Pospisil se Sockem získali první titul z turnaje Masters

22. 3. 2015, 20:22
Aktuality 3
ATP INDIAN WELLS - Vasek Pospisil a Jack Sock získali po loňském triumfu ve Wimbledonu další cennou trofej, když poprvé vyhráli turnaj série Masters 1000 v Indian Wells. Ve finále porazili vítěze letošního Australian Open Italy Simoneho Bolelliho a Fabia Fogniniho.
Vasek Pospisil a Jack Sock

Vasek Pospisil a Jack Sock nepatřili a ani nepatří mezi deblové specialisty. První společný turnaj odehráli loni ve Wimbledonu, kde dokázali po finálové bitvě se světovými jedničkami bratry Bryanovými senzačně triumfovat, následně vyhráli i turnaj v Atlantě a první porážku utrpěli až v 15. zápase, čímž překonali rekord.

Třetí titul zaznamenali na turnaji Masters 1000 v Indian Wells, kde už ve čtvrtfinále znovu porazili dvojčata Boba a Mikea Bryanovi a ve finále zdolali 6-4 6-7 10-7 letošní vítěze Australian Open Simoneho Bolelliho a Fabia Fogniniho.

"Jsem velmi šťastný. Byl to neuvěřitelný týden, v každém zápase jsme hráli dobře, hráli jsme skvělý tenis," řekl čtyřiadvacetiletý syn českých rodičů Pospisil. Je to další milník, je to opravdu něco speciálního. Turnaj Masters 1000 je velká akce a doufáme, že ještě nějaký vyhrajeme," dodal kanadský tenista.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.107.445 dolarů
sobotní výsledky (21. 03. 2015)
• Čtyřhra - finále •
Pospisil/Sock (8-Kan./USA) - Bolelli/Fognini (It.) 6-4 6-7(3) 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Frick
Hezky se to tam v těch expreskách sešlo. Ale já to bez interpunkce psát odmítám, Vašku Pospíšile :o)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
Fandina
mám radost. Super!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist