Plíšková připravila Kerberovou o post jedničky a v Cincinnati slaví životní titul!

21. 8. 2016, 21:11
Aktuality 403
WTA CINCINNATI - Karolína Plíšková v Cincinnati smetla dvě hráčky Top 3 během dvou dnů a slaví svůj celkově šestý a první titul z turnaje WTA Premier 5. V dnešním finále čtyřiadvacetiletá Češka nedala šanci Němce Angelique Kerberové, kterou připravila o posun na post světové jedničky.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková dorazila do Cincinnati odpočatá, neboť kvůli údajným obavám z viru zika oželela start na olympiádě a dva týdny nikde nehrála. A nyní musí být se svým rozhodnutím i s ohledem na individuální kariéru nadmíru spokojená.

Čtyřiadvacetiletá rodačka z Loun si totiž v Cincinnati dokráčela pro životní úspěch. Poprvé v kariéře vyhrála turnaj WTA Premier 5, který byl dotovaný částkou 2,8 milionu dolarů. Až dosud měla na kontě pět triumfů. všech na podnicích WTA International s dotací 250 tisíc dolarů (Praha, Soul, Linec, Kuala Lumpur, Nottingham).

Statistiky zápasu
Plíšková - Kerberová
7 esa 1
4 dvojchyby 2
52 % 1. podání 'in' 69 %
24 winnery 16
16 nevyn. chyby 32
3/6 hra na síti 3/4
5/8 brejkboly 1/8
čas: 1:02

Patnáctá nasazená Češka v Ohiu vyřadila Lotyšku Ostapenkovou, Japonku Doiovou, jediný set ztratila s dvojnásobnou grandslamovou vítězkou Ruskou Kuzněcovovou a o víkendu své vystoupení vyšperkovala dvěma cennými skalpy. V sobotním semifinále smetla 6-1 6-3 světovou trojku Španělku Garbiñe Muguruzaovou a v dnešním finále - ve svém celkově patnáctém - přehrála jednoznačně 6-3 6-1 i druhou hráčku světa Angelique Kerberovou.

V úvodu zápasu se Plíšková dostala do vedení 4-0. Pak sice ztratila servis a dovolila soupeřce snížit na 4-3, ale od té chvíle získala osm z devíti gamů a zápas ukončila po 62 minutách hry svým sedmým esem. Na vítězné údery svěřenkyně Jiřího Vaňka vyhrála 24-16, zatímco soupeřka udělala dvojnásobek nevynucených chyb (16-32). Kerberové oplatila těsné porážky ze dvou loňských finále a vzájemnou bilanci snížila na 3-4.



"Hrála jsem hodně agresivně, skoro bez chyb. Fungoval mi servis, forhend i bekhend. Nebylo moc věcí, které bych v zápase chtěla změnit," pochvalovala si Plíšková. "Jsem ráda, že to probíhalo tímto způsobem. Neustále jsem během zápasu očekávala nějaké komplikace, ale jsem šťastná, že to takhle dopadlo."

Poslední vítězky turnaje v Cincinnati:
2016 Karolína Plíšková (ČR)
2015 Serena Williamsová (USA)
2014 Serena Williamsová (USA)
2013 Victoria Azarenková (Běl.)
2012 Na Li (Čína)
2011 Maria Šarapovová (Rus.)
2010 Kim Clijstersová (Belg.)
2009 Jelena Jankovičová (Srb.)

Bývalá světová sedmička za titul inkasuje prémii 515 tisíc dolarů a díky zisku 900 bodů se ve světovém žebříčku posune ze sedmnáctého na 11. místo jen těsně za Top 10 a bude novou českou jedničkou. Pokud se neodhlásí, bude moct o elitní desítku zabojovat už v příštím týdnu v generálce na US Open v New Havenu. V prvním kole ji čeká Švýcarka Belinda Bencicová.

Vítězka letošního Australian Open a finalistka Wimbledonu Kerberová mohla v případě triumfu vystřídat v roli světové jedničky vystřídat Serenu Williamsovou, která tenisový trůn drží už 183 týdnů a pouhé tři týdny ji dělí od vyrovnání rekordu Steffi Grafové. Po finálové porážce se Kerberová americké hvězdě přiblížila na rozdíl 190 bodů.

"Chtěla bych Angie pogratulovat. Odehrála skvělý týden a skvělou práci odvádí po celý rok. Vím, že usiluje o post světové jedničky a myslím, že si zaslouží být jedničkou, ale možná příště," řekla Plíšková.

Kerberová, jež před týdnem prohrála i finále olympijského turnaje v Riu de Janeiro, na kurtu přiznala, že se dnes dostala na hranici svých fyzických možností. "Jsem vážně unavená. Odehrála jsem jedenáct zápasů za 13 nebo 14 dní. Dělala jsem, co jsem mohla, ale někdy jsou dny, kdy to prostě nevyjde," konstatovala. "Budu se snažit, abych dostala další šanci," řekla s tím, že do US Open půjde odpočinutá a pokusí se Williamsovou na druhý pokus sesadit.

• WTA PREMIER 5 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 2.804.000 dolarů
nedělní výsledky (21. 08. 2016)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (15-ČR) - Kerberová (2-Něm.) 6-3 6-1
• Čtyřhra - finále •
Mirzaová/Strýcová (7-Indie/ČR) - Hingisová/Vandewegheová (4-Švýc./USA) 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

403
Přidat komentář
brixner
Někdo ale musí i pracovat!
No nic...
;-)
Reagovat
Pavol
Plíšková sa stala nenápadne českou jednotkou. Už to len postupne vylepšovať až na svetovú jednotku. Gratulujem.
Reagovat
blixa
Tak ! Ano, hlavně nenápadně, to je naše strategie ;-) Holky se furt budou přetahovat, jestli Angie, nebo Simona, nebo Garbine, či snad stále Serena, a najednou hvízd, hvízd, a ona Kája ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sets won/lost en-route to @CincyTennis final:
Kerber= 8-1
Pliskova= 8-1
Time On Court:
Kerber= 6hrs 27mins
Pliskova= 5hrs 26mins
Reagovat
lars
Karol hrala jeste debla v Cinci.
Reagovat
George_Renel
Letos již jsem skoro zatracoval účast našich hráček na turnaji šampiónek a hle. Jedna výhra na turnaji a účast Karolíny je velmi blízko. Pokud potvrdí formu na USO i jen mírně nadprůměrným přísunem bodů, bude to ještě reálnější. :-)
Reagovat
gigin
Naší jednoznačnou jedničkou je Petra. Plíšková vyhrává jen pouťáky, kde poráží hráčky totálně unavené, nebo zcela z formy. Petra prohrává vždy jen s hráčkami, které hrají životní zápas a má bronz z OH, takže by jí měli dát na turnaj šampiónek divošku. Toto je realita na holý fakt, bože.
Reagovat
gigin
* a holý fakt
Reagovat
mrafe
Gigine, a ještě jsi zapomněl dodat, že na pouťáku hrály samé antitenistky, to se to pak vyhrává.:D

Ovšem největší sportovní výkon tradičně na TP podal tykvík, a to si jediná teniska na okruhu ani nepinkla do míčku. Doufám, že za to dostal od Fricka 1*
Reagovat
A.R.R.
Řekl bůh a na stádo, které to nevidí seslal špínu, hlad a mor. Amen :-D
Reagovat
SubOptikT
Navíc při Plíškové stáli všichni lajnoví i umpire. Auty soupeřek hlásili už dopředu a Káje odpustili všechny. Ten titul Kája vůbec nemůže brát vážně, fakt porazila jen samé nuly bez formy.
Reagovat
janek_da
Já bych ty výsledky ze Cinci anuloval, bylo to tam o ničem. Prakticky od začátku bylo jasné finále Halepová-Plíšková. No, ale antitenistka Halepová neměla svůj den, tak to spadlo do klína Plíškové. Kdo to nevidí, tenisu evidentně nerozumí.
Reagovat
SubOptikT
Vůbec. Teď s napětím čekám na první zápas Petry. Snad ji nebudou lajnoví moc řezat. V Riu měla štěstí, že ji definitivně zařízli až v duelu s Puig. Zatím by měla hrát Petra s Chirico, to ji určitě v New Havenu budou nadržovat, asi vsadím na Chirico.
Reagovat
gigin
Nejsmutnější však na tom je, jak je po něm vidět tu nepřejícnost a až nenávist. Například to falešné soucítění se Šafářovou, jak měla ty zdravotní lapálie a tak. Dále nikdo nic neumí, Plíšce jen esovat, tupý tenis, nebo ostatní jsou vracečky, antitenistky a tak. O inteligenci Plíškové vypovídá i vztah s Hrdličkou (budiž asi to není nějaká hitparáda, ale tak jak to přijde tak to přijde), zato Štěpec a hokejka byla určitě top volba. Prostě jak psala sojka, píše hrozné hlouposti. Ale on to ví. Moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ta tvoje nenávist vůči mě ti zatměla mozek.
Reagovat
dadaft
jen shrnul tvou argumentaci.
no jo, takhle po kupě to zrovna hezky nevypadá, že?
Reagovat
gigin
Nn, to není nenávist. Pravdou je, že mne tvé příspěvky dokážou maximálně vytočit, ale to je vše. Já si pořád myslím, že to děláš vědomě a nejsi tak slepý a tupý. Podle mne ani v reálu takový nejsi. Gangster se z tebe stává až za klávesnicí.
Reagovat
Marduch
No tedy Gigu, Iqe je především bavič, to jsem myslel, že tady maj už všichni vyřešený ;))
Reagovat
vrabejka
Vy jste fakt posuci. Zesmesnujete Iqeho a přitom se chováte úplně stejně
Reagovat
SubOptikT
Ten týpek se nejvíc zesměšňuje sám.
Reagovat
vrabejka
A proto máte pořád důvod tu do něj kopat? Ubohé.
Reagovat
SubOptikT
Kdyby nepsal sračky, nikdo by neměl důvod.
Reagovat
PetaM
Nikdo do něj nekope. Až ho všichni nakopneme, bude v 19:30 na Nově v Televizních novinách. Neboj, o jeho vraždě uslyšíš jako první.
Reagovat
dadaft
však on si to zaslouží, vypotil tu za pár hodin tolik hnusu, že to pěkné není --- obzvlášť jak setřel sojku, to už jsem fakt lehal smíchy.

druhá věc je, že to stejně k ničemu není, on se rozjede a neví o sobě, o světě, o ničem.................

no, hlavně ať Karolína něco uhraje na USO (já tentokrát věřím, že jo), bo jinak s ním bude fakt k nevydržení a bude se tu naparovat a urážet, jako kdyby USO vyhrál on osobně.....
Reagovat
janek_da
Podle mě je to marné čekání. Naopak, čím úspěšnější Karolina bude, tím víc bude kolem sebe plivat.

Jediné, co by asi pomohlo by byl konec Petřiny kariery a zjevení se nějaké nové hvězdičky v jakémkoliv oboru, třeba herečky.

Zajímavé je, jak Fandina na tuhle kupu sraček mlčí.
Reagovat
janek_da
btw:

viděl jsem volejbal žen Čína-Srbsko. Podle mě teda nic moc a nakonec jsem to vypnul. Nebo to byl dobrý zápas?
Reagovat
dadaft
mizérie, obě semi byly jinde.
(tak už to někdy bývá)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlupák mě urazit nemůže.
Reagovat
dadaft
víš iqe, když jsem před lety přišel na TP, byla tady vynikající atmosféra -- spousta fandila našim, a to tak, že když vyhrála Petra, blahopřálo se Petře, když Lucka, tak Lucce,,,,,,,,,,, a dokonce i ti, kdo fandili třeba cizím hráčkám, třeba monty, tady měli respekt.
(neříkám, že si někdo někdy nerýpnul, ale opravdu se spíš psaly oslavné básně, než se shazovalo a ponižovalo)
dokázat ocenit kvalitu soupeřky bylo běžné.

ty tady vnášíš atmosféru, která se mi fakt nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Očekávej reakci typu "Ale prdlajs, ty atmosféro" nebo "Co to meleš?"
Reagovat
PetaM
Ještě něco o tom, že to určitě není jeho vina, že ta amtosféra tady byla už dávno před ním, a že ji tady přinesl někdo jiný :D
Reagovat
smazaný uživatel
A zároveň jsme taky tupé ovce, stádo, které se snadno nechá znechutit jedním uživatelem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš špatnou paměť. Žumpu jste z toho tady udělali dávno před mým příchodem.
Reagovat
dadaft
možná.
ale takový fanatik, který okamžitě napadá každého, kdo se no Petru (byť jen zdánlivě) otře -- to tu myslím nikdy nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, co uplne presne resite, nebot po detoxu tvrde filtruji, ...ma to tu vyhodu v tom, ze pod WTA mam ty prispevky prectene coby dup...

Ale pokud resite fanatismus Kvitovcu, tak to dadafte tady bylo...
...nerad bych te v necem opravoval, ale pokud je to k veci, tak to tady bylo, ze jak si napsal jakykoliv koment ke Kvitove, uplne jedno jakykoliv..., tak se sebehla armada Kvitovcu...a vsechno spatne...
proto take vzniklo to pojeti Kvitovec, coz vymyslel myslim Oskar...;)
Podle me spis ted uz to neni tak dramaticke a je to celkem vpohode, ale asi i diky vykonum Petry, a ze se nejak smirili s tim, ze to je proste dost specificka a stylova hracka.

Jinak v soucasnosti komenty nekterych Kvitovcu, ze to je picza atd.,
...to si nedokazu snad ani predstavit, tak dva roky zpet...u samotnych Kvitovcu!!!;))) proste nepredstavitelne...a u jinych, jak by jen zkusili napsat, co si mysli a cokoliv, tak te tady ta byvala armada z Kviteckova zadupala do zeme...

Ted jsou vpohode, bud uz tu nejsou, nebo fandi trebas dodatecne Stosur a Halep;)
Se celkem nedivim clovek se unavi a obcas potrebuje, aby mu ten hrac konzistentne prehodil, ikdyz zboznuje winnery;)
Reagovat
dadaft
asi máš pravdu.
seru na iqeho.
před třemi týdny jsem přestal kouřit, asi mi to leze na mozek.
Reagovat
George_Renel
Ještě tři týdny a jsi za vodou.
Já přestal před dvaceti lety. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Jo tak to jsou nervy, to je fakt. Drzim pesti, aby se vse dobre povedlo...;)
Reagovat
gigin
od tebe to sedí, viz tvoje gloska pod Berdychem:

Od: vrabejka
Kecy. Jen se nechce zase ztrapnit na GS.
[ Reagovat ]
Reagovat
sprchon
Kdybys o tom něco věděl, tak bys nepsal takový nesmysly. Petra byla ve všech zápasech na kurtu lepší hráčkou a zápasy jí prohrála většinou neschopnost lajnových.
Reagovat
sprchon
* jasně lepší hráčkou
Reagovat
SubOptikT
Lajnoví rozhodčí, to je prostě šedá eminence tenisu. Mají obrovskou moc a každý se snaží mít je na své straně. Nejvíc se to daří Sereně a Kerber teď. Ale Sereně víc, protože včera Kerber zařízli ... v tom měla Serena určitě prsty.
Reagovat
Roger_Federer
Si to trochu prehnal o vikendu co?
Ale v patek vecer jsem pil v Gdansku vodku z Polakama.....Jeste ted to ma nasledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, nadherne misto...jsou tam zajimave kapely...

https://www.youtube.com/watch?v=tjmp88f5ccw

Ovsem vodku s polaky piti chybu delati;D)
Neznaj miru...i rusove se nechytaji...
Reagovat
blixa
Oni Míru znají, jenže ten Míra je strááášně velikej ... :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Jako, muze bez kecu rict, ze vydrzim hodne, ale kam se hrabu na Polaky.Borci rano po kyblech vodky normalne do auta, jako kdy se nic nedelo.
Reagovat
Roger_Federer
A nejlepsi bylo, ze kdyz rikam, tak me dajte aspon kde co na zapiti, cumely na me jestly me nehrabe.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)))
Jo, tak to opravdu je...
...a nejhorsi je na tom, ze je dost silne urazis, jak s nema nechces pit dokonce, jenze ta vidina, ze konci pomalu nejaka flaska, a ty uz vis, ze neujdes ani par metru, tak jak uz doufas, ze to konci to peklo... je proste velkou iluzi... najednou nejaky Jacek ti vytahne odnekud dalsi a rekne, a ted ta nasa...a ses kurde zase na zacatku;D)))
A kdyz uz se proleje vsechno, co bylo k dispozici, ty lezis, a mas sanci na konec, tak maj neskutecnej instinkt sehnat za velmi kratky casovy usek dalsi zasoby...klidne i uprostred lesa;D)))

Druhy den normalni clovek se leci, a je to tak na tyden, dva az mesic...ano a ti si sednou do auta, dojedou dom, a tam si daji k veceri sportovne se zenami par kalisku, aby zakoncili pekne vikend;D)))

Rusove jsou proti nim amateri;)
Reagovat
FulnekUltras
Podle toho to taky po roce 1938 na Ukrajině vypadalo... ;)
Reagovat
gigin
Nn, v pohodě. Jako v pátek měl přijet Janekda, nepřijel. Tak jsem se trošku rýpl to jo, ale v sobotu pak teda přijel a hráli jsme celý den tenis. Od soboty jsem čistý jak slovo Boží :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt si mne ted rikal, ze uz vubec nepijes;D))))

Celu sobotu...no potes, to te utahal ne...;)?
Reagovat
janek_da
jenom pár kalíšků :)
Reagovat
smazaný uživatel
No mne rikal, ze nepije;)))
asi to znamena, ze pije jen par kalisku, kdyz nepije.

Prohnal si ho aspon, holomka?;)
Reagovat
gigin
Jo to je ale pravda Vlčku, toto byla fakt vyjímka. Jo dali jsme si dva mače, jeden vyhrál Jencek 4-6 6-7, druhý já 3-6 6-2 6-2. Pak si ještě pinkal s kámoškou, páč byl nenasytný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo on je hodnej, nechava obcas i druheho hrat a vyhrat;D)))
Jj, ja ty vyjimky znam....ale pochopitelne trnkobrani..., to beru...tady jde o dobre zdravi a kondici;)
Reagovat
gigin
Ale tak nostalgie, konec léta, Trnkobraní.. jak říká Jencek - pár slivek bylo no :DDD
Reagovat
Roger_Federer
Hosi, me je zle jeste dneska.:).
Reagovat
FulnekUltras
a s ním pomalu mizí ze scény i pitvorný stín naštěstí stále ruského poloostrova Krym, který nad světovým sportem v letošním roce rozprostřela nenasytná hamižnost americké demokratury. I jindy tak opatrní komentátoři ČT během závěrečného ceremoniálu připustili, že sportovní dění bylo nyní po létech klidu jaksi "znepřehledněno vnějšími vlivy", a zmíněn byl dokonce i všeobecně uznávaný právní princip presumpce neviny. Tak uvidíme, co nejbližší budoucnost přinese nejen v médiích a zda to nakonec nebudou třeba ještě i donedávna zcela nemyslitelné zásadní systémové změny kvalitativní. Účelová lež, přetvářka a pokrytectví nezadržitelně ztrácejí půdu pod nohama...
Reagovat
FulnekUltras
Teď velký aplaus i pro Jelenu Isinbajevovou - samotnými sportovci zvolenou zástupkyni v jejich komisi při MOV, historicky vůbec první, které bylo těsně předtím znemožněno účastnit se LOH (opět zdůrazněno i v komentáři ČT, včetně "určité nespokojenosti anglosaských představitelů MOV"). Respekt, pane Drbohlave...
Reagovat
FulnekUltras
Úplný závěr obstarávají karnevalové rytmy a školy samby - a protože tanečnice patrně musely ;) obléknout zimní ;) kostýmy, vrátíme se ještě do léta...

https://www.youtube.com/watch?v=jRCbAeHxgGE
Reagovat
Frick
Kdoví o kolik °C tam bylo více než na zakončení her v Soči :-D
Reagovat
COMEON
Sania hrá s Monicou Niculescu, sú druhé nasadene a čuduj sa svete Caroline Wozniacka hra štvorhru s Jans-Ignacikovou z Poľska. Prvé kolo hraju proti prvým nasadeným Babos/Shvedova
Reagovat
COMEON
1. Agnieszka Radwańska
2. Roberta Vinci
3. Madison Keys (Withdrew)
4. Svetlana Kuznetsova (Withdrew)
5. Johanna Konta (Withdrew)
6. Petra Kvitová
7. Timea Bacsinszky
8. Karolína Plíšková (Withdrew)
9. Anastasia Pavlyuchenkova (Withdrew)
10. Elina Svitolina
11. Barbora Strýcová (Withdrew)

posledné týždne boli dosť náročne a vidno to aj na odhlasovaní dievčat z posledného turnaja pred US Open
Reagovat
lars
A nevi nekdo, proc se Bara odhlasila z NH ?
Reagovat
lars
Aha
Barbora Strýcová, jež má za sebou dva náročné a velmi úspěšné týdny, se odhlásila z turnaje v New Havenu. Oficiálním důvodem je nemoc, česká tenistka si však s největší pravděpodobností chce odpočinout před US Open, které startuje už za sedm dní.
Reagovat
COMEON
Týmto víťazstvom dokázala, že dokáže poraziť akúkoľvek hráčku (presne ako to aj ona sama povedala) a myslím, že aj to, že dokáže vyhrávať aj veľké trofeje (Premiery5, Mandatory) len to GS je zatiaľ ešte pre nu zakliate.
Snad sa to na US Open zmení :)))
Reagovat
Frick
Asi ano. Kdybychom měli v Pekingu tři bronzy (neberme teď v potaz, že tam ještě nebyl MIX) a měli bilanci 3-3-3, tak by se to bralo jako velice povedené LOH, oproti tomu kdybychom měli nyní jen 1-2-4, tak by se to bralo velice s rozpaky.
Reagovat
FulnekUltras
přesně - zpohodlnělé Česko sportovně zachraňují hlavně tenistky... ;)
Reagovat
Dobry-den
Až do nedávna to vypadalo, že suverénní českou jedničkou ve dvouhře je letos bezpochyby Bára Dlaždička, ale Karolína mě po senzačním titulu a skalpu hned tří hráček top 10 v řadě přinutila změnit názor. ;-)
A nějaký ušmudlaný olympijský bronz Kvitové na tom nic nezmění, zvlášť když ostudně prohrála se zcela neznámou Puigovou... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Se zcela neznámou Puigovou", tak tys mě pobavil... :D
Reagovat
Dobry-den
Vsadím se, že 90 % lidí tady o ní před olympijádou nikdy neslyšelo. A kdo tvrdí opak, tak lže.
Reagovat
Fandina
Na TP o ní slyšel každý.
Reagovat
FulnekUltras
Erakovic-Puig - nějaké deblové nanynky... ;)
Reagovat
Fandina
Hrály spolu jeden nebo dva zápasy. To si s někým pleteš.
Reagovat
dunphy
Tady jsi na tenisportale ty olympiJádo a to, že jsi o ní neslyšel ty zdaleka neznamená, že o ní neslyšeli ostatní :D prý kdo tvrdí opak, tak lže :D takový kec :D
Reagovat
vrabejka
Do té doby nevyhrála žádný významný turnaj. Díru neudělala ani na GS. Není tak mediálně slavná jako Genie. Přiznám se kdyby si ji tu tak nehypoval ani já bych moc nevěděl o koho jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ohromná gratulace a respekt Káje, výborný výsledek! Doufám, že jí to nakopne do dalších turnajů a co nejdřív do top10!
Reagovat
fretek
Důležitá věcná připomínka: Když jsem byl kdysi v Cincinátech, byl tam zrovna Německý den a tak jsem si koupil na té pouti štrůdla.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky všem za účast v anketě. :)

Tady ještě zajímavý přehled zemí, které v Riu získaly svoje první zlato v historii...
https://www.rio2016.com/en/news/for-10-teams-rio-2016-delivered-a-first-taste-of-olympic-gold

A na závěr... :)
https://pbs.twimg.com/media/CqaRRAsWgAAnBVl.jpg
Reagovat
EllNino
dík bez toho bych neusnul :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bez té fotky na závěr? Já taky ne. :D
Reagovat
kada.tom
ten Tádžik je sympaťák, doufám, že se za nějaký čas nedozvíme, že dopoval, zklamalo by mě to u něj

jinak ke všem respekt, jsou to parádní příběhy a pro ty země událost :-)
Reagovat
FulnekUltras
ještě za osm let si východní smradi vzpomenete, jak jste ze sebe ždímali aspoň deci u doktora Grünsteina... ;)
Reagovat
Chrenda
tak jsi svým kritikům zavřela klapačky. Tak jen dál. Vidíš, že to jde.
Reagovat
Frick
Psal tu chujovinu v podobě seznamu českých sportovců, co po roce 1993 získali medaili z OH a Kája mezitím vyhrála první set. Spěchala a nebrala na mne ohled :-(

Druhý set byl ještě jasnější a Kája nechala Angie pouhý gem, ač i v něm měla GB/BB.

Tak tedy nakonec po těch šesti porážkách vyhrála Kája svoje první finále velice stylově. Zcela dominantním způsobem nad hráčkou, kterou tím nepustila na trůn. Navíc na Premier 5 turnaji a nikoliv pouhém Premieru.

Kájina sezona teda začínát nabírat poměrně netušené obrátky. Zatím se ta sezona nesla (aspoň z mého pohledu) sice ve znamení zisku titulu (který ovšem byl spíš kategorie "aby aspoň něco z týto sezony bylo"), ale především z neschopnosti překročit vlastní stíny - porazit aspoň někdy (na turnaji) někoho skutečně silného, vyhrát finále většího tunaje (byť Cibuli dát určitě měla) a samozřejmě ty GS. Zatímco na AO se ještě dala prohra s Makarovovou v R32 akceptovat, v Paříži to mohli (aspoň někteří) svádět na to, že Kája není zrovna antukářka, tak ve Wimbledonu to bylo ohromné zklamání, po těch úspěšných přípvných turnajích.

Nyní tedy "kde se vzal, tu se vzal" titul jak prase a velice reálná šance zabojovat o TM, který se zdál českým hráčkám (v singlu) již zavřený.

A nakonec ještě jedno srovnání, jenž je asi trochu na místě - ne, není to tak cenné jako finále na GS. A nejde jen o body nebo prize money. Na finále GS (byť třeba skončí neúspěšně) se nezapomíná ani u té "obecné sportovní veřejnosti", tohle je určitě fajn a cenné, ale GS je GS.

A co dál? NH by fakt jet neměla. Myslím, že když nic jného, tak i motivace by se jí velmi špatně hledala. Měla by se maximálně soustředit na USO, kde vlastně bude pod ještě tlakem, aneb "Když jsi vyhrála Cinci, tak už snad musíš na tom GS něco uhrát!"
Reagovat
smazaný uživatel
Z NH se už odhlásila.

A svůj stín překročí až tehdy, porazí-li někoho silného, kdo je aspoň trochu ve formě. To se v Cinnci nestalo.
Reagovat
janek_da
Jenomže pro tebe, když někoho porazí, tak tím pádem není ve formě. To je nesplnitelný úkol.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá úvaha. Leč mylná.
Reagovat
janek_da
Koho a jak měla v Cinci porazit, abys uznal, že hrála dobře?
Reagovat
smazaný uživatel
V Cinnci? Asi nikoho, leda snad možná Simonu. Na všech ostatních byla únava z OH dost patrná.
Reagovat
blixa
Bože, ty seš takovej vůl, že ani kondor královský tak daleko nevidí .. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, bůh nebo vůl? Ozvi se, až v tom budeš mít jasno. :-))
Reagovat
blixa
Bože je zvolání, tedy citoslovce. Vidím, že i větný rozbor je ti zcela cizí, no jak píšu, prostě vůl :D :D
Reagovat
EllNino
bože není citoslovce :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš za pyčoviny? :-DDD "Bože" je podstatný jméno, žádný citoslovce.
Reagovat
blixa
Chlapci, chlapci ....
http://www.pravopiscesky.cz/citoslovce-pra-1137-8759.html
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče, chlapče..

http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=bo%C5%BEe
Reagovat
PetaM
Klesáš, klesám, klesáme ...
Reagovat
blixa
No to je právě ta tvoje megatupost, že nepoznáš oslovení od zvolání (nezvládáš větný rozbor). Kdybych napsal "bože dej ať tykváka osvítí duch svatý", bylo to oslovení v pátém pádu. Ale pokud na tebe reaguji slovy "bože, ty seš ale vůl" je jasné, že tě neoslovuji jako boha ale že jde o zvolání, tedy citoslovce. Že to je nad tvé chápání, no co se dá dělat. Čeština je docela složitá ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Megatupost? Ty tady blábolíš pátý přes devátý, motáš tady dohromady věci, které spolu nijak nesouvisí a když se ve škole probíraly slovní druhy, zjevně jsi byl marod.
Reagovat
blixa
Opravdu ? :D :D Jestli nechápeš ani takhle jednoduchou věc, pak seš ještě mnohem větší blb než jsem předpokládal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nechápeš, že "bože" je pátý pád od slova bůh, což vždycky bylo, je a bude podstatné jméno. A je úplně jedno, kam ho do věty strčíš, vždycky tím naznačuješ to, že oslovuješ jakousi vyšší bytost.

Nevím, kdo tě učil češtinu, ale měl by ti vrátit prachy, protože to evidentně dost odbyl.
Reagovat
blixa
No to právě že ne, viz třeba níže ;-) Doufám že umíš aspoň vyledávat slovo v textu ;-) Opravdu seš megavůl, to se nedá jinak ...
Reagovat
janek_da
No, nejde o to, že to nevvěděl. Ale jeho arogantní chování a i po jasných důkazech lpění na svém. Co teprve, když se argumentuje o tenisu, kde takové striktní důkazy nejsou. Takže tam si hovadiny psát může, aniž bys dal exaktní důkaz, že hovadiny píše.
Reagovat
blixa
Tak je to s ním pořád. Duševně nemocnej člověk, kterej si ale bohužel nenechá odborně pomoci. Co naděláš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to jsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký jasný důkazy? Namáhal ses ten tvůj odkaz alespoň přečíst? Nevypadá to tak.
Reagovat
blixa
Chápu, pro megablba jako jsi ty je text příliš složitý. Proto jsem napřed uváděl odkaz tento : http://www.pravopiscesky.cz/citoslovce-pra-1137-8759.html , kde je zařazení výrazu "bože" mezi emocionální citoslovce naprosto jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Složitej je pro tebe, když ani nevíš, co je tam napsáno.
Reagovat
janek_da
Tak ty prachy si chystej spíš ty
Reagovat
smazaný uživatel
Není důvod.
Reagovat
blixa
:D :D Tykvákova posunutá realita :D Pravda je to, co tvrdí on :D
Reagovat
blixa
A když už bereš jako písmo svaté lidi z Ústavu pro jazyk český, tak si počti :
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=7419
Reagovat
janek_da
Mezi citoslovce patří
4. Emocionální výrazy ó, ach, bože, běda, bohužel, žel a jejich ekvivalenty
Reagovat
blixa
Ten blb to stejně nepochopí ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu, to ty tady furt motáš dohromady pátý přes devátý. A není to poprvý, co jsi ohledně češtiny dost mimo.
Reagovat
blixa
Opravdu ? A copak motám, ty hlavo skopová ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
V zásadě všechno.
Reagovat
janek_da
iqe:
bože ... bylo, je a bude podstatné jméno. A je úplně jedno, kam ho do věty strčíš
Reagovat
smazaný uživatel
Což je pravda.
Reagovat
janek_da
Jsi schizofrenik nebo co? Tvrdíš že "bože" je podst. jméno. Pak napíšeš, že chápeš, že "bože" je citoslovce. A pak znovu tvrdíš, že je to jenom podst. jméno.

A pak ani nenajdeš mnou zkopírovaný text z odkazu.

to je pak těžké s takovým materiálem diskutovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu najít něco, co neexistuje.
Reagovat
janek_da
Na rozdíl od tvých výmyslů o lajnových toto existuje. Tak znova
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=7419

nadpis
Citoslovce a částice ? hranice slovního druhu

...
4. Emocionální výrazy ó, ach, bože, běda, bohužel, žel a jejich ekvivalenty
...
Reagovat
smazaný uživatel
Tam se ale nikde netvrdí, že "bože" je citoslovce.
Reagovat
janek_da
přečti si nadpis
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že cituješ něco, co v tom článku napsané není.
Reagovat
FulnekUltras
Pročež jsou překladatelé do nečeských jazyků tak skvostně placeni... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozklikni SSČ, bod 3.
Reagovat
janek_da
Tak Simona nechala Angie vyhrát, aby se stala No1 a Karolina ne? Nebo proč prohrála s Angie?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se jí ten zápas moc nepovedl. Ale o to nejde, jde o to, že to všechno stálo Angie dost sil, které jí ve finále viditelně chyběly.
Reagovat
blixa
Což se v jiných turnajích pochopitelně neděje, tam finalistka nastupuje naprosto čerstvá :D Tykváku, ty se překonáváš :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mě bavíš. Meleš tady čím dál větší hovadiny a při své aroganci si to ani neuvědomuješ. :-D
Reagovat
rysan
To si napsal celkem přesnej popis sebe sama.
Reagovat
janek_da
Sereně se taky jeden zápas s Petrou nepoved. Takhle se můžem bavit donekonečna. Prostě Karolina vyhrála ve finále, tečka.
Reagovat
vrabejka
Ale zase má trošku pravdu. V sf a finále stačilo hrát lehce nadprůměrně. Ale ne vždy bude finále premier tak lehké vyhrát.
Reagovat
lars
a co postup deblu Hingis/ Coco do SF bez vyhranyho zapasu
Reagovat
tommr
finále na tak významným turnaji s jedním vyhraným zápasem bude asi nějakej rekord ... :)
Reagovat
kada.tom
Světlana hrála slušně, Muguruza-Blanco straší jménem (výkony zrovna teď ne) a Kerber měla extra motivaci (formu už tak moc ne)
Reagovat
smazaný uživatel
Světlanu jsem už viděl zahrát i líp, Mugu letos kromě FO nic moc a Anděla celej turnaj jela na morál a ve finále už viditelně neměla šťávu.
Reagovat
EllNino
na to se ale nikdo neptá :) titul už jí nikdo nesebere a nevím, proč z toho nemáš aspoň trochu radost
Reagovat
smazaný uživatel
Je snad povinné z toho mít radost?
Reagovat
EllNino
není, jen se divim, myslel jsem, že Čechům fandíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Některejm ano. A na OH nebo ve FC nemám problém fandit i Karolíně. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
na OH se sotva dočkáš... ;)
Reagovat
janek_da
Ty nejen, že radost nemáš. Ty tady hejtíš celou dobu. Jsem myslel, že když Petra dřív vypadává, že tady tak nebudeš. Ne, ještě víc tady smradíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nehejtím.
Reagovat
lars
pac neunasi
Reagovat
EllNino
už je to ohraný ... mohl bys jí alespoň pogratulovat, zasloužila by si to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až ji potkáš, vyřiď jí, že jí gratuluju. :-)
Reagovat
blixa
A to je momentálně kdo jako ? Prozraď, ó deníčku :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo, kdo není utahanej z OH. :-p
Reagovat
blixa
Pořád je někdo z něčeho "utahanej", turnaje jedou jeden za druhým. Zase jen neunášíš, kriplíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já unáším. Ty neunášíš, ty arogantní kokůtku, že ta tvoje Karolínka těžila především z toho, že sama odpočatá hrála proti unavenejm soupeřkám.
Reagovat
tommr
Karolína hrála v Cincinnati i debla takže tam odehrála mnohem víc zápasů než všechny její soupeřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
To nic nemění na tom, že byla odpočatější, protože v Riu nehrála a vyhnula se mimo jiné náročnému přesunu.
Reagovat
lars
Cibule taky nehrala na OH a v Cinci vyhrala jenom 1 zapas
A Mugu toho moc na OH nezahrala
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule byla zraněná a Mugu toho na OH nahrála dost.
Reagovat
lars
Kdyby byla Cibule zranena, tak nehrala Cinci vubec
Reagovat
lars
a Mugu v OF na OH 2 gamy proti Puig neni dost :)
Reagovat
tommr
Kuznetsova odehrála v Riu jen dva zápasy a Muguruza jen tři. Trochu víc tam odehrála jen Kerberová, ale ta má zase asi nejlepší kondici na okruhu. Přesun z Ria do Cincinnati taky není nijak zvlášt náročnej a tenistky jsou na takový přesuny během roku zvyklý. Zlehčovat výkon Karolíny únavou soupeřek může jen pomatenej hater jako si ty ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mugu hrála v Riu i debla, ty pomatenče.
Reagovat
lars
Halep taky nebyla na OH a prohrala s Kerber
Reagovat
blixa
Dobrá. Dělám si poznámky, neboj. Až se ocitneš v dosahu mé pravice, zúčtujeme spolu ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
To víš že jo, ty hrdino. :-p
Reagovat
blixa
No jsem fakt zvědavej, jestli budeš vyplazovat ten jazyk i v reálu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem zvědavej, jestli ty budeš dělat ramena i v reálu. :-))
Reagovat
blixa
Ramena ? Já ? Vůbec. Já bud jen účtovat ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si vem kalkulačku. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Končí nám LOH v Riu, tak u této příležitosti se vás na něco zeptám...

Kdo jsou vaši Top 3 hrdinové těchto Her? Bylo by fajn, kdybyste nepsali jenom Čechy...

Za mě: Monica Puig, Brianna Rollins, Josef Dostál
Reagovat
kada.tom
jen tři? ... těžký :-D

Simone Belis, Usain Bolt, Anita Wlodarczyk
Reagovat
smazaný uživatel
Tak můžeš i víc, jestli chceš... :)
Reagovat
kada.tom
jako vybral jsem ty 3, ale těch hrdinů tam vidím víc ať už z hledisek světových rekordů nebo obhajob či vytoužených výher
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě Petra a ty dvě běžkyně, co se vzájemně podporovaly na cestě do cíle poté, co se dost nepříjemně roztřískaly na trati.
Reagovat
janek_da
Za mě asi policisté, že se nic vážného nestalo
Reagovat
smazaný uživatel
No dobrý, a teď bych prosil sportovce... :D
Reagovat
janek_da
Nevím. Letos jsem OG dost bojkotoval a nepočítám, že to bude ještě někdy lepší.
Reagovat
kada.tom
ještě OH neskončily, pořád se něco může stát (ale snad ne)
Reagovat
janek_da
Ale četl jsem jak rozhodčí neskutečně spláchli nějakého kazašského boxera. Při vyhlašování prý uklidňoval naštvané obecenstvo. Ten je pro mě tichý hrdina her.
Reagovat
janek_da
Reagovat
FulnekUltras
s Monikou a hlavně Pepkem souhlasím...a pak snad ještě španělská vítězka badmintonového singlu Marin - to je průlom do Asie jako hrom...
Reagovat
FulnekUltras
Bolt samozřejmě taky
Reagovat
smazaný uživatel
Čing Čong-o
Monica Puig
Lukáš Krpálek
Ale jako před Phelpsem, Boltem, bratry Brownleeovými nebo Spirigovou ale i Bilesovou respekt :-)
Reagovat
sprchon
Thomaz Belluci, Martina Hingis, František Koudelka
Reagovat
dunphy
Určitě Monica a Juan Martin...pohádkové příbéhy a to, že sleduju hlavně tenis, to se nezapře no :D a pak taky Elaine Thompson, můj nový objev a už teď velký idol :)
Reagovat
darek.vrana
Lavillenie
Reagovat
gigin
Spanovic, Delpo a ten WC chodec.
Reagovat
Frick
Ten Frantík? Dyť šel, jak kdyby se pos.ral....
Reagovat
gigin
Právě proto.
Reagovat
themimone
Simone Biles, Usain Bolt a asi taky Monica
Reagovat
Fandina
Kvitová, Hradecká, Štěpánek
Reagovat
smazaný uživatel
A co někdo z jiné země a jiného sportu? :D
Reagovat
Fandina
Katy Ledecká?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :)
Reagovat
Fandina
Nevadí, že jsou tam tak trochu české kořeny? úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. :)
Reagovat
Fandina
:-)) zkoušela jsem to ... úsměv
Reagovat
brixner
Dobrej byl i ten frantík, co se posral.
A samosebou Andrea Woods.
A Srb.
Reagovat
EllNino
Brazilský tyčkař, česká lvice a slovenský chodec
Reagovat
dunphy
Ten brazilský tyčkař byl super! :)
Reagovat
blixa
Wayde van Niekerk,
Katinka Hosszú,
Almaz Ayana
Reagovat
smazaný uživatel
Krpálek, Van Niekerk, Delpo
Reagovat
COMEON
ale aj tak to napišem :D

Biles, Monicaaa a Wayde van Niekerk
Reagovat
Kozoroh
Jmenuji dvě trojice, těch nejšťastnějších a nejsmutnějších příběhů z her v Riu -
Nejšťastnější -
Krpálek - za to, s jakou vervou si šel pro zlato
Bolt - atletický král opět úřadoval, získal tři hattricky v disciplínách 100m, 200m a 4x100m štafeta; dle mě cennější záznam než rekordní počet zlatých plavce Phelpse, neboť ten může sbírat úspěchy v hafo disciplínách, mám za to, že plavání na OH je extrémně nafouknuté
Del Potro - předchozí dvě sezóny marodil kvůli zápěstí, na hrách však vyřadil dva multinásobné majorové šampiony a došel si pro stříbro
Nejsmutnější -
Djokovič - Novakovi bohužel zlatá medaile opět unikla a s ní i Super Slam; v roce 2020 takovou výkonnost jako letos už mít nebude; holt tenistům nad 10 vyhraných majorů není souzeno mít vše
Synek - Synkovi jsem moc přál zlato, ale je z toho jen bronz; zlato mu bohužel není přáno
Lavinneille - co si vůči tomuto tyčkaři dovolili Brazilci je hnus, je to důsledek toho, že jsou tak zažraní do fotbalu a tuto úroveň si přenesli do sportů, kde je to nepatřičné
Reagovat
dadaft
Monica Puig
Juan Martín Del Potro
Anna Vyakhireva
Reagovat
dadaft
P:S: Anna rozhodla o ruském zlatu v házené, kdyby někdo neznal. ))
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/connecticutopen?ref_src=twsrc%5Etfw
Reagovat
sprchon
illness?

Doufám, že je to jen plánovanej odpočinek před US Open. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už ten přejezd z Ria byl dost narychlo.
Reagovat
dunphy
Potřebuje oddech. Rio, teď finále debla v Cincinnati, celkem pochopitelné :)
Reagovat
sprchon
Snad jo. :)
Reagovat
sprchon
Takže všechny hráčky, co dneska prohrály, si zahrajou v MD. :D Teda kromě Tsurenko, která skrečovala...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to tak :-) Navíc půjdou některý kvalifikantky proti sobě.
Čekám, ke komu přiřadí Anniku :-)
Reagovat
sprchon
Si třeba někdo zopakuje dnešní zápas.

Jedna zajímavost. Garcia a Begu se spolu loni v New Haven utkaly dvakrát. Nejdřív Begu vyhrála po třísetový bitvě v posledním kole kvalifikace. Hned druhej den v prvním kole se stejnou soupeřkou prohrála ve dvou TB. Letos se v New Haven utkají znovu v prvním kole. :D
Reagovat
sprchon
Aha, nebylo to loni, ale v roce 2014...
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy pravděpodobnost funguje, obvykle tehdy, když člověk potřebuje, aby nefungovala. Jindy se dějou naprosté blázniviny, kdy šance je asi tak 1:9999999999999999.
Reagovat
smazaný uživatel
Buď se jednalo o tento zápas, nebo loni taky hrály dva dny za sebou stejný kvalifikantky.
Ať si Annika dvojzápas klidně zopakuje, hlavně ať si nezvyšuje H2H :-)
http://www.tenisportal.cz/vzajemne/beck-cee0d/bacsinszky/
Reagovat
gedzitka
Tak i Kája se odhlásila...
Reagovat
tommr
opravdu? Kde to vidíš? :)
Reagovat
gedzitka
na twitteru Connecticut open https://twitter.com/connecticutopen. Tady je i poslední verze pavouka s tím, že Karolína bude nahrazena LL. http://www.ctopen.org/ScheduleAndDraws/Draws/
Reagovat
tommr
takže Karolína bude šestá nasazená hráčka, která se z New Havenu letos odhlásila. To musí mít pořadatelé velkou radost ... :)
Reagovat
FulnekUltras
aspoň jim ve hře zůstanou jen ryzí charaktery... ;)
Reagovat
vrabejka
Obrovská gratulace Karolíně :)
Po celém týdnu předváděla nejkonzistentnější hru a hrála parádně, poslední 2 zápasy protí ní obě hráčky z top 5 vyhořely ,ale na to se historie neptá.

Vyhrává tak jasně nejcennější titul a dostává se zase kam patří. (blízko top 10 a česká jednička). Vyzývám boha všemohoucího at jí to vydrží i na USO.

Angie co k ní říct. Myslím, že za tento turnaj může být spokojena. Bylo vidět, že ji docházela štáva i tak dokázala dojít až do finále. I to ukazuje jaká je to šampionka. Ale hold její fyzička není nevyčerpatelná.

Serena má tak miliontý rekord. Snad bude Angie na SUO v plné síle protože ona je jediná kdo může v GS rekordu Sereně zabránit.
Reagovat
kada.tom
pozor, Serena ten rekord jen vyrovná, takže bude mít 999 999,5 rekord, nicméně po US Open jich může mít 1 000 001 :-D
Reagovat
Frick
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/14026600_544619769078964_239251255_n.jpg?ig_cache_key=MTMyMTk1NzU1NDgzMzgxMzc2Mw%3D%3D.2
Reagovat
brixner
Ten vpravo...není to Mečíš?
Reagovat
Frick
Vlevo, probůh.
Reagovat
brixner
Kuraw, Fricku, snad poznám pravou stranu!
Reagovat
Lunej..
velká gratulka a dík, že se královna na trůnu udržela. :)
Reagovat
janek_da
Bušička se buší v Yale University
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14088491_1033476796749483_7145638284498298945_n.jpg?oh=dfd22c874a0af89fd5a249d569f9a475&oe=581025D3
Reagovat
brixner
Je to prostě hezká holka!
Reagovat
smazaný uživatel
Což souvisí s tím, že čte knihy. Sexy holky jsou s knížkou neustále jedna ruka.
Reagovat
brixner
No, týdle sluší v ruce i pálka! :-)
Evženka se fakt povedla!
Reagovat
smazaný uživatel
k prvnimu jejimu velkemu titulu...bylo to zaslouzene finale i vyhra, ikdyz se priznam, ze jsem to nedokoukal, neb me zaujala Betka se svym onlajn prohlasenim a podekovanim s inspiracemi, vic asi nez ten tenis.;)

OVSEM treba podotknout...
ze Angie ma za sebou tri velka finale, Wimblas, OH, ted Cinci, behem 2 mesicu, sice vzdy odesla porazena, ale i tak musim tu holcinu pochvalit:)
...rad ji jako nemam, ale nakonec o tom to vubec neni...

Opravdu uzasny vykon za posledni dva mesice.!
Odehrano mnoho zapasu s neskutecnou bojovnosti.
Z OH hned sla na "masters" jako JEDINA z semifinalistek!!!
Jestli jde o tohle, tak jedine, co mohu udelat, je proste smeknout...to bez debat. Skvely vykon, a jak by rekla Betka, velmi inspirativni;)

No a sojka uz ma pod vetvi orisky v cokolade...;)
Taky zaslouzene, nakonec je take inspirativni;)

Takze dneska vsichni zaslouzene.

Jak da jeste Andy dneska Marina, to bude uplne inspirativni tenisovy vecer;)
Reagovat
sprchon
Tvá poklona Angie i když ji nemusíš je taktéž inspirativní. :)
Reagovat
brixner
jak doběhl ten eunuch Kástr Semenoy?
Reagovat
dunphy
Bedna obsazena defacto samými chlapy s Caster na samém vrcholu :D první žena doběhla až čtvrtá :D
Reagovat
dunphy
Ale náhodou všechny na mě při tom předávání působily sympaticky :) a pokud v tom IAAF opravdu neshledává žádný problém, tak proč ne :D
Reagovat
brixner
A rekord Jarmily? Drží?
Reagovat
dunphy
Drží :D
Reagovat
brixner
Sakra práce...kde najít aspoň záznam běhu? Všude jen píšou, že to holky fakt rozjely :-)
Reagovat
FulnekUltras
v čecháčkovské bedně přece... ;)
Reagovat
blixa
Caster to obvykle nechává na finiš ale myslím, že se (oprávněně) bála Polky, takže to celý závod smažila co to šlo a v tom nemá konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Olympijský oheň hasne,
v Riu ostudným hrám amen,
Czechia končí zaslouženým,
nebývalým propadákem.

Za primitivní komenty, články,
antiruských prestiututů,
vůbec nezasloužila si více,
než enem tu jednu zlatú.

Čecháčkovskú štátnu bednu,
nězapol som ani jednú,
anžto relace v pohodě jsem,
sledoval na portálu ruském.
http://chas.tv/channel/match-tv

Bylo hodně fandit komu,
tak ničeho nelituju,
čecháčkovská státní propaganda,
v žumpě páchnoucí pohřbena zůstala,
a nevzkřísil ji kartou červenou,
ani protektor duhový Šepirou.

Rossija 19-18-19 tj. 56 medailí,
přičemž 80 sportovcům (!) ruským účast,
svévolně z politických důvodů zakázali!
Reagovat
FulnekUltras
;))) a to se ještě v jakési laboratoři v Lausanne dnes a denně zkoumají osm i více let staré moči vzorky - ovšem pouze selektivně ty, jež USA do krámu se hodí... ;)
Reagovat
kada.tom
tak samozřejmě, USA jsou nejhorší na světě :-D :-D :-D
a dokonce si dovolují ponižovat Srby v olympijském finále basketbalu :-)
Reagovat
FulnekUltras
Basket vůbec nezpochybňuju - ten mají ušáci v malíčku. Jenom to zbytečné velmocenské sebepotvrzování od zeleného stolu, spojené s cílenou likvidací "nepohodlných", aspoň jejich sportovci většinou zapotřebí nemají. Což se o šmejdech z pětiboké centrály světového teroru rozhodně říci nedá.
Reagovat
Fandina
Statistiky zápasu Kája Kerber
http://www.imagehosting.cz/images/pliskopmp.jpg
Reagovat
Jabadu
Vote Petra! Petra for president!
:D:D:D

https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/1219765578087519/?type=3&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Karolína se z New Havenu odhlásí, jít na tři turnaje v řadě (počítám i US OPEN) by bylo moc.
Reagovat
PetaM
Teď týden odpočívala, tak jakýpak moc? :D
Reagovat
tommr
železo se má kout dokud je žhavý. Karolína má ted skvělou formu a byl by hřích něco vypouštět pokud je zdravá a není nějak extrémně vyčerpaná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať se utaví. Pak se zas můžete po US Open všichni drbat na hlavě a divit se, že zas vylítla nejpozději v třetím kole.
Reagovat
Lina
nebuď nabručený a nepřející. Až vyhraje Petra turnaj, bude se gratulovat Petře, Karolína je taky naše. :)
Reagovat
tommr
po dnešku už je jistý to k čemu by stejně došlo přiští týden po New Havenu nebo nejpozději po USO: ČR má poprvé od roku 2011 za novou českou jedničku někoho jinýho než Petru Kvitovou! :)
Karolína dneska opět předvedla skvělej výkon a znemožnila Kerberový získat pozici světový jedničky. Na turnaji porazila tři hráčky z top-10 a zaslouženě slaví největší úspěch svý kariéry ... :)
Reagovat
darek.vrana
Ajaj, s tou jedničkou tady bruslíš na tenkém ledě;-).
Reagovat
smazaný uživatel
myslíš, bruslíš dva metry pod vodou, v tomto případě není ani žádný led :D
Reagovat
darek.vrana
iqe teď v diskuzi zase neví, kam dřív skočit:).
Reagovat
tommr
píšu jen lehce ověřitelný fakta ... :)
Reagovat
darek.vrana
Ale ale, zcela nezpochybnitelný fakt je, že naší jedničkou zůstává Petra. A že to tady stádo nevidí, to je jeho problém;-).
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne uz se dohodnete, pro me je zasadni, zda Karo11na nebo Karo111na, potrpim si na presnost.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo Karo1
ovsem to se muze plest s Karlem. Ikdyz asi lepsi nez Karo111nka, to se muze plest s upadkem sklaren Karolinka ve Valasskem Mezirici...tak to by asi nebylo nejlepsi...
Reagovat
horska.kraslice
Ale ne, žádný tenký led, já jsem přesvědčena, že Petra to Káje přeje. Svůj velký sen si letos splnila, získala olympijskou medaili a při její dobrotě a velkém srdci je určitě za úspěch Káji ráda. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No nechci ti brát iluze, ale ve srovnání s OH mělo tohle finále z obou stran dost otřesnou úroveň, Karolína těžila především z toho, že na soupeřku dolehlo psychické i fyzické vyčerpání, takže i velmi průměrný výkon se jevil jako něco super.
A že je v rankingu (ale nikoli co do dosažených úspěchů) českou jedničkou? No ať si to těch pár dní užije. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra měla zase štěstí, že o bronz hrála s Mad.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrát s hráčkou, která měla na OH velmi dobrou formu a je hráčkou top 10 je podle tebe štěstí?
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Madison něco ještě uhraje, ale kolik velkých zápasů zatím zvládla? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No pravda je, že letos jí ta finále - ani ta "malá" - moc nejdou. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tommr
"velmi průměrný výkon"? Co by za takovej výkon letos dala Petra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by Petra hrála tak jako na OH, byla by Karolína bez šance.
Reagovat
darek.vrana
Nezpochybnitelný fakt. A co teprv, kdyby Karolína hrála s Puigovou, to by dostala dva kanáry.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Nicméně Puig tam předváděla daleko lepší výkony, než kdokoliv, koho Karolína porazila v Cinnci.
Reagovat
FulnekUltras
Vyčkejme teď i s Frantou ;) na USO - už od jara je jasné, že právě tam se to definitivně rozsekne... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si. Petra pod Frantou dokázala splnit svůj letošní cíl - uspět na OH, tudíž jeho odvolání momentálně není na pořadu dne.
Reagovat
FulnekUltras
Po tom, jakou hru Peťa předvedla v Riu, by bylo nejspíš dost alibistické neklást si odpovídající cíl i na USO... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak cíl uspět na GS je snad dlouhodobý, na tom Rio nic zásadního změnit nemohlo. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Ani letos ovšem není prostor na nějaké předčasné bronzové uspokojení... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je to poslední, čeho bych se obával. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Ještě že to dokážeš tak odborně zhodnotit. Ono taky dost záleží, kdo proti tobě hraje. Samozřejmě že když Karolína se soupeřkami vyběhla v kvapíkovém tempu, tak to vypadalo, že nic nehrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Obráceně. Soupeřky nic nehrály, proto s nima vyběhla v kvapíkovém tempu.
Reagovat
FulnekUltras
a to se právě muší na UŠO co nejrychlejc zjistit... ;) ...jestli to tak opravdu bylo, je celkovou vítězkou jako vždycky samozřejmě Petra... ;)
Reagovat
lars
kdyby souperky nic nehraly, tak by prohraly v predchozich kolech turnaje v Cinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi sotva, když hrály proti sobě. :-p
Reagovat
lars
Ty tady na TP pises , jak smyslu zbaveny
Reagovat
darek.vrana
A jediný, kdo to dokáže objektivně zhodnotit, jsi samozřejmě ty.
Reagovat
janek_da
Tak jistě. Karolině nefandí, tak to může objektivně zhodnotit. To je přece logické.
Reagovat
Frick
Snad jí to bude stačit na nákladný chov vzácného druhu Hrdličky.
Reagovat
FulnekUltras
;)) jj, pták do tahu vypadá úplně jinak... ;)
Reagovat
tommr
přítomnost Hrdličky mi sice trochu zkazila radost z Karolínina triumfu, ale opravdu jen nepatrně. Snad se ho Karolína brzy zbaví ... :)
Reagovat
Frick
Njn. Loni mi zase radost z Lucčina postupu do finále RG zkazil pohled na Černoškův teřich.
Reagovat
Kytka
Gratulace, první velký titul. A teď připojit nějaký GS titul k tomu.
Reagovat
sprchon
Kája výborně, údery po lajně šlapaly jako nikdy. Konečně se jí zase všechno sešlo, fungoval jak servis, tak většina úderů ve hře a Kája to dokázala proměnit v největší titul své dosavadní kariéry. :) V Cincinnati jsem ji viděl teď poprvé, ale před zápasem jsem jí věřil. Teda spíš jsem nevěřil Angie, psal jsem to tu, že se mi zdála už v předchozích zápasech, že mele z posledního. Dneska to tak bylo, nedokázala ze sebe vymáčknout víc a Kája jí nic neusnadnila.

Gratulace! Jen tak dál. Jedno prokletí prolomeno. :)
Reagovat
sprchon
Před začátkem jsem nevěděl, komu mám přát víc. Když jsem ale viděl gratulace Angie k postu světový jedničky, tak jsem měl jasno. :D A jak jsem viděl Káju chvilku hrát, tak ještě jasněji. :) Paráda.

Angie si teď snad odpočine a už brzo se bude prát dál. ;)
Reagovat
tommr
mě se nezdálo, že by Kerberka mlela z posledního. Lítala tam jako čamrda a do balónu řezala ze všech sil až do samýho konce. Spíš to neunesla psychicky a nedokázala se srovnat s tím, že Karolína nechybovala tolik jako jindy ... :)
Reagovat
janek_da
Že dokážeš běhat neznamená, že nejsi fyzicky dole. Nejvíc se fyzička projeví u postavení k míči, nepřesnostech v úderech. A to tam u Angie bylo, ale neva. Jedeme dál. An2ie se po USO snad změní v Ang1e
Reagovat
sprchon
Jak píše janek, tohle byly očividný chyby z únavy. ;) Káji výkon tím nechci snižovat. Čekal jsem, jestli se Angie ve 2. setu ještě náhodou nesebere jako v předchozích zápasech. Místo toho ale dělala čím dál víc chyb, nebyla u míčů včas, prostě už jí došla šťáva. Kája naopak nepolevila, čehož jsem se trochu bál.
Pro mě bylo překvapení, že to Angie v Cincinnati dotáhla tak daleko. Ve všech zápasech tam byla víc k poražení než jindy. Trochu jsem se o ni bál, aby to nepřehnala a něco si neudělala. Snad si teď odpočine a na USO si půjde dál za svým. :)
Reagovat
Jabadu
Vier Fünf Sechs, Endžííí nese B komplex
Takže je stále nervózní
Quatre Cinq Six, máme tu pár plných mís
Honem si dej, než je Karol sní ...
Aháááááá ...
:-)
Reagovat
janek_da
Karolině sice gratuluju, ale zasloužila by si pár facek, že vyhrává jenom pouťáky a nesoustředí se na majory :D
Reagovat
tommr
už jsem na to chtěl něco peprnýho odepsat, ale pak jsem si všim kdo to píše ... :)
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
UnrealTom
velká gratulace :)
Reagovat
bIbec
Gratulka Karolíně.. pardon Karo1íně. Největší titul, 11. místo + 9. místo v race dává ještě naději i na ten poslední turnaj.. tak třeba.. snad.. možná :-)

Angelika to nějak neunesla, na US Open to pro ni může být jednodušší. Serena tu pozici může ztratit, pokud neobhájí body a nebude to třeba ani potřeba vybojovávat jak na tomto turnaji. Ale jako nevím, kam Serena potřebuje dojít, aby si tu pozici no.1 udržela :-)

no ještě jednou gratulace, super, mám radost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze v nasi jednickove soustave Karo11na, kdyz je 11.. ;-)
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
Frick
Snad jí PM bude stačit na nákladný chov vzácného druhu Hrdličky.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bude záležet, kam dojde Angelique. Té se bude odečítat 130 bodů, Sereně 780.
Takže ve finále by Sereně asi mělo stačit vítězství :-)
Reagovat
kada.tom
jj, kdyby se potkaly ve finále, tak Serena musí vyhrát
Reagovat
Fandina
dneska a i předešlé mače tady hrála úžasně. Pěkně se na to dívalo, hrála s přehledem a přitom trpělivě. Nádhera a jen tak dál Kájo. Pojď!!!
Reagovat
kada.tom
kdyby dneska vyhrála, nemělo by to význam, ale sice vyhrála AO, ale pak prohrála tři veliká finále (Wimbledon, Rio a Cinci) ... docela kolaps, když už o něco šlo
Reagovat
janek_da
Ty jsi taky kolaps. Proti Sereně ve W, to je vždycky těžké. V Riu Monica chytla hodně slinu. A teď? Se divím, že vůbec došla do finále, byla groggy skoro celý týden.
Reagovat
Nola
+1, fanda Sereny zabuda na dve prehrane GS finale v rade, hracky nie su stroje na vyhry
Reagovat
kada.tom
nezapomínám :-)
jen prostě když o něco šlo, tak 1x Kerber vyhrála, 3x prohrála, toť vše
Reagovat
Nola
Serene sa podarilo az na 4. pokus vyrovnat rekord Steffi, tiez jej o nieco slo ci? nezvladla 3 GS v rade....a to je Serena ina sampionka v porovnani s Kerber..
Reagovat
kada.tom
jasně, to beru :-)
Reagovat
kada.tom
Vezmu to nadvakrát ...

1) Karol moc přeju takto cenný titul, za těch několik i těsných porážek na větších turnajích si to prostě zaslouží. Ukázalo se, že vynechání OH bylo v jejím případě docela dobrým tahem. Bylo vidět, že Karol si za tím šla, byla soustředěná a celý turnaj jí vyšel parádně, samozřejmě kdyby byla Serena v pavouku, možná by to dopadlo jinak. Každopádně Karol gratuluju k titulu i k pozici české žebříčkové jedničky :-)

2) Yes! Kerber se totálně rozpadla a neunesla to. Měla jedinečnou šanci a stále jí má, ale na US Open už to bude mít těžší, nicméně tam nebude muset vyhrát. Každopádně Serena se díky dnešku udrží v čele žebříčku až do druhého týdne US Open, čímž vyrovná jinačí Němku, Grafovou :-) Další pokračování bitvy o trůn budeme snad svědky v New Yorku.
Reagovat
FulnekUltras
a tam to teprve bude maso... ;)
Reagovat
kada.tom
nemám to propočítaný, protože jsem počítal s dnešní korunovací nové světové jedničky ... nicméně v NY určitě nebude muset Kerber vyhrát pro usazení se na trůnu, Kerber bude mít výhodu (i když to měla i dneska)
Reagovat
PetaM
Tak Serena obhajuje SF, Angi 3. kolo ... A teď má náskok kolik? 190 bodů tuším ...

Serena bude mít po odpočtu 6.270 bodů, Angi 6.730 bodů ....
Reagovat
kada.tom
což znamená, že rozdíl bude 460 bodů, což teda zase tolik není ... no, bude to napínavá bitva, snad jedna nebo druhá nevypadne v 1. týdnu, aby to mělo grády :-)
Reagovat
tommr
pokud Serena na USO získá titul tak zůstane jedničkou. Takže Kerberka musí vyhrát, aby měla jistotu, že Serenu sesadí ...
Reagovat
kada.tom
no ve finále by to bylo, že která vyhraje, tak bude jedničkou, no :-)
každopádně se může stát, že se jedna nebo druhá nedostane do druhého týdne ... bude to hodně zajímavý los určitě ... klidně může jedna nebo druhá zakopnout, ten tlak bude opět velký, však Serena může překonat dva rekordy Graf najednou (jednička v kuse, počet GS) a Kerber se může stát světovou jedničkou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ještě aby Karolína potvrdila na US aspoň nasazení...
Jsem zvědavý nejen na Angelique, ale i na Johannu. Ta s Kristínou K. propásla možnost dostat se aspoň na chvíli do top 10.
Reagovat
horska.kraslice
Zápas jsem neviděla, asi to nebyla moc paráda, ale jsem ráda, že to takhle dopadlo. Jestli už Serena vyrovnala Steffi, mám radost a teď už děj se vůle boží. :-)
Reagovat
A.R.R.
Káje gratuluji, dnes jela jako pila, ale zápas celkově nic moc, škoda...
Reagovat
FulnekUltras
Když se Likvidoktorce daří první servis, druhý úder po něm a přípravný return ala Mengele, není moc co řešit... ;)
Reagovat
A.R.R.
Káje to dneska lítalo parádně, to by nestíhal ani superman :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se jí to hraje, když si během olympiády válela šunky...
Reagovat
smazaný uživatel
Očividně dobré rozhodnutí na OH nehrát.
Reagovat
kada.tom
no joo, vše holt má své pro i proti :-)
Reagovat
milik254
Not unlike Monica Puig at the Olympics, Pliskova just beat the reigning Australian Open and French Open champions, as well as a two-time major champion.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem tak spokojena, ze toho ani ideove nevyuziji.. ;-))) Kerber bez stavy, ale Kaja mazacky a chladnokrevne, moc pekne! Libi se mi, jak si podrzi ten uder a mapuje kurt, uzasny. Spatna (vubec!) nebyla ani taktika pres BH, i kdyz ty FH ruzky po care psaly. Historii. ;-) Servis podrzel, skvele! :-)
Reagovat
Mayo
Neskutočné niečo, čo predviedla na tomto turnaji Karolína. Najväčší výkon "netop" favoritky či ako to nazvať :D v histórií tenisu! Vyhrať takto prestížny turnaj uff. Bodaj by začala hrať konzistentnejšie ale obávam sa, že zase si dá pokoj na dlhšie :D Gratulácia každopádne, česko je veľmoc.
Reagovat
janek_da
nepřeháněj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prestižní? To zrovna.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakovaně říkali, že tam hrály všechny hvězdy. Kromě Sereny :-)
Mad ještě není hvězda, no.
Reagovat
dunphy
Fuck off pls.
Reagovat
A.R.R.
Ten zase bude řídit do rána :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě by Bára mohla vyhrát NH, to by bylo veselo :-)
Reagovat
A.R.R.
To už je jedno, stejně je Petra letošní trojka, teda podle toho neobjektivního žebříčku :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No vzhledem k tomu, že až do Cinnci na tom byla výsledkově cca stejně jako Karolína je ten bodový rozdíl mezi nima dost úlet, protože absolutně nereflektuje realitu. Ne že by Karolína neměla mít víc bodů, ale rozhodně ne o tolik víc.
Reagovat
PetaM
Karolína má letos 2 tituly. Petra je pomalu v mínusu.
Reagovat
FulnekUltras
Cinci je holt odjakživa hóch... ;)
Reagovat
A.R.R.
řádit
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprestižnější je New Haven :-)
Reagovat
PetaM
Že by Aga vyhrála nejprestižnější turnaj na světě zrovna příští týden?
Reagovat
A.R.R.
jestli Petra hukne tak to bude pouťák :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejprestižnější je Wimbledon. ;-)
Reagovat
dunphy
Nejprestižnější je Nanchang ;)
Reagovat
Carloss
kája je ženskej lendl. cool.
Reagovat
smazaný uživatel
To sotva. Ten toho uměl víc než jenom servis.
Reagovat
PetaM
Kája umí i FH, BH, voleje, loby, čopy, kraťasy a tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč to nepraktikuje v zápase? ;-)
Reagovat
PetaM
Nevšiml jsem si, že by dnes dala 48 es ... Nebo aspoň poloes ...
Reagovat
smazaný uživatel
A já si zase nevšiml, že by ve výměnách brala body, protože v nich dominovala. Brala je, protože Angie dost kazila.
Reagovat
janek_da
A co lajnoví?
Reagovat
PetaM
Tak to je tvoje mínus, že sis nevšiml těch skvělých FH winnerů. Ale to každopádně není má věc. :)
Reagovat
FulnekUltras
ale studený čumáky oba ;)
Reagovat
Carloss
jak lendl tak kája mi přijdou hrozně inteligentní. a kája to může dotáhnout podobně jako ivan. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bez urážky, ale randění s Hrdličkou a inteligence se vzájemně vylučují. :-))
Reagovat
Carloss
její hra je extrémně účelná a inteligentní co do pragmatismu. nenechává se unášet emocemi jako ivan. :) randění s hrdličkou nemá cenu řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Její hra? Buší do toho jak smyslů zbavená. To je všechno.
Reagovat
janek_da
Co do toho taháš Petru?
Reagovat
A.R.R.
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra oproti Karolíně hraje superinteligentní tenis.
Reagovat
Carloss
to se špatně a to hodně špatně díváš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale pises nesmirne hlouposti.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale nepíšu.
Reagovat
blixa
Tykvák nic jiného nedělá. Je to jeho "proklatý" koníček :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se ty moje "hlouposti" velice často ukážou jako velmi dobrý odhad situace. :-p
Reagovat
blixa
Jo, ale to se stává maximálně JEDNOU za 10 let ... :D
Reagovat
poutnik
To jsi jediný kdo tomu věří. Ty bz jsi byl dobrý Husita.
Reagovat
FulnekUltras
uff - takhle přeceňovat jemnou likvidační chirurgii... ;)
Reagovat
lars
Ty tady na TP pises , jak smyslu zbaveny
Reagovat
blixa
Já bych řekl, že Kája si prostě platí profi gigola. V sexu je prej dobrej. Na nějaký vážný vztahy ten profi tenis moc není.
Reagovat
sprchon
To je možný. :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň si pak nezatěžuje mozek blbostma. ;)
Reagovat
mikimaus321
Paráda a ta hubička od Hrdličky
Reagovat
janek_da
Karolině grat, hodně jistý tenis. A sojku pepka neklepne. Zbavuje se nálepky hráčky malých turnajů.

Ale Andžíe došla šťava, to je jas.
Reagovat
smazaný uživatel
i Sereně.
Angelique bude mít šanci na US, třeba v přímém souboji :-)
Proti Riu finále bez šťávy. Prostě se hrálo jen o body a žebříček :-)
Reagovat
kada.tom
Gratulace Karol i Sereně k vyrovnání rekordu, US Open bude bitvou o (ne)překonání :-)
Reagovat
Nola
Kaja ako som predpokladala hrala bez zbytocneho tlaku, Angelika dnes celkom mimo, nevynutenach chyb 2 krat viac ako Kaja, gratulacia vitazke, splachla Angie celkom v pohode
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš Karolíno kliku, že Angie není šampionka a jak jí o něco jde, hroutí se jako domeček z karet.
Reagovat
janek_da
kliku si nech pro Petru, která vyhrála W bez zápasu s hráčkou top10
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej nesmysly. GB de facto v top 10 byla.
Reagovat
janek_da
nekecej nesmysle ty. ukaž mi žebříček před w, kde byla
Reagovat
smazaný uživatel
V live rankingu byla. Nakonec po W byla osmá.
Reagovat
PetaM
Live ranking není oficiálním žebříčkem, tudíž neplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemění nic na tom, že GB v top 10 byla. Že to do počítače nadatlovali až později je jenom nepodstatný detail.
Reagovat
PetaM
Ranking se nemůže vydávat každý den, to je nesmysl. To by Petra v análech už dávno měla zapsáno, že byla nejlepší hráčkou světa.
Reagovat
lars
Busicka byla v top10 hned v nejblizsim vydanim ofic. zebriku po finale W2014.
Reagovat
janek_da
live ranking, ahá :D

+ jestli se angie hroutí jak domeček z karet, tak Bouchard se hroutí jak vyhaslá hvězda do černé díry
Reagovat
milik254
noa?
Reagovat
poutnik
člověče není Ti to blbé, a prosím Tě neprezentuj se tady jako fanoušek Petry Kvítka děláš jenom ostudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jako třeba na letošním AO. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když pánbůh dopustí.. ;-)
Reagovat
darek.vrana
A ty máš smůlu no... Je vidět, jak moc jí to nepřeješ, fakt trapas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsi trapnej.
Reagovat
FulnekUltras
Holt Američanky se umí domluvit... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace, naprosto jednoznačný zápas, od začátku nebylo o čem.
Reagovat
milik254
To byla jízda, ty dvě poslední výhry :D
Reagovat
PetaM
Veliká gratulace Kájo!!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist