Plíšková znovu nepřešla přes první kolo, v Baku dohrála

21. 7. 2014, 15:43
Aktuality 259
Kristýna Plíšková si ani v Ázerbajdžánu nepřipsala první výhru na okruhu WTA od dubnového turnaje v Kuala Lumpur. Česká tenistka dnes v Baku ztratila dobře rozehraný zápas s Polkou Piterovou, které po boji podlehla 7-6 3-6 a 4-6.
Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková se v této sezoně radovala z postupu do druhého kola turnaje WTA zatím jen dvakrát, na začátku sezony v Aucklandu a v polovině dubna v Kuala Lumpur, kde její sestra Karolína prošla do semifinále. V Baku měla našlápnuto ke třetí výhře, utkání s Katarzynou Piterovou ale nedotáhla do vítězného konce a s turnajem se po dvou a čtvrt hodinách rozloučila.

Do zápasu vstoupila lépe česká hráčka, která soupeřce hned sebrala podání a dostala se rychle do vedení. O něj Plíšková přišla, když set nedokázala dopodávat, ve zkrácené hře ale zaváhání napravila a úvodní sadu získala pro sebe.

Piterová se po prohraném setu nevzdala, v tom dalším se tentokrát dostala do vedení ona, a když za stavu 3-4 neproměnila Kristýna Plíšková tři brejkboly v řadě, poslala Polka zápas do třetího setu. V něm česká tenistka držela se 120. hráčkou světa do stavu 3-3 krok a poté se dokonce díky svému druhému brejku v utkání přiblížila postupu do dalšího kola. Zbytek zápasu ale patřil Piterové, která si vzala servis zpátky a po dvou a čtvrt hodinách si při podání Plíškové vypracovala tři mečboly v řadě. První dva lounská rodačka odvrátila, při třetím ale její soupeřka poslala na druhou stranu kurtu vítězný return a zvítězila tak 6-7 6-3 a 6-4.

Piterová se o postup do čtvrtfinále utká s šampionkou z roku 2012 Bojanou Jovanovskou. Pátá nasazená Srbka dnes sice v duelu s Rakušankou Patricií Mayrovou-Achleitnerovou odvrátila jen jeden z osmi brejkbolů, v druhém setu byla dva míčky od porážky a v celém zápase získala o šest fiftýnů méně, nakonec ale zvítězila 2-6 7-5 6-3 a postoupila do 2. kola.

S rakouskou soupeřkou si poradila i loňská finalistka Shahar Peerová. Izraelská tenistka porazila 6-2 6-4 šestou nasazenou Yvonnu Meusburgerovou a ani ve čtvrtém vzájemném duelu tak neztratila set.

Titul v Baku obhajuje Ukrajinka Jelina Svitolinová, jež je nasazenou dvojkou. Papírově největší favoritkou je Rumunka Sorana Cirsteaová.

Výsledky - Baku (tvrdý povrch, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Piterová (Pol.) - Kristýna Plíšková (ČR) 6:7 (4:7), 6:3, 6:4
Jovanovská (5-Srb.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 2:6, 7:5, 6:3
Peerová (Izr.) - Meusburgerová (6-Rak.) 6:2, 6:4
Vögeleová (Švýc.) - Cadantuová (Rum.) 6:1, 6:4
U. Radwaňská (Pol.) - Van Uytvancková (Belg.) 6:1 skreč
Parmentierová (Fr.) - Dulgheruová (Rum.) 6:4, 6:1
Čtyřhra - 1. kolo:
Korašviliová/Martincová (Ukr./ČR) - Čalaganidzeová/Džafarovová (Gruz./Ázerb.) 6:0, 6:0
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

259
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vede Fandina - 64 komentářů, s hodně velkým odstupem je R_F 30 komentů a slacker má pouhých 11.
Tak chlapci, odpovídejte Fandině. Není slušné neodpovídat.
Reagovat
Cico93
Fandina sa nám utrhla z reťaze ;)
Reagovat
Fandina
s tímhle teď a jedním v mezidobí je těch příspěvků už 66 ... úsměv
Reagovat
Fandina
a teď 67
Reagovat
Fandina
vlastně 69 plus tyto dva poslední
Reagovat
Cico93
ale už to neni vtipné teda.
Reagovat
Fandina
a s tímhle je to celkem 71
Reagovat
slacker
Praskni
Reagovat
Fandina
Na TP je pár inteligentních nicků, se kterými lze vést diskusi. Moc jich není, ale jsou tu. Až je oslovím, poznají, kteří to jsou. Najdou se a to je dobře. Přeji hodně úsměvů ... pojď pojď pojď
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict, ze ta tvoje nekolika hodinova exhibice nejde brat jinak nez bud recesi, nebo tvoje osobni flustraci, protoze jinak jsi opravna clovek musi myslet ze ti definitivne preskocilo..
25x mi napises at na tebe nereaguji, ale v zapeti pises pul noci monologi, abys vyprovokovala diskuzi.Uz roky tady meles hovadiny, dej se do kupy princezno..
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že ty vůbec nechápeš smysl toho co ti píši. Jsi mimo a jen to potvrzuješ. Nereaguj na mě znamená neodpovídej mi. Je zbytečné ti něco vysvětlovat. A je mojí věcí, kolikrát a co tu píški. Tobě do toho nic není.
Reagovat
Roger_Federer
Zadny smysl to ani nedava..jenom dokola pises sliva bez obsahu kote.
Reagovat
Fandina
Zbytečné ti něco psát, nechápeš nic, ani to, že nemáš odpovídat. Jsi mimo a vždycky budeš.
Reagovat
Roger_Federer
Proc nezkusis vypotit neco min sloziteho, asi se ti prehriva ten cinovy dratek v hlave..;)
Reagovat
Fandina
Jsi mimo a nereaguj už na mě, nezajímáš mě.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, jsem.
Reagovat
Fandina
definitivně na mě nereaguj. Opravdu jsi mimo mísu. Děkuji. Piš si s někým, kdo o to má zájem. Já to nejsem. Sorry.
Reagovat
Fandina
Už jsi zažil pocit, že jsi ve společnosti, kde okolo tebe jsou samí blbci? Já ano. Na TP je to běžné. Ale neznamená to, že se tím pádem člověk takém blbem stává. Naopak.
Reagovat
Fandina
Doufám, že už nikdy, slovy nikdy nebudeš reagovat na můj příspěvek. Je to absolutně zbytečné. My dva si nemáme co říci. Jsi úplně jinde než já a bylo by zbytečné tady zabírat místo diskuse o tenise. Moc ti děkuji. Jsi mimo můj zájem a nechci se s tebou nikdy bavit. Sorry. Amen.
Reagovat
slacker
Hned se mu omluv, honem.
Reagovat
Frick
Článek o 1. kole nejplonkovějšího WTáčka a ono je tu přes 200 postů :o)
Reagovat
Fandina
Jenže ty posty nejsou o tenise, ale o tom, jak je Roger_Federer hloupý nick.
Reagovat
slacker
Lzes, je to ciste o jedne nadute nane co vysadila po mesici prasky
Reagovat
Fandina
sorry, tam neměl být v Re: Roger_Federer ... je to jasné ten je mimo mísu
Reagovat
Roger_Federer
Moje rybycky v akvariu sice nemluvi, ale dokazou plavat vsemi smery..to je o hodne vic..nez umis ty..vo se tveho pusobeni zde tyka..
Reagovat
Fandina
Chtěla jsem ti poradit, abys mlčel, znáš to, zdáli vypadal jako blb, když přišel blíž, byla to pravda.
Reagovat
Fandina
a dodatek, promluvil a byla to pravda, že je to blb
Reagovat
Roger_Federer
Kde blb, tam nebezpečno.. Tys nebezpecna velice.
Reagovat
Fandina
Vidíš jak jsi hloupý, nevíš ani, odkud ti hrozí nebezpečí. Boj se hlupáku.
Reagovat
slacker
Uz to vazne chce vymenit desku. Tyhle kvokance uz jsou stokrat ohrane
Reagovat
Fandina
Znáš to přísloví, že nejhorší je srážka z blbcem. Já mám dojem, že je to jako se bavit s tebou.
Reagovat
Fandina
oprava ... s blbcem ... 7 pád
Reagovat
Roger_Federer
Dobrou noc...zkus min chlastat, jinak si neumim vysvetlit, ze ti dneska uplne preskocilo a dobrovolne se strapnujes.:)
Reagovat
Fandina
Až jednou dospěješ a pochopíš význam psaného slova, tak se ti uleví. Zatím tě považuji za oběť internetových diskusí, nechápeš nic a nerozumíš ničemu. Pak se ozvi. Zatím není o čem se s tebou bavit. Jsi mimo mísu. Sorry.
Reagovat
Roger_Federer
nerozumim ja?..ze te manzel nedotahne k doktorovi..a nesnazi se ti pomoct, potrebujes aby se o tebe nekdo zajimal, sama to evidentne nezvladas.
Reagovat
Fandina
Opravdu jsi jinde. TP není závazný. Je to zábava. Pokud to tak necítíš, tak sorry. Nelíbí se mi co píšeš, napíši to, ale to je tak všechno, co od toho lze očekávat. Tp není život, je to jen součást, zábava, fandění. O nic jiného tu nejde.
Reagovat
Fandina
Pochop, že já nemám zájem se s tebou zaobírat. Fandím svým vyvoleným, tebe neznám a ani nechci, sorry. Nezajímá mě žádný nick, je jich tu mraky. Nemám zájem se s nimi stýkat, bavit. Sleduji tenis, ne fanoušky. Sorry.
Reagovat
slacker
Oprava .. s blbkou - zadny pad
Reagovat
Frick
Nicméně jako turnajová jednička měla hodně těžkou soupeřku. To měla v tomto ohledu velkou smůlu. Dokonce kurzově to bylo před zápasem lehce pro soupeřku (2,00 x 1,83).

To Bára Krejčíková zklamala více. Jestli se nepřihlásila únava...?

Každopádně si tim Bára klidně mohla pohřbít šanci na kvaldu USO...
Reagovat
Roger_Federer
Nevim co mi chces zdelit, kdyz se semnou neda diskutovat to nedelej..Furt se snazis presvedcit o nejake svoji pravde..Mam svoji hlavu a z tvymi nazory a chovanim zde se neztotoznuji..Jsi komediantka.;)
Reagovat
slacker
Asi vysadila ty prasky co dostala pred mesicem :-))
Reagovat
Fandina
Proč píšeš tady, já myslím, že jsme si dostatečně vysvětlili, proč s tebou a tvými názory nesouhlasím dole. Proč to zase zatahuješ sem. Nemám zájem se s tebou o čemkoli bavit, proč to dáváš tady nahoře?
Reagovat
Fandina
Příspěvek výše byl reakcí na majitele vlákna, kterým byl Roger_Federer.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze muzu psat kde uznam za vhodne, nepoucuj me, neumis se chovat na internetove diskuzi, rekl vych ze si navalena.; )
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, jsi ještě hloupěší a neomalenější, než jsem si myslela. Ale to je tvoje vizitka, já to vím dávno a měla jsem s tebou dobrý odhad. Piš si co chceš a kde chceš, ale nediv se, že vypadáš jako hulvát.
Reagovat
slacker
Nevypada jako hulvat, Ty vypadas jako blazniva neuroticka co vysadila prasky
Reagovat
Fandina
Vypadáš opravdu jako hulvát a hlupák, sorry, ale nic jiného se o tobě napsat nedá.
Reagovat
Roger_Federer
Trosku urovne do tech vyjadreni by to chtelo, jsi dama. Posledni dobou se ti ji dostava zalostne poskromnu ..Doufam, ze je to jen vedrem a ze mas moc prace po dovolene.Tak trosicku by to chtelo zklidnit, aby jsme si nemuseli myslet, ze si pomatena vic nez normalne....
Reagovat
Fandina
Ty si vykáš, že píšeš nemysleli? Jinak si mysli co chceš, stejně mě to nezajímá. Už jsem ti to psala, nejsi natolik inteligentní, abych se s tebou chtěla bavit. Navíc, je to veřejný web, nemám povinnost cokoli tady psát a komukoli odpovídat. Jak jsem ti psala, pro mě nejsi důvěryhodný diskutér, to by ses musel chovat jinak.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze sis nestacila vsimnout, ze diskuze stebou uz nevede nikd, davno ses diskvalifikovala..Chtelo by to fakt trosku zvolnit..Muj kamarad co te tady sleduje a cte, ale neprizpiva rikal ze si uz udelal o tobe obrazek, prej to mas pomotane....;):)
Reagovat
Fandina
Ty jsi úplně mimo mísu. Ty nechápeš nic. Já jsem ten, kdo si určuje na koho budu reagovat. To jsi tak hloupý, že to nepoznáš, neděláš. Já neraquji na nikoho. Píši co chci já. A jen jsem dneska zareagovala na tebe, tak ses ozval, jako ten hlupáček si začal odpovídat. Já si určuji, komu budu psát a na koho reagovat. Jsi hloupější než jsem si myslela.
Reagovat
Roger_Federer
Otom se snazis presvedcit tak akorad sama sebe, ovsem realita je smutnejsi..Vubec se nemas pod kontrolou, strasne rada, az zavysle zde vyhledavas moznost k vymene nazoru, k hadkam, diskutujes o cemkoliv,o hovadinach, vzdy chces mit pravdu a hlavne posledni slovo...

Myslis ze kdyz budes furt opakovat, ze nechapu nic, nakonec se to stane pravdou?..;)
Reagovat
Fandina
Něco ti poradím, nepiš nic, protože to co píšeš jsou nesmysly, myslím to teď vádžně, nechápeš nic a nic nevíš, promiň ale jsi opravdu mimo mísu. Sorry.
Reagovat
Roger_Federer
;) :) :):):)...integentni, to jsme dneska jeste necetli..:), a co dal?
Reagovat
Fandina
Definitivně jsi mě přesvědčil, že nejsi inteligentní. Sorry. Nemám co dodat.
Reagovat
slacker
Neco ti poradim, nikomu nerad. A rano rychle si zabehni predepsat ty prasky co ti dneska dosly
Reagovat
Fandina
A kamaráda pozdravuj, asi je také tak málo inteligentní jako ty. Znáš to. Vrána k vráně sedá. Jiného by sis nevybral.
Reagovat
slacker
VAs nepotesim, stale kvoka stale kvola
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem outfity od Nike co budou Nadal, Vika a Masha nosit na US Open! :-))

Masha -
https://pbs.twimg.com/media/BtK4I2SIAAAKd_H.jpg

Vika - noční zápasy
https://pbs.twimg.com/media/BtKX742IgAAARDm.png

Nadal - noční zápasy
https://pbs.twimg.com/media/BtGWQyFIIAACasa.jpg
Reagovat
Cico93
Rafa bude sexy;))) a na Vickinu sa neskutočne teším.
Reagovat
smazaný uživatel
chlapi. vyjednavat se da s teroristou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nedávno myslím, že jsi tady psal, že hledáš nové členy do svého "Cvokhouse" teamu nebo jak se to píše! :DD Tak myslím, že nad takovou Pervak po té co předvedla včera v Baku by jsi měl popřemýšlet.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
ano, dik. Pervak, Govortsova - horke kandidatky. Premyslim i nad Serenou, aspon na debl.
Reagovat
smazaný uživatel
a oprava. Tym se jmenuje "Cvokhausen"
Reagovat
smazaný uživatel
Petra prý nejede do Stanfordu, četla jsem to na Twitteru.. :((
Reagovat
Fandina
A ví se proč nejede?
Reagovat
smazaný uživatel
To tam nepsali.. :(
Reagovat
EllNino
můžeš mi sem hodit odkaz ?
Reagovat
smazaný uživatel
https://mobile.twitter.com/Pojd_Petra
Reagovat
EllNino
achjo ...holt by byly 4 turnaje před US Open moc ...já se tak těšil ://...snad je to jen prevence, ale ona nám to určitě Petra sama řekne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, protože dnes trénovala, viděla jsem někde fotku.. :) Snad se zítra dozvíme víc, protože má jít k Zemanovi. :D
Reagovat
EllNino
Já myslím, že to prostě jenom o týden posune, jojo, Klára kvuli tomu dokonce vynechala turnaj v Baku, aby mohla k Zemanovi :) ...
Reagovat
Fandina
Vážně Klárka vynechala turnaj kvůli Zemanovi? To je ale škoda.
Reagovat
EllNino
já nevím, já si to myslím, protože přihlášená tam byla :D
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že ten důvod byl jiný.
Reagovat
EllNino
no ale k Zemanovi pujde :) někdo to tu psal, prý i Smitková :)
Reagovat
tommr
mě bylo hned divný, že Petra začíná s tréninkem o týden později než Lucka. Zřejmě se v tak krátký době nestihla připravit natolik, aby mohla ve Stanfordu úspěšně hrát ... :(
Reagovat
EllNino
prosímtě ...:D teď jsi na to kápnul :D ...
Reagovat
PetaM
Petra mu nahrála na smeč.

I když, ono je to stejně jedno.
Odhlásila se, věděl to už předem.
Kdyby vypadla v prvních kolech, věděl to, protože začala s přípravou o týden později, než Lucinka.

Petra by ho umlčela pouze tím, že by získala titul .... S čímž se nedá počítat, takže první dvě varianty mají váhu takových 49.5 % každá.
Reagovat
tommr
možná se pletu, ale pořád se mi to zdá racionálnější a přijatelnější vysvětlení než to, že do Stanfordu Petra nejede kvůli setkání se Zemanem ... :)
Reagovat
PetaM
Setkání se Zemanem je dneska, Stanford začíná v pondělí. To by asi nebyla dobrá výmluva :D :D
Reagovat
EllNino
to jsem nikde nenapsal :) ...psal jsem to o Klárce
Reagovat
Fandina
Já bych to řekla tak, že Petra nepojede, protože k tomu má nějaký důvod a jaký, to se dozvíme. Všechno ostatní jsou spekulace, některé úsměvné, některé s logikou, ale jak to je ví jen ona sama.
Reagovat
EllNino
konečně něco k věci :)
Reagovat
smazaný uživatel
po Wimbledonu méně tenisových aktivit - nedostatečná příprava, nepotřeboje nahánět body. Co jiného v tom hledeat?
Reagovat
EllNino
přesně :)
ale tak to některým nevysvětlíš, protože si budou stejně mlít svou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měla Petra trénovat? Vyhrála Wimbl, což nikdo nečekal, tommr se jí stejně na TP veřejně neomluvil, jak sliboval, tak už prostě nemá motivaci no. Kvitovci jsou ukojení a život jde dál :D:D
Reagovat
Fandina
Já jsem čekala, že Petra Wimbl vyhraje, já vždycky čekám, že vyhraje, takže v pohodě.
Reagovat
smazaný uživatel
to musíš být dost často zklamaná teda :-))
Reagovat
Fandina
proč často zklamaná, pořád je moje neúspěšnější na fandění.
Reagovat
smazaný uživatel
no vidíš, tak to si zklamaná ještě víc často, než sem myslel :-)
Reagovat
Fandina
A ty fandíš někomu, kdo pořád vyhrává?
Reagovat
smazaný uživatel
já VŽDYCKY nečekám, že vyhraje..
Reagovat
Fandina
já u Petry vždycky čekám, že vyhraje. Před zápasem určitě. Možná proti Sereně to nečekám, ale jinak proti každé holce. Petře věřím, že na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
tím "před zápasem" je to už trošku o něčem jiném.. z toho původního příspěvku sem měl pocit, že čekáš, že vyhraje vždycky turnaj na kterém startuje.. ač samozřejmě není víra jako víra. Můžeš věřit a přesto mít pochyby, že jo.
Reagovat
Fandina
Petra už dokázala hodněkrát vyhrát, takže u ní se dá vždycky očekávat, že může zápas, turnaj vyhrát. Realita je pak jiná a záleží na okolnostech, ale jak jsem psala, očekávám výhru vždycky, myslím, že to je takové normální fandění.
Reagovat
Fandina
navíc jsem Petře ve Wimbledonu po výhře v prvním kole řekla, ať znovu Wimbledon vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že to jí řeklo hodně lidí .-)

Prostě se chceš pochlubit, že jsi s ní mluvila naživo.. proč ne, taky bych se chlubil :-))
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, jestli jí to řeklo hodně lidí. A samozřejmě, že jsem to tu napsala, abych se pochlubila, že jsem jí to řekla. Jiní jí jen přáli úspěch, já rovnou titul.
Reagovat
paulmara
Emilio má přístup do intranetu WTA, klidně to můžete napsat do expres zpráv, zítra to bude oficiální
Reagovat
George_Renel
jsou i Voráčová a Birnerová.
Reagovat
tommr
dneska všechny zápasy našich dopadly přesně obráceně než jsem čekal. Hlaváčková a Krejčíková jsou venku zatímco Birnerová, Voráčová a Mendesová postupujou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dole v diskuzi jsem postřehl zmínku o Hlaváčkové v talk show Karla Šípa Všechnopárty. Šíp se jí tehdy ptal na hekání v tenise a ona odpověděla, že muži nehekají :-D
Některé výroky této slečny jsou mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
ono hekání není asi úplně správný výraz. Určitě myslela zvuky, co vydává Maria a Victoria, ale to prostě není hekání.
Třeba Lucka Šafářová heká, Petra taky když tam sází jeden forhend za druhým ze strany na stranu..
Reagovat
smazaný uživatel
mimochodem Petra s Luckou mají dost podobný ten hekot :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. :)

Top 30 nejkrásnějších sportovkyň podle Montyho (v abecedním pořadí):
Victoria Azarenka (Bělorusko, tenistka)
Elina Babkina (Lotyšsko, basketbalistka)
Jovana Brakocevic (Srbsko, volejbalistka)
Skylar Diggins (USA, basketbalistka)
Kateřina Elhotová (ČR, basketbalistka)
Leryn Franco (Paraguay, atletka)
Tereza Huříková (ČR, cyklistka)
Ana Ivanovic (Srbsko, tenistka)
Darya Klishina (Rusko, atletka)
Kristýna Kolocová (ČR, plážová volejbalistka)
Kiira Korpi (Finsko, krasobruslařka)
Sydney Leroux (USA, fotbalistka)
Antonija Mišura (Chorvatsko, basketbalistka)
Kristina Mladenovic (Francie, tenistka)
Alex Morgan (USA, fotbalistka)
Silje Norendal (Norsko, snowboardistka)
Francesca Piccinini (Itálie, volejbalistka)
Renata Pudláková (ČR, basketbalistka)
Monica Puig (Portoriko, tenistka)
Brianna Rollins (USA, atletka)
Maria Sharapova (Rusko, tenistka)
Kateřina Siniaková (ČR, tenistka)
Markéta Sluková (ČR, plážová volejbalistka)
Hope Solo (USA, fotbalistka)
Klára Spilková (ČR, golfistka)
Michaela Stejskalová (ČR, basketbalistka)
Sonia Ursu (Rumunsko, basketbalistka)
Donna Vekic (Chorvatsko, tenistka)
Lindsey Vonn (USA, sjezdařka)
Caroline Wozniacki (Dánsko, tenistka)

Koho neznáš, toho si můžeš vygooglovat. :) Jinak bych rád upozornil, že tam mám osm českých holek, což je nejvíc ze všech států. A pak mi tady někdo předhazuje, že nemám rád Češky... :D
Reagovat
Cico93
Tak tie volejbalistky a basketbalistky niektoré poznam , a ta Ruska atlétka to jo to je delo,;) a inak jak si pisal Jeto o vkusu a o tom komu kto fandí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. :) Já třeba některé sporty (krasobruslení, snowboarding, cyklistika, golf) prakticky vůbec nesleduju, ale to neznamená, že se mi tam nemůže líbit nějaká sportovkyně. :) Atletiku taky moc nesleduju, ale když skáče Darya nebo běhá Brianna Rollins, tak okamžitě zbystřím. :D
Reagovat
Cico93
Jak som pisal mne sa najviac páči Lara Gut( dosť nechápem, že ju nemáš v rebríčku). A ešte Fenninger Ana ta je tiež pekná;) o Bouchard noo comment, ale to je tvoj rebríček ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se samozřejmě líbí mnohem víc sportovkyň (včetně těch, co jsi vyjmenoval), ale tyhle jsou prostě Top. :) Jinak já mám taky udělaný seznam, kde nemám jenom sportovkyně, ale i modelky, zpěvačky atd. To sem ale dávat nebudu, protože tam mám dohromady 211 jmen. :D
Reagovat
Cico93
Ty kokos 211;))) ty..... Žeby sme začali písať o Shakire a spol;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Shakiru tam mám taky. :D
Reagovat
Cico93
I Rihaňu?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě. :)
Reagovat
PetaM
Ne, my ti předhazujeme, že nemáš rád české tenistky, což je rozdíl :P :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jednu mám! :D Navíc dalších pár se pravidelně objevuje v mém žebříčku, o kterém už tady taky byla řeč... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý. To já si udělal akorát žebříček nejhezčích holek z třídy na gymplu.

1. Gabka
2. Monča
3. Evka
4. Dáša
5. Denisa

A po letech, teď sestavím

1. Evka
2. Hanka
3. Monča
4. Dáša
5. Radka
Reagovat
Cico93
Gaba Soukalova? Ty si sa mal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jiná, ta se mi tam nevlezla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, Gabka tolik zestárla? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je moje pomsta :D
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Cico93
Si ju chcel ona teba nie je nám to jasné;(((
Reagovat
Roger_Federer
Skromny dotaz, ( nemusis odpovidat), mas nejakou pritelkyni? Pokud ano, jak se zziva z tvym obrovskym haremem a casem ktery mu "venujes", uz ti na tom ztroskotal nejaky vztah??:)
Reagovat
Cico93
Mám dotaz. Nemusíš odpovedať;) Jak to pišeš? Chyba za chybou;) smutné ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
Proč dělat nějaké tajnosti... Nemám, neztroskotal. :D

Jinak takový seznam (nevím, co furt máte s tím harémem :D) samozřejmě nejde vytvořit za večer. Na tom je třeba dlouhodobě pracovat... :)
Reagovat
Fandina
Mám dotaz, nemusíš na něj odpovídat, proč se staráš o místní přispívatele, nic ti do toho není, kdo tu co píše.
Reagovat
Roger_Federer
Nerozumim, z cim mas zase problem ?..co sem chodime delat?...diskutovat, v ramci diskuze se muzu kohokoliv na co koliv zeptat, je na nem zda odpovi, dokonce muze i lhat..; ), takze co se ti neliby?
Reagovat
Cico93
Mne neodpovieš?
Reagovat
Fandina
Jsme v diskusi a neodpověděl si nic konkrétního, takže si nemusel ani odpovídat, znáš jen fráze a nesmysly.
Reagovat
Roger_Federer
Uz jsem zde na to odpovidal nejmene 20x..ano mam od zakladni skoly problemi z gramatikou, proste mu to "nenazkakuje" pochybuju ze ted se to da do kupy;)..

Fandina

Normalne jsem polozil Montymu25 otazku, zajimalo me to, odpovedel..tvoje reakce je prinejmensim podrazdena..Co to tobe je dotoho naco se ptam?
Reagovat
Cico93
Aha noo tak sorry, aspoň s a z si naštuduj;))))
Reagovat
Fandina
Jsi s tím trapný, jak pořád do každého reješ, takže co ti je dotoho, proč se ptám. A neodpovídej, je to zbytečné, stejně by to byla od tebe fráze a nesmysl.
Reagovat
Fandina
oprava ... do toho
Reagovat
Roger_Federer
To nebylo zadne rypani, ta otazkame napadla, tak jsem se zeptal..Do Montyho nemam potrebu se navazet!..Proste by me zajimala odezva od zeny , ktera by chodila z nekym jako je monty25, ktery ma velky prehled a hodne se zajima a venuje o sve favorytky v tymu..;), jiste by zarlila..

Jsi zbytecne podrazdena a chces se asi hadat..mozna by sis mela zajet na dovolenou..
Reagovat
Fandina
Nestarej se o druhé a jestli jsou podráždění, ptáš se nevhodně a reješ do druhých. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
A neodpovídej, je to pořád stejná obhajoba, která nikam nevede.
Reagovat
Roger_Federer
Kdo rozhodl ze se ptam nevhodne? Ty...? Jen tvuj nazor..jako vzdy.
Reagovat
Fandina
Koukám, že nectíš diskusi, někdo tě žádá, abys nepsal a ty pořád odpovídáš. Neumíš ani diskutovat. Už nepiš.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě, že se ptáš nevhodně. Dneska i jindy. Je to trapné, takhle se vyptávat druhých na ně. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Opravdu? Kdyz z nekym sedis u stolu, pozves ho na kavu, sedis s nim, diskutujete, chces se neco dozvedet je trapne se ho na neco ptat??Duvod?

Jiste kazdy mame jiny pohled na diskuzi zde..tvoje vyjadreni je "videla jsem ji minule, hrala dobre", "Lukas byl lepsi, dobre Lukasi, mam radost" "Pod pod pod"....jak ducha plny rozhovor..;)
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je ten, že ty útočíš na ostatní přispívatele a to nesouvisí s tenisem. Jestli nerozumíš, že někdo fandí Rosolovi, tak nevíš, o čem je tenisový portál. Hlavně zase napiš, který nick ti vadí. Největší trapárna roku.
Reagovat
Roger_Federer
To ani nemuzes myslet vazne..zrovna ty me chces poucovat o cem by se tady melo diskutovat?..Vedla si tady debaty o satelitech, konverktorech a o dalsich x tematech..
Tvuj nazor na me ti neberu, ale nedelej ze sebe hlupanu princeznu..
Chlavne furt nechapu kde si prisla na to, ze by si mi zrovna ty mohla davat rady, jak a kde se koho na co zeptat..?
Reagovat
Roger_Federer
Tak..tady jde o Queshe..rekl jsem svuj nazor..Traparna je ze se dospeli clovek, zvedne zrusi si ucet, jen proto ze s jeho nazory nekdo nesouhlasi.
Reagovat
Fandina
Trapné je, že nějací nickové druhým nickům píší, že jim vadí. Co se týká veřejné diskuse, tak větší ubohost, hlavně těch, kterým vadí druhý přispívatel jsem neslyšela. A nejde jen o queshe, ty se pořád zaříkáš většinou která má nějaký názor, ubohé.
Reagovat
Fandina
Vidíš, jak ničemu nerozumíš, diskuse o satelitech se tu vedla kvůli sledování tenisu, vůbec nechápeš o čem je řeč. A přemýšlej, proč někdo radí druhý, možná, že na to přijdeš, ale u tebe o tom pochybuji, když nechápeš proč se tady píše o satelitu. Jsi trapný.
Reagovat
Fandina
někdo radí druhým ... oprava vypadlo mi em
Reagovat
Roger_Federer
Proc si se tehdy poustela do te diskuze o tech satelitech, kdyz si o tech vecech nemela ani paru?? Jen jsi se snazila obhajovat svoje nesmysli, ktere si cerpala z netu, nebo nejakych udajnych odborniku.;);).

Ano i na VEREJNE DISKUZI ;)(nemusi to byt jen diskuze mezi mamkou a tatkou doma se mi nemusi neco, nekdo "libit".Jiste vystupovani tvoje i Queshe je mi nesympaticke, nejde o obsah myslenek, ale o to co se za nimi ukryva...chytry pochopi, hloupemu je to jedno.
Reagovat
Fandina
Tak to jsme na tom stejně, tvoje vystupování je mi také krajně nesympatické. Jinak co se týká satelitů, tak si nepochopil smysl diskuse. Konverktory s tím souvisely a jsi na omylu. Rozumím satelitu, ale nehodlám o nich diskutovat s někým, kdo o tom nemá ani ponětí, na to stačí si přečíst několik příspěvků a je zbytečné se o tom dál bavit. Jinak je trapné, že se na veřejném webu najdou lidé, kteří vypisují o druhých anketu, ve smyslu, že jim někdo jiný se svým názorem vadí, které ses účastnil. Jde o princip, nesnášenlivost, kterou všichni ti dotyční projevili. Tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
Jde pouze o tvuj OSOBNI nazor,KTERY OPET CHCES VYDAVAT ZA NEJAKY FAKT.. zadny princip..Pokud mi v zivote neco vadi, reknu to, stejne jako v diskuzi na internetu.
Nebudu stebou diskutovat o queshovi, me je uplne jedno jestli tady je nebo neni.;)
Reagovat
Fandina
Ty jsi mi obecně nesympatický svými odpověďmi. Je logické, že každý kdo tu co píše, tak píše za sebe. To je důvod, proč je zbytečné se s tebou o čemkoli bavit. Ty tohle nechápeš a pořád se schováváš za nějakou většinu. Každý píše za sebe. Chytrý pochopí, hloupému je to jedno.
Reagovat
Roger_Federer
Precti si ty mudrlantko, z ceho, z jake diskuze to cele vzniklo, ktery uzivatel tu anketu napsal a na ci(queshuv) popud, byl to vzdy velmi umirneny a klidny diskutujici VLK...Quesh se tady vyjadroval jako arogantni fracek o nekolika diskutujicich, kteri nezdileli nebo dlouhodobe nezdileji jeho nazor..Ostatne takto uvazujes sama, takze tvoje simpatie k nemu nejsou nic divneho..
Reagovat
Fandina
Nevím, proč se pořád obhajuješ, pro mě je to uzavřená záležitost. Vypisovat o někom anketu na veřejné webu, o nickovi, kde každý může vyjadřovat svůj názor je prostě trapárna. Každý, kdo se toho účastnil u mě klesnul a tím to pro mě končí.
Reagovat
Fandina
A jinak je jasné, že ty mi sympatický nejsi, quesh ano, je inteligentní a je to z jeho příspěvků patrné. O ostatních se to říci nedá.
Reagovat
Roger_Federer
Fakt uz ne..zbytecna namaha ti neco vysvetlovat.Cvicena opice by to uz pobrala..ty mas asi problem..

PS:pokud mas nejaky problem nemusis zde stejne jako quesh psat nic, jsem si jisty ze nikdo nepujde obesit..pa; )
Reagovat
Fandina
Víš co je tvůj problém, že vůbec nezáleží na tom, co ty tu píšeš, ale na tom, co tu kdo chce napsat. Je to jeho věc. Ne to, co ty tady o mně napíšeš. To je úplně jedno. Je to veřejný web. Každý si tady píše kdy chce a co chce.
Reagovat
Roger_Federer
Tak proc se teda divis, ze tady nekdo napsal neco o nicku Quesh ??
Reagovat
Fandina
Já se ničemu nedivím. Jen jsem napsala, že spousta nicků je tu trapných. A nejde jen o tu anketu, ta to jen utvrdila.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě, že nejtrapnější jsou ti účastníci ankety. To bezesporu.
Reagovat
Roger_Federer
Takze si mela potrebu vlastne zdelit, ze podke tveho nazoru nekolik nicku je trapnych..hluboka myslenka po 2 hodinach debaty.:)..
Reagovat
Fandina
Nežádala jsem tě, abys odpovídal, naopak. Jinak platí to, že s tebou se nemá cenu bavit, je to pořád dokola.
Reagovat
slacker
Myslim ze je cas udelat dalsi anketu
Reagovat
Cico93
;)))))) no konečne si tu
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina je tu, slacker je tu.. To zase bude tak 300 komentářů tady pod článkem a z toho tak 200 úplně o hovně a budeme se dočítat zmiz, zmiz, zmiz!! Už se nemohu dočkat!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zapínám ignor... :D
Reagovat
Roger_Federer
Nejhorsi je ze to rozpoutala moje nevinna otazka na tebe.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Která mi navíc vůbec nevadila... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře děláš:)
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, se slackerem jsem nediskutovala o ničem, ale to je zbytečné vysvětlovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím nediskutovala.. Ale určitě tě nějak vyprovokuje! :D

A když už se tady nehádáte se slackerem, tak zase s R_F.. R_F se zeptal montyho na otázku, monty mu úplně v pohodě odpověděl a pak jste se začali ty a R_F hádat a to úplně o ničem podle mého! :D

Ale jen můj názor, neber to tak, že bych tě nějak vyháněl nebo tak! :D :-)) Prostě mi to přijde zbytečné! :-)
Reagovat
Fandina
Tady je dost nicků a každý je jiný, intelektem, zkušenostmi, znalostmi. Co tobě připadá zbytečné, druhý třeba za zbytečné nepovažuje. Je to o toleranci. Ty jsi napsal svůj názor, já také. A nejde o vyhánění. Je to veřejný web. Může tu psát kdokoli.
Reagovat
Fandina
A ještě jedna věc, to mě přesvědčilo, že absolutně nemá cenu se s tebou bavit, protože jsi absolutně mimo. Když ti někdo napíše, že má doma odborníka na satelit, tak ho má a to ty v životě nepochopíš.
Reagovat
Roger_Federer
Moc ten prispevek nedava smysl...; ), Kdyz mi nekdo napise ze ma doma snezneho muze, tak ho taky ma a hotovo?

Uz se na to vykasli, bez si zaplavat...udela se ti lepe.
Reagovat
Fandina
Je to jedno, že ti to nedává smysl. Nahoře si napsal, že mám údajně doma odborníky na satelit. Ale je zbytečné ti to vysvětlovat, protože jsi zjevně mimo mísu.
Reagovat
Fandina
A už si někdy viděl sněžného muže? Proti němu je odborníků na satelit hafo. Vždyť to pořád říkám, zbytečná debata s tebou, už neodpisuj, je to čím dál horší, ty tvoje reakce a úplně mimo mísu!!! Konči!!!
Reagovat
Roger_Federer
Jestli to nebude tim ze logicke vysvetlovani neni tvoje silna stranka..:), se pak nediv, ze se v tech tvych zmatcich ztracim.
Reagovat
Cico93
RF ser nato už, to nemá význam!
Reagovat
smazaný uživatel
ne,
me
zaj
ima
jak
uzky
slo
upe
c,
muz
e b
yt.
Reagovat
Cico93
;))) ta z monitora to zmizne asi
Reagovat
Fandina
kdyby se psalo dál, tak by to mohlo zmiznout úplně, ale dá se to třeba nabrat, nakopčit a přečíst jinde, ne?
Reagovat
Fandina
Máš pravdu. Tvůj problém je, že nevíš co píšeš, kdybys to totiž věděl, tak by ses tak hloupě neptal, proč píši o odbornících. Nebo by ses vrátil k diskusi, o čem se psalo. To je tvůj problém. Inteligentní člověk ví o čem je řeč. Chytrý pochopí, hloupému je to jedno.
Reagovat
Roger_Federer
Uz to jednou doslo Fandina-Slacker, ze to bylo uplne necitelne milimetr.
Reagovat
Roger_Federer
Uz toho nech, se v tom stracis nemas pravdu..Snazis se me presvedcit ze se vlk nazral a koza zustala cela..
Reagovat
Fandina
Nemáš pravdu v ničem, je mi jedno co píšeš, podle mě se s tebou nedá diskutovat. Napíši, že mám odborníky, nevěříš tomu, napíši cokoli, nevěříš tomu, takže pro mě jsi mimo mísu a neberu tě vážně. Nejsi pro mě diskutér. Ale je to veřejný web, tak zase napíši co si myslím a nehodlám tě o ničem přesvědčovat. To je tvoje věc.
Reagovat
slacker
His Master's Voice ... aster's Voice ... aster's Voice ... aster's Voice
Reagovat
smazaný uživatel
jakoze fandina zmizla?
Reagovat
Fandina
zmizely příspěvky od Fandiny.
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
slacker
Coze Fandina to tahne s Brozem?
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
A co Gabča Soukalová? Já jsem myslela, že jí fandíš.. :)
Reagovat
Cico93
Gabča keď závodi je strašne pekná;)s tým blonďatým vrkočom;)
Reagovat
smazaný uživatel
Biatlon taky moc nesleduju, asi jako atletiku. Na olympiádě to byla mimořádná událost a sledoval jsem to hlavně kvůli té sázce. Kdyby mi Gabča vyhrála litr, tak možná teď byla v Top 30. :D Ne, dělám si srandu... Gabča se mi líbí a mám ji samozřejmě na tom obsáhlejším seznamu. :) Z biatlonistek tam ještě mám Darju Domračevu, Miriam Gössner a Lenu Neuner, která se mi líbila asi ze všech biatlonistek nejvíc, když ještě závodila. :)
Reagovat
Cico93
Moja biatlonová láska! A monty ten zoznam 211 mi pošli ked tak ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš ochutnávku... :D
http://profil.osobnosti.cz/monty25/fankluby-osobnosti/
Reagovat
Cico93
;))) hneď Lindsey;)
Reagovat
Cico93
Aký je cieľ ? Stránky osobnosti.cz
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím. :D Tak asi shromáždit životopisy a fotky známých lidí. Je ale fakt, že některé profily nejsou moc aktualizované...
Reagovat
Cico93
Idem kukať Slovan a pak načítam tie krásky;))) vidim, že tam máš aj Jennifer to schvaľujem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, já teď taky koukám na Slovan. Jsem zvědavý, jak hrajou pod vedením Franze Straky. :D
Reagovat
Cico93
Neznášam toho trénera, strašne veľa keca....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to takovej magor... :D
Reagovat
George_Renel
po boji postupuje.
Reagovat
Cico93
Tak tie volejbalistky a basketbalistky niektoré poznam , a ta Ruska atlétka to jo to je delo,;) a inak jak si pisal Jeto o vkusu a o tom komu kto fandí.
Reagovat
Cico93
Sorry to malo ísť montymu;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Adam Pavlásek v Tempere právě vyhrál. Večer ještě Lukáš Rosolů a Jirka Veselých.
Reagovat
tommr
výhra nad Zoppem je pro Adama velice cenná. Zopp byl ještě nedávno hráčem první stovky ... :)
Reagovat
Cico93
Už sa teším na ten tvoj rebríček najsexy tenistiek.....mohol by si spraviť aj rebríček naj športovkyň. U mňa by bola neohrozenou 1* L. Gut...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, já už jsem si dělal takový seznam Top 30 nejkrásnějších sportovkyň. :) Není to pořadí, ale jenom seznam (těžko se srovnává třeba tenistka s lyžařkou :)). Je to teda čistě podle mého vkusu a taky je to hodně ovlivněné tím, komu fandím... Mám to zveřejnit? :)
Reagovat
Cico93
Jak chceš. Taa daj naj je sranda
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to nahoře. :D
Reagovat
tommr
dneska na turnaji ITF v Sobotě opět názorně předvedla jak se dá prohrát už téměř vyhranej zápas. V TB druhýho setu vedla už 6:2 při vlastním podání, ale ani 4 mečboly jí nestačily k výhře. Ve třetím setu už pak zcela odpadla ... :(
Andrea tak promarnila další velkou šanci nahrát si nějaký body a její situace už začíná být velice vážná ... :(
Reagovat
EllNino
to byl zase kolaps :D panebože
Reagovat
PetaM
Její situace už vážná je. Na to, že u Šípa mluvila, jak by chtěla být kolem 30. místa ... :D No, už se k němu přibližuje, akorát za tou nulou je druhá nula ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si pamatuju, jak to říkala ve Všechnopárty. Jo, časy se mění... Já teda doufám, že se do konce roku udrží aspoň v Top 200. Na tom mi z určitého důvodu docela záleží. :D
Reagovat
PetaM
Proč? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stanovil jsem takovou podmínku, že v mém letošním žebříčku "Top 40 tenisových krásek" (všimni si, že to rozšiřuju :D) můžou být jenom hráčky, co budou na konci roku nejhůř ve druhé stovce žebříčku... Už mám udělaný předběžný seznam 40 jmen (zatím bez pořadí) a kdyby Andrejka vypadla ze druhé stovky, tak bych ji musel někým nahradit, což se mi nechce... Já nezahálím, co? :D
Reagovat
PetaM
Že tě to baví :D :D Ty se doma asi hodně nudíš co :D :D Hlavně teď, o prázdninách :D
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, že mě to baví. Řekl bych, že to je právě na (ženském) tenise jedna z nejpříjemnějších věcí a navíc už jsem tady z toho udělal takovou tradici... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea Halaváčková je velmi pěkná žena s nádherným zadečkem.
Reagovat
tommr
jj Andrea měla velký plány a debl s Luckou Hradeckou jí nebyl dost dobrej a nakonec skončí jako nějaká druhořadá hráčka v úplným zapomnění ... :(
Reagovat
PetaM
No jo, mohla být kolem 200. místa v singlu, ale zároveň už mohla mít více, než 2 tituly z GS čtyřher ... No, její mínus :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba si Andrejka spraví chuť příští týden doma v Plzni (možná se pojedu podívat)... Ale je fakt, že v letošní sezoně to je teda jeden neúspěch za druhým. Blíží se srpen a její letošní výhry se dají spočítat na rukou...
Reagovat
PetaM
No :D :D

Na okruhu WTA 2 výhry.
Na okruhu ITF 4 výhry.

+ 2 výhry v kvalifikaci WTA.

Jako, nic moc :D Ale třeba překvapí a vyhraje US Open.
Reagovat
tommr
s Andreou není něco v pořádku. Ten dnešní zápas byl taková typická ukázka. Andrea vždycky dobře začne, pak jí rupne v hlavě a nezvládne zápas ukončit a nakonec úplně odpadne i fyzicky. Docela by mě zajímalo s kým a jak trénuje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě na Sparta Prague Open (květen) s ní byl Petera... Pokud pojedu příští týden do Plzně a uvidím Andreu hrát, tak tady můžu podat nové informace. :)
Reagovat
George_Renel
Řekl bych, že Andrea se definitivně zařadila do třetí kategorie našich tenistek k Birnerové, Voráčové, Hrádecké a v singlu spěje k pomalému zapomenutí. Škoda. Teď by se již měla zcela soustředit na debla nebo vypadne i z týmu pro FC.
Reagovat
tommr
no ona už na tom není moc dobře ani v tom deblu. Zatím se sice v deblovým žebříčku drží na krásným 12.místě, ale to je jen díky titulu z lonskýho USO. Až ho letos neobhájí (což je na 99,9% jistý) tak bude následovat velkej propad i v deblovým žebříčku ... :(
Reagovat
Frick
Ty bys jí nechal na podzim hrát případnýho rozhodujícího debla? To spíš radši třeba Lucko s Bárou, ne?
Reagovat
George_Renel
Pokud neudělá v USA nadprůměrný výsledek, ani bych ji neniminoval. (Myslím tím min. SF na USO)
Reagovat
dadaft
co to ta Magda Rybáriková vyvádí?
Reagovat
Frick
Tak koukám, že je to 50.000+H, čili se tam hraje o více bodů než v Olomouci, vítězka turnaje získá místo 80 b. rovných 100...
Reagovat
tommr
našich se to ale nejspíš týkat nebude - obě naše největší naděje jsou už venku a naše ostatní hráčky šanci na titul mají jen v čistě teoretický rovině ... :(
Reagovat
Frick
Tak koukám, že je to 50.000+H, čili se tam hraje o více bodů než v Olomouci, vítězka turnaje získá místo 80 b. rovných 100...
Reagovat
smazaný uživatel
Další zklamání, sestra je mnohem lepší. Kristýna se nějak poslední dobou trápí.
Reagovat
Frick
Tak ta vyhraná 75.000 v Nottinghamu byla dobrá a v prvním kole Wimblu vypadla jen neuvěřitelnou smůlou s velmi kvalitní trávařkou. Na zápas se Švedovovou asi nikdo, kdo na to koukal na livescore, nezapomene..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas jsem bohužel neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa fakt dobře stavěná, slušný pohyb, dobrá razance. Má asi z těch našich mladších hráček největší potenciál.
Škoda, že kalendář turnajů do konce roku není úplně přívětivý pro hráčky z Evropy s nižším rankingem. Měla by zkoušet kvalifikace WTA turnajů. Snad se zadaří na US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro ty, co se nemohou dočkat jeho návratu stejně jako já, mám tady jedno exkluzivní video jednoho skvělého zápasu s Delpem. http://www.youtube.com/watch?v=e6_9O77E7TA Doporučuju hlavně první set. Takový dominantní tenis se jen tak nevidí.
Reagovat
Cico93
je super, snáď sa čoskoro vráti! 2 roky pre zranenia v ťahu ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
On Del Potro nehraje?
Reagovat
Cico93
si rob srandu...
Reagovat
smazaný uživatel
Se divím, že sis "nevšim", loni patřily jeho zápasy k tomu nejzajímavějšímu, co se na okruhu událo, viz Delpo: Djoko IW, Delpo: Nadal IW, Delpo:Djoko Wimbledon, Delpo: Djoko Šhanghaj. Murray takové zápasy vůbec neměl. :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neměl no. Mě stačí, že vyhrál Wimbledon. :)
Mě prostě Del Potrova hra nebaví a nechybí mi. Tobě taky určitě Murray na podzim nechyběl.
Reagovat
smazaný uživatel
Anička, jak ji neznáte... :)
http://instagram.com/p/quD5C2xEtI/
Reagovat
Cico93
noo chcel by som byť tým boxovacim mechom;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá Ana už nového trenéra? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, během amerických turnajů ji bude trénovat Dejan Petrovic, který v minulosti spolupracoval s Jelenou Jankovic i Novakem Djokovicem. :)
http://www.anaivanovic.com/news/coaching-update-6

Kondiční trenér zůstává stejný, jako byl s Nemanjou - Zlatko Novkovic. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem právě něco takového četl, tak jsem se chtěl zeptat fanouška Any! :D
Reagovat
Frick
Právě teď na ČT 4 záznam finále...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty joo!! Celkem bych na to kouknul, ale mamka kouká na pitavala.. :-/ :D
Reagovat
gigin
http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/

Jinak tento díl Pitavala je fajny. Mladý Jiříček zabere :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz! :D Nějak mi nedošlo, že by to mohlo být i na netu! :DD To je z toho horka! :DD

JÁ fakt Pitavala nesleduju, takže vůbec netuším kdo mladý Jiříček je :DDD Když už nějaká kriminálka tak asi Expozitura! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A co na Rudla? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
a co na to Rudla?
Reagovat
Frick
Bude to na iVysílaní.

Ostatně, Pitalval je tam taky :o)
Reagovat
Fandina
Neviděla jsem to, ale vloni jsem Piter viděla hrát v Olomouci a tam hrála dobře a líbila se mi její hraj. Škoda, že to dneska nevyšlo, tak příště Kristýnko, držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Holka by už měla něco předvést. Ono zkušeností v kvaldě už moc nezískáš
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist