Poljak si výhru na challengeru nepřipsali ani ve Forli. S Miedlerem prohrál i popáté

7. 12. 2021, 10:43
Aktuality 0
CHALLENGER FORLI 3 - David Poljak letos ani na pátý pokus nevyhrál zápas v hlavní soutěži challengeru. V hale v italském Forli 25letý Čech neudržel vedení proti Rakušanu Lucasi Miedlerovi, kterému podlehl i v pátém vzájemném střetnutí.
Profily hráčů
David Poljak (© cztenis.cz)

David Poljak před třemi týdny v Opavě ukončil dvouleté čekání na 5. titul z turnajů ITF, následně v rodné Ostravě našel přemožitele až po sérii sedmi výher.

Po týdnu volna se pokusil prodat svou formu na challengeru v italském Forli, poprvé v sezoně a potřetí v kariéře ale do druhého kola turnaje této kategorie nepostoupil.

25letý Čech startoval v hlavní soutěži challengeru popáté v sezoně a znovu ztroskotal na prvním soupeři. V italské hale nestačil na rakouského vrstevníka Lucase Miedlera, kterému podlehl 7-5 4-6 3-6 a ani na pátý pokus ho nedokázal porazit.

Poljak se ve Forli představí ještě ve čtyřhře s krajanem Markem Gengelem. Ten do dvouhry zasáhne dnes v souboji proti domácí divoké kartě Matteu Gigantemu, třetí český zástupce v singlu Lukáš Rosol narazí rovněž na italského soka Mattea Violu (h2h 3-0).

Nasazenou jedničkou je Američan Maxime Cressy, který si za posledních pět týdnů zahrál třikrát ve finále a v neděli právě ve Forli slavil první letošní a celkově třetí challengerový titul.

• CHALLENGER FORLI 3 •
Itálie, tv. povrch / hala, 44.820 eur
pondělní výsledky (06. 12. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Miedler (Rak.) - Poljak (ČR) 5-7 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist