Po osmi letech se ve finále Turnaje mistryň potkají Serena se Šarapovovou

27. 10. 2012, 15:18
Aktuality 178
TURNAJ MISTRYŇ - Serena Williamsová a Maria Šarapovová prošly bez jediné porážky do finále Turnaje mistryň, ve kterém si zopakují finálový souboj z roku 2004. Světová trojka Williamsová si postup zajistila výhrou nad Polkou Agnieszkou Radwaňskou, dvojka Šarapovová si poradila s první hráčkou světového žebříčku Viktorií Azarenkovou z Běloruska.
Serena Williamsová

Serena Williamsová v Istanbulu vyhrála svou skupinu i přes problémy s podáním bez ztráty setu a včera už mohla odpočívat. Naopak její semifinálová soupeřka Agnieszka Radwaňská musela o místo v semifinále vybojovat ještě včera večer v přímém souboji s Italkou Sarou Erraniovou, kterou zdolala v nejdelším zápase Turnaje mistryň až po 3 hodinách a 29 minutách. 

A síly dnes polské tenistce, jež k utkání musela nastoupit pouhých 17 hodin po včerejším maratónu, chyběly. Američanka ji drtila agresivní hrou, díky které Radwaňské sebrala šestkrát podání a za 61 minut zvítězila jasně 6-2 6-1.

Williamsová do semifinále vstoupila výborně, když získala game hned při prvním podání soupeřky. Následně sice nezvykle prohrála čistou hrou své vlastní a nechala světovou čtyřku vyrovnat na 2-2, jenže poté už o osm let mladší rivalce nepovolila získat ani hru. 

Druhý set zvládla vítězka letošního Wimbledonu, US Open a olympijského turnaje ještě jasněji a tak i ze čtvrtého vzájemného duelu s Radwaňskou odcházela jako vítězka. 

Na Turnaji mistryň si Serena zahraje své páté finále, ta předchozí zvládla s padesátiprocentní úspěšností: v letech 2001 a 2009 zvítězila, v letech 2002 a 2004 prohrála.

Právě porážku z roku 2004 nyní může vrátit Marii Šarapovové, která v druhém semifinále zdolala 6-4 6-2 světovou jedničku Viktorii Azarenkovou, kterou na tvrdém povrchu porazila poprvé po šesti předchozích porážkách.

Úvod duelu Šarapovové s Azarenkovou připomněl předchozí semifinále, Ruska však za stavu 2-2 získala klíčový brejkbol a výhodu si udržela až do konce. Ve druhé sadě se už dostala do vedení 4-0 a k brejkbolu, světová jednička ho však odvrátila a místo nepříjemného "kanára" podlehla 2-6. 

"Jsem moc ráda, že jsem do finále postoupila. Porazit tady světovou jedničku je velmi cenné. Tím to pro mě ale nekončí, zítra mě čeká další těžký zápas a já samozřejmě budu chtít vyhrát," řekla šestadvacetiletá Ruska.

Vítězka letošního French Open Šarapovová byla ve finále Turnaje mistryň dosud dvakrát. Před pěti lety nestačila na Belgičanku Justine Heninovou, zato jediný triumf si připsala právě proti Williamsové. Tu však od té doby nezdolala a na svůj třetí triumf ve vzájemném duelu čeká již osm let a osm zápasů. Naposledy s Američankou prohrála ve finále olympijské dvouhry. 

Hned po skončení nedělního finále v Istanbulu bude Šarapovová spěchat do Prahy, kde ji v pondělí v O2 areně čeká exhibice s Petrou Kvitovou.

- TURNAJ MISTRYŇ 2012 -
(Istanbul / Turecko, tv. povrch / hala, 4.950.000 dolarů)
sobotní výsledky (27. 10. 2012)

Dvouhra - semifinále:
Šarapovová (2-Rus.) - Azarenková (1-Běl.) 6-4 6-2
S. Williamsová (4-USA) - A. Radwaňská (3-Pol.) 6-2 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

178
Přidat komentář
Bob
:D :D
Reagovat
Bob
TM, nechci už slyšet, že by ocenění za nejlepší hráčku roku získal někdo jiný, než ona.
Reagovat
Malda
První set je vyřízenej 6-4 pro Serenu. Myslím, že ve druhém už to půjde o poznání rychleji.
Reagovat
Bob
Serena to tam střílí jako divá :))
Reagovat
Heather_Fedex
marus, dnes to bude 6. prohrane finale.
Reagovat
Sonja
Maruš už uhrála 2 gamy,co se stalo?:-D...nééé:-))
Reagovat
dadaft
tak to bude zase totální střílečka...
Reagovat
dadaft
když tady byla řeč o panu Černoškovi - docela by mě zajímalo, jestli ho napadlo, že by uspořádal 3 ročníky TM v Praze v O2 Areně - potom, co skončí Turecko.
v podstatě je velká pravděpodobnost, že příštích pár let na TM uvidíme české hráčky. a i kdyby to nakrásně nějaký rok nevyšlo, je skoro jisté, že na něm bude nějaká Němka, Polka, Běloruska... ti to sem nemají daleko.
ale získat TM asi není maličkost...
Reagovat
smazaný uživatel
Twitter WTA:

"2014 #WTAChamps Host City Finalists: Kazan, Russia; Mexico City, Mexico; Singapore, Singapore & Tianjin, China."

Mezi těmito městy se rozhodne, až skončí Istanbul...
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že napadlo, už proto, že je to podstatně zajímavější akce než klasický turnaj WTA, takže sponzoři i diváci by se lovili podstatně lépe. Ale není to akce, která by se dala zorganizovat ze dne na den, a myslím, si, že pokud by měl zájem to převzít po Istanbulu, tak loni bylo pozdě..
Reagovat
tommr
zajímavý destinace. Já osobně bych preferoval Rusko, protože by se to hrálo v pro nás aspon trochu přijatelnou dobu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych to bral, Maruška by hrála doma. :) Co vím, tak Kazaň je hezké a moderní město. Říkal to hokejista Čajánek, když tam hrál... Nebránil bych se ani tomu Singapuru a Číně, ale jenom za předpokladu, že by to bylo v hale. V Číně by mohli být skvělí fanoušci... Snad jenom to Mexiko se mi moc nelíbí, je tam velká kriminalita.
Reagovat
dadaft
rozhodně je jeho výhoda v tom, že potřebuješ jen jeden kurt (= dobrou velkou halu, vzhledem k počasí v Evropě).
Reagovat
tommr
na webu WTA píšou, že zájem projevilo 43 měst. Zajímalo by mě jestli mezi nima byla i Praha ... :)
Reagovat
Roger_Federer
O tom určite neuvažoval..100 mil nakladu o proti nejasne navratnosti,Pokud by setam nahodou nedostala Kvitova,kolik lidi mysliš v Česke Republice sledu tenis tak,že by si koupilo listek? ..Tenisovy turnaj neni hokej nebo basket, jeden,dva zapasy, vyprodana hala...konec.
Reagovat
dadaft
bylo to v Arábii, teď na pomezí Asie a Evropy...
- možná to budou chtít posunout někam jinam do světa.
a v dalším cyklu po pořadatelství půjdou Němci, to se vsadím. )) v té době by mohla kulminovat výkonnost spousty jejich dobrých hráček.
Reagovat
dadaft
43?
slušné číslo.
Reagovat
tommr
fakt nekecám (The four Candidate Cities were selected following an initial phase that saw 43 interested parties expressing interest in hosting the WTA Championships) ... :)
Zajímavý taky je, že od příštího roku bude hrát TM i mezi ženami osm deblovejch párů. To je myslím krok správným směrem ... :)
Reagovat
dadaft
neřekl bych, že to bude až tak nejistá akce - tolik zájemců o pořádání tomu nenasvědčuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě. A navíc je zajištěné kvalitní obsazení.
Reagovat
tommr
v prvním setu byly Rusky lepší o parník, ve druhým se to trochu vyrovnalo, ale Rusky přesto vyhrály zaslouženě ...
Celkově se ale dá říct, že H+H měly fantastickou sezonu a finále TM je velikej úspěch. Ted by to chtělo ještě završit výhrou ve finále FC ... :)
Reagovat
Basa
Pravda, pravda..byly lepší ve všem a po zásluze vyhrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda,jsem smutná.Přála jsem jim,aby vyhrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Holky v druhém setu dorovnaly hru, ba si myslím, že byly mírně lepší, ale bohužel to nestačilo.
Reagovat
tommr
Rusky byly jasně lepší a naše až na ten jeden brejkbol v poslední hře vůbec k ničemu nepustily. Už se nedivím, že letos jako jediný dokázaly porazit i Williamsky ...
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním setu určitě, v druhém už holky hru srovnaly, ale nestačilo to.
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním setu určitě, v druhém už holky hru srovnaly, ale nestačilo to.
Reagovat
smazaný uživatel
nabídne souboj dvou hráček, které na turnaji neztratily ani zápas. Zatímco Serena se ale trochu trápila (hlavně na podání) a nepřivezla si do Istanbulu top formu, Máša naopak přijela ve velmi dobré formě a prezentovala se na turnaji kvalitními výkony. Dařilo se jí na podání, což může být pro ni dnes velkou zbraní a výhodou.
Rozhodně neočekávám lehký průběh, nebo že by ji snad Serene vypráskala jako na OH, jak jsem tu někde četl.
Myslím si, že to může být velmi vyrovnané utkání a nebo také dvousetové vítězství pro Mášu.

Stejně jako jsem psal při zápase s Vikou, i tady mám pocit, že má Máša ideální šanci Serenu zaskočit a porazit.

A proč si to myslím?
Samozřejmě, že čím delší bude ta série neporaženosti Sereny, tím se zvyšuje pravděpodobnost, že se to jednou prolomí.
Dále už jen spíše takové symbolické postřehy.
Sam prohrála s Mášou devětkrát v řadě a právě na desátý pokus se jí podařilo zvítězit, a to právě loni na TM. Máša je v té samé pozici - už devětkrát v řadě prohrála.
Stále věřím, že Serena vyhraje čtyři GS za sebou jako v letech 02/03. V roce 2002 byla ve finále TM, ale prohrála tenkrát s Kim.
Dále mě k mým úvahám vede fakt, že Serena vždy vyhrála TM v lichém roce, naopak finálové účasti v letech sudých ve vítězství nepřetavila.

Serena už může být trochu ukolébaná neustálými výhrami nad Mášou a ta jí může v začátku zápasu zaskočit a znervóznělá Serena už by to nemusela dohnat.

Tak takhle nějak to vidím. Ale i přesto věřím Sereně, že mé vize a znamení smete pod koberec a zvítězí. A já pak budu moci prohlásit, že jsem naprostý trotl, co tu píše o nějakých znameních.:DD

Jinak opravdu doufám a věřím, že nám holky předvedou napínavou a dramatickou bitvu, třeba i třísetovou a zápas hodný finále TM.:-))

A závěrem: Sereno, jeď, nastartuj korvetu ještě k jednomu vítězství v tomto roce!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No ale nebylo by hezké, kdyby zítra přijela do Prahy čerstvá vítězka Turnaje mistryň? :)
Reagovat
Bob
Ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ona stejně nepřijede... Masha totiž přiletí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Bobem, hezké by mi to moc nepřišlo.
Ale souhlasilo by mi to s tou pohádkou, co jsem napsal o Maruš a Vás dvouch.:-))

Ale fakt doufám, že Serena jako bojovnice nic takového nedovolí a bude se bít jako lev. Musí jí ale jít podání. Tříseťák by ale z toho být mohl. Serena letos mimo OH, vždy ve finále důležitého turnaje, ve druhém setu povolila, pak znervózněla a byl tříseťák....No, uvidíme.

Bobe, doufám, že budeš fandit se mnou?:-)
Reagovat
Bob
To si piš, budu v přímém spojení a budu fandit jak nejvíce to jde! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu také v přímém spojení, a doufám, že to vyjde i na ten desátý pokus!:)

PS.: To by měl monty moc radosti najednou, dneska vítězství a zítra Maruš naživo přímo v Praze.:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi ale nepřející! :D Ale ne, já už teď mám velkou radost. Buď bude zítra v Praze hrát vítězka nebo finalistka TM, obojí je hezké. :) Už jsem docela nervózní... Ani ne tak z toho dnešního zápasu, jako ze zítřejšího dne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, já a nepřející?:DD Vždyť já ti ten zítřek moc přeju! Možná, že se tam taky stavim.
A jak se znám, tak bych se postavil i do fronty k Manče a vytrpěl její přítomnost, aby se ti ta pravděpodobnost získání
podpisu zvýšila.:-))

Ale teď konec bratříčkování, rytíři! Nalešti zboj, naraž přilbici a zasedni k utkání. Já budu tlačit pěsti na druhé straně.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
No zítřek jo, ale dnešek... :D Ale ne, já vím, že nejsi nepřející. :)

Gratulace Sereně! Víc už jsem napsal v příslušném článku... :)
Reagovat
tommr
H+H v prvním setu málem schytaly kanára. Pokud chtěj uspět tak musí výrazně přidat ...
Reagovat
gigin
kuwa ty jsi bystrý!!!! ;))
Reagovat
tommr
nes.er mě ... :)
Reagovat
kohlik
Zatím to je dneska hrůza a k tomu ještě snad žádnej úspěšnej volej.
Reagovat
dadaft
trochu se to zlepšuje.
ale rusky jsou mašiny. skvělý servis i return...
Reagovat
tommr
kdyby si včas vzala challenge tak to mohlo bejt 1:1 místo 0:2 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vzaly si ho hned po odehrání, tady je podle mě rozhodčí poškodila
Reagovat
Bob
podle mě jim to mohla uznat.
Reagovat
tommr
bohužel si ho vzala Hlaváčková až poté co Hradecká míček nesmyslně odehrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč nesmyslně, to je běžná věc, že tenista jeden úder ještě instinktivně odehraje a až pak zastavuje hra. Většina rozhodčích s tím počítá, akorát tahle zjevně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to nechápu,to je shoda a pak hned game?Na výhody se nehraje?To jsem ještě neviděla.nové pravidlo?
Reagovat
tommr
kdyby Hradecká zvedla ruku hned po tom plácnutí do balonu tak bych to bral. Ale ona tam zůstala stát jako dřevo a jen koukala kam míček letí. Jednoznačně to byla hlavně její chyba ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatujete, co jsem tady psal po zápase Masha - Sara? V něm Cicak provedla Mashe úplně to samé... Přitom někteří rozhodčí klidně počkají, než si hráčka zkontroluje místo dopadu míčku a pak se rozhodne pro jestřábí oko. Měli by se ti rozhodčí sjednotit...
Reagovat
gigin
Taky jsem na to včera čuměl jak puk. Jako ten systém znám, ale nevěděl jsem, že se to tak hraje. Prej už několik let. A taky jsem čistil Basu do vzkazů, že neumí počítat :DDD
Reagovat
dadaft
souhlas. každý rozhodčí to dělá jinak. že se hráčka deset sekund promenáduje, než si usmyslí vzít "oko", je běžně k vidění...
na druhou stranu to možná Andrea měla nechat být. příjde mi, že se dost rozhodila.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha,dík,já to vidím poprvé.Je vidět,jak je čtyřhra ceněná.Jak holky říkaly v nějakém článku tady:moc dlouho nám na tom kurtu nezaclánějte,vy deblistky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevypadá nadějně,ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu ruku hned po plácnutí zvedla Andrea. Ale jestli ti dělá dobře kopat do vlastních řad..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tos byl ty, koho zdravil v přímém přenosu? :-D
Reagovat
gigin
:DDD Je to možné. Ale jak mi říkal, nebyl jsem zdaleka jediný, kdo ho čistil :)))
Reagovat
Basa
Dneska zase - posílaj mě do ZŠ, jsem úplnej kretén, co neumí počítat a nezná pravidla!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Z toho si nic nedělej, většina lidí debla sleduje akorát na GS a OH, eventuálně občas singla, a tam je svět ještě v pořádku, tak jsou z toho poněkud zmatení. Jako já. :-)
Reagovat
tommr
na vině jsou hlavně ATP a WTA, který debly téměř bojkotujou a nepouštějí je skoro vůbec do televize. Pak se nemůžeš divit, že jsou lidi těma pravidlama zmatený když vidí debla jednou do roka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem až dnes zhlédl druhé semifinále a byl to pěkný tenis. V druhém setu se ale už projevila únava Viky a patrně i nějaké zdravotní trable.
Máša postoupila naprosto zaslouženě po výborném výkonu. Jsem rád, že vyhrála právě ona, protože jsem měl obavy, aby postupně nezačínala mít z Viky nějaký blok. Toto její vítězství udrží rivalitu mezi nimi a tím to bude i atraktivnější pro diváky.:)
Reagovat
tommr
předpokládám, že v Istanbulu taky přešli na zimní čas a finále debla tudíž začne ve 13:30 našeho času? Nebo je to jinak? :)
Reagovat
Basa
Jj, 13.30 Eurosport 2 případně:)
Reagovat
PetaM
Jo jo H+H začínají ve 13:30 :) :D
Reagovat
tommr
díky za upřesnění. Je bezva, že občas vysílate debla aspon z těch větších akcí ... :)
Reagovat
Basa
To je až letos, nevím, co se stalo:)))Ale je to fajnes.
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapovová-Azarenková včerejší semifinále špičkový ženský tenis hodný skutečných světových hráček č. 1 a č. 2.
Reagovat
dadaft
druhý set už byl slabší, ale určitě to stálo za vidění. ))
u mě zatím z turnaje mistryň jednoznačně vede zápas Sharapova - Radwanská.
Reagovat
smazaný uživatel
I tento zápas byl vynikající - každý trochu v něčem jiném. Konkrétně Radwaňská se velmi dobře brání !pinkačka", ale prakticky silově neútočí. Šarapovová je zde ve vynikající formě, proto se zdá, že Azarenková nejlepší formu nemá. Ale jak říkám je to vlivem hry Šarapovové.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem "nenápadně" konzultoval s doktorkou problém bronchitidy. Virová b., což má zřejmě Petra, je prý o něco slabší. Za týden by měl být člověk uzdraven. Za další cca týden až dva v předchozí kondici.
Když jí vysvětlil problém s Petrou, tak zrovna něco pila a vyprskla. Že to bude tedy pěkně marná.
Reagovat
smazaný uživatel
Bronchitida je totéž jako zánět průdušek?
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovím si sám, než se mi vysmějete. Je.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,nechtělo se mi psát 2 slova :)
cs.wikipedia.org/wiki/Bronchitida

Ještě mi potvrdila, že u astmatici ji mají častěji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď můžem třeba spekulovat, že Petra žádnou bronchitidu nemá a sesypala se psychicky.
Jestli ji chtějí hnát v pondělí na kurt. Ta doba uzdravování je totiž skoro vždy stejná. Ne že lehký zánět přejde za 3 dny.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš si, že si tohle WTA nepohlídá? Že nechá hráčky se odhlásit, protože se jim zrovna nechce hrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že se něco změnilo od roku 2010? Vika a její skreče.

A WTA bude určitě radši mít hry schopnou Stosur než totálně rozhozenou Petru.

Tím neříkám, že si jsem jistý, že to tak je. Ale určitou pravděpodobnost tam vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že Petra neskrečovala.

Btw. WTA bude mít radši obhájkyni a držitelku dvou titulů z roku 2012 než hráčku, která už přes rok žádný turnaj nevyhrála. A jak moc je Stosur hry schopná nám velice názorně předvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli bude Petra v pondělí hrát:

1. Petra bude v pohodě, protože dostala nějaké nové prášky na bronchitidu - kdo dostane Nobelovku?
2. Petra bude hrát ještě nemocná - Petřin tým je totálně na hlavu
3. Petra bude v pohodě, protože nebyla nemocná

Napiš mi Queshi jinou logickou alternativu než ty 3, a budu hrozně rád.

Pořád lepší Stosur než možný psychický kolaps hned v dalším zápase a potom čekat ještě na další zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jako skreče nehlídají? Jakože fixlnuté zápasy WTA nezajímají. Pro mě je to téměř to samé. Naopak WTA deklaruje, že proti těmhle skrečím tvrdě půjde. Zatímco skreč u Petry ovlivnila téměř prd.
Reagovat
smazaný uživatel
4. podrobnější vyšetření doma ukázalo, že nejde o bronchitidu, ale "jen" o nějaké nachlazení.

K bodu 1: špičkoví sportovci mají obecně lepší péči než běžný člověk

Po té mizérii, co tu Sam předvedla zní v tomto směru tvoje teorie dost směšně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si WTA nastavila pravidla, taková je má. TM je svým herním stylem poněkud odlišný od ostatních turnajů, ale nepochybně hlídají všechno.
A tvrzení, že odstoupení Petry turnaj neovlivnilo je taky velice komické.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mého je nejpravděpodobnější bod 2. Petra má tým na úrovni amatérů a zlatokopů.
Bronchitidu zřejmě má, potvrdila to i vyšetření. Něco jako "bronchitida pryč za 3 dny" NEEXISTUJE.
Pokud má nachlazení. To také ustoupí po 7-10 dnech. Pročti si http://cs.wikipedia.org/wiki/Nachlazen%C3%AD . Je tam "na nachlazení neexistuje lék".

Alternativu o psychickém kolapsu jsem vypsat musel, protože ta možnost existuje. To jak je pravděpodobná ukáže pondělí. Jestli bude Petra fyzicky naprosto ok, tak se její pravděpodobnost zvyšuje.

+ nejlepší lék na bronchitidu je klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak s tím mám bohaté zkušenosti, tak jednou do roka mě to taky chytne, jako astmatika častěji, než bych chtěl. Záleží, v jakém stavu to má, jako hrát by asi neměla no. Vyloženě marný jsem po týdnu nebyl, ale že bych zvládal nějaký výkon, to asi ne. Ona je zase ael trénovaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sis zkrátka vzal do hlavy, že ta nemoc je jenom údajná, že si ji vymysleli, aby mohla odstoupit z TM a hrát místo toho exhibici. Že to celé je v přímém rozporu s tvou teorií o "zlém kapitalistovi Černoškovi, co vykořisťuje nebohou dělnickou třídu Petru Kvitovou" tě ale vůbec netrápí, zdá se. Psychický kolaps mi ve spojitosti s Petrou zní dost směšně, asi proto, že jsem viděl hodně jejích zápasů a vím, že ona není ten typ, co by z boje utíkal se staženou zadnicí. A přečti si ve vedlejší diskuzi rozhovor s jejím psychologem.
Btw. ty jsi Petřin ošetřující lékař, že víš, co přesně jí je, že víš, co se potvrdilo nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to v pondělí zahraje v pohodě, je to přece jen exhibice. Ale ztratí cenný čas k doléčení. A i kdyby pořád ležela, tak 100% v sobotu nebude. A myslím, že všichni víme, že na té top úrovni hraje každé procento dolů velkou roli.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi jenom přeletíš co píšu a vidíš hned rudě. Znovu si přečti alespoň můj názor ze 22:57.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho četl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak PROČ píšeš "Ty sis zkrátka vzal do hlavy, že ta nemoc je jenom údajná, že si ji vymysleli"? Jako alternativa byť sebemenší, podle tebe sebesměšnější.
Já napsal "Bronchitidu zřejmě má, potvrdila to i vyšetření."

ještě jednou
Bronchitidu zřejmě má, potvrdila to i vyšetření.
Reagovat
smazaný uživatel
A já se tě ptal, odkud víš, co se potvrdilo nebo ne. Proč neodpovíš?
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním odstavci - http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-bude-do-soboty-odpocivat-pak-se-uvidi-11081/

Ale já to vzdávám, protože ty si pořád jedeš tu svou.
Vypíšu varianty, co mě napadají. Dál napíšu, že je zřejmě nemocná, že tomuhle věřím.
Ty přesto tvrdíš, že jsem si vzal do hlavy, že se psychicky složila. A v tom samém příspěku :-o, že jsem asi její lékař,když vím že je nemocná.
Reagovat
smazaný uživatel
Však ty taky opakuješ pořád to samé, takže si nemáme co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Odpíchněme se.
Souhlasíš s tím článkem z odkazu, že je zřejmě nemocná?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Stejně tak s tím, že má asi bronchitidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Takže rozumíš, že nejsem její lékař, ale jenom jsem přečetl článek.

Dále jsem napsal, že je zřejmě nemocná v 22:57. A i kdybych to nepsal, tak si nejsem vědom, že bych někde favorizoval variantu psychických problémů.
Tys přesto asi někde viděl, že si spíš myslím že psychicky zkolabovala. Mohl bys mi dát čas takového příspěvku?
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. Vyhráls, nikde jsi to takhle nenapsal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhrál. Vyhráli jsme oba. Domluvili jsme se. O nic jiného mi nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek nám nastavil zrcadlo západní společnosti. Dolary šéfe, dolary.
Reagovat
tommr
já Černoška považuju už hodně dlouho jako největší brzdu v dalším rozvoji Petry Kvitový a byl jsem za to od FFK často až nenávistně kritizovanej. Pokud jí v tomhle stavu donutí nastoupit k tý nesmyslný exhibici tak se snad otevřou oči i těm největším zaslepencům ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nenapadlo tě takhle náhodou, že Petra chce hrát sama? Že jí Černošek do ničeho nenutí? A že ani není jediný logický důvod, proč by to měl dělat, protože ví, že lidi přijdou hlavně na Šarapovovou a ta dorazí a že je vcelku jedno, jestli s ní bude hrát Petra nebo třeba Lucka Šafářová?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Máše by určitě vyhovoval jiný den lépe. Třeba úterý nebo středa. Ale ten termín asi zvolili tak brzy kvůli FC, aby se pak mohla Petra v klidu na něho připravovat.
Ale i před tou Petřinou nemocí mi to přišlo riskantní, protože i při exhibici se může zranit, nachladit nebo co já vím. Není to úplně to samé jako trénink, kde se může vše operativně přizpůsobit.

A jestli bude Petra hrát tu exhibici před FC i teď, co nemohla hrát TM kvůli zánětu průdušek, tak to bude ujeté a na hlavu úplně. A navíc dost podezřelé.
Já bych spíše očekával, že budou do poslední chvíle zvažovat tu účast na FC, i když by to bylo pro tým nepříjemné. Ale zdraví je přednější. Osobně doufám, že Petra hrát exhibici nebude a nepotvrdí se tím ty spekulace, které se kvůli tomu tvoří.
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby Máša tak moc chtěla úterý nebo středu, nepochybuju, že by si to vyjednala.
Zranit se může kdekoliv a kdykoliv. Jasně, exhibice není trénink. Ale není to ani ostrý zápas, což obě jistě dobře ví, takže se dá čekat, že do toho nepůjdou zbytečně bezhlavě, protože není v zájmu žádné z nich se na nějaké takové akci zranit.

Jestli bude exhibici hrát nebo ne, toť otázka. Ale tvrdit, že je to podezřelé, když nikdo z nás nezná přesnou diagnózu ani průběh nemoci mi přijde dost odvážné. A že by si ona i Černošek přišli na víc peněz na TM, to je doufám jasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt je to jen exhibice, Petra přece nebude hrát naplno..spíš si myslím, že jde Černoškovi i o prestiž, co jsem ho měla možnost slyšet v tv, tak se mi zdá dost cílevědomý, až jako zatatý pro tu konkrétní věc, prostě přivezu sem Andrého se Steffi, a taky ano.
Petra asi nemá moc na výběr, když se bude cítit dobře, tak hrát bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Já přece netvrdím, že exhibice bude ostrý zápas. Ale hrát exhibici před FC mi nepřijde prostě jako nejšťastnější nápad. Sehrát ji třeba den po, by mi přišlo logičtější.

A myslím, že avizovali ve středu zánět průdušek. A v pondělí už by byla tak fit, že by mohla běhat po kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě nemyslím, že bude hrát naplno. Ale jak píšeš, pan Černošek se zdá jako velmi cílevědomý a zarputilý člověk. A proto bych se nedivil, kdyby Petra v zájmu prestiže exhibice a pěnez hrála.....
Reagovat
smazaný uživatel
On ji určitě nikdo nenutí, ale znáš to..Petra asi cítí tlak, je to dlouho domluvený, je pronajmutá hala, prodaný vstupenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja a úplně jsem zapomněl na to její astma. Nejsem lékař, nevím, jestli je u astmatika průbeh nemoci třeba horší, to možná ne. Ale myslím si, že k tomu, aby se jí to vrátilo, může být i díky astmatu třeba náchylnější. Takže jsem opravdu spíše čekal, že do poslední chvíle budou zvažovat FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, souhlasím s tebou, také si to právě tak nějak myslím. Na Petru určitě nikdy přímo netlačí, že by říkal "musíš", ale určitý tlak tam vytvořený být může.

Ten příspěvek o tom astmatu nebyl na tebe, psali jsme to skoro ve stejný čas, akorát jsi mě o minutu předběhla.:-)
Reagovat
Jan
Taky mohli exhibici naplánovat až po FC. Nevím, proč to neudělali.
Reagovat
tommr
v týdnu po finále FC by sem Sharapovovou asi nedostali. Pokud jsem to dobře pochopil tak Sharapovová na tu exhibici kývla protože jí může odehrát na zpáteční cestě domů z Istanbulu. Jen kvůli samotný exhibici by sem asi z Floridy (nebo kde to bydlí) neletěla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra koukejte na ČT Sport od 17:35, bude tam pořad: Petra a Masha před exibicí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, taky jsem na to koukal v programu... Na stránkách ČT je u toho napsáno "Exkluzivní návštěva Petry Kvitové a Marie Šarapovové na Turnaji mistryň v Istanbulu", to zní zajímavě. :) No jo, ale je taky dost možné, že v 17:35 ještě bude probíhat finále TM mezi Mashou a Serenou... To bych se pak podíval až na ivysílání ČT. :)
Reagovat
tommr
ale vítězství Sharapovový je dost překvapivý i když naprosto zasloužený. Doufám, že Sharapovová podobnej výkon zopakuje i ve finále a bude tentokrát Sereně vyrovnanou soupeřkou ... :)
Skvělý výkony Sharapovový na TM jsou i dobrou pozvánkou na pondělní exhibici v Praze - at už tam bude hrát s kýmkoli ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No taky už se na Mashu moc těším. :) Masha se určitě taky těší, ale teď myslí hlavně na ten zítřejší zápas... A pak hurá do Prahy! :)
Reagovat
Karlicka
Myslíš, že se Máša těší taky na Tebe, nebo jsi myslel svou poznámkou, že se těší na exhibici ? Nevím, třeba jste přátelé :-)) ahojky
Reagovat
Basa
Mně to naopak přijde úplně ujetý...hrát finále TM v neděli a další den nějakou hloupou exhibici...naprosto nevhodný termín a jestli nastoupí i Petra, tak to nechápu už vůbec.
Reagovat
petrulinka
Dnes ve zprávách říkali, že Petra prý hrát bude. Tak nevím, aby na FC zase znovu nelehla. Ještě to skvělé počasí tady :-(
Reagovat
Basa
Právě - moc nechápu, že nejsou síly na TM a na zbytečnou exhibici pro aktivního hráče před finále TM ano. Ale to je holt o prioritách:)
Reagovat
tommr
z hlediska Sharapovový to za ujetý nepovažuju - pro ní skončí v neděli sezona a na exhibici nemusí bejt úplně fit ...
Z hlediska Petry to ale považuju za strašnej úlet - nejdřív odstoupí kvůli nemoci z TM a pak ještě pořádně nevyléčená chce hrát úplně zbytečnou exhibici před finále FC? To přece není vůbec normální ...
Reagovat
Basa
U Kvitový máme stejnej názor, u Maši to myslím tak, že do noci bude mít aktivity spojené s TM apod. Kdyby se to hrálo v úterý či středu, nemám s tím problém. Ale jestli bude hrát Petra, budu to považovat za úplnej úlet.
Reagovat
misa
No jo, jenomže vstupenky jsou už prodané, přijede určitě spousta "důležitých" lidí, takže od Petry se očekává, že nastoupí. Já bych ji taky rád viděl ještě odpočívat. Uslyšíme zítra, jestli opravdu bude hrát.
Reagovat
petrulinka
Tak u Mashe mi to taky nepřijde až tak divné, když zítra vlastně zakončí sezonu, ale pokud Petra fakt hrát bude, tak to nechápu. Já sama vím, jaký je problém se zánětem průdušek. Mně to vždycky trvá alespoň 14 dnů než se z toho vyhrabu. Uvidíme, jak to dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, samozřejmě jsem myslel, že se Masha těší na exhibici. Pokud vím, tak Masha na svých stránkách uvedla Prahu jako svoje desáté nejoblíbenější město na světě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, a přesto Masha na tu nabídku okamžitě kývla a byla velmi ochotná a vstřícná, jak řekla sama ředitelka té exhibice. :)

Co se týká Petry, tak doufám, že o jejím startu rozhodnou povolaní lidé (doktoři), a že když se nebude cítit, tak ji do toho nebude někdo nutit...
Reagovat
pepin
To není jen ujetý, ale naprosto nenormální. To svědčí o schopnostech lidí, kteří se kolem ní motají a přiživují. Já bych to nebral ani kdyby byla zdravá pár dní před finálem. Je to strašně diletantské a jen to dokazuje, že celá sezona není vedena profesionálně.
Reagovat
Basa
Mám na to naprosto stejnej názor, jen někdy radši veřejně neřikám vše otevřeně. Bys koukal jak jsou lidi sprostí, když řeknu něco proti ČR:) Pokud chtěj exhibici - ok, ale po konci sezóny a ne před finále FC a ted se samozřejmě všichni kvůli penězům budou snažit donutit Petru hrát. Zase to bude sranda: na jedné straně společensky unavená Máša, na druhý nemocná Petra:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jednak si myslím, že o účasti Petry na exhibici ještě definitivně rozhodnuto není bez ohledu na to, co se říkalo ve zprávách, jednak pokud by byla Petra zdravá, jako rozcvička před Fed Cupem to rozhodně nebyl špatný nápad, jednak to evidentně ani není špatně zvolený termín, když na to Máša ihned kývla a jistě se shodneme na tom, že Máša by nešla do něčeho, co by jí mohlo uškodit. Tak a teď do mě.
Reagovat
misa
Máš už připravený nějaký dárek pro Mášenku? :-) Stačí nějaký nápaditý transparent do hlediště, třeba si tě všimnou kameramani :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem tady psal, přemýšlel jsem o nějakém nápisu "I (srdíčko) Maria", ale asi se obejdu bez toho. To má dneska kdekdo (stačí se podívat v Istanbulu) a není to originální. :D Krom toho mi dochází barva v tiskárně, takže by to srdíčko nebylo červené, ale takové pruhované. :D Ale co bych moc chtěl, to je Mashy podpis. :) Takže se za ní budu rvát jako lev. :D Teď tak přemýšlím, jestli nebudou v O2 areně prodávat takové ty velké tenisáky... Aby se mi Maruška měla na co podepsat. :D
Reagovat
pepin
To není ted do mě, ale má to jeden háček k tomu co jsi napsal. Nikdo nemohl v době domluvy vědět, že Petra takhle vyhoří a kdyby se dostala do finále, které je v neděli, pak v pondělí exibice, a to již kulhá to rozehrání, a pak finále. Podle mě špatně. A v současné situaci již vůbec špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že tam ty velké tenisáky prodávat bodu, ale na DC tam ten malej stál něco přes 300 KČ a ten velkej okolo 600 KČ, což mi přijde docela drahý :-)) Ale mohl by tam bejt nějakej fanshop a tam třeba prodávat triko s Marii :-) To bych si koupil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozehrání nekulhá, povrch v kyslíkárně je jiný než v Istanbulu, navíc trénovala by tak jako tak, takže tohle je vlastně akorát veřejný trénink s exkluzivní sparingpartnerkou.
Jediné, s čím souhlasím, že pokud by Petra v pondělí nebyla zcela fit, měla by se na to vybodnout.
Reagovat
misa
A nebude před nebo po exhibicí nějaká autogramiáda? Pořadatelé to mohli klidně udělat, třeba je to ale nenapadlo. Což je myslím škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme... To triko bych si taky koupil. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by to dobré, ale o ničem takovém nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Uvědomte si, kolik tam bude lidí. To by do začátku FC tu autogramiádu ani nestihli dokončit. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bude hrát Máša v Praze den po finále TM? Podle mého za tím musí být láska. Dostaveníčko v Praze.
Reagovat
Jan
Bylo mě Viky líto. Ale aspoň nehrají finále pořád ty samé.
Reagovat
tommr
a proč ti jí bylo líto? Já si myslím, že toho letos vyhrála dost takže není žádnej důvod jí litovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kerber tady má novou fotku jo? Je to dobře, takhle je víc kk poznání
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Mashe a uznání pro Viku! :) Asi se dneska potvrdilo, že Masha podávala ve skupině jistější výkony než Vika. Ten první set byl vyrovnaný a ve druhém už měla Masha výrazněji navrch i z toho důvodu, že Vika nebyla úplně fit. Ale jinak si myslím, že i tak by postoupila Masha... Některé výměny byly opravdu hezké a celodvorcové, nejenom od základní čáry. Masha dneska skvěle podávala. Vika měla v průběhu celého TM se svým podáním trochu problémy. Většinou měla úspěšnost prvního servisu kolem 50% (dneska 57%). V tomto ohledu na tom byla Masha určitě lépe.

Dneska vám nenapíšu můj obvyklý rozbor, protože na livesportu není průběh zápasu... Takže mi nezbývá, než popřát Mashe hodně štěstí zítra proti Sereně! :) Bude to mimořádně těžký zápas. Serena dneska vyhrála hodně rychle i kvůli tomu, že Aga byla po včerejšku unavená. Na ten zápas jsem se trochu díval a Serena tam měla slabší moment snad jenom v prvním setu, kdy udělala nějaké chyby a Aga vyrovnala z 0:2 na 2:2. Pak už hrála Serena velmi razantně a přesně... Finále bude zápasem dvou dosud neporažených hráček na TM, přičemž Serena neztratila dokonce ani set. Já věřím, že Masha má nějakou šanci. Jestli bude hrát jako dneska a půjde jí podání, tak určitě může sehrát dobrý zápas. Snad Masha chytne začátek a pak by to mohlo jít... Jinak Maruška po finále poletí speciálem, aby to stihla do Prahy. :)

Pro Viku to byl dneska poslední zápas sezony a já to chci využít k tomu, abych jí za celou sezonu poděkoval. Nadělila mi spousta radosti a věřím, že příští sezonu v tom bude pokračovat. Takže Vičko, užij si zasloužený odpočinek a už se na tebe těším v roce 2013. :) Vidím to tak, že budu muset holky utěšit na twitteru. Kromě Viky ještě Lindsey, která dneska v Söldenu měla nepříjemný pád, ale naštěstí se jí nic nestalo... Holky, dávejte na sebe pozor! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka defined grace in defeat in her post-match press conference.

"I'm not going to say I was the freshest today, but I also don't want to make any excuses because that's not really my type," Azarenka said. "I give Maria all the credit today. She played really well and looks in great form. She deserved to win, 100%. Could I have played better? Yes. But it's done. I have no regrets. I finished a loss with a smile for the first time. It didn't feel as bad today.

"I think Agnieszka felt much worse than me today. I saw her before the match and we looked at each other and we laughed really hard. That says it all."

Azarenka has a lot to be proud about this year though - she began as the World No.3 and, since winning her first Grand Slam title at the Australian Open, has been World No.1 all but four weeks. She is also year-end No.1.

"I'm really proud of what I've done the whole year," the Belarusian said. "I started the year with No.3 and I finished with No.1, which in numbers doesn't seem like a huge jump, but we all know in reality it's a pretty big difference.

"I finished the year as a different person - maybe not different, but more mature, a much more mature person. I'm very proud of that too. The whole year was a lot of learning experience, trying new things and taking the whole journey with the good and a few bads - I didn't have many. I cannot complain about this year."

Viko, nezbývá než před tebou smeknout, jak za tvé výkony, tak za tvá slova po celý rok. Málokdo to má v hlavě tak dobře srovnané. :)
Reagovat
Bob
Pěkné. Tak já doufám, že jí Serena vymete z kurtu přinejmenším jako na OH :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to bude mnohem vyrovnanější. :) Určitě si uvědomuju obrovské kvality Sereny, ale Masha na to má. No a když to nevyjde, tak Marušku utěším hned v pondělí... No co si může přát víc? :D
Reagovat
tommr
už se ví něco bližšího s kým bude Masha hrát tu exhibici? :)
Reagovat
smazaný uživatel
O tom se definitivně rozhodne asi až zítra, protože Petra má teď naordinovaný klid... Co vím, tak počítají s Petrou, ale mají připravené i nějaké záložní řešení.
Reagovat
smazaný uživatel
Li a Sara mají stejně bodů? Zajímavé..
Reagovat
tommr
Erraniová a Li Na nejen získaly na TM shodně 370 bodů, ale budou mít téměř stejně bodů i v žebříčku na konci sezony. Šestá Erranivá bude mít jen o 5 bodů víc než sedmá Li Na a o 15 bodů víc než osmá Petra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim co napsat... Hodně jsem se rozmýšlel, jestli mám na ten zápas ubec koukat, naštěstí jsem se rozhodl správně!! Masha byla neuvěřitelná ve všem :-) Ale co převažovalo bylo podání.. Takové čísla u servisu Mashy jsem asi letos ještě neviděl.. Jestli jí takhle zítra pude ten servis znova, má šanci :-)) I velký rozdíl oproti jejich zápasu v Pekingu byl ten, že Vika dělala na její poměry dost UE.. Takhle uvolněnou při mávání divákům jsem neviděl!! Když jsi porazila Viku, tak Serenu dáš taky!! Jen mě sere, že to zítra neuvidim.. :-) Boože já jsem tak šťastný!
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouženě dále, mnoho míčků naprosto perfektních. Zítra ji budu výjimečně fandit, věřím, že na Serenu s takovým výkonem má. I když ten game na 5-1 byl teda dost funny. Vika mě tím odevzdáním ve druhém setu zklamala. Poslendní zápas sezony a ona to tam ke konci jen odchodí, kdyby si aspoň toho fyzio zavolala...
Reagovat
Heather_Fedex
maria si opravdu sahla az na dno. vika delala opravdu netypicke chyby.
ale ta radost pro promeneni matchballu....to bylo dost funny
Reagovat
smazaný uživatel
Jako by si ani neuvědomila, že vyhrála :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě právě Vika nezklamala vůbec. Naopak si vážím toho, že ten zápas dohrála. Mohla to skrečovat a nikdo by nemohl říct ani ň. Mohla si vzít MTO, ale sama věděla, že by si tím asi nepomohla a nechtěla to protahovat... A rozhodně nesouhlasím ani s tím, že ten druhý set odchodila. Ona se prostě snažila rychle zakončovat výměny a buď to vyšlo nebo ne. Ale i v tom dlouhém gemu na konci bojovala, přestože nebyla úplně fit. Já jí absolutně nemám co vyčítat.

Heather: Víš, co je na výhře Mashe nejlepší? Že už o ní nebudeš pochybovat a příště už snad nebudeš psát, že nemůže vyhrát nad Vikou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, na mě působila hodně odevzdaným a prohraným dojmem, říkali to i komentátoři na British Eurosport. Tu přestávku si mohla vzít i kvůli delší pauzy, nevidím nejmenší důvod, proč by ji neměla brát. Komentátoři se taky divili. Mrzí mě prostě, že více nezabojovala, nebo alespoň mi to tak přišlo.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a komentátor na německém Eurosportu zase říkal, že chápe Viky hru "všechno nebo nic", protože není úplně fit... Nesouhlasím s tím, že to Vika odevzdala. Vika prostě nebyla úplně v pořádku a Masha byla lepší, z toho pramenil ten výsledek. Žádné odevzdání tam nebylo.
Reagovat
Heather_Fedex
budeme tady do zitra???
Reagovat
Heather_Fedex
uuufffff
Reagovat
tommr
přitom to bylo naprosto zbytečný - kdyby za stavu 40:30 Masha v jasný pozici z kroku přehodila sít tak by si ušetřila více než patnáctiminutovou dřinu a nervy ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
jenze to je cela masa ;)
Reagovat
dadaft
to je spíš celá Petra, než celá Máša.
Reagovat
tommr
zrovna jsem to chtěl napsat - takovou chybu by člověk čekal spíš od Petry. Pro Mashu to bylo hodně neobvyklý a taky jí to dost rozhodilo ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
ja bych nerekla, ze to pro masu je neobvykle. ona mava pernamentne problem v zapasech s azarenkou, pettrou nebo serenou uhajit servis gem a vznikaji tak z toho maratonske gemy
Reagovat
Malda
I kdyby Aga byla odpočatá, tak by to stejně mělo asi jenom kosmetický vliv na výsledek.
Reagovat
Sonja
Serena a jejích téměř 40 winnerů...na to je fakt radost koukat:-)
Ale samozřejmě ještě hezčí je, když hraje proti někomu, kdo se s ní může měřit...tzn. s Vikou:-)
Reagovat
Chrenda
No s Vikou už to asi nedopadne a myslím, že Máša by Serenu ve finále dát mohla, pokud bude hrát jako dneska s Azarenkovou!!
Reagovat
Sonja
Budu Máše zejtra fandit...ale nevěřím jí proti Sereně ani trošku.
Nicméně dnešní zápas jsem nakonec neviděla (a to jsem se na něj těšila:-/), takže možná má Máša fakt nějakou superformu, o které nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
Ismaning: Tak české SF vyhrála Eva Birnerová a to 2x 6:4.. Ale podle skore měla problém ten zápas dopodávat.. Karolína tam měla několik BP, ten gem trval přes 10 minut, ale nakonec to zvládla.. Přál jsem to Karolíně :-)
Reagovat
tommr
tak to je docela šok. Nic proti Birnerový, ale pokud chtějí Plíščata někdy prorazit do první stovky tak musí hráčky jako je Eva jasně porážet ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
ten kratas co zahrala maruska- naramni
Reagovat
dadaft
tenis jako řemen. ))
Reagovat
Jan
Pro Serenu to bylo snadné sousto i když jsem to zapnul za stavu když Radwaňská srovnala v 1. setu na 2:2 a říkal jsem si, tak jednoznačné to nebude, ale pak už to šlo ráz na ráz. Když včera Radwaňská hrála večer náročný 3 setový zápas 3 a půl hodiny, tak dnes asi neměla moc sil, jinak to snad mohlo vypadat líp.
Reagovat
Paseka
ODSTŘELTE JÍ UŽ NĚKDO, PROSÍM !!! AROGANTNÍ CHLAP V ŽENSKÉ SUKNI.
Reagovat
Stan_Borowitz
Co to blábolíš, blb.ečku?
Reagovat
Paseka
Bohužel mám pravdu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo? A v čem je teda chlap? Vždyť má větší kozy než ty mozek...
Reagovat
smazaný uživatel
ledaže by byl hydrocefalus.
Reagovat
Paseka
Jiste ze to chlap !
Reagovat
Heather_Fedex
agnieszka byla fakt unavena na to, aby kladla odpor. a pro me nepochopitelne se opet snazila do toho tlouct od zakladni cary, jako by se ji zablokovalo technicke mysleni a zdreveneli ruce
verim ze ten nasledujici mac bude delsi a nebude se jednat o debakl
Reagovat
freeteepek
No, v prvním setu to naopak Aga kolikrát technicky překombinovala. Nejdřív pěkný kraťas a potom pokus o další nebo nepovedený lob. A pokud hraje přestřelky se Serenou od základní čáry, tak je opravdu zbytečný hrát jí to přímo na raketu. To jsem nepochopil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist