Plíšková srovnala letošní účty se Suárezovou, zahraje si o finále

19. 6. 2015, 13:16
Aktuality 604
Karolína Plíšková vybojovala v Birminghamu své páté turnajové semifinále v letošní sezoně. Česká tenistka dnes hladce porazila Španělku Carlu Suárezovou, s níž poslední dva zápasy prohrála, a s přemožitelkou Simony Halepové Francouzkou Kristinou Mladenovicovou se utká o finále a teoreticky i posun do Top 10. Ve čtvrtfinále naopak dohrála Kateřina Siniaková, jež nepřekvapila proti Kerberové.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se s Carlou Suárezovou utkala v této sezoně už počtvrté. Po výhře v Sydney se musela před Španělkou dvakrát sklonit, dnes v Birminghamu ale srovnala letošní bilanci na 2:2.

Světová dvanáctka vstoupila do prvního vzájemného duelu na trávě suverénně a rychle se ujala vedení 4-0. V šesté hře sice rovněž přišla o podání, hned ale soupeřce sebrala servis potřetí a sadu hladce dotáhla.

Ve druhém setu Plíšková zaváhala až v poslední hře, kdy po dvou promarněných mečbolech nabídla deváté hráčce žebříčku WTA brejkbol. Až jestřábí oko muselo rozhodnout o tom, že ho Španělka nevyužila, a další drama už Plíšková nepřipustila. Vypracovala si svůj třetí mečbol a utkání zakončila esem.



"Vůbec jsem nepřemýšlela o tom, zda je hráčkou Top 10, nebo není. Jen jsem šla na kurtu a chtěla jsem hrát svou hru," komentovala Plíšková. Už jsem s ní letos třikrát hrála a vždy to byl těžký zápas. Ale zatímco na tvrdém povrchu a na antuce hraje opravdu dobře, tak tráva jí tolik nesedí. Snažila jsem se hrát hodně agresivně," dodala lounská rodačka. 

"Dnes jsem se cítila opravdu skvěle. Už jsem tady předtím vyhrála dva zápasy, takže si na trávě věřím. Tohle tady byl můj nejlepší zápas a jsem šťastná, že se moje hra zlepšuje," pochvaluje si Plíšková herní pohodu.

O postup do čtvrtého letošního finále, kterým si teoreticky může zajistit premiérový posun do Top 10, se třiadvacetiletá Češka utká nečekaně s Kristinou Mladenovicovou. S o rok mladší Francouzkou jediný vzájemný souboj loni na podzim v Moskvě prohrála ve dvou setech.

Osmifinálová přemožitelka Barbory Strýcové Mladenovicová dnes překvapivě zdolala první nasazenou Rumunku Simonu Halepovou 2-6 6-0 7-6. Mladenovicová, která je v žebříčku WTA o 40 míst za Halepovou, porazila světovou trojku i ve druhém vzájemném utkání v kariéře. Loni ji zdolala na domácí půdě v hale v Paříži. 

Dnes sice dvaadvacetiletá Francouzka prohrála za necelou půl hodinu první set, pak ovšem favoritku zaskočila kanárem a vynutila si třetí set. V něm neudržela vedení 5-3, ale v tie-breaku proměnila hned svůj první mečbol a potřetí v sezoně a poprvé na trávě postoupila do semifinále. V sobotu
se tak pokusí vyhrát podruhé i nad Plíškovou.

"Všechny zápasy jsou odlišně, každý den je jiný a obě (Halepová a Plíšková) jsou velké šampionky. Ale mít s nimi pozitivní vzájemnou bilanci je asi trochu výhoda. Někde v pozadí myšlenek to máte zaznamenané a myslím, že i ony to tak mají," uvažovala Mladenovicová o vzájemných bilancích se svými soupeřkami.

Šanci na účast mezi čtveřicí nejlepších měla dnes překvapivě i Kateřina Siniaková, o druhý nečekaný skalp německé favoritky se ale v Birminghamu nepostarala. Devatenáctiletá Češka, jež si tento týden připsala své první výhry na trávě a v úterý dokonce zaskočila čtrnáctou hráčku světa zaskočila Andreu Petkovicovou, ve čtvrtfinálovém kole nestačila na světovou desítku Angelique Kerberovou.

Siniaková po velkých bitvách ztratila své první dva servisy a v úvodním setu prohrávala 0-4. V druhé sadě se zlepšila, Kerberové však jeden brejk proti 75. hráčce světa stačil. Za stavu 4-3 odvrátila dva brejkboly a i když pak ještě česká tenistka v následné hře zlikvidovala mečbol a vykřesala jiskřičku naděje, Kerberová při svém servisu nezaváhala a zvítězila 6-2 6-4.

"Byl to velmi vyrovnaný zápas. Skóre tak těsně nebylo, ale skoro každý game byla shoda. Ona hrála velmi dobře, ale to jsem čekala, protože jsem nějaké její zápasy viděla a tady už vyřadila Andreu. Byla jsem na to připravená a s výkonem jsem spokojená," řekla Kerberová.

O postup do finále se sedmadvacetiletá Kerberová utká s o necelé dva roky mladší krajankou Sabinou Lisickou a bude proti ní mírnou favoritkou. Vyhrála totiž všech pět vzájemných soubojů, z toho dva na trávě. Poslední souboj však svedly už před třemi lety ve Wimbledonu.

"Není to nejlepší bilance, ale pokusím se to tady změnit!" řekla Lisická. "Tento týden jsme tu spolu trénovaly a ani jsem nevěděla že s ní mám tak špatnou bilanci. Ale jsem ráda, že jsem zpátky na mé oblíbené trávě a že jsem tu zase v semifinále. Odehrála jsem tu několik dobrých zápasů a myslím, že se zlepšuju. Jsem šťastná, že jsem v této pozici a mám šanci na finále," dodala bývalá wimbledonská finalistka.

Lisická v Birminghamu vyhrála během dvou dnů dva souboje dvou bývalých šampionek se slovenskými soupeřkami. Po Rybárikové si vítězka travnatého turnaje z roku 2011 poradila v repríze tehdešjího finále s Danielou Hantuchovou, kterou zdolala 7-6 6-2.

Výsledky - Birmingham (tráva, dotace 731.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Karolína Plíšková (6-ČR) - Suárezová (3-Šp.) 6-2 6-2
Kerberová (4-Něm.) - Siniaková (ČR) 6-2 6-4
Mladenovicová (Fr.) - Halepová (1-Rum.) 2-6 6-0 7-6(4)
Lisická (8-Něm.) - Hantuchová (SR) 7-6(2) 6-2
Semifinálové dvojice: Kar. Plíšková - Mladenovicová, Kerberová - Lisická
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Hlaváčková/Hradecká (ČR) - Kopsová-Jonesová/Spearsová (3-USA) 3-6 6-3 10-8
Krajiceková/Strýcová (Niz./ČR) - Babosová/Mladenovicová (2-Maď./Fr.) bez boje
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

604
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když teď prší, tak sem dám jednu fotku pořízenou půl hodiny před zápasem... :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/612206183223570432
Reagovat
blixa
Hezký ;-)
Reagovat
tommr
Mladenovicová je sympoška, ale doufám, že v zápase půjde kamarádství stranou a Karolína jí nebude ani trochu šetřit ... :)
Reagovat
Michaelus
:DD To se opravdu jenn tak nevidí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc hezký.
Reagovat
EllNino
to je pěkný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona neskrečovala ne ? Vždyť jen prší ..
Reagovat
blixa
Jasně že ne ;-)
Reagovat
Michaelus
Skreč? Podle expresek je.
Reagovat
blixa
Už zmizela. Někdo asi pokuřoval příliš silný matroš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si to přečetla, že vyhrála skrečí a najednou to zmizelo. Že hen prší....to jsou věci tedy. I mistr tesař se utne.
Reagovat
tommr
no tak jen doufám, že to Karolíně nepřinese smůlu. Kristýnu takhle loni připravili o výhru ve Wimbledonu ... :(
Reagovat
tommr
Karolína měla dobrej vstup do zápasu, ale bohužel jí přibrzdil déšť. Doufám, že jí to přerušení moc nerozhodí ... :(
Reagovat
sprchon
V Ilkley se zatím nehraje a pro Birmingham je předpověď skoro totožná. Očekávám tedy zpoždění nebo nějaké to občasné přerušení. :(
Reagovat
blixa
A dopr ...
Reagovat
tommr
to počasí v Anglii je otravný. V příštích týdnech v Eastbourne a ve Wimbledonu to asi nebude o moc lepší ... :(
Reagovat
blixa
Měli by si ty areály celý zastřešit :D
Reagovat
tommr
jj hlavně ve Wimbledonu by to chtělo ještě 2-3 zastřešený kurty ...
Reagovat
vrabejka
Vy to možná nevíte ale zastřešení stojí celkem dost peněz.
Reagovat
blixa
Jeh !!! Ty jo, ještě že tě máme !!! Jinak bychom byli jen hloupišťata hloupý ! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maj peněz jak šlupek. Všude je peněz jak šlupek, jen my nic.
Reagovat
blixa
Tak vezmi velkou tašku a vyraž pro šlupky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šlupky by mi byly asi na nic. Ale ve velkém tenisu se točí velké peníze, takže zastřešení pokud jde o peníze by fakt neměl být problém.
Reagovat
kohlik
Vondroušová má titul z Přerova paráda- 6:1,6:4
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělý! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No paráda :)
Reagovat
sprchon
Super, gratulace. :)
Reagovat
tommr
to je už druhej titul v řadě a šnůra deseti vyhranejch zápasů mezi dospělejma. Markéta je opravdu velkej talent. Viděl jsem jí hrát v Praze proti Kovinicový a i když ten zápas těsně prohrála udělala na mě velkej dojem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super, za poslední 2 ITF má 4 tituly. Mega talent
Reagovat
VlS
tak jak to bude? Kiki dáš, BumBum slubne Angie a budeš tam ještě před Wimblíkem, pojď holka
Reagovat
sprchon
Jen tak pro info, kolik tam bejvá vlezný?
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký ITF? Myslíš challanger jako?
Reagovat
sprchon
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women's-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034985
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím, všechny turnaje v Česku až na PROSPERITU OPEN jsou zdarma.
Reagovat
sprchon
To je dobrá cena. :D Tak to se asi zajedu podívat. :)
Reagovat
blixa
Šupáci. Taky by mohli něco doplatit ;-)
Reagovat
sprchon
Jo, to by nebyl problém... Ale jen tak mě to napadlo.
Reagovat
blixa
Přišel bys, dostal bys stovku na pivo a šel bys ;-)
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
Fandina
Vloni a předloni jsem na Štvanici neplatila nic. Ale myslím, že předtím ano. Už nevím kolik, ale víc než 100,- Kč to asi nebylo. Už si to nepamatuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Obsazení bude asi nic moc, protože v tu dobu se hrajou turnaje v Americe...
Reagovat
blixa
Tak nic a nebo moc ? ;-)
Reagovat
sprchon
Jo, rozhodovat se budu právě podle obsazení. :) Ale doufám, že se najde pár hráček, které mi budou stát za to.
Reagovat
smazaný uživatel
Barča Krejčíková sice vypadla v prvním kole padesátky turnaje Montpellier, nicméně vyhrála aspoň debla s Iriogoyen, ta mimochodem Barču smázla v prvním kole singla ve dvou sadách.
Reagovat
horska.kraslice
Lucie Hradecká má zítea v 16.00 hrát čtyřhru v Birminghamu a už v 16.30 kvalifikaci dvouhru v Eastbourne.
Reagovat
tommr
doufám, že Lucka upřednostní debla v Birminhgamu a na kvaldu v Eastbourne se vykašle. V deblu může klidně získat titul zatímco v singlu jsou její šance na postup do MD prakticky nulový ...
Reagovat
VlS
No, tak to by teda měla pohnout v tom deblíku.
Reagovat
smazaný uživatel
To zvládá. Zvládly s Andreou "mexické šílenství" (během 24 hodin finále debla, dvojitý letecký přesun a dva kvalifikační zápasy), zvládne i tohle :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No a kajk tipujete Denču s tou němkou? :O Já očekávám vyrovnané dvě sady, ve prospěch Denči. :)
Reagovat
slacker
Ja ocekavam zhrouceneho Berdycha
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale, pročpak? :)
Reagovat
sprchon
7:5, 6:3 pro Denču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo super, ale trochu se té němky bojím :D
Reagovat
sprchon
Píšeš dvě vyrovnané sady. :D Je to snad málo vyrovnanej výsledek? Nebo bys chtěl další rekord v TB? Já snad raději ani ne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
pro mě vyrovnané sady je tak 7:5 7:5 :D
Reagovat
blixa
7:6 (18:16), 7:6 (16:14) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by šlo :D
Reagovat
sprchon
Včera mi psal kámoš, že vsadil na Isnera, prej jakej mám na to názor... Tak říkám, hochu, to budou nervy. :D Oba jsou to držáci, vidím to na tři tiebreaky. No a fakt že jo. :)
Reagovat
sprchon
Tak hra může bejt vyrovnaná a může to skončit třeba 2x 6:3...
No snad to Denča nějak urve. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, třeba ji Denča smázne 6:1 6:1 :D
Reagovat
sprchon
Ale uvidíme asi jenom čísla, co?
Reagovat
blixa
Carpe Jugulum !!!
Reagovat
sprchon
Urvi hrdlo? :D Zas tak nahlas tlačit nebudu...
Reagovat
blixa
Jeh, ty koukám nečteš Pratchetta. To je upíří parafráze Carpe diem ;-) :D
Reagovat
sprchon
Neznám to, ale našel jsem si to...

Název byl inspirován latinským rčením Carpe Diem (v překladu urvi den, případně užij si dne), v zeměplošském podání převedeného do podoby, která znamená ?urvi hrdlo?.
Reagovat
blixa
Jojo. Jenže v upířím chápání je to něco jiného než vyřvat si hlasivky :D
Reagovat
sprchon
Jo táák. :D Ale tak Denča si snad vystačí s lidskými prostředky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, jak tipujete zítra, Kája-Kiki? TIpuju pro Káju 6:4 6:3, nebo nějak ve dvou, že by to dát mohla :D
Reagovat
Fandina
Přeji Káje moc a doufám, že to dá. Ale Kiki hraje teď moc dobře, takže se i bojím. Kájo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Když bude šlapat servis Káje, nebojím se. A jak sama řekla Kája, na trávě se cítí den ode dne líp a líp. :-)
Reagovat
sprchon
Kája vs Kiki 3:6, 7:5, 6:4. Bude to boj a rozhodovat budou maličkosti. Kiki je rozehraná o něco lépe než Kája. Kája se do toho ale dostane a nakonec Kikinu udolá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že jak půjde Káje servis, že to dá ve dvou. Ale uvidíme. Mladenovic se nebojím, hraje jednou tak proti favoritce a podruhé zase tak. Je nebezpečná, ale určitě se dá porazit.
Reagovat
sprchon
Snad máš pravdu. Taky mi přijde s každým gamem lepší a lepší. Ale Kiki tu má už tři parádní skalpy, podává tu vyrovnané výkony.
Reagovat
slacker
Kiki je z kokosu dame ji do nosu
Reagovat
smazaný uživatel
6-3 4-6 7-5
A kdo vyhraje? Někdo určitě, ale nevím.
Reagovat
tommr
Karolína je sice papírová favoritka, ale větší šanci na výhru dávám Mladenovicový, která je v laufu a jde tvrdě za titulem což ukázala nejen její výhra nad Halepovou, ale i odhlášení se z debla ...
Reagovat
blixa
Výborně !!! Chválím ;-)
Reagovat
sprchon
To vypadá dost nadějně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlasovali jste? http://m.wtatennis.com/default.aspx?s=news-display&aid=4797912
Reagovat
slacker
To je blbina :_DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Je to vtipné :D takove na odlehčení a jedna z anket, kterou nevyhraje Halep nebo Sharapova
Reagovat
sprchon
:D :D Tak to fakt ne. :)
Reagovat
sprchon
:D :D :D Kája
To je přesně ona. To k ní sedí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Kája nejspíš nevyhraje asi hlasuji nějací suchaři, protoze si neumím vysvětlit nejvíc procent pro Carinu :D
Reagovat
Fandina
Teď je ale mezi nimi minimální rozdíl. Kája 37,28 procenta a Carina 38.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja to po očku sleduju a pro Carinu tam kazdou chvilku přiletí nejakej hlas tak se to stale zvedá
Reagovat
sprchon
http://revue.idnes.cz/arnold-schwarzenegger-delal-voskovou-figurinu-terminatora-pqw-/zajimavosti.aspx?c=A150619_101219_zajimavosti_nh
Reagovat
COMEON
hlasoval som pre Monicu :D :D pobavila ma veľmi aj ked je v tom videu (pre mna) nesympaticka Erakovicova.
Reagovat
sprchon
Škoda, že tam Kája není o dvě vteřiny déle. :D Úplně vidím, jak se rozesměje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim to úplně stejně :D skoda, ze vyhrává ta Carina pro me jednoznačně nejhorší z nominovaných :D ale tak uz to v těch anketach bývá
Reagovat
smazaný uživatel
Francie - Turecko 56:66

Asi ještě máme šanci na postup, ale naše situace se dost komplikuje... Naše jediná naděje je taková, že musíme porazit Turecko, Černá Hora musí porazit Řecko a Francie musí porazit Bělorusko. Pak bychom měli stejně bodů s Běloruskem a lepší vzájemný zápas... Když jsem ale dneska viděl Turkyně v poslední čtvrtině, tak to pro nás bude strašně těžké. :(
Reagovat
smazaný uživatel
to je na nic :( holky si to ale pokazily sami :(( dnes měly vyhrát
Reagovat
slacker
rozdilem 20 bodu
Reagovat
smazaný uživatel
To měly. Taky ale mohly prohrát s Běloruskem a žádná šance už by nebyla. Nebo mohly prohrát s Ukrajinou... No, radši nic. :D

Turkyně dneska hrály fakt výborně, vždyť jako první na ME porazily Francii. Bude to dost těžké, ale nějak to dopadne... Mě mrzí, že zase čtu kritiku od lidí, co vidí basket jednou za rok (a teď nemyslím slackera :D). Třeba tohle je typický basketbalový analfabet. Zrůstová (už dva roky Stejskalová) hraje za USK (už rok za Brno). :D
https://pbs.twimg.com/media/CH4-uTXUEAEzQwR.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
no, musíme věřit v zázrak. Nepostup do ČF by byl celkem zklamání, ale už to nemáme jen ve vlastních rukách.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pamatuju několik ME a pokud to mám srovnat, tak letos hrajeme určitě líp než na ME 2009, kde to v okleštěné sestavě a s trenérem Veverkou bylo asi úplně nejhorší (a za rok bylo stříbro na domácím MS)... Potom na ME 2011 jsme hráli výborně a sahali po medaili, ale nakonec z toho bylo 4. místo, protože jsme do zápasu o bronz chytli Francii (která v semifinále překvapivě podlehla Turecku - vlastně jako dneska). Přesto to byl určitě úspěch a znamenalo to postup do olympijské kvalifikace (a poté na OH)... ME 2013 bylo asi nejpodobnější tomu letošnímu. Vlastně jsme měli dost podobný tým a hráli jsme podobným stylem. Jenže je tady jeden podstatný rozdíl: Měli jsme pod košem Petru Kulichovou, která nám letos citelně schází. Sice taky působí občas nemotorně, ale je to prostě pořád naše nejlepší pivotka... Tehdy to taky dopadlo dobře, protože holky skončily na 6. místě, což znamenalo postup na MS (postupovalo prvních pět týmů, ale nepočítalo se tam Turecko jako pořadatel).

Takže pokud to letos nevyjde, určitě bychom z toho neměli dělat tragédii. Bude to neúspěch, ovšem rozhodně ne propadák. Ale počkejme si na neděli...
Reagovat
Jan
Už jsem četl, ale počkejme si na medaili :) Zápas s Ukrajinou vyhrály o fous, povedlo se jim Bělorusko, teď jim to štěstěna vrátila. Prostě jim to tam v závěru nepadalo.
Reagovat
sprchon
Míšo, ještě jednou děkuju za rozhovor s Luckou ze Sportu. Právě jsem to dočetl a četlo se to krásně. :) Dozvěděl jsem se spoustu nových věcí a kromě toho jsem si všiml, že Lucka opravdu nemluví pořád spisovně (ikdyž to Brňáci dělají) a dokonce jí tam dvakrát ujela i prdel. :D

Pár věcí se shodovalo se včerejším rozhovorem z MF, ale velká většina byla pro mě nová, celkově prostě super. :) Celou dobu se u toho usmívám. :)
Reagovat
Frick
Bad Gastein, Bastad, Baku

http://nicole-vaidisova.com/index_cze.html

tak uvidíme....
Reagovat
sprchon
https://www.facebook.com/pages/Barbora-Z%C3%A1hlavov%C3%A1-Str%C3%BDcov%C3%A1/209380745777915?fref=nf

Má nějakej oficiální profil? Tady má pořád ještě nezměněné příjmení...
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono na FB moc jména už měnit nejde.
Reagovat
slacker
Jde, stejne jako tady jde zmenit PetaM na Denny7 nebo quesh na iqe
Reagovat
smazaný uživatel
Když má stránka určitý počet fanoušků (myslím, že 200+, ale jistě to nevím), tak už nejde změnit název stránky. I když myslím, že by se to dalo udělat nějakou jednoduchou byrokratickou cestou (vyměnit si 180 zpráv s podporou FB, poslat jim kopii všech osobních dokladů apod. :D )
Reagovat
sprchon
Fakt jo? Mně se teď na FB objevila stránka, kterou jsem v životě neolajkoval. A má asi 37 tisíc fanoušků. Nedokážu si to vysvětlit jinak, než že autor změnil název...
Reagovat
smazaný uživatel
Dříve to šlo. Takže se z různých lákavě nazvaných stránek se zajímavým obsahem stávaly stránky na podporu Jiřího Paroubka a podobně. Dnes to jde jen do 200 fanoušků, pak už ne. Tu stránku jsi mohl lajknout omylem. Taky už se mi to párkrát stalo. FB běžně mění obsah "pod rukama", takže člověk nějam klikne, během toho kliku to poskočí a klik míří někam úplně jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to může být o tom, jak se po netu prodávají lajky, kde prodejce nabízí třeba 5000 lajků za 5 dolarů. Asi na to mají nějaký skript, kterým to lajknou tvým jménem :) Protože někde ty fanoušky brát musí, nejde o vymyšlené účty.

Asi před 2 lety kamarád založil stránku k nějaké reality show, po půl roce ho to už nebavilo, tak chtěl tu stránku předělat na něco jiného, ale měl tam asi 500 likes, tak už mu to nešlo změnit. Ale nevím, jak to funguje, tak jen dedukuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se to stalo taky cca před rokem, že se mi objevila v likes nějaká stránka, o které jsem nic nevěděl, tak jsem prostě dal dislike a víc to neřeším.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to lajkování mohou dělat i aplikace, pokud jim to člověk povolí (resp. pokud jim povolí se spustit, protože pak dostanou všechna práva, která si vyžádají). Zásadou je žádné aplikace nepoužívat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/10313378_959923527405060_2231103952368759504_n.jpg?oh=32abc7b0241098cc284695c62529d404&oe=562321BC

Týmová večeře, ani Piotr, ani David nevypadají, že by byli nadšení :D :D
Reagovat
slacker
nejsou u zadniho stolu Klara s Luckou?
Reagovat
smazaný uživatel
Petroline Kvitniacki :-) Vydra se tváří taky kouzelně. :D A vzadu je Klára, ne?
Reagovat
EllNino
a ještě Jarda Pospíšil naproti Piotrovi ..jinak vzadu je vedle Kláry Magda Rybariková a taky Brukner :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na ten debl jsem fakt zvědavý. A když už je řeč o Piotrovi... :D
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/611879223976984576

A tady ještě Karolínka s Laurou. :) Být jeden a půl roku mimo hru, to je taky hrůza. Kdoví, kam se Laura za tu dobu mohla dostat... Snad se aspoň přiblíží tomu, kde byla předtím.
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/611879223976984576
Reagovat
smazaný uživatel
Dva stejné odkazy, nahoď ten správný :D

A taky doufám, že Laura se vrátí zase do 50. I když to bude trvat ...
Reagovat
sprchon
Piotr. :D :D
Ten druhej odkaz prosím ještě jednou, tenhle reklamuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, tady je Caro s Laurou... :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/611888310365982721
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych jim, aby se takhle na sebe smály po nějakém větším finále.
Reagovat
sprchon
Piotr vypadá, že je unavenej a spálenej od slunce, Kotyza mi přijde normální. :D
Reagovat
Frick
Tak nevim, nedávalo by větší smysl, kdyby se týden před Wimblem hrál jeden 5 kolový Premier a International než jeden 6-kolový Premier?

Když si vezmu, že ani hráčka TOP 50 se nemusí dostat do hlavní souteže a hráčka TOP 100 se nedostane do kvaldy...

Kdyby byly dva turnaje, tak by to bylo 23 MD + 4 WCMD + 20 Q (při dvou kolech kvaldy) x 2 = 94... Samozřejmě, hráčky, co by hrály kvaldu by hrát nemohly, no ale tak by si zahrálo pár holek ze třetí stovky, co se do wimbledonské kvaldy již nevešly...
Reagovat
sprchon
Už jsi vysadil na Štvanici trávu? :)
Reagovat
Frick
Hrál bych to v Edenu :o)
Reagovat
slacker
Na sparte, na letny
Reagovat
sprchon
A co teda plánuješ se svou oblíbenou Štvanicí? Jsem napnutej jak kšandy. :D
Reagovat
Frick
"Plánuju to", že se nějakym zázrakem budou prachy a bude tam druhý pražský WTA turnaj.

Letos bude ta 50k Challenger + 75k ženská ITF, tak třeba bude i dále prostor k růstu. Kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč vysazovat trávu? Stačí nalajnovat Eden. :DD
Reagovat
Frick
Seroius: Na fotbalovym trávníku se to hrát nedá, ne? I kdyby byl pažit kvalitní a krátce posekaný....
Reagovat
sprchon
To je fakt, ale jak vidím nick Frick, okamžitě mi vyskočí heslo "lepší by to bylo na Štvanici", proto se ptám. :D
Reagovat
Frick
A nebylo? Bylo.
Reagovat
sprchon
Travnatej turnaj? Kdo by se s tím dělal? :D
Reagovat
slacker
Travnikar?
Reagovat
sprchon
A zaplatí se to samo...
Reagovat
slacker
Travnikaruv boss
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej a plať. :D
Reagovat
lars
co ?
Reagovat
slacker
Petovi drogy a zensky
Reagovat
smazaný uživatel
No ty turnaje, které tady tak plánuje a rád by si je vydupal ne? :D
Reagovat
Frick
Tak stačilo by v zásadně posunout Eastbourne o dva týdny dopředu...
Reagovat
smazaný uživatel
A nestačilo by třeba Wimbledon posunout o týden dozadu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo holky, ztratit několikrát v zápase jasné vedení to se nesmí stávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekyně měly porazit, cesta do ČF se výrazně zkomplikovala
Reagovat
smazaný uživatel
holky, to jste dost pos.raly celý zápas vedou o šest o devět a nakonec...
Reagovat
slacker
23 body za polocas tim to prosraly
Reagovat
smazaný uživatel
jako ztratit takové vedení. na začátku 4.poločasu 3 minuty nedaly koš, takové tutovky co netrefily. Je to v hajz.lu, musíme dát Turkyně a modlit se že Francouzky vyhrají
Reagovat
smazaný uživatel
Francie musí večer porazit Turecko, my musíme v neděli porazit Turecko a Černá Hora musí porazit Řecko. Tak mi to vychází, abychom postoupili...
Reagovat
EllNino
to by se celkem dalo :) nejtěžší bude asi splnittu porážku Turkyň :) ale snad to vyjde
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím... Ale pokud vyhrajem, tak se trochu bojím, aby to Černá Hora nepodělala. Ty jsou schopné porazit Bělorusko, ale taky rupnout s Tureckem o 20. No uvidíme... Pro začátek teď musíme fandit Francii.
Reagovat
slacker
me uz to jedno jestli postoupi. za ten dnesni ubohy druhy polocas me tak nasraly
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi jako ty, co vidí basket jednou za rok (a pletou si čtvrtiny a třetiny), holky opravdu nepotřebujou... :D
Reagovat
slacker
Prave proto si nemaji uriznout ostudu zrovna v tom jedinem zapase ktery za ten rok vidim.
Reagovat
smazaný uživatel
To je i můj případ. :DD (Ale třetiny a čtvrtiny se nepletu :D)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem si teda myslel, že jsi větší fanynka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já na to nemám čas, abych sledovala všechno. Když je MS a ME, tak se dívám většinou na všechny ČR (ve středu jsem to nestihla, protože jsem byla v Praze), jinak podle času. Basket mě docela baví sledovat, ale hrát je to utrpení. Jako všechny sporty. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem vlastně četl na Twitteru, že sis při basketu naštípla prst nebo co. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jop. Prostě sportovní antitalet. Dokonce i z těláku budu mít dvojku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho si nic nedělej. To já taky někdy měl, když nás učil zrovna nějakej kretén... :D
Reagovat
sprchon
Já měl dokonce i trojku, protože jsem byl ve sportovní třídě a na 2. stupni se to bralo docela vážně. :D
Reagovat
slacker
ja vzdy telak za 1 stejne jako v matyce a chovani. :-D
Reagovat
sprchon
Jednotku ze schování jsem měl taky vždycky. :D Matika mi začala jít až na střední, na ZŠ to bylo utrpení.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednička z chování a z výtvarky je samozřejmost. :D Matika je v pohodě. Akorát letos v pololetí jsem měla o fous trojku, teď budu mít "čistou" dvojku. Nejhorší předmět je chemie, nechápu vůbec nic.
Reagovat
sprchon
Chemie byla vždycky v pohodě, tam se taky dost počítalo... Ale z výtvarky jsem měl párkrát trojku, jeden spolužák dokonce čtyřku na základce. :D
Reagovat
blixa
Tsss, amatéři, já měl v pátý třídě z chování trojku ! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
To já až v prváku na střední. Ale za žádný kriminální čin, jen jsem si vzal na 14 dnů volno bez vysvětlení.
Reagovat
slacker
a nam to ted uz vysvetlit muzes co jsi delal tech 14 dni?
Reagovat
smazaný uživatel
Nic zvláštního, jen normální dovolená.
Reagovat
lars
v JAR ?
Reagovat
smazaný uživatel
na Marsu
Reagovat
slacker
Ta trva dyl nez 14 dni
Reagovat
smazaný uživatel
DeLoreanem ne.
Reagovat
lars
jsi sundal obraz prezidenta :)
Reagovat
blixa
Néé, nic tak zásadního, jen 200 neomluvených hodin :D
Reagovat
slacker
Pak by se ta polozka na vysvedceni mela prejmenovat z Chovani na Dochazka.
Reagovat
sprchon
Nojo, tak to byla jiná doba. :D Nám taky strejdové a tátové vyprávěli, jak měli dvojky a trojky schování... Já se dostal jen k důtce ředitele školy.
Reagovat
slacker
A bolelo to tou dutkou?
Reagovat
sprchon
To bych se musel říznout o papír... A to není až tak hrozný. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nedostala nikdy ani poznamku a nepamatuju si, že by mě někdo napomenul při hodině nebo tak něco. :DD Akorát jednou jsem byla na koberečku v kabinetě. :D
Reagovat
slacker
a ucitele vyhodili za zneuzivani zakyne
Reagovat
blixa
Ty jo, takový vzorný děti, to by se mělo trestat ! :D
Reagovat
sprchon
To já měl poznámek víc než zameškaných hodin. :D A napomenutí bývalo pravidelnou součástí skoro každé hodiny. :D Samozřejmě proto, že jsem seděl s člověkem, kterej dělal hroznej virvál... :)
Reagovat
sprchon
A co obnášel ten kobereček? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dostala jsem pětku z testu a celkově jsem měla blbý známky z toho předmětu, tak jsem musela podat vysvětlení a slíbit, že se zlepším. :D
Reagovat
sprchon
To je docela drsný... Já ve škole vysvětlení nikdy podávat nemusel a slibovat jsem taky nemusel. :D Zvláštní systém.
Reagovat
slacker
Nejses holka. Uzitelky zaky do kabinetu nezatahuji s postranimy umysly
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to že to byla (je) učitelka vyššího věku...
Reagovat
sprchon
Fandina! :O
Reagovat
Fandina
Ne, nikdy jsem nebyla učitelkou!
Reagovat
slacker
a nikdy si nebyla babickou
Reagovat
sprchon
Jak které učitelky... :D Ale u učitelů je to možná častější, no.
Reagovat
janek_da
z mojich poznamek:

s pilnikem se sermoval se spoluzakem
vypravi neslusne vtipy
latku umi tak dobre, ze vyrusuje spoluzaky
Reagovat
slacker
Je zadumcivy. O velke prestavce si hral se sirkami
Reagovat
sprchon
Učí se dobře, to nemohu říct...
Reagovat
sprchon
Já si teď na ty perly nemůžu vzpomenout. :D Snad jen jedna...
"Krade věci ze zamčené skříňky".
Reagovat
Cico93
Ja ten basket moc nesledujem, ale neboli ste niekedy lepší?

Inak naše tiež slušne..-)
Reagovat
smazaný uživatel
Holky byly lepší (např. stříbro na MS 2010), ale teď v naší repre probíhá generační výměna. Předloni byla U-16 stříbrná na ME a loni U-17 čtvrtá na MS, takže snad nám něco vyroste. :)

Co se týče Slovenek, tak musím říct, že jsou pro mě velkým překvapením. Taky ale musím dodat, že se mi vůbec nelíbí, jak jste si koupili Kristi Toliver, která u vás v životě nehrála...
Reagovat
slacker
Generacni vymena? Kdyz v zakladu radi srdcarka Bortelova, ale ty je kolik let? 37.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je výjimka (plus ještě Burgrová a Veselá), ale jinak jsou tam mladé holky. Elhotová a Hanušová, ty by to v budoucnu měly táhnout. Je ale fakt, že potřebujeme rozehrávačku a někoho pod koš...
http://www.cbf.cz/reprezentace/nominace-zeny-a-2015.html
Reagovat
slacker
A vymenit Blazka za Kotyzu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že v trenérovi to není. Samozřejmě se dá vždycky udělat něco líp, ale se současným kádrem prostě hrajeme, na co máme. Jenom Hejková by z toho dokázala vymáčknout víc, jinak nevím o nikom jiném, pokud by to nebyl zahraniční trenér (Hejková je ale taky Slovenka :D).
Reagovat
slacker
Jesli potrebujeme rozehravacku a nekoho pod kos tam mame torzo a ne basketbalovy tym.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak my je máme, ale potřebovali bychom lepší... Z juniorek tam nadějně vypadá Julie Reisingerová a na tu rozehrávačku se tam snad taky někdo najde. V těch U-16 a U-17 máme fakt šikovné holky. Teď už jenom zbývá, aby byly vedeny správným směrem a dál se rozvíjely...
Reagovat
smazaný uživatel
No a loni vlastně naše U-16 taky stříbrná na ME. :)
Reagovat
VlS
Hele, běžte s tím basketem do hájíčku, jo? jako 2, 3 přispěvky nic proti, ale tohle je už trochu dost.
Reagovat
slacker
Najdes nam nejaky basketportal?
Reagovat
Cico93
máš pravdu
zlaté dane a Monako.
Reagovat
smazaný uživatel
A nudlovky s paní F.
Reagovat
Cico93
.-)
Reagovat
slacker
Ja si nedavno zanudloval s panem Stanem Borovickou
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že už to stačí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, žes tady minule řešil globální oteplování nebo bůhví co... Hele, když je to nějaká velká sportovní akce (což ME v basketu určitě je), tak to snad nevadí. Furt lepší než politika a spoustu dalších věcí, které se tady někdy řeší...
Reagovat
Cico93
Mňa nikdy ten basket nejak neťahal, vlastne až do zač. týchto ME som z naších poznal len Zuzku Žirkovú a videl asi tak 5 zápasy Košíc v Eurolige.

Ale som sa celkom do toho dostal a slušne nerváky s babami prežívam.-)
K tej Toliver, pokiaľ tam je len jedna tak je to ešte OK, posila obrovská.
Reagovat
Frick
BTW: Že kdyby byla bílá, tak by to vadilo méně.

Přiznejme si to.
Reagovat
Cico93
mne nevadí ani tak
Reagovat
slacker
Bily neni zadny clovek
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vůbec. Danielle Page je běloška a že hraje za Srbsko mi vadí úplně stejně, protože tam nikdy nepůsobila...
Reagovat
Frick
Asi jo no. Soce to neni poznat na týmový fotce, ale skutečně - moc balkánsky to nezní.

Asi něco jinýho by třeba byla Slovinka nebo Makedonka.
Reagovat
smazaný uživatel
http://deformed.co.za/wp-content/uploads/2014/05/skeleton1.jpg
Reagovat
Frick
Jasně. Tak ty nároďáky rozbijem. Je to xenofobní.
Reagovat
smazaný uživatel
Žirková, ta mě strašně štvala ještě za Brno. :D Ale jinak je hodně dobrá... Mně by to nevadilo, kdyby u vás Kristi hrála třeba 2-3 roky za Košice a pak přijala občanství. Když u vás nikdy nehrála, tak vážně nevím, jak je to možný. Já proti ní osobně nic nemám, protože hraje za můj oblíbený tým ve WNBA (Los Angeles Sparks). A taky se to netýká jenom vás, protože naturalizovanou Američanku už má dneska kdekdo...
Reagovat
slacker
Slovaci jsou proste mnohem dal. Uz kdyz nakoupili Kuzminovou a s ni 3 zlate olympijske :-DD
Reagovat
slacker
Nebo ze by jen 2 a jednu stribrnou?
Reagovat
Cico93
tak
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale Nasťa aspoň umí trochu slovensky a už se tam tak nějak usadila. Co se týče Kristi, tak silně pochybuju... :D
Reagovat
Frick
Tak já teda doufám, že umí velmi dobře za ty roky.

Ale je to prostě Rusanda. Vlastně je to na ní hned poznat. Takhle Slovenka nevypadá :-D

No a Anton jezdí za Rusko. To je teprva kuriozita.
Reagovat
slacker
Tak treba se dockama az misto za Slovensko nebo Rusko se bude jezdit za Skodu, Banku JT nebo Sony?
Reagovat
Frick
To by moderní střed měl radost!
Reagovat
Frick
Tak ve fotbalovym nároďáku za ně hraje tento typický Jánošík http://www.hsv.de/fileadmin/redaktion/Saison/Saison_2012_13/Spieltage_12_13/11_Spieltag/m_Guede_Portrait.jpg
Reagovat
Cico93
Len zopar zápasov, teraz už veľmi nereprezentuje.
Reagovat
slacker
Tak doufam az nam sem EU bude lifrioat imigranty ze si ty "nase" prevezmou v Kosicich
Reagovat
Cico93
noo isto
Reagovat
Cico93
jasne.-)chápem.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně mě to štve. :( Ale asi jsme ten vyrovnaný zápas někdy museli prohrát, protože s Ukrajinou i Běloruskem jsme to štěstí měli my... Kdo sleduje basket, tak ví, že náskok 9 bodů ve 3. čtvrtině vůbec nic neznamená. Bohužel nám to tam ke konci přestalo padat a hlavně ty fauly, to byl prostě největší problém. Od té doby se holky trochu začaly bát a třeba Bortelová nemohla bránit naplno, aby se nevyfaulovala a Řekyně toho využívaly. Potom taky můžeme nadávat na rozhodčí, kteří nám několik faulů pískli sporně a jasný faul na Alenu Hanušovou v závěru nepískli (tam by to byla trojka s faulem a mohli jsme vyrovnat), ale to je asi tak všechno, co můžeme dělat... Určitě si to holky zkomplikovaly, ale rozhodne se až v neděli. Ta naše skupina je tak zamotaná, že se může stát úplně všechno. Asi už to ale nebudeme mít ve svých rukou. Prostě musíme porazit Turecko a čekat...
Reagovat
smazaný uživatel
Denisu Allertovou čeká v semifinále Friedsam, ta mimochodem trápila Serenu ve třech setech letos na RG. No, bude to boj :)
Reagovat
sprchon
Ale na trávě Němka moc zkušeností nemá. Denča sice taky ne, ale na tomto turnaji zatím v pohodě vyhrává, takže snad si poradí i s Friedsam. :)
Reagovat
Frick
No, řekl bych, že každá může pomýšlet na celkovou výhru. Trochu možná je v ústraní Kiki, ale i ta určitě není bez šance.

Ale z trojky Kája, Sabča, Angie.... tam to určitě bude zajímavé...
Reagovat
tommr
podle toho jak v Birminghamu zatím hraje je Mladenovicová spíš favoritkou ...
Reagovat
blixa
Tak se mi líbíš !!! ;-)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
sprchon
Souhlas. Ale herně se mi tu z nich nejvíc líbí Angie, tu pokládám za největší favoritku na zisk titulu. ;)
Reagovat
blixa
Tommruješ nebo to myslíš vážně ?
Reagovat
slacker
Tohle neni tommrovani,
Reagovat
sprchon
To myslím vážně, fakt mi zatím přijde nejlepší Angie... :)
tommroval bych s jinými smajlíky. :(
Reagovat
blixa
Jeh !!! Asi tě budu muset sesadit z dobře placeného místa samozvaného místopředsedy plíškoultras !!! :D
Reagovat
sprchon
Ale no tak... Nemůžeš přece chtít, abych tu Káju vychvaloval až do nebe, to by pak mělo přesně opačný účinek, než potřebujeme, kdyby to náhodou nevyšlo. Takhle máme Káju pořád jako takovou tichou vodu, která se ve správný čas ukáže ve svém nejlepším světle. :)
Reagovat
blixa
No dobrá, dobrá, ale važ slova ! ;-) Chválit není nijak zvlášť třeba, a přehnaně už vůbec ne, "dobré zboží" se chválí samo ! :D Ale zase na druhou stranu, s chválou konkurence to taky nepřehánět ;-)
Reagovat
sprchon
OK, dám si pozor. ;)
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
sprchon
A obdivovat můžu? :)
Reagovat
blixa
Jasně, ale všeho s mírou ! ;-) :D
Reagovat
sprchon
Jojo, snažím se. Ale znáš to. :D Někdy to prostě vytryskne.
Reagovat
blixa
Sežeň si nějakou Míru a ono to s ní pude :D
Reagovat
sprchon
Zase s tou konkurencí to až tak žhavý nebude... Máme tu snad nějaký Němkoultras nebo dokonce Angieultras? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Sabine :) Očekávám finále Kája - Sabine
Reagovat
tommr
to by byla paráda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by měla Karolína už jistou desítku? Ale obě semifinále jsou podle mě bez jasné favoritky. I když mě překvapilo, že má Angie se Sabine h2h 5-0 a dvakrát jí porazila i na trávě. Karolína je podle kurzů mírná favoritka, ale nevím, co čekat.
Reagovat
tommr
jj to by Karolíně garantovalo desátý místo ... :)
Reagovat
vrabejka
to rozhodně ne. Musí udělat o kolo víc než Angie
Reagovat
slacker
To rozhodne ano, cti a uvazuj
Reagovat
lars
kdyz bude finale Karol- Sabine, tak to staci :)
Reagovat
slacker
nestaci, finale bude sice karol sabine ale vyhraje zrejme prece jen Angie
Reagovat
tommr
což by v případě finále Karolína Plíšková vs. Lisicki bylo samozřejmě splněno ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gavrilova-Robson v prvním kole kvaldy v Eastbourne :o To bude zajímavý. :D
Reagovat
sprchon
A sakra. To to Laura nechytla vůbec dobře. No snad bude stream. :)
Reagovat
sprchon
I když zítra po 14:30 stejně nebudu doma. :(
Reagovat
smazaný uživatel
A Lucka H. proti Kláře...
Reagovat
EllNino
to mě hrozně se*e, ale jako favoritku vidím Klárku :) Terka Smitková chytla Alexandru Krunic, tu asi taky neporazí :(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je varianta, že Lucka bude postupovat v deblu v Birminghamu a Klára dostane někoho jinýho ... :)
Reagovat
EllNino
to je fakt, pokud zejtra Háčka padnou, tak budou hrát Klárka s Luckou ažv neděli, pokud postoupí, tak dostane Klárka asi nějakou alternativu :)
Reagovat
tommr
a Tereza Smitková proti Krunicový. Los našim moc nepřál ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš co to holky hrajou. Už několikrát vedly o šest bodů a mohly se dostat ještě do většího vedení a teď prohrávají, neznamená že když vedou tak můžou povolit, naopak musí přitlačit
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nejanči. Je škoda, že to Řekyně vždycky rychle dotáhly, ale zatím holky prohrávaly jenom o koš, maximálně o pět bodů... A teď zase vedem o šest. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten řeckej trenér je slušnej rapl. :D
Reagovat
slacker
Ja vubec nechapu to piskani faulu, rekyne vrazi do cesky a ceska ma faul?
Reagovat
smazaný uživatel
Já když občas sleduju basket, tak v 80% odpískaných faulů mi připadá, že to bylo obráceně. Hrát bych to nemohl, protože bych asi zabil rozhodčího.
Reagovat
slacker
Presne vrazdil bych kdyby mi tohle piskli nekolikrat za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
V takových situacích vždycky záleží na posouzení rozhodčího, jestli je to prorážení nebo nedovolené bránění. Samozřejmě to pokaždé nezapískají správně... Můžu ti poslat pravidla basketu platná od 1. října 2014. Mám je v PDFku. :D
Reagovat
slacker
Me prijde ze automaticky piskaji faul jen branici hracce pri jakemkoliv kontaku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou zápasy, kde třeba dvakrát za sebou písknou útočný faul. Jak říkám: Záleží na rozhodčích, protože každý má asi trochu jiný metr.
Reagovat
slacker
Opticky je vetsinou na pest pro rozhodciho
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nám zrovna rozhodčí odpískal útočný faul. Jak říká Treml: Byla to taková situace, kdy si rozhodčí mohl vybrat... Já osobně bych to nepískal.
Reagovat
slacker
Ted nam napiskali 3 faulu behem jednoho utoku rekyn
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. V 1. čtvrtině měly fauly skoro jenom Řekyně a teď je to obráceně...
Reagovat
smazaný uživatel
Bortelová a Burgrová v problémech s fauly jako v každém zápase. Dneska nám tam ale občas pískají hovadiny...
Reagovat
slacker
Hlavne v te 3 tretine nesmyslne trojkovaly a tragicky doskovaly. 10 bodu je veklka bida
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtině. :D
Reagovat
slacker
No jo, ale je to ted velka buda v celm druhem polocasu. tech neuspesnych streleb, vypadnutych micu z ruky a rekyne tam projedou jak nuz maslem a zavesi
Reagovat
slacker
Ja bych si vybral pesti takovemu hajzlovy s piskatkem
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!!
Reagovat
blixa
Pamatuj, že horší teplý pivo než studená němka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A když je ta Němka napůl Polka, tak je jaká?
Reagovat
smazaný uživatel
U Sabine je to složitější. Na jednu stranu je více než poloviční Polka, současně se ale považuje za Němku a i její otec tvrdí, že je Němka: ?Sabine is a German ? not only because of her birth here [in Germany].?
Reagovat
EllNino
Katka předváděla i přes prohru velmi kvalitní tenis plný dlouhých úderů, občas to okořenila slajzem nebo dropshotem, hraje na svůj věk velice vyspělý tenis, pokud se trochu zklidní a přestane dávat tolik deblů, tak si myslím, že bude v těchto výkonech pokračovat ...Angelique to přeju moc a moc, přeci jenom, mám pro ty levačky slabost, tak doufám, že teď postoupí do finále Daniela a zahrají si proti sobě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí. Katka určitě nepředvedla špatný výkon, ale bohužel tam v obou setech nevyužila nějaké šance. Navíc Angie je typem hráčky, která moc bodů zadarmo soupeřce nedá. Sama po zápase řekla, že to bylo hodně vyrovnané a Katka má před sebou skvělou budoucnost... Taky jsem rád, že Katka opouštěla kurt s úsměvem. :)

Myslím si, že čtvrtfinále je pro Katku moc pěkný výsledek a vzhledem ke konkurenci v Birminghamu to je podle mě srovnatelné se semifinále v Moskvě a Praze. Katka ukázala, že i na trávě má šanci uhrát dobrý výsledek a dokonce si tam připsala zatím svoje nejcennější vítězství v kariéře...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, a teď Sabine :) Come on Sabine!! :)
Reagovat
sprchon
Obě jsou ohromné bojovnice, moc hezký druhý set. :) Angie mi udělala radost, Katka samozřejmě taky. Chvílema dokazovala, že ji umí přetlačit, obzvlášť v tom předposledním gamu. Bohužel udržet to déle tak, aby Angie rozhodila, se nepovedlo a navíc se (jak už je u ní zvykem) nemohla pořádně opřít o servis, musela bojovat o každý míček při vlastním podání. Ale celkově dobrý dojem a hezký zápas.

A Angie se mi líbí víc a víc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obě se mi líbí tenisově i lidsky. U Katky je to asi normální, protože jsem její fanoušek. :) Angie je mi ale taky sympatická a vždycky se mi její hra líbila. Podle mě to je hráčka, která by určitě někdy měla být ve finále GS.
Reagovat
sprchon
Minimálně finále. Ale Katka taky. :) Jak píše dole vendulka, až v sobě Katka najde ten klid, bude úžasná.
Reagovat
smazaný uživatel
To všechno přijde. Je super, že Katka ve svém věku dokáže takhle hrát. :)
Reagovat
sprchon
Je super, že u těchto mladých pušek pořád vidíme prostor ke zlepšení. Myslím si, že tyto tři nejsou typově ty, které rychle vyletí a za chvíli zase spadnou. V budoucnu budou okupovat světovou špičku.

Když vezmu Katku, tak herně je úplně úžasná, její slabinou je podání. S tím se asi ale nic moc dělat nedá, už ho má prostě nějak naučené a těžko to teď předělávat. V hlavě mi přijde, že se pořád zlepšuje. Turnaje jako byl tento by jí měly zocelit a dodat potřebné sebevědomí a cenné zkušenosti, které potřebuje.

Když vezmu Belindu, tak mi přijde herně slušná, z těchto pušek průměrná, s tím, že její slabinou je hra na síti a někdy dost znatelná nervozita. S tím se rozhodně dá něco dělat, bohužel si ale nemyslím, že se někdy podívá do top 3, jak jsi psal. Přál bych jí to, ale zatím tomu moc nevěřím. Myslím si, že její strop bude někde kolem současné hry Angie (která vedle současné špičky taky na top 3 nemá).

Když vezmu Anu Konjuh, tak ta si před týdnem odvezla první singlový titul z WTA, stihla to věkově i časově dřív než Katka nebo Belinda (Ty si spolu ale zase stříhly deblový titul :)). Z těchto tří mi přijde nejsilnější psychicky, nedává najevo emoce, nedává najevo to, že by měla být něčím rozhozená... Kromě toho má z těchto tří nejlepší servis a oproti jiným servisačkám je asi i víc pohyblivá. Myslím si tedy, že z mladých pušek má nejlepší předpoklady.

Donnu Vekic vezmu, až ji aspoň v pár zápasech uvidím. Zatím jsem ji neviděl hrát vůbec. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka už si loni střihla deblový titul s Aleksandrou Krunic v Taškentu... :)

Co se týče Donny, tak letos ty výsledky bohužel nic moc. Až teprve na RG vysvitla naděje... Údery má podle mě dobré, ale někdy dělá moc chyb a taky by to asi chtělo zlepšit koordinaci pohybu. Když se k tomu míčku musí moc naklánět, tak většinou udělá chybu... Ale talentovaná určitě je a svůj premiérový titul si připsala už loni v Kuala Lumpur. :)
Reagovat
sprchon
Takže všechny čtyři už nějaký ten titul mají. :)
To je velký úspěch pro 17 - 18 leté hráčky.
Reagovat
freeteepek
Mě se counterpunching Kerberový nelíbí. Ale je fakt, že dokáže vrátit neskutečný věci do kurtu. A ještě navíc orazítkovat čáru. Katka hrála skvěle, ale dojela na tyhle nechytatelný údery od Kerberový. Ona nemá takový rány jako Petra nebo Karolína, aby to na Kerberovou v téhle formě stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbí, že to hraje s rozmyslem a tak nějak vyváženě. Navíc Angie je pro mě sympatická i jako žena. :)
Reagovat
freeteepek
Siniaková hrála skvěle, i když to na Kerberovou nestačilo. Ta trefovala prakticky všechno do kurtu. Hrála neuvěřitelně. Zápas to byl i tak vyrovnaný a myslím si, že rozhodly zkušenosti Kerberové, ale především fakt, že je levačka a že se hraje na trávě.
Reagovat
horska.kraslice
I když Kerber neporazila, sklidila zasloužený potlesk. A odcházela s úsměvem, mávala tleskajícím divákům. Hezké. Úspěšný turnaj pro Katku.
Reagovat
vendulkabendulka
Ona je proste jeste porad nezkusene mlade. Neudrzi koncentraci a vyhazi se sama, i kdyz tenis uz ma na velmi vysoke urovni. Proste je potreba pockat, ona postupne v sobe najde svuj klid a bude fantasticka. A trava ji hodne sedi.
Mam pocit, ze Angelique si dneska chvilema musela hrabnout do suplicku s nejlepsi hrou a nebylo to pro ni vubec jednoduche.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí Katko.. Bezva výsledek i tak! :-)
Reagovat
COMEON
Aké finále by ste chceli vidieť?
ja osobne Karolina vs. Sabine :)
Reagovat
blixa
Jakékoliv v kterém Kája vyhraje :D
Reagovat
kada.tom
jo, takhle bych to taky viděl :-))
Reagovat
COMEON
:D aa presne tak :D
ale proti Sabine by to mohol byť pekny zapas :)
Reagovat
kada.tom
Karolína vs. Kerber
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nějak je mi to jedno. :D Už se těším na Eastbourne... ;)
Reagovat
sprchon
Kája vs Angie. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína - Sabine/Daniela
Reagovat
vendulkabendulka
Ta posledni vymena na 4:5 byla uzasna. A dneska zdaleka nebyla jedina. Wow.
Reagovat
sprchon
Teď úžasně Katka! Bojuj dál, máš na ní! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Téhle hry je škoda.. Ale teď Katka hraje moc dobře, hlavně si udržet servis.. Pak třeba bude ještě šance
Reagovat
blixa
Hmm, to byl asi zlomový game.
Reagovat
horska.kraslice
Tak jestli se o Federerovi říká, že z jeho tváře nelze nic vyčíst, v tom případě je Katka jeho přesný protipól.
Reagovat
sprchon
Jojo, to docela sedí. :D
Reagovat
vendulkabendulka
No ja nevim. Z Katciny tvare se mi zatim nikdy nepodarilo vycist jak se Federer citi.
Reagovat
horska.kraslice
:-)
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
George_Renel
http://www.super.cz/359831-stastna-rodinka-ochotska-s-uchvatnou-poporodni-postavou-a-pritel-rosol-vyvezli-syna-mezi-lidi.html
Reagovat
vendulkabendulka
Bulvar neni na odreagovani, bulvar je neco, co pitomcum nahrazuje vlastni zivoty.
Reagovat
George_Renel
Vendulko, nesmíš to brát tak vážně.
Reagovat
blixa
Kája, pokud se nepletu, poprvé překonala hranici 3000 bodů v rankingu ;-)
Reagovat
blixa
Jeh, tak to jsem nepozornej ..
Reagovat
tommr
to se pleteš. Přes tři tísíce se poprvé dostala když letos vyhrála PO ... :)
Reagovat
Fandina
Katky táta působí jako velký kliďas a Katce radil, aby druhý servis hrála pod nohy a nakonec jí řekl, že hraje dobře a povzbudil jí. Katko pojď!
Reagovat
sprchon
Jo, to se mi docela líbilo. :) Poklidný boxer.
Reagovat
Oin
Já myslel, že je to kožešník.
Reagovat
Frick
174 cm /69 kg

Že je blbost, aby byla Katka takto těžká?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi to nezdá (ale nevážil jsem ji). :)
Reagovat
George_Renel
Ženy občas rády říkají, že mají těžké kosti.. :-)))
Reagovat
blixa
A mozek ;-)
Reagovat
tommr
já myslím, že to odpovídá. Katka je dost robustně stavěná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím. Katku jsem viděl třikrát naživo (naposledy letos v dubnu) a pod pojmem "robustně stavěná" si teda představuju něco jiného... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi to zdá moc...
Reagovat
blixa
Tintítko to není ale 69 se mi nezdá.
Reagovat
Frick
Hlavně podle tohoto zdroje má Angie 173/68 :-D

A to uznejte, Angie je "tank"
Reagovat
sprchon
Tak teď to začne! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obrat jako proti Petko? :)
Reagovat
sprchon
Katka to určitě nevzdá a bude bojovat. Šance tam určitě je, ale myslím si, že si to Angie pohlídá... Hlavně už to ale konečně vypadá na hezkej tenis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že ten zážitek ze zápasu proti Petko to asi nepřekoná, ale nebudu předbíhat... :)
Reagovat
kada.tom
Michaella s Barčou jsou po odstoupení Mladenovicový s Babosovou taky v SF :-)
Reagovat
tommr
vypadá to, že se Mladenovicová rozhodla obětovat debl, aby uspěla v singlu. Doufám, že se jí to vymstí a že jí Karolína vypráská kožich ... :)
Reagovat
kada.tom
tak to doufáme stejně :-))
Reagovat
sprchon
Jo, tady už jdu taky proti montymu. :D Dost bylo vzájemných sympatií, Kájo pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není tommr křestním jménem taky Tomáš? V tom případě byste byli dva nepřející Tomášové... :D
Reagovat
kada.tom
tak nepříjící :-D zítra budu hlavně přát Karol :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No ale vůči Kiki jsi obvykle nepřející (pokud zrovna nehraje proti Genie). :D
Reagovat
kada.tom
ano, to máš pravdu, povětšinou to tak bývá :-))
Reagovat
blixa
To budou naopak přející Tomášové ;-)
Reagovat
kada.tom
Jediný, co mě na výhře Mladenovicový těší je to, že proti ní bude mít Karol mnohem větší šanci na finále, než proti Halepce.
Reagovat
smazaný uživatel
Od tohoto zápasu očekávám spoustu zajímavých výměn. Koukal jsem na ty odkazy ze včerejšího zápasu Katky a tam se moc nehrálo. Katce tak nějak stačilo držet míček ve hře, protože McHale se při každé druhé příležitosti vyhodila. Akorát v posledním gemu tam bylo pár hezkých výměn a ten proměněný mečbol Katky byl moc pěkný. :)

Dneska proti Angie to bude určitě o něčem jiném. Hlavně, ať se holky nezraní, protože budou asi hodně běhat ze strany na stranu...
Reagovat
tommr
zatím je to bohužel dost jednostranná záležitost ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že Angie už bude pro Katku velké sousto... Ale přesto si myslím, že Katka nehraje špatně a mohlo to být i vyrovnanější. Škoda některých vyrovnaných gemů...
Reagovat
EllNino
no ani ne, většnaherpřes shody ...Katka má šanci, pokudpřestane dělat tolik dvojchyb :)
Reagovat
tommr
8 dvojchyb to jsou v podstatě dvě darovaný hry. A to jsme teprve na začátku druhýho setu ... :(
Reagovat
tommr
a už jsou v semifinále ... :)
Pro Andreu to zároveň znamená už jistej návrat do deblový top-10. Budeme v ní ted mít hned dvě hráčky (Lucka Šafářová + Andrea Hlaváčková) stejně jako v tý singlový (Petra Kvitová + Lucka Šafářová) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou: ALLEEEEZ!!! :) Většinou to bývá tak, že v takhle vyrovnané koncovce vyhrává šťastnější hráčka, ale dneska si troufám říct, že Kiki byla i lepší (od 2. setu). Jenom by to chtělo pevnější nervy při tom dopodávání zápasu, ale nakonec to vyšlo. Trochu jsem se v závěru bál, že Kiki malinko přestala být tak aktivní jako předtím a důvodem asi bylo to, že ztratila pár skoro vyhraných výměn, ve kterých se ale Simona dobře ubránila. Jenže Kiki prostě musí proti hráčkám typu Simony diktovat hru. Se Simonou nesmí hrát tenis, protože přesně to ona chce. :D Nakonec ale Simona v tie-breaku taky udělala pár chyb a pro Kiki to dobře dopadlo. :)
Statistiky zápasu: http://abload.de/img/kikisimonaeco5o.jpg

BTW: Jestli dobře koukám, tak Kiki se díky dnešní výhře posunula v Race žebříčku už na 21. místo za Viku!
Reagovat
Fandina
Háčka jupíííííí. Proti Kops-Jones Spears 3:6 6:3 a pak 10:8 v STB. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Frick
Měla dnes na pouťáku první vážné problémy, když soupeřka proti ní uhrála hned tři hry!
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to tam vyhraje! :-)
Reagovat
Frick
No a je to vůbec pro ni ta lepší varianta. Než kdyby to Simona nakonec uplácala a ona by pak šla do SF s tim, že "nemá co ztratit"...

Takhle tam tlak bude. Kája bude favortika.
Reagovat
blixa
Spíš to bude zápas bez favoritky. Kikina je v laufu, Kája odehrála teprve dva dobré zápasy.
Reagovat
sprchon
Mírná favoritka asi bude, ale já teda šance vidím vyrovnaně... Obě hrajou na trávě lépe a hlavně u Kiki je viditelné, že chytla skvělou formu.
Reagovat
Jabadu
Ale může si zahrát epické semifinále s neskutečným historickým nábojem pro české fanoušky = tři Češky v první desítce! :-)
A bude favoritkou.
Reagovat
Frick
To by ale dnes musela Katka vyhrát...
Reagovat
Jabadu
Aha, pravda, pravda ...
Ačkoli ... :-)
Reagovat
sprchon
Naprosto zaslouženě, od druhého setu hrála skvěle. Simona ve třetím zabrala, ale nestačilo jí to. Kiki uběhala běhavku, nádherný výkon. :) Při nedopodávání se sice projevila nervozita, ale nakonec to zvládla lépe než rumunská superstar.
Reagovat
misa
Snd nenarazí ve Wimbledonu na Petru nebo Lucku v úvodních kolech...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Karolína vs. Kiki. No uvidíme, je to hodně otevřené, ale vzhledem k tomu, že Kiki porazila Simonu a v H2H vede 1:0, tak tipuju na 55% její výhru.
Reagovat
blixa
Jojo, pesimizmu není nikdy dost. Doufám, že ještě dojde tommr a napíše, že Kája je v podstatě bez šance a bude to dobré ;-)
Reagovat
blixa
Zázrak se stal. Tomu bych před zápasem fakt nevěřil. Myslel jsem, že Simona má větší formu. Kikině to přeju a Káje taky ;-)
Reagovat
sprchon
Já vám to říkal. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zázrak to není, hulop je bez formy a na trávě jí to moc nejde. Kiki je naprostý opak má formu a na trávě ji to jde
Reagovat
smazaný uživatel
Helip je dost mimo, od Miami neuhrála nic. snad to bude pokračovat a ve Wimblu poletí v 1.kole kde ji vyřadí Katka Siniaková
Reagovat
sprchon
Jooo, to je ale bomba!
A mám dobrou zprávu pro Fandinu. Nemusíš se dívat za mě, Katku nakonec taky uvidím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak H+H hrají STB proti kops/spears
Reagovat
freeteepek
Tak Mladenovič právě vyřadila Halepovou! Její kurs na vítězství po prohraném prvním setu byl 10!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kiki :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky Karolína, na trávě jsem ji jasně věřil. Ten servis tady píše hodně
Reagovat
smazaný uživatel
ještě by mohla vyhrát Katka a Sabine a dnes by to byla 100% radost
Reagovat
Oin
Kikina má vážně formu! Well done!
Reagovat
smazaný uživatel
Hulup je venku super
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki!!!! Fantazie.
Reagovat
martinek37
yes!
Reagovat
smazaný uživatel
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES GRATULACE KIKI
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííí. Dneska jsem jí věřila, držela palce. Gratulkaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Cico93
Halep posledné 3-4 mesiace nič moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to mám v Birminghamu 1:1 (Katka výhra, Ana prohra). Tak uvidíme, na kterou stranu se to převáží...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám , že na tu pozitivní .
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak! ALLEEEEZ!!! :)
Reagovat
martinek37
Tak už to Kiki vyhraj, ať vidim aspoň kus Katky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiko sakra :(
Reagovat
smazaný uživatel
kiki do hajz.lu
Reagovat
smazaný uživatel
DOPODÁVAT!!!

BTW: On ji snad vážně trénuje brácha Luka (minimálně jí dělá sparinga)... :D

Jsem to omylem napsal do včerejší diskuse... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi proto Kiki nedopodávala... :(
Reagovat
blixa
Kurnik !!! :((
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, to nám Kiki dělá schválně. Jeji zápletky se stanou legendou. Hraje nádhernej tenis!!!
Reagovat
smazaný uživatel
NEIN
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem foto počítače, na kterém se Fandina učila programovat.

http://images.megaupload.cz/computer.jpg
Reagovat
Fandina
Nejsem ty.
Reagovat
Jabadu
Na vtipu je dobrý, když je vtipnej.
Reagovat
Fandina
Nech ho být, on si myslí, jak je vtipný.
Reagovat
smazaný uživatel
To neměl být vtip. Včera jsi psala, že jsi byla jedna z prvních programátorek v ČSSR, tak jsem trochu pátral v historii.
Reagovat
Fandina
V tom případě němáš ani ponětí, jak před třicetri a více lety vypadal počítač. Ještě před tím osobním. To byla obrovská místnost plná železa. Tvoje počítadlo patří do prvobytně pospolné společnosti.
Reagovat
George_Renel
Nebo do Ruska. Tam se sčot v obchodech hojně používal ještě v roce 2000 .
Reagovat
Frick
Asi tak :-D
https://youtu.be/Px77jf84IVU?t=47s
Reagovat
sprchon
Skvěle, máš na to! :)
Reagovat
misa
Po pařížském vítězství ve čtyřhře vás zahrnula upřímnými polibky štěstí.
"Jo, to bylo vtipný. Říkala jsem jí: Nelíbej mě, vypadá to blbě! Ona na to: Ale když já tě stejně miluju."

:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co na to asi říká manžel? :-))
Reagovat
George_Renel
Třeba tiše záviděl :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale komu? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle až si přečte Frick...
Reagovat
Jabadu
Fakt je, že Beth byla dost marná a bylo jí jasné, že těžce vydělala na holportu se špičkovou singlistkou. :-)
Reagovat
misa
Bethanie má letos z deblu 606 371 USD, skoro všechno ze čtyřher s Luckou. Té lásce se pak nejde divit :-)
Reagovat
Frick
Nebude už dneska los kvaldy?
Reagovat
smazaný uživatel
na 100% bude los kvaldy dneska
Reagovat
smazaný uživatel
halep dala eso!!!! zázrak hráčka s nejhorším podáním v TOP 10 dala eso, to se nestává každý měsíc že helap dá eso
Reagovat
Mayo
Ani to nebolelo (:
Reagovat
smazaný uživatel
45 es za 3 sety... slušná práce. Není to rekord v zápase na 2 vítězné?
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Kiki
Reagovat
Cico93
Som myslel, že Simona je tvoja najobľúbenejšia tenistka.-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
blixa
Když ona/on Kvitovka někdy neví, jestli je zrovna Havlát, Kvitovka nebo Jindra :D
Reagovat
Fandina
Hlavně, že to víš ty, kdo je ona ... úsměv
Reagovat
blixa
Já ne. Proto její pravé, pro mě neznámé identitě říkám Jindřich Hlaváček ;-)
Reagovat
Fandina
Ale píšeš o tom tak zasvědceně, že ona není, kdo je, že to vypadá, jako bys to věděl.
Reagovat
blixa
Tak soudím z jejího vyjadřování na iDnes a zde. A jsem si jist, že to určitě není 17ti letá přisprostlá holka. Prostě někdo se baví. No proč ne, nakonec.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že je to její věc, jak píše. Kvůli tomu není potřeba pořád omílat, že je někdo jiný. Je to její věc.
Reagovat
smazaný uživatel
aha takže všechny 17 leté holky jsou sprosté a úchylné?? takže když každou minutu nepíšu slova jako pí.ča nejsem sedmnáctiletá. Aha tak to fajn
Reagovat
blixa
Hele, tohle pseudorozčilování ti moc nejde :D Zkus to jinak ;-) Musíš být trochu věrohodnější.
Reagovat
smazaný uživatel
hele kdybych chtěla, tak umím být sakra sprostá, ale tady vážně ne. Takže se uklidni já klidně o tobě říct že jsi stará Ukrajinská děvka. Nebo bůh ví co. Ty tvé teorie o tom kdo jsem si strč někam. Nikdy jsi měl neviděl tak mlč
Reagovat
blixa
:D :D No říkám, že ti to moc nejde. Ale jo, místama seš vtipnej. Docela ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jako říkat že nejsem holka mě se.re jsem holka tak mě neoslovuj jako bych byla kluk.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se chovej normálně a nikdo do tebe nebude šít...
Reagovat
smazaný uživatel
když se chovám normálně tak jsem Havlát, když se chovám nenormálně jsem Kvitovka. Jo na idnes sice za účet Havlát píšu normálně ale to nic neznamená
Reagovat
blixa
Já nevím co jsi, takže pro mě Jindřich Hlaváček ;-) To je fiktivní postava, že je zrovna mužská je jedno. Jen abych měl nějaké pojmenování.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona není chlap, její pravá identita je věštkyně Jolanda. Pořád si tady dělala reklamu a myslela si, že to nikomu nedojde.
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
aha takže jsem Havlát, Jolanda, nějaká Cigánka, Havlát a Jindra
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně. Přiznat si svůj problém je první krok k vyléčení ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
blixo já vím kdo jsem, radši se starej o sebe a né o ostatní. Do toho ti nic není
Reagovat
Fandina
Tak tak. Starat se o druhé je to nejjednodušší co druzí umí ... úsměv
Reagovat
Cico93
veď ty to tu robiš už odnepamäti.
Reagovat
Fandina
Mluv za sebe. Tebe jsem nikdy neoslovila. Začal si sám.
Reagovat
Cico93
lžeš
Reagovat
Fandina
Nerad slyšíš pravdu. Moc dobře jsem si všimla, jak si vedle v diskusi o mně psal nesmysly. Vůbec nevím kdo jsi a jsi mi ukradený. A nikdy si mě nezajímal. Kdybys nepsal o mně nesmysly, ani bych si tě nevšimla.
Reagovat
Cico93
čo to trepeš za dristy?
Vedľa som bol za posledný rok asi raz, tak neviem čo meleš.
Reagovat
Fandina
Podívej, psal si tam o mně, je to jedno kdy, ale dělal si to. Tvůj problém.
Reagovat
Cico93
nedelal
prečo klameš?
Reagovat
Fandina
Ty jsi v životě o mně nic nenapsal vedle v diskusi, ani tady?
Reagovat
Cico93
tady možno ano, vedľa nie!
Reagovat
Fandina
Možná to byl jiný Cico, nevím. Nicméně, psal si o mně mockrát. Já o tobě nikdy. V tom je ten rozdíl. Ty se staráš o druhé, já ne.
Reagovat
Cico93
a prečo si tam nadavala carolyn?
Reagovat
Fandina
protože jsem jí nechtěla nadávat tady
Reagovat
Cico93
Tak vidiš lhala si a staraš sa do druhých.
Reagovat
Fandina
V čem jsem lhala?
Reagovat
Cico93
Nicméně, psal si o mně mockrát. Já o tobě nikdy. V tom je ten rozdíl. Ty se staráš o druhé, já ne.

Tak prečo si písala o carolyn, keď sa o druhe nestaraš?
Reagovat
Fandina
Nestarám se o carolyn. Ona se starala o mně a naštvalo mě to. A bylo to jediné neslušné slovo, které jsem tu kdy napsala. A tady ne. Vedle v diskusi.
Reagovat
Cico93
jedine?
Veď neustále píšeš o RF že je hlúpy a nielen o ňom.
Reagovat
Fandina
Podívej, on o mně neustále píše, že je dement. Nediv se, že si o něm myslím, že je hloupý. Chytrý člověk pozná dementa na sto honů.
Reagovat
Fandina
že jsem dement ... oprava
Reagovat
Cico93
a si?
Reagovat
Fandina
Jasně, proto mu píšu, že je hloupý.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste ze je dement.
Reagovat
Fandina
Jasňačka, jak jinak.
Reagovat
slacker
Hodina Pravdy
Reagovat
Fandina
ale vůbec, jen některým lidem je zbytečné něco vysvětlovat, nemá to cenu, stejně to nepochopí a pořád melou svoje
Reagovat
smazaný uživatel
Cico, jsi si jistý, že jsi tam nikdy nenapsal "ta p*ča tam vedle zase řádí"? :D Fandina umí číst i mezi řádky.
Reagovat
blixa
Hele, ty s náma hraješ svoje hry, já si zase můžu svobodně spekulovat ;-)
Reagovat
Fandina
Já vím, o druhých se dobře spekuluje ... úsměv
Reagovat
blixa
Tak o kom jiném lze spekulovat, než o druhých ? O sobě ? :D :D
Reagovat
Fandina
O nikom.
Reagovat
blixa
O nikom spekulovat neumím ;-)
Reagovat
Fandina
tak pak je možnost nespekulovat ... úsměv
Reagovat
blixa
Je, ale spekulovat je zábavné ;-) Občas.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě to je každého věc, jestli chce spekulovat nebo nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježkovy voči, proč zase leze moderátorka do diskuze? :-) ůsměf
Reagovat
George_Renel
ale žádný pocit zmaru z toho nemám. Dopadl podobně jako před nedávnem Djokovič. Jako první rozehrávka před W a v ní další QF - není to na zatracování.
Reagovat
smazaný uživatel
v pohodě, vyrovnaný výsledky teď budou k ničemu, chce to uhaluzit nějakej titul z pořádnýho turnaje. A když ne, tak nic.
Reagovat
kada.tom
přesně, z proher s Karlovičem nelze dělat závěry, protože jeho servisy jsou téměř nezreturnovatelný ... to i proti TOP hráčům má Tomáš víc šancí, jak proti tomuhle kolohnátovi
Reagovat
tommr
kdyby to tak bylo tak Karlovic vyhrává turnaj za turnajem a je světová jednička. Hrát dneska proti Karlovicovi třeba Djokovic nebo jinej špičkovej hráč tak minimálně polovinu těch es v pohodě zreturnuje. Ostatně to uvidíme zítra jak si s Karlovicem hravě poradí Federer ...
Reagovat
Fandina
To je škody, to je škody. Berďa prohrál s Ivem 5:7 7:6 3:6.
Přišel o dvě podání a v prvním setu dal na brejk DF. Škoda.

Ivo Berďa
Vítězné 61 UE 19 esa 45 DF 3
Vítězné 30 UE 12 esa 7 DF 4
Reagovat
ipko
45 es!
Reagovat
misa
Pro zájemce o Lucku přidávám další hezký rozhovor, v tomto období zřejmě už poslední :)

http://jpeg.cz/images/2015/06/19/yxt8Y.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/06/19/tP50a.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/06/19/SFwKc.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/06/19/AMeGr.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/06/19/yRl3N.jpg

Lucka toho zvládla od návratu z Paříže opravdu dost:
- přivítání v Prostějově
- přivítání primátorem Brna
- rozhovor v Brněnském deníku
- rozhovor pro Království Komety
- Host Radiožurnálu
- rozhovor pro magazín Mladé Fronty
- rozhovor pro magazín Sportu.

A to mi určitě ještě něco uniklo. Lucka je skvělá - nejen, že se snaží stále zlepšovat svou hru, navíc je krásná, hodná (ale ne hloupá: dobře si je vědoma své "ceny" a nenechá sebou manipulovat), plná pozitivní energie a chytrá. Prostě stvořená fanouškům pro radost. Sice dlouho bojovala sama se sebou, ale nakonec se našla...

Hodně štěstí na trávě a hlavně, ať jí nenalosují Káju do 4. kola Wimbledonu!
Reagovat
sprchon
Díky za rozhovor. :) Ukládám do PC a přečtu si ho večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že po Wimbledonu ta Luckománie bude ještě "horší" :)
Reagovat
misa
Byla by to krása, protože by to znamenalo, že by ji v Londýně nikdo neporazil :-)
Reagovat
Fandina
Díky. Pěkný rozhovor.
Reagovat
Fandina
Nejvíc se mi líbilo, že Šafi sedí v šatně a je vystresovaná, unavená a přilítne vysmátá Beth a zvedne jí náladu. Tak tak. Šafi, žádné stresy. Dobrou náladu to chce. Super.
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Halep 6:2,0:6, Kiki
Skvěle .. jen tak dál :)
Reagovat
Frick
Tolik singlových zápasů odehrála průměrná hráčka TOP 21 (bez Káji). (Započítal jsem i nedohrané/nerozehrané dnešní mače)...

Kája jich má 45.....
Reagovat
Frick
Takže skutečně - nakládá si toho nadměrně. A to výrazně.
Reagovat
EllNino
neboj, ona pak zjistí, že to nepujde věčně, Jelena Jankovic si první místo v žebříčku vydobila hlavně objížděním jednoho turnaje za druhým například, vyhrála 3 turnaje ve 3 týdnech na konci roku 2008 ...a pak jí došla šťáva a nikdy už tak dobrá nebyla ...Petra taky dřív jela jedenturnaj za druhým ...musí na to přijít a pak si bude moc vybírat :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to tehdy nebylo žádné omezení pro hráčky Top 10 na turnaje International?
Reagovat
EllNino
to netuším :) ...ale tak byl tam zahrnut Peking, Stuttgart a Moskva a to jsou docela velký turnaje ..
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že samotným "objížděním turnajů" se těžko mohla stát jedničkou. Třeba jí to k té jedničce pomohlo, ale určitě musela uhrát i něco jinde (kde byla větší konkurence).
Reagovat
EllNino
samozřejmě :D byla ten rok ve finále US Open ...a semifinále French Open ....a sf Australian Open ...jen říkám, že hrála hrozně moc turnajů třeba i v předchozích sezonách 2006 2007 a tak :) pak ubrala :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psal dole - to je dané hlavně první čtvrtinou roku, kdy Kája jela prakticky nonstop.
Reagovat
Frick
Estétka to je.
Reagovat
smazaný uživatel
ráda bych zítra zašla V přerově na markétu, ale ždáný stránky, informace nikde, tak nevím, jestli to vůbec má smysl...dokážete prosím poradit, jestli to je vůbec přístupný?
Reagovat
Frick
přístupný by to mělo bejt určitě

Finále bude v 11:00
Reagovat
sprchon
Co se děje? Po prvním setu jsem to na chvíli přestal sledovat. :O
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki se chytla, Simona začala dělat dvojchyby a už to jede... :)
Reagovat
EllNino
no jako doufám, že si Kája s Kiki střihne semíčko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. A ve druhém semifinále Katka. :)
Reagovat
EllNino
doufám, že proti Daniele :)
Reagovat
sprchon
Super, tak snad bude třetí set pokračovat v tomto rytmu. :)
Reagovat
blixa
Copak chytla, ale Simona ve druhým byla úplně mimo. Nechápu. Asi si budu muset koupit nový brejle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Simona mimo byla, to nepopírám. Hlavně na servisu... Mohlo by jí to vydržet až do konce zápasu. :D
Reagovat
blixa
Nebyl bych proti ;-)
Reagovat
martinek37
Karolína hrála dnes výborně a Carle evidnetně tráva nevoní.

Jinak Karlovič není žádný tenista, ale esista. Občas něco zahraje, ale je závislej především na těch esech. To má dneska ještě Tomáš štěstí, že se hraje třetí set. No a teď brejk, to nevipadá dobře.
Reagovat
martinek37
* nevypadá :)
Reagovat
kada.tom
A v Halle je hotovo, Karlovič těžko servis ztratí ...
Reagovat
martinek37
v druhym setu k tomu moc nechybělo, ale už tomu taky moc nevěřim
Reagovat
George_Renel
má dnes vedle super podání taky neskutečnou kliku.
Reagovat
dadaft
kdo je "klátinoha"?
Reagovat
Fandina
Ivo?
Reagovat
George_Renel
Myslím pochopitelně Iva, Tomáš dnes štěstí opravdu nemá, pásky a dřeva hrají proti němu .-).
Reagovat
dadaft
letos páté turnajové semifinále ,,,,,,,,,,,,,, kruciš, to nezní špatně. ))
Reagovat
VlS
Proto je race tam, kde je.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezní. Jen ta třešnička v podobě titulu tomu nějak chybí.
Reagovat
Frick
Praha.
Reagovat
Fandina
Má jí z Prahy. To není špatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale přijde mi to trochu málo.
Reagovat
sprchon
Tys opravdu nezaznamenal Prahu?
Reagovat
smazaný uživatel
Zaznamenal. Ale vytěžit z toho všeho jenom jeden International mi připadá trochu málo. Má na víc. ;-)
Reagovat
sprchon
Jednou jí to těsně nevyšlo proti Petře... Věřím, že se Kája brzo dočká i něčeho cennějšího. :) Koneckonců Bouchard byla skoro rok v top 10 s "jen jedním malým titulem z Norimberku".
Reagovat
smazaný uživatel
Taky fakt. :-)
Reagovat
EllNino
a Praha je jako co ? ...na tu nějak zapomínáš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomínám, viz výše. ;-)
Reagovat
Frick
Ale jo.

Fuck of Černošek!
Reagovat
smazaný uživatel
Fuck off Frickovo navážení se do Sparty a Černoška. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Praha je pro pana Kvěše "vesnický" turnaj... :D
http://abload.de/img/quesh_prahaqmrrk.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Umíš číst nebo jenom nadávat?
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě někdo nadává? Sám jsi to napsal, tak co.
Reagovat
EllNino
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, jak tě tam mám zvýrazněnýho? Tak si toho važ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, a vyplatí se ti mě mít vůbec v ignoru, když mě stejně, jak je vidět, neignoruješ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vyplatí. Když nechci, tak na ty sračky nemusím koukat... :D
Reagovat
blixa
Monty čte hlavně "ignore", aby věděl, co o něm ti kujóni píšou ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jistěééé! Zakázané ovoce nejlíp chutná! :D
Reagovat
George_Renel
Proč by taky koukal na sračky, když vlastních vytvoří desetkrát více... .-))).
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšiml jsem si, že bych se zapojoval do exotických vláken Fandiny a spol.
Reagovat
Fandina
Moje vlákna jsou chytrá, pěkná, co se ti na nich nelíbí?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych měl vyjmenovat, co všechno se mi na tvých vláknech nelíbí, tak bychom tu byli ještě zítra. :D Takže jenom krátce: V těch všech nesmyslech se absolutně ztrácejí příspěvky k tématu (viz můj koment ve včerejší diskusi k Birminghamu, který byl obklopen vlákny o ničem z obou stran). Ale abych to neházel jenom na tebe, tak stejný podíl na tom nesou i ti, co se s tebou dohadujou a neustále řeší zvláštnost tvojí osoby.
Reagovat
Fandina
Už jsem ti mockrát psala, že je tu x prostoru na diskusi o čemkoli. A argumentovat s tím, že neděláš to co Fandina mě pobavilo. Už jen proto, že jak jsi sám napsal. Já ty vlákna o sobě sama nedělám. Vždycky se najde někdo, kdo o mně začne psát nebo mi pořád odpovídá na nesmysly. Já myslím, že je každému rozumnému člověku jasné, že to má přeskočit a číst si jen o tenise. Prostoru je tu dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si to hned myslel :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Když si dáš někoho do ingoru, tak tě to pak stejně láká to rozkliknout a přiděláváš si akorát práci. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Svým způsobem jo, ale mně na nějakým kliknutí nezáleží... :D
Reagovat
EllNino
jistě jistě :D
Reagovat
Mayo
Vamos Ivo
Reagovat
kada.tom
Ufff, Tomáš ten TB nakonec urval, ale jako DF na zlomový breakball v 1. setu, DF na vlastní setball v setu č. 2 ... no, nakonec 2. set patří Tomášovi, tak přeju hodně odvahy a zdaru na servisu v setu třetím :-)
Reagovat
VlS
Jo, ale dívat se na to moc nedá, podává se a hra žádná. Měli by přijmout pravidlo, že Ivo bude podávat 2 m za BL :-)
Reagovat
Jabadu
A nebo, že na první podání si musí nasadit svářečské brýle. :-)
Reagovat
misa
Nepamatuješ si staré časy? Třeba zápasy Ivaniševič - Rusedski, Krajicek, atd.
Reagovat
Jabadu
Současné rakety jsou ještě o pár gramů lehčí a to potom nemá žádnou cenu!
Reagovat
Fandina
Fuj Berďa na setbal DB.
Reagovat
Fandina
A teď BH ven na MB. Naštěstí odvrácen na podání.
Reagovat
Fandina
Teď další setball. Ale Ivo podává.
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooooo a teď ho proměnil ve výměně. Dobře tak.
Reagovat
Frick
Myslím, že by to dávalo smysl.

V sezóně se už přesvědčila o tom, že jí ten nabitý program nesvědčí a když navíc by ani semifinále (!!!) jí nebylo co platný...
Reagovat
sprchon
Těžko říct, trénovat stejně bude a zápas je většinou nejlepší trénink...
Reagovat
EllNino
myslím, že spíš ne :) zase tolik zápasů neodehrála a poslední dva byly jko jeden dlouhej :)
Reagovat
Neor
Nevím, proč by jí semifinále nemělo být co platný. Body do race se určitě hodí. Navíc není možný brát body, které se díky 14ti zápasovýmu limitu v přičítání bodů do žebříčku na oko nepřičítají, jako zbytečný. Při náhlým výpadku, zranění atp se hodí každý body, i ty co se v ten daný okamžik nepřičítají.
Reagovat
sprchon
Do Race se počítá taky jen ten omezený počet turnajů, nebo úplně všechny?
Reagovat
Neor
Nejsem si 100% jistej, ale mám za to, že všechny. Race a ranking jsou dvě samostatný kategorie, byť spolu samozřejmě souvisí.
Reagovat
smazaný uživatel
Race se počítá úplně stejně jako klasický žebříček. Jediný rozdíl je v tom, že klasický žebříček se počítá klouzavě za posledních 12 měsíců, zatímco Race od začátku sezony. Těsně před TM tedy dojde k tomu, že oba žebříčky splynou v jeden.
Reagovat
sprchon
Jo, všechno ostatní chápu, šlo mi jen o ten počet. Díky. ;)
Reagovat
Fandina
Do race se samozřejmě počítá omezený počet turnajů. A proto je jasné, že ze začátku může mít víc bodů v race ta, která hrála víc turnajů, ale samozřejmě to má svůj strop v okamžiku, když se naplný omezený počet turnajů, včetně těch povinných.
Reagovat
Fandina
naplní ... úsměv
Reagovat
VlS
Do race se počítá úplně stejnej limit turnajů, jako do průběžnýho rankingu, jen ze začátku roku jich není tolik odehraných, takže je redukce nulová.
Průběžnej ranking a race ranking splynou v jedno týden před TM.
Reagovat
Fandina
jj počítá se to stejně jako normální žebříček jen od začátku roku. Takže zpočátku tam může mít někdo víc turnajů než druhý a tímpádem i víc bodů. Ale všechno je to jen do okamžiku, kdy se naplní ten omezený počet turnajů. Na konci roku je pak race shodné s rankingem.
Reagovat
Neor
aa, tak pardon, diky za upřesnění.
Reagovat
VlS
Proč by to proboha dělala? Ty seš posedlej vymejšlením strategií. Pokud jí nic nebude bolet, tak by to byla pitomost. Pro nasazování ve Wimblu jsou důležitý body z trávy i na další rok.
Reagovat
Frick
Vážení - jen se podívejte pořádně.

Řekl bych, že hráčky TOP 30 maj v průměru odehráno o 10 zápasů méně než Kája.
Reagovat
EllNino
a není to uplně jedno ? co je jí do jiných hráček ? :) když se jí daří a není zraněná, tak ať hraje třeba každý týden :) nehlede na to, že ve Wimbledonu pak má mezi zápasy den pauzu, to na regeneraci bohatě stačí ...a čím víc zápasů a čím větší sebevědomí si do Londýnapřiveze, tím líp ..
Reagovat
Frick
Po RG se nechala slyšet, že je to na ní "už nějak moc"....
Reagovat
EllNino
a taky že měla víc než 14 dní pauzu ...tak o co tu jde
Reagovat
Frick
Tu ale měla před RG taky.
Reagovat
EllNino
ale ježiši ...není to jedno, aspoň bude o jednu hráčku víc se koukatnext week, co tě zase žere ...
Reagovat
VlS
no a? Výjimka je Serena , Petra a Maša, které jedou ba omezený program, ostatní by jich měly rády víc, ale nezadařilo se, no.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale ten rozdíl vznikl už na začátku roku, kdy Kája od začátku sezony do Miami hrála prakticky nonstop..
Reagovat
dadaft
Eastbourne se nevynechává z pseudo-důvodů.
Reagovat
Fandina
Karlovic dal zatím 26 es ve dvou setech Berďa 3 a v druhém jdou do TB. Berďo pojď.
Reagovat
Frick
Proč hraje v hale, když je červen?
Reagovat
Fandina
Není Halle jako v hale.
Doufám, že TB urve. Zatím 6:4. Berďo pojď!!!
Reagovat
freeteepek
Byl to dnes od Karolíny parádní výkon. Trochu mi to připomnělo Petru Kvitovou 2011 ve Wimblu. Mám-li být upřímný, výhru jsem očekával. Myslel jsem ale, že to bude větší bitva. Carla nehrála špatně, ale Karolína jí prostě nedala moc šanci dostat se do zápasu. Od začátku byla pod tlakem a z něho se nevymanila.
Reagovat
Frick
http://www.tennis4wta.com/player/karolina-pliskova/

180 bodů....

šílenost :-(
Reagovat
freeteepek
Potřebuje se dostat do finále a pak už snad i na desáté místo na světě. Jedna výhra chybí. Pokud celý turnaj nevyhraje Kerberová.
Reagovat
Cico93
radosť na ňu podávať.-))
Reagovat
gigin
A aj pozerať ;))
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
Cico93
tak to je jas jasu ako hovoríš.
Reagovat
sprchon
Každopádně pokud postoupí, bude na Káju dobře připravená. Kiki hraje podobně jako Kája...
Reagovat
Frick
"Kiki hraje podobně jako Kája..."

Co bys čekal od dvojčat :-D
Reagovat
sprchon
No jo. :D

Ale Simona je zatím neskutečná, asi to dá...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist