Plíšková proti Giorgiové odvrátila mečbol a v Linci vybojovala druhý letošní titul

12. 10. 2014, 16:03
Aktuality 297
WTA LINEC - Karolína Plíšková si už na třetím z posledních pěti turnajů zahrála ve finále a podruhé v něm slaví titul. Svou celkově třetí singlovou trofej na okruhu WTA si odváží z rakouského Lince, kde dnes udolala Italku Camilu Giorgiovou po odvrácení mečbolu i navzdory potížím se stehenním svalem.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková prožívá výbornou sezonu, během které se už popáté dostala do finále turnaje WTA. V Pattayi, Norimberku a Hongkokngu ještě na loňský premiérový triumf z Kuala Lumpur nenavázala, minulý měsíc v korejském Soulu už však své druhé turnajové vítězství slavila a tři týdny na to se do finále prodrala také v rakouském Linci.

Její finálovou soupeřkou dnes byla Camila Giorgiová. V utkání se stejně starou Italkou šla Plíšková první do brejku, ale za stavu 5-4 nedokázala úvodní sadu dokončit a následně ji prohrála ve zkrácené hře. Ve druhé sadě Češka využila chyb soupeřky a během pár minut si vypracovala nadějné vedení 4-0. V páté hře si pak sice podání sama neudržela, ani to ji ale nevyvedlo z míry. V dalších hrách už nechybovala a vynutila si třetí set - druhou sadu nakonec vyhrála za 33 minut poměrem 6-3.

Za stavu 0-1 v rozhodujícím dějství si Plíšková nechala na kurtu zavázat levý stehenní sval a dostala prášek proti bolesti. "Na začátku druhého setu jsem dostala křeč a pak mě to stále ještě pobolívalo," uvedla.

Karolína PlíškováČeská hráčka pak riskovala, což se jí ale vyplatilo, neboť se ziskem pěti her v řadě dostala do vedení 5-1 a měla titul na dosah. Giorgiová ale v závěru hru zpřesnila a využila slabšího pohybu rodačky z Loun. Plíšková nedokázala jejímu tlaku čelit a prohrála pět her v řadě.

"Nevím, co se stalo. Camile se podařilo několik velmi dobrých úderů a já musela bojovat o každý míč. Už jsem si říkala: To prohraju. A představovala jsem si, jak budu brečet," řekla Plíšková.

Při svém podání za stavu 5-6 pak svěřenkyně trenéra Jiřího Vaňka čelila mečbolu, ale Giorgiová v ten moment trefila síť. V následující zkrácené hře pak Plíšková dobře podávala, riskovala při returnech a vybojovala si dva mečboly. Díky chybě Italky proměnila hned ten první a po dvou hodinách a 25 minutách zvítězila 6-7 6-3 7-6.



"Je úžasné, že se mi podařilo vyhrát z mečbolu. Mohlo to být i jednodušší, ale jsem šťastná, že jsem získala titul. Důvodem k větší radosti byl také přítel, který mě tu dnes podporoval," uvedla Plíšková, jejímž partnerem je bývalý elitní rakouský plavec chorvatského původu Dinko Jukic. "Byl tu minulou neděli, ale musel jet trénovat do Chorvatska. Takže jsme se dohodli po prvním kole a řekl, že přijede příští neděli na finále, když tu budeme," dodala česká tenistka.

Plíšková, jež si z Rakouska odváží už svůj třetí turnajový vavřín, se stala druhou českou vítězkou turnaje v Linci - v roce 2011 turnaj ovládla česká jednička Petra Kvitová. Ziskem třetího titulu se Plíšková vyrovnala své krajance Kláře Koukalové, která na okruhu WTA vyhrála rovněž třikrát.

Rodačka z Loun, která před rokem v Linci vyhrála čtyřhru se svou sestrou Kristýnou, by se ve světovém žebříčku měla posunout z 30. na 26. místo a znovu vylepší své nejlepší umístění. Ale i nadále má prý co zlepšovat.

"Především s pohybem nejsem moc spokojená, nebylo to ono. A můj servis je teď takový nahoru dolů, takže na něm budu muset trochu víc zapracovat. Těším se na to," řekla Plíšková.

Camila GiorgiováGiorgiová dnes prohrála i své druhé finále po neproměnění mečbolu. V dubnu v polských Katovicích po ještě větší bitvě podlehla po více než tříhodinové bitvě Francouzce Alizé Cornetové. Vyhrát turnaj po odvrácení mečbolu letos kromě Plíškové a Cornetové dokázala už jen Na Li na Australian Open, kde ji málem vyřadila Lucie Šafářová.

"Mám za sebou velmi dobrý týden na hezkém turnaji. Mrzí mě, že jsem to nedotáhla až k titulu a ozvlášť bolestivé je to po neproměnění mečbolu," litovala 42. hráčka světa Giorgiová. "Ale musím si z toho vzít to pozitivní a dál na sobě pracovat.Věřím, že třeba příště už to vyjde," dodala Italka, která se nyní přesune na poslední turnaj sezony do Moskvy.

Boj o Turnaj šampionek k 13. říjnu
1. Makarovová (Rus.) 2970
2. Cibulková (SR) 2908
3. Petkovicová (Něm.) 2495
4. Suárezová (Šp.) 2370
5. Cornetová (Fr.) 2200
6. Stosurová (Austr.) 2005
7. Muguruzaová (Šp.) 1923
8. Plíšková (ČR)
1830
9. Lisická (Něm.) 1706
10. Svitolinová (Ukr.) 1655
11. Kuzněcovová (Rus.) 1631

Plíšková oživila šanci na Turnaj šampionek
Plíšková v Rakousku oživila šanci dostat se na Turnaj šampionek, který se koná od 28.října v bulharské Sofii. Po tomto týdnu se Plíšková posunula na druhé nepostupové místo (v případě, že všechny hráčky před ní potvrdí účast).

Na Turnaj šampionek se kvalifikuje šest tenistek, které se nedostaly na Turnaj mistryň ve dvouhře a zároveň vyhrály jeden z turnajů WTA International, plus dvě hráčky na divokou kartu. Tu už obdržely domácí Pironkovová a po odhlášení zraněné Jankovičové Italka Pennettaová, postavením v hodnocení letošní sezony si start v metropoli Bulharska zajistily Makarovová, Cibulková, Petkovicová a zřejmě i Suárezová a Cornetová.

Poslední postupové místo nyní drží čerstvá vítězka z Ósaky Stosurová, kterou následují Španělka Muguruzaová a právš Plíšková. Australanka a Španělka příští týden na žádném turnaji nestartují. Plíšková je přihlášena do Moskvy,kde může získat až 410 bodů. Otázkou však zůstává, zda ji dnešní svalové potíže na halový turnaj v ruské metropoli pustí.

"Natáhla jsem si sval, takže nevím, jestli budu připravená na turnaj v Moskvě. Hrála bych nejspíš už v úterý. Dnes musíme jet do Prahy, zítra mám let, bude to těžké. Zajdu za fyzioterapeuty, zkusím to, ale uvidíme," řekla Plíšková na pozápasové tiskové konferenci.

Svou životní sezonu by mohla Plíšková korunovat startem ve finále Fed Cupu proti Německu. Na otázku, zda očekává pozvánku do týmu, odpověděla nejednoznačně. "Očekávám, tedy možná. Ještě jsem nemluvila s kapitánem, uvidíme," řekla.

- WTA INTERNATIONAL LINEC -
(Rakousko, tv. povrch / hala, 250.000 dolarů)
nedělní výsledky (12. 10. 2014)
• Dvouhra - finále •
Karolína Plíšková (7-ČR) - Giorgiová (It.) 6-7 (4-7), 6-3, 7-6 (7-4)
• Čtyřhra - finále •
Olaruová/Tatišviliová (Rum./USA) - Becková/Garciaová (Něm./Fr.) 6-2, 6-1
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

297
Přidat komentář
Cico93
Reagovat
blixa
Jéé, to je škoda že u toho nezůstal a přešel do angličtiny :D
Reagovat
Cico93
sa zabaviti, :) aj u nas sa to takto povie.
Reagovat
gedzitka
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.307244762781073.1073741833.289409864564563/329558943882988/?type=1&theater
Reagovat
gedzitka
omlouvám se, nezkopíroval se mi odkaz a byla jsem moc rychlá...

http://sport.aktualne.cz/v-nominaci-na-fed-cup-jsou-i-pliskova-i-h-h/r~ee1e8b2c52c111e49ecf002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=B&utm_term=position-6
Reagovat
gedzitka
H+H spolu budou hrát před Fed cupem na nějakých ITFkách
Reagovat
Fandina
joooooooooooooooo to je supeeeeeeeeeeeeeer jo jo jo!!!
Reagovat
freeteepek
Tak to je zpráva dne:-)
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááááááák, mám radost, vždycky jsem si přála, aby to spolu zase zkusily. Vítězný tým se nemění. Přeji úspěch holky, zkuste to znovu ... pojď pojď pojď
Reagovat
gedzitka
Koukala jsem, že Lucka s Andreou jsou obě přihlášené do Nantes za dva týdny (dotace 50+H)
Reagovat
slacker
Co je dotace 50+H? To je neco jako pul kralovstvi a princeznu Hlavackovou k tomu navrch?
Reagovat
gedzitka
I tak by se to dalo formulovat :-)
Reagovat
VlS
50 + H znamená že pořadatel platí hotel
Reagovat
slacker
Hodinovy?
Reagovat
tommr
opravdu velice vtipný ... :(
H=hospitality. Na takto označených turnajích se navíc rozdává víc bodů (v tomto konkrétním případě je za titul 100 bodů místo obvyklých 80) ...
Reagovat
VlS
fakt ti dělá dobře působit nechutně?
Reagovat
slacker
Co mas proti azylum pro milence za nechutneho?
Reagovat
Frick
Hodinovej hotel není bordel.....

Maj se tomu oddávat někde na hajzlech?
Reagovat
blixa
.. a dvoje povlečení !
Reagovat
Fandina
Nádhera, Háčka a Karolínka, super super super!!!!
Reagovat
Fanda67
no oni tam budou nakonec buď háčka nebo karolína, ale i tak je to pozitivní zpráva. Akorát je mi trochu líto Báry...
Reagovat
blixa
Báře v blbej čas odešla forma .. pech.
Reagovat
Fandina
Pět jich tam být nemůže, to je jasné. Pro fanoušky Háček je to dobrá zpráva, že třeba budou zase spolu hrát. A pokud bude ve výběru Kája, tak zase super alternativa do singlu, kdyby něco.
Reagovat
Fanda67
tak já to vidím buď s Kajou s tím že jeden singl dá Kája, druhej Lucka, a debl Lucka Š. s Andrejkou, nebo nechá Káju jen nasát atmosféru a nasadí Háčka ...
Reagovat
Fandina
Když bude rozhodnuto po singlech, nebude potřeba debl. Uvidíme, jaká bude konečná nominace. Je to na Pálovi. Věřím, že to rozhodne vítězně.
Reagovat
Jan
Zase mluvíme optimisticky, ale Němky mají na to, aby nás porazily. Když bude mít Petra blbé dny.
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím. Podle mě se všechno a už několik let ve FED Cupu odvíjí především od Petry. Ta přinesla nejvíc bodů v průběhu posledních úspěšných let. Žádná jiná tak úspěšná nebyla.
Reagovat
VlS
No, tak zrovna se Srbkami Petea svůj druhej zápas s Anou prohrála a Lucka vyhrála oba. To zas není tak dlouho.
Reagovat
VlS
Letos děsný Španělsko bylo taky bez Petry
Reagovat
Fanda67
byls rychlejší :))
Reagovat
Fanda67
všechny dělají co můžou, třeba ve španělsku petra neudělala ani bod :)
Reagovat
Fandina
Petra má ve FEDu nejlepší bilanci z holek za poslední roky. Žádná jiná takovou nemá. Viz dole přehled vítězné zápasy k prohraným. Komplexně je na tom podobně dobře u holek jako Berďa u kluků.
Petra 21 : 7
Lucka 11 : 12
Reagovat
Jan
Řekl bych, že Němky jsou silnější než Španělky a Srbky. Tam to šlo bez Petry, tady by to také mohlo jít bez Petry, ale určitě by to bylo těsnější.
Reagovat
Fandina
Terka ve druhém setu teprve v páté hře zahrála solidněji. Je to 2:3, tak uvidíme, jestli z toho ještě něco bude. Terko pojď!
Reagovat
Fandina
Terka zahrála čistou hru na podání a v téhle i minulé hře už předvedla i svou agresivní stránku, krásný vítězný do růžku křížem a útok na síti. Tak doufám, že ještě něco ukáže. Je to 3:4. Terko pojď!
Reagovat
Fandina
Bohužel, Terka dneska hrála hrozně. Prohra 3:6 ve druhém. Škoda Terko, první set byl samá chyba a ve druhém se to lepšilo, ale málo. Dneska hrůza, tak příště držím palce. Terko pojď!
Reagovat
George_Renel
Začínám se obávat, že Wimbledon byl jen takový úlet.
Reagovat
smazaný uživatel
On de facto byl, ta holka si to musí srovnat v hlavě, herní potenciál tam je, ale hlava je 80% úspěchu.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.307244762781073.1073741833.289409864564563/329558943882988/?type=1&theater
Reagovat
blixa
Hehe, konzervy už nemám takže dobrý ;)
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
Fandina
na Eurosportu právě začíná zápas Terka s Vinci. Terka nemá co ztratit. Doufám, že bude hrát dobře a dokáže se prosadit. Terko ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Terku jsem viděla několikrát hrát naživo. Na Sparta Prague Open několikrát, letos ve Wimbledonu v prvním kole a minulý týden v Linci. Obdivuji, jak dovede měnit rytmus hry a hraje technicky. Jen mě na ní mrzí, že vždycky když se jí nedaří, začne nabírat. Doufám, že se to odnaučí a bude si víc věřit. Vinci je jasnou favoritkou a doufám, že to pro Terku bude velká zkušenost a samozřejmě držím palce, aby uspěla. Když bude dobře podávat i tomu věřím. Terko pojď!
Reagovat
gedzitka
No, Terka zatím dostává řádný kotel, že čtyř her uhrála dva míčky...
Reagovat
gedzitka
ale teď break od Terky!
Asi bych měla psát častěji, vždycky něco zakřiknu:-)
Reagovat
Fandina
1:6 první set. Nic moc tedy. Bohužel.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/tennis_shots/status/521049891951640578/photo/1
Reagovat
Fandina
s Hobgarski byla velkou favoritkou a je v hlavní soutěži. A držím palce dál Lucko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Měl být stream že? Ale pak ho zrušili.
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, jen čísílka ... úsměv
Reagovat
Fandina
V pavouku může hrát Lucka s druhou kvalifikantkou nebo s Cornet nebo s Flipkens. Doufám, že to bude první varianta a Lucka se pokusí zase získat nějaké body a posunout se zase dopředu. Vloni i letos jí dost zabrzdilo zdraví. Lucko pojď!
Reagovat
Cico93
:( čo toje za povahu .
Reagovat
smazaný uživatel
nech toho pořád, co ty víš, co ji trápí, má prostě krizi, blbý období, tak brečí, uvolní si emoce. Pořád lepší než řvát jak trefená :P
Reagovat
Cico93
jak pořad píšem to prvýkrat a argument Pořád lepší než řvát jak trefená je slabý a decký:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, tak o tom, že tenistky brečí, že je to hrůza, nepíšeš poprvé, kecko. Pro mě je lepší se podívat na bulící Kláru než Sirénu. A není dětský a slabý, ale naopak pravdivý a objektivní :D
Reagovat
Cico93
Že já blb dačo písal, inú odpoveď a argument ani nemožno čakať.
Reagovat
mrafe
Co se stalo Klárce, že skrečovala?
Reagovat
Cico93
došli servitky:) nee fakt neviem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jéžiš, nedělej z toho vědu, normální diskuse ne? navíc neboj, já tu nebudu psát dalších x příspěvků, prostě jsi mi trochu nahrál na smeč, tak jsem toho využila, o nic nejde. Ale jestli ti to vadí, tak na tebe už nebudu reagovat :)
Reagovat
Cico93
o to nejde Ty si inak v pohode, ale takéto argumenty nemám fakt rád. Píšeme o Kláre a zrazu vytiahnš Máriu, Victoriu a tak čo stým tie majú, že Klára brečí ? nič!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty zase píšeš, co je to za povahu, že brečí, tak na to reaguju. Já taky nemám ráda některé tvoje argumenty na moje tenisty, ale bože, jen tu plkáme ne? :)
Reagovat
Cico93
plkáme
čo toje za slovo? nepoznám take:)))
Reagovat
smazaný uživatel
to fakt neznáš? Plkáme - že kecáme jen tak, někdy blbosti... :)
Reagovat
Cico93
aha :)
Reagovat
Fanda67
májí to ty dnešní děti výhodu - já musel na češtinu hodit do školy a dnes jim stačí zajít na TP :)
Reagovat
Fanda67
chodit
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že tady jde spíš o slovenštinu, než češtinu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
strýček google mi přeložil plkat do slovenštiny jako plkať, tak nevím teda :D
Reagovat
Cico93
jeto spisovné české slovo?
Reagovat
blixa
Spisovné asi úplně ne, ale vulgární také ne.
Reagovat
VlS
Plkat je slovensky " tárať"
Reagovat
blixa
Nooo ... tárať by přeložil spíš jako "žvanit, kecat" viz třeba k "netáraj" sedí daleko víc nežvaň, nekecej než neplkej ;-)
Reagovat
blixa
Možná Cico neumí slovensky ? :D
Reagovat
Cico93
hele pozor so Slovenčiny mám 1 z maturity tos prehnal toto:)
Reagovat
Cico93
zo:))))))))
Reagovat
blixa
Tak ako že nepoznáš "plkať" ? :D
Reagovat
Cico93
nni to slovenské spisovne slovo:)
Reagovat
blixa
Ty znáš jen spisovný ? :-o A jak se u vás domluvíš ???!!! :D :D :D
Reagovat
Cico93
také slovo sa u nás nepoužíva:), x y slov by som ti tu vyhodil a ani google prekladač by ti nepomohol.
Reagovat
gigin
Cicko je výhodňár. Tam je to úplně všechno jinak. Plkat = trepať pičoviny.
Reagovat
Cico93
trepac
Reagovat
blixa
Jo táák, to to ovšem samozřejmě ano ;-) Před rokem jsem na jednom projektu dělal s programátorkou z nějaké vísky u Košic a bavili jsme se anglicky, protože já jí prostě nerozuměl :D :D Je pravda , že to bylo i tím, že mlela šíleně rychle, a v angličtině přeci jen mluvila výrazně pomaleji :D
Reagovat
Cico93
Blixa, šariš-Srdcom východniar!
Reagovat
blixa
No počkej, tak otázka nezněla, neutíkej ! :D
Reagovat
Cico93
domluvim sa normálne po Vychodniarský, rusnacky, šarišsky.
Reagovat
blixa
A šariština je co za jazyk ? Nějakej mix slovenštiny s čím ?
Reagovat
Cico93
s gadžovinou:)
Reagovat
blixa
A gadžovina je zase co ???!!! :D
Reagovat
Cico93
http://jani.blog.sme.sk/c/10695/Zaklady-narecia-Sarisskeho.html
Reagovat
blixa
Našel jsem o dost lepší : http://www.pulib.sk/elpub2/FF/Olostiak1/pdf_doc/72.pdf
Reagovat
Cico93
http://sk.wikipedia.org/wiki/Rusínčina

ale k tomúto mam najbližšie, inak tento jazyk je srašne podobny Sbrskému ak nie taký isty, keď rozpráva Djokovic perfektne mu rozumiem:)
Reagovat
gigin
Reagovat
Cico93
noo Mišo je od Prešova, perfektne to tam zahral.
Reagovat
Cico93
Rusínčina napiš do googlu a maš to.
Reagovat
blixa
Třeba mluví panónskou rusínštinou :D, nakonec Bělehrad je jen enkláva vyčleněná z Vojvodiny ;-)
Reagovat
Fanda67
no holt má Cico ještě mezery ve slovenštině :) "holt" už snad mohu používat to už se zde probíralo :))
Reagovat
Fanda67
vážení, tak zatímco my tady plkáme tak Monty asi vážně onemocněl - hraje mu Katka a žádnej komentář :))
Reagovat
blixa
Monty zírá, drží všechny čtyři palce a ani nedutá ;-)
Reagovat
mrafe
Monty minule něco psal, že snad bude ty oslavné slohové cvičení psát, až po zápase
Reagovat
Fanda67
tak to jo, jesli studuje tak by se alespoň jednou za měsíc mohl obětovat a místo koukání na sportovní přenosy mohl zajít do školy :)
Reagovat
blixa
Když hraje Dulcinea team, tak asi škola nehrozí ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, moc o mně nevíte. :D Když Katka hrála, tak jsem byl zrovna ve škole a sledoval jsem jenom livesport na mobilu. On snad byl nějaký stream? Jinak nemusím tady snad psát pořád. Když sem nějakou dobu nepíšu (ale napsal jsem jeden příspěvek v 10:20), tak to nemusí nutně znamenat, že jsem nemocný. :D

Co je podstatné: Z postupu Katky mám samozřejmě radost a doufám, že do 1. kola dostane jednu z Bělorusek (Olgu Govortsovu nebo Sashu Sasnovich). Camila nebo Vesna by totiž byly hodně těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
210. týždeň ako No.1 :)
nadhera :)
aj keď chcem aby bola Petre No.1 ale bol by som rád ak by sa Serena vyrovnala Evertovej :)
myslím si , že ak si postráži Singapur a prezimuje na poste svetovej jednotky tak v roku 2015 tam vydrží aspoň pol roka (na GS bude hrať určite lepšie, podla toho ako pozname Serenu , ako na sebe pracuje a po takom roku , neuspechu na prvých troch Grand Slamoch tam nebude obhajovať veľa bodov , takže bude hrať uvoľnene a myslim si , že aj dostatočne pripravene :) )
Reagovat
BenderBendingRodriguez
Proč dostala Penneta divokou kartu, když má celkově 2642 bodů a postoupila by tam jako šampionka z Indian Wells ze 3. místa?
Reagovat
smazaný uživatel
nepostupila by tam
Indian Wells patri medzi turnaje Premier Mandatory , ktoré sú za 1000 bodov
do Sofie idu len hráčky, ktoré vyhrajú turnaje International , ktoré sú za 280 bodov a ten Flavia tento rok nevyhrala.
Reagovat
BenderBendingRodriguez
Díky za vysvětlení.
Reagovat
smazaný uživatel
nie je začo :) tiež mi to prve nešlo do hlavy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Od 10.00 měla hrát Lucka Hradecká, ale je tam cyklistika, nevíte někdo, proč? Ani nevím, jestli budu mít odvahu se podívat na Kláru :D
Reagovat
Fanda67
zatím se zdá že to bude pouze pro ty odvážné. Nevím jak se tváří, vidím jen stav 3:0, ale dokáži si to představit :)
Reagovat
Cico93
Na tej fotke asi jeto tlačovka je Karolina fakt pekná (mokré rozpústené vlasy robia divy:)
Reagovat
Fanda67
tak serena je světovou jedničkou už 210 týdnů ... To už je opravdu přes 4 roky co na nás Caro coby světová jednička každých 10 min vyskakovala na Eurosportu v reklamě na turecké aerolinky? :))
Reagovat
Grape
Myslím, že je to nejspíš 210. týden celkově a ne 210. týden v řadě. :). Caro byla jedničkou ještě ke konci roku 2011 a možná i na začátku roku 2012 (tehdy, když to jen těsně uteklo Petře). A potom byla ještě jedničkou Vika...
Reagovat
Fanda67
máš pravdu, špatně jsem to pochopil , a taky se mi zdálo že ta Caro vyskakovala ještě nedávno :))
Reagovat
zpilat
vona vyskakuje sem tam pořád, světová jednička nejednička :-)
Reagovat
Fanda67
tak já ji mám docela rád, ale tenkrát jsem byl z tý sladký Caro už docela přeslazenej :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě doplním, že jedničkou byla taky Masha (po RG 2012). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holka šikovná. Pokud se srovná s těmi svými výkyvy věřím, že se propracuje do TOP20. Trošku mě mrzí, že si to ještě neumí srovnat v hlavě. Myslet na to jak po zápase bude plakat není úplně to pravé. Nicméně teď ji to líta a pokud vydrží můžeme se těšit na kvalitní zápasy
Reagovat
VlS
Posun ze 75 na 23 ( v race rankingu) 2 tituly, 5 finále, minimum vypadnutí v prvním kole - tomu říkáš výkyvy? Ustát zápasy, který se nevyvíjí dobře - nesrovnaná hlava? Tomu nerozumím. Tenis je taky o losech a o štěstí a zkušenostech. Uvidíme, co přinese další sezóna. Prohrát zápas ze stavu 5:1 na obrečení je, nedivím se jí a myslím, že by stejně nebrečela .
Reagovat
zpilat
tak, tak, málokterá tenistka hrála letos takhle vyrovnaně celý rok!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagoval jsem na ten propad kdy vyhrávala 5:1 v posledním zápase. Pravda že teď má dlouhodobě vyrovnanou formu, což jí přeju, ale prostě tomu tak vždy není. Já ji hodně přeju aby se dostala klidně i do první 10 ale teď to tak nevidím i když má hodně dobře nakročeno
Reagovat
Fanda67
nemůžeme vědět jak jí ta noha bolela, možná nebýt to finále tak to zkrečla ...Spíš by si cenil že po tom obratu na 6:5 utekla z "mečbolu" a ještě dokázala vyhrát - ta holka snad nemá nervi :)))
Reagovat
darek.vrana
Viděl jsi to? To nebylo, že by se složila, ale Giorgi to tam začalo neskutečně padat a úplně přestala chybovat. A nakonec to Karolína ustála, řekl bych, že je psychicky hodně odolná. Takže nechápu, jak můžeš plácnout, že si to neumí srovnat v hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo nic neplácá jen diskutuju od toho diskuze jsou víš ?
Reagovat
Frick
tu máš ode mne krásnou písničku. Stejnou už jsem poslal dalším dvěma českým sportovkyním Maki a tenissové (ex) kolegyni Ivetě :o)

http://youtu.be/pyFKIblWZds?t=2m20s
Reagovat
darek.vrana
Píšete, že je Plíšková druhou vítězkou z Lince po Kvitce, ale dvakrát tam vyhrála taky Jana Novotná.
Reagovat
smazaný uživatel
...a před Novotnou ještě Eva Švíglerová a Monika Kratochvílová ;-)

Asi měli na mysli jen období, kdy je turnaj klasifikován jako WTA International (tj. od roku 2009).
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co ťulpasové z WTA...opravdu si myslíte, že Karolína si nezasloužila být nominovaná na Rising Star?

Tady vám to nechala sežrat...
Reagovat
blixa
Pro ty joudy je marketinkově nezajímavá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí. Karolína sbírá cennější tituly než nějaké pochybné ankety ;-)
Reagovat
lars
se divim, ze nikde nehraje ??
Reagovat
VlS
Hraje příští týden na TM debla
Reagovat
PH94
Karol je skvělá :) Mě je teda naopak svým přístupem a emocema moc sympatická,ale na tom zase tolik nezáleží..důležité je,že jí to lítá a to parádně :) Jsem opravdu zvědavej jak se jí bude dařit v příští sezoně :) Myslím si,že takova top 15 by mohla být reálná :)
Reagovat
smazaný uživatel
A: Serena, Kvitová, Bouchard, Wozniacki
B: Sharapova, Halep, Radwanska, Ivanovic
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že Petra nemůže mít ve skupině Agu a zároveň Eugénii. To by byl jasný postup.
Reagovat
lars
Wozejk je taky hratelny
Reagovat
smazaný uživatel
z tý druhý čtyřky je hratelná každá, přesto Woz a Ana můžou kousat, dost kousat..
Reagovat
lars
Ana muze byt problem, letos uz porazila asi Serenu a Marfusu
Reagovat
smazaný uživatel
A: Serena, Genie, Caroline, Simona
B: Maria, Petra, Aga, Ana
Reagovat
smazaný uživatel
Já počítám takhle
A Serena , Kvitová, Bouchard , Ivanovic
B Sharapova , Halep , Radwanska , Woznaicki
Reagovat
VlS
Kluci, oni to rozlosujou a na naše přání se vykašlou. Jediná jistota je, že Petra jako (3) nebude ve skupině se Simonou (4)
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky...
Reagovat
sprchon
Nikdo není neporazitelný. ;)
Hlavní je, že uvidíme parádní tenis s krásnýma holkama. Já jsem s top osmičkou naprosto spokojen, všechny tyto hráčky se mi líbí na kurtu i mimo kurt. Jediné, čeho se obávám, jsou časy zápasů. Většinou budu asi ve škole a koukat budu jen na tabletu...
Reagovat
smazaný uživatel
audio tiskovky. Zní příjemně, normální v poho holka si myslím.
http://www.ubitennis.com/english/2014/10/12/wta-linz-pliskova-wins-high-quality-final/
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ideální stav Finále v Moskvě: Šafářová vs. Karolína.
V případě, že vyhraje Lucka, tak budou hrát turnaj šampionek jak Lucka, tak i Karolína. (otázkou zůstává, co to její svalové zranění.)
Reagovat
PetaM
Jaká Lucka zase? Lucka žádný TŠ hrát nebude, protože letos nevyhrála žádný International. A Moskva je Premier ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jaky disssssssssssssss :O :DDD
Reagovat
PetaM
Cože to? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale nič :D že to bolo dobre :D :D
"Lucka žadny TŠ hrat nebude..."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petruška má chlapika! je to hokejista Meindl :)
Reagovat
smazaný uživatel
you dont say, blesku
Reagovat
sprchon
Nemá se Karolíně ještě odečíst 30 bodů z loňského OF v Lucemburku. V tom případě by letos na TŠ nestačilo ani to SF z Moskvy. Pokud to tak není a pokud jí nebudou omezovat ty křeče nebo cokoliv jiného, vidím příští týden semifinále jako dost reálné. A jestli se nakonec dostane v Race před Samanthu, tak už jí může z TŠ vyšachovat jedině Lucka v případě titulu (což by bylo krásný) nebo Světlana, která by se musela dostat dál než Kája.
Reagovat
VlS
Nemá, nemá ho započtený v 16 nejlepších výsledcích.
Reagovat
sprchon
No jo, to mě vůbec nenapadlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím , ale někde jsem četl , že Lucka už nemůže , že Moskva už není ta 280 nebo ten který se počítá.
I když bych rád viděl Lucku .
Reagovat
blixa
Je to tak. Moskva je premier, ten se nepočítá.
Reagovat
sprchon
Máš pravdu... taková zrada :/ :D
Reagovat
smazaný uživatel
už sa neviem dočkať ďalšieho týždňa :)
Singapur!
Serena, Petra, Genie, Maria
opäť v akcii :)

ďalší týždeň
Sofia! :)
Cibuľa , dúfajme, že aj Karolína! :)

a cez víkend
FedCUP!
Češky :) Petra , Lucka :)
Reagovat
smazaný uživatel
změna rakety před posledním turnajem sezóny?

https://twitter.com/Petra_Kvitova/status/521297201306542081
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že ta holka střídá věcí docela dost:DD
Reagovat
EllNino
jsou jiný, mně se zdá akorát jinej design :)
Reagovat
Jabadu
Zdá se mi, že to má menší hlavu. Ale třeba se bude lépe trefovat k čarám.
Reagovat
smazaný uživatel
Se stejným typem rakety hraje Roger, dobrá volba.:D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Karolíně, přeju jí, aby v příštím roce vyšplhala co nejvýš a sbírala tituly, ať máme další hráčku mezi elitou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Kamillu již druhé finále prohrané z mečbolu... To snad nezažil ani největší finálový smolař J. Benneteau.
Karolína se letos nesmírně zlepšila, zasloužila by si za to nějaké ocenění. Poslal bych jí hlas :-)

Jinak jsem jediný, komu Karolína hodně připomíná L. Davenportovou?
Reagovat
blixa
Figurou, že jo ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No měl jsem na mysli spíš herní styl a vůbec to s jakým klidem ty rány rozdává a jak na kurtu celkově působí. Úplná Lindsey :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těm, co tu včera psali, že Allertovou nepovažují za nějaký výrazný, talent, nebo spíše, že ten posun za rok nebyl tak velký.... Denisa, byla víc jak 6 měsíců zraněná, měla problémy s achylovkou.. Prakticky tenis nehrála půl roku.. Takže já ji jako úspěch beru!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
máš špatné info, měla problémy s ramenem. Sama říkala, že proto hodně trénovala fyzičku a to ji ASI posunulo tam, kde teď je .-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se omlouvám.. Spletl jsem si to s někým.
Reagovat
freeteepek
Velká gratulace Karolíne! Vsadil jsem na ní pětikorunu a nakonec z toho byl v kombinaci kurs 40:1, takže dobrý. Zase mám co prohrávat:-)
Vyhrát finále z mečbolu "down" se cení dvakrát! Zlepšit určitě má ještě co, ale to nejdůležitější je hlava a tu má teď Karolína v takové kondici, že by jí mnohé starší a zkušenější hráčky mohly závidět. Předpokládám, že si teď bude chtít odpočinout a vyléčit zranění. Potom hurá na Fed Cup, Němky už se třesou!
Ještě k předchozí debatě. Mě jsou sympatické především Češky, které hrají dobře. Pochopitelně, že když tenistka i dobře vypadá, je to její plus, ale třeba takové Šarapovové to v mojích očích vůbec nepomůže. Karolína je introvert, takže to má se získáváním fanoušků horší. Taky to její tetování může spoustě lidem vadit. Ani mě se nelíbilo, ale už si na něj začínám zvykat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě vždy rozesměje, jak lidi vše zjednodušují :-) Proč zrovna Plíšková by měla být introvert, vy ji snad znáte jakým způsobem komunikuje, jak se chová? Neberu na hřišti, jsou hráči (nebo herci) kteří na hřišti nezvařou hubu, hážou rukama a v civilu jsou pak jak mouchy sežerte mě.
Reagovat
blixa
Tak říká to o sobě sama ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
OK :-)
Reagovat
VlS
Peety, jednak to o sobě říkala sama, jednak je i z projevu na kurtu, v rozhovorech a podobně dost dobře poznat, kdo he introvert a kdo je extrovert.
Mimochodem před časem jsem četl nějakou studii, že v tenisu je převažujíci většina introvertů, pro extroverty tenis není dost atraktivní, nemají v něm možnost se družit, jak ze své podstaty potřebují.
Reagovat
blixa
Tomu bych i věřil. Ze špičky mi jako extrovertka přijde snad jen Karolajn.
Reagovat
VlS
Možná i Na Li
Reagovat
blixa
Jasně, myslel jsem z těch stále aktivních.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s těmi tenisty je to zajímavá úvaha, a asi na tom něco i bude. Ale nelze to asi brát za jasno věc. Já jsme taky spíš extrovert, mám rád společnost, ale na druhou stranu jsem i dost individualista, mám rád větší volnost, ač umím být loajální ke kolektivu, nejsem stádovitý typ. Ono je vše takový pestřejší.
Reagovat
EllNino
Denča Allertová vyhrála nad Kačkou Vaňkovou 7:6 6:4 a postoupila poprvé v karieře do 3. kola kvaldy, zejtra si teda o hlavní soutěž zahrajou Katka Siniaková, Denča i Lucka Hradecká :)
Reagovat
smazaný uživatel
Denča je nejlepší!!!
Reagovat
tommr
v kvaldách vesměs dobrý výsledky jen ta Bára Krejčíková mě hodně zklamala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bára hraje fajn, ale vše chce svůj čas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Báru furt trénuje Novotná?
Reagovat
smazaný uživatel
ano
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa Allertová porazila svou krajanku Vaňkovou a postoupila do finále kvalifikace! Super ! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se můžu vyjádřit...moc nechápu, proč se o Karolíně mluví jako o "nesympatické hráčce". Mě naopak přijde velmi zajímavá. Je to inteligentní holka, na nic si nehraje, nepředstírá felešné sympatie, nerozdává polibky, nedělá si každý druhý den "selffís" kde zrovna je a co jí apod. Na kurtu mi přijde v pohodě, emoce nedává najevo...jen v krajním případě a vypjatých chvílích (podobně jako Roger), občas se může zdát že něco vypustí (opět jako Roger)...to není důkaz lenosti ani nezájmu o výsledek, někteří hráči jen prostě jinak přemýšlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co na té fotce je trofej?
Reagovat
freeteepek
Trofej je to uprostřed, ale musíš ještě pořádně zabrat:-)
Reagovat
misa
:-D
Reagovat
gedzitka
:-DDD
Reagovat
pockerface
tak dnes to byly nervy.Z 5:1 na 6:5,přiznám se,že jsem Karolíně už moc nevěřil.Ke konci se téměř nehýbala a spoléhala jen na podání.Naštěstí odvrátila metčbol a v TB jí zachránilo podání a chyby Kamily.Jinak samozřejmě Karolíně gratuluji a snad jí to takhle půjde i příští rok a chytí se i ségra.
Reagovat
pockerface
oprava na 5:6
Reagovat
re.dihel
Můžu se zeptat, proč Sport.cz kopíruje části článku TENISPORTÁLU nebo to je naopak?
Reagovat
Fandina
Dole pod článkem je napsáno ČTK a to je tisková agentura, od které si ostatní novináři kupují informace o sportovních i ostatních událostech a ty si potom různě upravují.
Reagovat
re.dihel
Díky, ale trošku mě mrzí proč nepíší své články :/
Reagovat
Fandina
Oni je také píší, třeba když jsou na zápasa, tak mohou napsat článek celý, ale když tam nejsou, nejsou na tam pořádaných tiskovkách, nejsou na místě, tak používají, kupují informace od těch, co tam jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vůbec nějaký český hráč/ka, které se tak nějak fandí? Vždycky mi příjde, že soupeřům se fandí víc... leda, když se Štěpec zblázní a hraje svou topku, tak se diváci můžou zbláznit..

Píšu to sem, protože i dneska diváci tlačili spíš Giorgi..
Reagovat
lars
Mozna tam bylo vic italu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak těch diváků tam bylo dost, nějakých +- 15 italů je vcelku jedno.. :D Věřím tomu, že kdyby Petra Cetkovská byla dejme tomu v top 10, tak by byla hodně oblíbená.. takhle není tak na očích :D
Reagovat
vojmut
:D
Reagovat
tommr
neutrální diváci většinou fandí tomu slabšímu a to byla dneska Giorgi. Giorgi je navíc o hlavu menší než Karolína a to u většiny lidí vyvolává podvědomě sympatie ... :)
Reagovat
Davor1
Camila nebola herne slabšia, práve naopak, jej tenis vyvoláva omnoho viac sympatií ako servis tenis Plíškovej, ktorá navyše celkovým výzorom, správaním aj hrou veľa sympatií nevzbudzuje...tiež by som fandil Camile, keby som tam bol ako neutrálny divák...
Reagovat
EllNino
ale notak ...jakejpa servis tenis, ať se Karolína chová na kurtu jak chce, rozhodně lepší než potrhlej otec, kterej vypadal, že mu zachvíli mozek vystřelí z těch jeho kadeři :)
Reagovat
tommr
no ten její fotřík je opravdu číslo. Vypadá jakoby měl na hlavě paruku, kterou našel někde na smetišti ... :)
Reagovat
George_Renel
Je to takový trochu přestárlý hipík. Ale s takovou dlouho nevydrží:-).
Reagovat
Davor1
ten starý mi tiež prišiel smiešny, ale to je jedno...Plišková je proste taká nijaká, nevzbudzuje vo mne žiadne pozitívne pocity ani po hernej stránky, ani po osobnostnej...
Reagovat
EllNino
vždyť jo, ale tak 100 lidí ...
Reagovat
George_Renel
Věř mi, že tvé pocity jsou jí zcela a úplně ukradené.
Reagovat
Davor1
to ti verím, rovnica platí obojstranne :-)
Reagovat
darek.vrana
A hlavně je to Češka, viď? ;-)
Reagovat
VlS
Tak fandili tý, co byla dole
Reagovat
Davor1
Neviem, vaši tenisti mi prídu ohromne nesympatickí, predovšetkým Berdych, Rosol a Plišková. Naopak Lucka je super, tej jedinej fandím...
Proti Berdychovi fandia diváci vo väčšine zápasov, nech už proti nemu hrá ktorýkoľvek iný top hráč, za tie roky si nespravil najlepšiu povesť...
My sme na tom ale podobne, Cibuľková, Kližan a Lacko tiež nebudú mať veľa fans...
Reagovat
smazaný uživatel
konečně někdo, kdo pochopil co jsem napsal.. dík :p Vy jste měli Hantuchovou, ta byla před lety dost v kurzu, stejně tak naše Vaidišová... Kvitovka má fanoušků dost, ale to má asi každý, kdo vyhrává turnaje pravidelně (i grandslamy) .. jinak když se na to podívám tak nějak "objektivně", tak spolu s Kerber je z top 10 taková nejmíň záživná
Reagovat
smazaný uživatel
ano "objektivně" v uvozovkách. Ve skutečnosti je Petra herně jedna z nejzajímavějších hráček. Jenže ono je to hlavně o tom, jak hráčka vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o sympatiích, vystupování, předváděné hře, emocích na kurtu, emocích mimo kurt, vyjadřování v interviews, aktivita na sociálních sítích a tzv. fan-servis (ano, tady platí rovnice čím hezčí holka a čím víc fotek, tím víc potenciálních fanoušků..) a dalších milión věcí... takže tak, i pěkné hráčky/hráči můžou být neoblíbené..
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a zrovna Kerber, kterou jsem uvedl po boku Petry, mi příjde pěkná... a to vlastně i Petra .. :p
Reagovat
misa
Petra vypadá špatně?
Reagovat
smazaný uživatel
to neříkám.. mně se líbí moc. Ale můj vkus nekoresponduje s vkusem mas.
Reagovat
misa
Mně taky a vkus mas většinou není moc dobrý.
Reagovat
Davor1
presne tak, Petra je taký neutrál podobne ako Angie, má menej fanúšikov ale aj menej odporcov, úplný opak Sharapovej či Azarenky.
Daniela bola pred rokmi dosť obľúbená, veľmi rýchlo ale vypadla zo špičky a tak aj záujem o jej osobu dosť klesol a momentálne je už dávno za zenitom, takže už nie je tak v kurze. Nicol sa mi veľmi páčila, nielen herne, sklamalo ma, keď skončila tak mladá, podobne ako Hingis...
Stále však máte Lucku a aj Petra Cetkovská je sympatická, podobne ako u nás Čepelová a Schmiedlová.
Horšie to máme u mužov, nemáme jediného hráča na ATP úrovni, ktorému by sa dalo fandiť, Kližan s Lackom sú atrapy s oveľa väčším egom ako výkonmi a ani u vás už Štepánek nie je herne to, čo býval...Berdych s Rosolom sú stratené prípady a zdá sa, že ani Veselý nejako veľa fans mať nebude :/
Reagovat
VlS
A copak ti ta Karolína udělala? Mě je na ní naopak sympatický, že je úsporná na gesta, neksichtí se, hraje potichu a nezdržuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti na to má jako napsat? Sympatie jsou subjektivní, mě třeba není sympatická Jankovič, Svitolina, Venus, Kuznetsova.. a to mi nic neudělaly
Reagovat
VlS
A ty jsi jeho mluvčí?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem logicky uvažující člověk
Reagovat
VlS
Tak bys měl logicky nechat odpovědět toho, kdo je tázán
Reagovat
Davor1
tak teda odpoviem :D
ktorá z vašich hráčok je tebe najmenej sympatická? stavím sa, že to bude práve Plišková...
u mňa je to kombinácia jej hry a osobnosti, nemá nič, čím by ma zaujala, navyše to nevkusné tetovanie...proste mi nereže...ale nie žeby som ju nemal rád (ako Sharapovu napríklad), len mi nie je sympatická...
Reagovat
lars
Asi jsi moc narocny.
Videl jsi dnes jeji posledni zahrany micek ?
Reagovat
blixa
Já mám naopak Plíšče rád, asi proto že mi jsou sympatický introverti, který se nevztekají ale ani nemají furt hubu od ucha k uchu ;-)
Reagovat
VlS
Já mám k našim holkám pozitivní vztah obecně, sympatická mi není ubrečená Terka, ale zas bych to necharakterizoval tak vyhraněně, že je mi nesympatická, mám ji v kategorii " je mi fuk".
Kdybych měl o někom říct, že je mi nesympatickej, tak k tomu musím mít důvod.
To je třeba u Marie řev a zdržování na servisu, obojí mě štve, ale štve mě a nedovolím si to charakterizovat, že všeobecně vyvolává antipatie, tak jako to ty píšeš o Tomášovi a Karolíně.
Chování Karolíny na kurtu je ze sportovního hlediska vzorný, nedělá posunky a gesta, neřve, hraje bez prodlev, nedohaduje se s rozhodčími, je ukázněná. Prakticky ze stejnejch důvodů mám moc rád Lucku. Chápu, že introverti si hůř získávají sympatie, ale nechápu, kde se bere antipatie, kterou inzeruješ.
Reagovat
Davor1
tak antipatie u mňa vyvoláva Berdych a Rosol, Plišková mi len nie je sympatická, to je rozdiel, zle som sa vyjadril.
Máš pravdu, že čo sa týka vystupovania na kurte, tak jej niet čo vyčítať, mne osobne sa proste nepáči jej štýl hry, u žien mám rád úplný opak, niečo ako v minulosti Higis, Henin, teraz Simona Halep...a tiež mi nie je sympatický jej flegmatický výraz za akéhokoľvek stavu, ako osobnosť pre mňa nie je ničím zaujímavá, ale to má každý individuálne, je možné, že osoba, ktorá sa nepáči tebe sa bude páčiť mne, takže je vlastne táto debata v konečnom dôsledku nezmyselná :-)
Reagovat
VlS
Tetování se mi nelíbí na nikom, ale do antipatií je nepřenáším. Třeba z Američanek mám vysloveně rád divokou Bethanii, ta je taky potetovaná a víc a barevně. Co bys dělal mezi Maory na NZ?
Reagovat
blixa
Ti by ho rituálně sežrali, až by jim začal kritizovat tetování :D
Reagovat
Davor1
medzi Maormi na NZ by som nerobil asi nič, podobne ako Maor nerobí nič medzi nami na Slovensku :)
Ale zrejme by som sa prispôsobil, ako by správne menšina mala...
Reagovat
misa
Maorů máte málo, zato Indů požehnaně.
Reagovat
Davor1
asi tak a nie je to dvakrát príjemné :/
Reagovat
smazaný uživatel
jo Bethanie je super. Jinak všeobecně americké hráčky považuji za osobnostně nejpříjemnější. Nevybavuju si Američanku, která by mi byla nějakým způsobem nesympatická.
Reagovat
Davor1
Bethanie je v pohode a u nej to tak nejako aj patrí k imidžu, ináč si ju ani neviem predstaviť ;)
Reagovat
lars
Berdych ztratil nejake sympatie zbytecnym hadanim se s rozhodcimi.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to píšeš? Proč se Tomášovi vyčítá, že se občas hádá? Neříkám, že to není blbý, ale někdy je v právu, někdy ne. Ale pokud vím, není to každý zápas a oproti jiným nemá žádná trapná gesta nebo mlácení raketou, posunky k divákům atd. Když ho někdo nemá rád, pořád si bude něco nacházet, ale u Tomáše se pořád tahá ta samá věc a pořád dokola, že není oblíbený a bla bla bla. A když Nolemu rupnou nervy a chová se jak trubka, i Roger měl svoje období, to nikomu nevadí? Kupodivu dost lidí nemusí Cibuli a mně zrovna nějak extra nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
S Berdychem nesouhlasím, ten nesympaticky fakt působí (já ho mám rád, ale chápu, že dost lidí ho nemusí.. hlavně cizinci, že..) .. jinak s Cibulí souhlasím, já jí mám dost rád a docela mě překvapuje, že se na ní tady tak kydá.. i když to bude asi i tou aktuální formou :p
Reagovat
Davor1
V tom hádaní sa s rozhodcami je ale Berdych úplný expert, žiadny iný top hráč (Fogniniho nepočítam) to nerobí tak často a hlavne, v tak neopodstatnených prípadoch a tak arogantným spôsobom.
Možno si nepamätáš niektoré jeho ironické gestá smerom k divákom, to mu tiež nepomáha a bude sa to s ním vliecť stále.
Nole má občas negatívne prejavy, ale ten to vyváži množstvom pozitívnych prvkov ako jeho šoumenstvo, fantastická hra, uznanie súpera, štýl, akým berie prehry... Roger je všeobecne obľúbený hráč už roky... Nadal má veľa negatívnych čŕt, ale má toľko fanúšikov, že je to v podstate jedno. Berdych je pre mňa z tej špičky jediný, u ktorého prevažujú negatíva nad pozitívami...
Reagovat
George_Renel
Takový Murray je ze špičky a na kurtu se chová rozhodně hůř než Tom. Naposledy to ukazoval tento týden. A to nemluvím o Gulbosovi a dalších...
Reagovat
Davor1
neviem, žeby sa choval horšie, nevšimol som si...neviem o tom, žeby mal na rováši nepodanie ruky súperovi po zápase ako Berdych alebo to gesto divákom v Madride po porážke Nadala...
Gulbis okrem desiatok rozmlátených rakiet mi príde celkom v pohode, a aj tie rakety rozbíja len svoje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud chceš vidět víc negativ než pozitiv, budeš je vidět. Tomáš není typ šoumena, jako Djok, je introvert, už to tady bylo několikrát psáno, ale to neznamená, že je špatný. Když si vezmeš, kolikrát se hádá s rozhodčím v poměru s jeho zápasy, zas tak hrozný to není. VIS sem jednou dal video, jak se Rafa nebo Roger dohadovali s rozhodčími, hlavně Rafa, ale to se nějak zapomnělo, že? :) Já ti názor neberu, mně nevadí, že Tomáš nedělá show na kurtu, nezjištuju, jestli má víc fandů než Novak apod. a je mi to jedno. Pro mě je to moje Nr.1 i s chybami, které má. A myslím, že jimi se nějak zvlášť neliší od jiných hráčů. Ale znáš to pořekadlo o holi ne? :)
Reagovat
Davor1
Ale je úplne pochopiteľné, že keď niekomu fandíš, tak ho vnímaš ináč, menej objektívne, negatíva zľahčuješ atď...expert na toto je Monty, pre ktorého je napr. Sharapova bohyňa a dokáže všetky jej negatívne stránky nie len že obhájiť, ale on ich dokonca obráti v jej prospech :-D
Každý to vnímame ináč, pre mňa je Berdych najmenej sympatický hrač z top10, pre niekoho iného nemusí byť...stavím sa ale, že keby sa robila anketa po celom svete, tak obsadí popredné priečky...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je zase nejvíc nesympatický Rafa a pak Můra. Anketu klidně vypíšu, obejdu fanoušky Berdi a budeš zírat, kolik lidí ho má rádo :D:D
Reagovat
George_Renel
Nepodání ruky Almagrovi v daný moment chápu a schvaluji. Že udělal před deseti lety gesto k divákům, kteří ho ponižovali mi nevadí též. Nebyl to žádný fakáč, jako od jiného, ale normální gesto psst. Když půjdeš deset let zpětně najdeš takových věcí mnoho a u všech. Třeba taková Serena co si dovolila k rozhodčí...... Ale kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, jak mu Almagro mířil míč na hlavu, ale dal to mimo tělo ve výši lehce nad pás.:))) Mimochodem - o pár dní později z podobné pozice berdycha prohazoval a berdych míč umístil. Ryze pro info, pokud nechci hrát, krýt celý kurt vč.oblasti těla, tak se točím zády.
Reagovat
George_Renel
S tím, kdo úmyslně píše příjmení malým písmenem se nemám o čem bavit......
Reagovat
VlS
Myslíš, jak na ni řvala, že ji zabije? Na You tube je fůra videí, kde RF řve na rozhodčí, David Ferer napálený míč do diváků, atd atd. Nadávat Tomovi je asi móda, nevím, že by se choval nějak arogantně, Rosol je trochu jinej případ. To, jak bere prohry by mohl bejt příklad pro mnohé RF počínaje. Je to o tý holi.
Reagovat
EllNino
Pokud vím, tak Camilla hrála 2 finále a v obou měla mečouna, kterýho nakonec nevyužila ...to je docela krutý :)
Reagovat
tommr
krutý by bylo kdyby Karolína ztratila tenhle zápas ze stavu 5:1 ve třetím ... :)
Reagovat
VlS
Copak, lituješ jejího taťku? Čekal jsem, kdy mu budou volat houkačku. Vtipný bylo, jak zavíral oči a schovával hlavu:-)
Co jí příště piradí?
Reagovat
misa
Jako příznivec Lucky Šafářové se už začínám obávat o její post české dvojky. Doufám, že Lucka pořádně zapne, a to hned příští týden v Moskvě. Příští rok mezi K. a L. bude asi velký boj o to, která bude na žebříčku výš.
Reagovat
blixa
Když budou obě v TOP 10, tak mi bude celek jedno která je vejš ;-)
Reagovat
blixa
"celekm" :D zatracený mobilní klávesnice
Reagovat
blixa
a dost !!! :D
Reagovat
tommr
my ti rozumíme ... :)
Reagovat
misa
Ale česká jednička musí zůstat stejná :-)
Reagovat
blixa
Tak to je jasná věc, o tom žádná !!!
Reagovat
tommr
kdyby česká jednička byla zároveň i světová jednička tak by mi to bylo taky jedno která to bude ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Tak to si naprosto nemyslim. S tim co Karolina hraje se dostane mozna do dvacitky a to bude jeji maximum. Uz ma uderovou jistotu a podani je smrtici. Ale chytrejsi souperka ji rozbeha a holka ma utrum.
Lucka bude jeste hodne dlouho stabilni dvojkou.
Reagovat
misa
Vendulko, já vím, ty Karolínu nerada :-) Pohyb může ještě vylepšit.
Reagovat
smazaný uživatel
no bude taky záležet na Lucce. Udržet pozici, jakou momentálně má, nemusí být vůbec jednoduché.
Reagovat
VlS
že Karolína vypustila gem na 2:5 a vrátila Camilu do hry, myslím, že to byla trochu taktická chyba. Tohle umí Serena a Marie, když se soupeřka topí, tak jí ještě šlápnout na hlavu.
Reagovat
tommr
jj Karolína po tom druhým brejku začla vypouštět hry na returnu a spoléhala se zřejmě na to, že to bez problémů doservíruje. Málem se jí to nevyplatilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem ke dvoum extra ranařkám jsem čekal bitvu, ale Karolíně jsem věřil. Tak teď Moskva, ale obávám se, že Karolína nenastoupí.
Reagovat
sosna
nastoupí, dlouhé šňůry zápasů zvládá a svědčí jí, pokud bude stehno ok...
Reagovat
tommr
bude to nejspíš její poslední letošní turnaj tak doufám, že se přemůže a nastoupí ...
Reagovat
blixa
Asi to zkusí, ale nevím jestli to bude víc jak na jeden zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám , že do Moskvy pujde hrát chci ji vidět na turnaji šampionek
Reagovat
blixa
To už je prakticky bez šance, vzhledem k tomu že Sam vyhrála.
Reagovat
kohlik
ale psali že stosurová ale nejspíš turnaj šampionek vynechá pokud by se tam dostala
Reagovat
VlS
Kdo to psal? Proč by to dělala? Singapur má z domu za rohem ( pár dní veslování)
Reagovat
SubOptikT
To není v Singapuru, ale v Sofii, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Sofiie , Singapur je turnaj mistrin .
Reagovat
vendulkabendulka
Par dni veslovani navic, detailisto :D
Reagovat
SubOptikT
Nabušená Sam tam doplave za týden, na co vesla? ;)
Reagovat
blixa
No právě, tam by veslovala sakra dlouho, i když je vymakaná ;-)
Reagovat
VlS
Pravda, chybka se vloudila.
Reagovat
blixa
Aha, tak to jsem nezaregistroval.
Reagovat
sosna
175 bodů může dát v Moskvě v pohodě
Reagovat
VlS
V pohodě je dojít do SF, to zas tak úplně v pohodě není :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No je i není stačí ji finále a myslím , že to má jistý .
Protože kdyby vyhrála tak by šla možná na 19 podle toho jak by hrála Cornet , ale na 20 určitě a kdyby vyhrála dostala by se jistě před Muguruzu o 317 bodů a před Stosur o 235 bodů , ale kdo zaručí , že se dostane do finále zvlášt když je asi zraněná.
Reagovat
Paseka
...a pokud ne, tak přístí rok bude na Masters !! :-)
Reagovat
tommr
doufejme, že to zranění není tak vážný, aby kvůli tomu Karolína nemohla v Moskvě hrát ...
Rozlosování Moskvy je dost zajímavý - ve čtvrtfinále by klidně mohlo dojít k opakování dnešního finále ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Tipuji ze do Moskvy pojede ale hned v prvnim zapase vypadne nebo skrecuje. To zraneni mi prijde bolestive a hodne limitujici, nevim jestli se stihne dat do poradku.
Reagovat
mikimaus321
KAROLÍNO málem mě trefilo,ale perfektní výkon
Reagovat
smazaný uživatel
Byly to fakt nervy co ty hráčky musí zažívat by mě fakt zajímalo , když nervy byly jenom se na to dívat .
Reagovat
Paseka
Gratuluju Karoline. Konec zvladla bravurně. Po totálním kolapsu z 5-1 ve třetím jsem myslel, že ten závěr neustojí. Ale podařilo se a to je suuuuper.
Reagovat
sosna
uff...to byly nervy...Gratulace Káje. Kamila musí být hodně zklamaná, k dokonalému obratu chybělo jen maličko.
Reagovat
vendulkabendulka
Pekne a ubojovane i pres zdravotni potize. Ale mohli ji krome tenisu naucit i zakladni pravidla slusnosti. Napriklad podekovat souperce a pozdravit publikum. Chova se jak slepice.
Reagovat
kada.tom
tak s Giorgiovou si klasicky podaly ruce u sítě, rozhodčí taky podala ruku ... myslím, že se s publikem pozdraví a poděkuje mu při proslovu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
všim jsem si taky že to není její zvyk děkovat divákům i tak gratulace, přes zranění to dokázala dotáhnout do úspěšného konce
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to publikum v Linci ani nebylo tak výborné. Fandilo jen tak na oko. V Soulu to byla jiná kapacita. A tu síťku chci příští rok vidět napnutou jako strunu.
Reagovat
vendulkabendulka
Uz jsem jim volala, pristi rok to bude v poradku. Omlouvaji se ti a posilaji pisnicku :)
Reagovat
UnrealTom
je to tam byli to nervy zbytečně si to Karolína zkomplikovala, ale dala to!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist