Plíšková se proti Krejčíkové oklepala z kanára, ani dvě výhry ale na postup nestačily

14. 11. 2021, 23:19
Aktuality 119
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková v mexické Guadalajaře zdolala 0-6 6-4 6-4 krajanku Barboru Krejčíkovou a skupinu na Turnaji mistryň odehrála počtvrté v řadě s bilancí dvou výher a jedné porážky. Tentokrát to ale na postup vinou horší procentuální úspěšnosti vyhraných setů nestačilo, druhé místo obsadila Španělka Garbiñe Muguruzaová díky výhře nad jistou postupující Anett Kontaveitovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková zahájila Turnaj mistryň ve středu třísetovou výhrou nad Garbiñe Muguruzaovou. Pak ale prohrála s Anett Kontaveitovou, která ji dorazila 'kanárem', a dalšího 'kanára' utrpěla na úvod dnešní souboje s krajankou Barborou Krejčíkovou.

Statistiky zápasu
Krejčíková - Plíšková
4 esa 11
8 dvojchyby 12
63 %
1. podání 'in' 63 %
65 %
úsp. 1. podání 66 %
61 %
úsp. 2. podání 42 %
4/11 brejkboly 3/8
92 celkem bodů 86
čas: 2:07

Plíšková odešla do šatny a po návratu získala první hru druhé sady čistou hrou, čímž přerušila sérii celkově 14 prohraných gamů. Výměny začaly být vyrovnanější, přesto Plíšková prohrávala 0-6 a 2-4 a čelila brejkbolu. V desetiminutovém gamu ale nakonec uspěla, Krejčíková jí v dalších dvou gamech pomohla pěti dvojchybami a zkušenější Češka si ziskem čtyř her v řadě vynutila třetí set.

I v rozhodujícím setu byla dlouho blíže výhře Krejčíková. Brejkbol ve čtvrté i další dva v deváté hře ale Plíšková odvrátila a když zvýšila na 5-4, tak si v předklonu zakřičela "Pojď!" Při podání Krejčíkové si vypracovala tři mečboly, při třetím uspěla.

"Už jsem si myslela, když mě ve druhém setu brejkla, že je konec, ale jsem na sebe pyšná, že jsem bojovala a nedala jí nic zadarmo. Na konci jsem si výhru zasloužila," řekla Plíšková na kurtu. "Moje podání bylo dobré i špatné," komentovala svých 11 es a 12 dvojchyb.

"Jsem hodně zklamaná, ale hrála jsem dobře a bohužel prohrála, tak to je. Nevyužila jsem svoje šance, proto jsem neuspěla. Takhle to je jednoduché," hodnotila Krejčíková.



Plíšková, v 29 letech nejstarší a s pěti účastmi nejzkušenější účastnice letošního ročníku, hrála na Turnaji mistryň popáté v řadě a počtvrté v řadě odehrála skupinu s bilancí 2 výher a 1 porážky. Tentokrát to ale na postup ze skupiny nestačilo a semifinále z let 2017, 2018 a 2019 nezopakovala.

Naději měla až do poslední výměny závěrečného zápasu skupiny Teotihuacán, v němž potřebovala jakoukoliv výhru již jisté vítězky skupiny Anett Kontaveitové proti Garbiñe Muguruzaové. Estonka ale prohrála 4-6 4-6 a druhé místo obsadila díky lepší procentuální úspěšnosti vyhraných setů Španělka.

"Mám čisté svědomí, že jsem pro postup udělala všechno. Vím, že kolikrát stačilo jedno vítězství, takže když nestačí dvě, tak bohužel, silná skupina. I takové jsou osudy," řekla Plíšková.

Rozhodující zápas sledovala stejně jako většinu duelů v turnaji. "Prožívat to nebudu, protože jednak to nemůžu ovlivnit, jednak jsem přežila horší věci než nepostoupit ze skupiny," řekla Plíšková po zápase s Krejčíkovou. "Samozřejmě bych si moc přála, aby to dopadlo, protože si myslím, že si postup zasloužím už jen za to, jak jsem otočila zápas (s Krejčíkovou). A kdyby postoupila Muguruzaová, kterou jsem porazila, tak by mě to štvalo, ale jsem připravená na všechno."

Plíšková si letos třikrát zahrála finále. V květnu na antuce v Římě, v červenci ve Wimbledonu ani v srpnu v Montréalu ale nezvítězila a poprvé od roku 2012 tak nezakončí sezonu se ziskem alespoň jednoho titulu.

25letá Krejčíková, vítězka Roland Garros, hrála dvouhru na Turnaji mistryň poprvé v kariéře, ale ve skupině prohrála všechny tři utkání. V Guadalajaře ale pokračuje ve čtyřhře s Kateřinou Siniakovou, s níž mají po dvou zápasech jisté semifinále.

"Teď se budu soustředit na čtyřhru a nechám tam všechno, abychom získaly trofej. To je teď můj cíl," řekla Krejčíková, se Siniakovou letos vítězky Roland Garros i olympiády.

České tenistky hrály na vrcholu sezony podesáté za sebou, ale na titul ve dvouhře čekají o triumfu Petry Kvitové v roce 2011. Finále si naposledy zahrála Kvitová v roce 2015.



28letá Muguruzaová startuje na Turnaji mistryň počtvrté a poprvé od roku 2017. Postupem do semifinále vyrovnala svůj nejlepší výsledek ze svého debutu v roce 2015. 

O premiérové finále se bývalá světová jednička a dvojnásobná grandslamová vítězka Muguruzaová utká s v prvním vzájemném zápase s krajankou Paulou Badosaovou, jež v soutěži debutuje a už po dvou duelech má jisté první místo ve skupině Chichén Itzá.

Dvě Španělky jsou v semifinále Turnaje mistryň poprvé v historii. Před Muguruzaovou a Badosaovou byla mezi kvartetem nejlepších už jen Arantxa Sánchezová-Vicariová v letech 1989 a 1993.

"To je úžasné, ani jsem tuto historii  neznala. V roce 1993 jsem se narodila. A je skvělé, že mezi čtyřkou nejlepších jsou dvě Španělky. Je to důkaz toho, že Španělsko má velkou tenisovou úroveň a výbornou školu," uvedl Muguruzaová.

Turnaj mistryň se letos koná po roční pauze a mexická Guadalajara zřejmě jen jednorázově nahradila na poslední chvíli čínský Shenzhen. Hraje se v nadmořské výšce přes 1500 metrů a poprvé po 11 letech pod širým nebem.

• TURNAJ MISTRYŇ 2021 •
Guadalajara / Mexiko, tv. povrch, 5.000.000 dolarů
nedělní výsledky (14. 11. 2021)
• Dvouhra •
Skupina Teotihuacán
Kar. Plíšková (3-ČR) - Krejčíková (2-ČR) 0-6 6-4 6-4
Muguruzaová (6-Šp.) - Kontaveitová (8-Est.) 6-4 6-4
Pořadí skupin
• Čtyřhra •
Skupina Tenochtitlán
Stosurová/Shuai Zhang (5-Austr./Čína) - Aojamaová/Šibaharaová (2-Jap.)  4-6 6-3 10-7
Melicharová/Schuursová (4-USA/Niz.) - Juraková/Klepačová (7-Chorv./Slovin.) 6-4 3-6 10-2
Pořadí skupin
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

119
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když chce někdo postoupit musí vyhrávat. Jinak nepostoupí. Ty malý český úvahy jak proklouznout a všechno přechytračit prostě nevyšly. Když se někdo sníží k těmto úvahám, je jasné že soupeř na to má.smilesmile
Reagovat
Torn
Muguruza má s tím TM víc štěstí než rozumu. Jako hráčku jí mám rád, ale už jenom ta kvalifikace, kde v Chicagu nemusela nastoupit k dvěma zápasů a turnaj nakonec vyhrála (je otázkou, jak by si jinak vedla). Další štěstí pro ní je, koho dostala do skupiny. Polomrtvou Báru, lehce demotivovanou Anett (narážka na poslednízápas) a Karolínu, která nesmyslně prohrála první set s Muguruzou. Je to škoda, ale co no.
Reagovat
smazaný uživatel
to je realita. A Gábi za to nemůžesmile
Reagovat
Faby
Šťastie praje pripraveným!
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
com
smile To teda Kontaveit pekne posrala.. Doufam, ze to vypusteni zapasu jeste pekne pociti.. Kdyz Mugu ani ne pred mesicem povolila pouze 2 gamy a ted ji ani nebrejkla, trosku divny.. smile Megera jedna smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Když se někdo fláká tak ať se fláká dál.smile
Reagovat
makro99
No dva kanáry v řadě na masters... to asi bude aspirovat na nějaký zápis; řek bych, že naposled se to povedlo Gastonu Gaudiovi někdy 2007 nebo 2008..:)
Reagovat
makro99
Karolina měla letos velkou smůlu na pořadí zápasů; byť to herně nebylo ideální, vyhrála dva zápasy a ten s Mugu byl typický zápas o 2. místo ve skupině, Bára byla poslední, Anett jasná jednička... obdobně jako ve druhé skupině postupový zápas Sabalenka/Sakkari; tam už případná porážka Badosy vůbec nic neřeší; tady se ta konstelace bohužel sešla takhle blbě...:(
Reagovat
tommr
Karolína měla letos na TM nehoráznou smůlu, protože dva vyhraný zápasy ve skupině obvykle bohatě stačí k postupu. Postoupit se dá občas i s jedním vyhraným zápasem - viz třeba Cibulková která pak dokonce celej TM vyhrála ...
Rozhodujícím faktorem bylo to, že pro Kontaveitovou byl poslední zápas vlastně nadbytečnej a tomu i odpovídal její výkon a nasazení. Zatímco proti našim se mohla na kurtu přetrhnout tak v zápase s Muguruzou tam sázela několikametrový auty jak na běžícím pásu a vůbec se nesnažila se zápasem něco udělat. Doufám jen , že se jí to v semifinále vymstí ...
Reagovat
Alien
Nemyslím si! Pevně věřím ve finále Konta - Kotatko, kde si to opět rozdají za plného nasazení!
Reagovat
tommr
pokud k tomu opravdu dojde tak bude určitě zajímavý pozorovat jak se bude lišit nasazení a výkon Kontaveitový od jejich zápasu ve skupině ...
Reagovat
smazaný uživatel
lišit se nebude. Malá česká komplexsmile. To je vše. Ta česká bída skončila včas. Tohle prostě nešlo. Kapišto.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
a tohle kňourání mně nebavísmile
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Fandina
Ono nejde o to, že Karolína vyhrála dva zápasy a nepostoupila. Jde o to, že měla horší poměr vyhraných a prohraných setů i game, než soupeřky. Bohužel, i to v těhle soutěžích rozhoduje.
Reagovat
smazaný uživatel
no prostě je to nastavené správně. Jak to jinak rozhodnout? Kdo je lepší.? Jinak to nejde.
Reagovat
blixa
Ale jde. Ten klíč byl úplně špatně. Chyba v matrixu. Tři holky stejně vítězství, tak první postupující podle setů, to jinak nejde. Ale druhá postupující už byla mezi dvěma a tam měl rozhodnou vzájemný zápas. Celý špatně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
A to je to, na co jsem tu dotazem narážel, zda byl systém nastaven správně- Podle tohoto tedy úplně ne.
Ano, chyba Káji, že neuhrála víc gamů, nicméně pokud se o postupu rozhoduje mezi dvěma hráčkami, jasně by měl být na prvním místě vzájemný zápassmile
Reagovat
smazaný uživatel
tak to uznávám že by měl, ale co do kvality hráčky je to správně. Včera to byla hrůza a to mě ovlivnilo. Utrpení skončilo.
Reagovat
sojka1
kvality hracky? Kaja to ma s Mugu 9:2 a Bara 2:2... mne prijde, ze si utrpeni toto druhu zpusobuje kazdy sam... :-))
Reagovat
sojka1
*tohoto... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já je viděl trpět viz podání, trefit kurt atd.
Reagovat
sojka1
tak zrovna o tenisovou lahudku neslo, ale bylo to derby, vyhecovane, nervozni... nevim, kdo uz jiny by to mel pochopit nez Cesi...
Reagovat
paddy
Mezi dvěma by rozhodoval H2H, ale ony byly 3 a Plíšková měla špatné skóre/poměr setů, žádné gemy

4:4, Mugu 5:3, Kont 4:2 není, co řešit, férový systém
Reagovat
paddy
Pokud by 2 ze 3 po aplikaci určitého kritéria stále byly na stejno, pak už by opět rozhodoval ten H2H
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Holahej
..měla štěstí, na vylosovanou skupinu, že hrála první zápas s Mugu a těsně v TB to dopadlo pro ní, Bára ji měla na lopatě, set , 4:2, BB, příležitost k odskočení na 5:2. Jenže tím to skončilo, Krejčíková začala chybovat, působila nervózně, u sítě netrefila už téměř vyhraný balon či zapsala šest dvojchyb. Plíšková jen koukala.., jak jí to Barbora darovala svým kolapsem nevynucených chyb...

na body 86KP/92BK, pro Báru smutný zápas, hlavně na nervovou soustavu.., příležitosti k vítězství zazdila UE, asi jí příliš paralyzovala psychika.
Reagovat
tommr
Karolína dva zápasy vydřela i když se jí nedařilo zatímco Bára ztratila dva zápasy které měla skvěle rozehrané. Karolínu o postup připravila smůla a selhání Kontaveitový zatímco Bára si to prohrála sama ...
Reagovat
jirkaS
teď jsem viděl to "podání rukou"
no....nic moc smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jestli myslíš to Báry Káje, tak to mě taky nemile překvapilo a zklamalo. Možná už jsem to
i někde vedle zmínil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není. Karolína si to stratila taky sama.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je otázkou, jestli by se nedal vymyslet lepší systém, tak aby nedošlo k nadbytečnému zápasu.
Reagovat
Fandina
Pro Mugu nadbytečný nebyl. Jak bys to chtěl zařídit, automaticky by měla postoupit ona, kdyby se nehrál. To by byl paskvil.

Nehledě na to, že se hraje i o peníze a body.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně taksmile. Jen malý český sobec si myslí že byl zbytečný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
K těmhle situacím dochází v různých sportech. Třeba naši volejbalisti svého času doplatili ve Světové skupině na velké spekulace soupeřů a nefér taktizování. To jsem měl na mysli.
Pravda, že předčasnou vítězku skupiny lze už těžko namotivovat víc než penězi a body.
Zkrátka jsem jen nadhodil otázku ohledně lepšího systému.
Anett prohru nijak nevyčítám a ani ji nepodezírám, že by zápas vypustila, jakkoli asi už asi byla ve druhém setu myšlenkami jinde.
Naše holky si SF neuhrály a to mě teda dost mrzí, že aspoň jedna z nich ne. To, že vypadnou obě z jedné skupiny je pro mě zklamáním.
Reagovat
smazaný uživatel
když jsem tu bídu včera viděl, tak jsem ještě věřil, že Gábi dostane na frak. A že Gábi postoupila je jedině dobře protože si to zasloužila. A o to se zasloužila. Koukal jsem na to dnes odpoledne a hrála pěkně. O proti tomu včerejšímu paskvilu. Takže nelituji. A je to i spravedlivé.
Reagovat
lars
nebylo to spravedlive, protoze Mugu hrala vsechny zapasy vecer
Reagovat
cabuna
To jsem si říkala bez ohledu na to jak to dopadlo,že měla večer lepší podmínky ...odskoky a podobně a že si ani jednou nevyzkoušela jak to létá ve dne.
Reagovat
lars
Mugu mela protekci u organizatoru
Reagovat
smazaný uživatel
a Kája dva kanáry na vrch
Reagovat
lars
vyzkousela si to treningu a asi ji to nevyhovovalo
Reagovat
smazaný uživatel
jinak systém je dobrej. Co se mělo odehrát se odehrálo. Pak se to spočítalo a je to.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ohledně systému souhlasím s blixou výše.
Ohledně výkonů s tebou nížesmile
Reagovat
blixa
Ještě si vyber někoho veprostřed .. smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
to je Fany a ta má pravdu vždysmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou ty ubohý příspěvky.smile
Reagovat
smazaný uživatel
líná nohasmile
Reagovat
Alien
Systém je spravedlivý, dopředu známý a platí pro všechny stejná pravidla! Kotatko si postup zasloužilo a patří mu velká gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
smile taksmile
Reagovat
dadaft
Ve třetím setu už má zápas fantastickou atmosféru, hráčky to hecujou na max ........... trochu jsem se letošního TM bál, ale velmi se povedl
smile
Reagovat
dadaft
.... Iga už hrála normálněji než proti Sakkari a myslím, že ten zápas zasloužil rozhodující tajbrejk --- ale je fakt, že ten jedenáctý brejkový gem odehrála Aryna špičkově...
Reagovat
Mantra
Jsem predikoval před TM naprosto přesně, tedy v singlu, v deblu mě překvapuje. Ale to je u žen normální, ty mě překvapují denně. smile
Reagovat
sojka1
jako psychodrama naprosto strhujici... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já psal tragikomediesmile, ale melodrama se na to také hodí dost dobře. Bohužel holkám účinkování v těchto žánrech přineslo jen konec na turnaji a asi nepříliš lichotivé hodnocení diváků.
Je zkrátka nutno uznat, že na turnaji jsou lepší hráčky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pardon, psychodramasmile to ne ještě výstižnějšísmile
Holky mají letos nahráno, neškodilo by se poohlédnout po kvalitním psychologovi.
Reagovat
Ela-fon-isi
Jj bylo mi z toho tak mizerně, že jsem se musela jít vyvenčit do zimy a jelikož doma platíme za sprostá slova, tak jsem chudší o 500,-.( Asi je obě zažaluju za psychickou újmu.)smile
Reagovat
vojta91
Ve Fulneku a Ivančicích bude dnes velká pártysmilesmilesmile
Reagovat
peggy
Karolino,byla jsi moc dobrá,že jsi vše napravil a dostala do vítězství.Stejne to nevyšlo,ale nebuď smutná.Jsi Česká jednička.
Myslim,že Siniakova bude dřít nu a Krecikova tam snad něco odpinkne.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak hlavně že už od peggy víme, jak bude vypadat deblsmile
Reagovat
Andrew89
:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Utrpení skončilo smile.
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/FEQYY70XsAUQlvP?format=jpg&name=small
Reagovat
paddy
Nebudu se unavovat a jen zkopíruji půlnoční koment.
Když se zamyslíme, tak z pohledu českých fanoušků to včera bylo napínavé, i když historické zkušenosti hovořily pro hladkou prohru Kontaveit a jasnou dvojici postupujících smile

Kontaveit skutečně o nic nešlo. V této fázi se nehraje o body a peníze, jak si mnozí tady myslí smile

===
A dnešní dohrávka je pro ní (Kontaveit) jen trénink, takže je nesmysl, aby se tam tahala 3 sety

Hladká prohra ve 2 potěší Mugínu a uvidíme španělské derby v SF před skoro domácím publikem

Vamos! smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
A vsadil si na vyhru MUGU nad Anett aspon 5000 ? :)
Reagovat
Pavol
Ja som vsadil na to že Krejča pustí ďalej Karolínu ale po tom prvom sete som to radšej vypol. Bo se na to nedalo čučet. smile

Ale Anett sa rozhodla že chce ďalej tú najslabšiu čiže Mugu. smile
Reagovat
Faby
Iste! Aby ich tam nakoniec ako "najslabšia" všetky nevypráskala!smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže teď to bude pro změnu psychocolapsus ve španělských barváchsmile
Reagovat
Alien
Velká gratulace Kotatku! V SF je zcela zaslouženě, i když nepatrná pomoc od Asgardů tam být musela!
Reagovat
baba
tak už končíme. Snad alespoň Bára s Káťou zabojují ..no a pro Báru vzpruha a nebo definitivní kapka dolů po poháru BJK? Příští rok hodně napoví...
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má jen to co si zaslouží.smilesmile
Reagovat
tommr
takže to dopadlo jak jsem čekal a Karolína má smůlu. Určitě nebude náhoda, že hráčka která v poslední době působila téměř neporazitelně podala v zápase ve kterým jí o nic nešlo nejslabší výkon za posledních několik měsíců ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Dobry-den
Takový vypalovačky dneska od Anett. Za důležitých stavů. Přitom v noci to neletí tolik jako ve dne. Prostě dneska nepotřebovala hrát na 100 % a podle toho to vypadalo. Ale nemám jí to za zlé. Např. Karolína to v roce 2017 při jistotě postupu vypustila ještě okatěji, když schytala ve třetím zápase výprask proti Ostapenkové. smile

Garbiňe postupuje zaslouženě, s Karolínou prohrála jen o 2 body v tajbrejku, následně skvěle otočila zápas proti Báře a dneska byla už od začátku velice solidní. Byť by bylo fajn vidět Češku v semifinále, tak rodačka z Karákasu si to zaslouží víc než Ida Dvoukanárková. smile

Neúspěch našich hráček můžeme svést např. na prokletí Martiny Navrátilové, která jim věřila. Ještě je možnost zabojovat o cenu útěchy ve čtyřhře... smile
Reagovat
tommr
tak já to Kontaveitový za zlý mám (i když jí samozřejmě chápu) a doufám, že jí Sabalenka/Sakkari v semifinále pořádně vypráší kožich ...
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lars
uz jdi spat, protoze vypoustis blaboly :)
Reagovat
Dobry-den
O názor přicmrndávače nestojím.
Reagovat
lars
vsak nestuj a jdi spat :)
Uz si to mel udelat pred nekolika hodinami, protoze den uz skoncil :)
Reagovat
Dobry-den
Zkus někdy napsat něco k tématu, už i ta Fandina píše občas přínosnější příspěvky než ty. smile
Reagovat
lars
ja vetsinou pisu k tematu
Reagovat
Blondie
Ale tenis úúúúchvatný! Některé výměny jsou boží.
Reagovat
smazaný uživatel
to teda jó.smile
Reagovat
Aussie
Na Megahrůzu by dneska asi žádná neměla...
Reagovat
Fandina
Mugu je v pohodě. S Bárou se vycukala a teď jí to tam padá ani nic nemusí extra podnikat.
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Bloody13
Mně jebne, jestli to ta Muguruza fakt vyhraje smile
Reagovat
Jon61
Anett má postup jistý, tak se nemusí snažit, je to pro ni trénink.
Reagovat
Fransoas
Je to docela možný.Dnes měla Španělka svůj den a Kontaveit mohla zvolnit.
Reagovat
lars
zvolnila , aby mela o 125 bodu do zebriku mene a aby dostala mene penez ?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
vladka
Mě taky trefí, jestli to Mugu vyhraje, doufám, že to dá Bado, v horším případě Konta..
Reagovat
smazaný uživatel
Ať vyhraje ta nejlepší
Reagovat
Dobry-den
Tak Kája může na dovču, Anett na to prdí. smile
Reagovat
tommr
třeba se po prvním setu ještě chytí podobně jako Karolína. Moc nadějně to ale nevidím ... smile
Reagovat
Blondie
Prdí? Koukáme na stejný match?
Reagovat
tommr
možná se snaží, ale na jejím výkonu to bohužel není vidět. Muguruza je zatím jasně lepší ... smile
Reagovat
Blondie
je, ale obě do toho dávají hodně. Garbine je prostě zatím (!) lepší.
Reagovat
Fandina
Mugu vyhrála první set, tak teď jen na pohodu a pak se uvidí. Podle mě není o čem.
Reagovat
lars
soustred se , abys ve spavnym case dobre zatommroval :)
Reagovat
lars
* spravnym
Reagovat
Dobry-den
Psal jsem to za stavu 0:2 0:40. Pak se sice trochu zvedla, ale není to ono.
Reagovat
asgard33
nebo místo restartu MuguRollce bude následovat návrat do smutných časů Sumykohrůzy 2018-19.
Reagovat
Blondie
Husty. Tak teď přemýšlím, zda koukat a fandit Mugu, ale ona patří mezi pět hráček WTA, co úplně nemusím, kruci... :D
Reagovat
tommr
po tom prvním setu by asi na Karolínu nikdo nevsadil zvlášt když i ve druhým setu měla Bára dlouho navrch. Pak ale přišel nevídanej kolaps Báry a naopak se ukázaly zkušenosti Karolíny. To že počtvrtý za sebou vyhrála ve skupině TM dva zápasy určitě není žádná náhoda ... smile
Báry je mi líto, ale singlovej nezdar si může vynahradit v deblu, kterej mají s Katkou velmi dobře rozehranej ...
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že Kája se z kanára oklepala, protože když s ním končila, tak tu byly kecy. A doufám, že Kontav vyhraje a moc držím palce.
Pojď Anetko!!!
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
paddy
A dnešní dohrávka je pro ní jen trénink, takže je nesmysl, aby se tam tahala 3 sety

Hladká prohra ve 2 potěší Mugínu a uvidíme španělské derby v SF před skoro domácím publikem

Vamos! smile
Reagovat
dappe
Tohle vypouštění zápasů se na této úrovni příliš neděje, to jsou většinou pouze spekulace fanoušků.

Pokud má Kontaveit nějakou úroveň (za mě má), tak rozhodně nic nevypustí. Samozřejmě to neznamená, že nemůže prohrát.
Reagovat
Mony
Prohrou by si zkazila reputaci a jméno. Bude to mít ale těžké, Mugu se začala rozjizdet
Reagovat
lars
tak vsad na vyhru MUGU nad Anett aspon 5000 :)
Reagovat
Kytka
To těžko Kontaveit vypustí. Sice postoupila ze skupiny, ale hraje se nejen o čest a slávu, ale hlavně o hromadu bodů do žebříčku a pěkný přísun peněz.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist