Plíšková znovu nestačila na Halepovou, Pennettaová vyřadila Šarapovovou

18. 3. 2015, 06:42
Aktuality 164
WTA INDIAN WELLS - Karolíně Plíškové se podruhé během měsíce nepovedlo porazit světovou trojku Simonu Halepovou. V Indian Wells s Rumunkou prohrála dvakrát 4-6 a do čtvrtfinále nepostoupila. Do něj se trochu nečekaně nedostala ani druhá hráčka světa Maria Šarapovová, která už potřetí v řadě nestačila na obhájkyni titulu Flavii Pennettaovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková si po náročném, nicméně úspěšném začátku roku užila dva týdny bez zápasového zatížení a formu si přivezla i do Indian Wells. Po dvou dvousetových výhrách nad španělskými soupeřkami Arruabarrenaovou a Muguruzaoou postoupila poprvé do osmifinále a v něm v úterý vyzvala světovou trojku Simonu Halepovou.

Vycházející hvězda za únor Plíšková, jež v sobotu oslaví 23. narozeniny, ale na Rumunku podruhé během necelého měsíce nestačila. V únoru s ní prohrála finálovou bitvu v Dubaji a set nezískala ani v Kalifornii. Zatímco v předchozím kole se mohla opírat o servis, proti Halepové o něj česká tenistka čtyřikrát přišla a za 78 minut prohrála dvakrát 4-6.

Oba sety měly podobný průběh. Plíšková vždy ve třetím gamu pustila soupeřku do brejku, ale pokaždé dokázala vyrovnat na 3-3. Ovšem na následný brejk ze sedmé hry už odpověď nenašla.

"Dobře jsem returnovala, to je důvod, proč jsem nad ní mohla vyhrát," řekla Halepová pro web WTA. "Snažila jsem se hrát svoji hru, být agresivní a zůstat u základní čáry. Občas jsem musela krok dozadu, protože dávala velké rány, ale věřila jsem si a to je moc důležité," dodala vítězka.

Světová patnáctka Plíšková na všech sedmi turnajích v sezoně vyhrála minimálně jeden zápas, dvakrát prohrála až ve finále. Nyní se svěřenkyně trenéra Jiřího Vaňka přesune na další podnik WTA Premier Mandatory do Miami.



Halepová neprohrála už osm zápasů po sobě, letošní bilanci včetně Fed Cupu má 18-2. V Indian Wells úspěšně vypořádává s rodinnou tragédií, neboť její bratranec před pár dny spáchal sebevraždu.

O zopakování loňského semifinále se utká s Carlou Suárezovou-Navarrovou, s níž má vyrovnanou bilanci 4-4, ale tři porážky utrpěla na antuce. Suárezová-Navarrová v osmifinále zdolala 7-6 3-6 6-1 Britku Heather Watsonovou.

Obhájkyně titulu Pennettaová vyřadila Šarapovovou
Trochu nečekaným je vyřazení Marie Šarapovové. Prohrála však s Flavií Pennettaovou, která v Indian Wells obhajuje titul a na ruskou soupeřku umí zahrát.

Flavia PennettaováTřiatřicetiletá Italka na BNP Paribas Open neprohrála už devět utkání v řadě. Poté, co loni v závěrečné fázi turnaje porazila obě nejvýše nasazené hráčky Na Li a Agnieszku Radwaňskou a získala svou nejcennější trofej, vyřadila ve včerejším osmifinále světovou dvojku Šarapovovou. Sedmadvacetiletou Rusku zdolala 3-6 6-3 6-2 a vyhrála tak už třetí vzájemný zápas v řadě.

Šarapovová začala lépe a získala první set, pak ale Italka na chvíli opustila dvorec, aby dala průchod emocím. "Ženy někdy mají takové chvíle. Prostě potřebují všeho nechat a jít se vykřičet," řekla Italka.

"Za tuhle výhru jsem moc šťastná. Ve druhém setu jsem se snažila hrát více agresivně, hodně mi pomohl servis a agresivně jsem returnovala, čímž jsem jí (Šarapovové) dělala problémy při jejím podání. Byl to dobrý zápas, bojovala jsem až do konce," komentovala Pennettaová.



"Začala jsem dobře, na začátku druhého setu jsem měla několik šancí na brejk, ale nevyužila jsem je. Ona (Pennettaová) pak získala více sebedůvěry, začala trefovat lajny a dostala se do rytmu," hodnotila Šarapovová. O soupeřčině výbuchu emocí prý nevěděla. "Trápila jsem se sama se sebou," přiznala poté, co udělala 42 nevynucených chyb a 11 dvojchyb.

Pennettaová porazila hráčku Top 2 popáté v kariéře. Na kontě má dosud dva skalpy světových jedniček: v roce 2008 v Curychu porazila Jelenu Jankovičovou a v sezoně 2011 v Pekingu přehrála Caroline Wozniackou.

O postup do semifinále se světová šestnáctka Pennettaová utká v prvním vzájemném střetnutí se Sabinou Lisickou. Německá tenistka v osmifinále porazila 6-4 6-4 Francouzku Caroline Garciaovou a poprvé od triumfu loni v září v Hongkongu postoupila do čtvrtfinále.

Serenu vyzve 15 zápasů neporažená Bacsinszká
Na postup mezi šestnáctku nejlepších se nadřela světová jednička Serena Williamsová. S krajankou Sloane Stehensovou, s níž už prohrála před dvěma lety na Australian Open, musela otočit nepříznivý stav, než zvítězila 6-7 6-2 6-2.

Třiatřicetiletá Williamsová v úvodu zápasu přišla dvakrát o servis a prohrávala 0-3. I když manko dvou brejků smazala a za stavu 4-5 odvrátila setbol, v tie-breaku hodinové dějství ztratila. Serena však nepřestávala bojovat, zařadila na vyšší rychlostní stupeň a o dvanáct let mladší sokyni porazila.

"Sloane hrála v prvním setu opravdu dobře, vlastně celý zápas. Vždycky jsem tušila, že by Sloane mohla být skvělou hráčkou. Je na dobré cestě, pro mě je tohle pozitivní výsledek," hodnotila Williamsová svou jedenáctou výhru v jedenáctém zápase sezony.

Serena hraje v Indian Wells poprvé po čtrnácti letech a na turnaji má parádní bilanci 17-1. V letech 1999 a 2001 soutěž vyhrála.

Ve čtvrtfinále se Williamsová střetne s Timeou Bacsinszkou, která neprohrála už 15 zápasů v řadě. Poté, co pomohla Švýcarsku do baráže Fed Cupu, triumfovala v Acapulku a v Monterrey a další tři výhry přidala v Indian Wells, kde po Erakovicové a světové devítce Makarovové zdolala i dvacetiletou Ukrajinku Jelinu Svitolinovou.

Pětadvacetiletá Švýcarka vyhrála 4-6 6-1 6-1 a sedmou z posledních osmi výher tak vybojovala ve třech setech, poslední čtyři utkání musela dokonce otáčet ze stavu 0-1 na sety. Do zápasu s osmnáctinásobnou grandslamovou vítězkou Serenou Williamsovou ale půjde navzdory své formě s respektem.

"Je to nejlepší hráčka za poslední roky, je úžasná. Měla by být inspirací pro každého sportovce, ženy i muže. Má obrovskou sílu a dravost. Dám do zápasu své srdce a duši a budu se snažit najít řešení, jak vyhrát," řekla Bacsinszká.

Nejpřekvapivější čtvrtfinalistkou je 85. hráčka světa Lesja Curenková. Pětadvacetiletá Ukrajinka měla v této sezoně na kontě jen jednu výhru v hlavní soutěži, v Indian Wells však prošla kvalifikací a mezi elitou zvládla už tři třísetové bitvy. Šestou výhru v řadě přidala dnes proti světové sedmičce Eugenii Bouchardové a po Petkovicové tak vyřadila už druhou hráčku Top 10.

Curenková přitom měla proti svěřenkyni Sama Sumyka namále. Bouchardová vyhrála první set, ve druhém podávala na postup, ve třetí sadě vedla 3-0 a měla náskok dvou brejků, ale nic z toho ve vítězství nepřetavila. Jednadvacetiletá Kanaďanka v téměř tříhodinové bitvě spáchala 74 nevynucených chyb a trefila pouze 25 winnerů.

O postup do semifinále si Curenková zahraje v prvním vzájemném zápase s Jelenou Jankovičovou. Srbská tenistka porazila 6-3 3-6 6-3 osmnáctiletou Švýcarku Belindu Bencicovou a oplatila jí tak porážku z loňského US Open. Zatímco Bencicová nenavázala na skalp Caroline Woznacké, třicetiletá Jankovičová poprvé od loňského US Open vyhrála tři zápasy po sobě (všechny ve třech setech) a na BNP Paribas Open obhájila čtvrtfinále.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
úterní výsledky (17. 03. 2015)
• Dvouhra - osmifinále •
Halepová (3-Rum.) - Kar. Plíšková (14-ČR) 6-4 6-4
S. Williamsová (1-USA) - Stephensová (USA) 6-7(3) 6-2 6-2
Pennettaová (15-It.) - Šarapovová (2-Rus.) 3-6 6-3 6-2
Curenková (Ukr.) - Bouchardová (6-Kan.) 6-7(5) 7-5 6-4
Jankovičová (18-Srb.) - Bencicová (31-Švýc.) 6-3 3-6 6-3
Bacsinszká (27-Švýc.) - Svitolinová (23-Ukr.) 4-6 6-1 6-1
Lisická (24-Něm.) - Garciaová (25-Fr.) 6-4 6-4
Suárezová-Navarrová (12-Šp.) - Watsonová (Brit.) 7:6 (7:5), 3:6, 6:1.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

164
Přidat komentář
Pedronegro
Fajn, že vypadla i druhá siréna, hezká obrana Flavie. Ale že je to masakr favoritek.
Reagovat
babolat.cz
ahoj kluci a holki. já jsem tu taki novej, teda skoro.doposud jsem psal správnje pravopys, ale zjistil jsem že ňykdo tomu skoro nerozumý, zvláště ty ferederovcy. snat to po mnje teť přečtou...aby si nemyslely že sem nějaká dilina
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý moment zápasu. Simona vyhrála! Hmm, tak ještě ne =)

http://i.imgur.com/joqebgJ.gif
Reagovat
tommr
škoda, že to Karolína ještě neotočila - to by pak to předčasný slavení bylo ještě kurioznější ... :)
Reagovat
VlS
To by byla ošklivě hořká pilulka :-))
Reagovat
Davor1
Ťažko mohla otočiť, keď hneď na prvý pohľad bolo jasné, že to bola čiara. Bolo to jasné aj Karolíne, toho jastraba nakoniec skúšajú všetci už len z povinnosti...
Reagovat
janek_da
Pak se hrál ještě jeden gem.
Reagovat
tommr
tenhle moment se ale odehrál po skončení osmý hry za stavu 5:3 kdy si Halepová omylem myslela že dopodávala zápas ... :)
Reagovat
janek_da
vlastně 2 gemy
Reagovat
Davor1
aha...to som si ani nevšimol
Reagovat
blixa
http://www.myjsmetenis.cz/zajimavosti/259-jiri-hrebec-o-sve-kariere-a-soucasnosti-i-budoucnosti-ceskeho-tenisu
Reagovat
PetaM
Tak jsme to čekali a je to oficiální - Petra nebude hrát na turnaji v Miami :)
Reagovat
slacker
Asi ji nekdo okradl a musi setrit za letenky do Ameriky
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo trénuje tweenery.
Reagovat
slacker
Ale bez rakety
Reagovat
VlS
Trénuje tweenery, stop shots a studuje daňové systémy.
Reagovat
PetaM
Ona? Proč ona? Snad jiní ne? :D
Reagovat
VlS
aby se nám mohla vysmát :-))
Reagovat
PetaM
Nám? Snad jim ne? :D :D
Reagovat
VlS
Jo, jim :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bine už má v IW 3x tolik výher, co v dosavadním průběhu sezony. To je super ale zároveň trochu smutný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tu sem taky skoro novej.
Mam rad nasi Petru, Lucku.
Lukyho, Berdu, Risu, Hajecka :(..
Nesnasim toho Lotysa.
Reagovat
Fandina
Tak to máme podobné, jen já mám Gulbu ráda, sice mu nefandím, ale jinak je to docela milý chlapec ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj vítej
Reagovat
Kozoroh
Nový? Vždyť ty jsi tu min. půl roku!
Reagovat
gigin
Je to Dominik.
Reagovat
Roger_Federer
To vubec.;)
Reagovat
Kozoroh
Ať je to, kdo je to, tak tu nový a skoro-nový není!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli se budou zvětšovat tribuny na Spartě? Protože ten centr je na turnaj WTA dost malý
Reagovat
Fandina
Tam žádný centr kurt není, ale psalo se, že tam budou nějaké změny. Na Spartě to bylo vždycky tak, že se na turnaj přidaly tribuny k prvnímu kurtu vedle budovy a to plnilo účely centr kurtu. Jak to bude teď uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo Serča hraje až ve tři ráno. Snad to IW Serča vyhraje, už je jediná z mých oblíbenkyň co v IW zbyla
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtým kole turnaje v Indian Wells. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské výsledky.
Hvězdička * znamená, že hráčka je v Indian Wells ve čtvrtfinále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9807 (+3532) *
2. Sharapova 8270 (+1995)
3. Halep 6396 (+121) *
-----------------------------------
4. Kvitová 6275
-----------------------------------
5. Wozniacki 4770 (-1505)
6. Ivanovic 4425 (-1850)
7. Bouchard 4306 (-1969)
8. Radwanska, A. 3480 (-2795)
9. Makarova 3420 (-2855)
10. Petkovic 3190 (-3085)
----------------------------------
11. Šafářová 2995 (-3280)
----------------------------------
12. Suarez Navarro 2810 (-3465) *
13. Errani 2750 (-3525)
------------------------------------------
14. Plíšková, Karolína 2675 (-3600)
------------------------------------------
15. Kerber 2650 (-3625)
16. Williams, V. 2550 (-3725)
17. Keys 2130 (-4145)
18. Muguruza 2070 (-4205)
19. Peng 2045 (-4230)
20. Jankovic 2030 (-4245) *
------------------------------------------
21. Záhlavová-Strýcová 2000 (-4275)
------------------------------------------
22. Bacsinszky 1996 (-4279) *
23. Cornet 1870 (-4405)
24. Lisicki 1856 (-4419) *
25. Garcia 1840 (-4490)
...
28. Pennetta 1775 (4500) *
...
56. Tsurenko 894 (5361) *
...
Reagovat
tommr
Našim nejlepším hráčkám se v IW nedařilo - Petra Kvitová se na turnaji vůbec neobjevila, Bára Strýcová vypadla hned po prvním zápase, Lucka Šafářová po druhým a Karolína Plíšková po třetím. Nedařilo se ale ani většině ostatních favoritek a tak jsou naštěstí dopady na žebříček pro naše hráčky minimální ...

Petra Kvitová si i přes neúčast v IW udržela čtvrtý místo a její náskok na pátý místo zatím zůstává relativně velkej ...

Lucka Šafářová zatím zůstává na 11.místě. Ještě se ale před ní může dostat CSN pokud porazí Halepovou ...

Karolína Plíšková se posunula na 14.místo před Kerberovou. Ještě se ale před ní můžou dostat Jankovicová nebo Bacsinszká pokud by v IW získaly titul ...

Bára Strýcová vypadla z první dvacítky a je zatím na 21.místě. Ještě se ale před ní můžou dostat Bacsinszká, Lisická a Pennettaová ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Cibulkový a Pennettaový z první pětadvacítky a naopak vzestup Bacsinszký, Lisický a Garciový ...
Reagovat
VlS
Jseš si tou CSN jistej? Já myslím, že by musela dojít do finále, aby předstihla Lucku. Když vyhraje QF, tak jí bude piřád 10 bodů chybět. Ale nevím, co se v pondělí bude odepisovat, to je pravda.
Reagovat
slacker
Kdyz si nejsi jist vlez sem http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html a nikam jinam :-)
Reagovat
VlS
No, tak zrovna tam nevidíš odpus, kterej bude v pondělí, ten vidíš nejlíp v pdf verzi rankingu na wta.
Reagovat
slacker
Ten odpus je uz zakalkulovan v tech prognozach. Vsimni se ze u nekterych hracek neni zadny prirustek za prvni kola
Reagovat
VlS
Ten odečet máš i v live-tennis, ale není kalkulovanej 17 turnaj, kterej může nastoupit místo aktuálně odepisovanýho ( ne u GS a Mandatory turnajů a u první dvacítky je to ještě složitější - první dvacítky rankingu ke konci předchozího roku, kde jsou i nějaký další povinnosti. Nicméně jsme na mandatory turnaji, Rozdíl odpisu bude 0, je dropp date za loňský IW a Lucka i CSN odepisují shodně 65 bodů. Normálně by to tak mělo být vždy, ale někdy je v tom chlívek z časovejch přesunů turnajů, a pak tam musíš vzít v úvahu 17. zápas, kterej taky není ve wta4 zohledněnej. Tommr to kontroluje poctivě, proto se ho ptám.
Reagovat
slacker
Tady ale je zakalkulovan i 17. turnaj. Odpis za minuly rok je hned na zacatku turnaje, ale pokud zisk ze 17 turnaje je vetsi nez zisk za prvni kola neni tam zadny prirustek. Navic u Premier Mandatory nehraje 17 turnaj roli, zapocitat se musi uz od prvnich kol.
Reagovat
slacker
A hlavne 4wta potvrzuje tvoje tvrzeni (a rozporuje Tommrovo) tak nevim proc se tak cukas :-)
Reagovat
VlS
Ale já se necukám, oni tam tu a tam taky mají chyby a na rozdíl od live-tennisu nekomunikují. Když najdu chybu na live a bapíšu adminovi, tak to opraví a ještě poděkuje. NAVÍC NA WTA4 mě lezou krkem ty reklamy.
Reagovat
tommr
mám to správně, ale použil jsem trochu nešťastnou formulaci takže chápu, že si to někdo moh vyložit jinak než to bylo míněno. Takže pro jistotu upřesnuju:

CSN může předstihnout Lucku pokud postoupí do finále IW. K tomu ale bude muset nejdřív porazit Halepovou což se mi zdá dost nepravděpodobný a tak jsem to v mým původním příspěvku zdůraznil (uznávám, že dost zmatečně) ...
Reagovat
VlS
Tak to myslíme stejně, nejen Simonu, ale pak i Serenu ( pokud ta příští zápas vyhraje)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdarec... Jsem tu nový ..
Mezi moje oblíbené hráčky patří : Petra, Aga, Lucka Š. , Stosur , Lisicki a Bacsinszky.
Reagovat
Frick
a jiný Češky ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Nicole
Reagovat
babolat.cz
nejsi na FB, tajtrdlíku.
Reagovat
gigin
Zdar. Co ATP?
Reagovat
smazaný uživatel
Mozna Roger
Reagovat
gigin
Vítej na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
janek_da
ahoj

Jaký Roger?
Reagovat
slacker
Ten co kopiruje. Roger copy
Reagovat
smazaný uživatel
Federer
Reagovat
janek_da
ááá, ten je dobrej, celkem. Vítej.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík
Reagovat
slacker
Ahoj. jen jestli nejsi novy nick rafaeoli25 nebo queshe :-))
Reagovat
babolat.cz
vždy, když se někdo takhle infantilně představuje, je to jasný (anebo je jasnej)
Reagovat
gigin
Ale až tak ne. Víc lidí tu přišlo a představilo se. Ty na tom vidíš něco zlého? Byla to cekem prcka, magerka vyplňovala dotazníky o každém dotyčném.. pořád lepší, jak sem vletět a házet tu moudrama na všechny strany.. Ale tak to je jen můj pohled, názor.
Reagovat
babolat.cz
jsem trochu skeptickej, sorry
Reagovat
Kozoroh
Se mnou magerka žádný dotazník nesepisovala :-)
Reagovat
slacker
To je specialita Mairy z Izreale. Ten jeji sloh kdyz se sem pririti s novym nickem je celkem jedinecny
Reagovat
ta-dah
...nemohl by ses prosim vyjadrit pregnantneji? Co myslis tim - byt jasny a infantilni predstavovani? Nic ve zlem, ale prave tvoje (a mnohe dalsi) komenty jsou podle mne povrchni az infantilni. Treba ti to vnimani nejak unika, ci co :-)
Reagovat
babolat.cz
to neřeš. nemusíš vše chápat. a trkat nebudu.
Reagovat
gigin
Jukni prosím tě do vzkazníku, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj vítej
Reagovat
smazaný uživatel
Díky ..
Reagovat
Kozoroh
Ahoj, co ty a No1e?
Reagovat
smazaný uživatel
jsem hodně spokojená ze startovní listinou. Na turnaj WTA Premier 250 000 je to slušné zastoupení. A jsem ráda že přijede Pavlyuchenkova a Watson. Určitě to bude zajímavý turnaj a určitě bude stát za to jít na zápas i když nebude hrát Češka, protože kvalita do Prahy přijede.
Reagovat
babolat.cz
určitě. Já bych taky klidně šel na zápas Rafy s Nolem, i když to nejsou Češi..protože to je určitě kvalita...že?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím to jinak. Na turnaj WTA International který má Centr velký jako na turnaji v Uzbekistánu je v Praze silné zastopení
Reagovat
Frick
Nemluvte o centru nebo se nas.eru :o)
Reagovat
Frick
BTW: V Taškentu mají hezkou velkou tribunu, kde má obecenstvo "televizní pohled"
Reagovat
Frick
http://www.ontennis.com/sites/default/files/tashkent-open-1.jpg
Reagovat
Fandina
Moc mě mrzí, že včera vypadla Kája, škoda těch chyb a chtělo to i lepší podání, i když Halep byla k nezastavení a všechno uběhala. Doufám, že příště se Káje bude víc dařit a pomohou jí i esa, kterých také bylo míň než jindy.

Viděla jsem kousek zápasu Belindy s Jelenou a Belinda tam měla moc hezké momenty, ale Jeleně se tady daří a byla přesvědčivější než Belinda a také zvítězila asi zkušenost. Celkově to byl hezký zápas. Škoda, že to Belinda nedotahla.

Timea se Svetolinou byl hezký zápas. Svitolina hrála dobře, dovedla zaútočit, ale Timea jí nakonec trpělivou a pestrou hrou přehrála.

Zápas Márie s Pennettou byl o tom, že Flávii se tady evidentně daří a také to v zápase s Márií předvedla. Byla důslednější a dva sety si šla za vítězstvím. Gratulka Flávii.
Reagovat
Davor1
Tak včera riadna divočina, išiel som spať po prehratom prvom sete Flávie a ani trochu som jej neveril na nejaký obrať, o to väčšie prekvapenie ma čakalo ráno. Super Flavia, fakt som neveril, že niekto môže Sharapku vyradiť ešte pred finále, skvelá práca :-))

Bouchard, tak to je neskutočný fail z jej strany, nedopodávala v druhom sete za stavu 5-4, lostla ho 5-7 a tretí nedotiahla z 3-0 a dvoch brejkov. Po tom jednoznačnom priebehu z prvých dvoch zápasov dosť nečakané zlyhanie.

Sabine- no konečne !! To zase trvalo, urobiť nejaký výsledok. Zatiaľ tu prechádza vo veľkej pohode a to je u nej vždy dobré znamenie, ona je schopná poraziť aj Flaviu a kľudne môže dôjsť do finále, v dolnej časti pavúka už sú všetky zvyšné hrateľné. Tak snáď to finále dá!

Jelena- to jej zmŕtvychvstanie je ďalšia veľká udalosť tohtoročného IW, doteraz už vyzerala fakt na odpis, tak neviem, či toto je také jej last call, alebo to značí obrat k lepšiemu a ešte z tej sezóny niečo bude. Tsurenko by mala zvládnuť, ale semi už asi bude nad jej možnosti.

A ešte mi nedá nespomenúť Timeu, to je niečo naprosto neuveriteľné, čo tá ženská predvádza, ďalší obrat z 0-1, tohtoročná bilancia v tretích setoch 10-1, pätnásty víťazný zápas v rade, z toho piatý v rade v pomere 2-1. Normálne mám o Serenu obavy, či sa jej už podarí utnúť tú neskutočnú sériu, momentálne Timea vyzerá, že by porazila aj Graf mixnutú s Navrátilovou a Evert v najlepších rokoch.

Dnes Simona s Carlou, čakám výborný zápas, snáď to Simona zvládne, aj keď Carla je na vlne, ale cítim na tomto turnaji veľkú šancu, Serena nevyzerá neporaziteľne a vo finále by čakala hrateľná súperka. Hai Simona !!
Reagovat
janek_da
Davore, s tou Timeou trošku klid ;-) Kdyby nebyla Makarova takov8 zmatkářka (přesto ji mám jako tenistku rád), tak se třetí set nehraje a jestli by se hrál, tak by to v něm bylo 6:1.

Serena pořád není v pohodě, uvidíme jestli ke konci zabere. Fakt mi přijde, že nějak přibrala, v tej sukýnce zdálky vypadala skoro jak nějaká babča. Sloan zas tak úžasný tenis nehrála.

Ten povrch hraje do karet asi právě Timee, Simoně a Flávii. Bušici taky nedovedu pochopit. Že by Tsurenko vystoupula za svého stínu?
Reagovat
blixa
Spíš je Evža psycho :D
Reagovat
janek_da
To neznáš asi právě Lesiu :)
Reagovat
blixa
Ale jo, ale ta není v TOP 10, ta si to může dovolit :D Ta to má v popisu práce ;-)
Reagovat
Davor1
Ja to s Timeou nemyslím len včerajší zápas, ale celú tú jej sériu, už v Monterey tiekla s Tsurenko 0-1, 2-4 a otočila to, mala vtedy aj medical, odvtedy ďalších x zápasov proti výborným hráčkam, a je jedno, či prvý set prehrá, alebo prehrá ten druhý, stále dokáže ten zápas nakoniec nejako urvať, tá je psychicky na Mount Evereste.
Serena nepríde úplne v pohode ani mne, preto si myslím, že malá šanca na prekvapenie tam pre Timeu zase je. Najneskôr by ju ale zastavila Simona v SF, videl som ich finálový zápas v Shenzhene a tam to bolo úplne jednoznačné, Timea nemala Simonu ako poraziť...
Reagovat
janek_da
U Timei bych MTO vůbec neřešil. A s Lesiou ... S Garcii ji zas pomohla destova prestavka :-/

Nerad bych byl vylozenym haterem hracky z top10. Snad bude T. patrit az do druheho sledu, ktery sebere nejaky int., ale na kvalitneji obsazených podnicich bude vypadavat tak v QF. IW je celkem specificky, tam je to ok.
Reagovat
Davor1
Ja to s Timeou nemyslím len včerajší zápas, ale celú tú jej sériu, už v Monterey tiekla s Tsurenko 0-1, 2-4 a otočila to, mala vtedy aj medical, odvtedy ďalších x zápasov proti výborným hráčkam, a je jedno, či prvý set prehrá, alebo prehrá ten druhý, stále dokáže ten zápas nakoniec nejako urvať, tá je psychicky na Mount Evereste.
Serena nepríde úplne v pohode ani mne, preto si myslím, že malá šanca na prekvapenie tam pre Timeu zase je. Najneskôr by ju ale zastavila Simona v SF, videl som ich finálový zápas v Shenzhene a tam to bolo úplne jednoznačné, Timea nemala Simonu ako poraziť...
Reagovat
blixa
Jojo, kdybych si měl teď vsadit na vítězku (jako že nesázím :D), tak vsadím na Simonu. I když .. Flavia to tady má možná opředený nějakým pouštním voodoo :D
Reagovat
Frick
Že Lucka s Kájou byly ve špatné půlce pavouka.
Reagovat
aape
nemyslím, že by chyba byla "ve špatný půlce pavouka", spíš se nedokázaly dostatečně naladit do vítěznýho modu, v druhý půlce by nejspíš dopadly v určitý fazi stejně
Reagovat
Frick
http://www.myjsmetenis.cz/aktualne/tenisove-zpravodajstvi-archiv/258-turnaj-wta-v-praze-bude-mit-kvalitni-obsazeni

V noci byl na hlásné troubě všemocného vladce Černoška tento článek a nyní zmizel.

Asi byl vydán předčasně...
Reagovat
smazaný uživatel
Genie, Belinda, Maria, Karolina :(
aspoň dve z nich mohli postúpiť :/
jedinú radosť mi urobila Serena svojou vyhrou a Sloane tým, že sa vracia do formy :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CAX9Bo1WAAAlUIY.jpg:large
:)))
Reagovat
Cico93
A to sme mali obavy po tých zraneniach. Výborna sezóna pre Lindsey až na tie domáce MS.-( tam asi až veľmi chcela.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani bych to tak neviděl, že na domácím MS moc chtěla. V super-G jela dobře, ale měla trochu smůlu na povětrnostní podmínky. Ten sjezd jí prostě nesedl, to se stává. Celkově jí prostě tolik nevyhovovala ta sjezdovka a taky ten zledovatělý povrch... Věřím, že za dva roky ve Sv. Mořici to bude lepší. Škoda, že se nepojede MS v Méribelu, tam jí to zatím sedí parádně. :)
Reagovat
horska.kraslice
Výsledky překvapivé, žádná nuda. Nejvíc mě překvapila asi Sabine. U Šarapove s Pennetou mne výsledek ani tolik nepřekvapil, totiž pustila jsem si včera ze záznamu zápas Šarapova-Azarenka a konstatovala jsem, že Šarapova nehrála nijak extra, zápas si spíše Azarenka prohrála kolísáním úrovně své hry. Pokud se týká Curenko, tak to je opět případ rozehraného kvalifikanta vezoucího se na vlně několika vítězných zápasů, to se na větších turnajích obšas vyskytne, vzpomeňme na naši Terezu Smitkovou na loňském WB.
Reagovat
Cico93
Vo 4finále len 2 tenistky z top10.
Nejak ani niet teraz komu fandiť, tak snáď Sabinka Lišička.-)
Reagovat
gigin
Trasořitka:

https://instagram.com/p/0XHoq-RMnv/
Reagovat
gigin
jako zase to není taková hrůza:

https://instagram.com/p/0XGE4sRMmM/

Ostatní to neotvírajte, díky.
Reagovat
PH94
Koukám na ten Live WTA Race a je to opravdu zajímavý pohled. Asi letos budou pořádný škatulata hýbejte se :D Tak kdo nám vypadne z top 10? :) A kdo se tam naopak dostane? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zadny pribeh podle mne nebude...a ja jsem ten posledni, ktery tyhle veci zatracuje;) Trebas podle mne Becker je pro Noleho dulezity, ikdyby jen mentalne, ja se snazim tyhle veci nepodcenovat, a prave proto si myslim, ze tady proste pribeh Ivan-Andy, se asi konat nebude...
Zkusim v nastrelu objasnit...;) Samosebou mohu se seknout, (((pisu pro ty hnidopichy...)))
---
Stohy papiru byly sepsany na tema trenovani holek...hlavne tam, kde to je vylozene rodinny podnik. Trener de-facto je jak kasparek, ktery moc toho nemuze,,,ne jeden trener si na tohle tema uz rekl svoje...
U Radwanske je to rodinny podnik, otec ma na ni proste velky vliv, drzi pod palcem finance atd. Aga si sice vydupala Wikiho, coz bylo to nej. co mohla udelat, ale otec to schvalil...takze sance tu byla, jenze za nejaky cas ji zase do toho kefral, lepe receno tomu Wikimu...
Bohuzel u Martiny zvitezila vic touha nez rozum...ze do toho sla...
Co si muzes casto precist v tzv. pravicovych novinach? No tatuldu Agy, ktery otevrene rika, ze to byl velky omyl, ze tohle nemuze vyjit a atd. Co z toho muze vyjit? Podle mne gulas v hlave Agy. ktery potom muzes sledovat na kurtu... ten jeji podareny tatik, nechce se mne ho ani komentovat...Agu proste zarizl, je to hnuj......a neni to poprve, ale v tomhle pripade uz nejde o to, ze ji nekde taha ma nejaky politicky srazy, ale ted jde o to, ze proste Navratilovou odstrelil hned na zacatku...krom toho pere tohle pradlo verejne...
Reagovat
smazaný uživatel
Takze momentalne je Aga dost v blbe situaci, bych rekl...no, ale Martina mne take moc timhle vyberem nenadchla...uprimne,,,abych nebyl drsny...rekneme, ze to zhodnotim, ze zvitezila ta silna touha...ale podle mne KALUZ....
Martina je jeste k tomu hracka, ktera proste byla ultimatni sitarka...nejde mi ted o ten styl, ale o mentalitu....spis by se hodila ke KiKine, CoCo, Kamilce, Petre, atd. k temhle typum...na zacatek...

podle mne je to skoda, ale treba se nezo zmeni...ikdyz nevim co, jestli bude dal mit v hlave ten gulas, tim vic to bude hrat do karet tatikovi, tim vic se bude prsit, ze mel pravdu...tim vetsi krize...jako...

Ja jen doufam, ze jsem vedle jak ta jedle...tehle hracky (a to ji uz nemusim) by bylo rozhodne skoda...no a Martiny asi taky, ale proste neumim si pomoct,,,,blby vyber...myslim, ze si nescheckla to rodinne zazemi...bude to pro ni asi dost prekazka...ale treba i tuhle prekona...budu jen rad, kdyz bych byl mimo;) a tohle by byl metrovy aut minimalne;)
Reagovat
janek_da
Hele, ať to mas ode me nez od někoho jiného.
To se tedy můžeš pořádně seknout.

Teď trošku vážněji. Becker měl ještě odlišnější styl než Novak. Fanoušci se snad ještě víc divili. Wiliamsovy taky byly pod palcem tatíka (kdy se vlastně osamostatnily?).

Co mi na Martině nějak nesedí, jak se angažovala jako komentátorka. Jako supr pro diváky, ale jestli je to to pravé potom přejít k trenovaní? V TV jsou chytří jak rádio, nejvíc Czaplár, a v realu pak vysledky nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja prave beckera nezpochybnuji;)
Ale situace chlapu a holek je fakt jina...
...rozdil, jak trenujes holku s tim tzv. rodinnym zazemim, proto narazim na ty stohy clanku...ktere byly napsany na to tema...
Tezko se to podle mne porovnava...
Ale ten jeji otec ji fakt celkem zarizl...
...takze nevim jestli jde o to, jestli se spletu nebo ne, ale asi o to, jestli tuhle prekazku da hlavne Aga...
Muzu to ujmout i tak;)
---
Hele mas to jak v tipovacce, kazdy na to muzem dat nejaky tip...
...v tomhle bych proste tipoval spis na prusvih...
Skoda, ze nejsem tommr;D)))) Jak bych to napsal,,,hned by vyhrala turnaj;D))))
Reagovat
janek_da
S tim Beckerem. No ale ze zacatku to nevypadalo jako to prave orechove, ne? Ted uz si to seda.

Vypada to ze Radwansky je tak trochu polsky Zahrobsky, jak ho popisujes.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem byl s Beckerem na zacatku spokojenej;)
Mne to prislo OK. prosim te dodnes plno lidi ti tady pise, ze tam je jen na okrasu...no ja si to nemyslel ani na zacatku, ikdyby to byla jen mentalni zalezitost, ale Nolemu do toho nekdo plkal? Neplkal, jen fandove....a to je vzdycky...ale rodina ho nezarizla, krom toho, je to chlap...
---
Causu Zahrobskeho jsem moc nesledoval...((a to paradoxne, jsem s nim jednou kecal po telefonu, ale slo uplne o neco jineho:D) - dlouhy pribeh...jinak ho neznam, causu take moc ne...jen vim, ze tam byly nejake prstrelky, a tak...)
Jestli jde o Radwanskeho...no to je cislo, clovece;)
Jasne ze martinu nezkousne, ale nejde tady vubec o tenis....to je na tom to asi nejhorsi...takze nevim jestli je Zahrobsky to dobre srovnani,...mam pocit ze tam slo o nezkousnuti jineho stylu...nebo take trener?
Reagovat
blixa
Bude to asi dost podobné. Otec despota-diktátor. vše pod kontrolou, do nějaké doby to přináší výsledky ale jak děvče dospívá a vyzrává, tak to začíná skřípat a otec pochopitelně nepochopí, kdy je vhodné vycouvat (protože on má přece vždycky pravdu), a jak se mu to vymyká tak začne škodit. Pak už se příběhy pochopitelně liší neb řešení jsou různá. Šárka udělala ostrý řez a zachránila si aspoň konec kariéry, Aga mi přijde že se v tom stále nějak plácá.
Reagovat
slacker
Sarka si zcela urcite posrala prostredek kariery
Reagovat
VlS
Jasně, naschv?l si udělala nádor na mozku - bože, někdy jsi fakt vůl.
Reagovat
slacker
Ne rozhodla se trenovat s nejakym pakem ktere netrenovalo 20 let
Reagovat
VlS
Ale to, že se do toho už promítaly zdravotní problémy, to v úvahu nebereš, co?
Reagovat
slacker
No a miru toho promitani mam jako posoudit jak? me staci ze ze utlum prisel okamnzite v te sezone kdy se uplne rozesla s otcem a prijmula nejakeho mimone co 20 let nevidel vrchole lyzovani (v te Olympijske 2010 se s otcem rozesla napul a nedelali experimenty ktere zacala delat s tim Slovakem)
Reagovat
VlS
to je myslím sakra těžší písemka, než si uvědomujeme. Otec despota je snadnej model. Otec, kterej dětem obětoval všechno co mohl, dostal je s minimem podpory někam a proto si težce připouští, že na další posun on už nemá ( asi to ví, ale přiznat si to?), to je běco jinýho. Otec, kterýho děti poslouchaly bez remcání a najednou mu říkají, my tě nechceme a my jsme chytřejší... to není zdaleka jen problém nějakýho patologickýho despotismu. A pak jde o to, kým má být nahrazen. To jsou příběhy na Dostojevského, možná na Ibsena. Nechtěl bych v tomhle dělat soudce, nevíme ani zlomek toho příběhu, možná nějaký střípky a i ty si spíš fabulujeme, než že je víme.
K těm náhradám - umíme si někdo představit rozdílnější typy, než je Ivan a Martina? Já moc ne.
Ivan, soustředěnej dříč, metodickej, analytickej, uměřenej v prohlášeních, v podstatě rodinnej typ.
Martina, talent od pánaboha, geneticky pružná a štíhlá, od dětskejch let trochu vykořeněná, jak emigrací - nic jinýho jí nezbylo-, tak svou homosexuální orientací a to v době sakra daleko míň tolerantní, než je současnost ( zvláš v pruderní a až nábožensky bigotní Americe východního pobřeží), sběratelka rychlejch zážitků, na pohlavky od života kašle a prostě jde s úsměvem pro další. A jaká je afinita těchto typů k jinejm? To je zas na literární klasiky a jejich epopeje, to se nedá popsat v glosce pod čarou.
Můj typ ( ale jen typ) je, že spolupráce Agy s Martinou skončí a možná bude i nějaká ta bulvární dohra, protože žádná neodolá se svěřit někomu dalšímu. S Petrou si ji nedojážu už vůbec představit.
Reagovat
gigin
Však Můrova mama byla taky poražena :DDDD

Né, tak díky za tvůj rozbor, náhled. Ty tam k tomu máš lepší info, jak my tady :))) Já mám Agu moc rád, její chytrá hra se mi líbí, přeju jí jen to nej. Uvidíme co bude do Wimblíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, ja bych ji to taky pral;) Trebas jsem uplne mimo...;)
Reagovat
PH94
Souhlasím, že se Martina s tím výběrem sekla. Z Radwanske těžko lze udělat světovou jedničku a nebo grandslamovou vítězku. Její hranice je někde kolem toho 4. místa a dál jí už nikdo posunout nemůže..
Reagovat
smazaný uživatel
No, tohle si i dokazu predstavit...asi ne, zeby sbirala jeden GS za druhym;)
Spis podcenila vliv toho rodinneho zazemi...ten je tam velky...a jde proti Marine proste...na druhou stranu, gigin s janekdou mohou mit pravdu, a treba tohle ji nejak nakopne, ze bude treba chtit dokazat ze si vybrala dobre....ale aby ji to zase uplne nepremotivovalo...
a spis neznicilo...;)
Reagovat
A.R.R.
Já myslel, že Aga už s Robertem moc nepeče, ale to jsem asi vedle. Nicméně je fakt, že když si občas přečtu nějaký rozhovor s ním, tak bych brečel, přijde mi, že čím míň se Aze daří, tím víc se Robert tetelí blahem. Hlavně, že si může kopnout do Tomka.
Reagovat
babolat.cz
nějak jsem zaspal...Kája prohrála? jak to? ještě že vypadla ta ruská siréna.
Reagovat
babolat.cz
i když s chlapama se těžko vyhrává...
Reagovat
VlS
http://www.humr.cz/wow/nejepictejsi-rozhovor-na-tema-tunel-blanka/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je pro mě vážně turnaj blbec. Vydržel jsem koukat první dva sety, pak jsem to zalomil (někdy ve tři ráno) a co jsem vedle četl haitika, tak jsem asi dobře udělal... První set byl celkem v pohodě, akorát si to tam Masha zkomplikovala za stavu 3:1, když na servisu vedla 40-0 a nakonec ztratila podání (gem zakončila dvojchybou). Poté Flavia dotáhla na 3:3, ale Masha nakonec ten 1. set celkem bez problémů získala... Ve druhém byl asi rozhodující moment, jak Masha za stavu 1:1 nevyužila vedení 40-0 na returnu. Tam se to možná trochu zlomilo, Flavia začala hrát líp a pak v šestém gemu získala rozhodující brejk (Masha následně nevyužila šanci na rebrejk). No a ten třetí set vypadá podle vývoje skóre jednoznačně pro Flavii...

Vím, že Flavia v IW obhajuje titul a celkem se jí tam daří, ale stejně je to pro mě nemilé překvapení. Včera jsem Mashu chválil, že hraje svůj nejlepší tenis za poslední dobu a teď tohle. Tak trochu si říkám, jestli radši neměla postoupit Vika... Jinak v letech 2011-2013 vyhrála turnaj vždycky moje favoritka (2011 - Caro, 2012 - Vika, 2013 - Masha) a naopak v letech 2014-2015 nemám nikoho ve čtvrtfinále. Tak snad holt v Miami...
Reagovat
smazaný uživatel
Udělal jsi opravdu dobře, že jsi na ten 3. set nekoukal.. :-) Pamatuješ jak Masha hrála loni? 1. set hrůza a pak se postupně zlepšovala? Tak dneska hrála přesně opačně.. V tom 3. setu Maruš zkoušela všechno, ale vždy se vyhodila, takže to k ničemu nevedlo.. :D Ani servis nepomohl, servírovala jak loni, kdy si vůbec nebyla schopná pomoct tím servisem.. Fakt strašný výkon.. Ale oproti zápasu s Panovou hrála myslím ještě dobře né? :D

Ale jinak si Flavia postup zasloužila, v tom 3. setu hrála parádně, téměř bez chyb a vrátila skoro vše..

Tak snad to Maruš vyjde v Miami aspoň.. :-)
Když to vemu z pozitivní stránky, že Maruš vypadla, tak se aspoň vyspím, za poslední dva dny jsem naspal asi 6 hodin.. Tak v Miami Maruš! :D :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, taky mě ty časy v IW štvaly... No právě, po 1. setu bych si vůbec nepomyslel, že Masha prohraje. Navíc prohra v tříseťáku, to u ní nebývá zvykem... Já jsem počítal s tím, že bude finále Masha - Serena a bylo by takové stylové, kdyby ji Masha porazila právě v IW, kde Serena dlouho nehrála. :D Ale nakonec k tomu bylo hooodně daleko...
Reagovat
Cico93
Tak po tom včerajšom výbornom výkone Márii by ma ani vo sne nenapadlo, že dnes rupne a to pri všetkej úcte k Flavii.
Tiež ma napadlo, že mohla ísť radšej Victoria, ale ktovie možno by dostala aj ona.

BTW
akurát sledujem čísla na alpine ski Tina je niekoľko miest pred Annou.) to bude boj ešte o ten veľký glóbus.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě překvapilo, že Anna skončila až osmá a Tina čtvrtá. Teď je to jenom o 12 bodů a Tina je rozhodně ve hře... Ale nejdůležitější dneska je, že Lindsey vyhrála malý glóbus ve sjezdu. Z toho mám velkou radost! :) Tak zítra ještě super-G...
Reagovat
Cico93
Anna mala na tréningu nejaký škaredý pád, druhý dokonca ani neabsolvovala. Hneď stavkove kancelárie zareagovali a na dnešný zjazd išiel kurz z 2,5 na 5.
Či ju to dajako limituje neviem....chcelo by to ešte zajtra skončiť pred Annou a mohlo by to výjsť.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem nevěděl. To určitě může být ten důvod...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani s jedinou hráčkou z dolní částí pavouka, co se dostala do čtvrtfinále jsem nepočítal, že by došla na turnaji tak daleko. Největší šanci na finále má teď asi Jelena.
Reagovat
janek_da
Flavia neví proč během zápasu plakala. Po 1.setu šla do šatny a tam se musela vybrečet a vyječet. Říkala, že se jí to ještě nestalo.
Reagovat
gigin
Asi si vzpomněla na svého chlapce.
Reagovat
janek_da
Jsem myslel, že jí dal kopačky. Už jsem mu chtěl rozbit hubu. Stejně to potřebuje.
Reagovat
Fandina
Její chlapec byl až dokonce zápasu v hledišti a moc mu to slušelo!!!
Reagovat
babolat.cz
máš jeho fotku v peněžence nebo na deníčku?
Reagovat
Fandina
Nemám, ale ráda se na něj vždycky podívám. Je to hezounek. I když já typově mám raději víc chlapáky. Z tenistů je u mě nejvíc top Tommy Haas.
Reagovat
Roger_Federer
Dobry tip.
Reagovat
patriks
Karolína začíná mít ze Simony komplex. Laciné chyby ze zatuhlé ruky v klíčových okamžicích a to zakončení gamu dvojchybou, k tomu nemám slov. Ve druhém setu ani trenér už na kurtu nebyl...
Reagovat
smazaný uživatel
já sem teda zápas neviděl, ale porazit Simonu vyžaduju extrémě dobrý výkon a ani to nemusí stačit. Hrát na riziko a doufat, že budu trefovat kurt.
Nabízí se srovnání Berdycha s Djokovičem (i když ano, to už je trošku extrém). Tyhle typy hráček jako Kvitová nebo Plíšková ji můžou porazit, ale nikdy ji nebudou porážet. Na to nejsou dost dobré.
Ona Karolína téměř nikdy neservíruje jak z partesu, ale na ten potěr mimo dvacítku to stačí. Proti téhle hráčce všecko musí šlapat jak hodinky, bez výpadků. Jinak není šance.
Reagovat
darek.vrana
Ale jaký komplex. Halep je fakt dobrá, tak dobrý výkon jsem nečekal. Karolína sice občas udělala laciné chyby, ale spíš prostě byla pod velkým tlakem soupeřky a z toho to plyne. I ta dvojchyba. A co ten gem, jak Halepová prohrála svůj servis? Tam to teprve bylo psychické selhání. Myslím dvě dvojchyby, a ještě jaké, pomalu to nedolétlo k síti.
Reagovat
freeteepek
Na tomhle turnaji si Flavia věří zřejmě víc, než na jiných. Simona proti Karolíně hrála bohužel opět dobře a Karolína mě přišla trochu bezradná. Nevím, co jí tam Vaněk radil, ale myslím, že by měli spolu zapracovat na taktice. Simona nejenže výborně returnuje, ale má Karolínu přečtenou, takže Kája ještě nezahrála a Simona už tam startovala...
Reagovat
freeteepek
Vlastně si vzpomínám, že jí Vaněk říkal, ať to tak nehrotí a víc variuje. Že Simona je na ty bomby připravená.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím žádné zlepšení. Ani s Navrátilovou nemá Aga nějaký lepší výsledek. Myslím že Aga nemá na to vyhrát GS
Reagovat
A.R.R.
Třeba se jí to jednou povede, a když ne tak prostě GS nebude. Hlavně, aby začala hrát zase pěkný tenis, pod Martinou se zatím její hra totálně rozpadla. Tím jak se tlačí do útoku se jí rozpadla defenzíva a výsledky jsou mizerné. Pokud vím, tak prozatím domluva do Wimbledonu a pak se dohodou zda-li budou pokračovat či nikoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Navrátilová se hodí k Petře. Navrátilová a Radwaňská jsou rozdílné tenistky, Martina s Agy ranařku neudělá. Petra a Martina mají spoustu společných věcí (jsou to Češky, největší úspěchy mají ve Wimbledonu, nej. porvch je pro ně tráva, hrají útočný tenis)
Reagovat
A.R.R.
Jasně, že jí zcela nepředělá, to není u tenistky v jejím věku reálné. Buď jí něco dá a časem si to sedne, nebo Martina Agu potáhne dál dolu...zatím to vypadá spíš na druhou možnost. A co se týká spolupráce Petra/Martina to už se tuhodně řešilo....nemyslím si, že Petra tuhle změnu někdy udělá a i kdyby, nevím zda-li by to mělo efekt. Je častým jevem, že Petra hraje blbě, David k ní přijde dobře jí radí, ale Petra si dál jede ve svém....pak přijde vlna, kdy hraje jako bůh a žádné rady nepotřebuje....
Reagovat
gigin
No a třeba to bude příběh jako Lendla s Můrou. Taky to každý zprvu zatracoval..
Reagovat
A.R.R.
Může být, což by mě potěšilo ze všeho nejvíce :-) Když se něco renovuje, také se bourá a pak staví...nejdříve to vypadá hrozně a pak krásně :-)
Reagovat
gigin
Přesně tak :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že je ještě brzy na nějaké hodnocení. U Andyho to ze začátku také nevypadalo, i když si osobně myslím, že byl s Andym víc vidět, než je vidět Martina v boxu Agy i v takhle krátkém období a to samozřejmě může mít i vliv na způsob toho, jaký kdo z nich měl nebo bude mít na hráče, hráčku vliv.
Reagovat
kada.tom
Po dnešku Bouchard a Sharapka venku - nic moc lepšího se už v ženské části turnaje stát nemohlo :-)
Čtvrtfinále mohou být velmi zajímavá :-)
Reagovat
A.R.R.
Vyhraje Jelena, ve finále zmasakruje Serenu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohlo, a stalo se tak o několik dní před tím,
Reagovat
George_Renel
trvá několik let. Odhlučnění pár desítek hodin... Good job! :-)
Reagovat
freeteepek
excelent job!
Reagovat
fretek
Co se týče UE, tak Karolína začíná kvitovatět. Dlouhé míče, které jdou na ni, bere pozdě, takže do autu. Jinak hezké winnery.
Reagovat
aligo
nemáš tabulku? co se týče UE, wineru apod?
Reagovat
fretek
Aligo: Myslím,že 1. set UE byl Kája:Halep cca 19:9, winnery 15:7. Konec jsem už nečekal
Reagovat
freeteepek
Nevím jestli kvitovatět, ale Kája je někdy prostě pomalá a včera to navíc tlačila zbytečně až moc k lajnám. Jenomže tam vzadu to Simona všechno pokryje a ještě z toho hraje neskutečný winery po lajně:-( Trochu mi připomínala Nadala. Karolína to měla víc liftovat, aby to dřív spadlo a Simona se musela pohnout taky dopředu. Nejen do stran.
Reagovat
janek_da
Karolina to měla víc z BH ostře slajsovat. Jak to udělala, hned Simča poslala lehký míč anebo rovnou do sítě.
Reagovat
gigin
Na takovém lepidle sa na winner nadřeš.
Reagovat
janek_da
slajs právě není winner :)
Reagovat
gigin
Já jsem spíš reagoval na to, že udělala hodně chyb..

Jinak jsem rád, že mne hážeš do jednoho pytle ze slackerem..
Reagovat
janek_da
někdy si vás pletu
Reagovat
gigin
Navíc já jsem měl stejně na mysli dvojku Tuček & Šlajz...
Reagovat
smazaný uživatel
No favoritkám se tady moc nedaří. z TOP 10 zbyli jen Halep a Serena. Já to přeji Sereně
Reagovat
PH94
Halep sice nevypadala psychicky nejlépe, ale hrála dobře :) Karolína nezklamala ale ani nezazářila :)
Reagovat
VlS
Kája měla ve 4 gemech nějakej výpadek koncentrace a prohrála si podání, Simona měla podobnej výpadek jen 2 krát a jedno podání vrátila, ale hned další si zas vzala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist