Plíšková si v Sydney zajistila posun do Top 20! V semifinále je i Kvitová, Strýcová skončila

14. 1. 2015, 07:15
Aktuality 693
WTA SYDNEY - Český tenis bude mít za pět dní tři české tenistky v Top 20 světového žebříčku WTA. Petru Kvitovou a Lucii Šafářovou doplní Karolína Plíšková, která dnes v Sydney porazila Španělku Carlu Suárezovou-Navarrovou a postoupila do semifinále. V něm je i Petra Kvitová, která může pomstít Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Ta dnes nezastavila obhájkyni titulu Pironkovovou.
Karolína Plíšková

České tenistky vyhrály tři z posledních čtyř ročníků Fed Cupu a čím dál více se prosazují i ve svých individuálních kariérách. Petra Kvitová je už několik let stabilní hráčkou Top 10, Lucie Šafářová loni pronikla do Top 20 a plánuje útok na elitní desítku.

Po dnešku je navíc jisté, že mezi dvacítkou nejlepších tenistek světa bude poprvé v kariéře i Karolína Plíšková a blízko k ní bude mít i Barbora Záhlavová-Strýcová, která se posune na 21. místo.

Bývalá juniorská vítězka Australian Open Karolína Plíšková si v sezoně 2012 zahrála v Kuala Lumpur své první finále na okruhu WTA, o rok později na stejném místě oslavila premiérový titul. Loni se rodačka z Loun objevila ve finále hned pětkrát a dvě z nich vyhrála.

A v progresu pokračuje i v úvodu sezony 2015. Poté, co si minuý týden v Brisbane připsala po odvrácení mečbolů skalp bývalé světové jedničky Azarenkové, se jí daří i v Sydney. Nejprve porazila Slovinku Hercogovou, ve druhém kole využila odstoupení nemocné Halepové, aby náhradnici Gibbsovou deklasovala poprvé v kariéře výsledkem dvakrát 6-0, a dnes si vyšlápla i na světovou sedmnáctku Carlu Suárezovou-Navarrovou.

Dvaadvacetiletá Češka oplatila o čtyři roky starší Španělce porážku z loňského Montrealu, snadno jako včera se ale vítězství nerodilo. Plíšková nedokázala potvrdit brejk z prvního gamu a úvodní dějství ztratila. Pak už ale nečelila žádnému brejkbolu, vývoj otočila a zvítězila 4-6 6-4 6-0. Zápas ukončila ve stylu Sereny Williamsové - čtyřmi esy v řadě. Celkem jich nastřílela 15.



Svěřenkyně Jiřího Vaňka Plíšková tak v Sydney nadělila již třetího kanára během dvou dnů a má jistotu, že do Australian Open bude vstupovat nejen jako nasazená hráčka, ale také poprvé jako členka Top 20. 

"Zlepšila jsem pohyb, servis a obecně hraju solidně. Jsem lepší hráčkou a můžu porážet ty nejlepší," řekla Plíšková. Ta se už může těšit na zítřejší souboj o své osmé finále, nicméně největší finále. Na podniku kategorie WTA Premier je vůbec poprvé v semifinále.

Její příští soupeřkou bude o čtyři roky starší světová devítka Angelique Kerberová, se kterou má bilanci jedné výhry a dvou porážek. Tentokrát by německá tenistka mohla doplatit na únavu.

V Sydney, kde postoupila do semifinále už třetí rok po sobě, totiž musela otáčet všechny tři zápasy a navíc za velmi těžkých podmínek. V pondělí večer zdolala Ukrajinku Curenkovou, v úterý, respektive už ve středu v 3:10 ráno australského času udolala Rusku Gavrilovovou a ve stejný den krátce před půlnocí si poradila i se Španělkou Garbinou Muguruzaovou.

nebo Garbine Muguruzaová. Němka včera, respektive dnes postoupila ze druhého kola ve 3:10 ráno australského času a čelí náročnému programu. Španělka se zase postarala o vyřazení Polky Radwaňské.


Kvitová měla namále, čeká ji obhájkyně titulu
Šanci dostat se poprvé do Top 20 ve stejný den jako Plíšková měla i Barbora Záhlavová-Strýcová. K tomu ale dnes také potřebovala postoupit do semifinále, což se jí nepodařilo. Nestačila na obhájkyni titulu Cvetanu Pironkovovou, které podlehla 4-6 1-6.

Česká tenistka šla v prvním setu dvakrát do vedení, ale brejk na 2-1 ani na 4-3 nedokázala potvrdit, neboť pokaždé - stejně jako předtím soupeřka - přišla o servis čistou hrou. Právě podání bylo největší slabinou osmadvacetileté Češky. Od chvíle, co vedla 4-3 a podávala, o něj přišla pětkrát v řadě, prohrála 9 z 10 gamů a turnaj pro ni skončil.

Sedmadvacetiletá Pironkovová tak prodloužila svou neporazitelnost v Sydney už na 14 zápasů. Loňskou cestu za triumfem i letošní tažení totiž začínala už v kvalifikaci.



Zastavit bulharskou tenistku bude mít ve čtvrtek možnost Petra Kvitová, která nad Pironkovovou vede ve vzájemné bilanci 4-1 (včetně Hopman Cupu), ale jedinou porážku s ní utrpěla právě před rokem v Sydney. Bylo to rovněž v semifinále.

Kvitová dnes měla namále s Australankou slovenského původu Jarmilou Gajdošovou. Česká jednička v první sadě neodvrátil jediný nabídnutý brejkbol, sama nevyužila ani jednu ze tří příležitostí na brejk a musela najít síly na obrat. Ne náhodou se jí však přezdívá třísetová královna.

V druhém setu si vypracovala náskok 5-1, a i když o jeden servis přišla, vynutila si třetí dějství. V něm šla do brejku na 3-2, ale pak prohrála 11 z 13 výměn a za stavu 3-4 čelila brejkbolu. Gajdošová se však příležitosti porazit světovou čtyřku zalekla a sérií chyb doslova darovala postup favoritce. Kvitová získala 11 z posledních 12 míčků a po dvou hodinách zvítězila 4-6 6-3 6-4.

Kvitová v zápase vyhrála na vítězné údery 39-19, ale udělala 31 nevynuceých chyb, zatímco Australanka o čtyři méně.

- WTA PREMIER SYDNEY -
(Austrálie, tv. povrch, 731.000 dolarů)
středeční výsledky (13. 01. 2014)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kvitová (2-ČR) - Gajdošová (Austr.) 4-6 6-3 6-4
Kar. Plíšková (ČR) - Suárezová-Navarrová (Šp.) 4-6 6-4 6-0
Kerberová (3-Něm.) - Muguruzaová (Šp.) 0-6 6-1 6-4
Pironkovová (Bulh.) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 6-4 6-1
Semifinálové dvojice: Plíšková - Kerberová, Pironkovová - Kvitová
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Dateová-Krummová/Kar. Plíšková (Jap./ČR) - Hao-Ching Chan/Peschkeová (4-Tchaj-wan/ČR) 7-6(3) 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

693
Přidat komentář
smazaný uživatel
dneska nadělovala kanáry. Ale nutno dodat, že "antukové specialistce", která prostě na hardech nehraje.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola kvaldy na AU. Zítra bude hrát derby s Denisou. Škoda, že jdou holky na sebe. Budu fandit Denise. Ta má větší naději na další postup pavoukem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jestli neporazí Andreu, tak nevím nevím, jestli by měla lepší naději.
Ve třetím kole asi jednu nich čeká bývalá hráčka top 30 Bondarenko, která se vrací tuším po porodu. To nebude jednoduché..
Reagovat
VlS
má suverénně 1. set. 6:2. Podává jak mašina. V posledním gemu 3 esa. Tak ještě ten jeden set
Reagovat
VlS
No a je to tam, 6:2;6:3 v polosuchým triku. Ale Jirka má obrovský rezervy na returnu, i v mezihře by to chtělo standardně údery o nějakej metr prodloužit, hraje je krátký na servis lajnu a s lepším hráčem by to nemuselo stačit. Přitom je umí hrát až k lajně, ale moc to nedělá. Servis dobrej, 1. servis nad 200, do 220, druhej kolem 180, to už snese hodně přísný hodnocení. No, chce to ten rok, možná dva na dotažení returnu a taktiky.
Reagovat
ptpc
Tak a Denisa má úspešné prvé kolo kvalifikácie za sebou. Gratulujem.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do 2. kola kvaldy na AO. Deniso pojď ! ! ! :)
Reagovat
VlS
zápas jsem neviděl, výsledkově 6:3;7:5 dobrý, ale ostatní statistiky nic moc teda - 0 es, 0 winners, na míče hodně těsnej zápas, víc UE než soupeřka. Uvidíme dál, co to uděla.

Kristina Plíšče - 18 es a jinak nic, no. Asi by to chtělo vyměnit trenéra, nebo přístup k tréninku nebo nejlépe obojí.
Reagovat
lars
sak menila trenera na Minare
Reagovat
smazaný uživatel
ono se do těch statistik započítávají jenom esa. Počet es = počet winnerů.
Reagovat
smazaný uživatel
a to samé platí pro nevynucené chyby a dvojchyby.
Je těžké si představit třeba Lucku Hradeckou, že nedá ani jeden winner a neudělá kromě dvojchyb ani jednu UE :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má volnou cestu k titulu :)

A Kristýna Plíšková prohrála ve třech setech s Japonkou, které je 32 a v hlavní soutěži GS má kariérní bilanci 0-2... u Kristýny je už asi skoro jedno, kdo je na druhé straně kurtu. Už by to chtělo nějaké ITF na trávě, ať se rozehraje :) Bohužel to s ní moc optimisticky nevypadá. Nemyslím, že je mezi dvojčaty nějaká zášť nebo závist, ale asi pro Kristýnu musí být trochu frustrující vidět, jak se Karolína posouvá stále výš a ona naopak klesá a nemůže najít záchytný bod.
Reagovat
tommr
jj s Kristýnou je to hodně špatný a obávám se, že tahle potupná porážka s neškodnou veteránkou jí psychicky ještě víc srazí ... :(
Reagovat
kada.tom
neuvěřitelný, v Hobartu se hraje :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Muguruzu je spatna, ocekavam brzky pad zebrickem!
Reagovat
blixa
:D :D Hele, nechceš radši psát, která bude stoupat žebříčkem ? To by ses mnohem méně nadřel ;-)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=JMtLFBi594E

Hm, u ní asi ty kila navíc museli souviset s dospívánim. Ve školním věku byla normálně hubená.

Takže se spíš vrací ke starejm pořádkum :o)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-nova-pravidla-test-0x3-/tenis.aspx?c=A150113_182531_tenis_rou

Co myslíte? Podle mě tragédie, doufám že jestli to někdy přijde, tak až za hodně dlouho.
Reagovat
Empe
Nemám úplně jasný názor na to podání s tečí, ale určitě se mi nelíbí možnost zrušit výhody. Shody a výhody jsou jednou z nejvíc zajímavých částí tenisu, tam se pozná, jak komu pracují nervy.
Reagovat
sprchon
Přesně tak. U čtyřher je docela běžné, že se hraje bez výhod a je to taky jenom kvůli tomu, aby zápas skončil dřív (stejně jako supertiebreak). To mi nevadí, většina hráčů se chce věnovat singlu a debl bere spíš jako zpestření. Ale dávat tohleto do turnajů WTA a ATP, to je hovadina...
Reagovat
VlS
Pořád si myslím, že efektivnější cesta ke kratším zápasům je spíš návrat k rychlejším povrchům, než hledání zázraků v pravidlech.
Reagovat
EllNino
asi tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
nechcem ine pravidla
Reagovat
sprchon
To se mi nelíbí... Myslím si, že většina hráčů to taky nechce. Nedokážu si představit turnaje s takovými pravidly. Většina turnajů (nebo aspoň GS) má svou tradici. Vadí mi, že se v dnešní době furt musí všechno urychlovat a "vylepšovat". Jsou v tom samozřejmě peníze. Kratší herní čas -> více zápasů (hráč by běžně hrál třeba 2 zápasy denně -> turnaje by končily třeba po 3 - 4 dnech) -> více turnajů -> potřeba více peněz -> větší bordel...
Reagovat
Frick
Já nevim, ale zápasy na dva vítězný sety trvaj nejčastěji tak 80 - 110 minut a to mi nepřijde tak dlouho.
Reagovat
lars
Proc tu nepise autor (asi Vlk) k fantas lize?
bude opravdu platit pravidlo, ktere nepovoluje se zaregistrovat behem roku?
Reagovat
EllNino
Vlk sem už nechodí ...a je to pravda
Reagovat
mahycek
To vás baví,takhle se drbat a urážet mezi sebou?????? To si raději pustím Vinetoua,kde jsem na 150 místech byl a mám to natočený. Ze scénnáře filmu- Tento muž,je na západě nováčkem,ale jeho pěst srazí i nejsilnějšího bojovníka k zemi jako blesk. Ten mister je OLD Shatterhand. A Vinnetou si ho hned zálibně prohlížel!!! Na místa natáčení ještě pojedu, vlastně musím.
Reagovat
zpilat
Olda Šetrhend:Vinetů, my jsme přátelé, my jsme přátelé!!!
Vinetů: Proč vrána krákorá?
Reagovat
mahycek
Jen nechápu,proč se tam dohadují o astralském čase??!!!?? Tenis začne v11hod.Melbourského času a u nás bude 01.00. po půlnoci na ponděli,jak jednoduché,pardon,když se chlastá,asi složité.
Reagovat
smazaný uživatel
kvůli losu
Reagovat
smazaný uživatel
přestaň si tady dobírat Lunejku!!!! Nevíš koho provokuješ
Reagovat
sprchon
Asi se znají, když spolu mají sud a mražák knedlíků. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co ty tady zase? :D Jako že dráždí hada bosou nohou? :D To by ale musel psát tobě ne? :D

sprchon - závist je hnusná vlastnost :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak co já tady? No to je krásní přivítání
Musím tě chránit před zlými lidmi.
Reagovat
smazaný uživatel
Další zájemce o můj důchod? :D:D
Reagovat
sprchon
Já vám závidím jenom ty knedlíky. :P Chlast nemůžu ani vidět. :D
Reagovat
EllNino
pfff :) my jsme se nikdy neviděli brachu :DD
Reagovat
sprchon
Ale no tak... Nikomu to neřeknu, když dostanu porci knedlíků. :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi mě úplně zmátl
Reagovat
EllNino
ondrášku, nechej mě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nezlob..!
Reagovat
Kozoroh
http://bleacherreport.com/articles/2328738-australian-open-2015-predictions-and-tournament-preview

Pokud někoho zajímají prognózy, vydávané před startem grandslamových turnajů, tak tady je jedna z nejlepších.
Reagovat
smazaný uživatel
není to zlé, ale počkal bych si na los. Pro některé hráčky / hráče to může být klíčový faktor.. třeba Azarenka je asi nejlepší příklad.
Reagovat
VlS
Moc se mi to nelíbí, je to ukecané a plné variant " jestliže". Souhlasím, že bez pavouka těžko tipovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se tu nějak rotrhl pytel s double-příspěvkama :D
Reagovat
EllNino
Lunej vlez mi na hrb :D :D
Reagovat
slacker
Vzkazy do posty
Reagovat
smazaný uživatel
slackerovi
Reagovat
smazaný uživatel
slackerovi
Reagovat
EllNino
okey bručouni :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč teď, proč tady a za co? :)
Reagovat
EllNino
za to ráno jako to tu bylo "nomen omen" :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Nomene šoumene, ráno bylo ráno, ted je večer, tak co tady vytahuješ špinavé prádlo? :D Že neunášíš prohry a neumíš ocenit, jak jsem se trefila svědčí o tvé malé dávce koksu pro dnešní den. :D A sorry, slovo "vlez" je v mém případě hodně silné, maximálně po žebříku. :D
Reagovat
EllNino
:D ne, já myslel, jak ste si mě tu ráno brali do pusy :D ....jono, chápu, paní hůlčičko :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoho jsem si do huby nebrala :D:D
Reagovat
slacker
protoze se nechteli umyt
Reagovat
blixa
A to ještě neřekl, jaký "hrb" má na mysli :D ;-)
Reagovat
EllNino
jste prasata fakt :DD ...
Reagovat
blixa
No toto ??!!! :-o Nechápu, co máš na mysli ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
proč používáš množné číslo? Prase je maximálně blixa a pak ty, protože to chápeš podle něj, takže správně máš napsat "já a blixa jsme prasata" :D:D:D
Reagovat
EllNino
:D ale ty pomlč slečno :DD
Reagovat
blixa
No já jen předpokládám, že EllNino není hrbáč, tak se jen ptám, co měl vlastně na mysli ?! A on na mě hned s prasetem :-o Já za jeho bujnou fantazii nemůžu !! :D
Reagovat
slacker
Tak hrbac musi byt kdyz mluvi o svem hrbu. Jiny hrb neznam
Reagovat
sprchon
Ten hrb má přece na mysli, ne na sobě :)
Reagovat
slacker
coze? nejaky dusevni hrb? To to je prasarna
Reagovat
EllNino
hele, nerozumíte frízi vlézt někomu na hrb ? :D ...připadám si tu jako u mentálů :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jak? :D:D
Reagovat
EllNino
Lunej udělej mi radši knedlíky :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hele, mám ti vlézt na hrb nebo chceš knedlíky? Jako nebudu lítat podle nějakého mladíčka sem tam :D Mrazák mám plný knedlíků, bramborových, borůvkových, meruňkových, špekových, uzených s masem, tak přivez ten soudek piva,, cos mi ještě jaksi zapomněl dát a dojeď. Vlak zez Plzně sem jezdí každou chvíli :D:D
Reagovat
EllNino
:D :D soudek rumu ? ...jo to bych si dal špekový knedlíky se zelím :D
Reagovat
sprchon
Vítej. :)))
Reagovat
slacker
Ja prase nejsem. Jaky jiny hrb ma blixa na mysli?
Reagovat
EllNino
to bys nepochopil,
Reagovat
slacker
protoze nejsem prase :-)
Reagovat
EllNino
jistě, vepří gramatika ...
Reagovat
EllNino
Lunej vlez mi na hrb :D :D
Reagovat
blixa
Hned dvakrát ??? :D
Reagovat
rod_laver
https://www.youtube.com/watch?v=3Mnmz_qB2ig 1:38 tento moment mě zaujal - kdysi se normálně nosilo po kapsách magnézium a poté názorně ukazoval domácí trénink?
Reagovat
gigin
Nějaký krátký trénink ale...
Reagovat
rod_laver
Tak Ivan spíš byl na escorty.
Reagovat
gigin
Ostravjáček, no...
Reagovat
rod_laver
Na Petra Křičky v Mariánkách za pár kaček, neber to :D
Reagovat
lars
Jake budou vyherni ceny ?
Reagovat
smazaný uživatel
že to vůbec dokážeš hrát :D:D
Reagovat
slacker
vlakno s 1000 prispevky fandiny
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Imaginární Královský GS :)
Reagovat
gigin
The 2015 Australian Open main draw will take place on Friday, January 16, at 10 am Melbourne time.
Tam je o 10 hodin víc, tzn u nás o půlnoci ze čtvrtka na pátek? Říkám to dobře? Su zase doblblý, sorry :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj ja sem tu nový ( to sem psal) co to je ta fantasy liga? díky za odpo.
Reagovat
Empe
Fantasy liga je soutěž, sestavíš svůj týmů hráčů a hráčekpodle nějakých pravidel... a věříš, že všichni nevyletí v prvním kole, protože za každou jejich výhru jsou body. :D
Aspoň myslím, pro mě to bude taky první účast (snad). :)
Reagovat
smazaný uživatel
no a oni stejně vyletí, takže pak budeš v průběhu nadávat na to, kdo ti zase vyletěl.
Reagovat
gigin
No a pak ještě tipuješ výsledky vybraných utkání, tuším, že od 4.kola?
Reagovat
Empe
Jojo, zrovna si studuju pravidla. Už se těším, snad to všecko nastavím včas. :)
Reagovat
janek_da
A jsi přihlášený do II.Tenisportal ligy?
http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624

Nejsi v seznamu, dej vědět Vlkovi v komentářích
Reagovat
EllNino
jojo :D ...přesně tak :DD
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, píšu ti za jedna.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jsem zvědavá. Jestli se mi nalosujou všichni hráči a hráčky, který mám vyhlídnutý do fantasy, do stejný části pavouka, jsem v háji.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v háji jen jsem to začala číst, na to nemám mozkovou kapacitu :D Takže se opět spolehnu na kamarádskou pomoc :D
Reagovat
blixa
Jeh, a já doufal, že mi to vysvětlíš !!! Začínám propadat beznaději :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětlím ti jiné věci, třeba jak se plete hladce obratce atd., ale vše, co se týče lezoucího hmyzu v souvislosti s tenisem je pro mě těžké sci-fi a protože Vlk se opravdu nudí a vytí ho už neuspokojuje, tak se vyžívá na chudácích mého typu, kteří nevědí, která bila, bije a bude bít :D:D
Reagovat
slacker
Pavouci mezi hmyz nepatri :-), vrat vysvedceni z biologie
Reagovat
blixa
No přísně systematicky je hmyz třída ECTOGNATHA, dříve INSECTA a do té pavouci opravdu nepatří. Ale nevědecky, lidově se termín hmyz používá poněkud šířeji.
Reagovat
smazaný uživatel
já se učila, že pavouci jsou hmyz, v mé době to hmyz byl, co je to dneska nevím. Takže nic vracet nebudu, rypáku z Rypákova. :P :)
Reagovat
slacker
Blixa ti vysvetli ze komunisticke osnovy podle kterych jsi se ucila budou spatne :-)
Reagovat
blixa
Už to nehul chlape, nedělá ti to dobře :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebuju nic vysvětlovat, mám svůj názor a svůj mozek, učila jsem se co jsem se učila, nevím, proč by to mělo být všechno špatně. :)
Reagovat
slacker
Protoze to bylo za komancu :-) Tehda bylo vsechno spatne
Reagovat
blixa
Ať se vrátí na TP a přestane se nudit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to jednoduchý. Jsou zakázaní hráči (konkrétní teď z hlavy nevím...) a máš na rok 8WC, který můžeš na ně využít, kdy chceš, akorát to musíš nahlásit Vlkovi. S 5. hráčem a hráčkou pak hraješ do dalšího GS a body se počítají ty, který hráčka a hráčka uhrajou na turnajích. Pak jsou tam ještě doplňkový trofeje, ale to už je na mě moc. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak mě dlouhou znáš? Myslím, že dost dlouho na to, abys věděla, že jsem ztracený případ. Já to chápu, ale můj mozek prostě odmítá makat :D Trofeje jdou už úplně mimo mě, to Vlk psal asi když měl v sobě sud Zubrovky s jablkem :D:D:D
Reagovat
Kozoroh
Těsně vedle :-) Až budou melbournské hodiny ukazovat 10 hodin, tak u nás bude jedna hodina po půlnoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš to nějak dokázat? ;-)
Reagovat
Kozoroh
http://www.adk.cz/images_katalog/1217.jpg

Londýnský čas je časem univerzálním, tudíž má 0. Melbournský čas je oproti londýnskému času posunut o 10 hodin dopředu. A o 9 hodin před naším, římským časem.
Reagovat
gigin
http://cs.thetimenow.com/australia/melbourne

Kolik hodin tam je teď a kolik tady, ty římský čase.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale stejně, oni tam teď mají +- 5:20 čtvrtek, my máme 19:20 středu, to je rozdíl 10 hodin. To je zase legrace s tím časem :D
Reagovat
Kozoroh
Ale oni mají letní čas! A když se mění čas ze zimního na letní, tak se přidává hodina!
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle nemám přehled, jak to je s letním nebo zimním časem tam.
Reagovat
smazaný uživatel
v tomhle nemám přehled, jak to je s letním nebo zimním časem tam.
Reagovat
gigin
Já už su tak blbý z toho, že vidím příspěvky dvojmo..
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
VlS
Protože se na jednou dív?š ve středu večer a jednou ve čtvrtek brzo ráno.
Reagovat
gigin
Tož já nevím. Teď je tam 5 hodin ráno. Tady je 7 hodin večer. To je rozdíl deseti hodin. Buď su blbý já, nebo ty.
Reagovat
slacker
to je rozdil 14 hodin :-)
Reagovat
gigin
Ty máš taky dost. Tady je 7 večer, tam 5 ráno a to je rozdíl 14 hodin?
Reagovat
rod_laver
kolik je 19 - 5?
Reagovat
rod_laver
nebo 5 - 19 :-))
Reagovat
blixa
No pane kolego ??!! :D To myslíte vážně ? Co takhle sečíst hodiny před půlnocí a hodiny po půlnoci :D :D
Reagovat
gigin
Tady je 7 hodin večer tam 5 hodin ráno. Deset hodin rozdílu navíc. Tzn. 20. hodina, 21. hodina, 22. hodina, 23. hodina, půlnoc, 1. hodina ranní, 2. hodina ranní, 3. hodina ranní 4. hodina ranní, 5. hodina ranní.

Chápu, je tam přelom dne, to sa blbě počítá.... :)))
Reagovat
rod_laver
proto jsem hned psal "nebo 5-19", abych byl upřímný, až za minutu mi došlo, že je tam už čtvrtek :-) Taky mě to teda pěkně zblblo, asi jsem jsem ještě rozčarovaný z těch pravidel ligy :D
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDD
si říkám, že chodíš všude pozdě...
Reagovat
VlS
No, záleží na tom, kterou stranou budeš ten čas dobíhat :-)). Myslím, že tím tvým směrem tam bude malinko míň plavání, takže hlasuju pro deset :-)
Reagovat
blixa
Ale možná že pro nějaký hodně zakřivený časoprostor by se z toho vydolovalo i 14 :D
Reagovat
VlS
V Sydney je o deset hodin víc než u nás ( a už je tam zejtra)
Reagovat
lars
je pouze 1 strana "dobihani". :))
Reagovat
VlS
Není, můžeš to dělat po směru, nebo v protisměru
Reagovat
sprchon
Máš pravdu, oni jsou prostě napřed. Mají tam 15.1.2015, 5:20. O 14 hodin víc.
Reagovat
sprchon
Vlastně o 10 hodin. :D Vidíš, jak jsem zlblej...
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to správně, Melbourne je 10 hodin napřed oproti nám.
Reagovat
Kozoroh
Víš, ono je možné, že teď mají Australané letní čas. A my zimní!
Reagovat
gigin
Letní, zimní, nevím. Pro mne je důležité info, že o půlnoci ze čtvrtka na pátek našeho času bude los.
Reagovat
Kozoroh
Zamysli se, protinožci mají léto v prosinci, lednu. Mají to obráceně než my!
Reagovat
smazaný uživatel
A není náhodou jednou jestli zimní nebo letní? Čas tady a čas tam známe, tak prostě vypočítat rozdíl...
Reagovat
gigin
Ale já ti to věřím!! Já jsem psal, že TEĎ je tam o deset hodin víc. Tys mi to vyvracel. O co ti jde?
Reagovat
rod_laver
Zrovna v Sydney mají letní čas zaveden taky, třeba ve východní Austrálii ho nikdy nezavedli. Kdo se v tom má vyznat :)
Reagovat
VlS
Nechápu, proč se nemůže používat UTC ( světovej koordinovanej čas), tak, jak se používá v letectví a všechno je bez problému.
Reagovat
PH94
Jinak za zmínku také stojí postup Adama Pavláska :) Adamovi evidentně Hopman cup přidal na sebevědomí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ještě stále chybí dva zápasy, kvalifikace je "turnaj" na kterém se hraje jen o vítězství.
Reagovat
PH94
No s tím bych uplně nesouhlasil :) Adam hraje i o nějaké ty bodíky
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, pro něho je každej bod dobrej.
Reagovat
PH94
Tak kdopak si dnes přivstane na zápas Jirky? :)
Reagovat
Fandina
Doufám, že já. Těším se, tak snad mě nezklame. Veselko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Páni .. Cibule spadne na kolem 25. místo .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
a počkej po Kuala Lumpur to bude pro Cibuli i ten žebříček malý :)
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=ICnDAW2Pnkc ...mám takový pocit, že ten ženský hlas se až nápadně podobá Sandře Kleinový :) má i takový český přízvuk :)
Reagovat
Frick
Kdyby jo, tak určitě toho napovídala víc než její máti ve svý životní seriálový roli :o)
Reagovat
VlS
No, každopádně umí vyslovit česká jména.
Reagovat
EllNino
jojo :))
Reagovat
EllNino
Jaruš nevadí, zahrála si dobrej zápas, teď hodně štěstí na AO, aby se ti tam konečně podařilo vyhrát zápas v singlu :) ...a Peťko, mohly byste si s Kájou zahrát finále, to by bylo super :)
Reagovat
gigin
Děcka, kdo chcete hrát, tak se přihlašte zavčasu...

http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624
Reagovat
rod_laver
to je nabídka, kterou nemohu odmítnout
Reagovat
rod_laver
ta pravidla jsou nepřehledná jako zákon o daních z příjmů
Reagovat
blixa
To je asi účel. Taky jim vůbec nerozumím :D
Reagovat
gigin
Ano, je to jen pro silné jedince :DDDDDD já ty pravidla nechápu třeba vůbec, ale to je fuk. Prostě hraju :DDDDDDDD
Reagovat
rod_laver
Jsi je vymýšlel ty, ne? Gulba není zakázaný hráč :D
Reagovat
rod_laver
Jsi je vymýšlel ty, ne? Gulba není zakázaný hráč :D
Reagovat
VlS
Tak ty jsi ten nejlepší objekt pro právníky, jestli jseš movitej, tak tě určitě milujou :-))
Reagovat
VlS
To je na Gigina
Reagovat
lars
Jake budou vyherni ceny ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, kdy bude los na AO?
Reagovat
smazaný uživatel
Už je. ;) ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
v pátek
Reagovat
smazaný uživatel
o půlnoci ze čtvrtka na pátek, jak to gigin spočítal ;)
Reagovat
Lina
opanovávají stupně vítězů. Je skvělé co předvádí, ještě hoši by mohli do toho trošičku šápnout a byla by to česká paráda.
Reagovat
Frick
se tam motaly ty pidlooký hlemýždice o kolo zpět. To asi nebylo úplně příjemný.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jeli vážně skvěle. V tenise a v biatlonu jsou naše holky nejlepší na světě :)
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, ale ne nejlepší, ale jedny z nejlepších....
Reagovat
sprchon
Simona píše, že momentálně čelí jakési viróze a že zatím netrénuje. Doufá, že se toho co nejdříve zbaví a že začne trénovat na AO. To asi nebude jen otrava z jídla, co?
Snad se dá včas do pořádku. :)
Reagovat
Frick
Já myslim, že nyní, s odpuštěním, na vše hází bobek :o)
Reagovat
sprchon
A proč myslíš? :D
Reagovat
Frick
Bo asi nyní bivakuje na soc. zařízení.
Reagovat
sprchon
"Holky ovládli"
No teda... :D
Reagovat
Frick
Kde? Ona snad přímo svojí sociální síť nemá...
Reagovat
sprchon
A jo, ona je to jen fanstránka na xichtbůku.
https://www.facebook.com/SoukalovaBiathlon?fref=nf
Reagovat
sprchon
Nějak jsem to tam nesledoval, tak jsem se hned nezorientoval...
Reagovat
pepin
Jej, ted abychom se báli, aby nepřišel zase nějaký blb ze sněmovny a nechtěl něco řešit s našima úspěšnýma holkama. To by nám ještě tak scházelo. A dovedu si i představit, že tady někteří protáhly "držky", že češky vyhrály.
Reagovat
slacker
Ktera nase biatlonistka presidlila do danoveho raje?
Reagovat
pepin
Zatím žádná, ale co víš, co ty dementi je schopno napadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj jmenuji se Kvitovka456. Na TP chodím asi 2 měsíce ale až teď jsem se zaregistrovala. Moje nej. hráčky jsou Petra K., Vika, Serena, Kája Plíšková, Nicole Vaidišová, Zarina Diyas, Katka Siniaková a Garbine Muguruza, ale jinak fandím všem češkám.
Reagovat
Frick
Ježiš, to je jak na anonymních alkoholicích :o)
Reagovat
sprchon
Vítej, tvůj výběr se mi docela líbí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej, Kvítí :)
Reagovat
tommr
no vsadím se, že se jmenuješ jinak, ale nick máš pěknej ... :)
Reagovat
slacker
Nicky s velkyma cislovkama jsou vzdy divny
Reagovat
smazaný uživatel
příště si slacker dám radši malou číslovku.... schválně jestli to půjde....Stejně jste s frickem zvláštní. On tady prosazuje kdeco včetně biatlonu ( jo holkám pochopitelně gratulace ) sa ty zase trpíš rýpavou, viď ?
Reagovat
slacker
Ty mas vice nicku? proc potrebujes nick Kvitovka456 kdyz uz mas Fanynka5?
Reagovat
smazaný uživatel
a navíc asi ještě stihomam ! Nepochopil jsi, co jsem ti naznačovala jemnou ironií ? Písmena mohou být malá nebo velká. Ale čísla ? Odpověz si sám ! Napsal si, že nicky s velkejma číslovkama jsou divný....Zkus napsat velkou pětku a malou pětku...už ti to dochází ? Navíc - nemám zapotřebí se exhibovat v několika niccích. Tvůj problém, že všechny, kteří ti " nevoní " shrnuješ pod jeden a ten samý nick.... To je práce....Tak dost legrace, jdu dělat něco užitečného....
Reagovat
slacker
neplet si prosim cislo, cislovku a cislici
Reagovat
VlS
Dámy, gratulace a klobouk až na zem, výhra způsobem start-cíl a nepustit do vedení nikoho ani na chvilku a víc než minuta k dobru v cíli - nemám slov.
Reagovat
d@ve
Připojuji se ke gratulaci. Opět skvělý výkon. :)
Reagovat
pepin
Prostě velký zážitek, Verča s vlajkou v klidu to si člověk musí vychutnat a být pyšný, že je ze stejné země. Opět se potvrzuje, že parta je základem úspěchů. Myslím pochopitelně dobrá parta.
Reagovat
tommr
jj už to není jenom o Soukalový a Vítkový, ale dobrý jsou i zbývající dvě holky a to je znát. Dneska to třeba fantasticky rozjela Puskarčíková ... :)
Reagovat
pepin
Svatá pravda, ta položila ten základní kámen. Ale u Jitky jsme se doma všichni klepali a moc nechybělo. Musel to být na ni nápor jako svina. Ani si to neumíme představit.
Reagovat
tommr
ale ustála to a to je hlavní. A to malý zaváhání při střelbě pak dokázala částečně napravit v běhu ... :)
Reagovat
VlS
Ale Jitka zajela fantastickej běžeckej čas a běžecky svůj úsek s náskokem vyhrála. Všechny tři to zvládly úžasně, bejt bez oprav na střelnici, tak by Verča v cíli stihla i svačinku, než by přijela Darja.
Darja ujela na Veroniku jen dvě vteřiny. Úžasnej výkon. Vítek s Rybářem se můžou jít opít.
Reagovat
Fandina
Jitka se na střelnici vleže dlouho připravovala a pak dobíjela, takže vteřinky utíkaly, ale stejně to zvládla i pak stojku. Takže super.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka našim biatlonistkám! :) Zase byly super. Jen tak dál. :)
Reagovat
sprchon
Super holky! Krásně nám to dneska vyšlo. :))) Jen tak dál! ;)
Reagovat
mahycek
Může si odskočit klidně se vyčůrat,musím odjet,takže vítězsví je vynikající,holky nádhera, Dnes zazpívám na počest písničku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo! Úžasný!
Reagovat
Frick
Si může odskočit na malou, potřebuje-li :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to dnes exhibice. Veronika dává běžecky zatím i Daryu.
Reagovat
blixa
Z toho bych zase nějaké závěry nedělal, Darja dnes jela jen co potřebovala, Němku v pohodě dala a Verču věděla že nedožene. Neměla kam chvátat, pošetřila síly.
Reagovat
slacker
A to vedela uz na predavce ze Veroniku nedohoni i minelami na strelnici? ze se v prvnim okruhu nikam nehnala a prekvapive dost ztracela.
Reagovat
blixa
V současný Verčině formě dojet na ni přes minutu, kdy jedna minela je jen 10 vteřin je i pro Darju nereálné. Myslím že dobře zvážila jak jet.
Reagovat
slacker
Minelou myslim vetsi problem nez jedno dve dobijeni. Ja se bal ze Veronika to napalila az moc a dojde ji
Reagovat
blixa
Letos jezdí nesmírně zkušeně, to by mě vůbec nenapadlo.
Reagovat
slacker
No v minulych zavodech pred koncem roku se snazila drzet krok a pak to na strelnici nebylo nejlepsi a v TV spekulovali
Reagovat
Fandina
Nevěděla, ale odhadla a bylo to tak!!!
Reagovat
mahycek
Už je to snad jasný Olé,olé.olé. naše děvčata na 98% zase první!!!! Verčo.jen neupadnout, rány 4 z pěti dáš,tak jedem.
Reagovat
mahycek
Zatím jsme první a snad to Verča dotáhne, Ale pozor na Domračevovou. Ta je rychlá,snad to Verča udělá.
Reagovat
Frick
namazali v lyžárně medem :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Evča skvěle!
Reagovat
Frick
Tak Gábi, řemínky, kalhotky, řasenky - vše ready?
Reagovat
Empe
Je to dobré, je na startu. :D Hlavně hůlky. Spoustu hůlek!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím dobrý.
Reagovat
slacker
Masakr, fansticky prvni usek :-))
Reagovat
Empe
Gábina taky dobré... to mi připomíná testy OSP, nevadí, když to poděláš, stačí, když ostatním se to taky zrovna nepovede. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uffff...
Reagovat
Frick
Chce to udělat zajímavější.
Reagovat
smazaný uživatel
To není nutný. :D Hlavně ať najede co nejvíc sekund na Bělorusky...
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/biatlon-penize-01k-/biatlon.aspx?c=A150113_203833_biatlon_rou

Ale třeba za výhru ve štafetě je to 5 000 Eur na hlavu. A to je pro takovou Puskarčíkovou s Landovou asi hodně zajímavý.
Reagovat
tommr
...
7:30 Plíšková vs. Kerber
9:00 Kvitová vs. Pironkova
...
Reagovat
Andrew89
dle mého má Kája neskutečnou šanci:) na Angelině se to musí podepsat:)
Reagovat
kada.tom
vidím to na finále Plíšková - Kvitová :-)
byla by to fantazie :-)
Reagovat
aligo
to by bylo opravdu užasný a neskutečný.... :) kvůli tomu bych i nešel do školy :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže zase nic neuvidím, skvělý. Doufám ve finále Petra-Angie a další skvělou bitvu. :-)
Reagovat
sprchon
Uvidím jen kousek Káji vs Angie, pak už jen čísla. V pátek to bude časově lepší, to mám školu až od 10:40...
Reagovat
aligo
já školu od 10 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já do půl 12, pak jedu pryč. Skusím to doma ukecat, abych tam vůbec nemusela. :)
Reagovat
smazaný uživatel
*Z
Reagovat
smazaný uživatel
škola až od 10:40 wauu (y) :D
Lidi nestěžujte si, já jdu zítra na 7 a kvůli dni otevřených dveří tam budu až do 17. Deset hodin ve škole v kuse jupí :3 :DD
Reagovat
sprchon
Já mám jinak taky ve středu i ve čtvrtek od 7. Teď už je zápočtovej tejden a za pár dní zkouškový... Takže to krásně vychází a většinu zápasů AO, které budu chtít vidět, uvidím. :)
Reagovat
kada.tom
a kdo má zkouškový je v pohodě úplně nejvíc :-D
Reagovat
George_Renel
My důchodci si také nestěžujeme ;-))).
Reagovat
Fandina
:-)))))))) a není důvod, kdo má víc času než důchodce, že?
Reagovat
George_Renel
Řekl bych to asi tak. Času není nikdy dost.
Ovšem výhodou je být jeho pánem. A o tom to je. :-)))
Reagovat
Fandina
Tak tak. Nejdřív jsou našimi pány rodiče a učitelé. Potom zaměstnání a pak už jen člověk sám. Sladká to odměna ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem četl to, že tomáš nebude hrát 1. kolo davis cupu. Ale zase nebyl i v japonsku taky sme to dali 5:0 ale uvidíme koho nasadí austrálie...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se počítalo dávno, akorát teď to některá média zjistila.
Reagovat
misa
zase od 9 hodin ráno, mají ji tam v Sydney rádi :-)

Karolína se tedy dnešní výhrou a postupem Kerber dostala do top 20, to ovšem nebude letos její konečná. Věřím jí na posun k první desítce. Třeba padne i ta desítka.
Reagovat
Frick
OK, ale Lucka se tam musí dostat taky :o)
Reagovat
Frick
Vyfajčíme z ní Domku (Andreu? Káťu?) + Angie či Genie... :o)
Reagovat
sprchon
Myslím si, že Angie zůstane. Ostatní spíš ne...
Reagovat
Frick
A co Vika?
Reagovat
tommr
po AO budeme vědět víc. Jestli se na svým oblíbeným turnaji nechytí tak to s ní nejspíš bude špatný ...
Reagovat
sprchon
O té jsi tam nepsal. Myslím si, že se letos k top 10 minimálně přiblíží. Třeba už za týden budeme moudřejší. ;)
Reagovat
sprchon
Hrála od druhého setu lépe a nepůsobila zrovna moc unaveně... Karolína i Petra to budou mít těžké. :)
Reagovat
tommr
jj taky jsem na ní neviděl žádný známky únavy - právě naopak s přibývajícím časem hrála stále líp ...
Reagovat
Frick
Tak může se to nastřádat....
Reagovat
sprchon
A i s tím prohraným setem to zvládla tentokrát dohrát rychle. Za hodinu a půl.
No a za 18 hodin už bude znova na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím , že to pod tento článek až tak nepatří , ale nevěděl jsme kde to napsat.
Český tenista Tomáš Berdych vynechá první kolo Davisova poháru s Austrálií, reprezentaci by však měl pomoci v případné baráži, nebo čtvrtfinále. Naopak Radek Štěpánek by měl být na zápas, který se uskuteční 6. až 8. března v Ostravě, po problémech s lýtkem připraven.
Sport.cz
Plně respekujtuji a i tak jsem rád, že Tom s Davis cupem určitě počítá i nadále . Austrálii by jsme měli dát i bez toho .
Reagovat
tommr
no já jsem to tak trochu čekal poté co se termín prvního kola posunul těsně před Indian Wells ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No já doufám , že do zápasu budem nasazovat Jirku nebot on bude v budoucnu opora našeho týmu a ne jen do rozhodnutých zápasu , nebot Rosol i když je v žebříčku výše je myslím stejně na tom kvalitně jako Jirka ..
Reagovat
tommr
pokud nebude hrát Tomáš tak si zahrajou nejspíš oba. Moc totiž nevěřím tomu, že by se Radek dal dohromady natolik, aby moh hrát singly ...
Reagovat
kada.tom
naprosto správný rozhodnutí od Tomáše :-)
jestli chceme být konkurenceschopný, je třeba, aby to taky začalo stát na jiných než na Tomášovi a Štěpánkovi :-)
Reagovat
Frick
No a přijede Kyrgios s Tomicem?
Reagovat
smazaný uživatel
teď sem to napsal také sem to četl
Reagovat
tommr
moc radosti z toho teda nemám - proti Muguruze by měla Karolína nejspíš o dost větší šanci na postup do finále ...
Pozitivní je na tom ale aspoň to, že Karolína už má po dnešku jistý dvacátý místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No když to tak vezmu o Karolínu nemám takový strach Angie vyhrála každý zápas až ve třech setech tedy není to až tak extra dobrý .
Větší problémy si myslím bude mít Petra, nebot Tsvetlana bude hrát tak , aby každý míček vrátila a Petra vyhazovala což Petra umí dost dobře.
Doufám , že se nebude opakovat lonske finale.
Reagovat
tommr
k opakování lonskýho finále nesmí dojít. To by bylo šílený. Věřím, že aspoň jedna naše holka se do finále probije ... :)
Reagovat
sprchon
Já si myslím, že je to tak 50 na 50 v obou SF...
Pokud bude hrát Pironková to, co dneska, tak může Petru v pohodě porazit. Dneska to byla fakt šílená vracečka. Bára mi ale přišla, že je bez šťávy. Petru jsem dneska nesledoval, ale ona je stejně každý den jiná, takže těžko říct. :D

Karolína pokud si podrží podání a nebude se zbytečně vyhazovat, tak má taky přinejmenším stejně velkou šanci vyhrát, jako Angie.

Na oba zápasy se těším, bude to boj.
A jsem rád, že máme v takto obsazeném turnaji v semifinále 2 naše holky. :)
Reagovat
pepin
Tak Petra není Bára, ta určitě nebude mít zájem hrát dlouhé výměny a bude se snažit to ukončit rychle. Pokud to dokáže tak vyhraje. Pokud ji Pir. donutí hrát výměny tak to bude špatné.
Reagovat
tommr
já přece jen o trochu víc věřím Petře. Má výrazně slabší soupeřku než Karolína a určitě s ní nebude chtít prohrát podruhý za sebou ... :)
Reagovat
sprchon
To třeba Serena s Alize taky nechtěla a jak to dopadlo... :D
Ale jo, Petra to dá. :)
Reagovat
Frick
Myslim si, že je to lepší varianta. Nakonec jí Kája už porazila. Sice na antuce, ale porazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka k top 20 :-)
Reagovat
mahycek
Ve 14.30 už je biatlon,štafeta žen.Eurosport a čt-sport. Tak jdeme na to děvčata naše.
Reagovat
Frick
No, těšim se, očekávání velká, avšak musíme si uvědomit, že po posvícení přichází (někdy) sr.ačka
Reagovat
Frick
Kolik v minulé sezoně vydělali na prize money v SP
Muži: 1. M. Fourcade (Fr.) 179 600 eur, 2. Svendsen (Nor.) 98 700, 3. J. Böe (Nor.) 90 025.
Ženy: 1. Mäkäräinenová (Fin.) 137 800 eur, 2. Bergerová (Nor.) 133 025, 3. Domračevová (Běl.) 121 750, 4. SOUKALOVÁ 86 550... 9. VÍTKOVÁ 41 250.

Tak vyloženě zlý to neni, ale....
Reagovat
blixa
No jako není už to taková žebrácká hůl jako před deseti lety, ale nějakýmu fotbalovýmu luxusu to má pořád proklatě daleko. Jakýs-takýs prachy vydělá pár nejlepších, zbytek jsou jen entuziaisti.
Reagovat
VlS
I tady platí, že PM nemají moc společnýho s výdělkem.
Reagovat
pepin
Tak to máš jako v tenise, tedy aspon co říkají Ti dole. Tak ale výdělky většiny sportů se nedají s tou špičkou srovnávat. /golf, tenis, fotbal, hokej, formule/.
Reagovat
Frick
Zase je fakt, že holky si nemaj na co stěžovat. Zatimco biatlonisti můžou fotbalistum jen závidět, tak fotbalistky zase můžou jen a jen závidět biatlonistkám.
Reagovat
mahycek
Kde jsou tí chlapi??? Ne, že by ženy vadily,vůbec,ale asi v práci,to přeji každému v dnešní době.K exhibici. Jestli Nadal s Verdaskem první 3 sety na 75%,tak 4 a hlavně 5 set ani náhodou. Podívejte se za stavu 2-2 na sety a na 5 hru také za stavu 2-2 v pátém setu. To byla řežba skoro naplno,nikdo nechtěl prohrát. Také u Rafaela je vidět,že ta pauza stále má za následky hodně chyb.
Reagovat
blixa
Garbine si hraje "na Káju", první set kanár :D Je ale fakt, že vzhledem ke včerejšku to není pro Agii moc spravedlivé.
Reagovat
blixa
"pro Angii"
Reagovat
blixa
A jako tradičně, v druhém setu to Garbine opět se.e ....
Reagovat
tommr
jen at jdou pěkně do tří setů. Pro Karolínu to bude určitá výhoda ... :)
Reagovat
Frick
Bych bral tu Angínu. Ta by se po kurtu ploužila už jak mátoha.
Reagovat
blixa
Já spíš Garbine. Tam je taktika jasná, přežít první set a pak přitlačit. Kerber je nevyzpytatelná.
Reagovat
blixa
Je to zajímavé, Petra letos hraje takové konstantní "prd", ani moc špatně ale ani moc dobře. Slabé nebo labilní porazí, ale když narazí na nějakou v laufu tak rupne. Ta relativní stabilita je celkem dobrá, jen by to to "prd" chtělo na AO posunout na vyšší level ;-)
Reagovat
Fandina
Já jsem toho názoru, že Petra hraje nevyzpytatelně standardně pořád. Proto je pro mě hodně zajímavou tenistkou, pořád jí totiž věřím, že může porazit kohokoli a kdykoli. Takže naděje na úspěch u ní je obrovská. A když hraje super, tak většinou na rychlém povrchu, na trávě určitě a tam to potom bývá jízda, viz dvakrát Wimbledon. A moc bych si přála, aby letos na AO došla hodně daleko, nelépe ho vyhrála. Podle mě na to má.
Reagovat
mahycek
Fandino,kohokoliv a kdykoliv Petra může porazit,ale na Australian Open asi těžko, je tip ženy,které to slunce a být zbrocená potem, to jí vyhovovat nebude. Rád bych se mýlil,musela by být nasazena do Night sessions od 19hod jejich času, (9hod.ráno našeho času,tím by Petra ušetřila. Takovému Rogerovi, věřím více,ten se minimálně potí. Mluvím o pocení,je to třeba legrace,ale má to vliv.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Psala jsem, že bych si to přála. A vím o tom, že Petra sama říkala, že v Austrálii je vždycky velké vedro, které jí nevyhovuje. Ale znáš to. Může se zadařit.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Káji k jejímu prvnímu semíčku na turnaji Premier :-)

Každopádně pokud se Garbine dostane do finále Sydney, tak to bude právě ona, co se posune do top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
takže to znamená, že Kája a Garbine si to právě o tu dvacátou pozici rozdají mezi sebou.
(Předpokládám, že Kerber dneska prohraje)
Reagovat
slacker
No ale tady uz ten posun do 20 vydavaji za nezvratny fakt. Zeman ma pravdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je v průběžném 19., takže o TOP20 nepřijde.
Reagovat
slacker
Je 20. s velkym odstupem na 19. Alize (tu nepreleze ani vyhrou v Sydney)

19 Alize Cornet FRA 2255
20 Karolina Pliskova CZE 1955
Reagovat
smazaný uživatel
průběžně je 19. po odečtení AO! Jenže AO se příští týden neodečítají.

Je průběžně 20. Pokud zítra Muguruza vyhraje, tak Kája ještě ve dvacítce nebude.
Reagovat
blixa
No ona je otázka, jestli Garbine vůbec vyhraje dneska, jak tak koukám na druhý set :D
Reagovat
slacker
Ne to neni otazka co bude nebo nebude. Dulezite je co je mozne a jiste v okamziku zverejneni titulku clanku
Reagovat
blixa
Článek neřeším, to přenechávám lingvistickým specialistům ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
předpokládal sem špatně :-))
Reagovat
tommr
no po tom prvním setu to tak asi předpokládal skoro každej ... :)
Reagovat
blixa
Ale po AO z ní možná zase rychle vyletí, pokud neobhájí body. Startovní pozici má horší než Kája nebo Bára.
Reagovat
smazaný uživatel
no to je možný, ale až po AO..
Informace v článku není správná.
Reagovat
blixa
Vypadá to, že všichni berou Live ranking, kde jsou body za AO už odečtené :D
Reagovat
slacker
Ne. Spise jsou posedly http://live-tennis.eu/ ktera by ale mela byt zde zabanovana. Vedou to nejaci Patove a Matove
Reagovat
tommr
nebo natolik věří Karolíně, že o jejím postupu do finále vůbec nepochybujou ... :)
Reagovat
blixa
I tak "móžno" :D
Reagovat
tommr
máš pravdu. V zítřejším semifinále mezi Karolínou a Muguruzou půjde o přímej souboj o dvacátý místo ... :)
Reagovat
Frick
aby to v Sydney vyhrála Kája. Petra má toho premiérového harampádí doma už dost.
Reagovat
blixa
No není to tak nepravděpodobné, pokud dá Garbine tak bude ve finále favoritka.
Reagovat
Frick
Proti Petře to rozhodně tak bookies vidět nebudou.
Reagovat
slacker
aspon si namastis kapsu
Reagovat
tommr
titulů není nikdy dost. Navíc jde i o body a Petra je ted nutně potřebuje, aby si udržela kontakt s první trojkou ... :)
Reagovat
Frick
Kája taky. Proč TOP 20 a ně třeba TOP 16? :o)
Reagovat
tommr
boj o jedničku je důležitější než boj o desítku/dvacítku ...
Reagovat
Pavlis
To byl zase zápas :) Klasická P3tra. Příliš mnoho nevyužitých brejkbolů, laciných chyb z vyložených pozic, potvrzení faktu, že delší výměny jsou Petře zcela k ničemu. Byly to pořádné nervy do úplného konce. Na začátku zápasu, kdy už jsem tušil, že to žádná procházka růžovým sadem nebude, jsem si opět hodil Panna nebo Orel, Panna že vyhraje a Orel že prohraje. Padla Panna, byl to jen jeden hod :) A celý zápas jsem dokoukal, což považuji za úspěch :)
Reagovat
FulnekUltras
jo chtějí ty hormonální výkyvy někdy zicflajš... ;-)
Reagovat
Bob
Škoda viď? Petra hrála tužku a stejně tvoje (nejspíš) oblíbená Gajdoška prohrála.
Reagovat
PetaM
Jak trapné.
Reagovat
Bob
Já vím, je to trapné. Zejména pro Gajdošovou.
Reagovat
EllNino
a co jako, tak prohrála, se z toho nesložím :) a nejoblíbenější vždycky bude :)
Reagovat
mahycek
Nyní na Slovak sport 1 opakují Kvitovou
Reagovat
smazaný uživatel
díky nechci
Reagovat
slacker
Neopakuji, je to premiera
Reagovat
tommr
na Petru ze záznamu se můžou koukat jen masochisti ...
Reagovat
Andrew89
Tak super:) zítra na Pirozku :)
Reagovat
mahycek
Samozřejmě,velká gratulace Karolíně a hlavně Jirkovi,protože Gulbise skalp je pro něj důležítý a úspěch když nevím, co si mám myslet o Ernestovi,když před 3/4 rokem proháněl hráče s Top 10. I Rogera na antuce porazil.A Petra? Gratulace,ale oproti Karolíně a Jirkovi by to pro ni měla být samozřejmost. Jsou to pro ní malé turnaje na tolik povyku. A nyní Nadal s Verdaskem na Eurosportu.
Reagovat
Patri.k
Zdalo se, ze bylo vedro, jsem rad ze to nakonec v dlouhem zapasu nepomohlo Gajdosova, ktera je na australske klima zvyklejsi, ale sikovnejsi ruka vyhrala, i kdzy i trosku stesti.
Reagovat
FulnekUltras
Během zápasu teplota přece jen už trochu klesala pod 30°C, ale nevím, kde tady níž Vendy brala tu nízkou vlhkost vzduchu - v Sydney je teď kromě brzkých ranních a dopoledních hodin trvale nejmíň šedesátiprocentní.
Reagovat
FulnekUltras
hlavně za bojovnost a odhodlání i v ne zrovna ideálních podmínkách a po prohraném prvním setu se ještě zvednout a po klikatém hřbetě hormonální lochnesky na obou stranách (hlavně v závěru třetího) si nakonec vítězství nad celkově velmi solidně hrající soupeřkou doslova urvat.
Časem se Bumbrlíčkovi naštěstí lepšil také první servis a srovnával poměr UE až na konečných 26:31 z pohledu Jarky.
Teď v klidu zregenerovat a zítra - podle předpovědi již v o něco příznivějším počasí - vzhůru na Cvetanu. Ta už potřebuje v Sydney konečně trochu umravnit. ;-)
Pooooooojď do ní !!!!! (i za Báru a loňské semi)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím a jsem ráda, že to ta Peťka urvala. Ale trochu mimo dotaz. Neprožíváš ty " hormony " nějak moc často ? Taky jsem ženského pohlaví, hele ale vše na homonální křivky se svést nedá...
Reagovat
FulnekUltras
No možná, že to píšu už trochu v nadsázce ;-), ale třeba vývoj od 3:3 ve třetím setu by u chlapů byl přece jen vzácností... ;-)
Reagovat
MorusRubra
Dávali na Slovak Sportu i Plíškovou? Chtěla jsem si to vrátit a podívat se, ale nemůžu to najít. Je naděje, že to třeba dají ze záznamu později?
Reagovat
FulnekUltras
v nejhorším na youtube by to do večera snad mělo být...
Reagovat
Patri.k
Nedavali a to jsem si privstal, ale co cekat od slovak sport, bezne jejich program se rozchazi, asi se jim komentator opil a neprisdl vcas, tak tam dali radsi zaznam.
Reagovat
FulnekUltras
větší amatéři než Ota Černý a spol. ;-))
Reagovat
Patri.k
vsechny tri zapasy zacaly prohranym prvnim setem, takze jsem si to moc neuzival, ale nakonec to nevadilo, vysledkove parady, na to co holky predvadely, ale asi to bHde i tema souperama, ktery nepostupovaly nahodou. Strycova na me po prvnich miccich pusobila velicedobre, ale zacala vyhazovat z kurtu i celkem lehke udery. Kvitove servis byl prekvapive pro Gajdosovou dobre citelny, ale nastesti to vyslo. ,
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně druhé servisy byla Petra už někdy vyloženě ráda, že vůbec dostala na druhou stranu...
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu! V závěru Jarka trochu pomohla. Petra si dnes vybrala svůj slabší den,ale hlavně že postoupila. Doufám, že zítra to půjde líp. Petro pojď ! :)
Reagovat
FulnekUltras
a jen ať po tom dnešním horku v Sydney zas trochu zaprší...
Reagovat
tommr
šokující závěr. Petra už za stavu 3:4 30:40 vypadala téměř vyřízená, ale ustála to a pak přišel nečekanej kolaps Gajdosový. I když u Gajdosový to zas tak nečekaný nebylo - jí se to stává poměrně často ...
Petra sice vyhrála, ale její výkon byl dneska hodně špatnej. Pochvalu si zaslouží snad jen za to, že bojovala až do konce ...
Reagovat
rib
Petra je úžasná bojovnice, a Jarka se - sice s krásným úsměvem - prostě složila, dobře jí tak :-)
Reagovat
misa
V ženském tenisu se kolabuje pořád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nikdo nezná význam slova zkolabuje....
Reagovat
PetaM
"Petra Kvitová v Sydney zdolala v utkání plném nevynucených chyb 4-6 6-3 6-4 domácí Jarmilu Gajdošovou a potřetí za poslední čtyři roky postoupila do semifinále. O první finále v generálce na Australian Open se utká s obhájkyní titulu Bulharkou Cvetanou Pironkovovou."

Já nevím, ale 32 chyb od Petry mi zase nepřijde jako utkání "plné nevynucených chyb", když víme, že je Petra schopná za vyrobit i 60 UE .. :D
Reagovat
Fandina
Jestli to třeba nebylo míněno na zápas, že obě chybovaly. Nevím.
Reagovat
kada.tom
napadlo mě úplně to samý :-D
rozhodně to dneska nebyl dobrej výkon, ale taky to nebyl výkon nejhorší, Petra je opravdu schopná těch UE vyrobit mnohem víc, takže to číslo 32 je na 3. sety u Petry ještě dobrý numero :-)
Reagovat
misa
V 1. setu bylo chyb 17, takže na další dva si jich Petra nechala jen 15.
Reagovat
misa
jak přistoupí Petra k semifinále?
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo neví, natož Petra :D
Reagovat
FulnekUltras
Zítra už má být přece jen snesitelnější počasí - polojasno kolem 24°C s občasnými přeháňkami...
Reagovat
vendulkabendulka
Haha, to je bohuzel velmi presne :))
Nezbyva nez doufat, prala bych ji at najde ztraceny klid.
Reagovat
kada.tom
chtělo by to pomstu za loňský rok :-)
a ta vidina 3. místa v rankingu taky není k zahození :-)
Reagovat
tommr
na třetí místo se Petra nemůže dostat ani kdyby získala v Sydney titul ...
Reagovat
Kozoroh
To máš pravdu. I kdyby získala titul, tak bude na Simonu ztrácet cca 200 bodů.
Reagovat
blixa
Na třetím místě by byla na startovní čáře pro Melbourne, když se odečtou body za loňský GS.
Reagovat
Kozoroh
Jenže my se tady bavíme o žebříčku, nikoliv o propozici! Že během AO bude Petra neoficiálně třetí je irelevantní.
Reagovat
slacker
Ne irelevantni ale neoficialni :-))
Reagovat
Fandina
Podle tohohle by měla Petra být před Halep když vyhraje příští zápas.
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
slacker
Tu stranku zahod, tahle http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html se myly vyrazne mene casto
Reagovat
Fandina
Neraď, není důvod nic zahazovat a když už tak nepiš hrubky. Mýlit se je lidské a od toho existuje víc serverů, aby se to mohlo porovnat.
Reagovat
slacker
O jakych hrubkach meles? Klidne propaguj pomylene stranky dal, ja se budu venovat propagaci tech informacne kvalitnejsich
Reagovat
Fandina
Hrubka v tvém příspěvku u myly mě bouchla do očí. Je obrovská.

Jinak kromě těchle dvou stránek s live rankingem u WTA jsou ještě další, kde se dá dopočítat, když máš zájem, jak to je. Například.

http://en.tennistemple.com/wta-live-rankings

A je pravděpodobné, že opravdu Petra bude před AO třetí, protože odečítá jen 10 bodů za loňský rok.
Reagovat
slacker
Co je na tom spatne. myly od slova omyl, shoda prisudku zensky rod (y-y).
Reagovat
Fandina
Je to slovo mýlit nebo mýlit se oznamovací způsob třetí osoba množné číslo mýlí nebo mýlí se.
http://cs.wiktionary.org/wiki/m%C3%BDlit_se
Reagovat
smazaný uživatel
teď to čtu, to je marný, slacker má vždy pravdu, i v pravopise.
Reagovat
slacker
nekteri by poradili se posetrit na AO a nenastoupit nebo odchodit
Reagovat
littlegeorge
Je to doma s odřenýma ušima 6-4 ve třetím
Reagovat
VlS
Petře. Zápas jsem neviděl, jen score board, takže si odpustím hodnocení. Tak a Petra je nad 6000 bodů a kousíček od rank 3.
Reagovat
Kozoroh
Do Simony má stále daleko...
Reagovat
blixa
Odečti si AO. Nemá.
Reagovat
Kozoroh
Loňské AO se bude odečítat až 2. 2.
Reagovat
Kozoroh
Petra to dnes ubojovala. Teď jí čeká odveta za loňskou porážku. Aby se však pomstila Bulharce, musí hrát líp než dnes!
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka se sesypala a Petra uklidnila, ještě že tak. Zítra proti Smetaně jsem zvědavej...
Reagovat
kada.tom
Super, Petra to dotáhla, za což jsem rád. Ale ten výkon byl dneska opravdu takovej nijakej, nevím nevím jak to zítra s Bulharkou dopadne, ale taky body za SF tu jsou, SF jest obhájeno, to lze vidět jedině pozitivně :-)
A taky je docela pozitivní, že to i v tý prádelně zvládla Petra otočit :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Myslim ze ani Petra netusi jak tenhle zapas vyhrala.
Blahopreji a doufam ze v SF to bude zpet ta dobra silna Petra.
Reagovat
tommr
přesně tak. Dneska se dá říct, že Petra tenhle zápas ani tak nevyhrála jako spíš Gajdosová prohrála ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak! Není duležitý až tak průběh , jako závěr. Jedna drží,druhá se složí. Hádej, která vyhraje.
Reagovat
tommr
ty to zkrátka bereš podle hesla "konec dobrej, všechno dobrý". I tak se to dá samozřejmě brát. Já se ale na to koukám spíš z hlediska perspektivy AO a dnešní výkon Petry mi moc optimismu nedává ... :)
Reagovat
pepin
Tak když se na to člověk dívá trošku pozorně, tak dnes například ve většině případů hodně dobrý bekend. U forhendu, pokud se bránila a šahala po něm vlevo u základní čáry tak byl většinou problém a vyhodila to křížem ven. Také bych řekl, že velice často špatně čte servis, zase až takové pecky to nebyly a hlavně u toho druhého bych řekl, že má navíc. Zatím je ta hra taková nesourodá, rozházená a pochopitelně ve vlnách. Moc optimisticky to před AO nevypadá. Ale třeba nás překvapí.
Reagovat
blixa
No jo, forma vypadá jinak, ale GS se hraje v pomalejším tempu, třeba se ještě vyladí.
Reagovat
tommr
mě se dneska hlavně nelíbilo to (ne)proměnování BP. To je u Petry obvykle stěžejní problém, protože jí to hodně sráží psychicky ...
Uvidíme jak si zítra povede proti Pironkový. Jestli s ní zase prohraje tak to na AO vidím na podobnej propadák jako loni ...
Reagovat
pepin
Tak pokud proti Petře bude hrát a hraje hráčka, která ji nepustí k její bum bum hře, tak to Petra málokdy ustojí. Jak ji rozpohybuje, tak to většinou získá pro sebe. Pokud to dnes Gajd. praktikovala tak získavala. S postupem času to nestíhala a Petra ji začala přetlačovat. Tak to bylo i minule s Ben.
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně. Ale myslim že Petra nemá extra formu.
Reagovat
horska.kraslice
Nebo spíš její specifikum - problém zahrát stejně dobře více zápasů za sebou. Mám obavu, aby se před AO úplně nyvyšťavila....
Reagovat
dadaft
njn, QF AO budu pokládat za úspěch,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Oin
Uff!
Reagovat
Fandina
Třetí set byla Petra lepší, nakonec zápas dopodávala a předtím brejkla Jarku. Gratulka Peti!!!
Reagovat
Jan
Štěpánek tady mluví mj. o kondici Petry Kvitové než k ní přišel Všetíček a nevyznívá to moc lichotivě:

http://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/index.shtml?themeId=1&itemId=15673&type=1

Také to odpovídá případům, kdy v zápasech fyzicky odpadávala, obvykle zvládla max. 3 zápasy za sebou bez porážky, nakonec i v posledním zápase FC mlela z posledního a jen medikamenty jí daly potřebnou energii. Podobně to vypadalo i v TM.
Reagovat
smazaný uživatel
No a jako co ? Co tím chce básník v kostce říci ?
Reagovat
pepin
To, že Petra než přišel Marek tak na tom byla s kondicí mizerně. Již kdysi jsme se tady bavili o tom, že je divné, že to David jako trenér neřeší, že má Petra zbytečná kila a kondice nic moc. Následně se to potvrdilo i z jiných profesionálních míst a jak je vidět i Radek to potvrdil.
Reagovat
slacker
Kotyza ven
Reagovat
misa
Štěpánek pořád nemůže vydýchat, že ho Petra nechala. A udělala dobře!
Reagovat
slacker
Stepanek pravidelne odpadaval ve tretim setu s Petrou
Reagovat
misa
Tak to hlavně v začátcích, ke konci už měl potíže i v tom prvním :-)
Reagovat
Jan
Mluvíš jako fanatický fanoušek Petry, kterým také jsi a spousta dalších. Petřina kondice nebyla dobrá. Bez ohledu na to že to řekl zrovna Štěpánek. I když na ni měl i špatný vliv. Zase Všetíček byl pro Petru určitě přínosem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nu, o fanatismu radši nic nevím. Já jsem myslela, proč to tady zase vytahuješ ? Myslela jsem , že o Petřině kondici bylo již vše řečeno a není třeba to zde opět hrotit. To má být tvůj jediný příspěvek dnešku ?
Reagovat
Jan
Jo. Myslím že kondici Petra nemá dodnes dobrou a zbytečně ji to sráží dolů.
Reagovat
blixa
Co že děláš ? Myslíš ??? :-o A trakař bude ? :D
Reagovat
Jan
Jdi do háje.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, teda Petro, gratulka, ale v hodně promočeným teda. :) Ellnino a Costíku, smolík, přesně jak jsem psala. :D
Reagovat
freeteepek
Tak myslím, že Petra si pořádně oddechla. A my s ní:-)
Reagovat
slacker
HORROR s happyendem. Aspon ze to dneska nejak uhaluzila. Snad je to jen krize na jeden den
Reagovat
PetaM
Gratulace!!! A teď to vrátit Tsvětlaně!!!! :)
Reagovat
tommr
Petra doslova vstala z mrtvých a má najednou nečekanou šanci dopodávat zápas ... :)
Reagovat
d@ve
To jo.. :) Zápas jak na houpačce a Petra se na ní naštěstí udržela déle. :)
Reagovat
Andrew89
chci příjít a vidět výhru Péto:)
Reagovat
misa
Petro, snad to teď už dokončíš.
Reagovat
Kozoroh
Petro, teď už podání nepromrhej!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Joooo!
A teď už ale doservírovat!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to je to nejhorší víš :D
Reagovat
kada.tom
vim no :-D
snad to dá :-D
Reagovat
Fandina
4:4 tak doufám, že teˇˇd Petra Jarku brekne a pak dopodává. Peti pojď!!!
Reagovat
Fandina
Je to tak 5:4 a teď dopodávat. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle byl dost možná rozhodující game no!
Reagovat
misa
Druhá podání 135 km/h :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň že se Jarka vyházela, ale ty její returny teď, to bylo něco.
Reagovat
slacker
Ty vole, zase 2 rebrajky cistou hrou. Jeste ze to nemusim videt.
Reagovat
Fandina
Petra Jarka 3:4. Dva poslední gamy byly Jarmiliny, tak teď by měla zabrat Petra a pak dopodávat. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Krásné Petřino eso.
Reagovat
smazaný uživatel
Jarka měla na kurtu taky kafe nebo co? :)
Reagovat
EllNino
Jarko skvěle ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta teď tam dala nitro snad, to je jízda! :D
Reagovat
Fandina
Peti, tak teď znovu brejkni jí. Pojď!
Reagovat
tommr
Petra ten těžce vydřenej brejk doslova zahodila ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
No, zrovna teďka to byl hodně dobrý game od Jarky, dokonce bych si troufl říct, že její nejlepší v celém zápase.
Reagovat
tommr
ale ze strany Petry tam byla přinejmenším jedna strašná minela ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ano, to beru :) ale Jarka si to více-méně uhrála sama
Reagovat
d@ve
přesně tak..
Reagovat
kada.tom
no comment ...
Reagovat
smazaný uživatel
To byl teda return od Jarky, to je průměrná hráčka jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už zas?
Reagovat
tommr
první brejk ve třetím setu získala Petra. Ted to chce ještě potvrdit ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Potvrzeno...
Reagovat
misa
Bude to ještě těžké, ne však nemožné, dovést zápas do vítězného konce.
Reagovat
Bob
To je hroznej zápas, raději se jdu učit :D Petro prosím tě neztrať servis a dohraj to už.
Reagovat
kada.tom
Yes!! A udržet až do konce!
Reagovat
Andrew89
ted to dá
Reagovat
Andrew89
YES!!!!! 3:2 Z POHLEDU PÉTI, POTVRDIT!
Reagovat
Fandina
2:2. Teď by to chtělo brejk Peti a pak udržet. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
joooooo je tam a teď dopodávat Peti. Pojď!!!
Reagovat
EllNino
Jaruš zabojujem! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Common Jarko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro do toho. vymetat růžky, trefit kurt, slice, dropshot, síť. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mrško jedna, co nám tady ničíš vlákno, tohle je pro fans Jarky! :d
Reagovat
smazaný uživatel
Si můžu lézt kam chci, je to veřejný web :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ti to spočítám pěkně, jen se neboj! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, Jarka prohraje, smiř se s tím, počítej si co chceš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neprovokuj Lunčo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jogurtíku :D:D máte to spočítané. Jarča jde psychicky dolů, protože nevyužila brejk a teď to bude fulnekovská jízda :D
Reagovat
EllNino
Kránej volej Petky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně Petra řve, to to trvalo :D
Reagovat
d@ve
Jsem si taky říkal. Konečně taky lvice.. Třeba dobrý znamení. :)
Reagovat
vendulkabendulka
No, lvice.. Dneska to zni spis jak civava.
Reagovat
d@ve
No dobrá, ale s hřívou.. :)
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
vendulkabendulka
Hřívava?
Reagovat
vrabejka
Gratulace Karol, Jirkovi a klukum z kvalifikace. Jen me stve ze proti sobe uz v kvalifikaci musi nastoupit Adam s Honzou :D
Reagovat
EllNino
Jarko makeej :) mám IVT a koukám se :)
Reagovat
smazaný uživatel
makej do lavice se učit !! :P :D
Reagovat
EllNino
ne koukám :D ...Jarušce to moc sluší :) Petra nějak mátoží ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dej mi pokoj! :D
Reagovat
smazaný uživatel
EllNino má pravdu, Jarka je krásná ženská :)
Reagovat
Frick
Je to Slovenka.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně nevadí, že se mu Jarča líbí, je to hezká holka. Mně vadí ta jeho druhá věta, je to prudič :D:D
Reagovat
EllNino
trapkoo ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neurážej. :P :)
Reagovat
FulnekUltras
Utrpení z Petry přímo čiší. Ale zkusíme to ještě vydřít !!!
Reagovat
PetaM
Ale tak aspoň se povzbuzuje ... :D
Reagovat
misa
Ve Wuhanu byly mnohem horší podmínky, a přesto tam Petra získala titul.
Reagovat
tommr
tak Petra nakonec ten druhej set přece jen uhaluzila, ale z její hry a chování na kurtu nemám moc dobrej pocit. Petra nehraje dobře a vypadá to, že jí to dneska vůbec nebaví ... :(
Reagovat
pepin
Tak v poslední době to není nic překvpujícího a ta smeč metr od sítě a vedle byl zářný příklad. No snad to ubojuje silou a vůlí.
Reagovat
tommr
no nevypadá to na to ... :(
Reagovat
dadaft
tak to by bylo.
1:1
nicméně Jarka hraje dobrý tenis, jestli se udrží na začátku setu, mohla by ještě kousat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
vendulkabendulka
Takze jsme na zacatku. Petra snad trochu pookrala, dobre to ani zdaleka neni, ale staci par stastnych vymen, jistota na servisu a mohla by to nejak doklepat. Se uvidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mám Queshovy růžové brýle, budou určitě potřeba :D
Reagovat
Fandina
Tak Peti, ve třetím míň chyb a je to. Držím palce, Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
o " prsa " , ale přece. A teď do třetího....
Reagovat
misa
Set je na světě, sláva! Ale loňská wimbledonská Petra by tuhle australskou vyřídila za slabou hodinu.
Reagovat
dadaft
tráva je tráva a beton je beton.
Reagovat
smazaný uživatel
podla mna trepes a uz sa zobud...nepodcenuj a hlavne si uvedom aj kvality superky.
Reagovat
misa
Když někdo kazí skoro vše, tak i soupeř vypadá jako skvělý hráč.
Reagovat
kada.tom
Hurá! Tak Petro - bojovat a vyhrát 3. set!
Reagovat
PetaM
No uf .... :D
Reagovat
PetaM
Jestli hodláš prohrát druhý set 5:7, tak to nezkoušej! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a jdeme do Petřina oblíbeného 3. setu, kde Jarku vyprovodí z kurtu :D nic nepiju ani neberu :D
Reagovat
vendulkabendulka
Co presne se jeste musi stat aby za ni Kotyza zasel a trochu ji nabudil?
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza ví, že to nemá cenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petro dopodávej to, zklidni se a hraj
Reagovat
Fandina
Také si myslím, že už Petru zná a ví, která bije. Navic vyjádřil se i tak, že většinou očekává, kdy mu Petra naznačí, aby přišel.

Jinak je tam dost vedro, nejen dneska a Petra dost nestíhá dobíhat Jarmiliny čáry.
Reagovat
vendulkabendulka
Jak jsem psala nize, 28° neni zas takova sauna a Petra ani nevypada moc zpocena. Ten problem bude nekde jinde.
Reagovat
PetaM
Jestli je jí teď vedro, tak potěš na AO :D
Reagovat
smazaný uživatel
2 krásné backhandy do růžku a potom se zblázní, začne šílet a udělá 4 de*ilní chyby, takhle to nefunguje...
Reagovat
Davor1
dobrý nick :DDDDD
Reagovat
freeteepek
Tak jsem Petru přechválil. Sotva tady napíšu, že se začala trefovat do kurtu. neuběhlo ani 5 minut, a předvedla mega minelu ve stylu P3try:-((
Reagovat
misa
Odporný gem!!!
Reagovat
PetaM
Věřme tomu, že je to taktika, teď odevzdat servis, pak Jarmilu breaknout a začít třetí set servisem :D
Reagovat
d@ve
Asi to tak bude. Jinak si nedovedu vysvětlit ten blackout na podání.
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
rozpracovanej druhej set....
Reagovat
tommr
SlovakSport1 kde opakujou Báru mi přitom dál běží ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Pcha, já jsem si zaplatila slovak sport a u nás doma nejde ! Je to o ničem.....
Reagovat
vendulkabendulka
SlovakSport3 zitra konci, je mozne ze delaji nejake zmeny a "volaco tam steluju".
Reagovat
Fandina
Tak to bude chyba Slovak Sportu, protože na SuperTennise to běží bez přerušení.
Reagovat
vendulkabendulka
Tak uz to dopodavej a netrap me. Uvidime co treti set.
Reagovat
freeteepek
Petra se konečně začala trefovat do kurtu. Vypadá "zdravě nasraná":-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandí tu někdo Jarce ? :D
Reagovat
PetaM
EllNino :D
Reagovat
smazaný uživatel
akorát má strach to sem napsat :D:D
Reagovat
PetaM
Už to tu psal včera :D Ale je ve škole :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím Jarce a nebojím se to napsat :)
Reagovat
PetaM
Nebojí se to sem napsat! :D Psal to tady, včera, pod jiný článek, ale je ve škole a nemůže fandit tady, v tomto článku :D
Reagovat
smazaný uživatel
IGNORE !!!!! :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, já neměl moc náladu, už jdu na to :D
Reagovat
freeteepek
Já ne, ale hraje výborně. Jarka. Jestli Petra nakonec prohraje, tak na tom bude mít Jarka velkou zásluhu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
níže čtu, že Jarka hraje průměrně, tak teda nevím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, Jarka rozhodně nehraje výborně, to sleduješ asi jiný zápas :)
Reagovat
freeteepek
Tak to jste ještě neviděli Jarku hrát blbě! Hraje výborně:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D s Dominikou hrála daleko lépe třeba od druhýho setu, dneska je paradoxně agresivnější ve druhým setu, v tom prvním ji to Petra, když to řeknu absurdně vyházela.
Reagovat
dadaft
jj, nehraje špatně, třetí set bude asi otevřený,,,,,,,,,
Reagovat
Davor1
jaaaa
Reagovat
tommr
a brejk potvrzenej! Chytne se už konečně Petra? Prohrát s průměrnou Gajdosovou by byla strašná ostuda ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Tak Jarku bych vubec nenazvala prumernou, v poslednich minimalne 3 zapasech hraje velmi slusne. Ale Petra by kazdopadne tenhle level mela porazet levou zadni. Ovsem zname ji..
Reagovat
kada.tom
ano, tak takhle bych to šlo a takhle bychom si to tu představovali :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Rikala jsem si, ze jestli ji ted nebrejkne, tak uz to uplne vzda. Nastesti se povedlo, ted to "jen udrzet". Coz bude s touhle hrou hodne tezke :D
Reagovat
smazaný uživatel
Wendy, ty tu asi nemáš nálepku "největší optimistka" co? :D
Reagovat
PetaM
Tady špendlíčkem hledáš optimistu/tku :D
Reagovat
vendulkabendulka
Moc ne, ja jsem celkem brucoun, o tom zadna :) Ja nemam problem kdyz moje favoritka prohrava, staci kdyz vidim ze do toho jde naplno a nevzdava to.
Reagovat
smazaný uživatel
vida,že to jde....Já jsem optimistka, když ovšem Petře chybí jiskra, vím, že je zle....
Reagovat
tommr
Petra na šestej pokus konečně využila BP ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, už mě neser a začni hrát ano? Zhubla jsi, máš nového kondičáka, tak se netvař jak boží umučení a makej, máš na to. A jedem... !
Reagovat
misa
Petra by si už ráda sedla v Prostějově na zimák :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam si sedne, až vyhraje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pak walkover pro Tsveti tím chceš říct? :D
Reagovat
kada.tom
huráá, Jarmilin servis prolomen!
tak, Petro - potvrdit a pak to nějak poslat do 3. setu :-)
Reagovat
d@ve
No konečně taky využitý BB. :)
Reagovat
PetaM
Pojď!!!! A opovaž se prohrát si servis! :D :D
Reagovat
Andrew89
a ted potvrdit!:)
Reagovat
smazaný uživatel
nepohledná, plná chyb (k tomu stále neumí nabíhané míče a smečovat - zase nestíhá), bohužel chybí vítězné míče, ještě že je Gajdošová docela pěkná holka:-)
Reagovat
tommr
spolu s Date-Krumm vyřadily ve čtvrtfinále pár Chan+Peschke 7:6(3)6:2 ... :)
Reagovat
freeteepek
A to se ještě Peshkeová dívala na její zápas se Suarezovou. Když viděla všechny ty esa, asi se jí rozklepaly nohy. Už před zápasem:-)
Reagovat
Fandina
Tak to je super, ale škoda, že na úkor Květy. Ta se dneska navíc na Káju byla podívat když ráno hrála singl. Kája super!
Reagovat
PetaM
Bože Petro, ale tohle využít musíš, Jarka hraje o 90 % hůře, než včera ...
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně ji to neskutečně sluší ale Jarce :) :D
Reagovat
Davor1
najkrajšia slovenská tenistka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není moc dobrý. Já nemám možnost sledovat živě,tak se "kochám" jen skóre....Nechtěla jsem včera sýčkovat, ale Petra vypadala,že jí něco chybí, neměla jiskru....
Reagovat
smazaný uživatel
Schopnost trefit se do kurtu, jinak to je dobrý :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože jí chybí jen schopnost trefit do kurtu ? To není schopnost v tomto případě - to je jen dusledek. A omlouvám se za chyby, píšu na mobilu...
Reagovat
Kozoroh
Jsem zvědav, jestli tohle Petra otočí.
Reagovat
d@ve
S tímhle pohybem těžko. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Naposledy prohrála Petra s Timeou a tam to bylo o tom, že Timea se nebála rizika, prala tam winnery a byla lepší. Dneska to je bohužel zápas, kde se ukazuje, že Petra nemá dobrou formu. Jarka totiž nehraje dobře, míčky primárně vrací a těží z chyb, neztratila servis, přitom dala minimum přímých bodů, případě silných servisů. Petra kazí, je špatně na nohách, údery hraje pozdě.
Reagovat
misa
17 UE v prvním setu
Reagovat
tommr
přesně tak. Porážka s Bacsiszkou se ještě dala omluvit dobrým výkonem soupeřky, ale dneska prostě hraje Petra bídně ... :(
Reagovat
tommr
Petra hraje špatně a odevzdaně. Nevidím to dobře ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Otáčet zápas v tomhle vedru nebude žádná sranda.
Prápory na půl žerdi... ;-(
Reagovat
lars
Jaka tam je teplota?
Reagovat
FulnekUltras
vypadá, že i teď večer pořád kolem třiceti a vysoká vlhkost vzduchu... ;-(
Reagovat
vendulkabendulka
28°, vlhkost 48%. Ve 20:30 vecer to neni nijak vrazedne a nemelo by ji limitovat.
Reagovat
FulnekUltras
Na pokožce obou hráček je vidět, že z nich celkem teče...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem tady, ale ani jsem nemusela spěchat koukám... no tak Kvítí, budíček a hrajeme. :)
Reagovat
PetaM
Tohle by nezkazil nikdo, jen Petra ... :D
Reagovat
rib
no svoje podání si teď držela, ale Jarce stačí vrátit, Petra opravdu kazí moc...
Reagovat
FulnekUltras
má oproti soupeřce více než dvojnásobek UE...
Reagovat
kada.tom
to jsou ale šílený chyby do té sítě :-(
Reagovat
vendulkabendulka
No nic, tohle je proste spatny. Svesena ramena, odevzdana, mozna myslela ze se to vyhraje samo a ono jaksi ne. Kotyza by ji mel dat na holou.
Reagovat
historik
byla smeč?!
Reagovat
misa
S takovým přístupem mohla ušetřit značné peníze za Stobera...
Reagovat
Kozoroh
Bára zápas s Pironkovou nezvládla především psychicky - pokaždé, když Bulharku brejkla, tak v následující hře hladce o servis přišla. Stalo se to 3x a v těchto gamech uhrála všehovšudy jeden fiftýn! Bulharka dnes neexcelovala, ale na podprůměrnou Báru to stačilo.

Petra taky nic moc, první set můžeme považovat za ztracený...
Reagovat
slacker
proc za straceny? chybejici break si muze vzdycky vzit zpet
Reagovat
kodkar
To nemyslíš vážně.
Reagovat
Frick
jakoby se Baruš poněkud "pekla", sec jenom je silnější, hubená jihoevropanka Pironka by se s vedrem mohla vypořádat lépe...
Reagovat
FulnekUltras
taky si myslím...
Reagovat
historik
v tenise je důležitá taky práce nohou a že všechno nemusí hrát na jednu ránu, zabít hned returnem. Ať taky nechá soupeřku zkazit.
Reagovat
vendulkabendulka
Dneska mi vubec neprijde ze by mela chut poustet se do nejakych delsich vymen. A pritom by stacilo to zkusit, se stestim nejake 2-3 vyhrat a hned se psychika zvedne.
Reagovat
vendulkabendulka
Petre se zatim nedari a uz se tvari jak kakabus. Tohle zas bude "parada".
Reagovat
historik
to zas byly lacině odevzdaný body na returnu
Reagovat
tommr
jj mám zatím z Petry velice špatnej pocit ... :(
Reagovat
kada.tom
jojo, tváří se tak, že tam vlastně nechce bejt, nebaví jí to ... to pěvětšinou není zámkou ničeho dobrýho :-(
Reagovat
historik
postupují Hernych,Mertl i Pavlásek.-)
Reagovat
Fandina
Gratulka, škoda že Hernych s Pavláskem jdou dál proti sobě.
Reagovat
misa
Doufám v Adamův postup až do hlavní soutěže.
Reagovat
Fandina
Adamovi to moc přeji a bylo by super, kdyby postoupil. S Honzou se dosud nestřetli, ale koukala jsem dneska jak hrál s Mahutem a bylo to super. Honza umí a Mahut dobrý skalp. Jsem zvědavá, jak to dopadne. Kvalda jde live na Youtube a je to v super kvalitě. Kdyby jejich zápas dali, bylo by to super.
https://www.youtube.com/watch?v=KqlnF96zTyg
Reagovat
misa
Takhle by mohli vysílat všechno :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Paradni moment, kdy empire zahlasil net first service :-D
Reagovat
tommr
Petra nezačala vůbec dobře ... :(
Reagovat
paulmara
Kvalifikace AO
ALLERTOVA, Denisa CZE [1]
BONAVENTURE, Ysaline BEL
IMANISHI, Miharu JPN
HLAVACKOVA, Andrea CZE
Reagovat
tommr
blbej los. Pokud obě naše holky vyhrajou tak na sebe narazí už ve druhým kole ... :(
Reagovat
Davor1
Ja dnes budem držať stranu Jarke, nad tou jej životnou chybou s Grothom a austrálskym pasom sa nejako povznesiem :-)
Každopádne, mal by to byť poriadne ofenzívny zápas...
Reagovat
FulnekUltras
Taky by mně případná dnešní porážka Petry až tolik nevadila ;-)...ale stejně ať to Jarka pořádně roztočí radši až na AO proti Nečeškám... ;-)
Reagovat
Davor1
Presne, keby tak v prvom kole vystrieľala Sharapku, to by bol sen :-))
Reagovat
FulnekUltras
na úvod únorového FC 2013 nebyl aspoň v prvním setu vůbec jednoznačný a Petra musela rvát vítězství přes TB. Věřím, že dneska se to nestane a Bumbrlíček dá výhru snadněji - jakkoliv je v Sydney ještě pořád solidní pařák a australizovaná Slovenka má patrně formu na své poměry nadprůměrnou.
Petro pooooooojď do ní !!!!!! (ať můžeš zítra v pohodě pomstít Barču)
Reagovat
PetaM
A hlavně pomstít sebe sama z minulého roku :D
Reagovat
FulnekUltras
Když to Petra zvládne sama se sebou, nemám obavy... ;-)
Reagovat
Fandina
Je to tak. V Ostravě jsem tehdy byla a Jarka hrála minimálně v prvním setu hodně dobře. Držím palce Peti, pojď!!!
Reagovat
sprchon
Dneska bez šťávy... Pironkova dokázala využít každého pomalejšího míče... A že jich bylo. Tak hlavně ať se Bára do AO sebere.
Reagovat
FulnekUltras
dneska to nešlo - ale o to víc bude aspoň času na aklimatizaci v Melbourne.
Reagovat
dadaft
jj.
klíč k zápasu byl v nevynucených chybách - Bára jich dneska zkrátka udělala víc než bylo pěkné.
umí hrát líp, ale tak to chodí.
velmi slušný turnajový výsledek, po semifinále Aucklandu čtvrtfinále Sydney, klid na přesun, sezóna se rozjela velice slušně a na AO určitě Bára není bez šance na nějaké to pokročilejší kolo. ))

gratulace Karolíně, SF na Premiere nemůže nepotěšit.
dneska budu fandit Garbine, protože souboj Plíšková - Muguruza by mohl být tenis jako řemen.
Reagovat
FulnekUltras
Pravda pravda - stejně jako české finále... ;-)
Reagovat
VlS
co to dneska bylo? Tys tam nešla vyhrát, ta sis chtěla pinkat. To byla zoufalá neschopnost zahrát koncovej míč a zahazovala jsi vyhraný výměny, jednu za druhou. To je na panáka.
Reagovat
tommr
dneska předvedla velice slabej výkon a v závěru se už ani moc nesnažila ... :(
Reagovat
vendulkabendulka
Polepsila si o 4 mista, to je vyborne. Ovsem dneska to vyslovene nezvladla hlavou.
Reagovat
VlS
Nevím, ale řekl bych, že si tam chvilkama i zakulhala, bojím se, aby tam nebyl i nějakej fyzickej problém.
Reagovat
sprchon
Taky často myslím na tu achilovku... Snad to není ono, to by byl asi konec :-(
Reagovat
FulnekUltras
Věřme, že pár dnů volna jí pomůže případné lehké namožení zklidnit. U téhle záležitosti člověk nikdy neví, kdy to "vystřelí" definitivně...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná po AO ji tam uvidíme.
Reagovat
vendulkabendulka
No tak Barunka se do te dvacitky zatim nepodiva. A je to skoda, Pironkova byla hratelna, jenomze to by Bara musela ukazat to co v predchozich zapasech. A dneska byla bohuzel horsi.
Reagovat
Davor1
tá Piraňa je neskutočná. Kľudne sa môže opakovať situácia z minulého roka, teda semifinále Pironkova- Kvitová a finále Piraňa- Kerber...niečo mi ale hovorí, že tento rok vo finále nebude ani jedna...
Reagovat
VlS
Pirožka nehrála až tak skvěle, jako Barča blbě.
Reagovat
FulnekUltras
Cvetka v semifinále končí... ;-)
Reagovat
PetaM
Tsvětlana s dnešní hrou v SF nemá ani na Jarku, ani na Petru. Jedině, kdyby ty dvě hrály stejnou tužku, jako dneska Barča :D Což, přiznejme si, není nereálné :D :D
Reagovat
Davor1
tak obe sú podobné typy, majú dni, kedy netrafia ani stodolu takže ťažko odhadovať, dnešný zápas Petry s Jarkou napovie :-))
Reagovat
slacker
Zadny zapas Petry nic nenapovi o dalsim zapase. Ani nenapovi nic o dalsim sete
Reagovat
Davor1
mne ide skôr o Jarku, tá má super formu už dlhšie a keď to aj dnes potvrdí, tak zajtra bude mať veľkú šancu. Petru by som si nejako analyzovať rozhodne netrúfal :-))
Reagovat
slacker
ty dneska fest mrda v hlave. Dva rebrejky cistou hrou :-(((
Reagovat
FulnekUltras
hlavně ať všechno funguje na AO... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Báře se dnes bohužel nedaří , na Tsvetanu by zafungovala silné rychlé údery .
Reagovat
tommr
jj Bára hraje dneska strašně nedůrazně a Pironkova nemá s jejíma slabejma úderama žádný problémy ...
Reagovat
tommr
zdá se, že je rozhodnuto. Pironkova hraje čím dál tím líp a Bára naopak čím dál tím hůř ... :(
Reagovat
d@ve
Myslím, že to byl pro Báru velmi důležitý game. Zdá se, jako by se trochu probudila.
Reagovat
tommr
to bylo opravdu jen zdání ... :(
Reagovat
PetaM
Nevím no ... Ale podle mě hrála Tsvětlana minulý rok v Sydney lépe, než letos. Pokud postoupí, porazí ji, dle mého názoru, jak Petra, tak Jarka ... A neměly by s tím mít větší problémy ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska tam bara hraje pinkanou, bez nalady, zapalu a napadu.. Na to se neda divat
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.womenstennisblog.com/2014/12/22/radwanskas-new-dress-lotto-shocks-black-lace/

Tak tohle bude neco pro muzske pohlavi, skoda jen, ze ty krajky na zadni casti nejsou jeste o neco nize :-) Jinak teda Lotto prekvapilo dost timto...
Reagovat
PetaM
To vypadá jako noční sexy košilka na svádění manželů ... :D
Reagovat
VlS
Tak regulovčík dneska ten trafic nějak nezvládal :-) Gratulace Jirkovi, hodnotnej skalp.
Reagovat
gigin
Já už jsem to avízoval včera, že Gulba prohraje. Těžkou hlavu si z toho určitě nedělám... :)
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do ČF ! Skalp Gulbise, to se počítá. Jirko pojď ! :)
Reagovat
George_Renel
znovu potvrdil, že je hlavně velkohubý mluvka.
Veselka ho smázl, jako hráče druhé stovky.
Reagovat
gigin
:DDDDDDD Jo jasně..
Reagovat
kada.tom
Veselka pěkně, ačkoliv Gulba dělal jednu UE za druhou. Celkem si jich dneska připsal téměř 50.
Jirka má v QF Younga, což je hratelný, ale Young hraje tak dobře :-)
Reagovat
tommr
Bára závěr prvního setu vůbec nezvládla a ztratila tři hry za sebou ... :(
Pironkova naopak začla set špatně, ale postupně se její hra zlepšovala. Čím to asi je, že v Sydney hraje vždycky tak dobře a zbytek roku úplnou tužku?
Reagovat
historik
bohužel hraje špatně, strašně moc laciných chyb a ještě k tomu to rozčilování:-)
Reagovat
PetaM
Tím "vždycky" asi myslíš poslední dva roky, že? Protože v roce 2007, 2008, 2010 skončila v kvalifikaci a první zápas v Sydney vyhrála až minulý rok ...
Reagovat
FulnekUltras
ovšem teď je na Barče, aby jí šňůru přeťala...
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííí. Je to tam. Ve třetím 6:1. Supeeeeeeeeeeeeeer!!!

Hrál dost pohodově, žádná divočina a byl lepší než Gulba. Supeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Supeeeer Gulbis veeeeen :)))))
Reagovat
Fandina
A mám radost, že se Veselkovi s novým trenérem zatím daří. Nádhera a gratulace veliká dneska Jirko. Jen tak dál! Pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
že tak jako třeba Petra v New Havenu, tak je Cvetana "doma" v Sydney. Ale ještě není konec. Báro zařvi si a pooojď do ní !!!!!
Reagovat
PetaM
Ale no tak Barčo, nevztekej se, otočíš to ;)
Reagovat
Kozoroh
Zápas s Gulbisem už Jirka nepustí...
Reagovat
mahycek
No to snad ne,tedy ano,to už Veselý nesmí pustit!!! Také blahopřání Karolíně. A ty Báro bojuj.
Reagovat
tommr
Bára ovšem brejk zase nepotvrdila a opět ztratila svůj servis čistou hrou. Co k tomu říct? :(
Reagovat
tommr
a Bára má brejk!. Pironkova musí litovat nevyužitých šancí v šestý hře, protože vzápětí přišla o vlastní servis čistou hrou. Bára při tom konečně předvedla několik parádních úderů ... :)
Reagovat
Kozoroh
Zuby nehty nakonec Bára svůj servis uhájila a vyplatilo se, Bára má break! Teď aby ho potvrdila.
Reagovat
Kozoroh
Zuby nehty nakonec Bára svůj servis uhájila a vyplatilo se, Bára má break! Teď aby ho potvrdila.
Reagovat
vendulkabendulka
Mela bych koukat na BZS casteji. Kdyz ji to jde, ma jednu z nejzabavnejsich her na okruhu. Krasny celodvorcovy tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Po letošní tvrdé zimní přípravě to vypadá hodně slibně. Hlavně ať drží achillovka...
Reagovat
Fandina
OT ... Mahut Hernych Q AO 5:5 v prvním. Honza si prohrál podání a pak zase brejknul. Honzo pojď!
Reagovat
Fandina
A zase každý přišel o podání a TB vyhrál Honza dost dobrou hrou 7:3. Super. Ještě jeden set!!!

https://www.youtube.com/watch?v=KqlnF96zTyg
Reagovat
tommr
Bára málem ztratila podruhý za sebou servis když při něm opět prohrávala už 0:40. Zachránily jí ale dva odvážný výpady na sít a chyba Pironkový. Při dalším BP Pironkový jí zase pomohlo prasátko. Bára zatím nehraje tak dobře jako v předchozích zápasech ... :(
Reagovat
d@ve
a možná pomohla i výměna rakety.. ;)
Reagovat
tommr
jj to k tomu obratu nejspíš taky přispělo ... :)
Reagovat
d@ve
a asi potřebuje ještě další.. :)
Reagovat
Fandina
OT ... Veselka Gulba ve třetím setu 2:1. Oba jdou zatím po podání. Jirko pojď!
Reagovat
Fandina
A teď Jirka Gulbu brejknul na 3:1. Jirko podrž a pojď!
Reagovat
vendulkabendulka
Bara si hezky popovida, aniz by k tomu kohokoliv potrebovala :)
Reagovat
tommr
Bára ovšem brejk nepotvrdila a ztratila svůj servis čistou hrou. Zatím strašně chybuje ... :(
Reagovat
tommr
a Bára má první brejk když vzala Pironkový servis čistou hrou. Pomohla jí k tomu i neuvěřitelná minela Pironkový na síti a jedno prasátko ... :)
Reagovat
d@ve
ovšem žel nepotvrdila :(
Reagovat
Frick
http://www.digizone.cz/clanky/stanice-slovak-sport-cekaji-zmeny-dotknou-se-dvb-t-i-placenych-sluzeb/

Vedle v topicu to nějak ustoupilo, tak to dám i sem.
Reagovat
tommr
Bára měla hned v první hře 2 BP, ale nevyužila je ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Báro , ta Pironkova si to kazí sama a ty toho neumíš využít.
Reagovat
vendulkabendulka
To je zatim jenom takove otukavani. Bara najde rytmus a smete ji z kurtu, tim jsem si jista.
Reagovat
Fandina
OT ... Veselka a Gulba ... momentálně dva s hodně podobným vousem. Pěkné!
Reagovat
Fandina
Ve druhém 2:2 a Gulba zlepšil hru. Tolik nechybuje. Jirko pojď!
Reagovat
tommr
výhra nad Suarez Navarrovou je velice cenná a postup do první dvacítky fantastickej úspěch ... :)
Zápas jsem bohužel neviděl, ale z čísel je vidět, že se Karolína postupně zlepšovala a v závěru CSN doslova drtila. To svědčí o dobrý fyzický připravenosti. 15 es je taky úctyhodnej počin - zdá se, že letos bude Karolína opět vévodit žebříčkům servismanek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hooodně držím palce, Pironě je nebezpečná, ale věřím ti. Jdeme :)
Reagovat
sprchon
Gratulace!!! :-) :-)
A ted rychle domů na Báru!
Reagovat
gedzitka
Gratulace Káje! Koukám, že si do Austrálie dovezla plnou klec ptáčků a teď je s nadšením rozdává.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jirka dal ernestkovi v 1. Setu klepec. Ten dorazil asi rovnou z baru nebo od devky
Reagovat
VlS
gratulace k výkonu, třetí set byl, s výjimkou jednoho gemu, kde to šlo přez shodu, vraždění neviňátek, strašlivý pecky. Moc se mi to líbilo.
Reagovat
George_Renel
má na Gulbise set, 6:2 lehce.
Reagovat
historik
zle se hýbala, hrála to stylem hit-mis a hodně se na sebe rozčilovala, ale postupně se parádně rozehrála. Mohlo to být taky tím krutým vedrem. Každopádně paráda!
Reagovat
freeteepek
2 sety velmi vyrovnaný zápas. Na konci Kája předvedla, co dokáže. 4 esa v řadě - to zvládne jen Serena. A ještě jen jednou za uherskej rok:-)
Reagovat
freeteepek
v jediném utkání:-)
Reagovat
Fandina
9/1 ve třetím setu. Nádhera!
Reagovat
VlS
Třetí set byl něco. To jsem neviděl už strašně dlouho. Asi to kde komu leze na nervy, ale mě se strašně líbí, jak tam Kája mlaskbe eso a nehne ani brvou a jde tam lísknout další, až to vypadá, že na tom vlastně ani nic není
Reagovat
Fandina
Káje. První set byla lepší Carla a Káje moc nešlo podání, ve druhém se jí zlepšílo a ve třetím už Carlu přehrála. Super hra a nádhera. Jen tak dál Kájo. Držím palce. Pojď!!!
Reagovat
Patri.k
Uzasnyn
Reagovat
George_Renel
začal potvrzeným brejkdm :-)
Reagovat
Fandina
A první set vyhrál 6:2. Super!
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že Káju nesleduju, ale gratuluju a je to skvělá zpráva pro náš ženský tenis. :) Myslím, že Klárka bohužel jede v šílené vlně, takže Kája bude takové zpestření.
Reagovat
freeteepek
Nejvyšší čas začít. Se sledováním:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se hlavně těším na Barču, tak předvádí zatím krásný tenis :) Na Káju si nějak musím zvyknout, připadá mi jak sfinga. :D
Reagovat
pepin
Hlavně se na ni hezky kouká a ty její komenttáře člověka fakt baví.
Reagovat
Fandina
Tak tak. Kája jestli bude takhle pokračovat, míří hodně vysoko. Kájo pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist