Premiéra v semifinále grandslamu zhořkla. Strýcová byla proti Sereně bez šance

11. 7. 2019, 15:30
Aktuality 269
WIMBLEDON - Barbora Strýcová si dnes ve 33 letech zahrála poprvé v kariéře v semifinále grandslamu, na trávě ve Wimbledonu ale proti sedminásobné šampionce Sereně Williamsové nepřekvapila. Česká tenistka uhrála pouhé tři gamy a své životní finále nevybojovala. Naopak sedmatřicetiletá Američanka bude moct v sobotu zaútočit na rekordní 24. grandslamový titul, ve finále narazí na Simonu Halepovou.
B. Strýcová a S. Williamsová (© AFP)

Cesta Barbory Strýcové wimbledonskou dvouhrou skončila v semifinále. Česká tenistka dnes v boji o finále nestačila na trávě v All England Clubu na favorizovanou Američanku Serenou Williamsovou a se sedminásobnou vítězkou turnaje prohrála 1-6 2-6.

"Je trochu smůla, že jsem narazila na soupeřku, jako je Serena. Snažila jsem se, jak jen jsem mohla. Ale i kdybych byla stoprocentně fit, neměla bych šanci, protože mě vůbec nepustila do zápasu," řekla Strýcová.

Strýcová má za sebou ve 33 letech svůj nejlepší grandslam. Díky tomu se bývalá světová šestnáctka posune v žebříčku dvouhry na 32. místo. V semifinále je v Londýně i ve čtyřhře společně s Tchajwankou Su-Wei Hsieh a v případě zisku titulu se stane poprvé světovou deblovou jedničkou. Úspěšným vystoupením ve dvouhře si vydělala 588.000 liber (16,7 milionu korun).

Strýcová se dnes proti favorizované Williamsové rvala o každý míček, ale byla na ní znát tíha okamžiku a vůbec se nemohla dostat k útočné hře. Američanka se zpočátku netrefovala do prvního podání, ve výměnách chybovala, ale ve vzduchu visel její atak.

Ten přišel ve čtvrté hře. Strýcová se ocitla po druhém servisu pod tlakem a nepovedeným kraťasem nabídla Američance první brejkbol. Při následném prvním pokusu o servis - volej ještě jeden míč na síti vrátila, ale při druhém přišel prohoz. "To ji strašně nakoplo," přitakala Strýcová, že od té doby se Williamsová rozjela.

V následné hře napálila dvě esa a čistou hrou potvrdila brejk. Strýcová poté podruhé přišla o podání. Za stavu 1-5 při podání americké hvězdy měla nadějný náskok 40-0, nevyužila ale ani jeden brejkbol. Vítězka 23 grandslamových titulů set ukončila třetím esem v utkání.

Druhý set rozehrála Strýcová uvolněněji a několikrát si vysloužila potlesk zaplněného hlediště centrálního dvorce. V páté hře však znovu pomohla Williamsové k brejkbolu. V závěru gamu dala dvojchybu, diváci ji sice povzbuzovali. "Lidi byli skvělí. Zdálo se mi, že mi fandí snad víc než jí a bylo to úžasný," řekla. Při brejkbolu ale po náběhu k síti ve snaze o zkrácení chybovala a servis ztratila.

Sedmatřicetiletá Williamsová byla ve druhém setu pevná na servisu, Strýcová při něm ve druhém dějství získala jen čtyři míče. Zápas skončil za 59 minut. Američanka držela plzeňskou rodačku daleko od sítě, sama měla při nábězích úspěšnost 13 z 16, zatímco Strýcová tentokrát pouze 4 z 11.

statistika zápasu Serena Williamsová - Barbora Strýcová

"Serena hrála extrémně dobře. Podala nejlepší výkon na turnaji. Skvěle podávala. Její údery měly délku, padaly k základní čáře," uvedla Strýcová.

Třetí grandslam sezony tak bude letos poprvé bude bez české finalistky. V lednu hrála finále Australian Open Petra Kvitová, na pařížské antuce Markéta Vondroušová.

Serena zaútočí na 24. grandsalmvý titul proti Halepové
Serena si finále Wimbledonu zopakuje po roce a celkově ho bude hrát už pojedenácté. Rekordmankou je s 12 finálovými starty Martina Navrátilová. Dosud poslední triumf na londýnském pažitu Williamsová vybojovala před třemi lety.

O 8. wimbledonský a 24. grandslamový titul, kterým by vyrovnala rekord Margaret Courtové, si v sobotu zahraje v souboji bývalých světových jedniček se Simonou Halepovou (h2h 9-1). Ta v prvním semifinále porazila 6-1 6-3 Ukrajinku Elinu Svitolinovou a jako první Rumunka bude hrát na londýnském grandslamu o titul.

• WIMBLEDON 2019 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 38,000.000 liber
čtvrteční výsledky (11. 07. 2019)
• Dvouhra žen - semifinále •
S. Williamsová (11-USA) - Strýcová (ČR) 6-1 6-2
Halepová (7-Rum.) - Svitolinová (8-Ukr.) 6-1 6-3
• Smíšená čtyřhra - čtvrtfinále •
Koolhof/Peschkeová (5-Niz./ČR) - Sitak/Siegemundová (N. Zél./Něm.) 6-1 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

269
Přidat komentář
kada.tom
Škoda, že Bára musela narazit na Serenu, každopádně Serena ukázala svoji sílu a zaslouženě je ve finále. Je sice pravda, že jí Riske odstranila z cesty Barty, ale kde je psáno, že by Serena Bartyovou neporazila? Zlepšuje se každým zápasem a moc rád bych viděl Serenu v sobotu juchat s talířem, moc by si ho zasloužila :-)

Halep ale bude proti, včera předvedla taky dobrý výkon a i ona hraje letos ve wimbledonu líp a líp. Bez šance rozhodně nebude, ale bude muset podat vynikající výkon a doufat, že Serena bude nervózní.

Ale komu bude přát moje srdce je jasné .... #gofor24
Reagovat
peggy
Vsichni rikaji o Serene,ze se pohybuje slon,ale pani Strycova to bylo jako parni valec,ona jindy spatne nebeha.V sobotu devadesat procent,slapi,slap se Seganem a krajinou a obcas tenis.
Reagovat
Pedronegro
tak tohle je světová jednička - peqqy šlapi šlap :D
Reagovat
rybicka
:-))
Reagovat
Jan
Natáhla si sval, tak bylo šlapi šlap. Serena svými pumelicemi určovala, kdo bude běhat.
Reagovat
svetova.dvojka
Off topic, ale taky se to týká sportu...

Tvrdší tresty za diskriminaci a rasismus. Jsme průkopníci, tvrdí FIFA.

https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/rasismus-diskriminace-nova-pravidla-fifa.A190711_195911_fot_reprez_par

Jednoznačně správné rozhodnutí, rasismus do slušné společnosti nepatří, natož na sportovní klání.

FIFA asi po 80 letech udělala něco rozumného, no už bylo na čase...
Reagovat
hippos
rasismus je prirozena vec
Reagovat
Kozoroh
Serena je favoritkou, ale nezatracoval bych šance Simony. Letos na AO šel jejich vzájemný mač do tří setů, v dnešní době je však Wimbledon pomalejší než AO a tím jsou šance Simony vyšší. Na relativně rychlém australském hardu dokázala Simona aspoň na část zápasu vnutit Sereně svou hru, na pomalejší londýnské trávě má možnost zkomplikovat zápas Sereně ještě víc.
Pokud Simona bude mít patřičné sebevědomí a bude zatahovat Serenu do dlouhých výměn, může zápas vyhrát. Serena už není tak psychicky silná, jak byla v minulosti.
Reagovat
FulnekUltras
Jediná nevýhoda Simony je její zatím nulová zkušenost s finálem v chrámu. To může být fatální, ale věřím, že tahle poctivá dříčka se tím nenechá rozhodit. Normální lidé všech zemí, spojme se !!!!!
Reagovat
turista
Myslím si totéž. Navíc Halepová může vytěžit z dlouhých výměn. Serena sice bombí, ale od BL není zdaleka tak konzistentní jako Halep nebo kdysi Radvaňska či Wozniacki. Ona dává velké pecky, ale většinou vyprodukuje poměrně dost UE.
Reagovat
Aussie
V sobotu se budu dívat na Tour de France.
Reagovat
svetova.dvojka
To je ale nuda, dívat se na někoho jak jezdí na kole.
To já si na tom kole raději zajezdím...
Reagovat
slacker
na plovarnu pesky, z plovarny na kole
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Aussie
Jde hlavně o tu krajinu, spíš než kola.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak to zase jo, ty závěry jsou krásné.
Ale já se raději budu dívat na Federera s Nadalem...
Reagovat
Jan
Několik hodin jako několik hodin :)
Reagovat
smazaný uživatel
vynimocne +1
Reagovat
FulnekUltras
Spanilá Serenka měla sice hloubku, ale Barče rozhodně chyběla lehkost z předchozích zápasů, která by mastodonta mohla donutit k více chybám. Řešení řady situací (pasivní hra na střed i z lehčích balonů, nevyužité možnosti lobů a kraťasů, resp. chybně zvolené směry a délky úderů při nich) odpovídalo bohužel míře zabobkovanosti Kotyzovy svěřenkyně. Těch zcela zbytečně zahraných balonů Kongovi doslova do ruky bylo prostě moc. Ještě přidám místy docela výmluvné momentky z tiskovky - na samém začátku a ve druhé polovině i pro neznalé angličtiny...

https://www.youtube.com/watch?v=oUig1vv9Rz8
Reagovat
Blondie
Mám ráda Simonu i Serenu. Spíš budu držet pěsti Sereně, přeji jí dorovnání rekordu. Simona snad dá FO :-)

Každopádně se budu těšit a Báře gratuluji ke skvělému výsledku na "stará kolena" :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Halepová a vítězka Wimbledonu ? Vždyť ten tenis vůbec neumí hrát..., jenom nesmyslně běhá ze strany na stranu a vrací míče na druhou stranu kurtu.
Reagovat
FulnekUltras
s vysokým účinkem
Reagovat
smazaný uživatel
zase tie keci,myslis ze ked si hnedy,tak maš blizsie k ciernym?,hochu oni by nas v rasizme mohli vyucovat,nas obcas respektuju,pretoze su bez nas strateny,takych hispancov ale aj vasu komunitu nedrzia za nic,este budes za belochmi so slzou v oku spominat
Reagovat
Blondie
Vždyť píšu, že fandím Sereně a Simona snad dá FO.
Reagovat
smazaný uživatel
nereagoval som na teba,s dvojkou mam urcitu historiu,tak to na prvy pohlad vyzera ako nezmyselny utok
Reagovat
Blondie
A tak :-) oki!
Reagovat
jackiec
tak snad tu praserenu a velematku co neudělá 4 kroky do strany halepka srazí a nebude z ní taky podělaná jak strejcová, pome rumunko celý TP ti drží palce ať toho babochlapa porazíš
Reagovat
horska.kraslice
Celý TP ne.
Reagovat
FulnekUltras
výrazná většina rozhodně
Reagovat
svetova.dvojka
Tak za těch 17 miliónů co si Bára za těch 12 dní v All England Clubu vydělala může mít každého chlapa na kterého si ukáže... :-)
Reagovat
Jon61
To je hrubý výdělek, hráči musí na konci roku vrátit do Anglie na daních 48% z odměny. Ale pořád jí dost peněz zbyde.
Reagovat
Hypertac
Kotyzův polibek smrti pěkně zafungoval. Něco jak před pár dny pan Siniak, že.
Reagovat
peggy
Blahopreji Sereno,byla jsi vyborna.Nevim zda Serena hrala s mickem neb s pani Strycovou ta ani nevedela kde micek je,ta litala jak hadr na kosteti.Serena zahrala jeden z nejlepsich zapasu.
Reagovat
ipoeta
Trochu přeháníte. Serena hrála svůj standard, nic víc, nic méně.
Reagovat
FulnekUltras
a přece jen mírně zabobkovaná Barča jí to nijak neztížila
Reagovat
svetova.dvojka
Opravdu spolu zítra zase budou hrát Federer s Nadalem ?
Není to nějaký fake ? Já jsem si myslel, že je rok 2019 a ne 2007.
To tam vážně nejsou žádní noví hráči, co by je porazili...
Reagovat
Fransoas
Bára neměla žádnou šanci,neboť ji ikona k ničemu nepustila.Některé kraťasy Báry by byly na hraně.Proti Sereně by musela hráčka mít hodně podobný - razantní servis a současně return.Jěště jeden moment bych našel a to - být u míčku včas.Jakým způsobem vracela Báry servis je neskutečný.Bára bohužel neměla tak dobrý fyzický fond jako v předchozích zápasech.

V každém případě je to pro Báru největší úspěch v kariéře dvouhry.Moc bych jí přál,aby si to vynahradila ve čtyřhře.
Reagovat
turista
Bohužel neměla k dispozici dělové první podání Karolíny Plíškové což asi rozhodlo.
Reagovat
horska.kraslice
Řvoucí myš splnila úkol vyřadit haluzářku, teď je na šampiónce, aby porazila myš.
Reagovat
annah
:-)))))))))))))))
Reagovat
Mayo
Očakávam velkolepe finále.
Reagovat
janek_da
neuvidim ani micek. poreferujes
Reagovat
Mayo
Ja som zatiaľ z turnaja videl veľmi malo ale zajtrajšie finále si rad pozriem.
Reagovat
brixner
No, co nebo kdo to, koourva je???
Mě jebne a bude po mně...
Reagovat
Mayo
A co nato sousedka? (:
Reagovat
bIbec
Nevím, nějak mi Simona jako Wimbl šampionka neštrachuje. Navíc by vytěsnila Petru z top 10 nej hráček nového milénia. Tak držím palce Sereno.
Reagovat
FulnekUltras
Jen ať Simonka hezky vrátí ženský tenis do poctivých kolejí.
Reagovat
Jan
Četl jsem Serenka :)
Reagovat
FulnekUltras
Sličná Serenka snad už konečně narazí - na soupeřku, která si bude dostatečně věřit. Jak je ta krakatice ještě i teď zahnízděná většině tenistek v hlavě - nakonec i takové Barče, která by z toho ve svých letech už mohla mít trochu rozum ;-) - je už doslova alarmující.
Reagovat
D@nny
Nebrec!
Reagovat
FulnekUltras
Na fňukání teď máme milionový chlívek.
Reagovat
pockerface
Serena je profík, vůbec Báru nepodcenila. Navíc všude slyšela a ona jí i zná, že je Bára nevyzpytatelná, chytrá, šikovná hráčka. Připravila se na ní super, soustředěná jako blázen. I ten její projev byl umírněnej. Prostě Serena ve svém modu, ta se nenechá zastavit.Doufám,že v sobotu Simonu přejede.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
horska.kraslice
Souhlas.
Reagovat
FulnekUltras
Profesionální hybrid. Paralympiády už dávno existují - a kromě ušácké hrabivosti nevidím žádnou překážku, aby se nemohly pořádat samostatné sportovní soutěže i pro genderově hraniční kreatury.
Reagovat
Patik
Ale ten Center court mi príde v lepšom stave pred semi ako minulý rok..snažia sa ho šetriť popracovali aj na kvalite povrchu..škoda len tej rýchlosti.
Reagovat
svetova.dvojka
Strýcová a ve finále Wimbledonu, no to by byla hanba tenisu, vulgární žena, která před 22 hodinou řekne do kamery , že jí mr.dá v hlavě.
Zaplať pán Bůh za černou mambu, která jí to pěkně natřela...
Reagovat
Stan_Borowitz
Náhodou - je emotivní, v posteli s ní musí být velkolepá zábava...
Reagovat
svetova.dvojka
Ještě že chodí s mladým Krausem toho jako člověka respektuji a líbí se mi i jeho názory.
Reagovat
Andrew89
uz davno nechodi...
Reagovat
FulnekUltras
to ses teda těžce zasekl ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to hodnej kluk, všecko, ale Báře nemohl v letech, kdy je žena nejžádoucnější, stačit, takže už dávno nechodí...
Reagovat
brixner
Jojo, dal bych jí tablet, vajgla hodil pod postel, votočil bych se na bok, nenápadně vypustil pod dekou tichýho lososa a dělal, že spim. Todle by fakt mohla bejt prdel, né? :-))
Reagovat
LukasH
Ono to bylo trochu podobný jako tenkrát to QF s Petrou. Bára proti ranařce ve formě moc uspět nemůže. Ten zápas s Kontou byl trochu zavádějící v tom, že Kontě to stačilo vracet slajzem. Ta buď zkazila nebo vrátila mírně a Bára si dělala, co chtěla. Dneska jí Serena nedala k ničemu prostor a přesně jak to komentovala Andrea, pak udělá i jednoduchou chybu.
Obecně se mi komentáře Kláry, Andrey a spol. moc líbí. Jako profesionálky objasňují situace a je strašně znát ten rozdíl oproti ostatním komentátorům...
Reagovat
turista
Klára a Andrea holt ty herní situace znají z vlastní praxe což se nedá ničím nahradit.
Reagovat
paddy
přesně, čím víc toho bude, tím lépe
Reagovat
annah
Jo, jo, taky se mi jejich zasvěcené komentáře moc líbily.
Reagovat
Vlk-v-trave
Baruška se snažila, ale vidím pár věcí, které se mě zdají, že se neustále dost stereotypně opakují...

* U Sereny se podceňuje krokování - cit pro míč, aspoň podle mně...hlavně na trávě...vůbec nevidím jako zajímavý nápad ji rozběhat, když nemám na to dobrou délku úderu. Otázka, kdo jí má variabilní a dobrou.

* Dost se všichni soustřeďují na sílu Sereny, ale ty déky úderů jsou podle mně často jak od Borga...velmi dobrý cit pro míč...ono to v té velké osobě je někdy upozaděné...

* To, co je podle mně asi tím lepším nápadem, než ty šílené rozbíhačky, na které ty hráčky musejí mít...hrát ji všechno na tělo, ona nám potom vlaje, jde do divných gymnastických kreací, s tím má často větší problémy, než něco doběhnout, tam dokáže doběhnout ne jednu soupeřku, a hlavně na trávě.

Ale možná jen pindy vlka..nevím...

* Baruška, ale ani moc neměla prostoru, a těžko se jí vůbec něco hrálo...opravdu jsem jí to moc přál, jedno, jestli je něco možné nebo né...

Moc mě potěšila, jestli jde o turnaj, rozhodně její zápasy patřily k pěknému travařskému zážitku, jestli se to tak dá napsat...

Tenhle Wimbledon je takové MEMENTO pro ty škarohlídy vůči ATP...až mě je to někdy líto těch keců jak z jedné strany, tak druhé...plno dobrých zápasů jak ve WTA tak ATP, tyhle soutěže si nemají nic vyčítat...myslím, že nimi otřásají podobné problémy, jedním z nich nějaká generační díra...

No...
Nikdy jsem si ani nedokázal představit, že příjde ta chvíle, že budu tlačit ve finále Serenu jako o život...jaká to pěkná ironie vlčího osudu:D)

A je to tady...
...ale jak to ta Levá Pravá vyhraje, tak ten piškot jí nabídnu, to zas jo...nejsem zvíře...
Reagovat
LukasH
Ono to "Serenu rozběhat" frčelo vždycky. Až na to, že ona byla vždycky schopná to zakončit.
Platila na nií perfektní hra Angeliky, která ze zdánlivě ztracených míčů a těžce defenzivních pozic čarovala winnery.
Reagovat
turista
Jak jsem koukal na ty zápasy tak jsem si všiml, že Karolína Muchová hraje tak pestrý tenis a přitom dostatečně razantní, že ta by rozběhat Serenu asi dokázala. Musí ale na to asi ještě dozrát.
Reagovat
rybicka
... a než dozraje, Serena bude přezrálá a sklizená :-).
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jistě, to píšu, že musí na to mít...pak je to otevřená "partie".
U toho finále s Andělkou, tak tam sehrálo svou roli, že ještě kojila...tak co jsem poslouchal některé komentáře během Wimbledonu, dost ji hodnotili vysoko, a že hraje mnohem lépe, než minulý rok. Kdy byla ještě dost mimo...

Wimbledon ve WTA, to je vlastně vláda sester W. Za poslední dekádu Sereny určitě, vem si, že z toho pár krát nebyla...nebo minulý rok kojila.

Nejvíc si cením jestli jde o trávu hráčky Bartoli, super, že ten Wimbledon má...potom Lisické a Cornet...té Lisické a Cornet bych dokonce udělil speciální talíř...a pozýval je do toho England Clubu každý rok...dokázaly to, co se mnohým na trávě s ní prostě nepodařilo, a těžko říct jestli by se podařilo...beru to jako tenisový Mont Everest... u Nadala se to často uvádí v souvislosti s RG. Je mi divné, že u těch žen to je tak upozaděné...neb to vidím dost podobně.

Muchová se mi hodně líbí...doufal jsem, že se s trávou skamarádí, což je doře, že se tak stalo. Hodně osvěžující hráčka, jestli jde o WTA...ale nevím, jestli to vše zvládne...doufám, že jo...ale nějak se tím asi netrápím:) Mně stačí, že ji mohu sledovat, tak hlavně, ať je zdravá, a baví ji to tak dál a dál pěkně košatí...:)
Reagovat
janek_da
hele, jak jsem se dival na ten zapas, taky jsem si rikal "Sakra, nez to davat na dva kroky od ni, tak to radsi pod nohy".

Na Marion jsem si dneska vzpomnel. Titul a konec. Takhle jsem si predstavoval i Barunku. No skoda. Neni zas tak extremni, jak jsme si mysleli.
Reagovat
sojka1
:-)

jo, vytahuje ty balonky z bricha strasne smesne, ale aby to opravdu psalo, ten balon na telo by ji musel jit prudce pod nohy, Vlcku, Baruna na to nema fyzicky fond, aby neco takoveho vypalila od BL ze stredu primocare na druhou stranu, je z toho obloucek a casu dost, stejne tak, pokud hraje z rohu na stred. Serena ma navic takovou silu, ze ona naopak ze stredu klidne bombi uhly.... opravdu tezke toto, navic ta tady uz zminovana vec, ze se Sercou nema hra potrebne tempo, je rozkouskovana, zadne zahrivacky, musis se "predvest" hned na prvni... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:) jo to mně u té Báry, ale i potvrzuješ...do běhu s tím fyzickým fondem, za mně ještě horší varianta.
takže dropovat jak MattekSands proti Radwaňské, se kterou to málem seklo:) No nevím...hodně náročné...se Serenkou...
...mě vychází half na tělo...:)))
Reagovat
Pedronegro
no já bych řekl, že kecy nemaj cenu, protože Bára jí nehrála do těla ani ji nehonila, a poté, co jí nevyšly první pokusy o kraťas a volej, tak se zalekla a už jí jen vytrvale nahrávala na raketu, proto jsem od SW neviděl žádnej úžasnej výkon, jak tady někteří básní, spíš nic moc, jen to, že tommr tady projednou má pravdu a Bára to bohužel na závěr zadrbala ... tak snad vyjde debl :)
Reagovat
FulnekUltras
je to tak - první set jsem neviděl, ale začátek, kdy je potřeba Konga znejistět, Barče zjevně utekl
Reagovat
horska.kraslice
Naopak začátek byl slušný. Serena Baru lehce navnadila. Jenže k pokračování už bohužel nedošlo.
Reagovat
FulnekUltras
njn, ono se s tímhle monstrem nedá úplně povolit vlastně nikdy
Reagovat
Jon61
Spíše než zásluhou Báry to bylo způsobené tím, že Serena byla na začátku zápasu trochu nervozní a dělala chyby. Brzy se uklidnila a za chvíli měla Serena bilanci 10 winnerů a Bára ani jeden.
Reagovat
janek_da
a ze Vinci prohravala set a brejk a jak dostala Serenu
Reagovat
turista
Výsledek je hořký.
Reagovat
jirkaS
Nicol Melicharová je sympatická, ani bych
neřek američanka
Reagovat
svetova.dvojka
Všechny Američanky jsou krásně a sympatické.
Nejsou to Rusky...
Reagovat
jirkaS
no můj americký whitelist je dost omezen
Reagovat
Nola
semi je nadherny vysledok, ale Serena bola dnes nehratelna, mam pocit, ze dalsi titul si uz nenecha ujst, hrala dnes skvele, dokonca zhodila kila navyse a jej telesna konstrukcia mi pripomina tu vitaznu z AO pred porodom, Simona este nikdy Serenu vo finale neporazila, aj ked by som jej priala ten titul, ale pravdepodobne odide ako porazena finalistka
Reagovat
turista
Asi přece jenom Bára měla přílišný respekt ze slavné soupeřky už v šatně protože její dnešní výkon byl tzv. zakřiknutý na to jaká to je bojovnice. No aspoň že ty dva tituly WTA co má už jí nikdo nevezme.
Reagovat
Nola
nemyslim, Bara nemala co stratit, snazila sa, co jej sily stacili, ale Serena je niekde inde, videla som zmiesanu stvorhu v predposlednom zapase, returnovala pansky servis ako stroj, Simona to bude mat nesmierne tazke
Reagovat
Elip13
Nevadí. Na finále jsem zvědavá, za mě bych to rozhodně víc přála Halep. Už jen, kvůli její bilanci ve finále GS.. :))
Reagovat
Nola
Simona nie je travickarka, hracky, ktore dokazali Serenu porazit na trave ... je ich par, su to same travarky.... Angie, Venus a tym vypocet konci, ak teda neratam teenagerku Mashu
Reagovat
paddy
Když se Sharapovovou prohrála Wimbledon, tak prý řekla, že "s tou malou sviní již nikdy neprohraji". Zatím jí to vychází. Od té doby 18-0.
Reagovat
dunphy
A přece s ní o pár měsíců později ještě jednou prohrála. Aspoň si zkontroluj H2H, než tu začneš blbě pindat.
Reagovat
paddy
když počítáš nenastoupení k zápasu, tak jo
stejným způsobem Granollers-Pujol sejmul Nadala na Roland Garros 2016

jen 2 prohrané zápasy Nadala v Paříži jsou jen mediální lži, bylo jich o 50% více :-)
Reagovat
EllNino
Turnaj mistryn 2004 Maria Serenu porazila
Reagovat
paddy
ty jediný máš pravdu, já odečetl poslední zápas a zbytek ignoroval
je vidět, že nejsem jediný, kdo se nachytal :-)
Reagovat
dunphy
Wtf
Reagovat
dunphy
Jaké nenastoupení k zápasu? Můžeš se laskavě podívat na H2H a neříkat nesmysly?
Reagovat
turista
Nenastoupení k zápasu nelze počítat jako porážku hráče, který nehrál. Skreč po odehrání např. prvního setu to už porážka je.
Reagovat
dunphy
Ale to já vím. Mluvil jsem o tom, jak již napsal EllNino, že ji zcela legitimně ještě týž rok porazila na Turnaji mistryň. Proto nechápu, co to vypisoval.
Reagovat
turista
Taky nevím.
Reagovat
Pedronegro
no tak jestli mělo být tou zbraní to, že SW nebude muset udělat v průmeru více než 1,5 kroku k míči a že vždy první dva až tři míče musí jít SW na raketu, tak se to podařilo asi tak na 95%, takže vlastně dobrý :)
Reagovat
FulnekUltras
bohužel je to tak
Reagovat
FulnekUltras
a bohužel někdy ani ve sportu. V civilu už jsme se s genderovými rozdíly s velkou pompou vyrovnali - ženský tenis se však takových anomálií prozatím zbavit nedovede. Mimotenisový život Kongovi rozhodně nezávidím - teď ani v budoucnu. Navíc něco tak zrůdně charakterově pokřiveného se jen tak nevidí. A jeho "fanoušci" jsou pak většinou podobného ražení.
Reagovat
EllNino
Udav se tím nokem
Reagovat
smazaný uživatel
Knedlíkem bolševickým :-)
Reagovat
janek_da
davam mu rok, dva
Reagovat
D@nny
Jen klid komunisticka svine, zachvili pujdes na porazku:)
Reagovat
FulnekUltras
fašizoidní buz-na zakrákala
Reagovat
D@nny
I homosexualove te stvou?:D No smutny zivot to mas v dnesni dobe a pro tebe jeste vic deprimujici, ze nadeje na navrat soudruhu rapidne klesa:)
Reagovat
FulnekUltras
podobná dočasná období degenerace Homo sapiens už zažíval Starý Řím - takže jsem vzhledem k budoucnosti v klidu
Reagovat
D@nny
Ani bych nerekl, ale klidne dal cekej na sveho Godota.
Reagovat
FulnekUltras
já nečekám, já už ho vidím - a sakra blízko
Reagovat
Andrew89
prozila naprosto skvostny turnaj. Pred turnajem by tohle brala vsema deseti. Gratulace Baru, skvela jizda!

Serena hraje nehratelne,skvostne temer bezchybne. Matko...pojd si pro ten dalsi GS!:)
Reagovat
Andrew89
hrala*
Reagovat
FulnekUltras
Simonka to nepřipustí. Kreatury SW už bylo vážně dost.
Reagovat
dunphy
Doufám, že je na sebe Bára patřičně hrdá. Zahrála skvělý turnaj v letech, kdy už na ni nejsou kladena žádná velká očekávání, tak snad si tu pohodu z letošního Wimbledonu přenese i do dalších turnajů, ať už se jich bude účastnit pouze tento rok nebo ještě i ten rok příští.

Dnes už to pochopitelně a dle očekávání nešlo, proti Sereně by tam prohrála úplně každá. K žádným výtkám a výčitkám tak není důvod. :)
Reagovat
FulnekUltras
alibismus na entou - Barča měla dnešního soupeře až příliš v hlavě, to je bohužel fakt - přesto jí samozřejmě za letošní Wimbl patří hluboká poklona - v závěru narazila na strop, který už dobrých 10 let uměle udržuje WADA pod tlakem us-lobby - až tohle jednou praskne, Lance Armstrong upadne zcela v zapomnění
Reagovat
petrulinka
Williamsová je prostě totální krá...a, absolutně jí nesnáším a naprosto nechápu, jak jí může někdo fandit
Reagovat
aligo
Taky jí nesnáším, nefandím jí, ale uznávám co dokázala
Reagovat
jirkaS
vzhledem k dnešnímu výsledku tlačím Simču
Reagovat
FulnekUltras
ale jakými prostředky
Reagovat
LukasH
Všichni budete dost frustrovaní sami ze sebe, když máte neustálou potřebu to sem psát...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FulnekUltras
podobné kejhy zaznívaly léta i na "obranu" Semenyi v atletice, až tam najednou došlo ke změně - peníze bohužel v tenise zatím válcují vše
Reagovat
mendrit
To už tak u těch nejlepších bývá, že se chovají i jinak než by si jeden přál.
Já ji za sportovní výkon obdivuji a jsem rád, že můžu zažít takovou hvězdu, která se nesmazatelně zapíše/zapsala to historie ženského tenisu.
Reagovat
aligo
Ale i tak super, a buďme rádi za to co Bára dokázala :) Serena hrála parádně a Bára je jistě ráda, že nedostala kanára
Reagovat
sosna
Tak bohužel, za hodinku hotovo, snad si Baru spraví chuť v deblu, snad je fyzicky OK
Reagovat
turista
Dopadlo to špatně. SF je hezké, ale zapomene se na to.
Reagovat
aligo
Ale Bára na to nezapomene :)
Reagovat
FulnekUltras
u nás ne
Reagovat
sojka1
je bourak... :-)

Baruna v semi velky uspech, gratulace...
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
paddy
Buďme upřímní, dalo se to čekat. Serena se v SF už dokáže plně soustředit.
Reagovat
janek_da
Ale stejne pekne Barunko.
Reagovat
Patik
S kým som si to tu písal že sa porozprávame po zápase..o tom že aj keď hrala naša slovenka semi..tak tu bolo zbytočné haló okolo jej mena..pome sa teda rozprávať už..
Reagovat
FulnekUltras
měls nakonec pravdu ;-) s mastodontem je to pro ženy nerovný boj
Reagovat
Patik
So Serenou je to ťažko..je príliš silná v porovnaní s ženskejšími ženami.
Reagovat
Mac
Jedine co si bara může vyčítat jsou ty nepovedené kratasy na začátku zápasu. To mohlo možná prodloužit opatrnost ci nervositu...ale asi i tak by se válec nakonec rozjel. ....
Reagovat
Nenela
Ach jo, Serena malinkou Baru umlati a zadupe do zeme. Jesteze se tomu Bara smeje, jinak nez s humorem se to vzit neda, to by se z toho musela zblaznit.
Reagovat
patriks
Všem kteří nemohou unést, že se Sereně daří a hrubě jí tady urážejí by měli zablokovat účty.
Reagovat
slacker
tobe by meli zablokovat i vsechny bankovni ucty,
Reagovat
Nenela
Zadnych urazek jsem si nevsimla. Ze je tezka vaha, neni urazka, ale fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
safi1313 má dost neomalený komentáře...
Reagovat
FulnekUltras
zasloužilý cmrndal a fízl v jedné osobě se opět projevil
Reagovat
Holahej
Je to její handicap, velká nevýhoda, jistě by byla radši lehkonohá jako Venus a netahala takový batoh kil, ale bohužel, genetika je neúprosná a nadělí do vínku..., jako jiné tenistce orlí nos, nohy do ? o? a další ?fakty?, ...je potřeba jí zesměšňovat? O to více musí makat, aby i s nadváhou stačila držet krok....
Reagovat
Michaelus
Jako čekal jsem, že Ser vyhraje, ale Barča hraje dneska fakt mnohem víc blbě, než se čekalo
Reagovat
Dobry-den
Aspoň, že to nebyl kanár. :-)

Jinak ale dneska zcela nedůstojná semifinále. Jedno i druhé. A obávám se, že ve finále tomu nebude jinak. :-(
Reagovat
EllNino
No jo, měly tam prostě být Petra s Karolinou misto Svitoliny a Bary, bohužel, kvalita utrpěla :)
Reagovat
PetaM
Petra tam bude příští rok :) Pokud se opět nic nestane :D
Reagovat
LukasH
Je to tak. :-)
Reagovat
Mac
Přesně
Reagovat
Jan
Měly, ale nedostaly se tam. O tom to je. Bára se tam dostala. A zaslouženě. Jenom na Serenu to chce jinou hráčku.
Reagovat
janek_da
ted Serene zahlasi foot fault, ta se rozzuri a nakonec ji budou muset vyloucit
Reagovat
Jon61
Jako v boxu super těžká váha proti muší, Bára je mraveneček odsouzený k zadupání.
Reagovat
Jon61
Serena na podání naprosto bezchybná, Bára neuhraje ani míček.
Reagovat
Kozoroh
Hra kočky s myší, ach jo :-(
Reagovat
FulnekUltras
spíš gorily s makakem
Reagovat
D@nny
Tady jsi! Jeeej, tys jeste neumrel, jaka skoda. No nic, tak snad po finale.
Reagovat
FulnekUltras
chcíplotino modrá
Reagovat
sojka1
Baruna ma neco s pravou nohou, divne ji taha....
Reagovat
Mr.Pink
Hned na zacatku si pri dobrzdovani jemne natahla zadni stehenni sval.
Reagovat
D@nny
Jak to snasis dneska, vse v poradku?:D
Reagovat
slacker
tak si to priznejme , je pokakana. naprosto bezzuba hra od Strycove plus spouty kiksu
Reagovat
Mac
Už je moralne zdeptana....nevadí, dala nam radosti nad ocekavani...
Reagovat
Andrew89
jako cekal nekdo neco jinyho? ja teda ne...Serena sla zapas od zapasu nahoru...moc nechapu ty neustale hloupe nadavky..
Reagovat
safi1313
Co na tom nechápeš ? :)
Reagovat
Andrew89
kde se bere ta nenavist:)
Reagovat
Andrew89
ale...uspech se u nas neodpousti :D takze se vlastne nedivim
Reagovat
PetaM
Bára by musela předvést 100% výkon, absolutně bez chyb, 100 % prvního servisu, musely by jí vycházet kraťasy těsně za síť, na síti by musela být taky 100%, prostě totálně dokonalý výkon.

A nebo se mohla Serena sama vyházet, což ale v SF moc často nebývá :) Bára chtěla být jako Vinci, jenže Roberta Serenu prostě debtala tím slajzovaným BH ... Navíc ten tlak na Golden slam (říká se tomu tak ne?) jí taky pomohl :D
Reagovat
Andrew89
jojo souhlasim. jo rika...tam byla pod extremnim tlakem...jeste k tomu doma...Bobina ji tam sazela slajz za slajzem...:D
Reagovat
PetaM
Ale SF na GS je každopádně velký úspěch, pro takovou hráčku :) Serena je prostě ale v téhle fázi turnaje trochu někde jinde ... Možná, kdyby byla v druhé části pavouka, by jednu z těch dalších semifinalistek dala :D Ale kdyby byla v druhé části, tak by třeba v tom SF zase nebyla no :D
Reagovat
Andrew89
je to fenimenalni uspech ke konci kariery...skvela je Barca nase..tady to nestaci
Reagovat
PetaM
Teď ještě doklepnout titul z debla, světovou deblovou jedničku a Bára bude opravdu na vrcholu kariéry :)
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1000
Reagovat
safi1313
Ať už ten prasopes ukončí kariéru a vrátí se do klece :(.. poslední dobou je ženský tenis zajímavý jen samozřejmě ceskyma hrackama a pak tím, zda zas konečně někdo tu obludu porazí :((
Reagovat
Jon61
Šance je, když Serena vyhraje Wimbledon a překoná tak rekord v počtu získaných Grand Slamů, tak by mohla letos skončit. Už by ji nic nemotivovalo.
Reagovat
Jan
Motivovalo. Natáhnout nový rekord co nejvíc.
Reagovat
Jon61
Nehrozí, že by rekord hned tak nějaká tenistka překonala.
Reagovat
FulnekUltras
pouze by rekord vyrovnala (24) - logickým cílem by pak bylo 25 GS - a jako celých posledních deset let za použití jakýchkoliv prostředků - Simonko, v sobotu odešli Konga rázně zpátky k psychiatrovi!
Reagovat
janek_da
Barco, jeste jeden gem. Jinak hrozi ze ti vezmou prize money.
Reagovat
FulnekUltras
Už jsem zde, Baruško. Znič tu ohavnost !!!!!
Reagovat
janek_da
barca by mela rvat "trhej" a ne kamon
Reagovat
Patik
keď sa človek pozrie do lóže Sereny tak to je čistý Detroit East Side..ešte tam chýba veľké rádio a pustená hudba.
Reagovat
Mantra
bacha, jo, co manžel? sice tam není moc vidět přes ty machny, ale on to asi rád
Reagovat
Patik
This is my street bro..my territory homie..
Reagovat
FulnekUltras
globalistická perverze na kvadrát
Reagovat
Mantra
ale je to jen chvilka, ji mele nehorázně
Reagovat
brixner
Kviknu z Rumunska fakt rád nemám, ale ve finále jí prostě fandit budu! Zcela mimořádně, ale budu. Na tudle Kongomatku se už koukat prostě nedá...
Sorry.
Reagovat
FulnekUltras
ještě tam Kong není - a nebude
Reagovat
FulnekUltras
Omlouvat se za pravdu... kam jsme to kwa došli?
Reagovat
Paseka
Ono proti chlapovi se hraje dost těžko !!!!!!!!!!!!!
Reagovat
turista
Chlapa s velkýma kozama, s širokou pánví a velkým zadkem jsem ještě nikdy neviděl.
Reagovat
Mantra
byl jsem naštvanej, že budu o víkendu kdesi u Baltu, ale už nejsem :-)
Reagovat
tommr
Bára si svůj nejhorší výkon na turnaji bohužel schovala na dnešek. Bud chybuje nebo nahrává Sereně přímo na raketu. S touhle hrou nemá absolutně žádnou šanci ...
Reagovat
janek_da
Tos nemohl napsat driv?
Reagovat
com
presne tak, takze opet Serena ve finale :/ ..budeme tak muset ve finale fandit Halepce :D
Reagovat
turista
Bohužel nemá zkušenosti ze SF a F zápasů na GS. Ty by se teď hodily.
Reagovat
Mac
Hraje co ji serena dovoli. ....
Reagovat
LukasH
Přesně.
Reagovat
turista
Ta baba má nadváhu. Kdyby ji zkusila trochu rozběhat tak by to bylo lepší než jí to cpát doprostřed.
Reagovat
darek.vrana
Když je ráda, že ten servis vrátí, tak se těžko dá rozběhat. Sama má servis slaboučký, takže Serena tlačí většinou hned z returnu. Jednoduše se to řekne, ale jde o to, kdo vyvine tlak dřív a Serena to dokáže hned z prvního úderu.
Reagovat
turista
No jo první podání Sereny lítá někdy i kolem 116-118mph za což se nemusí stydět ani Nadal,Djokovič a Federer. Nad 125mph to stabilně pálí Raonic, Querrey, Isner, Karlovič což jsou chlapi jako hory.
Reagovat
turista
Zapomněl jsem na Kevina Andersona, Berdycha a na Kyrgiose. Z tenistů s běžnými tělesnými parametry mají dělová první podání Wawrinka a Thiem.
Reagovat
Andrew89
asi tak...tragicky fakt nrhraje...moc nechybuje...hraje dobre...ale Serena hraje skvele
Reagovat
paddy
Špatný výkon většinou bývá proti špičkové hráčce. Kdyby hrála s 756. v žebříčku, tak hraje výborně. Rozhodující je kvalita soupeřky.

Naši fotbalisté jsou také výborní proti San Marinu a nuloví proti Anglii nebo Brazílii.
Reagovat
Mr.Pink
Vzdyt se k nicemu nedostala, Serena ji nedala zadnou sanci. Jak mela tvorit hru, kdyz ji Serena zatlacila hned prvnim uderem
Reagovat
Madrileno
Bohužel King Kong jede v demolicnim módu
Reagovat
janek_da
Jsem myslel, ze Barca se bude inspirovat hrou Bobiny. Ale ona se inspiruje i prubehem.
Reagovat
FulnekUltras
přesně - ještě není konec
Reagovat
Krisboy
Vypadá to bledě s dcerou Strýce :(
Reagovat
Jon61
Serena se po nervozním začátku rozjela a Báru nemilosrdně válcuje.
Reagovat
sosna
Rychlé 1:5, takhle nez se dostanu domů k TV, tak Barcu Serena rozmete...
Reagovat
slacker
prvni 3 gemy jeste usly ale ted je Strycova dost v pr....
Reagovat
Mac
Serena začala opatrně, ale uz se rozjíždí. ...chtělo by aby se začaly bare dařit nejake kratasy,to by ji mohlo rozběhat a rozstelovat....
Reagovat
Mantra
ta byla pro SW mnohem vyrovnanější soupeř, BS tam je jak hadr na holi, uplně směšné vystoupení oproti 18ti leté holce, která měl SW v podstatě na kolenou a nedala to jen trémou
Reagovat
EllNino
A pointa?
Reagovat
Mantra
že hraje na kulový? nebo co chceš? najdi pointu v postech okolo...
Reagovat
EllNino
Tak hraje, ale nesrovnavej nerozehranou Serenu ve 2. kole se Serenou v zóně v semifinale ... odlišné hračky
Reagovat
Mantra
proč nemám, já srovnávám mé pocity ze zápasů a výkonů, které jsem viděl.... je to zakázané, okolo padají komenty na všechny strany, já přidám svůj dojem, ty pláčeš za BS, chápu ale proč?
Reagovat
com
protoze je to ichtyl :D
Reagovat
Mantra
dík
Reagovat
EllNino
Aha, diky za pochvalu ;)
Reagovat
EllNino
Nikdo neplace, jen píšu, proč to takhle srovnávat, když Juvan s ni hrala ve druhém kole a je to úplně jiny typ hracky
Reagovat
Mantra
pak nemužeme srovnávat žádné hráče tenisu nikdy, páč to vlastně nejde, když to hráli jindy, jinde, s někým jiným :-D
Reagovat
FandimRF
Proste neumi prijmout ze mas hiny nazor, to je cely.
Reagovat
EllNino
Názor, který ale nemá opodstatnění
Reagovat
Dobry-den
nežer to tak
Reagovat
EllNino
A proč by ne
Reagovat
Dobry-den
Nemáš to zapotřebí. Stejně je to nejspíš troll.
Reagovat
George_Renel
Jenže to ještě nebyla rozehrná, to bylo v hodně jiné situaci.
Reagovat
Mantra
tak prominte, beru zpět, to neplatilo, to hrála špatně, teď hraje dobře, proto je ten rozdíl tak velký, BS vlastně hraje super, jen SW se strašně zlepšila, to je moje chyba, že jsem to nepochopil, že nemůžu srovnávat dvě hráčky se stejnou soupeřkou na stejném turnaji
Reagovat
EllNino
Nemusíš se urážet, napsal jsem pouze protinazor :)
Reagovat
Mantra
ok
Reagovat
PetaM
Můžeš srovnávat třeba Měsíc se Sluncem :) Jen taky musíš brát v potaz to, že ranařky často bývají na začátku nerozehrané a tudíž hrajou špatně a vypadá to vyrovnaně :) Ke konci turnaje už ranařky hrajou většinou přesně :) Se hned neurážej :) Já osobně bych si nikdy nedovolil srovnat Petru v prvním kole a ve finále :D Úplně jiná osoba :D :D
Reagovat
EllNino
A o tom mluvim :)
Reagovat
Mantra
že by sis to nedovolil je mi u prdele, já si to dovolím, vám praskne cévka či co? :-D
Reagovat
EllNino
Tak zatim spíš tobě, že ti oponujeme
Reagovat
PetaM
Ty jo, napsal jsem to úplně bez emocí a tys vyletěl, jako kdybys rok neměl sex :D Sorry, omlouvám se. Běž si za comem, to je tvůj parťák, do takové společnosti evidentně patříš :)
Reagovat
paddy
Juvan spíš podcenila, důstojnější soupeřky byly Goerges a Riske. Vždy když měla 1. servis okolo 50%, tak prohrála set. Nejlepší servis měla s Goerges. Věděla, že se musí snažit.

Hlaváčková říkala, že při rozehrávce je Serena vždy lajdácká.

Na utkání s kvalifikantkou se asi nedokázala koncentrovat, takže to mohlo vypadat jako vyrovnaný zápas.
Reagovat
PetaM
Tak v tom případě je Andrea supertřída, páč si pamatuju, jak se na ni Serena připravila na USO a Andy dostala 6:0, 6:0 :D :D Ne, samozřejmě, chápu, jak to Andy myslela, ale tohle je vtipné prostě :D
Reagovat
paddy
Bavíme se o důvodu špatného výkonu proti výrazně slabším hráčkám. Jinak je většinou přejede.
Reagovat
Andrew89
hraje brutalne
Reagovat
FulnekUltras
stejně jako steroiduje
Reagovat
Jon61
Bára si body sama neuhraje, většina je z chyb Sereny, navíc se jí nedaří první podání.
Reagovat
Jon61
Úroveň dost nevalná, ale Serena má buď z Báry respekt, nebo je nervozní. Taková zkušená hráčka.
Reagovat
janek_da
Kdo myslite, ze vyhraje? Mam svuj tip ...
Reagovat
sojka1
tajny zdroj? ;-)
Reagovat
janek_da
no, i ty sojko.

nene, ten tip mam ted ze svoji hlavy
Reagovat
sojka1
:-))
Reagovat
vendulkabendulka
Známí z Německa.. ;)
Reagovat
Ondra979
ja to vypada?
Reagovat
Jabadu
Tak zatím to vypadá na jednoznačnou záležitost. Ale to by nebylo překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
pozerame ten isty match? :D
Reagovat
Vlk-v-trave
On jede dost na steroidech.
Reagovat
smazaný uživatel
ale
Reagovat
smazaný uživatel
no uz je koniec :(
Reagovat
Mantra
ty údery jsou strašně pomalé, SW má tolik času to napálit, když nemám ránu, musí dávat k lajnám... jak ji to vrací na střed je v prdeli
Reagovat
peek
Očekávám další pokutu pro KingKonga, Barča jí připraví vztekací den...
Reagovat
VlS
trhéééj
Reagovat
janek_da
to jsem zla, to jsem krasne zla
Reagovat
Vlk-v-trave
+1111111111:)
Reagovat
Mac
Komentuje "nicméně "hlavackova, tak není se čeho obávat. ...
Reagovat
Jon61
Buďme realisté, Bára moc šancí nemá, ale věřím, že bude bojovat a snad Serena nebude mít svůj den a bude dělat chyby.
Reagovat
sojka1
Serenka hlavne nesmi upadnout, jinak se budou dit veci.... ;-) Me s Riske fascinovala jeji promena cestou "do zapasu", nejdriv sundala ty nevkusny kruhy z usi, pak si konecne uplne normalne a pohodlne ulizla vlasy, sice jeste nasledoval - v jejim provedeni i pro me celkem humorny - pad, ale vstal uplne jiny a hlavne naprdnuty a odhodlany clovek, v zaveru hrala fantasticky... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Při tom pádu byla zralá na nosítka. Vstala a získala klíčové míče...
Reagovat
Nenela
Na dnesni zapas se budu divat bez nervu. Baruska muze jen prekvapit, zatimco porazka se v podstate ocekava. I tak budu fandit na 1000 % a verit az do konce na zazrak.
Reagovat
Jabadu
Samozřejmě to bude o Sereně. Když podá standardní výkon na servisu a při winnerech - není co řešit.
Ale ono jí to také nemusí chodit ...
Reagovat
Tuttovka
Baruš jí musí pořádně rozběhat.
Reagovat
rybicka
Zatím běhá Bára.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist