Plíšková vyhlíží americké turnaje. Musím tvrdě makat a výsledky zase přijdou, věří Češka

25. 2. 2018, 13:01
Aktuality 54
Karolíně Plíškové se v posledních týdnech příliš nedařilo, což sama česká tenistka velmi dobře ví. V Dauhá a v Dubaji vyhrála Češka vždy jen jedno utkání, i tak ale věří, že když bude tvrdě pracovat, výsledky znovu brzy přijdou. Těším se do Indian Wells a do Miami, přiznala Češka, kterou na obou amerických turnajích čeká obhajoba semifinále z loňského roku.
Profily hráčů
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková se vloni díky výborným výsledkům poprvé v kariéře stala v polovině července světovou jedničkou. Do letošní sezony však vítězka devíti turnajů na okruhu WTA nevstoupila podle svých představ. Zahrála si sice semifinále prestižního turnaje v Brisbane a čtvrtfinále Australian Open, sama Plíšková však od sebe pravděpodobně po loňském roce očekává víc.

Před turnaji v Dauhá a v Dubaji zbrzdila českou jedničku nemoc, kvůli které neodehrála ani jedno fedcupové utkání v duelu proti Švýcarsku, které se hrálo v pražské O2 areně. Na obou turnajích pak Plíšková vyhrála jen jeden zápas.

"Nehrála jsem svůj nejlepší tenis," prohlásila aktuálně pátá hráčka světa na turnaji v Dubaji, kde prohrála ve čtvrtfinále s Němkou Kerberovou. "Od Australian Open jsem neodehrála moc zápasů, takže jsem nerozehraná. Kvůli nemoci jsem na pár dní vypadla z tréninku, a to je teď celkem znát," přiznala Češka.

"Snažím se teď hlavně najít ten správný rytmus. V prvním kole jsem tu porazila v těžkém duelu Suárezovou, což mě povzbudilo, ale stále to není ono. Musím na tom teď hodně zapracovat, v Americe bych ráda uhrála lepší výsledky," dodala Plíšková, jež si vloni na turnajích v Indian Wells i v Miami zahrála semifinále, a proto ji letos čeká náročná obhajoba bodů.

Plíšková včera poděkovala za podporu v `težkých` časech všem svým fanouškům. "Ahoj všichni, poslední dny a týdny nebyly úplně podle mých představ, ale já nemám ve zvyku hledat výmluvy," napsala na sociální síti česká hráčka. "Věřím, že když budu tvrdě pracovat, výsledky se zase dostaví. Mám kolem sebe skvělý tým lidí, kterému věřím. A díky vám všem za podporu, která se hodí i teď, kdy ne všechno jde tak, jak má. Jdu makat a těším se na turnaje v Indian Wells a v Miami."

Hi everyone ‍♀️ Last days and weeks weren't exactly as I imagined But looking for excuses is not my way. I believe that if I keep working hard the results will come again. I have a great team around me, which I believe in. And thanks everyone for your support, which comes in useful even now when not everything goes as it should. I'm going to work hard now and I'm looking forward to the forthcoming tournaments in Indian Wells and Miami ‍♂️ Ahoj všichni ‍♀️ poslední dny a týdny nebyly úplně podle mých představ. Ale nemám ve zvyku hledat výmluvy. Věřím, že když budu tvrdě pracovat, výsledky se zase dostaví. Mám kolem sebe skvělý tým, kterému věřím. A díky všem za podporu, která se hodí i teď, kdy ne všechno jde tak jak má. Jdu makat a těším se na turnaje v Indian Wells a Miami ‍♂️

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova), Úno 23, 2018 v 4:31 PST

Komentáře

54
Přidat komentář
Fandina
Obvzlášť Dubaj mě mrzí, Kájo, na zápase s Kerber jsem byla, manžel a syn také. Pořád jsem doufala v otočku, ale Kája dost chybovala a nebyla důrazná. Tak snad už bude fit a v USA bude líp.
Reagovat
Jabadu
Může mi nějaký Pražan vysvětlit, co je zase v "Kénigu" za bordel, jestliže Štěpánová čte Kalouskův text?
Děkuji předem za případné odpovědi.
Reagovat
Titan
Normální demonstrace proti demokracii od poraženců. Zoufalí komedianti se považují za elitu a pětiprocentní Kalousek za proroka pravdy...
Omlouvám se za politický příspěvek... :-)
Reagovat
blixa
Ano, je to možná projev zoufalství, v tom budeš mít asi pravdu. Proti demokracii ... asi ne přímo proti, ale možná i tak. Demokracie tak nějak funguje od určité míry morální vyspělosti obyvatelstva, jinak se bleskurychle promění v diktaturu s pouze formálním ksychtem demokracie. A morálka je něco, co tu přímo drasticky chybí. Většině nevadí nic, největší zloděj a STBák v premiérském křesle, největší politický gauner a zloděj jako prezident, všechno je v pořádku, jen když slíbí skývu chleba, třeba čínskou nebo ruskou. Něco jako čest tu dávno ztratilo význam, morálka zmizela úplně. A kupodivu to není pouze následek komunizmu, ten k tomu sice silně přisolil, ale za první republiky to nebyla taky žádná sláva. Ale měli jsme kliku na elity, které se teď někam poztrácely a odhalila se ubohost v plné nahotě. No, jen si užívejte babišstánu, já si budu užívat taky, naštěstí už jsem starej vzhledem ke genům svých předků si asi nebudu užívat zase tak moc dlouho. Moje děti naštěstí měly dost rozumu a odešly si hledat budoucnost jinam, tak mě ta situace tady zase tak moc netrápí. Ale vám to přeju, opravdu, z celého srdce. Jen si užijte, co jste způsobili.
Reagovat
FulnekUltras
No zkrátka si přiznej, že z celé tvé pokrytecké rádoby "svobody a demokracie" dneska zbyly už jen tyhle dlouhé a prázdné kecy.
Reagovat
Fandina
Svoboda a demokracie je tu pořád, jen se musí o ní pečovat a ne jí nechat napospas.
Reagovat
FulnekUltras
Jde pořád o jednotlivé lidi a jejich chování - v čemž rok 1990 žádným zásadním mezníkem nebyl.
Reagovat
Fandina
To máš pravdu, bývalí komunisté a Stb jsou opět u moči.
Reagovat
FulnekUltras
už se to po stránce lidského materiálu zlepšuje
Reagovat
blixa
Klíčová je ta svoboda. To je to, co nikdy nepochopíš, ty rudej zkroucenej mozku. Zápas mezi svobodou a terorem je věčný a nikdy neskončí, to je v povaze člověka. Možná jsme promarnili šanci, možná ještě nějaká přijde. Ale vžycky má smysl o svobodu usilovat. Zrůdy tvého typu se budou vždy snažit o přesný opak. A tak to bude co tu bude člověk.
Reagovat
FulnekUltras
Právě vnímání obsahu svobody je to, v čem se modrá a červená množina nikdy neprotnuly.
Reagovat
blixa
Jistě. To co tvůj zkroucený mozek nazývá "svobodou" je reálně teror.
Reagovat
FulnekUltras
v pohledu těch, kterým kořistění z práce druhých ve vlastní prospěch do jejich představy "svobody" zapadalo odjakživa
Reagovat
Jabadu
Poslední příspěvek k "letům mimo":
Proč jsou tam zrovna tihle dva? Podle mě zafungovala mimopražská venkovská poťouchlost a všeobecná nasranost.
Je známo, že právě tihle dva "pražské elitě" vadí nejvíce. No a vo tom to je.
Všichni ví, že tihle dva nikomu nic nedají ani nepřinesou (maximálně tak sobě), ale je to jakási msta samozvané elitě obecně nazývané "pražská kavárna".
Mimochodem autorem tohoto názvu je prý ODS.
Reagovat
Fandina
Nevím o tom, že by tam byl Kalousek a kavárna je výmysl ODS, ale hlavně Zemana. Peorativni označení pro politické odpůrce, jinak hlavně nesmyslně a netolerantní a hanlive označení pro určitou skupinu voličů příznivců hlavně pro politiky zanikle ODA a Unii svobody.
Reagovat
FulnekUltras
čím míň jich je, tím víc kolem sebe kopou
Reagovat
Fandina
Nejsou u moči, ale současní klíčování se jich bojí, jako čert kříže. Nemají čistě svědomí.
Reagovat
Fandina
současní mocipani
Reagovat
FulnekUltras
pro běžné lidi se zatím tak moc nemění - uvidíme za 4 roky
Reagovat
Fandina
Kavárna je výmysl, není to žádná politická strana s ambicí kandidovat. Je to jen dusno od současných politiku.
Reagovat
FulnekUltras
tak jasně, že je to jen zkrácený termín k označení slepence, který má mnohem početnější složení - hlavně že všichni vědí, oč jde ;)
Reagovat
Fandina
Já to nevím, co to je.
Reagovat
FulnekUltras
část umělců, kteří trpí ulpělou představou, že jsou "svědomím národa", část intelektuálů, kteří mají pocit, že jsou předurčeni o národě rozhodovat, velká část studentů, kteří se pro obě výše zmíněné skupiny vzhledem ke své snadné ovlivnitelnosti vždycky hodí jako společenské beranidlo na "špinavou práci" v terénu, no a plus další pakáž typu médií, BIS či různých neziskových spolků, které na dosavadním parazitním systému přímo stojí, takže se ho logicky snaží udržet za každou cenu

V Dubaji koukám dnes docela příjemně... ;) Takticky jste to vyhmátli zrovna v největších letošních českých mrazech.
Reagovat
Fandina
Jsou to fráze o ničem, když nevím, jaké jméno nebo politickou stranu obnáší. Je to jen lívance na druhého za účelem ho shodit, znemožnit. Hlavně vypovídá o jeho autorovi, tomu, kdo to používá. Celkově je to výraz někoho, kdo si sam není jistý a útočí na druhé.
Reagovat
Fandina
Ano, v Dubaji jsme včera při 30 stupních strávili den na pláži ve vodě a pod slunečníky. Dneska bylo pod mrakem, příjemných 25, tak jsme byli v poušti a na dějinách.
Reagovat
Fandina
na dunach
Reagovat
FulnekUltras
já myslím, že kdybych Ti tady uvedl cokoliv proti Tvému přesvědčení, bude to ve výsledku pro Tebe nic - to takových deset pod nulou neokecá nikdo ;) takže kotel mi jede naplno ;)
Reagovat
Fandina
My jsme museli požádat souseda, aby nám přiložil do kotle, máme tam nastavenou teplotu jen deset stupňů, ale protože tam přes internet vidíme, tak jsme zjistili, že paliva ubývá.
Reagovat
FulnekUltras
jj - souseda zapojte a v Dubaji se držte aspoň do pátku ;)
Reagovat
Fandina
To už ne, zase tolik peněz na rozhazování nemáme. Ale teplicko tu tedy je :-).
Reagovat
Ondra979
http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-payne.php?itemid=30401
Reagovat
Ondra979
naprosty souhlas, moralka je tady pod bodem mrazu kdyz mafian a agent STB v jedne osobe a prorusky ozraly zok za prizvukovani komunistickych zlocincu mohou vladnout jako by se nechumelilo a kaslat na ustavu. Myslim, ze mezi volici BureseZemanske kliky uz nekteri prohledli, ale predcasne volby asi nebudou dokud Zemana neodnesou nohama napred, jak se vyjadril. Ma ale cenu za svobodu bojovat, treba zase bude nekdy lip..
Reagovat
FulnekUltras
líp už bylo před 30 lety, což ovšem vytrvalému procesu čištění společnosti od modrobolševického maloměšťáckého odpadu jistě nijak nebrání
Reagovat
Fandina
V které zemi funguje socialismus?
Reagovat
FulnekUltras
v každé, která gorbačovsky neotevře prostor demagogům a spekulantům
Reagovat
Fandina
V žádné.
Reagovat
FulnekUltras
z pohledu oněch spekulantů určitě ano
Reagovat
Fandina
Z pohledu lidstva.
Reagovat
Ondra979
odstehuj se do Severni Koree, tam jsou tvoji. Kdo velebi zlocince sam se jim stava.
Reagovat
FulnekUltras
kdo nevnímá přítomnost, je slepý
Reagovat
Nenela
Naprosty souhlas. Jakoze skoro nikdy tady nepisu, jenom ctu. Lepe to byt vyjadreno nemohlo.
Reagovat
Fandina
Proč Kalouskuv? Ona nemá vlastní rozum?
Reagovat
Jabadu
Cože má mít tato paní v exekuci? ...
Reagovat
Fandina
Rozum pane, pokud víš, co to znamená.
Reagovat
Jabadu
Tak určitě.
:-)
Reagovat
Fandina
To je dobře, protože vyhazovat druhé se nemá.
Reagovat
Fandina
shazovat
Reagovat
Ravik
kvokala slepice ...blabolit umí tahle ta
Reagovat
com
tak oni kvokaj vsichny, Safarova zas chce porazet hracky top deset, Berdych si jde pro grandslamy a Kvitova zas bude mit v Americe astma :D
Reagovat
Ravik
:)) palec hore
Reagovat
Ondra979
no tak makej, ale ty SF to bude docela orisek obhajit..moc neverim ale necham se prekvapit
Reagovat
tommr
do Indian Wells už snad dorazí Karolína v lepší formě a plně fit. Obhájit lonský semifinále ale bude nesmírně náročný i tak. Totéž platí i pro Miami. Nějaký lepší výsledky proto čekám až na antuce a na trávě ...
Reagovat
a.magerova
Obhajoby loňských výsledků na zmíněných turnajích bude i pro nás z ATP náročný... ;-)
Reagovat
blixa
Karolíno, Karolíno. Kdybys četla TP, dávno bys věděla, že podle největších žijících expertů už jedině kuchyň, děti, Hrdlička, ale rozhodně žádnej tenis ;-) Tam už tě jen čeká strmý pád žebříčkem, poprážka po porážce, Evžena hadr ! Když už se konečně necháš poučit a dáš se na správnou cestu ???!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist