslíš vážně.
Reagovat
vendulkabendulka
Samozrejme ze myslim. Ten rozhovor je presne na urovni ctenarky Blesku, ne na urovni aktualne druhe nejlepsi tenistky sveta. Protoze to co Petra rika je prachsprosty amaterismus.
Reagovat
misa
Co se týče Blesku, dodnes mě zajímá, kdo "novinářům" řekl, že Petra bude v Eastbourne 2013 v noci přebíhat z jednoho hotelu do druhého za Štěpánkem. Přece tam nečekali jen tak, jestli náhodou někam nepůjde...
Reagovat
Fandina
Někdo jim to řekl. A má být?
Reagovat
misa
Hm, a kdo? Myslíš, že sama Petra? V každém jiném případě to musel být někdo, kdo ji nemá rád.
Reagovat
Fandina
Byla to pravda. Měla s ním vztah. Je to jedno, kdo to zveřejnil. Mohla to být náhoda.
Reagovat
misa
To určitě musela být pro Kvitovy ve Fulneku velká zábava, číst si v Blesku, resp. poslouchat od spoluobčanů, jak jejich dcera běhá v noci při turnaji mezi hotely.

Petra stále říká, že ji zájem takových médií netěší. Myslíš, že se jí ty fotky líbily?
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako by Petra vykradla samoobsluhu a byla u toho přistižena. Nic takového se nestalo. Takže pokud s někým chodím, musím počítat s tím, že mě někdo uvidí. Sorry. Ale tohle jsou řeči jako od nesvéprávných lidí. Opravdu se neuraž. Nerozumím těmhle řečem.
Reagovat
smazaný uživatel
4 hodinový duel? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bulvár už fakt neví o čem psát, tak píšou takovýhle ubohý/trapný články. ..
Reagovat
misa
"Luxusní" článek :)
Reagovat
Frick
No a nebylo by nejlepší, kdyby během svých dnů hrály bez kalhotek a menstruační krev by volně odkápavala na zem?

Jsem to ale koumák!
Reagovat
smazaný uživatel
Koumák nevím, ale prase určitě :)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to zkouší, tohle nemůže myslet vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
A nechtěl bys taky, aby pánové hráli bez trencí a když by se jim chtělo na záchod, tak se prostě pod sebe vymočili?

Představ si to, běžíš za míčkem a močíš při tom. Boží představa.
Reagovat
EllNino
:D :D :D ...
Reagovat
slacker
Buh ma ma divne predstavy
Reagovat
smazaný uživatel
:D To jsem zatím viděl dělat jen psa.
Reagovat
blixa
Nooo, historie ho překonává. Třeba v bitvě u Azincourtu r.1415 byli angličtí lučištníci stiženi z velké části úplavicí. Takže šli, od pasu dolů nazí, stříleli a sr..i. A vyhráli ;-) :D
Reagovat
misa
v úchylnosti tě tady nikdo nepřekoná.
Reagovat
Frick
Na bizarní téma je nutno odpovědět ještě bizarnějším návrhem řešení.
Reagovat
Frick
Zkrátka a dobře - muž nemůže vědět, co má žena během svých dnů za pocity, tak by měl být tolerantní vůči těmto problémům a zdrženlivý v nějakých hovorech na toto téma.
Reagovat
Fandina
To by měl, proto je na pováženou, proč o tom píšeš. Co tě k tomu veden.
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Heather!
Reagovat
Frick
Byli jste neuveřitelný! Přes dvě hodiny jsem zvedala každé číslo. Ani popravdě netuším, kolik jich bylo. Ale to nejdůležitější je, že všechny hovory byly pozitivní. Moc vám za ně děkuji. Zvedli jsme mi náladu!

Teď musím odpočívat a vybalit si po cestě na soustředění. Už zase makáme. Tak se nezlobte, ale telefon odkládám.

Snad jsem potěšila ty, co se dovolali. Mrzí mě, že nemůžu mluvit se všemi, ale dám o sobě zase vědět třeba tady
Emotikona smile
V září vás ráda uvidím na mistrovství republiky na kolečkových lyžích v Letohradě: http://www.biatlon.cz/domaci/souteze/vysledky-a-propozice/?

Mějte se krásně
Reagovat
slacker
Palec nahoru
Reagovat
tommr
Karolína a Lucka se protrápily k třísetovejm výhram, Bára a Petra nepřekvapily ...
Pro Báru a Petru znamenají dnešní prohry i citelný bodový ztráty a další propad v žebříčku ... :(
Karolína a Lucka naopak i přes nepřesvědčivý výkony dobře vykročily v boji o desítku v čemž jim hodně pomohlo i nečekaný vyřazení CSN ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
z mého českého pohledu spokojenost, 2 naše hlavní favoritky postoupili i přes velké trápení, Báře jsem proti Stephens nevěřil ani za mák a Cetkovská aspoň nebude rozdrcena Serenou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do stavu 1:5 ve 2. setu nerozehranost, nervozita, nepřesnost, nepohoda a hlavně nažhavená a nechybující soupeřka.
Ale naděje umírá poslední, takže díky i štěstí, bojovnosti a pravděpodobně i větší soupeřčině nervozitě nakonec postup. Ale byly to nervy?
Reagovat
slacker
Znova a lepe, takovy stav nikdy nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
tak "jen" 3:5 :-)
Reagovat
dadaft
no jo Barčo. ((

jinak pochvala pro Sašu Sasnovič, otočila zápas, 35 winnerů,,,,,,,,,,,,,,,,,,, doufám, že 2K už uvidím. ))
Reagovat
EllNino
Achjo ...to mě teda se*e, takže nemusíme ty český souboje tolik řešit, myslím, že bychom za něj byli bývali i rádi ...
Reagovat
slacker
Vsechny nam je vystrili Sloane?
Reagovat
EllNino
jo, myslím, že jo
Reagovat
smazaný uživatel
lepší než kdyby je střílela Carla. Sloane je aspoň sympaťačka.
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
slacker
Lepsi je kdyz se cely turnaj budou strilet uz jen cesky vzajemmne.
Reagovat
slacker
barono El Classico na zaver
Reagovat
ArtyF
Tak nashle zítra u Petry!
Reagovat
slacker
U jake Petry?
Reagovat
ArtyF
Každý u té svoji.
Reagovat
Fandina
Chytrý pochopí ... nevnucuj se druhým, vypadáš pak trapně
Reagovat
slacker
Hloupe je to jedno ze vypada trapne
Reagovat
Fandina
neumíš rozlišit, co ještě je vtipné a co ne, není ti to dáno
Reagovat
slacker
Tobe neni dano
Reagovat
Fandina
Ale vždyť ty si protiřečíš. Pokaždé o mně píšeš něco jiného. Tápeš. Jsi ve zmatku.
Reagovat
slacker
Jak si muzu protirecit? Ja nenapsal nekde jinde ze je ti dano.
Reagovat
tommr
Fandina má pravdu - jsi neuvěřitelně otravnej ... :(
Reagovat
slacker
Jojo, v dresu tymu Fandina urcite zazaris.
Reagovat
Fandina
Ani nechápeš, že nejde o žádné dresy, ale o to, že ty tu urážíš druhé a vůbec ti to nedochází. Uvědom si to.
Reagovat
slacker
neurazej me
Reagovat
Fandina
Jsi protivný a vlezlý. Ke mně k druhým. Každý člověk rád vychází z druhými, popovídá si, vymění si názory na tenis, ale ty se tak nechováš. Jsi divný. Nezlob se, ale takhle se nejedná.
Reagovat
slacker
poradim se s uzivatelkou a.magerova kdo je otravny a vlezly, a pak ti dam vedet
Reagovat
Fandina
To je tvoje věc, s kým se chceš radit. Tvůj problém.
Reagovat
Frick
nechtěla by sis dát dovolenou v Brazílii?
Reagovat
ArtyF
Jak může někdo říct, že ji pomohla pauza kvůli dopingu? Boha jeho...
Reagovat
Fandina
Jinak u mě zastím ve fantasy spokojenost, dneska čtyři kluci a čtyři holky v akci, Grigor, Nole, Isner, Nick, Šafi, Serena, Kája a Mladenovic a všichni vyhráli. Nádhera.

Jinak mě mrzí Cetka, ale Babos byla lepší, ve druhém setu to potvrdila. A Barča, bylo by super, kdyby ještě otočila. Baruš pojď!!!
Reagovat
kada.tom
alespoň, že ten kanár nebude
Reagovat
slacker
prohrat a jeste prijit o kanara?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratluji Lucce k dnešní výhře, byl to boj spíš se sebou než s Alison. Barčo, škoda :(
Reagovat
Fandina
A Pála už je také na centru.
Reagovat
Frick
Už jsem tak něco sumíroval o tom, že Lucčina sezóna je neuvěřitelně nevyrovnaná atp. No ale dala to - kočka!

Je to důležité - vyhrávat zápasy, kde se nedaří. A Lucka nyní dokázala, že je toho schopna!

Ovšem tedy los do prvních kol se s ní nemazlí už rok. Od Wimbledonu k Wimbledonu - 4x dostala do R128 velmi kvalitní hráčku, se kterou, kdyby se utkala třeba v OF, tak by se tomu nikdo moc nedivil. W 2014 Julča, AO 2015 Jarka, RG 2015 Nasťa, W 2015 Alison.... Jen na US Open 2014 byla Babos "soupeřkou do prvního kola"....
Reagovat
tommr
Lucka mívá na losy smůlu, ale tentokrát bych se na to nevymlouval. Byly tam mnohem horší možnosti než Riske. Lucka dneska bojovala spíš sama se sebou ...
Reagovat
Frick
Lucka měla "na výběr" z 96 hráček. Věřim, že tak 80 by jich bylo lehčích než Riske...
Reagovat
VlS
Fricku, 8 z 10 holek by zápas při tom vývoji prohrálo.
Reagovat
slacker
kdyz vyberes tech 8 tak ano, kdyz vyberes jeste dalsich 20 muze se pomer zmenit na 10 z 30
Reagovat
Frick
A já ti to rozporuju? :o)

Petra by to projela.
Reagovat
Fandina
Jasně, Petra nikdy nic neotočila ... úsměv
Reagovat
EllNino
neprojela ...co zápas s Kanepi na Wimblu 2010 ?
Reagovat
slacker
ten projela
Reagovat
EllNino
ne :D
Reagovat
slacker
ale jo, projela ho do semifinale
Reagovat
smazaný uživatel
A na to si přišel jak?
Reagovat
Fandina
Tyhle řeči mě fakt fascinují. Místo, aby byl rád, že Šafi vyhrála, tak tu machruje a dělá z Petry blba.
Reagovat
slacker
nedela, ty delas
Reagovat
Fandina
tak asi neumíš číst
Reagovat
Frick
To byla udička na kapry typu Kveše nebo Kvitofky. :o) Tak jim to těsto neberte!
Reagovat
Fandina
Nevymlouvej se, oni nejsou tak náchylní na tvoje udičky, spíš to vypadá na to, že ty to nevidíš
Reagovat
slacker
Neurazej me, falesna siritelko lasky.
Reagovat
Fandina
Jen ten, kdo umí přijmout názor, který se mu nelíbí je hoden lásky.
Reagovat
slacker
Tak prijmi nazor ze jsi falesna siritelka
Reagovat
Fandina
Udivuje mě, jak někdo nutí druhého, aby sám ze sebe dělal blba, nemravu, hlupáka. To se lidskému myšlení.
Reagovat
Fandina
To se vymyká lidskému myšlení, přirozenosti. Vypadl mi konec věty.
Reagovat
Chrenda
bohužel...
Reagovat
slacker
Kanar zpiva
Reagovat
VlS
Už je v kleci
Reagovat
slacker
Kdyz to ve druhem setu otoci muze ho nekdo v te kleci prinest ve tretim
Reagovat
kada.tom
no, Bára už nemá šanci to zvrátit, Sloane hraje luxusně, ještě přidala narozdíl od 1. setu a Bára jakoby trochu povolila
Reagovat
smazaný uživatel
Komentátoři Novy = ostuda, ostuda, ostuda. Barbora Záhlavová, Sloane StephensONová atd.
Reagovat
ArtyF
To víš, musí si udělat reklamu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem běhat (příjemný v tomhle počasí) a teď koukám, že Lucka v suchým, super :) Jedeme podle plánu, RG byl jen předkrm.
Reagovat
Jabadu
Běhat, to mi sprosté připadá. :-)
Reagovat
dadaft
myslím, že se Sloane po mírném propadu začíná vracet mezi elitu.

každopádně univerzální hráčka.
na antuce se letos pohybovala naprosto špičkově.
a na trávě s pohybem taky nemá nejmenší problém.................. jsem zvědav, kdo ji zastaví.
Reagovat
EllNino
přesně tak :) jako na potvoru :) ...myslím, že by se klidně mohla podívat do čtvrtfinále
Reagovat
slacker
Na ukor dalsi nasi hracky? Durazne protestuji
Reagovat
Fandina
Souhlasím, v poslední dobře hraje moc dobře. Loňský rok byla slabota, ale zase se na její hru moc super dívá. Škoda, že jdou s Bárou proti sobě. Blbý los do prvního kola.
Reagovat
dadaft
no, její vlastní chyby by ji mohly zastavit.
Reagovat
VlS
Sloane je na travičce letos moc dobrá, asi nástupkyně Sereny
Reagovat
EllNino
tim centrem pro Báru vytvořili medvedí službu bohužel, Sloane s touhle hrou může dojít hodně daleko a navíc se tady Sloane ještě víc hecne, než někde jinde na vedlejším ...
Reagovat
slacker
7 her v rade
Reagovat
EllNino
bych se na to ...prostě 28. s 37. ...
Reagovat
slacker
By melo byt jasne pro 28
Reagovat
EllNino
no to určitě no, žebříček ...
Reagovat
EllNino
Sloane je příliš dobrá :( achjo to mě se*e ...
Reagovat
slacker
Ja zakerna, mela se procpat mezi nasezene a ne se nechat zakerne prilosovat do 1 kola k nasi hracce
Reagovat
Fandina
Je dobrá, vloni neměla dobrou sezonu, ale v poslední době se jí daří. Škoda, že hraje s Bárou. Dost mě naštvalo. Baruška má v prvním kole z našich holek nejhorší los, díky tomuhle.
Reagovat
tommr
nejhorší los má jednoznačně Lucka Hradecká ...
Reagovat
Fandina
To asi ano, myslela jsem dneska.
Reagovat
slacker
nema, ma jen z nasich nejvyse postavenou hracku.
Reagovat
EllNino
no podle tvé logiky postavení žebříčku je to nejtěžší los hele ...
Reagovat
slacker
Podlem teto "logiky" by ten nejtezsi los mela Gasparyanova z Ruska.
Reagovat
EllNino
no a tak si to měl ne ? ...když má jasně porazit 28. 37. ...
Reagovat
slacker
No mel ale to je hodnoceni kdo ma vyhrat, ale kde v tom vidis hodnoceni tezkosti losu?
Reagovat
Desetinka
ty svý fanoušky fakt nešetříš :-D ALe dobrá práce na sebevědomí do dalších kol.
Tak ještě Bára by mohla zabrat...
Reagovat
VlS
Nic lepši ho si nezasloužíme - a to počkej na Petru :-)
Reagovat
tommr
jj to může bejt ještě horší ... :)
Reagovat
Desetinka
Tak Petra svoji infarktovou hru během turnaje určitě vytahne, o tom žádný strachy :-), ale že by musela hned v první kole :-) Zítra jí tak nějak věřím na dva vítězný, mno...i když...Ale jo, myslím, že to dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Stephens teď vychází úplně všechno a Bára podle vlastních slov "vůbec neví" ...
Reagovat
Atoidi1
poradíte někdo, prosím ?
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
Atoidi1
Jako malé děti jsme se častovaly výrokem: "opakovaný vtip již není ..."
Reagovat
Fandina
Je to na Nova Sportu teď.
Reagovat
VlS
to byla šichta, viď? V životě bych nevěřil, jak umí Alison na tý trávě hrát. No, ubojovaná výhra se cení 2x.
Reagovat
smazaný uživatel
3x
Reagovat
ArtyF
Takže CZE 2 : 0 USA. Báro??
Reagovat
Frick
ale snad bych si dal paňáka.

No, bylo ouzko. Nejhůř snad, když měla Riske šanci jít na 5:2 s double-breakem...
Reagovat
VlS
Já v sobě mám 3. Irové budou slavit velký obchody.
Reagovat
smazaný uživatel
Krasa...
...velka hracka umi otocit i zapas, ktery vypada na totalni propadak...a nedari se nic...;)
Ted uz pojede Lucinka a semele to tam pekne vsechno;)

Skvely zapas, nemysli az tolik herne, ale ve smyslu bojovnosti a obratu...opravdu skvele;)
Reagovat
tommr
snad jo. Byla by škoda kdyby si Lucka na trávě pokazila to krásný umístění ... :)
Jinak sis dobře načasoval návrat na TP - vypadá to, že si Lucce přines tolik potřebný štěstí k obratu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja jsem snad vosk ?... :-))
Reagovat
slacker
otocilo se tim ze jsme sem vydal povel aktivovat energetickou sit a urcil souradnice
Reagovat
tommr
promin, ale tebe jsem v tý záplavě komentářů úplně přehlíd. Vítej a mohla by ses tu objevovat i častějc ... :)
Reagovat
tommr
jsem rád, že to Lucka nakonec urvala, ale herně dneska moc nepřesvědčila. Snad jí ale tahle utrápená výhra konečně nakopne k lepším výkonům ... :)
Reagovat
themimone
super, ale té Riske je mi i trochu líto
Reagovat
tommr
mě nejdřív trochu taky, ale pak jsem si vzpomněl jak nám vyřadila na USO Petru a lítost mě hned přešla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
Reagovat
VlS
A to si četla, jak nějaká slovanská rozhodčí někde vyslovovala perfektně Šafářová is dlouhými á a ř a Beth přišla za Luckou a povídá - to bych si nenechala líbit, takhle ti mršit jméno. Když jí Lucka řekla, že právě tak je správně, tak Beth spadla do vrtáku. Jsem rád že Vás s Vlkem zase vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
necetla.. :-)) A z nasich plani jsme pribehli - priletli jen ucelove a velmi kratce.. (jako Ostravaci) ... tusim :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Ja opet letim, a az Lucy vleti na kurt, opet na chvilu pribehnu;)
Reagovat
VlS
Vlku bacha na medvědy, prej se sem z východu roztahujou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přišel sem při tom o penis.
Reagovat
blixa
Tak to zamrzí ... ;-)
Reagovat
Jabadu
To jako žes "stál" tam, kdes neměl? :-)
Reagovat
slacker
Von jenom spatne vyslovuje, prisel o svuj 30cm tenis co dostal od kouzelneho dedecka
Reagovat
kada.tom
Tak teda dneska zase Lucka zahrála na nervy fanouškům ... dneska opět utekla hrobníkovi z lopaty nebo se spíš vydrápala z rakve, protože prostě Riske hrála dobře a pak najednou ... no, jsem rád, že to Lucka otočila, ale nevím proč to má pořád za potřebí .. :-)
Reagovat
dadaft
gratulace Lucko. ))

Barbora nehraje špatně, ale nestačí to.
hezký tenis.
Reagovat
EllNino
Bohužel Barča 0:3, to už pujde těžko ...
Reagovat
slacker
jen vyhrat 12 gamu
Reagovat
EllNino
proč zrovna se Sloane :( to je nespravedlnost, pritom nehraje zle
Reagovat
slacker
pomsta Britu
Reagovat
EllNino
no tykráso :) ...
Reagovat
ArtyF
Hotovo!! Ze to ale byla šichta. Proti Hsieh by to mělo být jednodušší. Každopádně dobrá práce Lucko. Toto se cení.
Reagovat
tommr
Hsieh bych rozhodně nepodcenoval. To je strašně šikovná hráčka a pokud se bude Lucka vyhazovat jako dneska tak s ní bude mít velký potíže ... :)
Reagovat
blixa
Ufff, teda Lucko .... pět panáků a šestej to bude muset ještě spravit !!!!
Reagovat
slacker
Lucie dneska v suchym triku a s prstem v nose
Reagovat
ArtyF
Tak lepší jak s prstem v prdeli Cavaniho. :-D
Reagovat
Fandina
Ona je super, což se o tobě, rýpavému uživateli říct nedá. Bohužel.
Reagovat
slacker
ano neda, ja nejsem ona ale on
Reagovat
Fandina
Ty jsi super hoka. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Nádhera, nádhera, nádhera.
Reagovat
Empe
No, to byla šichta. Obávám se, že zítra toho asi moc neuvidím, tak asi abych si to neulehčovala... :D
Reagovat
Fandina
Nádhera, 5:3.

OT, nevíte, kdo je ta dáma, co sedí vedle Pály?
Reagovat
Fandina
30:15
Reagovat
slacker
15:40
Reagovat
Fandina
40:15 2 MB
Reagovat
slacker
Tak a ted by to chtelo prvni love game na servisu
Reagovat
smazaný uživatel
Je to proste bozi baba;D)
Ted 4 esa a de se mavat divakum;)
Reagovat
smazaný uživatel
Luci tak ty dopodávej :)
Reagovat
Jabadu
A vůbec se neomlouvej! :-)
Reagovat
ArtyF
Ideální šance na break, řekl bych.
Reagovat
ArtyF
No jooo, at teď potvrdit!
Reagovat
Fandina
Šafi, tohle nesmíš pustit. Pojď!!!
Reagovat
dadaft
těžký zápas pro Lucku.

ale na RG proti Anastázii to bylo v 1. kole taky těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by to Lucy dotahla do vitezneho konce tenhle sileny zapas, tak verim, ze ji to nakopne neskutecne...kazdy hrac/ka tyhle zapasy na GS potrebuje...ze hned v prvnim, se asi dalo cekat, ta byla jeste hlavou nekde jinde...pomalu se na kurt vraci...ale je to bitva jako hrom...;) A mozna je dobre, ze hned v prvnim...
Mno aspon bude na co vzpominat, jen aby to melo dobrou tecku jako s Anastazii...tam to mela taky sileny, krom toho je to jeji kamoska...
zatim to vypada lepe...
Reagovat
smazaný uživatel
...nez na zacatku, nebo druhem, verim, ze to vybojuje, s silenym usilim, ale jo, verim...;)
Reagovat
ArtyF
Bára 4:6. Jak to tam vypadá herně?
Reagovat
EllNino
dobře, Bára jí měla brejknout za stavu 4:4, měla šance, je to otevřený ...
Reagovat
slacker
Tak by to stejne nedopodavala
Reagovat
ArtyF
Díky, tak snad to Lucka rychle vyhraje, at můžu ještě zafandit.
Reagovat
kada.tom
velmi vyrovnaně, místy lepší Sloane, místy Bára ... obě hrajou hodně dobře :-)
Reagovat
ArtyF
Díky.
Reagovat
kada.tom
škoda Báro ... šance byly, ale tak pokud se Bára nesloží, tak by mohla otočit, hraje dobře a Sloane není o nic moc lepší
Reagovat
EllNino
hm Báro :(
Reagovat
slacker
Strycova "stylove" :-(
Reagovat
smazaný uživatel
A uz ju rube...ji to vidim na ocach...;)
A Alison se uz pomalu psychicky sype...
jeste aby se to potvrdilo na kurtu;)
Reagovat
Chrenda
že dnešní skóre našich dam bude 1:3. Aspoň se to tak zatím jeví.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka už to proti zraněné soupeřce dotáhne :)
Reagovat
slacker
Nezakrikavat
Reagovat
Chrenda
Aspoň že tak. Tak nakonec to bude asi 2:2, Barča nevypadá, že se zmátoří, bohužel.
Reagovat
slacker
proc to nevypada? Vzdyt to vypada stejne nahnute jako u Lucky
Reagovat
slacker
6 her v rade, kolaps
Reagovat
smazaný uživatel
Petry outfit na zítra:

https://instagram.com/p/4hiKwJQX_-/
Reagovat
EllNino
zas rukávy, bože :))
Reagovat
kada.tom
Bára hraje fakt hodně dobře, snad to urve :-)
Reagovat
Fandina
2:2 Šafinko pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Kraus s Vorasem se dobře baví :-)
Reagovat
Fandina
Tak ať se moc nebaví a ženou Barču!
Reagovat
smazaný uživatel
že je u Báry mladý Krasu? :D já jsem si to říkál
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když spolu chodí :D
Reagovat
slacker
400
Reagovat
smazaný uživatel
hove.n
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy pooojď! Už je to trpné
Reagovat
smazaný uživatel
Ona jí to snad ještě skrečne :D :D :D
Reagovat
historik
tak Voráček to už asi nemohl vydržet a přesunul se od Lucky na centr k Báře
Reagovat
smazaný uživatel
se nedivím
Reagovat
ArtyF
Já jo, vždyť je to drama.
Reagovat
kada.tom
tak asi chce podpořit i Báru :-)
já mu rozumím, centr je centr :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Báro hraj!!!
Reagovat
smazaný uživatel
teď ji ale hezky zmátla :D
Reagovat
smazaný uživatel
to jo :)
Reagovat
dadaft
Jerzy?
Reagovat
historik
takto projebané dva gemy, naprosto hloupě prohrané podání a pak zase neproměněné breakbally
Reagovat
Fandina
Je to vyrovnané, může otočit. Šafi pojď!
Reagovat
Fandina
Sice obě řvou, ale jinak je to super mač. Jen by mě naštvalo, kdyby to teď Lucka projela. Pořád se mi zdá, že na Riske má. Šafi pojď!!!
Reagovat
slacker
Musi dneska ale jeste promenit alepson 2 brejkbaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Petry outfit na zítra:

https://instagram.com/p/4hiKwJQX_-/
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo sem. Sorry :D
Reagovat
ArtyF
Ale super výměna teď.
Reagovat
tommr
a i na úvod třetího setu opět naprosto zbytečná a nepochopitelná ztráta servisu. Co se s tou Luckou dneska děje? :(
Reagovat
ArtyF
Možná má své dny.
Reagovat
smazaný uživatel
http://jpg.lekarna.cz/images/products/z/241383.jpg
Reagovat
ArtyF
Tyto jsou kvalitní?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, používám je
Reagovat
ArtyF
Tak to je doporučím přítelkyni, třeba ji to pomůže, když spolu budeme hrát, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
no určitě, tyto vložky jsou úžasné
Reagovat
smazaný uživatel
jsou skvělé
Reagovat
slacker
Tenisova skolka Petry Kvitove. Jak polevit a zmatkovat.
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, tohle je bitva jako vyšitá. Uvidí se, která je lepší. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No nic lehkého to teda nebude , myslel jsem si , že Riske odpadne .
Reagovat
EllNino
Lucko ty si p*tomá fakt ...
Reagovat
slacker
Kvuli tomu videu?
Reagovat
smazaný uživatel
1/ set - prochazela se pod Eiffelem v Parizi...a nechavala se unaset krasou parizskych ulicek...
2/ set - rychly odjezd taxikem na letiste a let do Londyna, jeste stihla taxi na kurt cislo dva, kde tesne pred koncem zapasu vletla na tu travinu...jak fantomas za 5 min. 12
3/ set - rychly odjezd Alison taxikem na Londynske letiste...
Reagovat
tommr
obávám se, že slavíš trochu předčasně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
neslavim, ja jen odlehcuji situaci...bude to jeste bitva...a to je dobre...;) Buh vi jestli dneska vubec dokonci...ikdyz jeste je brzo...
Reagovat
smazaný uživatel
Rekapitulace a prognóza pobavily, škoda, že jsem si nepřečetl během zápasu, mohl jsem si ušetřit nervy :-)
Reagovat
Jabadu
Ty krááááááávo nebeskááááááá! :-)
Reagovat
EllNino
Lucka prostě nevidí -_-
Reagovat
tommr
tohle jsou opravdu strašný chyby. Vždyt i ta Riskeová se tomu smála ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Šafince tráva zachutnala. Teď, Luci, jedem!
Reagovat
Jabadu
"Člověk aby to měl furt pod kontrolou, Milane. A voni si lidi myslej, že se ten tenis nějak udělá sám ..." :-)
Reagovat
tommr
Lucka vstala z mrtvejch - i když za vydatnýho přispění Riskeový, která závěr druhýho setu psychicky nezvládla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no není možné :) pooojď Lucy. Barča zatím taky dobré.
Reagovat
kada.tom
No ty pí-čo ... Riska totálně propadla, nechápu to, ale Lucka parádně otočila, tak snad ve 3. setu Riske zatluče do země ...
Reagovat
slacker
joooooooooo. A nenech ji nadechnout, do ni hned od zacatku
Reagovat
ArtyF
Myslíte, že ve třetím už Riske total odpadne nebo to bude ještě bitva?
Reagovat
Mac
totalne odpadne safarka...
Reagovat
ArtyF
Ok
Reagovat
Fandina
Nádhera. Tak ještě set Šafi pojď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Riske se totálně skládá, tak snad to bude pokračovat :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě jeden Luciku
Reagovat
smazaný uživatel
naštěstí riskeová zlabilitěla
Reagovat
ArtyF
Petra styl.
Reagovat
smazaný uživatel
KVITOVÁ - Bertens........................(Centr kurt, 14:00)
BERDYCH - Chardy.......................(Kurt 1, třetí zápas)
HRADECKÁ - Radwanska..............(Kurt 12, druhý zápas)
Kr.PLÍŠKOVÁ - SMITKOVÁ............(Kurt 6, třetí zápas)
SINIAKOVÁ - ALLERTOVÁ.............(Kurt 6, čtvrtý zápas)
ŠTĚPÁNEK - Bedene....................(Kurt 8, třetí zápas)
VESELÝ - Lorenzi..........................(Kurt 10, třetí zápas)
KOUKALOVÁ - Tomljanovic...........(Kurt 17, druhý zápas)
ROSOL - Gulbis.............................(Kurt 19, třetí zápas)
ŠAFÁŘOVÁ/Mattek-Sands - Broady/Smith......(Kurt 15, třetí zápas)
Reagovat
ArtyF
Bára 3:1, pěkně.
Reagovat
Jabadu
Párek nezaskočí, wole! ... :-)
Reagovat
Fandina
Někdo tam Šafi povzbuzuje, to je dobře. Šafi pojď!!!
Reagovat
ArtyF
Voráček.
Reagovat
Fandina
Je tam prý i Jankulovský, ale tohle může být úplně někdo neznámý. Vloni jsem tam byla a bylo tam mraky Čechů. Tam kde hrály naši holky a kluci, tak tam byla všude slyšet čestina. Kdybych tam nebyla, nevěřila abych tomu. Obvzlášť na venkovných kurtech, kde není tak moc míst, tak když tam hráli Češi, Češky, bylo to českými fanoušky obklopené. Ale zase musím říct, že u Italů, Italek zase byli Italové atd..
Reagovat
dadaft
to budou lidi.
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Kdyby to bylo vloni. Byla bych to já.
Reagovat
slacker
No dukaz, ze nepatris mezi lidi
Reagovat
Fandina
Naopak, důkaz toho, že se dá povzbuzováním dohnat hráče, hráčku k výhrám.
Reagovat
slacker
Chytry pochopil a hloupe je to jedno.
Reagovat
Fandina
To rčení zní jinak, že chytrý pochopí. Ten zbytek už je na inteligenci každého.
Reagovat
slacker
Houby rceni, ale parodie jedne fandininy floskule
Reagovat
Mayo
omg, Riske labilná
Reagovat
smazaný uživatel
Šafi, Šafi, Šafi! Nepropásni šanci.
Reagovat
dadaft
jo Lucko, jasně, přivést fanoušky k infarktu a otáčet za tři sekundy dvanáct, to by ti šlo. ))
Reagovat
smazaný uživatel
To je to nejkrasnejsi na tenise...nudnymi 6:0 - 6:0 divaka nenadchnes...;)
Reagovat
slacker
6:0 6:0 me nadchcne, 0:6 0:6 me teda nenadchne
Reagovat
dadaft
Venus a Andrea nepohrdly. ))))))
Reagovat
ArtyF
Tak a teď klid hlavně. Udrž!
Reagovat
smazaný uživatel
pojddddd
Reagovat
kada.tom
No hurá ... tak snad to ještě Lucka dá
Reagovat
Fandina
5:5 tak a teď to začne Šafi. Pojď!!!
Reagovat
EllNino
ufffffffff :)
Reagovat
slacker
Jooo, energeticke delo, zasah
Reagovat
Fandina
40:15 jooooooooooo
Reagovat
Fandina
40:30 pojď
Reagovat
ArtyF
Tak teď!!
Reagovat
EllNino
Bára :DD
Reagovat
smazaný uživatel
LUCKOOOO POJD.... FANDI TI CELA JIHLAVA. POOOOOOOOJD
Reagovat
Fandina
Lucka to otočí. Pořád věřím. Šafi pojď!!!
Reagovat
slacker
pozor, aktivovat energetickou sit. A vysilat energii. souradnice Zeme, Evropa, Velka Britanie, Londyn, Wimbledon, Kurt 2, Lucie Safarova
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo tu Báru??
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3001321339367270.html
Reagovat
George_Renel
Děkuji. Ten jede .-)
Reagovat
themimone
http://www.bbc.co.uk/sport/live/tennis/32203566 stačí nějaké rozšíření do prohlížeče (např HOLA pro Chrome) a můžeš koukat na krásný kvalitní stream přímo od BBC
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko prosím otoč to .
Reagovat
ArtyF
Pohřebiště favoritů...
Reagovat
kada.tom
jojo, Dvojka je tím pověstná, no ...
Reagovat
Fandina
Tahle dvojka je od loňska nová. Úplně nový kurt. Dřívější dvojka je současná trojka.
Reagovat
EllNino
přesně tak ..
Reagovat
smazaný uživatel
zaber! Ještě není konec! Zakousni se do té americké špulilky pozadí!
Reagovat
ArtyF
Wtf ??
Reagovat
Holahej
Lucko,fandím,zabojuj,Riske je těžká soupeřka na první kolo,výměny hraje výborně, nedělá chyby,vybojuje hodně míčů,bohužel technika úderů je určující,ten tvůj backhand je prostě slabina,zkoukni zpětně zápas/chyby,přetlačení/,na "čerstvé" trávě to je ještě víc vidět,ať už to dopadne..nebo ne,musíš hrát backhand technicky jako PetraK.,má ho dobře založený,jinak TOP10 uteče...
Reagovat
mahycek
Tak to vypadá, že jistotu do 2 kola, bude mít jedna z dvojic Plíšková- Smitková a Siniaková- Allertová. Jinak to vypadá, že tam může zůstat, jen Karolína.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se nepletu tak Bára je 1. Česká hráčka která hraje na centru dříve než ve ČF, když nepočítáme Petru a Janu. U Nicole si nejsem jistá
Reagovat
EllNino
Iveta s Watson tam myslím hrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo Iveta taky no..
Reagovat
kada.tom
a loni Andrea s Petrou, takže i Andrea :-)
Reagovat
EllNino
ty nebyly na centru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrály na dvojce
Reagovat
Fandina
Hrály na trojce, já tam byla osobně, proto to vím.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha ...
Reagovat
slacker
preposledni sance na zvrat.
Reagovat
smazaný uživatel
heeej Bára na centru!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Wow amazing
Reagovat
kada.tom
woooow :-)
Reagovat
EllNino
cožeee ? :)
Reagovat
slacker
ehm?
Reagovat
George_Renel
Ale stream nikde nevidím....
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ne:/
Reagovat
EllNino
pane bože !
Reagovat
slacker
prichazi momentum?
Reagovat
vrabejka
Prohra Lucky má aspon jedno pozitivum. Kája bude mít lehčí cestu do čtvrtfinále.
Reagovat
EllNino
s dnešním výkonem poletí už s Coco ...
Reagovat
smazaný uživatel
až na to že každý zápas je jiný a ve Středu může hrát jinak
Reagovat
EllNino
prosímtě jdi hejtit Lucku jo ? a nepleť se mezi to
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je svobodný web můžu se plést kam chci
Reagovat
slacker
s fandinou neni zadny web svobododny
Reagovat
Fandina
Fandina je chytrá a inteligentní a proto je všude, kde je ona láska a pochopení. A to je nejdůležitější věc na světě. Pravda a láska.
Reagovat
blixa
Ale no tak. Takovej zkušenej tenisovej čumil a plácne takovou hovadinu :D Žádnej výkon se neopakuje a každej zápas je úplně jinej ;-)
Reagovat
dadaft
jinak čistě podle winners/UE mohl být nejlepší zápas
Bencic - Pironková 62/41 (+21)
a nejhorší
Davis - Hercog 23/62 (-39) ,,,,,,,,, uff
Reagovat
EllNino
Naprosto příšerný výkon ...
Reagovat
Fandina
2:3 takže teď to chce brejknout Riske a pak otočit. Šafi pojď, máš na to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně - teď je šance!
Reagovat
slacker
30:0 sance?
Reagovat
pingwin
Tak jak jsem psal v diskuzi po losu, že to vidím bledě a že postoupí do 2.kola jen Karolína + dvě naše z derby mi zatím vychází
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi asi největší optimista na světě
Reagovat
slacker
druhy nejvetsi
Reagovat
pingwin
proč optimista ? co má realita společného s optimismem ? prostě jim nevěřím ... kdo může jít do 2.kola ?? Strýcová ?? Kvitová ??? Chce to zavřít fanouškovské oči a podívat se na to reálně.
Reagovat
slacker
co ma realita spolecneho s verenim?
Reagovat
Fandina
Realita přivodí zklamání tomu, kdo věřil a nevyšlo to. Doufám, že to ale nebude tenhle případ a že Šafi ještě otočí. Šafi pojď!!!
Reagovat
pingwin
ale joo, jen do mě .. nevěřím, tak jsem blb
Reagovat
vrabejka
Je jasná že Šafářová dnes skončí. Je nějaká šance že vypadne z top 10?
Reagovat
smazaný uživatel
ano šance je dost velká
Reagovat
Fandina
Ještě nevypadla. Pořád věřím, že otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
je 7. a náskok na 11.místo (Aga) je jen cirka 300 bodů
Reagovat
lars
zalezi , jak bude hrat Makaron a dalsi
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíš, co to je za blbost? :D

http://www.bbc.com/sport/0/tennis/33317124
Reagovat
slacker
Loni ledovy kbelik, letos se "vymyslelo" neco jineho
Reagovat
smazaný uživatel
To je tenis pro ty, kterým se ztrácejí míčky... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je větší šance, že míček třefí tebe než že míček trefíš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
hm, takhle to nejde. Jinak byste měli slyšet mojí babi když se dívá na tenis :D ta by měla jít na ESPN
Reagovat
Mayo
Alison hra dobre, len tak dalej, komon.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem tušení, že neobhájí, ale třeba se vzpamatuje. Lucko, pojď!
Reagovat
slacker
uz se vzpamatovala. podani ztracene love gamem.
Reagovat
ArtyF
kdyby Lucka dneska prohrála, kam až by se mohla propadnout?
Reagovat
EllNino
na 7. místo :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking s největší pravděpodobností by letěla z desítky
Reagovat
ArtyF
Hmm, tak to by tam dlouho nepobyla. Ale Alespoň šance pro Karolínu.
Reagovat
slacker
No takhle si mela brejkovat uz v prvnim setu, pak by ta prohrana podani nevadila
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vypadá na kruté vystřízlivěni z toho finále RG a jestli Lucie vyletí v prvním kolem tak nevim co předvede na USO (AO hrůza, RG finále, W ? Vypadá to na hrůzu, USO ???) no nic stejne ji fandím
Reagovat
Kozoroh
Na USO 2015 Šafářová - triumf.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/schedule/schedule9.html

Docela spokojenost, akorát Lucka s Agou hrajou ve stejný čas jako Petra, ale mohlo to být pro mě horší. :D Nasťa první zápas a Ana Konjuh bude hrát někde poslední...

Btw. Jsou na kurtu číslo 5 kamery?
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny zápasy, co mě zajímají, se hrajou až na konci programu... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no není možné. brejk. Lucko povzbuzuj se. Připomíná mi to záps Petry s Keysovou v Melbourne.
Reagovat
kada.tom
Lucka teda hodně špatná ...
Reagovat
dadaft
jak říkám, z loňských čtvrtfinalistek tam bude tak Kerberová, jinak nikdo...............
Reagovat
Fandina
Petra bude, věřím tomu.
Reagovat
dadaft
Petra letos na trávě ještě ani nehrála, ani netrénovala ,,,,,,,,,,,,,, nevěřím ji.
Reagovat
Fandina
Snad od čtvrtka trénovala.
Reagovat
EllNino
od čtvrtka trénovala :)
Reagovat
lars
Petra trenovala
Marfusa taky nehrala zapas
Reagovat
dadaft
šak se taky bude poroučet,,,,,,,,,
Reagovat
EllNino
Máša už dneska vyhrála :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo v tom čtvrtfinále teda bude? :D
Reagovat
slacker
8 ctvrtfinalistek.
Reagovat
dadaft
Serena, Vika, Karolína, Sloane, Angelique, Timea, Madison a Elina
Reagovat
smazaný uživatel
No, tos mě teda moc nepotěšil (až na Viku)... :D
Reagovat
dadaft
neboj, bude to jinak................................
Reagovat
blixa
Nekontroloval jsem ostatní , ale Sloane a Kája bejt obě ve čtvrtfinále nemůžou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mé karty říkají opak
Reagovat
smazaný uživatel
To by se mi líbilo, protože loni jsem žádnou favoritku ve čtvrtfinále neměl... :D
Reagovat
Fandina
Lucie jedem, volá někdo z tribun. Doufám, že jí to pomůže. Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm Lucce by pomohla asi jen dešťová přestávka :(
Reagovat
Fandina
Pořád věřím.
Reagovat
Mayo
Hantuchova pekne vyfackala Civulkovu...potvrdila H2H ako aj kvality na trave
Reagovat
tommr
a hned na úvod druhýho setu další úplně zbytečně ztracený podání. Lucka hraje dneska strašně ... :(
Reagovat
EllNino
je nervozní jako bizon, tíha okamžiku jí dokonale semlela ...
Reagovat
smazaný uživatel
sranda končí, teď už jde opravdu do tuhého
Reagovat
smazaný uživatel
pane Bože -_-
Danko, ty jsi šikovná. Udělala sis cibulové kroužky
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Lucko!!Bojuj!
Reagovat
smazaný uživatel
cibulačka je venku nananananananana a Lacko taky ratatatatata
Reagovat
EllNino
To je konec, Lucka strašně panikaří ...
Reagovat
slacker
Zitra bude panikarit Petra a bude ceska wimledonska kocovina
Reagovat
EllNino
a co, život jde dál, nemužu za to, že žiješ život jich a ne svuj
Reagovat
slacker
na to si prisel jak?
Reagovat
Fandina
nemyslím si, že žije jejich život, podle mě jen rýpe a chce být zajímavý. Ale bohužel není, nemá na to.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanár pro Cibulu.. :D
Reagovat
ArtyF
Cibule venku. :))
Reagovat
pockerface
Dnes možná bude jedno překvapení, a to asi na úkor Lucie, pokud tedy nezlepší hru nebo se Riske nezhorší. Ale ještě není nic ztraceno, Lucka to může ještě otočit.
Reagovat
slacker
jezisi. z 40:15 zase problemy a BP
Reagovat
smazaný uživatel
hm Šafi hoří
Reagovat
EllNino
a to ti to dělá tak dobře, nebo proč tady furt tak prudíš ...
Reagovat
smazaný uživatel
víš co si můžeš. a Šafi snad nehoří?????
Reagovat
slacker
Nehori, to uz by tam byli hasici
Reagovat
Fandina
Šafi néééééééééééé. Riske hraje dobře, to ano, takže doufám, že to otočíš. Věřím ti. Pojď!
Reagovat
zpilat
takže když hraje riske dobře, tak doufáš, že to šafi otočí? co kdyby riske hrála špatně, to bys nevěřila?
Reagovat
ArtyF
kdyby hrála špatně, tak by to věděla. Takhle jenom doufá. :D
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Vidím, že to bude těžké, protože Riske hraje super, ale pořád doufám, věřím, že Šafi na ní má a otočí to. Šafi pojď!!!
Reagovat
tommr
v prvním setu předvedla Lucka velmi špatnej výkon. Pokud se ve druhým setu nějak zásadně nezlepší tak dneska končí ... :(
Reagovat
kada.tom
Cibulková hoří ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
super, když už nějaký slovenský/slovenská tenista/tka měl/a postoupit tak jsem ráda že to je zrovna Hantuchová, kterou mám ze slovenských tenistů a tenistek nejraději. naopak kližan a mini pivo cibulačka brrrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
no tak na Lucku se dívat nebudu. děs. asi jí to stouplo do hlavy
Reagovat
EllNino
No tak to jsem zvědav, jak tohle otočí :)
Reagovat
smazaný uživatel
není na emjaru ta česká rozhodčí?
Reagovat
EllNino
když hraje Češka ? :)
Reagovat
slacker
proc by ne? VZdyt tu kazdej tvrdi ze je to individulani sport a muze si fandit komu chce, tak snad narodnost rozhodci prece nebude najednou problem?
Reagovat
EllNino
a tohle myslíš vážně ?
Reagovat
slacker
jestli to mysli vazne oni, tak ja taky
Reagovat
slacker
jestli to mysli vazne oni, tak ja taky
Reagovat
ArtyF
ale spíš, proč jo? Jen by to přidělávalo problémy.
Reagovat
ArtyF
zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
stream na Gavrilovou?
Předem díky
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
tommr
Lucka konečně proměnila jeden BP, ale na záchranu setu je už asi pozdě ... :(
Reagovat
EllNino
snad už se trochu probrala, trochu nám tam zaspala ...
Reagovat
ArtyF
tak vzhledem k tomu, kolik BB už měla není smazat jeden break vůbec nereálné.
Reagovat
EllNino
vždyť v každým gemu měla aspoň 1 BP :)
Reagovat
slacker
No a kde je ma ted? S tim nemuze pocitat ze ho bude mit v kazde hre. Ma promenit aspon polovinu
Reagovat
EllNino
jdi a ukaž jí to :D
Reagovat
slacker
To by byl nepovoleny coaching a mohli by ji diskvalifikovat
Reagovat
slacker
To by byl nepovoleny coaching a mohli by ji diskvalifikovat
Reagovat
Fandina
Riske hraje super, ale já doufám, že Lucka to otočí. Zase tak špatně nehraje. Lucko pojď!!!
Reagovat
ArtyF
když nic jiného, tak alespoň lepší nálada do 2. setu
Reagovat
historik
taky nějaký proměněný breakball
Reagovat
slacker
mely byt uz 4 promenene
Reagovat
kada.tom
Petkovic taky 6-0 6-0, zvláštní :-)
ale Brengle i Rogers jsou dlouhodobě mimo ...
Reagovat
EllNino
no Brengle prohrála 16 setů vřadě a většina byla hladce 1:6 nebo 2:6..dneska dokonce 0:6 ...a Rogers od začátku roku houno a navíc má něco s kolenem, takže ta po neobhájení Bad Gasteinu pošupajdí do 2. stovky ...
Reagovat
EllNino
Lucka se vubec nedokázala vypořádat s tlakem ...
Reagovat
slacker
Staci promenovat BP a ohla vest 4;2
Reagovat
EllNino
no hurá ...
Reagovat
slacker
ted ma dalsi 2 a ..... a ..... a konecne promenila. ale nemala ztratit hned 2 sva podani
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko :( to je na hajzl papír
Reagovat
jirkaS
bída :-(
Reagovat
EllNino
to musela v tom výčtu Američanek dostat zrovna travařku Alison ? Když jsou tam dvě "dřeva" , co si dost možná odvezou dva kanáry ...
Reagovat
EllNino
no další dvojkanár, Rogers a Brengle to je teda snaha ...
Reagovat
EllNino
Myslím, že zachvíli povede i statistiku nevyužitých brejakbolů, pokud se nějaká vede ...
Reagovat
historik
zatím samé UE
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka hraje v modu Khumkum
Reagovat
slacker
nekdo rikal ze si sama urcila ortel tim ze natocila video. Ze vzdycky kdyz natoci nove video vyleti v nasledujim zapase. No neni blba?
Reagovat
lars
pac o tom nevi. nebot ji to Fricek nesdelil
Reagovat
slacker
dalsi dva BP v zumpe
Reagovat
EllNino
strašný
Reagovat
Fandina
Voráček, Pála v hledišti.
Reagovat
kada.tom
jo, Voras byl i na zápase Karol :-)
Reagovat
slacker
Fandina ve sklepe
Reagovat
smazaný uživatel
slacker v Dobřanech
Reagovat
EllNino
Kvitofka na Maledivách
Reagovat
smazaný uživatel
o vážně, tam letím až za 2 roky, už mám pomalu našetřeno
Reagovat
EllNino
už aby to bylo
Reagovat
smazaný uživatel
Tam nemaj net? :)
Reagovat
smazaný uživatel
také si říkám, musela jsem kvůli tomu na brigádu do KFC a byla jsem na brigádě i v Mcdonaldu a musím říct že na kvalitu dbají
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
George_Renel
Jdi už do háje s těmi tvými dementními komenty.
Reagovat
slacker
Vis prd co je demnetni
Reagovat
smazaný uživatel
Rogersová chce být druhou hráčkou co dostane double kanára.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes
Reagovat
slacker
A zatim na tom pracuje i Lucie
Reagovat
smazaný uživatel
hm bohužel to tak vypadá :/ Lucka je ve s.račkách
Reagovat
Fandina
Lucka otočí, už je to 3:1.
Reagovat
smazaný uživatel
no snad, ale zatím hraje strašně zatím co Riske dost dobře
Reagovat
Fandina
Já doufám, že otočí. Šafi tohle poslední dobou umí. Doufám, že to zatím jen osahává. ale práskají to tam obě pěkně.
Reagovat
EllNino
neboj, takovou radost ti neudělá :D
Reagovat
slacker
A je to v haji. Double kanar nebude
Reagovat
tommr
Lucka zatím hraje stejně mizerně jako proti Cibulkový. Ta neschopnost proměnit BP je opravdu strašná ... :(
Reagovat
EllNino
ale Riske nezkazí balon a hraje výborně bohužel ...Lucka hraje příšerně
Reagovat
tommr
zatím hraje Riske opravdu dobře, ale nemusela by jí Lucka tolik pomáhat ... :(
Reagovat
EllNino
zase 15:40 nevyužito
Reagovat
smazaný uživatel
tvl. Venus jen 3 ztracené fiftýny po podání. Neuvěřitelné. To hrála skutečně skoro bez chyb :) Zlatko moje, děláš mi velkou radost. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně je super moc bych jí přala SF zasložila by si to, přeci jenom na okruhu už asi moc dlouho nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko asi chceš být 2.vyřazenou Češkou
Reagovat
smazaný uživatel
hm 0-3
Reagovat
smazaný uživatel
Venus ji úplně rozdrtila.Krása.Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda dělá mi radost kočka :) Gratuluji, pokud s potká se Serenou, tak je možné, že ji Vee porazí :)
Reagovat
lars
nesmysl
Reagovat
EllNino
a proč ?
Reagovat
smazaný uživatel
a proč jako??!!!
Reagovat
smazaný uživatel
pokud předvede dnešní výkon, tak je to možné. na trávě bych vsadil spíše na Venus.
Reagovat
kada.tom
Wow ... Venus za 42 minut smetla Brengleovou 6-0 6-0, klobouk dolů :-)
Reagovat
Jabadu
Obávám se, že večer si Lucka může pustit film "Karel a já".
Reagovat
smazaný uživatel
Wow Venus ty snad chceš ještě jeden talíř vyhrát že. No ještě že ji letos nemá Petra v pavouku, Vee se zdá být ve velké formě a snad dojde na sister batle
Reagovat
smazaný uživatel
zápas jsem zapnul až nyní, ale teda čumím. viděl to někdo od začátku?
Reagovat
kada.tom
bohužel nee, až od stavu 6-0 2-0 a tedy Venus nedává Brengelový absolutně žádnou šanci, hraje nadpozemsky
Reagovat
EllNino
excellent :) 6:0 6:0
Reagovat
kada.tom
Venus je excelentní :-))
Reagovat
EllNino
no tykrááso :)
Reagovat
Fandina
Šafi pojď, Riske hraje momentálně dobře, ale to musíš dát. Máš na to. Šafi pojď!!!
Reagovat
EllNino
....pokračuje s Alison, bojácný, doprostřed, bez úhlů, nechápu ...
Reagovat
smazaný uživatel
hm začíná to vypadat že RG byla jen haluz a Lucka bude znovu průměrná až lehce nadprůměrná hráčka
Reagovat
EllNino
klid prosímtě, jakýpa jenom RG ...
Reagovat
smazaný uživatel
no jen RG, dobře podařilo se jí i Dauhá. Ale AO, IW, Miami, Madrid, Řím, Praha, Eastbourne nestály za nic
Reagovat
EllNino
a co loňský Wimbledon, US Open, ...
Reagovat
smazaný uživatel
no dobře tak v kariéře se jí podařilo cirka 8 turnajů, ale hlavně RG ji vyneslo tam kde je. H
Reagovat
EllNino
bože, radši už nic nepiš ...
Reagovat
smazaný uživatel
dík za radu
Reagovat
slacker
Jaky to ma smysl zacinat zapas planem B?
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš Lucko
Reagovat
EllNino
Madison Brengle od toho Stuttgartu v solidních s*ačkách ...15 setů vřadě prohrála a dneska ještě neuhrála ani hru
Reagovat
kada.tom
Venus jede, to je moc dobře :-)
Reagovat
EllNino
double baggle ? :D
Reagovat
kada.tom
kéž by :-)
Reagovat
kada.tom
Lucka zase taková hvězda nebude ... na kluky předtím bylo hlediště narvaný k prasknutí a teď je tam pomalu víc prázdných míst, jak těch zaplněných ...
Reagovat
kada.tom
tak ne pomalu, určitě ...
Reagovat
EllNino
a navíc hraje Alison skvěle
Reagovat
Atoidi1
asi nikde nejni... anebo jo?
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv5590238270c132.11676911-1097981.html
Reagovat
Atoidi1
Diiikyyyy!
Reagovat
freeteepek
Podle toho, co jsem dnes viděl, Belinda hrála opět fantasticky. Naše holky, včetně Karolíny, by si z ní měly vzít příklad. Zvlášť to, co zahrála na mečbol, bylo technicky dokonalé. Na svůj věk je neuvěřitelná. Až přidá ještě víc razance a bude chodit častěji na síť, bude k nezastavení:-)
Reagovat
EllNino
noo :) otázka je jestli tu razanci přidá :)
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu hrála dost laxně.
Reagovat
freeteepek
První set jsem fakt neviděl. Ona hraje hodně odzadu pořád. Měla by chodit víc dopředu, ale zkracovat hru umí parádně:-) Doufám, že jí svaly ještě narostou a až jí to bude víc lítat, bude hrát ještě agresivněji. Dnes ty výměny jsou někdy zbytečně moc dlouhé, ale já vážně myslím, že to chce akorát čas:-)
Reagovat
Andrew89
belinda mě akorát na*rala:DDD jsem blbej..dělám fantasy a na jedinou Pironkovu jsem nekoukal s kym hraje první kolo..se mi vyplatilo:D
Reagovat
EllNino
Yes Belinda, super :)
Reagovat
kada.tom
Sharapka docela překvapila, čekal jsem, že Konta bude kousat víc a že to bude vyrovnanější
Reagovat
FulnekUltras
Nakonec se Mařa k "povinnému" vítězství klasicky prořvala a prozdržovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem okomentoval vedle... :D
Reagovat
misa
odvrátil 3 mečboly :-((
Reagovat
slacker
kretino. :-D
Reagovat
misa
6-6 fuuuuuuuuuuuuuuj
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kdyby takhle protahovala Lucinka, tak je to v pořádku...
Reagovat
EllNino
néasi :) přitom hrajou pěkně
Reagovat
misa
PetraFans nikdy neopomene zdůraznit svou lásku k Lucii...
Reagovat
Frick
volali mi smutnou novinu :-(
Reagovat
kada.tom
cože?
Reagovat
smazaný uživatel
Primář Sova zemřel.
Reagovat
kada.tom
jo tohle ..
Reagovat
slacker
a Sova mladsi?
Reagovat
ArtyF
Suarez Navarro a Kližan out, to potěší :))
Reagovat
Patri.k
Komentátor na nově se mi líbí víc než, co byl na ČT4 víc to prožívá a má občas zajimavé hlody, i když občas ty jeho úvahy jsou naprosto scestné...
Reagovat
Frick
Přijde mi, že jeho profi úroveň je taková... nižší...
Reagovat
Patri.k
To je fakt, ale ono je těžké komentovat tenis jednou za rok, v podstatě si jindy nezakomentují tenis, jedině že by si ho doma sami pro sebe komentovali
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo v kolik mají asi tak hrát federera Murray a nadal
Reagovat
themimone
no hrají až zítra a myslím že rozpis na zítřek co se kurtů týče, se bude dělat až dnes večer
Reagovat
smazaný uživatel
Diky
Reagovat
VlS
Johaně říkají Joe? To by byla Pepina a ne Jana, nevíte někdo?
Reagovat
EllNino
třeba je to jenom zkratka nebo přezdívka :)
Reagovat
blixa
Asi přezdívka.
Reagovat
freeteepek
Myslím, že jí neříkají Joe, ale Joan.
Reagovat
EllNino
nebo tak :)
Reagovat
Frick
No co. Uličný je taky John a "Jan" se nejmenuje :-D
Reagovat
VlS
Netuším, kdo je Uličný
Reagovat
smazaný uživatel
Legenda mezi českými fotbalovými trenéry. :)
Reagovat
Frick
To je smutný
Reagovat
smazaný uživatel
Proč smutný? Zkus se na eurofotbalu zeptat, kdo je třeba Vaněk - kolik lidí to asi bude vědět.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě docela dost - fotbalista Plzně. :D
Reagovat
EllNino
asi myslel trenéra Káji Plíškový :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi jasný, ale byl to zrovna takový příklad... :D
Reagovat
EllNino
já to taky nevím, ani Uličnýho, ani Vaňka, ten, kdo fotbal nesleduje, tak je jasný, že to nezná :D
Reagovat
smazaný uživatel
A to se říká, že pivu a fotbalu v Čechách rozumí každej. To první by možná ještě odpovídalo... :D
Reagovat
EllNino
mně fotbal vštěpovali odmalička a v naší vesnici to každej žere a já jsem taková černá ovce, strašně mě to nebaví :)))
Reagovat
slacker
A kdo je to proboha ten Svancara? Tolik clanku na idnes ze se nejaky brnensky fotbalovy flamendr louci a co vsechno se kolem toho nesemlelo.
Reagovat
smazaný uživatel
Švanci je bůh! :)
Reagovat
slacker
V reprezentaci jsem ho nepostrehl a jesli byl v brne s kazdym kamarad tak to me na celostatni urovni vubec ale vubec nezajima
Reagovat
smazaný uživatel
Ono ani tak nešlo o Švancaru, ale o Lužánky...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to by tam asi věděli :) Ale já ve fotbalu žádného Vaňka neznám. Z Plzně znám tak 3 hráče. Uličného si vybavím, vím, že je z Moravy, ale jinak o něm taky víc nevím. Prostě neberu to jako příklad nějaké elementární sportovní znalosti. Kdyby tu někdo napsal, že neví, kdo byl Masopust, to by mě překvapilo, ale Uličný ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Vaněk zas tak neznámý není, hrál už i za reprezentaci...
https://cs.wikipedia.org/wiki/Ond%C5%99ej_Van%C4%9Bk_(fotbalista)

Dokonce i Kotyza je fotbalista... :D
http://www.eurofotbal.cz/hraci/martin-kotyza-2517/

Jo, kdo byl Masopust, to ví snad všichni...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem fotbalovou repre "díky" lidem jako Pelta nebo Berbr neviděl už několik let, takže pro mě jsou to neznámá jména :)
Reagovat
George_Renel
Petr "Džon" Uličný byl také výborným ligovým fotbalistou. V lize hrál více než 10 let za Olomouc, Plzeň i Spartu. Coby trenér toho vystřídal daleko více.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když já ho zažil až jako trenéra... :)
Reagovat
babolat.cz
super Carla out!
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/615525870908915712
Reagovat
EllNino
no lepší by to bylo bez toho Schweinsteigera, ale budiž :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bez Bastiho a bez Luky. :D
Reagovat
EllNino
no pořád lepší než Bastian :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Luka je aspoň trochu hezkej (až na tu díru mezi zubama) :D
Reagovat
blixa
Co tam dělaj ty vošklivý chlapi ?! :-o
Reagovat
smazaný uživatel
že si nakonec holky zahrajou proti sobě...
Reagovat
Bastian
oprava ve třetím setu
Reagovat
Bastian
Nervozita Plíškový nevim. V každým případě jak přestála prohraný gam na svoje podání ve druhým setu, poté co už ho vyhrála ale dotkla se sítě a následně ji pískli footfault, kdy nehla brvou bylo obdivuhodný. řada hráček by reagovala vztekem, rozbitím rakety nadávkami na rozhodčí a prohrou 1!6
Reagovat
Fandina
Diatschenko šíleně řve.
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/3000701959388000.html
Reagovat
EllNino
příšerný :D ...ale fandím jí, ať tu Gertu porazí, ta je mi vrcholně nesypmatická
Reagovat
EllNino
hele a najednou, jako když utne :D ...divný :D
Reagovat
misa
Bílé oblečení je povinné, ale nechutný řev nikdo neomezuje.
Reagovat
slacker
Fandina silene pise
Reagovat
Fandina
ale vůbec
Reagovat
Fandina
A má černé prádlo, nahoře ... i když černá není barva v pravém slova smyslu.
Reagovat
FulnekUltras
každopádně na holé kůži nejhezčí... ;)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Frick
No asi se složení první čtyřky bude po Wimblu měnit :o)

http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
misa
Myslím, že se změní i pořadí mezi češkama.
Reagovat
misa
Velké Č.
Reagovat
freeteepek
CSN letí domů a Karolína konečně vede letošní statistiku v počtu vyhraných utkání. Výborně!
Reagovat
FulnekUltras
tyhle dvě tedy mají letos za sebou slušné zápasové porce...a projevit se to někdy musí...
Reagovat
freeteepek
Nervozita byla na Karolíně znát. Co mě znepokojilo, bylo velké množství chyb, zejména na síti, kdy Karolína nedohrála lehký míč. Zbytečně se rozmachovala, když stačilo prakticky jen míč strčit za síť. Zvlášť komická byla příhoda, kdy K. míč sice zahrála, ale dotkla se něčím sítě.
Pro příště by bylo potřeba se takových chyb vyvarovat a zároveň na síť chodit víc diktovat hru. Nehrát tak často do míst, kde stojí soupeřka.
No, úvodní kolo má úspěšně za sebou. A příště už to určitě bude lepší. Na závěr zápasu byly vidět náznaky, že by to mohlo jít:-)
Reagovat
VlS
To, že se nerozčiluje, nemlátí raketou a nevydává vítězný řev a nekroutí očima kolem dokola neznamená, že není nervózní.
Reagovat
tommr
Karolína si zřejmě za stavu 6:4 3:1 myslela, že už má zápas v kapse a soupeřku podcenila. Falconi se pak chytla a začla zlobit což ona umí ...
Reagovat
VlS
Já si nemyslím, že podcenila, to tak v tenisu je, zahraješ blbě dva míče a znervózníš a pak nejde nic. To je o hráči, ne o podceňování soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Sbohem Carlo :(
Reagovat
smazaný uživatel
se z Carlou loučíš jak kdyby to byl dnes její poslední zápas :)
Reagovat
Frick
Letí domů na Kanáry :-D

(po deblu)
Reagovat
tommr
to je skvělá zpráva jak pro Lucku tak pro Karolínu - odpadla jim velká konkurentka v boji o desítku ... :)
Reagovat
FulnekUltras
by měl být ponaučením i pro Petru, které se podobné nežádoucí komplikace také často stávají. Zkrátka nedat soupeřce pro jistotu ani čuchnout...
Vyřazení Petry C. mrzí, Babos byla k překonání, ale bohužel koncovka prvního setu rozhodla a naší hráčce se pak už Maďarku z konceptu vyvést nepodařilo.
Teď samozřejmě držím palce Šafi a Báře - lehké to s nepříjemnými Američankami nebude mít ani jedna.
Reagovat
slacker
Podarilo, vedla 3:0
Reagovat
FulnekUltras
tím hůř
Reagovat
smazaný uživatel
Největší škoda byla neproměněných brejkbolů hned na samém začátku zápasu, hlavně toho zbytečně vyhozeného forhendu za stavu 15:40.
Reagovat
blixa
Bětuška má set !! ;-) Tlačíme ;-)
Reagovat
EllNino
jo :)
Reagovat
slacker
Jo?
Reagovat
EllNino
jo :)
Reagovat
blixa
Bětka break ! ;-)
Reagovat
Fandina
Dobře. První set byl celkem s přehledem a ve druhém Falconi hrála dost dobře a je super, že se Kája ve třetím našla a nakonec ho celkem v pohodě vyhrála. A držím palce na Coco. Pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist