Po jednom turnaji konec. Halepová si s novým trenérem nesedla

17. 2. 2019, 18:12
Aktuality 15
Světová trojka Simona Halepová ukončila po jednom turnaji spolupráci s trenérem Thierrym Van Cleemputem. Sedmadvacetiletá Rumunka měla po lidské stránce pro Belgičana slova chvály, ale tenisově si prý nesedli.
Profily hráčů
Simona Halepová (© j48tennis.net)

Bývalá světová jednička Halepová oznámila angažování Van Cleemputa před fedcupovým týdnem v Ostravě, kde pomohla k vítězství rumunského týmu nad českými obhájkyněmi titulu. Tento týden došla Halepová pod vedením nového kouče do finále v Dauhá, kde ji v sobotu porazila Belgičanka Elise Mertensová.

"Zkusili jsme to jeden týden a skončilo to. Rozhodli jsme se to ukončit, protože nám to spolu neladí. Je to dobrý člověk, velmi milý, ale na kurtu nám chyběla chemie. Tenisově to nešlo, ale jsme přátelé," řekla Halepová po přeletu na další turnaj do Dubaje serveru WTA Tour.

Hvězdná rumunská tenistka byla bez trenéra od konce minulé sezony, kdy od ní z rodinných důvodů odešel Darren Cahill. V současnosti nového kouče loňská vítězka Roland Garros nehledá.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

15
Přidat komentář
FulnekUltras
tak věřím Simonko, že už v Dubaji se znova sebereš - a půjde to třeba i bez toho stále nechutnějšího řevu na kurtu. O trenérovi nakonec nemusí nikdo ani vědět... ;-)
Reagovat
slacker
Rekla mu ho ma rada , ale jen jako kamarada
Reagovat
George_Renel
Moc bych za to nedal, že uni skončí ten od Ósaky. Ten je mladý, s tím si třeba i lehne....
Reagovat
misa
No a co?
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
tommr
umím si představit ten řev od některých jedinců kdyby tohle udělala třeba Karolína ...
Reagovat
Davor1
Čo to zase meleš ty blbečku :D
Reagovat
tommr
čemu z toho nerozumíš čoboláku přiblblej?
Reagovat
Davor1
Nerozumím tomu, ako môže taký niemand a neproduktívny loser ako ty, ktorý celé dni len vysedáva na internete a o reálnom športe vie totálne ho*no, kydať hnoj na svetové športovkyne, ktoré nikdy ani len nevidel naživo a vie o ich záležitostiach veľké kulové. Radšej si daj pár faciek a spamätaj sa, ty negativistický šmejd.
Reagovat
tommr
diskuse jsou od toho, aby lidi vyjadřovali svoje názory čoboláku a ani ty největší hvězdy nejsou nedotknutelý. To, že se ti nějakej názor nelíbí ti ještě nedává právo dotyčnýho diskutujícího sprostě urážet. Co bych ale moh chtít po namachrovaným čobolákovi, kterej si myslí, že je středobodem vesmíru, že ...
Reagovat
Fransoas
Je to především věc každé hráčky.Spíše bych řekl,že to je trochu uspěchané a nečekané.Jakýkoliv trenér je pro hráčku určitá opora,pokud by se nedařilo.Djokovičovi také nesedl Agasi - Štěpánek.Nic vedlejšího bych v tom nehledal.
Reagovat
George_Renel
Djokovičovi škodil především Pepe a Štěpánek s Agassim mu to řekli což se mu nelíbilo.
Za pár týdnů na to přišel sám a když se s ním rozloučil, přineslo to ovoce dříve, než by kdokoli čekal. A že ho najednou po té bídě bylo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň, ty sis nezapomněl kopnout do Simony.
Jsi tak o tolik lepši než ti co by kritizovali Karolinu.
Reagovat
tommr
nejsem svatej to přiznávám. Příjde mi ale nenormální když někdo pozná už po týdnu, že další spolupráce není možná. To jako vážně kvůli jedný prohře ve finále? Karolína byla kritizovaná nesrovnatelně víc když vyměnila trenéra zhruba po roce ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli to nebude tím, že Simona není z Česka. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist