Preview: Turnaj mistryň

25. 10. 2019, 17:00
Previews 50
Již v neděli startuje letošní ročník Turnaje mistryň, akce pro osm nejlepších hráček letošní sezony. České barvy budou na závěrečném vrcholu sezony hájit Karolína Plíšková s Petrou Kvitovou. Dalšími účastnicemi jsou Ashleigh Bartyová, Naomi Ósakaová, Simona Halepová, Bianca Andreescuová, Belinda Bencicová a loňská šampionka Elina Svitolinová.

Již v neděli startuje letošní ročník Turnaje mistryň. V novém dějišti Shenzhenu bude o prestižní trofej bojovat osm nejlepších hráček letošní sezony. Český tenis bude mít zastoupení v Karolíně Plíškové a Petře Kvitové, titul bude obhajovat Elina Svitolinová. Dále se v čínské metropoli představí Ashleigh Bartyová, Naomi Ósakaová, Simona Halepová, Bianca Andreescuová a Belinda Bencicová.

Kvitová se v Červené skupině popere s Bartyovou, Ósakaovou a Bencicovou. V Purpurové skupině bude účinkovat Plíšková, jejími soupeřkami budou Andreescuová, Halepová a obhájkyně titulu Svitolinová.

Jasnou favoritku bychom i letos hledali jen těžko. Užší okruh favoritek tvoří světová jednička a šampionka French Open Bartyová, česká jednička Plíšková, vítězka Australian Open a poslední velké generálky v Pekingu Ósakaová a šampionka závěrečného grandslamu sezony US Open Andreescuová.

Herní pole se oproti loňskému ročníku z poloviny obměnilo. Účast na závěrečném vrcholu sezony si zopakují Plíšková, Kvitová, Ósakaová a Svitolinová.

Hráčky se nejprve utkají v rámci skupin systémem každá s každou a dvě nejlepší z každé skupiny postoupí do semifinále. Vítězky skupin na sebe mohou narazit nejdříve ve finále, které je na programu v neděli 3. listopadu.

Pokud Bartyová nastoupí ke všem zápasům v základní skupině, zakončí letošní sezonu na postu světové jedničky.

Celková dotace činí 14 milionů dolarů (cca 321,3 milionu korun). Neporažená vítězka si přijde na rekordních 4,725 milionu dolarů (cca 108,4 milionu korun) a 1 500 bodů do žebříčku.

Rozlována je i deblová soutěž, která se bude tentokrát hrát ve stejném formátu jako dvouhra. Do stejné skupiny byly nalosovány oba páry s českým zastoupením - Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh i loňské finalistky Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou.

SHISEIDO WTA FINALS SHENZHEN 2019 FAKTA
• Shrnutí •
Loňské finále: Svitolinová (6-Ukr.) - Stephensová (5-USA) 3-6 6-2 6-2 (hráno v Singapuru)
Účastnice: Bartyová (1. v WTA), Kar. Plíšková (2.), Ósakaová (3.), Andreescuová (4.), Halepová (5.), Kvitová (6.), Bencicová (7.), Svitolinová (8.)
Kategorie: WTA Finals
Místo konání: Shenzhen, Čína
Povrch: tvrdý / hala
Dotace: 14,000.000 dolarů
• Dvouhra •
Červená skupina
Ashleigh Bartyová (1-Austr.)
Naomi Ósakaová (3-Jap.)
Petra Kvitová (6-ČR)
Belinda Bencicová (7-Švýc.)
Purpurová skupina
Karolína Plíšková (2-ČR)
Bianca Andreescuová (4-Kan.)
Simona Halepová (5-Rum.)
Elina Svitolinová (8-Ukr.)
• Čtyřhra •
Červená skupina
Elise Mertensová, Aryna Sabalenková (1-Belg./Běl.)
Tímea Babosová, Kristina Mladenovicová (3-Maď./Fr.)
Hao-Ching Chan, Latisha Chan (5-Tchaj-wan)
Anna-Lena Grönefeldová, Demi Schuursová (8-Něm./Niz.)
Purpurová skupina
Barbora Strýcová, Su-Wei Hsieh (2-ČR/Tchaj-wan)
Gabriela Dabrowská, Yi-Fan Xu (4-Kan./Čína)
Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková (6-ČR)
Samantha Stosurová, Shuai Zhang (7-Austr./Čína)


Vizitky

Ashleigh Bartyová prožívá bezpochyby svou nejlepší sezonu. Třiadvacetiletá Australanka v březnu v Miami získala svůj nejcennější titul na okruhu WTA, na antukovém French Open vybojovala svůj premiérový grandslamový vavřín a po triumfu na travnaté generálce v Birminghamu se stala světovou jedničkou. Dále má na kontě finálové účasti v Sydney a Pekingu. Až na jednu výjimku na všech turnajích zvládla úvodní zápas.

Nejlepší výsledky: Birmingham,  French Open, Miami (vítězka);  Peking,  Sydney (finále);  Wuhan,  Cincinnati (semifinále)
Největší úspěchy v hale: první turnaj
Bilance: 52-11
Bilance v hale: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 8-5 (kariérní 13-19)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (vítězka), Wimbledon (osmifinále), US Open (osmifinále)

Bartyová se před Wimbledonem stala novou světovou jedničkou a od té doby čeká na první titul. Chvilkové trápení ukončila vítězka letošního French Open na asijských betonech, když došla do semifinále ve Wuhanu a v Pekingu hrála finále. V hale se letos představí poprvé.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: žádná

Bartyová se na Turnaj mistryň kvalifikovala poprvé.

Kariérní bilance: 0-0
Nejlepší výsledek: skupina (2019)
Loňský výsledek: nehrála

Soupeřky ve skupině
1. Ósakaová | H2H 2-2
2. Kvitová | H2H 2-4
3. Bencicová | H2H 0-0


Karolína Plíšková má letos na kontě nejvíce titulů. Česká jednička ovládla Brisbane, antuku v Římě, travnatý podnik v Eastbourne a na asijských betonech nenašla přemožitelku na nové akci v Zhengzhou. Finále hrála ještě v Miami. Premiérového grandslamového vavřínu se 27letá rodačka z Loun stále nedočkala.

Nejlepší výsledky: Zhengzhou,  Eastbourne,  Řím,  Brisbane (vítězka);  Miami (finále);  Australian Open (semifinále)
Největší úspěchy v hale: první turnaj
Bilance: 50-15
Bilance v hale: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-2 (kariérní 29-36)
Grandslamy: Australian Open (semifinále), French Open (3. kolo), Wimbledon (osmifinále), US Open (osmifinále)

Plíšková v září na novém podniku v Zhengzhou vybojovala svůj čtvrtý letošní titul, ale na velkých asijských akcích pohořela. Ve Wuhanu se loučila už v osmifinále, a v Pekingu dokonce v prvním kole. Turnaj mistryň bude jejím letošním jediným vystoupením v hale.

Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Generálka: žádná

Plíšková si Turnaj mistryň zahraje čtvrtým rokem po sobě. Zatímco při své premiéře vypadla už ve skupině, v posledních dvou letech uhrála semifinále.

Kariérní bilance: 5-6
Nejlepší výsledek: semifinále (2017 - 2018)
Loňský výsledek: semifinále

Soupeřky ve skupině
1. Andreescuová | H2H 0-1
2. Halepová | H2H 3-7
3. Svitolinová | H2H 5-3


Naomi Ósakaová na lednovém Australian Open ovládla druhý grandslam v řadě, ale od té doby se 22letá Japonka trápila. Na další finále čekala osm měsíců. Na domácích betonech nenašla přemožitelku v rodné Ósace ani na prestižním turnaji v Pekingu.

Nejlepší výsledky: Peking,  Ósaka,  Australian Open (vítězka);  Stuttgart,  Brisbane (semifinále)
Největší úspěchy v hale: první turnaj
Bilance: 39-11
Bilance v hale: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 5-1 (kariérní 10-19)
Grandslamy: Australian Open (vítězka), French Open (3. kolo), Wimbledon (1. kolo), US Open (osmifinále)

Ósakaová ukončila trápení od lednového triumfu na Australian Open v rodné Ósace, kde si bez ztráty setu došla pro druhý letošní titul. Svou vítěznou sérii natáhla na 10 zápasů na prestižní akci v Pekingu, kde mimo jiné ukončila neporazitelnost Biancy Andreescuové a ve finále přehrála světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. V hale bude letos hrát poprvé.

Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Generálka: žádná

Ósakaová si loni na Turnaji mistryň odbyla svou premiéru. I vinou zdravotních potíží prohrála všechny tři zápasy ve skupině.

Kariérní bilance: 0-3
Nejlepší výsledek: skupina (2018 - 2019)
Loňský výsledek: skupina

Soupeřky ve skupině
1. Bartyová | H2H 2-2
2. Kvitová | H2H 1-0
3. Bencicová | H2H 1-3


Bianca Andreescuová je naprosto zaslouženě letošní kometou a kdyby neměla zdravotní potíže, kvůli nimž skoro kompletně vynechala antukové jaro a travnatou část sezony, mohla na tom být ještě lépe. Teprve 19letá Kanaďanka má letos naprosto skvostnou bilanci 48-5 a teprve nedávno poprvé od března poznala porážku a přišla o sérii 17 neprohraných zápasů. Letos se celkem čtyřikrát dostala do finále a třikrát byla úspěšná, když ovládla velké podniky v Indian Wells a Torontu a nedávno naprosto senzačně i grandslamové US Open.

Nejlepší výsledky: US Open,  Toronto,  Indian Wells (vítězka);  Auckland (finále);  Acapulko (semifinále)
Největší úspěchy v hale: první turnaj
Bilance: 48-5
Bilance v hale: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 8-1 (kariérní 8-1)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), French Open (2. kolo), Wimbledon (nehrála), US Open (vítězka)

Andreescuová od triumfu na US Open odehrála jediný turnaj. V Pekingu přišla o svou 17zápasovou neporazitelnost, poprvé od března poznala porážku a vůbec poprvé v kariéře po osmi skalpech nestačila na hráčku Top 10, když ve čtvrtfinále v parádní bitvě podlehla pozdější šampionce Naomi Ósakaové. Stejně jako většina herního pole bude letos v hale účinkovat poprvé.

Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Generálka: žádná

Andreescuová si Turnaj mistryň zahraje poprvé.

Kariérní bilance: 0-0
Nejlepší výsledek: skupina (2019)
Loňský výsledek: nehrála

Soupeřky ve skupině
1. Plíšková | H2H 1-0
2. Halepová | H2H 0-0
3. Svitolinová | H2H 1-0


Simona Halepová si v první polovině letošního tenisového roku dvakrát zahrála finále (Dauhá a Madrid), přesto se prvního letošního titulu dočkala až v červenci. Osmadvacetiletá Rumunka nečekaně ovládla nejslavnější turnaj světa Wimbledon a získala druhou grandslamovou trofej.

Nejlepší výsledky: Wimbledon (vítězka);  Madrid,  Dauhá (finále);  Miami (semifinále)
Největší úspěchy v hale: první turnaj
Bilance: 42-15
Bilance v hale: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 5-3 (kariérní 39-47)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), French Open (čtvrtfinále), Wimbledon (vítězka), US Open (2. kolo)

Halepové se od wimbledonského triumfu vůbec nedaří, na vině jsou i zdravotní problémy. Na následujících pěti turnajích jen jednou vyhrála více než jeden zápas, jejím maximem je čtvrtfinále z Toronta. V hale se letos představí poprvé.

Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Generálka: žádná

Halepová se loni na závěrečný vrchol sezony kvalifikovala, ale kvůli zranění se nemohla zúčastnit. Nejlépe si vedla při své premiéře v roce 2014, kdy postoupila až do finále. Při dalších třech startech skončila ve skupině.

Kariérní bilance: 6-8
Nejlepší výsledek: finále (2014)
Loňský výsledek: nehrála

Soupeřky ve skupině
1. Plíšková | H2H 7-3
2. Andreescuová | H2H 0-0
3. Svitolinová | H2H 5-4


Petra Kvitová díky skvělým letošním výsledkům znovu aspirovala na post světové jedničky, ale po fantastickém vstupu do sezony ji zastavily další zdravotní potíže. Od poloviny května se trápila se zraněním levého předloktí, kvůli němuž od té doby odehrála jen pět turnajů, a dokonce zmeškala grandslamové French Open.

Nejlepší výsledky: Stuttgart,  Sydney (vítězka);  Dubaj,  Australian Open (finále);  Wuhan (semifinále)
Největší úspěchy v hale: Petrohrad (čtvrtfinále)
Bilance: 37-13
Bilance v hale: 1-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-3 (kariérní 52-52)
Grandslamy: Australian Open (finále), French Open (nehrála), Wimbledon (osmifinále), US Open (2. kolo)

Kvitová v posledních měsících bojovala se zraněním levého předloktí, byla na ní vidět nerozehranost a dlouho čekala na výraznější výsledek. Dočkala se na oblíbených asijských betonech, když uhrála semifinále ve Wuhanu a čtvrtfinále v Pekingu. Na obou turnajích se předvedla ve velmi slušné formě.

Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Generálka: žádná

Kvitová se WTA Finals zúčastní posedmé a s postupy ze skupiny to má 3-3. Hned při své premiéře v roce 2011 závěrečný vrchol sezony ovládla, dále má na kontě jedno finále (2015) a jedno semifinále (2013). Loni skončila ve skupině.

Kariérní bilance: 10-11
Nejlepší výsledek: vítězka (2011)
Loňský výsledek: skupina

Soupeřky ve skupině
1. Bartyová | H2H 4-2
2. Ósakaová | H2H 0-1
3. Bencicová | H2H 4-1


Belinda Bencicová prožívá skvělou sezonu a naprosto zaslouženě se vrátila do elitní desítky. Parádní jízdu předvedla v úvodních měsících, kdy v Dubaji porazila čtyři hráčky Top 10 a došla si pro titul, následně uhrála semifinále v Indian Wells, kde se zastavila její šňůra 10 výher. Další finále, tentokrát neúspěšné, absolvovala na trávě na Mallorce. Od semifinále na US Open (první na grandslamech) se 22leté Švýcarce dlouho nedařilo, udeřila až na posledním podniku v Moskvě, kde slavila další triumf.

Nejlepší výsledky: Moskva,  Dubaj (vítězka);  Mallorca (finále);  US Open, Madrid,  Indian Wells,  Hobart (semifinále)
Největší úspěchy v hale: Moskva (vítězka)
Bilance: 48-20
Bilance v hale: 5-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 9-6 (kariérní 22-20)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), French Open (3. kolo), Wimbledon (3. kolo), US Open (semifinále)

Bencicová se od semifinále US Open dlouho trápila a její šance na start na Turnaji mistryň se snižovaly. Jenže talentovaná Švýcarka si přece jen postup na závěrečný vrchol sezony zajistila, když ovládla poslední halový podnik v Moskvě.

Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Generálka: Linec (1. kolo), Moskva (vítězka)

Bencicová bude hrát WTA Finals poprvé.

Kariérní bilance: 0-0
Nejlepší výsledek: skupina (2019)
Loňský výsledek: nehrála

Soupeřky ve skupině
1. Bartyová | H2H 0-0
2. Ósakaová | H2H 3-1
3. Kvitová | H2H 1-4


Elina Svitolinová od roku 2013 ve všech sezonách získala minimálně jeden titul. Letos se však ani jednou nedostala do finále a je jedinou letošní účastnicí bez trofeje. Dostatečného počtu bodů pro Turnaj mistryň dosáhla hlavně díky premiérovým semifinálovým účastem na grandslamech (Wimbledon a US Open). V semifinále byla letos celkem pětkrát.

Nejlepší výsledky: US Open,  Wimbledon,  Indian Wells,  Dubaj,  Dauhá (semifinále)
Největší úspěchy v hale: Moskva (2. kolo)
Bilance: 35-21
Bilance v hale: 0-1
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-5 (kariérní 30-36)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), French Open (3. kolo), Wimbledon (semifinále), US Open (semifinále)

Svitolinová po semifinále US Open startovala celkem na čtyřech asijských turnajích, nejdále se dostala do čtvrtfinále (Zhengzhou, Wuhan a Peking), v Guangzhou vzdala utkání druhého kola. Pětadvacetiletá Ukrajinka se letos často trápí se zraněním kolene a na jejích výsledcích je to znát. Na generálce v moskevské hale prohrála hned úvodní zápas.

Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Generálka: Moskva (2. kolo)

Svitolinová si Turnaj mistryň zahraje třetím rokem po sobě. Předloni při své premiéře skončila ve skupině, loni vyhrála všech pět zápasů a získala svůj nejcennější titul.

Kariérní bilance: 6-2
Nejlepší výsledek: vítězka (2018)
Loňský výsledek: vítězka

Soupeřky ve skupině
1. Plíšková | H2H 3-5
2. Andreescuová | H2H 0-1
3. Halepová | H2H 4-5

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

50
Přidat komentář
martinezi
zdravím nevíte na jakým programu to hrají děkuji
Reagovat
tommr
O2TV
Reagovat
Cico93
Asi tej Petre by som to prial najviac...,alebo Belinde.
Reagovat
Vlk-v-trave
Trebas Belinda chytne hysterak a pofrci az do finale...mozne je vsechno... spis by me zajimalo, jestli je Petra vubec schopna dobre hrat.
Reagovat
com
tipuju vyhru nad Bencic a jinak nic.. Pomaže dom rychlostí blesku :D
Reagovat
FulnekUltras
to poznáme hned s Osakou - já už se radši dívám někam do března 2020... ;-)
Reagovat
Nola
mate chybu v H2H Naomi vs Belinda 1:3, podla mna je to 0:4, chybicka sa pri takom obsiahlom clanku istotne vloudi, vacsinou nekontrolujem spravnost udajov, nie su podstatne, dnes mi to tak nejak padlo do oka
Reagovat
dadaft
Klára Koukalová o TM:

https://sport.aktualne.cz/tenis/ceske-finale-turnaje-mistryn-by-bylo-neskutecne-doufa-koukal/r~5ca36254f72a11e9858fac1f6b220ee8/
Reagovat
dadaft
A očima Petry Kvitové:

https://sport.aktualne.cz/tenis/kamaradky-kvitove-i-vyklidnena-houbarka-to-jsou-ucastnice-tu/r~e697b6c8f58511e9b1410cc47ab5f122/
Reagovat
dadaft
ať už je povrch rychlý nebo pomalý, Naomi Osace je to šumák
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jestli mám tipnout vítězku TM, tak tipuji Naomi.
Reagovat
aape
Letos to vidím podobně...
I když Petra by se mohla urvat
rozložení ve skupině je celkem nadějné
Reagovat
smazaný uživatel
Na pomalému kurtu se Petra neurve.
Reagovat
Kozoroh
Nebo Bianca. Naomi a Biancu nyní vnímám jako TOP hardařky a to není jenom tím, že jsou vítězkami letošního AO a USO.
Reagovat
FulnekUltras
ne, že by mě teda nějak braly, ale hodí se... ;-)

https://isport.blesk.cz/clanek/tenis-turnaj-mistryn/370712/nejvetsi-poklad-zenskeho-sportu-kolik-vydelaji-kvitova-s-pliskovou.html
Reagovat
blixa
Co by si s tím dělal, sim tě. Stejně bys to rozdal chudým, viď ;-) To já, pravičácký šmejd ne. Sice bych to asi taky svým způsobem rozdal, ale rozhodně ne chudým ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Vždycky se něco najde... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=6nLxsTcjQmU
Reagovat
Frick
Já bych zaplatil Rádovi nějaký dobrý advokáty. Aby vyšla pravda najevo, ať je jakákoliv.
Reagovat
blixa
Ale dobrý advokát tu není od toho, aby hledal pravdu, ale od toho, aby klienta vysekal z bryndy, ať je pravda jakákoliv. Od hledání pravdy je tu soudce.
Reagovat
paddy
nevím, zda to tu už proběhlo, ale je pomalý jak chcíplý šnek :)

https://www.tennisforum.com/12-general-messages/1357185-wta-finals-2019-shenzhen-court-speed-karolina-pliskova-%93-surface-quite-slow%94.html
Reagovat
smazaný uživatel
To snad ne! Ach jo!
Reagovat
tommr
tak jsem se právě dočet, že povrch v Shenzhenu je údajně pomalej stejně jako v Singapuru. Aspon to prý tvrdila Karolína Plíšková po tréninku na tamním kurtu. To by znamenalo značnou výhodu pro její soupeřky ve skupině Andreescu, Halep a hlavně Svitolinu ...
Reagovat
Fandina
Nejhezčí šatičky má ...

https://i.ibb.co/85PNnG6/TM25102019.jpg
Reagovat
annah
Nejvíc elegantní mi připadá Belinda, nejhůř vypadá tradičně Halep. Naše Petra nezvolila podle mého názoru dobře, ty příliš krátké šaty plné volánků vypadají jaksi lacině, jako z tržnice. Andrescu měla vzhledem ke svému pozadí zvolit jiný střih šatů. Vedle šlápla s těmi kalhotami i Svitolinová. Hezké šaty má Karolína a velmi příjemně mě překvapila Bartyová. Na kurtu mi vždycky připadá trochu jako převlečený chlap, ale tady vypadá velmi žensky, sluší jí to a šaty má moc hezké.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Mně se také nejvíc líbí šaty BeBe a vypadá v nich dobře. Také se mi líbí šaty Naomi, je to stylové, jinak souhlasím s tím co píšeš, jen mi až tak nevadí šaty Halep, hezké nejsou, ale zase mají netradiční sukni.
Reagovat
annah
No jo, na Naomi jsem zapomněla, šaty má velmi krásné, ale připadají mi na tu příležitost už trochu moc high. Halepka má strašné vlasy. Jako by právě odešla od sporáku. Vypadá neupraveně, ten účes jen zdůrazňuje její příliš nízké čelo.
Reagovat
Nola
Karolina, Bianca, Bel a Naomi, moje poradie najlepsie oblecenych dam, ostatne damy radsej nehodnotim.....
Reagovat
blixa
Módní policie ? :D :D :D Vůbec tomu nerozumíte dámy :D Jasně nej šatičky má Naomi.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty tomu rozumíš :DDD.
Reagovat
blixa
Já rozumím všemu !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Me teda jako z tržnice připadají šaty Karolíny, blejskavý.
Petra má šaty z Pařížský a jsou trendy.
Nejvíc to slušelo Belindě.
Reagovat
paddy
nejlepší je klasický střih
experimentování celebrit je někdy hrůza, tendence zaujmout znamená šokovat

sukni Halep mohl vymyslet jen "král" návrhářů

Zajímavé, že tenistky mají často velmi krátké sukně - profesionální deformace z krátkých dresů. I ty mé oblíbené za to dostávají trestný fiftýn :)
Reagovat
Pedronegro
no, osobně je mi to líto, ale mně přišla, asi těmi šaty a tím zmalováním, Petra nejvíc jako štětka ...
Reagovat
FulnekUltras
ujelá rtěnka... kwa čtyři (?) chlapi kolem, a nedokážou to trochu pohlídat... ;-)
Reagovat
cabuna
Souhlasím ,nejvíc se mi líbí Karolína a Belinda ,Asch tak z té mi spadla brada vypadá dobře a dost žensky na to u ní nejsem zvyklá ,šaty Petry mi k ní nesedí jinak samo hezká holka.A nejvíc to nevychytala Elina mezi holkama působí jako jejich manažerka :-D
Reagovat
paddy
nebo domina :)
Reagovat
sojka1
presne tak vypadala na "malem" TM Kenin, fikane mela i psanicko.. :-) Tam u me totalne propadla pruhovana Aryna, tady rozarka Halep. Nejlepsi mi prijde Naomi a velmi sik a na urovni je Bel s Ash, Kaja je zajimava, Peti z Parizske se mi ale nelibi vubec...
Reagovat
FulnekUltras
rozárka ;-))) jinak i s hodnocením Peti souhlas (vyloženě tam chybí odborná oponentura ;-), ale ovčí babička to teda rozbalila parádně... ;-)
Reagovat
Fandina
Zajímavé je, že jsou holky postaveny podle velikosti, to je také něco nového, nejen místo konání :-), nicméně, kdyby byly prohozeny Svit s BeBe, tak by to bylo i podle skupin. :-)
Reagovat
paddy
české holky mají soupeřky ve svěráku, na mazlení není čas :)
Reagovat
paddy
https://www.tennisforum.com/12-general-messages/1357075-2019-wta-finals-shenzhen-yec-portraits-photos-videos-player-party-thread.html
Reagovat
paddy
hráčky se dokonce promenádovaly po molu

Svitolina - místo naúšnic řetez z lustru
Kvitová v obležení 4 chlapů - bylo to tam asi hodně divoké

https://www.youtube.com/watch?v=2vdwgGV-olg
Reagovat
bIbec
Co se šatů týče, zasloužily by si postoupit Bencic, Osaka, Plech a Barty.
Reagovat
George_Renel
Naomi to pobrala jaksi svatebně. .-)
Reagovat
Alien
Prosím vás, a kde se to nechá dohledat? Myslím tím, kde jsou zmiňované tenistky vyfoceny v šatech!
Reagovat
cabuna
https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/10558--foto-krasa-strida-nadheru-tenisove-hvezdy-zazarily-v-sen-cenu?fbclid=IwAR08if-VqA_Ub7ZTbNHAoO3gQd1fFy_kAKYxhl296p-WkgGbXsbFd3HMv3E
Reagovat
cabuna
Reagovat
Alien
Velice děkuji!
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=2vdwgGV-olg
Líbilo by se mi repete finále, kterým Petra sezona začínala.
Pojď!
Reagovat
FulnekUltras
vitaj späť na palube... ;-)
Reagovat
Fandina
S Karolínou jsme naposledy hrály asi právě v Singapuru na Turnaji mistryň. Výborně servíruje, hraje agresivně, snaží se do toho chodit, takže to bude hra podobná té mojí.

A další ... :-))

https://sport.aktualne.cz/tenis/kamaradky-kvitove-i-vyklidnena-houbarka-to-jsou-ucastnice-tu/r~e697b6c8f58511e9b1410cc47ab5f122/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist