Plíšková v Birminghamu podlehla Kerberové a na postup do Top 10 nedosáhla

21. 6. 2015, 14:08
Aktuality 1074
Karolína Plíšková svůj první titul z akce WTA Premier nezískala ani v Birminghamu. Česká hráčka dnes na trávě v Anglii v boji o titul podlehla Němce Angelique Kerberové 7-6 3-6 6-7 a na premiérový posun do Top 10 tak nedosáhla.
Karolína Plíšková a Angelique Kerberová

Karolína Plíšková se po nepříliš povedeném období na antuce vrací zpět do skvělé formy z první čtvrtiny sezony. Tento týden ožila na trávě, na které přitom nikdy v minulosti nezářila. Dvakrát si sice zahrála finále na turnajích ITF, na hlavním okruhu ale měla na kontě pouze dvě výhry z posledních dvou ročníků Wimbledonu.

Bilanci na zeleném pažitu si však výrazně vylepšila tento týden na turnaji v Birminghamu, kde vyhrála už čtyři zápasy v řadě a znovu se tak probojovala do finále akce WTA Premier. Celkově postoupila již do svého jubilejního 10. finále. Dosud má ve sbírce čtyři tituly, všechny však 'jen' z turnajů WTA International (Kuala Lumpur 2013, Soul 2014, Linec 2014 a Praha 2015).

Finálovou soupeřkou Plíškové byla čtvrtá nasazená Němka Angelique Kerberovou, s níž Češka nebojuje jen o titul, nýbrž i o premiérový posun do Top 10. V případě vítězství měla rodačka z Loun možnost stát se po Petře Kvitové a Lucii Šafářové třetí Češkou v elitní desítce. S o čtyři roky starší Němkou měla Plíšková před dnešním utkáním vyrovnanou bilanci 2-2.

Plíšková nevstoupila do životního finále úplně nejlépe. Hned v první hře si prohrála podání a pustila tak Kerberovou do vedení. V první polovině úvodního dějství Češka často chybovala, zatímco Němka hrála téměř bez chyb.

Zlomový okamžik úvodní sady přišel v deváté hře, kdy Plíšková na podání čelila čtyřem setbolům. Všechny šance Kerberové ale odvrátila a v následující hře poprvé prolomila i její podání, čímž srovnala na 5-5. O vítězce prvního setu roKarolína Plíšková a Angelique Kerberovázhodovala až zkrácená hra, v níž díky agresivní a přesné hře uspěla česká hráčka, získala ji poměrem 7-5.

V úvodu druhého setu si nejprve obě finalistky prohrály svá podání, Plíšková pak ale na servisu zaváhala i ve čtvrté hře a Kerberová díky tomu získala náskok, který si až do konce sady pohlídala. Češka znovu často chybovala a jen marně nacházela recept na přesnou a hbitou hru Němky. Čtvrtá nasazená Kerberová vyhrála druhé dějství poměrem 6-3 a stav finále tak srovnala na 1-1. Ve druhé sadě si Němka připsala celkem třináct vítězných úderů a udělala pouze dvě nevynucené chyby, Plíšková naproti tomu bodovala sedmkrát a chybovala pětkrát.

I do rozhodující sady vstoupila lépe Němka. Za stavu 5-4 měla možnost celé utkání doservírovat, Plíšková ale zabrala, Kerberové podání vzala a srovnala na 5-5. Třetí dějství tak vyvrcholilo až tie-breakem, ve kterém už ale Češka tlaku Němky podlehla a své životní finále v zisk titulu nepřetavila.

Kerberová si v Birminghamu připsala svůj první titul na trávě. Celkově vybojovala už šestou trofej a uhájila tak svou pozici v Top 10.

"Byl to skvělý zápas. Musím pogratulovat Karolíně, předvedla tu skvělé výkony a i dnes ukázala, že je to velká hráčka. Umí zahrát výborně za každé situace a je velmi náročné proti ní hrát," uznala kvality Plíškové Němka. "Jsem šťastná, že jsem vyhrála další turnaj a děkuji všem za podporu. Vím, že to říkám pořád, ale nesmírně si toho cením. Cítila jsem se tu opravdu báječně a užila jsem si každou minutu tady. Pokaždé se sem ráda vracím, je to tu úžasné."

"MojAngelique Kerberováe příprava před Wimbledonem jde zatím tím správným směrem, což se mi tenhle týden potvrdilo. Na oslavy nebude moc času, ale půjdeme na pizzu a užijeme si to aspoň nějak krátce (smích). Potom už nás čeká další turnaj a pak přijde Wimbledon. Věřím, že tenhle titul mě hodně povzbudí, je to pro mě velká motivace pro další práci. Věřím, že si udržím dobrou formu i na další turnaje. Cítím se teď výborně a každou chvíli na kurtu si nesmírně užívám," konstatovala Kerberová.

"Jsem šťastná za to, že jsem se tu probojovala až do finále. Dnešní utkání jsem si opravdu užila, byl to super zápas, který byl hodný finále. Myslím, že si ho užili i fanoušci a to je důležité. Byla to fakt velká bitva," řekla po utkání Plíšková.

"Prohrála jsem, což mě mrzí, ale Angie hrála opravdu velmi dobře, bojovala až do konce a ubojovala si to. Já jsem se svými výkony tady spokojená. Blíží se Wimbledon, takže jsem šťastná, že jsem odehrála dobré zápasy, budou se mi hodit. Byl to povedený týden," dodala s úsměvem poražená finalistka, které sice unikla možnost být poprvé v kariéře v Top 10, i tak si ale vylepší své žebříčkové maximum. V pondělním vydání žebříčku WTA obsadí Plíšková 11. příčku.

Ve finále letos neuspěla Plíšková už potřetí, jediný titul vybojovala v květnu v pražské Stromovce. Na trávě hrála o turnajový triumf poprvé a dopadla stejně jako před ní v Birminghamu Helena Suková (1990) a Barbora Strýcová (2014). Turnaj tak dál čeká na českou vítězku.

Ve finále neuspěly ani Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, které v boji o titul podlehly čtvrtým nasazeným Španělkám Gabrine Muguruzaové a Carle Suárezové-Navarrové dvakrát 6-4.

 

• WTA PREMIER BIRMINGHAM •
Velká Británie, tráva, 731.000 dolarů
nedělní výsledky (21. 06. 2015)
• Dvouhra - finále •
Kerberová (4-Něm.) - Kar. Plíšková (6-ČR) 6-7(5-7) 6-3 7-6(7-4)
• Čtyřhra - finále •
Muguruzaová/Suárezová-Navarrová (4-Špa.) - Hlaváčková/Hradecká (ČR) 6-4 6-4

Komentáře

1074
Přidat komentář
Frick
Proč ty tvoje "antukářky" to FO nikdny nevyhrály, pokud nepočítám ty za zenitem (Světla + Francesca)....

Celková finálová bilance hráček, co Lucka porazila, je 3-2, takže skutečně nemel.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Karolíně k jejímu 1. článku s více než 1000 posty :) I když 900 jich je na úplně jiné téma.
Reagovat
Frick
To je úplně nechutný, jak se snažíš tady bagatelizovat Lucčin mimořádný úspěch na FO, na který český ženský tenis čekal více jak tři desítky let.
Reagovat
smazaný uživatel
dvojnásobný úspěch ve Wimbledonu je 10x víc než to finále na FO
Reagovat
smazaný uživatel
dvojnásobný úspěch ve Wimbledonu je 10x víc než to finále na FO
Reagovat
Frick
Kurňa - my se bavíme o první půlce letošní sezóny. Ne o celkových kariérách.
Reagovat
smazaný uživatel
tak co tady kecáš o třech desítkách let.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde o to, že poslední Češka ve finále RG byl kdysi dávno Lendl. Finále Wimbledonu je pro Češky naprosto všední záležitost (Novotná, Berdych, Kvitová).
Reagovat
Frick
Ivana Lendl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ivan Lendl. Jsem pro emancipaci. Když se může napsat, že Češi byli v oštěpu vždycky dobří a jako příklad se dá Zátopková, Železný a Špotáková, tak mi přijde v pohodě napsat, že Lendl je jednou z nejlepších českých tenistek všech dob.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je to super, že Češka byla ve finále FO. Nádhera. Ve finále to nebylo, ale v semifinále byl v roce 2010 Berdych a v roce 2012 Petra. Takže super úspěch od Šafi, ale nějaké ty úspěchy tam naši současní hráči také mají.
Reagovat
misa
Myslím, že to semifinále Berďulinky je cennější než finále Lucky. U Petry o tom vůbec nepochybuju. Jaké gigantky světového tenisu tehdy v tom roce 2012 musela zdolat!
Reagovat
smazaný uživatel
Provokace?
Reagovat
misa
Zvykl jsem si, že Fandina odpovídá za queshe a naopak. Jeden člověk?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoli.
Reagovat
Fandina
Vážně sis zvykl, že já za něj odpovídám a ptáš se jestli nejsem jeden člověk? Člověče, ty jsi divný, máš zajímavé postřehy a odpovědi. Nezlob se.
Reagovat
Fandina
Jinak za něj neodpovídám, samozřejmě a nechápu, proč bych měla být jeden člověk s ním.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechutné je, jak tady bagatelizuješ úspěchy Petry. Kdyby Petra hrála finále RG a Lucka vyhrála Madrid, tak ty a tobě podobní tady budou nejvíc řvát, že titul z Madridu je víc jak finále GS.
Reagovat
misa
Každý není zaslepený. Podle sebe soudím tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou zaslepení prakticky všichni.
Reagovat
Fandina
Misa o sobě tvrdí, že Lucku miluje, tomu zaslepenost lze odpustit.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Však já mu odpouštím, ale nemusel by se do mě hloupě navážet. :-)
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, ten kdo je v pohodě nemá potřebu se do druhých navážet.
Reagovat
Roger_Federer
Reknu ti to rovnou..mel by sis najit zivou holku, protoze az vypnou proud, nebo se prerusi kablik od internetu, nikdo te nezahreje..
Navic Fandina ti stejne neda, ani kdyz ji polezes do zadku jeste vic.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Že vás to baví, řešit kdo je česká jednička. Není to jedno? Buďte rádi, že máme tři vyrovnaný holky (podle race). Jinak žebříčkově je jedničkou Petra. ;-)
Reagovat
misa
Prší, takže jsme si našli jinou zábavu :)
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
misa
Prší, prší, jen se leje, Petra jede do ... :)
Reagovat
slacker
.. do aleje
Reagovat
misa
Tak jsem to myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
do postele... :D
Reagovat
misa
S Radečkem, a v tom bych viděl důvod jejího odhlášní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jí to nezáviď :-))
Reagovat
sprchon
A jinej Radek nějak jede do Lucky... :D
Reagovat
misa
Viděl jsem jeho facebook a začínám mít divný pocit...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli myslíš Štěpánka, tak ten podle všeho jde po Puhajkové, tak můžeš být klidný. ;-)
Reagovat
misa
To je krycí mánevr.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi paranoidní? :-)
Reagovat
misa
Vůbec ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vypadá to tak.
Reagovat
sprchon
Má toho víc, no...
Reagovat
George_Renel
se právě odhlásila pro nemoc z Eastbourne.....
Reagovat
smazaný uživatel
už víme :(
Reagovat
slacker
Lzes.
Reagovat
Frick
To bude asi ten časový posun nějaký.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku mi si to po Wimbledonu povíme, kdo je u nás jednička a můžu ti říct že Lucka ani Kája nikdy nebyly Českými jedničkami
Reagovat
VlS
To kecáš, Lucka byla nějakou dobu, v roce 2007 třeba, i když ve světovým rankingu byla nejlíp 22.
Petra šla před Lucy až koncem roku 2010 myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt. Ostatně když Petra přišla do Prostějova, tak v té době byla Lucka už velká hvězda.
Reagovat
VlS
No, 2007 to byla asi Nicole, Lucka byla spíš 2009, 2010, ke konci 2010 se tak nějak střídaly s Petrou, ale je to fuk.
Ze současně hrajících je nejůspěšnější bez debat Petra, letos vede Lucka, za 3 týdny uvidíme co bude, je to otevřené, průběžná jednička za rok 2015 bude pravděpodobně ta, která ve Wimblu dojde nejdál. Hádat se o teď je nesmysl. Uvidíme. JE TO SUPER mít tyhle starosti, když máme tolik holek na špici (pro mě je špice tak 30-50.
Reagovat
smazaný uživatel
No já vycházel z toho, co o tom říkala Petra, že pro ni v té době byla Lucka velká hvězda. Jinak máš pravdu v tom, že celkově tou jedničkou v té době byla Nicole.

Ale máš pravdu, že to jsou celkem příjemné starosti. :-)
Reagovat
sprchon
Už zase tohle? Ne, to asi fakt nedáme... :)
Reagovat
blixa
To je "peklo na talíři" ;-)
Reagovat
Frick
No... Pokud by Lucka vydržela i přes kvótu 30....

12/2018

03. Petra Kvitová
04. Karolína Plíšková
05. Lucie Šafářová
06. Kateřina Siniaková
11. Marie Bouzková
12. Nicole Vaidišová
15. Markéta Vondroušová
Reagovat
sprchon
V té době bude v top 15 Kája a možná Petra. Ostatní asi těžko. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš řekl, že Petra a možná Kája :-)
Reagovat
freeteepek
Podle letošních výsledků spíše to druhé
http://www.wtatennis.com/road-singles-leaderboard
Zdás se, že Wimblas bude v tomto ohledu klíčovej. Už v Eastbourne má Petra pro první zápas výhledově nesmírně těžkou soupeřku.
Reagovat
blixa
To si nemyslím. Pistolnice - prdelka moje má přesně ten styl který Petře vyhovuje, tvrdá přestřelka a hra na riziko, ovšem Petra je v těchto herních činostech krok či dva před Camilou. Já bych se daleko víc bál nějaké "běhny" ;-)
Reagovat
EllNino
hlavně Camila musí porazit Chris McHale, se kterou má bilanci 0:2 :) osobně bych se Christiny bál daleko víc než Camily :)
Reagovat
blixa
Hmm, důvod ? H2H bilanci bych u pistonice nebral moc vážně vzhledem k její nevyrovanosti. Myslím že si Christinou hladce poradí, hraje teď docela slušně.
Reagovat
EllNino
jak si napsal, Petře hráčky typu Giorgi vyhovují, přestřílí je, v tomhle oboru je fakt dobrá ..zatímco Chris vrací a běhá :) ikdyž na tý trávě to není takovej problém ...no každopádně Petra by měla do 2. kolo dát ...pak bych to z tý skupinky pro 3. kolo viděl na Barču, Begu snad dneska porazí a Saru by na trávě taky mohla dát :)
Reagovat
blixa
Já myslím že finále dá, proti Angii to ale bude těžké, to je fakt zeď od které se ty míče ale vrací proklatě rychle a přesně. Tam platí jen hra na max. riziko a musí to padat do kurtu.
Reagovat
EllNino
Angie muže klidně prohrát už s CoCo Vandeweghe, která je na trávě taky jako doma :) ...navíc zleté pravidlo u žen, že po posvícení bývá s*ačka, muže klidně přijít :)
Reagovat
blixa
Tak jasně, může :D Může mi zítra spadnout cihla na hlavu :D Ale tipoval bych, že na 90% Angie to finále dá. Má neskutečnou formu.
Reagovat
EllNino
to nevím, taky se může projevit únava a navíc v Eastbourne vždycky hodně fouká vítr, takže trochu jiný podmínky :)
Reagovat
janek_da
1. na trávě únava takový faktor není
2. vítr naopak pusherkám pomáhá
Reagovat
EllNino
no uvidíme :)
Reagovat
tommr
ty už vidíš Petru ve finále? Ta bude mít problémy už ve čtvrtfinále s CSN ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karla do čtvrtfinále ani nedoleze. ;-)
Reagovat
tommr
no snad ti tenhle tip vyjde. Jako soupeřku Petry ve čtvrtfinále bych mnohem radši viděl Stephensovou nebo Watsonovou ... :)
Reagovat
blixa
Karlička ve čtvrtfinále ? Ty dneska chlastáš už od rána ? :D
Reagovat
tommr
a co resp. kdo by jí v tom měl zabránit? :)
Reagovat
blixa
Sloane ? ;-)
Reagovat
tommr
ta měla co dělat, aby přelezla přes hráčku třetí stovky Broadyovou. Kdyby ale CSN vyřadila tak bych se vůbec nezlobil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych teda chtěl ČF s Carlou. Na trávě má Petra jedinečnou šanci ji porazit, tak už Carla nebude stíhat, ani kdyby tam byly dvě Carly. Takže klidně, jsem všemi dvaceti pro ČF Kvitová-CSN :)
Reagovat
janek_da
Jsi zlý chlapec. Karlička teď má dovolenou. Ovšem kdyby Petra vyhrála první set třeba i kanárem a zbytek by prohrála, tak proč ne?

V Americe, nejlíp na USO by se mi jejich vzájemný zápas líbil.
Reagovat
tommr
já bych si naopak McHaleovou jako soupeřku Petry přál. Petra jí má ještě co vracet a na trávě k tomu má nejlepší předpoklady ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejméně bodů, ale nejlepší výsledky, žebříčkový paradox. :-)
Reagovat
Fandina
Každá má také jiný počet turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, Petra jich má nejmíň.
Reagovat
janek_da
Jak dopadla v IW a Miami?
Reagovat
smazaný uživatel
Tam nehrála. Jak to ale souvisí s tím, že má letos z nich nejlepší výsledky? Dva tituly, z toho jeden z Mandatory, tomu se zbylá dvě děvčata ani nepřiblížila. Resp. Lucka finálem na RG ano, ale Kája ani omylem.
Reagovat
janek_da
Psal jsi o "žebříčkovém paradoxu". Ten je založen na bodech. Když Petra nehraje nemá dostatečné body. Jindy by to jedničku stačilo, letos ne.
Reagovat
Fandina
Žebříčkový paradox to být může, když ta která má dva tituly mám míň bodů, než ty, které mají jeden. Ale jinak to řebříčkový paradox není, protože každý turnaj má jiné bodové ohodnocení a tím pádem i víc bodů za některé výhry, co se týká Šafi, finále GS. U Káji zase víc turnajů, víc finále na ostatních turnajích.
Reagovat
Fandina
žebříčkový ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já poukazoval na to, že žebříček je založen spíš na kvantitě než na kvalitě.
Reagovat
janek_da
Tak to je dost slabý paradox.

Bartoli vyhrála Wimbledon a byla týden potom sedmá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to je naopak dost silný paradox.
Reagovat
janek_da
Uhrát jenom pár bodů na dvou GS a vynechat 2 ze 3 PM. Je luxus, který se musí někde projevit. Když kromě 2 vítězných turnajů moc toho Petra nemá. Tedy na její měřítka.

Za mě je to úplně v rychtiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Furt toho má daleko víc než Lucka, která kromě finále GS, titulu z Dubaje a ČF z Madridu letos uhrála úplný houno.
Reagovat
Frick
A stejně to stačí. To je smůla, viď? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne. Jenom je to jasný důkaz toho, že žebříček coby kritérium kvality naprosto selhává.
Reagovat
blixa
Říkám to nerad, ale ty seš fakt magor ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože poukazuju na zjevné nedostatky? Podle mě je magor spíš ten, kdo slepě papouškuje, co je mu předhozeno a nemá vlastní rozum. ;-)
Reagovat
slacker
Rikam to rad, jsi modrobolsevik a pan Broucek z 21 stoleti
Reagovat
Frick
Děláš jako kdyby vymetala pouťáky.

Přitom ten, kdo má v repertoaru i body z Inetnationalu, Lucka nebyla...

I pokud bych škrtl slabé Antverpy, tak by to pořád na Petru stačilo.

A dále už jsou tam jen Grandslamy, PM, P5 a dva špičkové Premiery v Dubaji a Stuttgartu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže jediný parametr, kde je Lucka lepší, jsou ty GS, konkrétně jeden GS. Na všech ostatních typech turnajů je jasně lepší Petra.
Reagovat
janek_da
A vždyť o to ti vždycky jde, o GS. A naráz je pro tebe paradox, že úspěšný GS přebije neúspěchy v slaběji hodnocených turnajích.
Reagovat
Fandina
Ty víš o co mu jde? To mě pobavilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Paradox je v tom, kolik lidí naprosto nesmyslně považuje prohrabné finále GS za lepší výsledek než vyhraný turnaj Mandatory, což je po GS druhá nejvyšší turnajová kategorie.
Reagovat
misa
Srovnej si to bodově, i WTA v tom vidí rozdíl ve prospěch finále gs. turnaje.
Reagovat
blixa
IQ body WTA neuznává, protože nedávají požadovaný výsledek :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
IQ vidí zjevnou věc, totiž že bodování WTA stojí za houno, proto je taky tak často kritizované.
Reagovat
slacker
Za hov.no stojis ty sam
Reagovat
Fandina
Naopak, je chytrý.
Reagovat
misa
A co bys chtěl? Aby každý bodový zisk Petry byl násoben koeficientem 1,6?
Reagovat
smazaný uživatel
Aby zobrazoval skutečnou kvalitu. Což v současnosti opravdu nedělá.
Reagovat
misa
Tak navrhni nějaký bodový systém do diskuze.
Reagovat
Fandina
Ten koeficent není špatný. Třeba získávat body za vítěztví v zápase podobně, jako je tomu u kurzu při sázkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Já už ho navrhoval několikrát, Elo například.
Reagovat
misa
Studovat to nějak podrobně nechci. Mohl bys princip žebříčku shrnout v příspěvku rozumné délky?
Reagovat
smazaný uživatel
Velice stručně - nejsou udělovány body za to, jak daleko na kterém turnaji dojdeš, ale každému se mění koeficient podle toho, jak kvalitního soupeře porazil nebo naopak s ním prohrál.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Elo
Reagovat
misa
No, pro běžný sport (kde průměrné iq sportovců či typických fanoušků je určitě nižší než u šachů) se jedná o dost komplikovaný systém. Kdysi byly v žebříčku WTA udělovány bonusové body za zdolání kvalitních soupeřek. Za poražení světové jedničky bylo myslím 100 bodů, za 2. až 5. hráčku 75, za zbytek desítky 50, atd. To se mi líbilo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Komplikovaný? V pravidlech ŠSČR zabere ani ne stránku formátu A4, zatímco pravidla rankingu WTA jsou docela bichle. Ve skutečnosti je Elo daleko jednodušší systém než to, co se teď používá v tenise, už proto, že není potřeba milion různých berliček k tomu, aby fungoval.
Reagovat
misa
Kdybych byl zlý, dal bych ti za úkol přepočítat podle elo výsledky letošní sezony. Třeba by Lucka měla ještě větší náskok :-))
Reagovat
Fandina
To asi těžko, když letos Petra vyhrála 24 zápasů a prohrála jich 7 a Lucky také vyhrála 24 zápasů, ale prohrála jich 12.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše Fandina, neměla.
Reagovat
misa
Takže se tam bere jen počet výher? Protože Lucka letos porazila mnohem lepší soupeřky než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam se bere především kvalita soupeřek. Jenže ani v tomhle parametru Lucka Petru nijak zvlášť nedrtí, spíš naopak - nejde jenom o to, koho porazila, ale i s kým prohrála.
Reagovat
misa
Petra porazila DVĚ hráčky top 20, Lucka OSM tenistek top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra smetla světovou jedničku a to je víc
Reagovat
Fandina
Lucka prohrála 12 zápasů, Petra jen 7.
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra má 2 tituly Premier+Premier Mantadory. Lucka má jen Premier
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na druhou stranu prohrála s níže postavenými tenistkami než Petra.
Reagovat
Fandina
Serena je určitě větší úlovek než Mária. Jinak se tam asi započítává i celkový počet zápasů. V tom je Petra lepší.
Reagovat
janek_da
To už tady kdysi bylo. Moc se to neosvědčilo.

Aby to bylo fér, tak by se každé kolo musel udělat rozpis nových utkání. Tohle by asi moc organizačně nešlo dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Elo v tenise nebylo.
Reagovat
janek_da
Přímo ELO ne, ale připočítavaly se body podle kvality soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je v tom, že to, co tady popisuješ, je úplně něco jiného než Elo.
Reagovat
janek_da
Píšu, přímo ELO to nebylo. Ale aspoň trochu to zohledňovalo sílu soupeřů. Chyběla ta druhá půlka, rozlosování.
Reagovat
smazaný uživatel
No vyznělo to tak.
Reagovat
janek_da
To jo, napsal jsem to ve stručnosti. To počítání síly soupeřů mi přišlo ještě jediné možné s ponecháním rozlosování.

Protože losování a hlavně stihnout všechny zápasy by byla docela fuška. Hlavně na trávě je to nemyslitelné, to by po třech kolech bylo na všech kurtech oraniště. Plus hrálo by se ke konci více taháků kola zároveň. Zato zpočátku by to byla těžká nuda, pro TV stanice.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA ve vlastním bodování nemá žádný logický systém (to teda ani ATP), takže tohle není argument, kterým bys mě přesvědčil. A teď do mě.
Reagovat
misa
Zjevně nezvládáš podivné odhlášení Petry z Eastbourne...
Reagovat
smazaný uživatel
a) nevím, co je na tom odhlášení podivného, nejsem konspirační teoretik
b) jestli tu někdo něco nezvládá, tak vy - logické myšlení a analýzu známých faktů.
Reagovat
janek_da
Stejné "houno" uhrála Petra. GS je ten rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tváříš se tu jako znalec tenisu a pak napíšeš takovouhle kravinu..
Reagovat
janek_da
1. já že se tvářím jako znalec? Haha, ze sebe mám pocit, že víc srandu ze sebe samého dělat snad už nejde.

2. Tak mi řekni, co z těch hounem(tys začal používat tenhle termín) od Petry je tak extra lepší než od Lucky? Za mě nic!
Reagovat
smazaný uživatel
Šenčen, Sydney, AO, Dubaj, Madrid, Řím - jinak řečeno jediný turnaj, kde byla Lucka lepší, je RG.
Reagovat
smazaný uživatel
A v Dauhá byla Lucka lepší, samozřejmě.
Reagovat
janek_da
Odky je za OF víc bodů než QF stejného turnaje? Takže jeden z toho výčtu si škrtni. Potom Lucce přidej Doha, nebo to je turnaj který nepočítáš?
Jestli počítáš AO u Petry, tak u Lucky můžeš rovnou počítat IW a Miami :))

No a výsledkem je, že rozdílovým turnajem je GS oproti Madridu.
Reagovat
janek_da
A dalším výsledkem je nepřímé přiznání iqeho, že Petra bez Sydney a Madridu hraje houna.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to blábolíš?
Reagovat
Fandina
Celkově Petra vyhrála 24 zápasů a prohrála jich 7. Lucka také 24 zápasů, ale prohrála jich 12. Jinak samozřejmě, že finále GS je super úspěch, nádhera a něco top. Navíc má Lucie dva GS v deblu a všechno je super. Ale když si vezmu holá fakta, co se týká vítězství a prohry v zápasech od začátku roku, tak tam je na tom v singlu Petra líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak letos na žádném turnaji se nestalo, že by Petra vypadla v OF a Lucka v ČF, takže když chceš kritizovat, měl by sis to alespoň ověřit.
Reagovat
janek_da
A nezjistíš si, že mám pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ji nemáš.
Reagovat
janek_da
No já ti to neřeknu, jen si to dohledej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nic dohledávat nemusím. To je na tobě.
Reagovat
misa
Vůůůůůůůůůůbec ne :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No letos ne.
Reagovat
misa
V Dubaji, to ale zase budeš namítat, že 3. kolo není of...
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoli, v Dubaji je třetí kolo čtvrtfinále.
Reagovat
janek_da
a tam práveě Petra nedošla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Do třetího kola došla, ale nebylo to ČF, moje chyba. Budíž, na tomto turnaji byla o kolo lepší Lucka, to ale nemění nic na tom, že celkově má daleko lepší výsledky Petra.
Reagovat
janek_da
Neomluvil ses, no nic. To nic nemění na tom, že o ten GS má lepší výsledky Lucie.
Reagovat
Fandina
Letos Petra vyhrála na GS pět zápasů, Lucka šest.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase kecaš, jenom na GS má lepší výsledek Lucka, na ostatních turnajích ne.
Reagovat
janek_da
A zase podle tebe kecám.

Doha, Dubaj, IW, Miami, Rotterdam? Ano Petra nehrála, ale to je její chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že tam dáš zrovna IW a Miami, na kterých Lucka vyhrála všehovšudy jeden zápas dokazuje, že jsi hodně zoufalej..
Reagovat
janek_da
Ne, to jsem dal v reakci na tvoje započítávání AO jako lepšího výsledku u Petry. Jinak bych to nezmínil. Takže potvrzuješ, že zoufalý jsi ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl bych se s tebou bavit rozumně, ale ty teď plácáš takový kraviny, že to nejde.
Reagovat
janek_da
Ano, začínáš přitvrzovat. Už říkáš, že plácám kraviny.

A ty jsi nezačal plácat, že má Petra na AO lepší výsledek než Lucka? Až v reakci na to jsem já začal zmiňovat Miami a IW.
Reagovat
smazaný uživatel
3. kolo je víc než 1. kolo, to nejen že není kravina, ale je to rozhodně lepší výsledek než to, že Lucka uhrála na dvou turnajích, na kterých Petra ani nebyla, jeden zápas. Takže plácáš kraviny. A ani nejsi dost chlap, abys to přiznal.
Reagovat
janek_da
Někdo Petře bránil, aby jela na povinné turnaje? Ano i za první kolo je bod, tedy víc, než 0 za neúčast. Matematicky 1>0
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se marně, tady jsi prostě přešlápl.
Reagovat
janek_da
Pro tebe znamená 1 bod míň nebo rovno s nulou? Jo, ty jsi studoval marketink, tam to může platit :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho, jsi tak akorát trapnej.
Reagovat
janek_da
Ano, a je tu další stupeň urážení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš si začínat.
Reagovat
janek_da
no jo, "1>0" je pro Petru a tebe urážka, už jsem pochopil
Reagovat
Fandina
on nic takového nepsal, že ty si to myslíš, to je tvoje věc
Reagovat
Fandina
Nikdo jí nic nebrání, necítila se na to a není jediná, kdo nehraje na povinných turnajích, když se na to necítí, nedovolí jim to zdraví. Tohle Petra už měla i dřív, že měla kvůli nemoci započítané nuly. Zatím jí to v žebříčku nevadí. Celkově je druhá a v race na tom zatím také není špatně.
Reagovat
slacker
Kotyza ji to zakazal. Rekl plouzi se tu jako lemra
sbal si veci a vrat se az si to srovnas v hlave.
Reagovat
Fandina
Až na to, že Petra vždycky bojuje. Neplouží se.
Reagovat
misa
Jasně, jako s Timeou v Paříži :)
Reagovat
Fandina
Prohrála ve třech setech. A bojovala.
Reagovat
misa
Proč? Protože získala míň bodů než Lucka a na gs. došla nejdále do 4. kola?
Reagovat
smazaný uživatel
Přestože má lepší výsledky než Lucka. A o to tady jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak není, beru zpět.
Reagovat
misa
neser se pořád do Lucky!
Reagovat
smazaný uživatel
tak ať se ostatní nese.rou do Petry. Den co den se do ní sere.te a neprávem. Petra byla je a bude nejlepší Češka
Reagovat
smazaný uživatel
Já se do nikoho neseru, tady se všichni serou do Petry.
Reagovat
blixa
Žebříček žádný paradox nemá. Body lze docílit jak kvalitou, tak kvantitou. Bodové ohodnocení turnajů nahrává kvalitě, stejně jako omezení v počtu započítávaných výsledků. Vše je jasně ve prospěch kvality, podle mě až příliš. Já osobně bych žádné omezení ohledně započítávaných výsledků nedělal, je na každém, kolik a kde si uhraje.
Reagovat
Fandina
Výhra na jednom turnaji je ale hodnocená jinak než na druhém. Takže tak úplně to o kvalitě jednotlivého zápasu není.
Reagovat
smazaný uživatel
Vše je jasně ve prospěch kvantity, taky je za to dlouhodobě žebříček kritizovanej, už od té doby, co byla jedničkou Caro.

Ale souhlasím s tebou, co se týče zrušení veškerých omezení. Už samotná jejich existence dokazuje, že současné počítání žebříčku není nastavené zrovna nejlíp.
Reagovat
Frick
Lucka to finálem RG jasně překonala.
Reagovat
smazaný uživatel
"Dorovnala" bych ti uznal, "jasně překonala" ani náhodou.
Reagovat
Frick
Překonala. Za první půlku sezóny byla nejlepší Češkou.
Reagovat
Fandina
Co se týká finále GS a Madridu, tak Petra i Lucka vyhrály šest zápasů v řadě. V tomhle to bylo dorovnání. Ale faktem je, že za finále GS je o 300 bodů do žebříčku víc. Lucka za šest výher měla víc bodů než Petra.
Reagovat
sprchon
Lucka porazila taky (nejen v Paříži) dost vysoko postavených hráček. I v tomto ohledu je zatím první naprosto oprávněně. ;)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že je podle žebříčku race v předu oprávněně. Podle nastavených pravidel má víc bodů. Takže to je v pořádku. Tady jde o to, že třeba za šest výher v Madridu u Petry je míň bodů než za šest výher Lucky na FO. Ale jinak je samozřejmě Lucka oprávněně před Petrou, má víc bodů.
Reagovat
Frick
Tituly:
Lucka 1x Premier, Petra 1x Premier + 1x P. Mantadory - PETRA

Grandslamy:
Lucka 1x R128 + 1x F, Petra 1x R32 + 1x OF - LUCKA

Prize money za singl:
Lucka 1,493 mil., Petra 1,420 - LUCKA

Body:
Lucka 2477, Petra 2346 - LUCKA

Souboje s TOP 1
Lucka 0-1, Petra 1-0 - PETRA

Souboje s TOP 10
Lucka 4-1, Petra 1-1 - LUCKA
Reagovat
Fandina
Ano, výhry na různých turnajích jsou jinak hodnoceny, bodově, finančně. Takže je to naprosto v pořádku, že je Šafi v tomhle směru před Petrou.
Ale třeba co se týká poměru výher a proher celkově v tomhle roce, tak tam je na tom Petra líp, protože má poměr 24/7 a Šafi 24/12 a Petra hrála o jeden turnaj méně.
Reagovat
smazaný uživatel
Body a prachy nejsou objektivní kritérium, počet poražení hráček top 10 je taky na nic. Snažíš se hezky, ale stejně ti to nevyjde. Petra je lepší.
Reagovat
blixa
Hochu, ty máš švába na mozku. A velkýho. Copak to není úplně jedno, kdo je tzv. lepší ? Ty seš fanatickej magor, kterej všechy kritéria které mu momentálně nevyhovujou šmahem zatratí a uznává jen ty, které dávají požadované výsledky. Začínáš bejt zralej na léčení.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadáváš nepravému. Zaprvé já nebyl ten, kdo tady vyvolal debatu o tom, kdo je lepší, zadruhé já nic nepřekrucuju. Já jenom používám mozek, což se tady moc nenosí.
Reagovat
slacker
TY nepouzivas mozek. Ty pouzivas michu
Reagovat
blixa
To tvoje tvrzení, že jen ty tady používáš mozek je stejná hovadina, jako když někdo hlásá úplný blbosti a když mu to někdo vytmaví, tak hned začne řvát něco o potlačování alternativního názoru.
My na tenhle "demokratický relativizmus" brzo dojedeme. Názor úplného idi.ota začíná mít zdánlivě stejnou váhu jako názor člověka vzdělaného a moudrého. Výsledkem je pak naprosté zmatení hodnot. K čemu to povede nechci ani domýšlet. Ještěže už jsem starej ...
Reagovat
Fandina
Myslím, že to přeháníš. Jeho argumenty nejsou úplně nesmyslné. Chce to se nad tím co píše zamyslet a ne se hned čílit, jak to děláš ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale netvrdím, že jsem jediný, kdo tady používá mozek.
Reagovat
slacker
Jojo nazor uplneho id.ota blixi ma mit stejnou vahu jako nazor muj? No na to fakt tahle society umira.
Reagovat
Frick
Sakra práce. Lucka postoupila do FINÁLE GRANDLSLAMU.

Za posledních 20 let jsme mohli vidět Ćešku ve finále GS teprve popáté. POPRVÉ jinde než na trvnatých dvorcích All England Clubu.

Došla tam pro skvělých výkonech. Porazila 2:0 Anu i Marii - vítězky RG a zároveň bývalé světové jedničky, tedy žádná haluz, kdy by se jí nějak zázračně otevřel pavouk (jako se to povedlo loni Petře, která neměla proti sobě žádnou hráčku TOP TEN).

A jen tam mimochodem vyhrála dva GS v deblu, na který si Petra vůbec netroufne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to FINÁLE GRANDSLAMU PROHRÁLA, ku.va! A navíc za celou cestu turnajem nenarazila na antukářku.
Reagovat
janek_da
Hahaha

Sarapova 2xvítězka FO (obhájkyně)
Ivanovič vítězka FO
Muguruza jedna z největších nadějí ženského tenisu, hlavně na antuce

Nevim jak těžší los by měl být.
Reagovat
Fandina
Porazila hodně vělkých jmen, je dobrá. Chyběla jen ta Serena, kterou Petra porazila v Madridu. To je jediný rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, nemocná Šarapovová a Ivanovičová, které letos hraje kulový, do to přeceňovana Muguruza. Co tam máš dál?
Reagovat
janek_da
Bavil jsem se o tvém argumentu "nenarazila na antukářku", což je naprostý nesmysl.
Sarapova nemocná, zdravá to je úplně fuk, Ivanovič je po x letech zpátky v desítce, Muguruza je a bude na antuce jedna z nejnebezpečnějších hráček.

Nebo mi ukaž, kdo měl na FO letos těžší los než Lucka? Za mě, nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Marfuša není antukářka. Antukářky jsou Errani, Vinci, Carla... ale Marfuša nikoliv, sice vyhrála 2x FO, ale to neznamená že je antukářka. V tom případě je i Serena antukářka a Ana té se letos povedl jediný turnaj FO a to SF uhrála s odřenýma ušima mohla letět už v 1.kole a Garbině ta je ještě ve vývoji zatím to není hráčka kvalit TOP 10
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapovová není antukářka, Ivanovičová letos hraje totální kulový a Muguruza kromě toho, že loni porazila Serenu, na antuce bůhvíjaké výsledky nedělá.

Neříkám, že to byla pro Lucku procházka růžovou zahradou, ale jediná skutečně elitní hráčka, kterou tam porazila, byla ta Maria, jinak nikdo.
Reagovat
janek_da
Kdo může být víc antukářka než hráčka, co od roku 2013 hrála v 11 finále na nejprestižnějších antukových turnajích, z toho 3x finále FO?

Muguruza porazila letos na FO silnou Kerber, tak asi zas tak slabá není.

Ivanovič dokáže porazit na antuce CSN, Sharapovou, Garciu, Svitolinu. Všechno super hráčky na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber je na antuce silná? To je vtip? A ty výsledky Ivanovičové, ty už vesměs odvál čas.
Reagovat
janek_da
Jakože Suttgart 2015 nic?

Rok staré výsledky znamenají "odvál čas"? hmmm. Takže trávařské výsledky Petry z roku 2014 už taky odvál čas?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že od Stuttgartu na antuce uhrála pendrek..

Rok starý? To jsou víc jak rok starý výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, říci o Marii, že není antukářka? To je dost odvážné tvrzení- za poslední 4 roky na antuce vyhrála více než 60 zápasů, a že má výsledky i na jiném povrchu to na výsledku nic nemění.
Reagovat
slacker
Odvazneho nan tom neni nic. Tlachat blbosti a ohybat realitu neni nic odvazneho, kdyz ti za to nehrozi fyzicky uraz nebo kriminal.
Reagovat
smazaný uživatel
Už chápu, proč tak často tlacháš blbosti a ohýbáš realitu.
Reagovat
slacker
Chapu ze nic nechapes.
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš je univerzál.
Reagovat
smazaný uživatel
Univerzální asi je, ale nejlepších výsledků za poslední sezony dosáhla právě na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano.
Reagovat
Fandina
Mária o sobě do roku 2012 ale prohlašovala, že se na antuce pohybuje jako kr... na ledě. Takže možná proto.
Reagovat
misa
Angelika vyhrála letos dva antukové premiery.
Reagovat
Frick
To je zajímavý, že jediný GS, který vyhrála 2x, je FO a mezi lety 2011-2014 má bilanci 2x W, 1x F a 1x SF.
Reagovat
Frick
Jdi do pr.dele už.
Reagovat
smazaný uživatel
ty jdi do pr.dele pořád tu vynášíš Lucku do nebes, ale povedl se jí jediný turnaj. Až dokáže alespoň z poloviny to co Petra tak klidně
Reagovat
smazaný uživatel
No a co že Petra neporazila ve Wimbledonu 2014 žádnou hráčku TOP TEN na trávě není žebříček vůbec rozhodující. Protože jediná Petra umí hrát na trávě vyrovnaně a 80% TOP 10 neumí na trávě vůbec hrát. Petra porazila Venus a Evženu což jsou dobré travařky, i když jsou žebříčkově níže tak na trávě jim to jde. Navíc pokud jsi Wimbledon sledoval tak víš že i kdyby byla ve finále Serena tak by dostala od Petry na prd.el jako v Madridu
Reagovat
smazaný uživatel
Háček je v tom, že Lucka kromě Paříže, Dubaje a ČF v Madridu letos nic neuhrála.
Reagovat
Frick
To je právě skvělé. Vydařil se jí jen únor a květen a přesto je letos českou no. 1 a světovou no. 5
Reagovat
smazaný uživatel
Není ani českou jedničkou ani světovou pětkou.
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA JE NEJLEPŠÍ ČEŠKA V HISTORII A VŽDY BUDE
Reagovat
smazaný uživatel
Pode Race. Ale jak už jsem řekl, Race, resp, žebříčky obecně, nejsou ani zdaleka jediná kritéria.
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/full/2360129_.jpg

Docela podoba, ne? :-D
Reagovat
janek_da
Cvokhausen zápas minulého týdne. Byl to souboj mezi Klara-Davis a Erakovic-Gavrilova. Nakonec díky fantastickému závěru vyhrála Klara.

Klara - Davis. Škoda, že nebyl stream. V třetím setu Klára z 2:0 odvrátila 7MP za stavu 2:5, aby pak hladce prohrála 5:7
Reagovat
EllNino
klasa :)
Reagovat
Frick
Dostala na tu svou nafrněnou pr.del

Dobře jí tak :o)
Reagovat
Cico93
Čo máš furt s týma prdelama?;):))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to nezdvořák. :( Alizé jsem letos viděl v Praze a je tak roztomilá! :)
Reagovat
Frick
Já viděl, jak se strašně chovala v Melbourne při zápase s Denčou. Proto bylo tak skvělé vidět tu úspěšnou pražskou odvetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem neviděl, ale že je Alizé někdy vzteklá, to je všeobecně známo... Mně se teda Alizé v Praze líbila, i když Denisa hrála od 2. setu líp.
Reagovat
sprchon
Jo no, mnohem roztomilejší, milejší a hezčí než v televizi. :)
Reagovat
Cico93
veverka;)-))
Reagovat
sprchon
Jo, je to naša veveřica. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona je hezká i v televizi, když se jí vyhrne sukýnka. :D Ale musím říct, že naživo předčila moje očekávání. Sice mám radši vyšší holky, ale fakt je moc hezká. :)
Reagovat
sprchon
Jojo, to jsme na tom podobně... Docela jsem koukal. :)
Reagovat
Frick
"Navíc je možné, že UEFA povolí dodat do prodeje tak zvané ?Restricted View Tickets?, jako se to stalo třeba u zápasu Anglie - Portugalsko (zápas vidělo o šest set fanoušků víc, než je čistá kapacita stadionu v Uherském Hradišti). Jde o lístky na místa, ze kterých není ideální výhled. I kdyby fanoušek neviděl jen rohový praporek, UEFA takovou sedačku přesunuje do této kategorie."

---------------------------------------------

To by se mělo zavést na WTA. Hezky centrkurt s kapacitou 2 500 bez míst s omezeným výhledem.

To by mne zajímalo, co by Mirek dělal.
Reagovat
Cico93
To mi teraz napadlo, že na posledný zápas Chicaga s Tampou bolo 22400 divákov a kapacita je 19700.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlasování o nejoblínější GS vítězku na TP začne zítra! kdo chce může.
1.souboj SERENA WILLIAMS VS SVĚTLANA KUZNĚCOVOVÁ 14:45-21:00!!!
2.souboj VIKTORIA AZARENKA VS JUSTINE HENIN SHODNÝ ČAS!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: nejoblínější-nejoblíbenější
Reagovat
smazaný uživatel
Sjeď si trochu dolů. Reagoval jsem tam ještě na basket (komentář ve 21:40)...
Reagovat
smazaný uživatel
jojo už jsem odpověděla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. :D
Reagovat
baggik
Tak kdo to losoval, zrovna Vica s Justine, pro mě topa oproti tomu Serena Světlana dno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalifikace mužské dvouhry:

Adam Pavlásek začne proti Andreasi Beckovi z Německa
Jaroslav Pospíšil začne proti domácí divoké kartě Danielu Evansovi
Jan Mertl začne proti José Hernandezovi z Dominikánské republiky
Jan Hernych začne proti domácí divoké kartě Joshua Miltonovi

No, nejtěžší to bude mít asi Adam, ale snad to zvládne :)
Reagovat
Frick
34, 33, 36 neskutečnej starobinec, když nepočítám Adama.
Reagovat
smazaný uživatel
No je, ale pořád hrajou a nejsou na tom asi tak špatně, když se jim chce hrát :) A kvalda na GS není špatná :) Ale do budoucna?? No.... Maximálně Jirka s Adamem, pak to tam je vymetený :-/
Reagovat
Frick
Ten Kolář (*1996) tam je...
Reagovat
smazaný uživatel
No, to máš pravdu, ale nevím, bude stačit těm dvoum?
Reagovat
sprchon
Zatím jsou známy tyto:
Johanna Konta (GBR - WTA 139)
Jelena Ostapenko (LAT - WTA 144)
Anett Kontaveit (EST - WTA 155)
Naomi Broady (GBR - WTA 208)
Laura Robson (GBR - WTA 9999)
Reagovat
slacker
Tss hned 3 pro Britky a ani jedna pro Cesky
Reagovat
Frick
Spíš mne překvapuje to Pobaltí. Čím to?
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena Ostapenko je vítězka juniorského Wimbledonu 2014 a v 18.letech je 152.hráčka světa. Tak asi proto
Reagovat
smazaný uživatel
ale tu Estonku nechápu. 19. let 155.hráčka světa, juniorský GS nevyhrála. Nevím proč jí to dali. Kdyby Nicole chtěla tak by také mohla dostat WC do Wimbledonu :) ale asi je na to přeci jen trochu brzo snad na USO
Reagovat
Atoidi1
Kolik bodu se zitra odecte Angie za lonske finale Eastbourne?
Reagovat
smazaný uživatel
-165
Reagovat
smazaný uživatel
305, ale přičte se ji 470, tak se jí odečte mínus 165 bodíků
Reagovat
tommr
snad přičte +165, ne? Ztratí 305 za lonský finále v Eastbourne, ale současně získá 470 za letošní titul v Birminghamu. Rozdíl je 470-305= 165 ...
Reagovat
smazaný uživatel
no vždyť :D odečte se jí mínus 165
Reagovat
tommr
to jsou vtípky, který nemusí každej pochopit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je kurzovou outsiderkou proti hráčce 5. desítky... ta to dopracovala. Ale je fakt, že Riske je na trávě dobrá, tady moc šancí pro Genie na zlom nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě celkem zaráží, že se tu Genie skoro každý směje, přitom pokud vím, třeba taková Petra měla taky takové potíže, když nedokázala dlouho porazit hráčku pod ní, nebo zkrátka měla problémy vyhrát.. Logika :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ale Petra sice prohraje občas s neznámou hráčkou ale hned další turnaj vyhraje. Evžena prohrává pořád a pořád. Petra má výpadky, ale nikdy to nebyla dlouhá série. Evžena má letos strašnou bilanci od Miami není schopná vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky zažívá herní krize. a častějí, bych řekl
Reagovat
smazaný uživatel
jo jasně a kdy Petra prohrála 10 zápasů za sebou???? ano na konci roku 2013 měla docela krizi ale byla schopná vyhrát zápas a hned potom vyhrála Tokio a SF v Pekingu a na TM. Loni na začátku roku také nic moc, ale napravila to SF v Madridu a druhý Wimbledonský titul. Takovou krizi jakou má Evžena nikdy Petra neměla.
Reagovat
VlS
Salviku, Petra nikdy neměla tak sebevědomá prohlášení jako Genie a to je ten zásadní rozdíl. Tohle to dochází i nevelkejm myslitelům, tobě ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dobře, ale proboha se jí všichni nemusíte vysmívat. To je furt dokola. Bože, no, tak se jí teď nedaří, to je keců.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se Petře vysmívá kde kdo po prohraném utkání. A to je často úplně v pohodě, Petra si to přece zaslouží. A na Genie platí zákaz vysmívání se? Mně sice Genie začíná být i líto, ale rozhodně nebudu fandit jí. Na druhou stranu nemám potřebu tady psát, že už se těším, jak vypadne ...
Reagovat
VlS
Hm, tak viditelně nedocházi . Nikdo se jí nesměje, že prohrává. Smějeme se tomu, že má sebevědomí a prohlášení jak Serena, ale na rozdíl od Sereny dostává klepec, kam páchne.
Furt nedocvakává?
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ne tady, ale lidi se smějou hlavně proto, s jakýma hráčkama to dokázala prohrát. Jistě, že byla sebevědomá, ale to si něco taky přidá ten bulvár. A krom toho, hráčka musí být trochu "nad věcí" :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Nikdo se jí nesměje, že prohrává."

S tím bych tak úplně nesouhlasil (viď, Káďo)... :D
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je typ nahoru-dolů, u ní se o krizi v pravém slova smyslu dá mluvit málokdy. A v takové krizi, v jaké je momentálně Genie, snad ještě nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
ne v takové krizi Petra nikdy nebyla
Reagovat
Cico93
Ani po W 10?
Reagovat
smazaný uživatel
V takové krizi možná nebyl v historii tenisu ještě nikdo :)

Zase ale je pravda, že se neměla moc čeho chytit, na prolomení krize někdy stačí dobrý los. A ona teď prohrála 2x s Kiki, která je ve formě a momentálně je nebezpečná i pro hráčky top 20. Minule Švedova, která na trávě docela umí. V Římě s CSN v TB 3. setu, tam to mohla zlomit, ale nevyšlo to. Předtím porazila Zarinu, která je taky trošku v krizi. Jediné "neomluvitelné" prohry byly asi s Davis a Mariou. A pak ten Fed Cup, který jí asi nejvíc zlomil, protože se stala (vlastní vinou) terčem posměchu celého tenisového světa.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fed Cupu bylo nejlepší, že Dulgheru jí to pěkně vrátila, myslím, tu nepodanou ruku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale taky zažívá herní krize. a častějí, bych řekl
Reagovat
smazaný uživatel
a nemusíš pořád rýpat do Petry. Evžena je neschopná proto se jí tady smějeme
Reagovat
smazaný uživatel
Má slabší období, a nelíbí se mi,že e jí hned každý směje. Přitom před nedávnem se ji každy bál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já se jí nebála ani náhodou, Petra jí vždy smetla.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra možná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bál, to nevím, ale spousta lidí z ní učurávala blahem a viděla v ní novou Serenu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do Sereny má daleko. :-)
Reagovat
LukasH
Já si třeba o Evže nemyslím, že je špatná, jen se předtím vzhlídla v jakýmsi vzoru - nebudu se s nikým bavit a budu působit arogantně a tahle filozofie mi pomůže k úspěchu. Nedivil bych se, kdyby to do nich trochu hustili na tý americký tenisový akademii. No a poslední dobou trochu narazila. Je ale hodně mladá a má spoustu času na zmrtvýchvstání, který jistě přijde. Obzvlášť, když vidím, jak dneska hrajou hráčky s třicítkou na krku.
S Petrou bych jí ale nesrovnával. Ta fakt takovou krizi neměla. Aby třeba prohrála 10 z 11 zápasů. Ani šňůry proher nikdy neměla a její krize nejsou častější než dřív....
Reagovat
smazaný uživatel
Takové potíže jako teď Genie Petra rozhodně neměla.
Reagovat
darek.vrana
A Petru nikdo nekritizuje, viď;)
Reagovat
sprchon
Jinak gratulace Belindě, těším se na zítřejší souboj s Madison Keys. :)
Reagovat
misa
Evženka :)
Reagovat
kada.tom
Evženka :)
Reagovat
misa
Někdy se tady i zasměju.
Reagovat
blixa
Evženka :)
Reagovat
sprchon
Ale Evženka ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
A zítra ji i fandím
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra jí přeju, aby vyhrála, protože k Riske nemám žádný vztah...

Snad Genie zítra nebude muset dávat rozhovor jako kdysi Radek Sňozík... :D
https://www.youtube.com/watch?v=qIAyXnX589s
Reagovat
misa
:-)

Poražená z 2. kola rozhovory nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
A co tiskovka? :D
Reagovat
misa
Je pravda, že ta její série vzrušuje celý svět :)
Reagovat
horska.kraslice
Velmi originální pí ár.
Reagovat
Fandina
Doufám, že Genie už vyhraje a chytne se. Držím palce!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Williams vs Světlana Kuzněcovová
Viktoria Azarenka vs Justine Henin
Ana Ivanovič vs Amélie Mauresmo
Venus Williams vs Jennifer Capriati
Petra Kvitová vs Lindsey Davenport
Anna Kournikova vs Kim Clijsters
Li Na vs Martina Hingis
Maria Sharapova vs Samantha Stosur
Během následujících cca 2 týdnu zjistíme kdo je nejoblíbenější GS vítězka na Tenisportálu. Jak to bude probíhat? Každý den bude jeden nebo dva soubouje. Třeba Serena vs Kuzněcka každý má jeden hlas a vždy do odpovědi napíše jméno a tak to bude pokračovat až jedna vyhraje a ta bude prostě nejlepší GS šampionka. Kdo se chce účastnin zítra v 15:00
Reagovat
smazaný uživatel
je to jen návrh, jestli se nikdo nechce účastnit tak to napište
Reagovat
Jabadu
Tak já, jako ultras, to mám celkem jednoduchý. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kopíruješ ČS=TS?
Reagovat
smazaný uživatel
jo :) vadí?
Reagovat
smazaný uživatel
ne,ale jim by to mohlo vadit:D
Reagovat
smazaný uživatel
mě jsou u pr... :)) co by mi tak mohli udělat. Zavřou mě na 20 let :)
Reagovat
darek.vrana
Anna Kurnikova není vítězka, nebo počítáš i debl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Anna K. je jediná hráčka která nemá GS titul a je ve hlasování. Původně tam měla být Bartoli ale je to jedno, myslím že Kim postoupí
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nechci ti do toho kecat , ale nejlepší a nejoblíbenější je rozdíl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Protože nejlepší z vyjmenovaných je jednoznačně Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kde bych mohl najít video, jak Kája Plíšková "zpívala" fucking all nebo něco takového??:D
Reagovat
sprchon
Měla to tam jen chvíli, druhej den už tam nebylo... A byla to parodie na Let it go -> Fuck it all.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, jo, tak dik :D ja t dneska videl, ale nekde na fb.. uz nevim kde:/
Reagovat
sprchon
Fakt? Kdybys to našel, tak posílej. :D Já to nedávno hledal všude možně a nenašel jsem to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zkusím ještě pohledat v historii, ale za den tam toho mám hrozně moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája to mela jen par hodin na instagramu ale na videu byla Kristyna :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jak to je sakra?:DD ja to dneska videl nekde na FB, ale nevim jak to najdu, v historii toho mam moc:_D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedine ze by to někdo tenkrát stihl nejak stáhnout a ted to je někde na fb ja to viděla jenom na jejim profilu na instagramu. Jak říká sprchon uz jsme se s nim o tom bavili jak to tenkrát hned zmizelo jeste s nejakym dalším videem.
Reagovat
smazaný uživatel
http://uloz.to/live/xJGaavny/11336671-371460406396098-1352782546-n-mp4

Musel jsem chvíli hledat, ukládám si většinu videí bez nějakého popisu a pak v tom mám bordel.
Reagovat
smazaný uživatel
Angelique Kerber
1 hod
My 1st title on grass!!!!!!!! ?#?TitleNo6? ?#?Eastbourne? THANK YOU FOR YOUR SUPPORT!!!!!!!!!!!!! Going for pizza tonight! Emotikona smile

----
Těsně vedle, Angie :)
Reagovat
sprchon
Jak těsně vedle? :)
Reagovat
smazaný uživatel
no vyhrála v Biringhamu, ne? :D
Reagovat
sprchon
Aha. :D Na FB už to změnila...
Reagovat
smazaný uživatel
jojo LČT už radši nic nepíší, protože nemůžou všechny naše holky šly nahoru, dokonce i jejich nejhorší tenistka Hlaváčková hraje slušně
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/pages/Barbora-Z%C3%A1hlavov%C3%A1-Str%C3%BDcov%C3%A1/209380745777915
Reagovat
sprchon
Pouštěl jsem si to několikrát, ale nerozumím skoro ani slovo. :) Můžeš mi to přeložit?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky vůbec nerozumím :)
Reagovat
sprchon
Ale hlavně že je to super video. :D
Já o tom nepochybuju, ale zajímalo by mě taky, o čem to je.
Reagovat
Jabadu
Není to náhodou DADA? :-)
Reagovat
VlS
A proc se Míšin pes jmenuje Filafi?
Reagovat
blixa
Hodinu a půl tu člověk není, a už je zase a álejích nablito ... :D
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Karolína Plíšková

Samozřejmě - nebylo tento týden pochyb o tom, komu palec nahoru udělit. Po rozpačitém R32 s Kontou, kdy projela první set, se Kája neuvěřtelně rozjela a Zarinu i Carlu rozdrtila 2x 6:2. Pátý zisk sady poměrem 6:2 v řadě si připsala v SF proti Kiki, o druhou již musela tvrděla bojovat a otočit v TB ze stavu 4:6 na 8:6. Až to finále, no. Řeknu to na rovinu - je to trochu zklamání. Za toho stavu 7:5 a *1:0 už jsem věřil, že to Kája dá, ale bohužel. Není to Isner nebo Dr. Ivo, že by dokázala set za stavu *1:0 už dopodávat, bohužel. Druhou sadu tedy Kája ztratila, třetí zázračně dotáhla do TB, který bohužel ale už nezvládla. A jak se tak dívám na záznam, tak bohužel těch UE tam bylo moc. Hlavně mrzí ta za stavu 4:4. Zkrátka a dobře - jestliže před 14 dny si skutečně člověk mohl říkat, že prostě Serena byla v neporazitelnym módu, tak nyní to tento případ nebyl. Tak snad budou v dohledné době další šance.

PALEC NAHORU #2 - Markéta Vondroušová

Výborný úspěch naší mladé naděje. 10.000 v Polsku byla dobrá, ale 15.000 - to už je zase o level výše (vítězka má 2x tolik bodů), fajn, že se tak stalo doma. Vypadá to, že Markéta by skutečně mohla být největší naší juniorskou nadějí. Uvidíme, jak se jí bude dařit dále.

PALEC DOLŮ - Bára Krejčíková

Bohužel, Báře se stále nedaří. Hráčka TOP 150 by zkrátka neměla vypadnout na 25.000-50.000 turnajích třikrát v řadě v prvním kole. A to se bohužel Báře stalo.
Reagovat
Frick
Bára Strýcová předvedla v Birmingahamu spíše průměrný výkon. Na Niculescu i Lucku H. to stačilo, na Kiki Mladenovič bohužel už ale vůbec neměla nárok. Loňskou jízdu až do finále tedy nezopakovala.

Lucka Hradecká skončila o kolo dříve, právě na raketě Báry. Rovněž asi výkon / výsledek, který se dá označit za průměrný.

Terka si po týdnu opět zahrála s Jelenou Jankovič a opět neměla nárok. Co se dá dělat. Nicméně je evidentní, že si Terka neprochází dobrým obdobím.

Katka všechny překvapila a zaznamenala jeden z nejlepších životních turnajových výsledků, který navíc ozdobila premiérovým skalpem hráčky TOP 15. Výhra nad Petkovičovou se sakra počítá. Nakonec dokráčela až do ČF, kde ji zastavila vítězka turnaje.

Denisa Allertová dala přednost 50.000 turnaji v Ilkley, kde ji zastavila až skreč v SF. Snad to nebude nic vážného.

Klára ukázala v Briminghamu sympatický výkon, když prošla bez ztráty setu kvaldou, R64 i R32 až do osmifinále, kde již Simona Halep pro ni byla příliš velkým soustem.

Po zranění kotníku se konečně na kurty vrátila Nicole. Třetí kolo kvaldy na 50.000 se ale rozhodně nedá považovat za kdoví jaký úspěch. Snad bude lépe.

Maruška Bouzková si zaletěla zarekreovat na Mauricius, kde si mimoděk střihla 10.000 turnaj, který se jí povedlo vyhrát. Tak určitě je to fajn, ale jak jsem napsal - zakrnět by v této kategorii neměla.
Reagovat
smazaný uživatel
palec dolů by měla dostat i Terka která prohrála v Eastbourne v 1.kole Kvalifikace
Reagovat
Frick
Kvaldu na další turnaj hodnotím až následující týden.
Reagovat
Frick
A samozřejmě - Terka se stává žhavou kandidátkou na PALEC DOLŮ pro 25. týden...
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to jo
Reagovat
blixa
Katka si zasloužila palec nahoru ;-)
Reagovat
Frick
Já vim, no. Ale tři se mi moc dávat nechtělo. To je hrozně moc. :-D Jedině kdyby Denča vyhrála v Ilkley, tak bycj jí ho dal.

Žel, Kája byla moc velká konkurence.
Reagovat
kohlik
Tak Kristína Plíšková hraje hlavní turnaj Wimbledonu, hodně štěstí :)
Reagovat
tommr
a jak se tam dostala? :)
Reagovat
VlS
asi vliv těch ITF na trávě v Japonsku
Reagovat
klarat
Nebyl využit maximální počet WC.
Reagovat
kohlik
v době uzavírky byla kolem 110. místa, tak jí to stačilo
Reagovat
tommr
tak to měla velký štěstí. I když je otázka jestli by pro ní při její současný mizerný formě nebyla kvalifikace lepší. V ní by aspoň mohla udělat pár kol a nahrát si nějaký body ...
Reagovat
LukasH
Je to fakt extrém. Petra je věčný téma, ovšem ne v tom pozitivním slova smyslu. V podstatě tu neexistujou (až na úplný výjimky) negativní komentáře, narážky a kopance na žádnou z našich holek kromě Petry. Ta je na pranýři pořád, i když nehraje. Po Wimbledonu to byly lehký soupeřky, pak daně, teď to bylo údajný nepogratulování Lucce, BMW, neusmívání se na fanoušky, atd., atd.
Kdyby byla kamera na záchodě, asi by se řešilo, že se taky blbě tváří, když s.ere.....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně, hlavně že když Hlaváčková krade ručníky tak to nikdo ani necenke :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevytahuj a mlč
Reagovat
LukasH
Co mě napomínáš? Ty smíš psát a já ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Stěžuješ si, že je tu všude Petra, přitom to zas vytahuješ ty, už tady nikdo PEtru neřeší :)
Reagovat
LukasH
Jo, přišel jsem, až když diskuze byla "dořešena". Napsal jsem jeden příspěvek oproti asi 120. A co je na tom? Nebo to snad není pravda, co jsem psal?
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda je, že na Petru budou vždy velké nároky, proto i hodně komentů, když je hráčka číslo 2. Tak to prostě ve světě chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
To zní jako rozumný příspěvek. Jen je zvláštní, že je od někoho, kdo tady tu debatu dneska vyvolal..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč zvláštní? To, že je o PEtru zájem a bude na ní vždycky více komentů, je přece jasná věc. O tom jsem se ale vůbec nebavil
Reagovat
misa
A jaká je tvoje nejoblíbenější česká tenistka?
Reagovat
sprchon
Nedělej že nevíš. :D
Reagovat
misa
Aha, díky za připomenutí, úplně jsem zapomněl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako moje?
Reagovat
misa
Jo. Hádám, že Denisa Allertová :)
Reagovat
smazaný uživatel
No samozřejmě, že Denča. To je moje sluníčko :)
Reagovat
misa
Jo a nejneoblíbenější Petra z Bílovce/Fulneku :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale z Bílovce je taky Pavlásek, a k Pavláskům mám daleko blíž, než ke Kvitům:P
Reagovat
misa
Tak už vím, odkud máš ty informace o Petře :)
Reagovat
smazaný uživatel
:P
Reagovat
smazaný uživatel
Já se s Pavláskama nebavím o Petře :D :D To mám z daleko jiných zdrojů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevytahuj a mlč
Reagovat
smazaný uživatel
Už to jiné nebude ... Kdyby dneska v tom finále prohrála Petra, to by to tady bylo ještě horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát nevím jak to tu chodí. Komu fandí monty, když hraje třeba Ana Ivanovic s Češkou? :D
Reagovat
smazaný uživatel
komu asi :)
Reagovat
blixa
Monty Češkám zásadně nefandí. Výjimkou je Katka, protože je poloviční Ruska ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky dobrý :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozřejmě jenom blixova verze, že fandím Katce kvůli jejím ruským kořenům. :D Já nefandím podle národnosti, ale podle sympatií. :)
Reagovat
darek.vrana
Spíš podle vzhledu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, že by byla Katka nějaká krasavice typu Mashy nebo Any, se říct nedá. :D
Reagovat
darek.vrana
Ale je to teenka, celkem pěkná, prostě montyho typ. Já bych ji bral teda určitě radši než Šarapku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu ji neberu. :D Katka je o hodně sympatičtější než Masha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Definuj "montyho typ". :D Nic takového neexistuje, protože mně jsou sympatické holky od Afroameričanek po blonďaté seveřanky. :) Moje škála sahá zhruba od sester Ogwumike po Kiiru Korpi. :D
Reagovat
blixa
Z toho mi vyplývá že Monty je jako smrt. Bere každou ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš aspoň přibližně, kdo jsou sestry Nneka a Chiney Ogwumike? :D
Reagovat
blixa
Tsss, baskeťačky za Stanfordu, to ví každej ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že osm minut ti trvalo to googlování. :D Abych to upřesnil: Za Stanford hrály na vejšce. Pak se obě staly jedničkami draftu WNBA a teď hraje Nneka za LA Sparks a Chiney za Connecticut Sun. A když se nehraje WNBA, tak hrajou v Evropě, minulou sezonu Nnenka za Dynamo Kursk (viděl jsem ji v Praze :)) a Chiney za italské Schio. Pak mají ještě dvě další ségry Olivii a Ericu, přičemž Erica bude asi taky hodně dobrá. :)
Reagovat
blixa
Negooglil jsem ani minutu, já si to zběsilé jméno Ogwumike pamatuju právě když ještě hrály za Stanford. Další kariéru jsem už nesledoval, bo jsem basket nějak vypustil.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak tos mě překvapil. :) Tak holky mají kořeny v Nigérii, proto takové jméno... A viděls je tehdy v nějakém zápase nebo je znáš jenom podle toho jména? :)
Reagovat
blixa
Tuším že o nich někde psali i s fotečkama ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A líbily se ti? :)
Reagovat
blixa
Nooo... jak bych to tak řekl .. já pro černošky slabost nemám .. prostě jiná subspecie :D Neříkám že horší či lepší, prostě jiná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, chápu. Mně se líbí, jsou to takové pěkné gazely. :) Nneku jsem už dvakrát viděl hrát naživo a Chiney mi odepsala na Twitteru (a viděl jsem ji v civilu). :)

Dám jenom fotku, aby i ostatní věděli... :)
https://pbs.twimg.com/media/CH5aCmMUsAAFJEO.jpg
Reagovat
Jabadu
Ty woe, seš ty vůbec bílej? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo, já? No jsem. A to se mi nemůžou líbit i černošky? :)
Reagovat
Jabadu
Jo táááák. Tak jako etno, adrenalin, Gaugin ... chápu. :-)
Reagovat
misa
Tobě se mají líbit české tenistky.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč? Protože to řek Míša? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se třeba Katka jako holka taky líbí, ale zároveň s tebou nemůžu nesouhlasit... Vždyť to říkám, že fandím podle sympatií. :)
Reagovat
darek.vrana
A je ti sympatická i nějaká nevzhledná tenistka?
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "nevzhledná". Třeba zrovna dneska jsem tady psal, že je mi docela sympatická Taylor Townsend a nelíbí se mi, když je na ni někdo ošklivý. :(
Reagovat
darek.vrana
Ok, ta moc vzhledná není. Ale taky to není tvoje favoritka, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nefandím jí, ale ptal ses jenom na sympatie... :)
Reagovat
tommr
dneska se našim hráčkám vůbec nedařilo a prohrály co se dalo. Mrzí to hlavně u Karolíny, která propásla jedinečnou šanci na postup do první desítky a ještě k tomu prohrála se svojí největší konkurentkou takže si tím značně zhoršila vyhlídky na posun do desítky po Wimbledonu ... :(
Jsem zvědavej jestli se Karolína pokusí něco uhrát i v Eastbourne nebo jestli se na to vybodne a soustředí se jen na Wimbledon. Dneska se mimochodem už dozvěděla jméno svý soupeřky ve druhým kole - bude hrát s Casey Dellacqua ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dellacqua jí vyřadila na USO a na trávě má solidní výsledky, takže Karolína bude muset zabrat. Otázka je, jestli by pro ní nebylo lepší vypadnout brzy a mít víc času na přípravu na Wimbledon, když stejně plusové body by brala až od SF.
Reagovat
sprchon
A dneska vyřadila Anu Karolinu, té zatím tráva nechutná... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ona se letos moc nechytla ani na antuce, taky trošku krize.
Reagovat
tommr
no právě. Plusový body jsou pro ní dokonce až od finále a tam se dostane jen stěží když jí čekají samý těžký soupeřky: Dellacqua, Aga Radwanska, Lucka Šafářová, Petra Kvitová ...
Reagovat
Jabadu
Mezi mé silné stránky patří (kromě toho, že jsem tak trochu bigoretik) hlavně trpělivost a jako hrozně výborná nervová soustava.
Já když kápnu na takovýho týpka ... :-)
Reagovat
misa
Jestli to má být citace z toho filmu, tak tě musím zklamat, protože jsem ho viděl už před lety a nepamatuju si moc děj a pokud je to tvoje charakteristika, tak tě raději nebudu dráždit :)
Reagovat
Jabadu
Což takhle dát si špenát :-)
Reagovat
misa
a stejně se jí týká zase velké množství komentářů. Co teprve, až vypadne v 1. kole Wimbledonu s Kiki Mladenovič? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych bral. Kiki mám rád :)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám se začít těšit? :) Myslím na výhru Kiki, ne na ty komentáře... :D
Reagovat
sprchon
Třeba na komentář Kvitovky bych se tentokrát docela těšil. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hm skáču z mostu jestli Petra prohraje 1.kolo Wimblu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš :-) Kikinu snad do prvního kola ani dostat nemůže, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Může. Kiki je v live rankingu 37., takže by neměla být nasazená...
Reagovat
misa
Proč by ne? Zítra bude číslo 37 na žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
A kruci :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To by byl dobrý zápas :) Kiki je fajná, te přeji jen úspěchy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel může. To by byla dost nepříjemná soupeřka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla. Pokud by se Petra nehodlala porazit sama..
Reagovat
smazaný uživatel
To byla :) Ale přesně takové soupeřky PEtra potřebuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
sprochon. Díky, že ses mě dole před Jirkou zastal. Jirko, ty si sice napsal, že ve světe tenisu nejsem o moc víc, jak ty, nebo většina tady, ale nevím, jak můžeš něco takového říct, nevíš spoustu, spoustu věcí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tě nechtěl dotknout, ale sprchon to formuloval tak, jako by ses běžně potkával s Nolem a se Serenou chodil na kafe. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s Nolem se nepotkávám, a se Serou jsem zatím na kafi nebyl. Ale kdyby hrála Masha na FC, možná bych s ní nějaké to selfie udělal ;) :D
Reagovat
sprchon
Pokud si vzpomínám, o tenisových hvězdách jsi začal první ty, já přišel jen s tenisovým prostředím. Profesionální tenista není jen první hráč na světě, ale třeba i 500. :D
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
To si vzpomínáš špatně. Ty jsi naznačoval, že se zná nebo minimálně potkává s Petrou, což zjevně není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to by ses divil. Na fed cupu jí vždycky potkám :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak stejně jako já, co? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jojo :D Ale v Prostějově ve VIP jsem ji viděl hodněkrát :D Už, když ráno šla s Kotyzou a Šafářem do dveří.(tam směli i normální lidi :D )
Reagovat
smazaný uživatel
Asi taky budu muset do toho Prostějova někdy zajet :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Zajeď :D Mám tam známy , mužu ti říct, kdy bude Petra trénovat venku :D ;)
Reagovat
sprchon
Blbost, nic nenaznačovalo, že by se s Petrou opakovaně potkával. Napsal jsem, že se s ní jednou setkal. Byť to bylo třeba jen na chvíli kvůli podpisu, setkání to bylo.
A navíc je to jedno, teď už to přece chápeš i ty.
Reagovat
smazaný uživatel
"Salvik se na rozdíl od většiny přispěvatelů TP pohybuje v tenisovém světě a je v kontaktu i s profesionálními hráči a hráčkami."

Podle mě to tahle věta naznačuje, ale možná mám moc bujnou fantazii. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Profesionál, to je i hráčka za tisicovkou :)
Reagovat
sprchon
Vyložit si to můžeš jak chceš, o něco níž jsem ti to vysvětlil a tady nahoře to pak salvik potvrdil.
Reagovat
sprchon
Neni zač. ;)
Reagovat
George_Renel
s Karolinou vyšel před chvílí na iDNES sport.
Reagovat
Jabadu
Pěkný rozhovor. Akorát kdyby si to ten novinář po sobě alespoň někdy přečetl. Ale chápu. Trpí pod jhem imperialistického managera. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A monty25 říkal jsi že by ČR mohla zabojovat o pořádání ME v basketbale žen 2017 ale zklamu tě to pořadatelství má Srbsko, kvalifikace nás hold nemine
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem asi nezaznamenal. Já naposledy viděl tuhle zprávu...
http://sport.idnes.cz/basketbal-me-zen-2017-kandidatura-dmi-/basket.aspx?c=A150402_133251_sport-basket_rou
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to jo, tak to musíme zkusit až na ME 2019, MS 2018 dostalo Španělsko
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tak ono to asi ještě rozhodnuté není...

"Česko bude kandidovat na pořádání Eurobasketu 2017. Vidíte potenciál týmu pro případné domácí mistrovství?"
http://sport.idnes.cz/ilona-burgrova-basketbal-mistrovstvi-evropy-rozhovor-pgy-/basket.aspx?c=A150621_195802_sport-basket_ten

BTW: Může nás aspoň mírně utěšit, že by nám nestačila ani výhra s Tureckem, protože Řecko porazilo Černou Horu. Stejně tak by nám nestačila výhra proti Řecku. Museli bychom prostě vyhrát oba zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
aha, no já to viděla na wikipedii že bude MS v roce 2018 ve Španělsku, ale co je na tom pravdy nevím. Bylo by fajn pořádat MS v roce 2018, ten šampionát v roce 2010 byl epický. No a ta prohra už tak nemrzí no, tak musíme doufat že to vyjde příště. Ale mě nemrzí až tak ten nepostup, ale spíše to že holky nepojedou do Ria :(( to hodně zamrzí
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my kandidujeme na ME 2017, ne MS 2018. To by nám takhle po 8 letech asi nedaly...
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to jo :) no bylo by to fajn. Protože takhle by nás čekala ošidná kvalifikace a možná by byl šampionát bez nás což by bylo v pr....
Reagovat
smazaný uživatel
Chválí nás i v USA !
Něco opravdu úžasného. Malá krajina, ale vládne tenisu, dámy a pánové to je Česko. Čekali by jste USA, Rusko? Omyl...tempo udává Česko.
Kolik velikých jmen...Martina Navrátilová, Ivan Lendl...
V top 10 mají hned dvě hráčky, cestičku si tam prošlapává Karolina Plíšková. Petra Kvitová, jejich jistota, GS šampionka, Lucy Šafařová, která odehrála fantasticky FO. Tomáš Berdych, finalista GS.
V juniorkách mají světovou jedničku, 15. ti letá M. Vondroušová může být obrovský příslib do budoucna. Čim to je, že umí vychovávat takové hráče?
"Je to hlavně zázemí, které poskytují, věnují se dětem opravdu velice dobře a mají špičkové trenéry" - M. Navrátilová
"Bude to něco neuvěřitelného, pokud budou mit v top 10 hned tři hráčky. Až skončí Serena, v ženském tenise u nás nastane hluché obdobi. Přitom máme tolik hraček, ale pořád ne se pořádně prosadit" - M. J. Fernandez
Oni se od USA hlavně liší tím, že si zápasy užívají. My se stále snažíme za každou cenu vyhrát. Ale to se nám nedá vyčítat, jsme tak vychováváni.
Reagovat
Jan
Až to tady ovládnou muslimové, přijde také naše hluché období. A že se politici snaží, jak to jde.
Reagovat
Jan
A nic bych nedal za to, že to je v režii USA.
Reagovat
Jabadu
Na to vem jed! :-)
Reagovat
VlS
Jane, o tobě byl dneska článek na seznam.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace oběma. I když jsem to nemohl vidět, tak jsem moc fandil. Nevadí Kájo, teď to máš ale dobře našlápnuté :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji hráčkám k povedenému finále, kde o zvraty v utkání nebyla nouze. Rozhodně koukatelný zápas o TOP10. Nutno dodat, že i za přispění rozhodčích.
Před zápasem jsem Karolíně moc šancí nedával, vzhledem i k tomu, jak se hráčky umí pohybovat po kurtu. Karolína, ale vždy v pravou chvíli, i se štěstím, dokázala situaci zvládnout. Nakonec, statistika breakballu mluví za vše 3/4 Karolína, 4/16 Angie.
Angie už v předešlých dvou finále letos ukázala, že koncovky nehodlá pouštět, a opět ji dokázala zvládnout. V předešlých letech tomu tak nebývalo, a lze pozorovat, že na tom s týmem zapracovali, a zřejmě i herně vyspěla.
Myslím, že Karolína nemusí být vůbec smutná, šanci na TOP10 letos určitě ještě bude, jsou tam 2-3 adeptky, které pozice neobhájí.
Nicméně si neodpustím kritiku, že pokud nezlepší pohyb, příští rok své pozice neobhájí. Letos má štěstí až dost, a to jak víme, je hodně vrtkavé. Obhájit takové pozice už je dřina.
Pokud si vezme příklad z Angie, vůbec neprohloupí.

Travnatá sezona pokračuje příští týden v Eastbourne, tak se hlavně těším na Lucii, a jsem zvědavý na to, Jak se herně našla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája po Wimbledonu bude v TOP 10,to se vsadím
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jednoduchý to nebude. Pořád má z desítky nejblíž k Angie, ale ta z toho teoretického náskoku, který Karolína získala po odečtu obhajob, dnes prakticky polovinu smazala. A pořád myslím, že je pravděpodobnější postup Kerber do QF než Karolíny do 4. kola. Suarez za Wimbledon taky skoro nic neodečítá a Makarova už má hodně velký náskok. Takže ta šance na desítku po Wimbledonu je asi v % menší než byla dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, body nesleduju, ale myslím že na trávě může udělat velký výsledek.
Reagovat
sprchon
V okamžiku kdy Wimbl začne, tak Kája bude v desítce a bude mít možná i nějakou tu stovku bodů náskok. A udrží jí tam jedině to, že toho uhraje minimálně stejně jako Angie, Káťa a ostatní...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě je tady Eastbourne..
Reagovat
sprchon
Tady ne, Eastbourne je v Anglii. :P

Nee, tak tam může Káju přeskočit jedině Genie (což je nepravděpodobné a navíc hned po tom ztratí body za Wimbledon) a Aga, která má ve Wimblu o kolo víc. Angie může Káje trošku utéct, ale za Wimbl se jí odečte taky víc bodů, takže Kája prostě po odečtení za loňský Wimbledon bude buď 10. nebo nejhůř 11, pokud Angie vyhraje Eastbourne.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie může Káje utéct hodně, pokud by to celé vyhrála a Kája naopak vypadla hned na začátku turnaje..
Reagovat
sprchon
Pokud Angie vyhraje a Kája si nepřipíše nic, bude za Angie o 135 bodů, to není až tak moc.
Reagovat
sprchon
Ne, tak 205.
Reagovat
smazaný uživatel
Už teď je to 150, takže by to podle mě bylo víc než 205, ale můžu se mýlit.
Reagovat
sprchon
Podle tennis4wta by měla Angie po titulu v Eastbourne 3570 bodů, Kája bez výsledku 3135. Angie je potřeba odečíst 300 bodů, Káje 70. Celkový rozdíl pak dělá 205 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
3570 - 3135 = 435, ne 205..
Reagovat
smazaný uživatel
A jo, ty jsi od toho odečetl ten Wimbledon. Mea culpa..
Reagovat
sprchon
mínus body za Wimbledon, což dá 205.
Reagovat
sprchon
I když Angie by stačilo i finále v Eastbourne, pokud by v něm neprohrála zrovna s Kájou.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína by musela postoupit do SF, aby brala nějaké body.
Reagovat
VlS
Počkej s prognózami aspoň na los. Kája dneska prohrála ne úplně dobrou taktikou, respektive špatnou kontrołou rizika. Někdy byla až moc opatrná a z toho hrála na velké riziko a často to nevyšlo. Trochu se v tom plácala a Vaněk chyběl.
Reagovat
blixa
Vaněk chyběl hodně, myslím, že s ním by to dala. Škoda.
Reagovat
Jabadu
To já mám problém!
Když mě svrbí za krkem, musím použít lžíci na obouvání. Já už si tam nedosáhnu, bo já su strašná korba. :-)
Reagovat
VlS
To znám a je to hrozný.Jestli můžu radit, kup si takovou tu hospodskou štětku na vymívání flašek, s tím se drbe líp. Ono by to šlo i WC štětkou, ale mohlo by to vyvolávat nechtěný asociace, třeba že drbeš pěknýho haj.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka zas druhé, sakra :/ Zdá se mi to, nebo až moc po té pauze ztrácí nadějný skore?
Reagovat
Bastian
Nevim proč by se třeba P.K. musela podepisovat všem fanouškům kteří ji maj "rádi". Až nebude mít výsledky upadne v zapomnění a pes po ní neštěkne. Není pravdivější výrok než všechna sláva polní tráva. Proto bych lidi nehodnotil podle toho kolika lidem se podepíšou a kolika ne.
Reagovat
smazaný uživatel
O M G !
Reagovat
Jabadu
"Víš, Salvíku, na tenisportále je úplně jiná morálka."
"Jo? A jaká?"
"Taková nezkažená ..." :-)
Reagovat
blixa
Když v báru houstne dým
tu nad likérem svým ....
Reagovat
VlS
Čekáš, že přijde on, tvého srce šampion?
Reagovat
blixa
Tak to zrovna ne ...
Reagovat
Jabadu
"Nejsem ozbrojen, pistolníku!" :-)
Reagovat
VlS
Smrdutý skunku, a máš na zápěstí aspoň kakaovou skvrnu velikosti mexického dolaru?
Pořád platí, že padouch nebo hrdina, všichni jedna rodina.
Reagovat
blixa
"Ještě si promluvíme, kořalečníku !!!" ;-)
Reagovat
Jabadu
" ... a se mnou přijde ZÁKON!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Kolaloka. :D
Reagovat
VlS
protože, kdo chce pistolníkem býti, musí Kolaloku píti :-))
Reagovat
Bastian
Samozřejmě že je to přetvářka.
Hráčky maj reklamní smlouvy a musej se podle toho chovat, bejt příjemný na fanoušky, usmívat se, vždycky je vychválit při interview, odpovídat na většinou nesmyslný otázky a to všechno at už jsou unavený, vystresovaný, nebo se prostě necejtěj dobře, maj problémy v rodině etc.

Musí to být neskutečnej vopruz, nechtěl bych to dělat za všechny ty prachy ani pár dní.
Reagovat
smazaný uživatel
No, po tom, co byla Strýcová u Krause, už bych tenistou nikdy být nechtěl :D
Reagovat
sprchon
Bára byla u Krause skvělá a upřímná. Otázky byly v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jo, ale někdy ten tenis popisovala jako šílenství. Viz, když je testují, jestli neberou doping.. To mi příjde až přetažený za vlasy někdy, co dělaj :D Ale musí to holt být
Reagovat
VlS
Ale to je u úplně každýho sportu, včetně amatérskejch, to by ses možná divil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty dopingy?
Reagovat
VlS
Jo, ty antidopingový testy.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, na tenise je hrozný i to, že ten kurt je komplet pod mikrofonama, a holt, když má někdo nějaký úlet, něco jako Barča Strýcová, holt to dobře nedopadne.. :-)
Reagovat
sprchon
Opravdu se to netýká jen tenisu a mikrofony se dneska cpou všude. Vždyť třeba i na hokeji už slyšíme, co si říkají rozhodčí mezi sebou nebo když vysvětlují kapitánovi nebo trenérovi svůj verdikt...
A bude hůř... Big Brother is watching you.
Reagovat
smazaný uživatel
Háčka věčně druhý... :((((
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, pr.del, akorát tu dneska byla nuda, tak jsem to chtěl oživit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně, třeba na ní opravdu změním nazor, protože letos na Fed Cupu(nevíím, jestli jí někdo něco řekl, nebo co) se chovala úplně jinak, a fanoušky se smála, všem se podepsala a byla happy.. Ale nevím, kdy zase bude mít náladu, že..
Reagovat
marekv
Petra je extrémně mírný a hodný človek,snad právě to, že se i s drobnostmi vyrovnává hůře u ní má za následek i herní nevyrovnanost. Je samozřejmě i introvert, to může někdy působit odtažitě. Těžko hledat na oruhu mírnější hráčku...
Reagovat
smazaný uživatel
Každý je nějaký :) Já stejně sleduju spíše naše mladý, ty se aspoň necítí slavný a jsou navíc naděje našeho tenisu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ono to nebude tím, že ti mladí zatím fakt slavní nejsou. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou, ale lidi o nich i tak ví :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ti, kteří sledujou tenis a zajímají se o něj. Ale Kvitovou a Šafářovou zná skoro každej.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš Kvitovou, teď se sice hodně mluvilo o Šafi, ale Kvitová je nejznámější, v česku aspoň.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky proto je o Kvitovou největší zájem. Taky proto jsou na ni v tomhle směru kladené největší nároky..
Reagovat
smazaný uživatel
Na kameře se sice směje a všehno ale realita je fakt jiná.. Že to nevidí Kvěš beru, že to neuvidí i přesto většina, je mi jasný, ale zkuste se nad tím zapřemýšlet.. KDyž někdo tvrdí do televize, že si fanošuku moc váží, a v realu se mračí a radši odejde, co si o tom myslet? Taky jsem slyšel jednu hodně důležitou věc, ale tu už nemůžu ventilovat.. Tak a te´d do mě
Reagovat
sprchon
Každej je nějakej, já taky nemám pokaždé náladu se na všechny usmívat. Ale podpis jsem zatím vždycky všem zájemcům dal. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, každý je nějakej. Proto říkám, že jí dvakrát nemusím. To se stává :)
Reagovat
George_Renel
Ale tys neřekl jen že ji nemusíš, to by bylo OK.
Tys řekl že je špatná lidsky. A na to hodnocení její lidskosti prostě nemáš.....
Reagovat
smazaný uživatel
že mi nesedla lidsky. to je rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ti mohla nesednout lidsky, když jí osobně prakticky neznáš? Maximálně ti může být nesympatická ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak budu říkat, že mi je nesympatická :) Spokojenost?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. To ti neberu.
Reagovat
George_Renel
Kdybys to napsal hned, neudělal bys ze sebe vola.
Reagovat
misa
Důležitou věc?

Petra krade v prostějovských obchodech nebo ji někdo nachytal s někým v šatně v době, kdy měla přítele? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, je součásti ISIS vole:D:D
Reagovat
misa
Ajaj, tak to se odpálí při finále pražského Fed Cupu. Musím varovat Šafinku, ať tam nejezdí...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tuším, co má Marian na mysli, ale vzhledem k následujícímu vývoji to asi až tak dramatické nebylo..
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě se v tom okamžiku nezachovala pěkně, a to mi nepopřeš.
Reagovat
smazaný uživatel
To nezachovala. Ale jak říkám, vzhledem k dalšímu vývoji to asi nebylo až tak dramatické, jak říkáš, nebo možná jak bylo řečeno tobě.
Reagovat
smazaný uživatel
A souhlasíš, že má PEtra 2 nohy? 2 ruky? nepohádáme se o tom ještě?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, zkus se vžít do situace toho, kdo byl v tomto případě obětí a zamysli se, jestli by ses na jeho místě nakonec zachoval tak, jako on, kdyby to bylo opravdu tak dramatické. Pak ti třeba docvakne, co jsem tím myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, jak já to slyším od blízkých, tomu věřím.. Ale hele, nechme toho..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem zvyklý o věcech víc přemýšlet, ne jen je slepě přebírat. Ale máš pravdu, necháme toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si možná myslíš, že se "nesnášíme", ale není to tak.. Já jsem se tě kolikrát zastával, jak tady tak jinde.. Takže bych nerad, aby sis myslel, že jsme nepřátele;))
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, já s tebou nechci válčit, jen mi vadilo, jak ses tady navezl do Petry a to ještě z poměrně laciných důvodů, to je celé.
Reagovat
smazaný uživatel
fajn, takže naší další "hádku" beru za uzavřenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud tady tohle téma zase nevytáhneš, tak ano.
Reagovat
misa
Nevím, co máš na mysli.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si z těch narážek vydedukoval, že někoho srazila autem a pak mu ještě nafackovala, že jí poškrábal lak.
Reagovat
misa
Já zas dedukuju, že se vyspala s někým, s kým neměla. Tak to dopadá, když mládenci nechtějí ani naznačit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Můžem poslat obě ty verze do bulváru, když nechtějí říct pravdu.
Reagovat
misa
Myslím, že Blesk by z toho udělal slušný článeček :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máte trochu zpoždění ;-)
Reagovat
misa
queshi, my to zas tak moc nestudujeme, ty různé blesky. Cos tam vyčetl?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nic, já jenom, že to, co jsme tady s Marianem řešili, je už dávná minulost, která už by dneska zřejmě ani ten Blesk nezajímala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dávná minulost. Je mi to jasný. Petra ve školce někomu rozšlapala bábovičku. A ten poškozený jí za to praštil lopatkou do hlavy. Takže Petra se zachovala jako mrcha, ale reakce protistrany byla neadekvátní. OK, to sedí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je přesně ono! :-)
Reagovat
blixa
Co hůř, trhá mouchám nožičky a komárům sosáčky !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2011 jsem se dostal k tenisu tak, že jsem ho poprvé viděl v TV. Ano, nějaká Kvitová hrála nějaký velký zápas na trávě. Ano, to bylo finále WB proti SHarapové. V té době, když Petra vyhrála Wimbledon, se všichni mohli "pos.rat", nebylo divu, když vyhrála největší a nejslavnější turnaj na světě, že.. :) Vždycky jsem si o ní myslel, že je to fajn holka, ale myslím, že takové vlastnosti nikdy ve skutečnosti neměla. Nicméně, v té době jsem si myslel.. Kvitová, skromná holka z Fulneka, jej, dyť Fulněk mám za rohem, to není ani možný.. :O Poprvé naživo jsem jí viděl v roce 2014 na Fed Cupu, hrou mě zaujala, ale když jsem přišel blíž pro podpis, hodně mě zklamala. Když po ní malé děti chtěli podpis, mračila se na ně jak kdyby je chtěla zavraždit, pár míčů podepsala, a šla.. Vůbec jí nezajímalo, že tam má stovky fanoušků, co jí má rádo, nic.. Zájem tam nebyl, mračila se, ačkoli po ní všichni řvali, ani se neotočila. A že vy v televizi vidíte, jak se usmívá, neznamená, že taková opravdu je. Ano, je, ale jen na svůj tým, který tvoří Kotyza,Šafář a pár lidí. A teď si nemyslete, že jsem blázen, že jen brečím, že jsem endostal podpis.. Mám její podpis 10x, jen je mi líto dětí, co tam potom brečeli že nemají její podpis. Dokonce jedna mamina od dvou děti psala na její FB, že čekali, aby se s ní mohli po trenink vyfotit, Petruška smaozřejmě opět jen prošla ani se neotočila.. Matka jen napsala, asi už si Petro nepamatuje na časy, kdy vy jste byla malá a chtěla jste třeba fotku s nějakou celebritou že? Přišla jste o další fanoušky... Až moc si někdy hraje na hvězdu. Například taková Šafářová se usmívá za každým rohem, když za ní příjde fanoušek, nekopne ho doprdele, ale vše po ráda poskytne,.. a s úsměvem! No, ale není to jenom kvůli toho, Petra se mi prostě nezdá tak skromná, jak o ní všichni mluví..
Reagovat
George_Renel
Opravdu dětská reakce. Přesně jak jsem očekával. Někdo nedostal podpis a Kvitová je lidská hyena. V roce 2011 ti bylo 12 let a chceš člověka hodnotit a vyjadřuješ se hodně přezíravě.
Přitom kdyby vyhověla všem, tak se může zbláznit. Jiné, ještě větší hvězdy to dělají naprosto stejně. 5-10 podpisů a mizí do šatny.
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.
Tak se taky nechovej jako mistr světa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si aasi fakt idi.ot, já psal, že její podpis mám 10x a že mi je líto těch dětí co tam brečeli, kreténe.. A navíc, tohle není zdaleka vše.. Slyšel jsem o jejim chování leccos, a nebudu ventilovat..
Reagovat
George_Renel
Heleď se, invektivy a sprosťárny si nechej od cesty, taky ti nepíšu že jsi spratek. Jestli nemáš nervy na normální výměnu názorů tak to klidně zabal.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to dočti než mě začneš soudit.. ;)
Reagovat
sprchon
Jak kde, ale na FC je těch lidí strašně moc a všem se tam fakt podepsat nejde, to by Petra nedělala nic jinýho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, jde to, to mi věř..
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt si myslíš, že se dá jen tak rozdat několik tisíc podpisů? Možná ano, ale to by tam strávila tak dva dny a asi by jí nakonec upadla ruka. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, ale tady jse o chovani jako takove, ne jen o podpisy, bozinku :)
Reagovat
Jabadu
Tohle jsem už někde četl. To není moc originální.
Reagovat
smazaný uživatel
Není, ale chtěli jste vysvětlení.
Reagovat
Jabadu
Kašli na to. Mně vždycky vadí, když se lidé hádají kvůli hloupostem. Budiž, někteří jsou k tomu asi stvořeni, ale je to otravné.
"Plížím se radostně, tvářím se radostně ..." :-)
Reagovat
George_Renel
Naprosto podobné reakce byly před 3-4 roky na R. Kreuzigera, že se někomu po horské etapě nepodepsal do památníčku.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj názor ti neberu, ale je to takový názor, že není prakticky na ničem podložen a jakýkoliv důkaz by tvůj názor buď vyvrátil, nebo ho dostal na hladinu 50:50.

Já názor vyvracet nebudu, ale myslím si, že dívat se jen z jedné stránky, je trochu povrchní.
Reagovat
smazaný uživatel
hele, mysli si o tom co chceš, já ji prostě nemusím. V den kdy hraje Šafi finale GS, dá na fb fotku s BMW? tuším? Hodně mě ta holka zklamala, prostě.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale ty jí budeš soudit za to, co dá na FB? No tak to je božííííí. Je vidět, že jsi ještě dítě. Nežij svůj život na FB ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nežiju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale soudit lidi podle toho, co mají na svém FB profilu - podotýkám oficiálním, na jejím osobním FB asi nejsi, že? - je z mého pohledu stále hloupé.

A skutečně nejde jen o Petru. Soudit kohokoliv na základě toho, co si dá na FB ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je její věc já kdybych si dala na FB i love you Stalin tak to je moje věc
Reagovat
Jabadu
Proboha, vždyť ona ten profil nespravuje! To dělá ta její emerická PR managerka! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou to byl od ní takový test inteligence - hloupí se naštvali, těm chytřejším došlo, že si holky ty gratulace vyměňujou soukromě. ;-)

Souhlasím s tím, že to její PR manažerka nevychytala, ale dělat z toho aféru jakou z toho udělal bulvár, to je ubohý.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale lepší by yblo kdyby tam dala jak třeba trénuje, ale fotku s autem přímo ten den, kdy hrala Šafi finále, mi přišlo nesprávné.. Ale to už je pryč.
Reagovat
sprchon
Tak tohle je ale totální blbost, podle toho si dělat obrázek. :D
Co když Petra Lucce zavolala nebo poslala SMS?
Reagovat
smazaný uživatel
Však poslala, to vím, ale v ten moment, to prostě vypadá blbě. To se na mě nezlob :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka se k tomu samozřejmě vyjádřila a řekla, že jí Petra popřála osobně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu potvrdit, že na exhibici s Mashou se Petra taky nepodepisovala, přestože tam na ni spoustu dětí volalo. Taky je ale fakt, že tehdy byla nemocná...
Reagovat
smazaný uživatel
ona to dělala i když byla zdravá. o tom žádná. ale není to jenom o tom, vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěla je nakazit, to je jasný. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo možná neměla náladu, což ale chápu. Tehdy dostala nějakýho bavoráka, tak se tam s ním v rohu vyfotila a zase šla. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako nevím, jestli si to někdo dokáže představit. Ze začátku to možná je super a člověk je rád za pozornost, ale když to někdo dělá 5 let v kuse, prakticky bez nějaké větší pauzy, nevím, co byste dělali vy.
Reagovat
smazaný uživatel
Věř, že taková Serena to má daleko těžší.
Reagovat
smazaný uživatel
Má, ale taktéž se nepodepisuje všem.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu, ale zároveň na tom asi něco bude, že ostatní české hráčky jsou v tomhle trochu ochotnější. Co jsem viděl v O2 areně, tak nejochotnější je Hradecká a po ní Šafářová. Z osobní zkušenosti na Spartě taky můžu říct, že je ochotná i Katka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka je ještě mladá, tu to přejde, pokud bude úspěšná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na a co, že je mladá? :D Je teda pravda, že co jsem viděl letos na Spartě, tak byly ochotné všechny holky (ať už k podpisu nebo fotce). Osobní zkušenost mám teda s Katkou a Belindou... Taky člověk musí trochu vědět, kdy se hodí o to požádat. Já bych za holkama třeba po prohraném zápase nešel, protože chápu, že na to nemusí mít náladu (a podepisuje se většinou jenom vítěz). Proto jsem byl rád, že to holky nakonec otočily z mečbolů. :D Nebo jeden pán (takových 60 let mu bylo) se ptal Belindy před zápasem (když se holky měly začít rozehrávat), jestli se mu podepíše. Tak mu trochu rozpačitě řekla: "Teraz asi nie." :D Takže za ní šel hned po zápase a byl spokojenej. :)

Když ještě malinko odbočím k basketu, tak je teda fakt, že se mi před 3 roky podepsala rumunská basketbalistka Sonia Ursu a za ní jsem šel po prohraném zápase, ve kterém se navíc vyfaulovala. :D Jenže po jiném zápase jsem tu možnost neměl, protože jsem vždycky seděl nahoře na tribuně a musel jsem ji odchytit dole po zápase. Tak jsem si prostě na jeden zápas sednul na lavičky za košem a po zápase jsem za ní přišel. Musím říct, že i přes ten nepovedený zápas byla nadšená (možná trochu i překvapená, že po ní někdo chce podpis :D) a úplně zlatá (řekla jenom "Oh yes!" a s úsměvem se podepsala). :)
Reagovat
smazaný uživatel
monty, ode dneška si muj člověk na TP ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :D Já nevím, ale podle mě jsi nenapsal nic strašného. Možná ses trochu nešťastně vyjádřil, ale to se stává. Píšou se tady daleko horší věci...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si taky myslím. Bohužel, spousta lidí to prostě nevidí. Ale mě je to jedno, ty si moje spřízněná duše! :D
Reagovat
misa
Kdyby ses kriticky vyjádřil o Vičce nebo Mášence, to bys viděl, jak by tě monty zpražil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anu mám rád, a Mášenku sice nemiluju, ale rozhodně jí beru :) AKorát by mohla jet na ten Fed Cup, ať je se na co dívat:D
Reagovat
smazaný uživatel
Já "zpražuju" jenom ty, co se vyjadřují opravdu nelichotivě. :D Kdyby Marian napsal, že se mu nepodepsaly a nejsou mu sympatické, tak bych mu to asi těžko rozmlouval... Mně se třeba Masha v O2 areně taky nepodepsala, ale nezlobím se na ni, protože si při zápase podvrtla kotník a kvůli tomu potom chtěla hned do šatny. Tak jsem pak její podpis vyhrál v soutěži. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavý, jestli vám ta vaše "láska" vydrží i ve chvíli, kdy bude Vika prohrávat s Denčou a na to konto si vybere jeden ze svých pověstných MTO. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
on ale umí uznat prohru své "blízké" :)
Reagovat
smazaný uživatel
O prohru tady ale přeci vůbec nejde. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jde, více než si myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn, takže polopatě - šlo mi o ten MTO, nikoli o výsledek zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, Jiříku. Ty jsi smutnej, že tebe nikdo rád nemá... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě má rádo možná víc lidí než tebe :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten byl dobrej... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš snad pocit, že tady požíváš nějaké popularity? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, větší než ty. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Leda ve tvejch mokrejch snech. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Monty je jeden z nejsympatičtějších lidí na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto ho tady tolik lidí nenávidí? Asi ne tolik, jako mě, ale tvrdit, že je jeden z nejsymapitčtějších? Kdysi snad, ale dneska ani náhodou.
Reagovat
smazaný uživatel
Nápodobně, Markét. :)

A vůbec: Necháme toho ošklivýho Jiříka na pokoji, protože... :D
http://abload.de/img/quesh_novabdovs.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, jak málo stačí k dětské radosti..
Reagovat
BooOoo
1+ ))
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
sprchon
Jo? Ale tady ne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nemá nikdo nikoho rád, tak co :-D
Reagovat
Jan
Tak je to jáma pekelná, které je záhodno se na hony vyhnout :)
Reagovat
sprchon
Vyjádřil se o P3tře znepokojivě, což se tu tvrdě trestá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, zdejší Kvitovci jsou tvrdá sekta... :D
Reagovat
Jabadu
Vyprosil bych si, abys mne pro příště oslovoval "Velkej Tvrdej Marvine"! :D:D:D
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
sprchon
Zrovna včera jsem tohle stáhnul, že se na to se ségrou podívám. Už si to skoro nepamatuju... Ale byl tam kocour Monty, jestli si dobře vzpomínám. :D
Reagovat
sprchon
Ne, Giovanni, teď jsem si to vybavil.
Reagovat
VlS
A teď si představ bejt na jejím místě. Zápas skončil, povinnosti ne. Čeká ji konference, protidopingová kontrola, nějaké oficiality, masáž, regenerace A honem se připravovat na další zápas. To bys byl ochotný tam 2 hodiny rozdávat podpisy, nehledě na to, že by tě asi zabil pořadatel, protože má bějakej program.
Něco jinýho je třeba v pizici tv milované Denisy, po které něco chce pár lidí, něco jinýho je být v pozici globální hvězdy, kdy těch zájemců jsou tisíce
Zamysli se nad tím.
Reagovat
smazaný uživatel
O Šafi byl stený zájem, a podepsala se hodně lidem, možná i všem.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas si tu Šafinu nelakuj narůžovo. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jsem jí aspoň viděl já, no :)
Reagovat
misa
S Luckou nemůžeš nikoho srovnávat ... ona je opravdu andílek :)
Reagovat
misa
Taky jsem o Petře četl, že do toho roku 2011 se podepisovala skoro všem, zastavila se se třeba na 20 min. podepisování. Ale potom přišel takový nápor slávy, že už by kromě podepisování nedělala nic jiného. Musí taky bránit sama sebe a svůj čas...

FC v Ostravě v loňském dubnu si pamatuju, tehdy tam opravdu malé děcka brečely "Petro, prosím!", když Petra odcházela po pár podpisech. Nepodceňoval bych, že se Petra tehdy rozcházela se Štěpánkem a taky to, že ona se opravdu nepřetvařuje.

Lucka snad zůstane taková, jaká je. Uvidíme, zájem o ní bude určitě větší a časem může přijít únava ze slávy.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon nekdo to vidi objektivne :)
Reagovat
smazaný uživatel
No rozhodně to nevidí tak, jako ty. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Jdi už do háje
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Protože tě upozorňuju, že misa to vidí jinak než ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, protože mi už piješ krev a nevidíš nikdy nic objektivně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mi piješ krev pořád. Ale i tak se s tebou snažím komunikovat slušně.

A jestli si myslíš, že jsi objektivnější než já..
Reagovat
smazaný uživatel
No, jsem.. Umím uznat totiž prohru jakékoli moji oblíbené hráčky, což ty neumíš.. Radši to svedeš na rozhodčí nebo na všelijaký ptákoviny..
Reagovat
darek.vrana
Ty jsi možná slušný, ale v objektivitě patříš na TP na samé dno.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si aspoň přiznám, že jsem neobjektivní, na rozdíl od většiny ostatních.
Reagovat
fretek
Divím se, že si ještě na to nepořídila razítko
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo to je den, Kája prohrála, Klára prohrála, Háčka asi také prohrajou a ještě k tomu basketbalistky. Ach jo snad to bude v létě lepší. Wimbl, MS v atletice, Tour de France, USO
Reagovat
Cico93
Kto myslíš vyhra TdF?
Reagovat
smazaný uživatel
Nibali nebo Contador
Reagovat
Cico93
Môj tip je Alberto.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :-))
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
blixa
Bude utahanej z Gira. Sázel bych na Naira Quintanu ;-)
Reagovat
misa
Vítěz bere vše :)
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na tom, jak moc se Quintana doma nasypal :D Ale měl by vyhrát Contador, na Giru se moc neunavil.
Reagovat
misa
To záleží přece u všech :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale on byl docela dlouho v Kolumbii (tzv. vysokohorská příprava), tam k tomu má tak nějak blíž. I když ne jako v Astaně, tam sypou nejspíš i řidiči doprovodných aut :)
Reagovat
misa
Eugenii z Eastbourne získala Alison Riske!
Reagovat
Cico93
Len si rob srandu.
Aby ti raz nevykopla Lucinku.-))
Reagovat
EllNino
to udělá Cibula v 2. kole :D
Reagovat
Cico93
asi nie, po zraneni neviem neviem.
Reagovat
misa
To by musela to 1. kolo vyhrát...
Reagovat
EllNino
ježiš tak sory, už si nesmím ani srandu udělat, dneska je tu teda nálada
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Riske na trávě. To smrdí debaklem, chudák Genie :D
Reagovat
smazaný uživatel
Abyste neřekli, že tady píšu jenom o basketu...

Dnešní finále jsem dvakrát zapnul, ale nějak se mi poslední dobou seká Shifty a navíc v půl čtvrté začínal basket... Čistě podle čísel si myslím, že Angie vyhrála zaslouženě. Karolína otočila 1. set, mohla otočit i ten třetí, ale to už by bylo pro Angie hodně kruté. Je dobře, že se Angie letos zbavuje té pověsti finálové smolařky (dobře si pamatuju třeba její nešťastnou prohru s Tamirou Paszek v Eastbourne 2012). Ačkoliv třeba finálová prohra Caro ve Stuttgartu mě hodně mrzela, tak i po tomto zápase jsem napsal, že Angie to prostě nejde nepřát. Takže bych se jenom opakoval... Přestože jí nefandím, tak je to ohromná sympaťačka. Nejen jako žena, ale i její vyvážená hra se mi moc líbí. Když si vezmu hráčky, které ještě nebyly ve finále GS, tak Angie je z nich podle mě nejlepší. Proto si myslím, že by se tam někdy měla dostat a pokud to nebude na úkor mých favoritek, tak jí to budu jenom přát. Už teď ve Wimbledonu bude mít Angie určitě šanci...

Co se týče Karolíny, tak bych na jejím místě určitě nesmutnil. Tu desítku podle mě udělá hned po Wimbledonu. Dneska zase potvrdila, že žádný stav pro ni není ztracený, což je mimořádně důležitá vlastnost. To z ní dělá hráčku, která může dosáhnout opravdu vysoko... Ona vypadá na tom kurtu hodně chladnokrevně, ale nemyslím si, že by byla nějaká chladná v soukromí. Měl jsem tu čest letos slyšet, když Belindě Bencic okomentovala neustávající déšť na Spartě slovy: "To je v pr*eli." :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víte co, tak já si ten TP zruším, ať máte ode mě klid. Sorry, že nemiluju každou druhou, a že řeknu i svůj názor ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neruš. Stejně se sem budeš chtít zase vrátit a zbytečně si budeš dělat nový nick... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zruším a už tu ani nepolezu, jak tady vidím některé lidi :D
Reagovat
misa
Proč? Nikdo ti přece nenadává. Sám jsi tady málem napsal, že Petra je mrcha a nechceš k tomu dodat jediné slovo? Nediv se, že je zájem o vysvětlení.
Reagovat
smazaný uživatel
Mrcha? Tomu slovu jsem se ani nepříbližil. A ano, už píšu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zbytečný. Já už jsem se tu taky kolikrát pohádal a nikdy mě nenapadlo, že bych si zrušil nick a přestal sem chodit...
Reagovat
smazaný uživatel
jenomže oni tady nevidí realitu, vidí jen tu svou pravdu. to je furt dokola
Reagovat
smazaný uživatel
A máme snad vidět tu tvou pravdu ? Máš na ní patent? Tak se ti Petra nelíbí, no a co ? Už jsi nám to sdělil několikrát, tak se můžeš pohnout dál. Třeba k tomu , že jí přestaneš sledovat, že ?
Reagovat
Jabadu
Ta byla na solar plexus. Vy ženy občas kopnete jako kůň. :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozpoutal to tady salvik. Nepřímo napsal, že on vidí realitu a my máme tu svoji pravdu. Z čehož zřejmě vyplývá, že je vidoucí a my slepí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje realita není o nic objektivnější než realita kohokoliv jiného.
Reagovat
Jabadu
Výsosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem!
Co blbneš. Dyk je to jenom sranda. Neděle, všichni jsou nasraní z prohry Karolíny a ty začneš sypat sůl do ran. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Úleva.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvůj názor ti nikdo nebere. Ale kdybys aspoň řekl, co ti udělala, že ti nesedla lidsky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rušit ho nemusíš. Ale když něco nakousneš, měl bys to dovysvětlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Která tenistka si myslíte, že je nejhezčí na okruhu? :O
Reagovat
EllNino
Masa Zec-Peskiric
Reagovat
smazaný uživatel
To si děláš srandu, že? :D
Reagovat
Jabadu
Samozřejmě Ana. Ale s tou Petrou, tos mě hochu nasral. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhezčí salvik99. Tím ses už hochu prozradil, co znamená to tvoje lidsky.
Reagovat
Jabadu
??? Tak nějak jednodušejc ... polopatisticky ... bez té Enigmy, by to nešlo? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reakce na mě?
Reagovat
Jabadu
Já myslel, že to bylo na mě. Ale asi ne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No bylo to na salvika.
Reagovat
smazaný uživatel
OMG
Reagovat
Enterprise
Cristina-Andreea Mitu
Reagovat
smazaný uživatel
Taylor Townsend
Reagovat
Enterprise
pán má rád sado maso :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je roztomilá. :)
http://www.wtatennis.com/namedImage/12781/player_318609.jpg
Reagovat
Enterprise
Zas pravda, kdybych jí položil hlavu na břichu, neměl bych temeno otlačené od kostí :-)
Reagovat
Cico93
.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Každý rok dělám žebříček tenisových krásek. Naposledy vyhrála Anička. :D
Reagovat
EllNino
Kláro tvl ...na co ti jde odvrácení 7 mečbolů a vyrovnání na 5:5, když pak stejně prohraješ servis a necháš jí dopodávat čistou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby to tak brala, tak nemusí ani na těch 5:5 srovnat :D
Reagovat
EllNino
hele ty jsi dneska nějakej chytrej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, ale jdi na to jinak. Ta hráčka přece neví, že jestli srovná, tak stejně pak prohraje dvě hry v řade :D Kdyby tak přemýšlela, tak to by ten tenis byl pěkná nuda :)
Reagovat
EllNino
ono to byla spíš taková řečnická otázka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasný no, ale takhle kdyby někdo přemýšlel, fakt by už mohl balit kufry :D
Reagovat
sprchon
Njn, ženský... :D
Reagovat
smazaný uživatel
H+H z 3:0 na 3:5, slušnej kolaps... :(
Reagovat
fretek
Omlouvám se, ale trochu se divím chválení Karoliny. Její hra je dost stereotypní (takže by nemusela mít tolik UE), Angelika techničtější, využívá i kraťasy...
Reagovat
misa
Tak nám vysvětli, co se stalo, když jsi na ni čekal v Prostějově. Nechtěla se už fotit?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nic vysvětlovat nemusím. Prostě Petru nemusím. Mám rád všechny naše holky, protože jsou přirozené, na nic si nehrajou, jsuo v pohodě, což o Petře nemůžu říct. Stačí ti to takhle? Nevím co tu pleteš Prostějov, ano, tam byl čas, tak jsem tam čekal, ale určitě bych nebrečel, kdybych jí nechytil ;)
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť si jí měl tak rád, na její FB jsi psal hezké věci a měl si na profilovce s ní fotku co ti udělala?
Reagovat
smazaný uživatel
Rád se říct nedá. Ano, psal jsem jí hezky na její profil, protože jí tam kolikrát psala taková hovada s prominutím, ale prostě lidsky jí nemám rád. Ano, jsem rád, že s ní mám fotku, ale už jsem poznal jaká trochu je, navíc jsem i pěkný věci slyšel.. Ale neřešte to, každý jí nemusí milovat. ;)
Reagovat
misa
Napínáš nás. Když jsi něco nakousl, měl bys to taky dokončit...
Reagovat
misa
Vždyť to sám dole zmiňuješ: "Už dávno předtím se mi nějak nezdála, tak jsem si na ni počkal v PV, a prostě nesedí mi."

Na co si Petra hraje? Na Eugenii Bouchard? Nebo jsi jí vyznal lásku a ona tě odmítla ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bouchard určitě není, to z ní zas nemůžu dělat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Navážíš se do Petry, tak bys to vysvětlit měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude mi na to stačit TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, na TP se toho vejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám za potřebí tu něco napsat, aby mě hned po tom lidé uraželi, že co si to dovoluju, navážet se do PEtrušky, ona je přece nevinná holka z Fulneku :)
Reagovat
smazaný uživatel
No když jsi schopný za ní pomalu vlízt až na hajzl jen aby se s tebou vyfotila a zároveň ti nedělá problém se tu do ní navážet, nediv se, že to tady spousta lidi považuje za pokrytectví. Btw. ještě po Fed Cupu jsi ji vychvaloval. Co se od té doby změnilo?
Reagovat
smazaný uživatel
Vychvaloval jsem spíše hru
Reagovat
misa
Stejně se už s tebou nechtěla fotit nebo ti dát podpis a pak sis to spojil s nějakýma řečma závistivých lidí o tom, co je vlastně Kvitová zač.
Reagovat
smazaný uživatel
A víš co, Jirko? Taky už jdi někam. ZDaleka jsem tam nečekal jenom na Petru, byl jsem tam na jié hráčky.. Ty si tam nikdy nebyl tak drž pusu a zůstaň u fandění u TV a v představě, že Petruška je nejskroměnjší, nejlepší, nejmilejší holka a tenistka pod sluncem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom hru, i chování.

Máš pravdu, v Prostějově jsem nebyl. A už vůbec jsem nebyl ve VIP prostorách a nepokoušel se tvrdit, že nevím, kam jsem to vlezl a že tam nemám co dělat. Ale zažil jsem ji párkrát na Fed Cupu a vím, že nepatří mezi nejpoctivější a nejochotnější rozdavače autogramů, ale jsem natolik nad věcí, že nemám potřebu jí kvůli tomu nadávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde jí nadávám? Nepodsouvej mi něco, co není vůbec pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda, že ses tady do ní dneska poměrně zbytečně obul? Kdybys aspoň vysvětlil, co tě k tomu vedlo..
Reagovat
smazaný uživatel
No, kdyby každej sedl lidsky každýmu bylo by to divný. Hádej kolika lidem lidsky zas nesedneš ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Však to nepopírám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo nemá rád stalkery, a ho se to dotklo.
Reagovat
smazaný uživatel
drž pec :ú)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
sprchon
Mně třeba Petra taky nikdy úplně nesedla a poslední dobou mě přestává bavit... To je ale možná tím, že moc nehraje. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nezažil jsem člověka, co měl všechny rád, co mu všichni sedli, prostě takový je holt život no :D
Reagovat
sprchon
Já jinak ve skutečnosti vyjdu snad s každým dobře a ve svém okolí nepozoruju moc lidí, které nemusím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty Petru znáš osobně? Jestli ne, tak tu mícháš hrušky s jablky.
Reagovat
sprchon
Proč jablka a hrušky? Já jen odpovídal, jak to mám já s těmi, co znám. Petru samozřejmě neznám. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Řeč byla o Petře a jak nesedne lidsky salvikovi. Jak pak jí asi zná? Osobně?
Reagovat
sprchon
Salvik se na rozdíl od většiny přispěvatelů TP pohybuje v tenisovém světě a je v kontaktu i s profesionálními hráči a hráčkami. S Petrou se setkal, nesedla mu. Slyšel o ní třeba, něco, co se mu nelíbilo a co může, ale taky nemusí být pravda. Nevidím v tom problém...
Reagovat
smazaný uživatel
Marian sice možná hraje tenis závodně, ale do styku s profesionálními hvězdami nepřichází o nic častěji než my, konkrétně s Petrou určitě do styku nepřichází. Kdyby přicházel, nemusel ji se žádosti o fotku nahánět v Prostějově při extralize.
Reagovat
sprchon
Neříkám, že s hvězdami. Měl jsem na mysli hlavně jeho české vrstevníky a vrstevnice. Tam zatím moc hvězd není. A stejně jako všude, i v tenise se prostě někteří hráči nemusí a předávají své názory dál. Víme jak vznikají drby...
Reagovat
smazaný uživatel
Tys to vyložil tak, že se s ní osobně setkal a na základě toho si vytvořil nějaký názor. Teď to podáváš tak, že si vytvořil nějaký názor na základě toho, že se s ní setkal někdo jiný. Chtěls mu pomoci, ale moc se ti to nepovedlo..
Reagovat
sprchon
Možná to bylo špatně napsaný. Platí přece obojí. Setkal se s ní a zároveň i slyšel něco, co se mu nelíbilo. Celkově si pak utvořil obrázek.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko, určitě jsem ve světe tenisu víc jak ty. Nebo ty snad jezdíš na challangery,FUTURES,ITF a takové? Nebo snad znáš osobně Pavlásky, a spoustu dalších nadějných?
Reagovat
smazaný uživatel
Když máš s nima fotku nebo od nich podpis, tak je neznáš osobně.
Reagovat
smazaný uživatel
A tak zas až takhle bych to neformuloval, fotku a podpis může mít i od kamaradů. Ale spíš by je v takovém případě nemusel nahánět po všech čertech.
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda zase " diskuze " hodná TP. Mě mnoho hráček i našich nesedne lidsky a nemám potřebu je tady pořád snižovat. Tak je prostě neřeším . Nesleduju, nekomentuju až na vyjimky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se to taky snažím nekomentovat, lidi to tu ale zajímá:D
Reagovat
sprchon
Já nikoho nesnižuju, naopak ve většině případů píšu, co se mi na hráčkách líbí. :) Tady jsem se jen chtěl zastat salvika. To, že nemusí Petru, není důvod, aby ho tu lidi sežrali zaživa. :D Furt lepší napsat vlastní názor, než třeba neslušné, agresivní a nemístné výroky Kvitovky.
Reagovat
George_Renel
To je v poho. Ale přece nemůže napsat, že je pro něj špatná lidsky, když ji zná jen mediálně. Vždyť je to naprostá hovadina. Kdyby napsal nesedí mi, tak OK. Ale lidsky?
Reagovat
smazaný uživatel
Však jsem to nepsala na tebe.Pokud nejsi salvik. Myslíš, že potřebuje zastání? Podívej se na jeho jízlivé komentáře k Petře. Mě je jedno, že mu Petra tak ňák lidsky nesedla. Ale rozvíjení teorií jaká Petra opravdu je. Viz reakce k iqe. No a to je asi vše co mám k danému tématu.
Reagovat
misa
Jo, s Petrou je to občas těžké, když se na kurtu tváří jako při mučení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No máš pravdu, už mě to nezajímá. Má to jen jeden záměr.
Reagovat
smazaný uživatel
Laura Robson dostala WC do hlavní soutěže Wimbledonu. :)
Reagovat
sprchon
To je sice hezké, ale chybí jí zápasová praxe. S Gavrilovou sice chvíli hrála, několikrát se dostala na shodu, ale uhrála pouze 1 game. Nečekám, že ve Wimblu to bude o moc lepší, ale samozřejmě bych jí přál, aby nějakej ten zápas vyhrála. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O fous to nevyšlo. Nicméně Karolína má rozhodně ještě čas na svůj rozvoj. Věřím, že se do TOP 10 dostane a nebude to dlouho trvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to byla střelecká hrůza, Turkyně byly prostě lepší. Kdyby porazily to Řecko ,ale na kdyby se nehraje. Proti Řekyním holky pos.raly závěr dnes pos,raly vše
Reagovat
smazaný uživatel
WTF? On už se hraje nějaký Fed Cup???
Reagovat
smazaný uživatel
???????????
Reagovat
smazaný uživatel
to je ME v basketbale
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá a proč se pod Plíškovou řeší basketbal???
Reagovat
smazaný uživatel
šmarjá proč se tady řeší daně, biatlon, hokej... prostě se tu řeší vše
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem z toho smutnej, ale nedá se nic dělat. Tu dnešní 3. čtvrtinu prostě nepochopím. :( Moc mě mrzí, že holky budou chybět na OH poprvé od Sydney 2000. Ale myslím si, že i kdyby jsme s tím Řeckem vyhráli, tak by to na 5. místo stejně nebylo. Ze sedmi zápasů jsme třikrát vyhráli, z toho dvakrát o fous... Je to škoda, ale aspoň bude víc času zapracovat nové hráčky do repre. Taky by bylo fajn, kdybychom získali pořadatelství ME 2017, aby holky nemusely hrát kvalifikaci...

Holt se teď musím(e) spokojit s klubovými úspěchy USK...
Reagovat
Jan
Nejhorší výsledek na ME v historii mluví za vše. A že by to bylo lepší, to nevypadá. I když byly třeba 2. na MS před lety u nás, i v té době mělo české družstvo atributy, co dnes. Problém vyhrát zápas, když ho vyhrát musí, proti slabším soupeřům nebo těžko udrželo nervy proti silným soupeřům a zejména v závěru zápasu. Zchromnou a jsou poloviční.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší výsledek v historii to není, protože v letech 2001 a 2009 to bylo stejný. V roce 2001 jsem basket nesledoval, ale v roce 2009 to bylo herně horší než letos...
Reagovat
smazaný uživatel
hele hele už je to jen o 5 bodů
Reagovat
Frick
Měla by být v TOP 10 hráčka, co má jako GS maximum pouhá dvě třetí kola?

Horší, jak když jedničkou bývaly holky bez GS titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona vám ještě ukáže.
Reagovat
smazaný uživatel
A když nasbírá body na těch menších turnajích, tak už to asi něco říká,ne? Že GS zatím neklapaly, tak jak měly, no bože, to se taky může změnit.. U Lucky Šafářové se to změnilo až teď v Paříži, a to už je jí 28 ;)
Reagovat
Frick
Měla alespoń to jedno ČF.
Reagovat
EllNino
fousaté z roku 2007 ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To měla, ale někdy v roce 2007, na to ti už hodně lidí zcela bezpochyby zapomnělo
Reagovat
VlS
A loňské SF ve Wimblu nic? Loňské OF na RG nic? OF na USO nic?
Reagovat
EllNino
to je jako kdyby se Berdych chlubil tím, že před 10 lety vyhrál Bercy ..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co bylo před rokem, když to nebyl titul :D Takže asi tak, Fricku
Reagovat
misa
Lucka hrála loni semifinále Wimbledonu.
Reagovat
EllNino
Kournikova byla v top 10 bez internationalu
Reagovat
misa
To je pravda, tehdy ovšem internationaly neexistovaly :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona neměla ani nic z Tieru ne?
Reagovat
misa
Neeeeeeeee :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Evženy byla v TOP 10 z hovnem v kapse
Reagovat
Cico93
S tackou z Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
2x SF + 1x F na GS. Je to fiflena, ale její výsledky jsou s Karolínou neporovnatelné, i když má Kája titulů (z pouťáků) víc.
Reagovat
marekv
Pokud jí na to body stačí, tak tam má být. Pravidla a body jsou pro všechny stejné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že žebříček je o bodech a ne o GS...
Reagovat
misa
Po skončení MS v hokeji jsem si myslel, že zmizí OT z různých sportů, ale Havlát tu probírá nějaký basketbal, ani nevím, co je to za turnaj :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to ME v basketu žen který se hraje v Maďarsku a Rumunsku
Reagovat
EllNino
Mistrovství Evropy :) ..je to zásadní pro kvalifikaci na OH a tam se naše holky nepodívaj
Reagovat
smazaný uživatel
Tak lepší řešit jiný sport než daně, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli sis nevšiml, tak basket už se tady probírá asi týden. Dneska právě holky skončily na turnaji, takže už se tady probírat nebude...
Reagovat
misa
Pár dnů jsem tu nebyl.
Reagovat
Frick
V Sydney to bylo první Premier finále, navíc proti Petře, která Češku porazí vždy - OK

V Dubaji to bylo první Premier 5 finále, proti v tu dobu skvělé Simoně, navíc byla Kája poněkud utahaná - OK

Ale tady už to skutečně začíná bolet. Set a brejk už tam byl. :-( je to škoda. Angína 3 Premier tituly ze 7 zatím odehraných Premier turnajů. To je skutečně dost. Samozřejmě, Kerber je to dobrá hráčka, ale tak dobrá, aby to takto "sekala kosou"?

A myslím si, že ten Vaněk tam bejt prostě měl a ne že ne....
Reagovat
EllNino
proč by ne, když muže mít Premier Lucka, co by to nezvládla Angie ...a navíc to nejsou jenom tak nějký Premier typu Moskva ...Stuttgart skalp Marie a dalších, Charleston ve formě hrající Keys a Andrea Petko ....a tady skalp Sabine na trávě, což je vždycky uspěch ..
Reagovat
EllNino
a naopak tohle je dobrá škola pro Wimbledon, kde za ní taky Vaněk nebude moct chodit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě todle mě u absence Váni taky napadlo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To snad není povinnost, aby tam ten trenér byl na každý zápas. Však má i svoje věci, ne? A jestli se tak dohodlo, proč ne? Nevidím důvod, aby tam lezl každou chvíli, co se jí nedaří, jako Kotyza k Petře. Ty hráčka se s tím musí srovnat taky samy. A náhodou, dojít do finále bez trenéra, taky není k zahození;)
Reagovat
ludolf
Tvl., co máš pořád proti Petře? Ta se taky dokáže bez trenéra obejít (a i vyhrát turnaj).
Reagovat
smazaný uživatel
Nesedla mi lidsky
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že na ní čekáš před VIP šatnou, abys měl s ní fotku...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si ještě o ní myslel, že je v pořádku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To ti vádí její pauza? :o
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tu meleš s pauzou? Ona mi prostě nesedla jako lidsky. Už dávno předtím se mi nějak nezdála, tak jsem si na ni počkal v PV, a prostě nesedí mi. To je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
To ona si o tobě nikdy nemyslela ...
Reagovat
ludolf
To se může stát, ale není to důvod, abys násilně a zkresleně ventiloval v debatě.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je tady zkreslenýho? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co je tady zkreslenýho? :D
Reagovat
George_Renel
Kotyza zrovna nepatří mezi trenéry co lezou co chvíle na kurt. To i ten Vaněk nebo Piotr jsou tam častěji.
To tvé přirovnání prostě kulhá na obě nohy.
Reagovat
smazaný uživatel
Si tam dosaď klidně Piotra :D Jen říkám, že aby hráčka měla každou chvíli vedle sebe trenéra, taky nedělá dobrotu. Zvykne si naněho až moc a v jinou dobu tam třeba nebude a je v pr.. :)
Reagovat
George_Renel
Proč bych si tam měl někoho dosazovat já? Ty napíšeš kravinu a pak plácáš jak mladá vrána. Že zrovna ty chceš někoho lidsky hodnotit, když ještě víš o životě pendrek
Reagovat
smazaný uživatel
To ale není otázka věku :D
Reagovat
VlS
Salviku, a kolik ti doopravdy je? Některý dnešní reakce působí hodně dětsky.
Reagovat
smazaný uživatel
No, myslím si, že u Kvitovky jde spíš poznat, že není plnoletá, než u mě.
Reagovat
VlS
No, tak to je ještě dětinštější, než řada předchozích :-))
Reagovat
smazaný uživatel
99 bude asi ročník ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jemu tak 16-17.
Reagovat
George_Renel
Tak určitě..... :-)))))
Reagovat
Jabadu
Chceš to za úsvitu, či vpodvečer? A můžeš to mít i s muzikou. :-)
Reagovat
sprchon
To je pravda, na GS bude taky bez trenéra na kurtu, ale je to škoda. Vaněk má na Káju hodně dobrý vliv, takže kdyby byl na místě, mohl být užitečnější. ;)
Reagovat
VlS
taky myslím, že ta měl dnes být.
Reagovat
sprchon
Proti Kájině tvrdé hře jen 14 UE za tři sety, to už o něčem vypovídá. :)

Ale věřím, že se Kája nějakého většího titulu brzo dočká.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jedině v Moskvě, jiný slabě obsazený Premier se už hrát nejspíš nebude.
Reagovat
EllNino
dneska ti to jde, jen co je pravda ... co vlastně letos Kája udělala dobře ?
Reagovat
smazaný uživatel
Už to bylo psané níž (nebo výš) :) Porazila Kerber, CSN, Viku, Anu a Lucku. Já se nesnažím jí kritizovat, jen nesouhlasím s tím všeobecným postojem, že je otázka času, než Karolína takhle velký titul vyhraje. Protože zatím ani když hrála svůj top tenis, tak neuhrála s hráčkou absolutní špičky ve finále Premier turnaje ani set. Angie je hráčka výkonnostně tak 8-12, takže se určitě nedá říkat, že je pro Karolínu (pokud bojuje o top 10) nehratelná soupeřka. Přesto byla dnes po většinu zápasu jasně lepší a jen se štěstím to Karolína neprohrála znovu jasně ve 2 setech.
Reagovat
smazaný uživatel
za 15 minut daly holky jen 13 košů. To je strašně málo i na jednu čtvrtinu.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry jen 11 košů za 15 minut hrůza
Reagovat
vrabejka
No nevím ta Kájina finálová bilance není tak strašná. Myslel jsem že má tak 2-8, ale 3-6 není tak zle.
Reagovat
EllNino
4-6
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi moc straší. Taky se musíte dívat, že Kerber je hráčka TOP 10, která má zrovna formu, a přesto jí Kája málem porazila. Letos už má hodně cenných skalpů, tak nevím, co to tu někdo mele, že je Kája Berdychová. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásnej tenis, gratulka Angii, někdy (často) mi přijde Kája s dřevěnejma nohama při úderu. Jinak ještě vymazlit krásnou zbraň - prasátka! Gratulka i Káje - hraje přísnej tenis.
Reagovat
sprchon
Poslední dobou se to lepší, ale proti Angie má hodně co dohánět. :D Angie chodí do kolem prakticky pořád a zničeho nic dokáže vyškrábnout neskutečnej úder. Moc se mi líbí její hra.

Jinak ale Kája super. Po několika měsících zase hraje v top formě s tím, že čtení hry a pohyb je zase o něco lepší. :)
Reagovat
sprchon
*do kolen
Reagovat
smazaný uživatel
Spršku, na švihadlo bych Káju hnal, potřebuje měkkej pohyb z kotníků, s tím se vezou taky kolena. Když nechce liftem vytahovat, tak tam nohy musí mít. Noo, Angie, ta má zas FH taženej jak štrůdl. Není hezkej, ale moc dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, určitě z těch tří finále byla dnes šance největší, ale Kerber byla lepší, vyhrála zaslouženě. Snad ještě šance přijdou, ale bude k tomu potřebovat štěstí - vyčištěný pavouk jako tady, kde jediný opravdu cenný skalp je Karla, která je ale na trávě poloviční. Karolína je konzistentní, jen dvakrát letos prohrála s vyloženě slabší hráčkou, ale na druhou stranu zase prakticky není schopna porazit silnější soupeřky, proto nemá žádný pořádný titul. Desítka se jí dnes dost vzdálila, u Angie se dá očekávat, že si to QF Wimbledonu obhájí. Je ale třeba říct, že Kerber do té desítky výkonnostně patří, zatímco u Karolíny by to byla spíš trochu náhoda, protože její body nemají takovou "kvalitu" (= jsou většinou z Internationalů).
Reagovat
ludolf
U Karolíny se dá očekávat, že se bude zlepšovat. Na 10 by jí mělo stačit i udržení konzistence na této úrovni.
Reagovat
marekv
ludolf - přesně. Jinak ono titul je fajn, ale daleko cennější je trvalá forma. U mě pět ČF, SF za sebou je daleko cennější než jeden titul a pak nic.
Reagovat
smazaný uživatel
ČF nebo SF má cenu na GS. Finalistku Premier turnaje si nikdo pamatovat nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Teoreticky stačilo, ale lepší by bylo mít k tomu i nějaký hodnotný titul :) Lucka má Dauhá + finále GS, ale dostat se do top 10 s tím, že největší úspěchy kariéry jsou WTA International a na GS max 3. kolo, by byl i trochu úlet.
Reagovat
EllNino
nevím, jestli je to náhoda teda ...finále Premier 5, 2 finále Premier, 1 semifinále Premier ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu asi nebude náhoda ani 3. kolo AO, 2. kolo RG... a o tom, jak to měla na GS do loňska, ani nemluvím. Prostě podle výsledků by Karolína v top 10 byla podobný úlet jako Caro na 1. místě žebříčku. Bušárdová sice taky vyhrála prd, ale aspoň měla ten ranking podložený výsledky na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
turecko 44:30 naše. Hrůza 3.třetina se vůbec nepovedla 18:5 pro muslimky, hm je to velké zklamání, ČF mělo letos vyjít
Reagovat
EllNino
podělaly si to s tim Řeckem, tady mohl výhru čekat fakt jen málokdo
Reagovat
smazaný uživatel
já ji čekala a do 3.třetiny do vypadala ještě dobře, ale potom... no z Řeckem měli prostě vyhrát to byla naprosto zbytečná prohra
Reagovat
Cico93
To nieje tretina.
Reagovat
smazaný uživatel
tak část, poločas je to snad jedno né
Reagovat
EllNino
čtvrtina
Reagovat
smazaný uživatel
já vim, ale jsem strašně naštvaná. Všechno bych rozmlátila. A tenis ani basketbal s tím nemá nic společného
Reagovat
sprchon
Kája nechytla začátek ani jednoho setu. Nevím, jestli to nejdřív byla nervozita nebo nesoustředěnost, ale je to škoda... I tak mi (a určitě nejen mně) obě holky zařídily skvělý zážitek. :)
Celý první set byla Kája o krůček pozadu, pak ale zničeho nic začala Angie přehrávat a urvala to v tiebreaku. Najednou byla lepší. V druhém setu opět špatný začátek a tam se to otočit nepovedlo. Třetí set probíhal obdobně jako první a je to obrovská škoda, že to nakonec takhle uteklo.

Angie hrála úžasně celou dobu, vůbec nic nedala Káje zadarmo. 14 UE za tři sety, to je neskutečné. Naopak Kája měla dost výpadků, kdy dávala Angie zdarma celou sérii fiftýnů. Ale jak se chytla, hrála úžasně a Angie přehrávala.

Super, holky, skvělý výsledek pro obě. :)
Reagovat
lars
ve 2. setu nepotvrdila brej na 2:0 coz asi dost ovlivnilo vyvoj
Reagovat
EllNino
tak tak ...kdo ví, jak by to za stavu 0:2 vypadalo z pohledu Angie, ale to jsou kdyby
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, to byla dlouhá psycho hra.
Reagovat
EllNino
Dneska vyhrála lepší hráčka, Angelique pozásluze, bylo to vyrovnané, ale holt rozhodly zkušenosti, Angie to přeju, už jenom za ty poslední travnaté porážky od Tamiry a Madison :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ji tíží svědomí z výhry nad Maruš:))
Reagovat
smazaný uživatel
2010 - 2014 3:9 (z toho 5x prohrála 3. set)
2015 3:0 (3x vítězství ve 3. setu)
Reagovat
vrabejka
u Kájy se to snad taky tak otočí
Reagovat
EllNino
tak 4:6 není zase tak hrozný :)
Reagovat
VlS
díky za krásnej tenis,chyběl pověstnej míček. Gratulace k dobrýmu turnaji.

Trochu mě připadá, že si Kab´ja občas zbytečně komplikuje život " slajz ováním" i v okamžiku, kdy by byl účinnější topspin nebo nejlépe placka. Winnerů požehnaně, škoda těsnejch autů, bylo jich hodně ( ta horní rotace by i tomu pomohla).
Reagovat
vrabejka
Dobře že Kája konečně dokázala uspět i bez Vanka a jeho motivačních řečí. Musí to zvládat otáčet i sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl 12:1 před koncem 3.třetiny. To je k pos.rání, holky můžou být rády za ten 1 bod nedá se na to dívat
Reagovat
lars
malo fandis !! Pridej
Reagovat
vrabejka
dají 3 trojky a jsou zpět
Reagovat
smazaný uživatel
to se jen tak řekne, holky jsou dneska slepý. Takové lehké koše co nedají a ty chceš po nich trojku hm
Reagovat
vrabejka
Máme Elhotovou
Reagovat
smazaný uživatel
a taky máme Bartoňovou, Burgrovou, Peckovou, Veselou máme tam 12 hráček.
Reagovat
vrabejka
no jo ale Elhotová je na torjky nejlepší
Reagovat
smazaný uživatel
já vím, ale jedna hráčka nám to nevyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Burgrový se dneska nedaří. Hlavně v prvním poločase měla několik tutovek pod košem, který měla dát ...
Reagovat
Davor1
Fantázia, krásne víťazstvo, po tom obrovskom faile za stavu 5-4 30-40 som už neveril, Karolína hrala na big pointoch neskutočne, mala aj viacej šťastia (páska) a proti Angie boli aj verdikty rozhodcov, ktoré niekoľkokrát zvrátila dobrým hawkayeom, napriek tomu to dokázala, hrala fakt skvele a som rád, že už má konečne titul aj z trávy, kde sa cíti úplne najlepšie. Karolína veľmi sympatický rozhovor aj prejav po zápase, top10 ju napriek dnešnej prehre neminie a najneskôr po Wimbledone tam bude a úplne zaslúžene...
Reagovat
misa
prohrála třetí ze svých čtyř letošních finále... Je hodně vyrovnaná, ale chybí jí nějaký pořádný výsledek.
Reagovat
EllNino
jenže narozdíl od Berdycha jí není 30
Reagovat
misa
Zdá se mi, že oba mají dost podobnou povahu. V těch nejdůležitějších zápasech oběma chybí větší zaujetí. Sám jsi přece zmínil u Karolíny jistou laxnost.
Reagovat
EllNino
jistě, ale Kája na tom muže zapracovat, navíc finálová bilance 4-6 není nic hroznýho v jejím věku :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč Berdychová?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože stejně jako Berdych slabší poráží, ale se silnějšími prohrává.
Reagovat
vrabejka
Carlička hmm
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost, Kája ty velké taky umí porážet. A to i neoblíbenou Carlu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom letos s těch "známějších" porazila Šafářovou, Ivanovic, Suarez, Azarenku, Kerber .. A to už nějaké skalpy jsou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber - beru, ale byla tehdy z formy. CSN - OK, ale obě výhry na rychlém povrchu, tam Karlička top hráčka není. Ana, Vika - ani jednu v té době nebylo možné označit za top hráčku. Lucka - její český syndrom (ten snad teď zlomí, když jí stouplo sebevědomí) - a v Dubaji měla Karolína dost velkou kliku. Nebo vlastně v obou zápasech, protože pokaždé byla Lucka lepší, než odpadla v TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak kvěš, všechno obkecat a znemožnit ji :)
Reagovat
EllNino
tohle už je ale zaujatost ..jak mužeš říct, že Carla není top hráčka na rychlém povrchu, když letos s zahrála finále v Miami ...a ať to bylo s jejich formou jakkoli, pořád jsou to výborné hráčky, takže tohle je trochu zlehčování úspěchu
Reagovat
smazaný uživatel
To není zlehčování úspěchu, to je zlehčování toho, že každý vidí Karolínu jako top hráčku, ačkoli to není nijak opodstatněné. Třeba Petra se ve Wimbledonu nemusí bát nikoho, snad Sereny. Lucka se musí bát Sereny a Petry a pak je pár hráček, které by možná proti ní byly mírné favoritky. Karolína může klidně vyletět v 1. kole, jestli chytne třeba Pironkovou nebo Rybárikovou. To u Lucky a Petry nehrozí (teda u Petry jo na kterémkoli jiném GS mimo Wimbledon). A není to jen o srovnávání s Petrou a Luckou, ale i s hráčkami z chvostu top 10. Kerber - 3 Premier tituly, 2x SF a 2x QF na GS. CSN - 4x QF na GS. Makarova - 1 Premier titul, 2x SF a 4x QF na GS.
Reagovat
EllNino
já Káju zatím nevidím jako top hráčku, ale pokud má na top 10 body, tak proč by tam nemohla být, branou do top 10 není titul z Premieru, to nikde není napsaný ...bodově na desítku má a ty jsou stěžejní ...
Reagovat
Jan
Počkej, až Petra vyletí v 1. kole Wimbledonu. U ní je v současnosti možné všechno :)
Reagovat
smazaný uživatel
+ ještě k Miami, to bych asi za rychlý povrch neoznačoval.
Reagovat
EllNino
prostě okecávač, co je v kolonce, rychlý povrch, tak jakýpak žvásty
Reagovat
smazaný uživatel
Když umí, tak proč to ještě nepředvedla? Dobře to níže popsal wave.
Reagovat
LukasH
Jojo, stylem se Tomášovi hodně podobá...:-)
Reagovat
lars
Nee.
Tomas nedava tolik es !!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm 3.třetina 8:0 pro Turkyně, to je v pr.deli
Reagovat
smazaný uživatel
hm tak už 10:0
Reagovat
EllNino
tak se nepo*er, nezaslouží si být ve čtvrtfinále s touhle hrou
Reagovat
smazaný uživatel
na hru ti se.ru nezáleží na hře ale na výsledku. Takže Serena si nezasloužila vyhrát FO protože hrála na ho.vno
Reagovat
EllNino
co to meleš za nesmysly ...ony nejsou schopné dát koš za 5 minut ...co by pak hrály se Španělkama mi řekni
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim co by hrály ze Španělkama tak dobrá Jolanda zase nejsem. Turkyně mají nejlepší obranu, kdyby holky lépe mířily tak je výsledek jiný. Španělky tak dobře nebrání a koše by se dávaly snáz
Reagovat
lars
dyt Sere hrala nemocnou :))
Reagovat
Pedronegro
škoda, přijde mi, že se nechala upinkat :-(
Reagovat
marekv
I tak skvělý výsledek, prohrát až v TB třetího setu, ve svym věku času dost na tituly.
Reagovat
Jabadu
Jenomže ono se to zařezává do hlavy a může to být problém. Češky nemají zbytnělé ego, jako ostatní.
Reagovat
vrabejka
Kerber poslední 2 sety téměř nechybovala a skvěle bránila. To se pak těžko vyhrává pokud nejste Serena. Ale jsem rád že to ve třetím setu Kája nezabalila jako by to udělalo většina hráček udělalo a udělala z toho pořádné drama. Smekám.
Reagovat
horska.kraslice
Tohle je i můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě basketbalistky to se.rou, netrefí koš vůbec. Trojka asi žádná. Ano Turkyně dobře brání ale těch šancí co měly hrůza. Bohužel jedou domů no
Reagovat
vrabejka
nevěděl jsem že zápas končí po 3 třetině :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím už prohrávají o dost, 3.třetina 0:6 pro Turkyně. Holky naučte se střílet
Reagovat
vrabejka
http://www.livesport.cz/zapas/zoVxseYt/#prehled-zapasu
No vidíš a Litva dokázala stáhnout proti Ruskám 15 bodovou ztrátu.A 4 třetinu vyhrály o 18 bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
ale my nejsme Litva a ony nejsou Rusky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prohrála si to sama, tolik laciných chyb co v TB udělala. Ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
Se naučila od Petry :D
Reagovat
George_Renel
ale Karolína odehrála dobrý turnaj a na W je připravena. Jsem si jist, že tam uhraje dobrý výsledek a po W bude v TOP ten.
Reagovat
kada.tom
ještě hraje v Eastbourne :-)
Reagovat
MorusRubra
Fuck a Duck. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Angie je jak vyměněná, letos má už tři tituly. :D Gratulace.
Reagovat
kada.tom
Hotovo nooo ... škoda, noo - titul a TOP 10 byla opravdu na dosah.
Ale celkově vzato si to asi Kerber uhrála a zasloužila. Karol byla trochu horší.
Reagovat
Jabadu
Bohužel, z Karolíny se začíná stávat oblíbená soupeřka ve finále. Ale ještě je mladá. Třeba se to změní.
Reagovat
Patri.k
Velká škoda
Reagovat
vrabejka
Nevadí skvělý zápas. Kája ukázala proč by mohla na Wimbledonu uspět.
Reagovat
aligo
takhle blbě si to prohrát...
Reagovat
Patri.k
No kdyby prohrála Kerberová, tak by si to prohrála ještě blběji
Reagovat
Fandina
Tak bohužel, Kerber hrála dobře, i když Káje moc nechybělo.
Reagovat
slacker
ach jooooo.
Reagovat
Fandina
3:3 je to vyrovnané, je to pěkné od obou. Kájo pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Vůbec se neomlouvej!!! :-)
Reagovat
kada.tom
lol ... další prasátko pro Karol ... :-D
Reagovat
Jabadu
Sakra! Ale Kája zaslouží pochvalu. Nyní se děj vůle Boží.
Reagovat
kada.tom
a TB rozhodne o vítězce ... Karol, hodně nervů a přesných úderů :-)
Reagovat
Fandina
TB. Kájo pojĎ!!!
Reagovat
vrabejka
To je psychika!!! Neksutečné. Kája dokázala otočit ze stavu 2-4 15-40 3-5 0-3 s vede 6-5. Kvitová se má od ní co učit. Ted ji zmáčkni!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, Petra nikdy nic neotočila. Třeba finále New Havenu 2012...
Reagovat
vrabejka
Jenže to je pouze když má formu, když se ji nedaří tak to skoro nikdy neotočí
Reagovat
Fandina
Tak to většinou chodí, že když se nedaří, tak se nedaří.
Reagovat
LukasH
Ty mě fakt bavíš. Podívej se na Petřinu finálovou bilanci a pak na Karolíninu. Kdo od koho se má co učit.....
Reagovat
vrabejka
mluvil jsem o psychice, ne o Petřine finalove bilanci ktera je famozní. Jen poukazuju na to jak Kaja se nevzdala a skoro to otočila ikdyž tam měla prodlevy kdy se ji nedařilo.
Reagovat
LukasH
Karolína psychiku hodně zlepšila, ale má jinej, bezpečnější styl než Petra, tudíž je tam na "záchranu" víc šancí...A není pravda, že se Petře buď daří nebo ne. Často otočí zápas přesnější hrou a přitom ne tou "finálovou". Prostě jsem z tohho zase cítil zaujatost a to, že se zmiňuje Petra, když se o ní vůbec nejedná...
Reagovat
ludolf
To je fakt zaujatost. Petře se třeba nedařilo letos proti Knappové a taky to otočila (o to až do konce).
Reagovat
smazaný uživatel
Knappová je o dost horší hráčka než KErber
Reagovat
ludolf
To je, ale o tom nebyla řeč - bylo tady tvrzení, že nedokáže otáčet, když se jí nedaří. Taky to dokázala otočit, ne jen stáhnout brejky.
Reagovat
misa
To o Petře není pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Fed cup, ty popleto? Tam asi dominovala Angie, viď???
Reagovat
George_Renel
Jak se hrají finále by se od Kvitové mohly učit i jiné tenistka než Plíšková......
Reagovat
Jabadu
Ouuu máááj gáááát! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber zase ve finále jančí, jak loni tak v 2012 :D
Reagovat
smazaný uživatel
i když to bylo vlastně jinde :D ale prostě v tomle termínu
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
Fandina
6:5 Kájo, ty jsi superrrrrrrrrrrr. Ještě jeden game. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Žena bez nervů
Reagovat
kada.tom
Karol musí mít fakt nervy jak ocelový špagáty .. :-D
Reagovat
kada.tom
teď je třeba udržet podání a pak se může stát cokoliv :-)
Reagovat
George_Renel
Opravdu neuvěřitelné. A s tím komentářem v té ryzí angličtině je to super.
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
smazaný uživatel
yeah
Reagovat
Fandina
nádherné výměny a Winery a Kája ubojovala brejk. 5:5 Kájo pojď!!!
Reagovat
misa
Psychařka
Reagovat
kada.tom
ty kráááááááááááááááávo to byl lob :-DDDDDDDD
woooow, 5-5
Reagovat
smazaný uživatel
Petra slabota, tohle jsou nervy :D :D
Reagovat
slacker
jooooooo, mackani pesti zabralo
Reagovat
smazaný uživatel
no ty vole, to je pecka
Reagovat
kada.tom
tak Karol se opět zachránila jen tak tak a teď bude odvracet konec ... tak snad se vyvaruje chyb a vezme si podání zpátky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď anebo nikdy, pojď ještě, kua!
Reagovat
slacker
Tak osudova hra je tady
Reagovat
smazaný uživatel
Tak poslední šance. Ale to by se Angie musela složit.
Reagovat
Fandina
4:5. Tak teď se uvidí. Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo Kájo, ty to vedeš
Reagovat
slacker
z 0:30 nic nevytezeno :-(
Reagovat
kada.tom
oj, z 0-30 ... to je škoda
Reagovat
kada.tom
nooo, zachrána na 4-3 a teď se uvidí, Kerber mi přijde tím jestřábek (právem) rozhozená ... toho by mohla Karol využít :-)
Reagovat
Fandina
Bbyl to boj, ale Káje 3:4 tak třeba ještě teďka brejk. Kájo pojď!!!
Reagovat
Bloody13
Kája moc chybuje. Proti Kerberový je to dneska těžký, navíc na síti je Kája fakt slabá :(
Reagovat
misa
Teď ale může děkovat rozhodčí, jinak by byla dva brejky dole. Vůbec ti hlavní často zasahují do výměn, a pak se ukáže, že se mýlí...
Reagovat
EllNino
hele ona tahle Mariana Alves je uplně mimo občas, viz zápas Capriati Serena na US Open 2004, kde zahlásila míč 20 cm před čárou jako aut ..
Reagovat
misa
Co bylo v tenisovém roce 2004 si opravdu nepamatuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle čeho se rozhoduje jestli po Hawkeye bude nový míč nebo bod? Angie někdo špatně zahlásil out, ona si vzala hawkeye, přitom Plíšková mohla klidně hrát dál.
Reagovat
EllNino
no vždyť dali opakování míče
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím ten poslední, bylo to v prvním nebo ve druhém setu.
Reagovat
EllNino
hrála a dala to do sítě, proto dostala bod Angie
Reagovat
smazaný uživatel
oprava: Vzala si Hawkeye a dostala bod.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud u toho Kája nemohla být, nebo to pokazila ještě před tím, než byl zahlášen out, bod patřil Angi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby pro Karolínu nebyla ta desítka zakletá podobně jako kdysi 1.místo pro Petru, kdy několikrát chybělo opravdu minimum.

Nebo se do TOP10 dostane později, ale pak už tam třeba nebude Lucka. 3 Češky v desítce by byla bomba, ale když se to nepovede co nejdříve, tak to pak bude čím dál těžší :-/
Reagovat
Frick
Lucka by se v TOP 10 měla udržet do začátku února minimálně...
Reagovat
smazaný uživatel
Už to tak začíná vypadat. Lucka sice v desítce bude ještě minimálně pár měsíců, takže z toho pohledu Karolína čas má, ale na druhou stranu ona reálně může jít do desítky nejpozději po Wimbledonu, pak už těžko. Navíc v Birminghamu těžko něco uhraje, 3. kolo Aga, která je sice z formy, ale na trávě je pořád silná.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda v Eastbourne, ne v Birminghamu :)
Reagovat
misa
výrazně zasáhla do průběhu utkání.
Reagovat
EllNino
Angelique hraje fakt skvěle ...jako na potvoru
Reagovat
Fandina
2:3 teď by to chtělo Kerber brejknout. Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, Karolíno.
Reagovat
kada.tom
Jestli ona Karol nechce Kerber uspat tím jak hraje a pak že zabere :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj,to jsou ty psychologický hry, jak psala Lucka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nic. Ještě ta desítka může klapnout ve Wimbledonu, ale přes Kerber asi ne. Dvojnásobná škoda pro Karolínu, protože takhle hratelnou soupeřku do finále Premier turnaje hned tak asi nedostane.
Reagovat
EllNino
ještě není konec
Reagovat
misa
Konec je ještě tak daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
No jako hratelnou .... Angi je na trávě jako doma :D
Reagovat
smazaný uživatel
No určitě je hratelnější než Petra nebo Simona, zvlášť s její hlavou :) Tam ty prohry Karolínu mrzet nemusely, protože prostě byly s jasně lepší hráčkou, tady byla šance určitě větší, ale ten servis, který v minulých zápasech vypadal, že se jí zase vrací, tak dneska opět nefunguje.
Reagovat
slacker
Do pytle 15:40 a ja kvuli sekajici obrazu nevim proc
Reagovat
Jabadu
A tak vono jí to tak nějak stačí. Nač se honit, že?
Reagovat
EllNino
mám z toho uplně stejný pocit ...
Reagovat
EllNino
to je zase blackout ...a navíc nejde servis
Reagovat
smazaný uživatel
Vše do sítě , takhle to teda nevyhraje :)
Reagovat
lars
:(
Reagovat
Fandina
Škoda, Kája teď přišla o podání a předtím zase měla rozjetý brejk a nevyužila ho. Doufám, že ještě přijde obrat. Kájo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Toto už nevypadá dobře :(
Reagovat
kada.tom
Ajajaj ... Karol začala nějak víc chybovat a ve 3. setu je brejk dole .. :-/
Reagovat
EllNino
než se dobelhá k síti, tak jí to spadne pod síť a ona už s tim nic udělat nemuže ...to je teda bojovnost ...a o tom drivevoleji radši ani nemluvím
Reagovat
EllNino
Karolíno, takhle laksní to fakt nevyhraješ ...bože takový chyby
Reagovat
misa
laxní
Reagovat
EllNino
víš co tim myslím
Reagovat
Jabadu
Je to marný, je to marný ... je to marný. Ona se tam plouží, kouká, jak okolo míče lítají ...
Reagovat
Fandina
Kerber byla ve druhém setu bohužel lepší. Hraje trochu rychleji než Kája. Ale já doufám, že Kája se nedá a hlavně si udrží svoje podání. Kájo pojď!!!
Reagovat
misa
o desítku.
Reagovat
kada.tom
Tak jdeme do 3. setu, nooo ... ale Karol bude servírovat jako první, což by (snad) mohla být i výhoda :-)
Reagovat
kada.tom
tak uvidíme, jestli to Kerber doservíruje nebo zase ne .. :-)
Reagovat
misa
Karlovič nebo Isner získají brejk a zbytek setu už nemusíte sledovat. U holek se víc hraje a průběh je mnohem zajímavější. Navíc nemůžu pominout, že na řadu tenistek je radost se dívat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna v tomhle zápase bych byl rád, aby se z Káji stal Isner :D
Reagovat
vrabejka
Tomuto zápasu ale určitě bude slušet tříseták.
Reagovat
slacker
dopr, co to je?
Reagovat
Fandina
1:4 a Kerber teď jede.
Reagovat
EllNino
Angie nemusí skoro nic dělat, Kája vystřelila 3 returny a jeden dala kiksem
Reagovat
Fandina
Tak snad Kája záse přitlačí. Teď 2:4.
Reagovat
vrabejka
Snad brz ozačne pršet
Reagovat
Jabadu
Mno, tak jsme si zasnili a zítra zase ke strojům.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
vrabejka
Na Digisport je luxusní komentáž z BBC :)
Reagovat
EllNino
bože
Reagovat
EllNino
skvělá taktika všechny returny vystřílet
Reagovat
kada.tom
hmm, Kerber se zas rozjela, chtělo by jí to přibrzdil
Reagovat
lars
u Karol ?
Reagovat
Frick
Kvasí doma.
Reagovat
Fandina
Já viděla jen Káji maminku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nene až ve Wimbledonu s ní bude
Reagovat
Fandina
Angie zase přitvrzuje. Kájo pojď!
Reagovat
vrabejka
Angie na kolenou :)
Reagovat
kada.tom
už ne, už se zase postavila na nohy
Reagovat
Frick
To není ale žádný babka nervačka, ne?

Nebo ano?
Reagovat
smazaný uživatel
To teda je :D Především ve finále dokáže hodně vypsychařit. Letošní tituly jsou tak trochu výjimkou z předešlých norem :D
Reagovat
Frick
OK. Já jí nějak nemám spojenou s nějakym třískánim raktetou nebo tak (jako třeba Alížu)...
Reagovat
smazaný uživatel
To ona netříská raketou ... Ona se spíše vzteká ... Ale psycho je dost :D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že i raketou si hodí.
Reagovat
kada.tom
ale je :-D
Reagovat
EllNino
naopak :) finálová bilance hovoří za vše
Reagovat
kada.tom
Ale ale ... pak že Kerber neumí tropit chyby :-D
7-6 1-0 ... tak, Karol, pěkně servírovat a jít si pro titul a pro tu TOP 10;-)
Reagovat
Frick
Dostala 2:6 0:6 od Polony.

V tomto světle se včerejší výsledek Terky jeví ještě o mnoho hůře...
Reagovat
smazaný uživatel
Terka snad slajzuje, co může? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak teď naprosto ztuhlá ruka ... A Kája break :D
Reagovat
Bloody13
Tak Kája je hustá, když zvládla obrátit stav 3:5 (0:40) a získat set pro sebe!
Reagovat
Pedronegro
bezva, dokonce nějaké emoce :-)
Reagovat
kada.tom
Paráda, 1. set by byl doma - nutno uznat, že Kerber hraje hodně dobře a Karol vyhrála hlavně proto, že ve druhý části setu udělala Kerber pár chyb (konečně) a taky proto, že se Karol zlepšila na returnu :-)

Tak, neusnout na vavřínech a jít si i pro 2. set :-)
Reagovat
slacker
Jooo tak tenhle set set se kurevsky pocita.
Reagovat
Fandina
Kája set super!!!!!!!
Hraje pěkně a Kerber jí tám dává zkracováky. Tak ještě jeden. Kájo pojď!!!
Reagovat
EllNino
výborně :) to by mohlo Angie nahlodat, přeci jenom 5:3 40:0 by se mělo využívat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nervy jako krááááva! :D

Prosím vás, jak si Kája připravila SB? Ten první. BH po lajně nebo kros? :D
Reagovat
EllNino
lajna :)
Reagovat
kada.tom
jestli se nepletu, tak po lajně
Reagovat
smazaný uživatel
Díky kluci, se mi to zrovna seklo no :D
Reagovat
vendulkabendulka
Ona je proste uzasna
Reagovat
kada.tom
TB ... hmmm, jako v Sydney, tak snad ho tentokrát Karol vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Karolína má prostě na tomto turnaji štěstí to už bylo několikaté prasátko
, ale jak se říká " Štěstí,přeji připraveným "
Reagovat
smazaný uživatel
Další prasátko... bez nich by Angie dávno měla ten set :(
Reagovat
kada.tom
6-5 ... uff a teď ... hmm, radši bych 7-5 neš TB :-D
Reagovat
kada.tom
krista boha ... neŽ :-D :-D :-D
Reagovat
kada.tom
5-5

krása, to prase nakonec bylo hnusný, ale Karol si pro to šlo, teď jen udržet podání a mohlo by to jít :-)
Reagovat
Jabadu
A vůbec se neomlouvej! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím stejná situace jako v Sydney, akorát naopak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je Angi oplechovaná!
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber ztratila jen 4 míče po servisu. Tohle bude hodně těžký.
Reagovat
EllNino
hele brejk :)
Reagovat
kada.tom
a teď další čtyři!!! rebrejk!!
Reagovat
kada.tom
tak teď utekla Karol hrobníkovi z lopaty a teď je třeba zabrat na tom returnu, Kerber by třeba mohla i pomoct :-)
Reagovat
EllNino
No tak tohle bylo slušný :) takhle se musí s Anglie hrát, pravá levá, jinak tě upinká :)
Reagovat
kada.tom
Hmm, Kerber ne a ne začít kazit
Reagovat
EllNino
to ani nepřijde, ta obvykle nekazí
Reagovat
kada.tom
ale pár míčů by občas zkazit mohla
Reagovat
Frick
Měl včera sednout na letadlo...
Reagovat
zpilat
a proč tam vlastně není, poletí až na wimbledon?
Reagovat
Frick
No, to potěš...
Reagovat
Frick
Že se článek vytvoří již během zápasu. :o)
Reagovat
George_Renel
zápas Karolíny vysílá živě DIGIsport1. S původním, anglickým, komentářem.
Reagovat
kada.tom
Karol musí zatím docela bojovat. Kerber vrátí i to, co by Mladenovic nevrátila, ale je to jen jeden brejk, to v tenise nic neznamená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Především teda na WTA jeden break nic neznamená :D U chlapů je to často konec setu :D
Reagovat
zpilat
no tak já když hraju tenis, tak to taky nic neznamená. často hrajeme s nevýhodou podání :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslel jsem jako u ATP :D U mých zápasů je taky podání často nevýhoda :D Jen nevím, jestli je to tak, že máme kvalitnější return, než servis, nebo je podání ještě o něco horší, než ten špatný return :D :D
Reagovat
kada.tom
anoo, takto jsem to myslel, ale nenapsal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba Tomáš to v zápasech s Karlovičem poznává pokaždé :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde o brejk, ale o to, že Kerber nezkazí balónek...dneska to do té top 10 nepůjde :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, jen si Kája musí uvědomit, jak hrát na returnu :D
Reagovat
misa
Ženský tenis je plný zvratů...
Reagovat
Frick
A politika plná zvratků.
Reagovat
Jabadu
Zatím dost hrůza. Vesměs se čeká na to, až se Karolína vyhází. Kerber to stačí. Je to zeď.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist