Přivítejte na svět Isabellku, oznámila novopečená maminka Sestini Hlaváčková

13. 8. 2019, 11:01
Aktuality 31
Čerstvě třiatřicetiletá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková porodila dceru Isabellu. S italským manželem Fabriziem, jehož si po osmiletém vztahu vzala v červenci 2017, se radují z prvního dítěte už pár dnů. Dnes to dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře oznámila na sociálních sítích.
Profily hráčů
(© Instagram A.H.)

"Přivítejte na svět Isabellku. Na světě je pár dní a už nás oba zaměstnává víc, jak mě cokoliv kdy zaměstnávalo," napsala Hlaváčková, jež 33. narozeniny oslavila v sobotu. Kariéru kvůli těhotenství přerušila na začátku února, tehdy návrat na kurty nevyloučila, ale spěchat nebude.

Poslední mezinárodní zápas odehrála s Barborou Strýcovou loni v říjnu v semifinále Turnaje mistryň, na domácí scéně hrála ještě v prosinci extraligu. Lednový grandslam Australian Open vynechala kvůli poraněnému zápěstí.

Ve čtyřhře vedle dvou grandslamů vyhrála Sestini Hlaváčková 25 turnajů WTA, před dvěma lety i Turnaj mistryň a dvakrát s českým týmem slavila Fed Cup. "Nejvíc pro mě byla a vždycky bude olympijská medaile," uvedla držitelka stříbra z Londýna 2012, kde uspěla s Lucií Hradeckou. S ní dobyla rovněž Roland Garros v roce 2011 a US Open o dva roky později.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Privitejte na svet Isabellku Na svete je par dni a uz nas oba zamestnava vic, jak me cokoliv kdy zamestnavalo. Zvladli jsme to ale vsechno spolecne a mam to nejvetsi stesti na svete a to nemluvim jen o ty prdole,co me kazdy dve hodiny budi,kouse do bradavek anebo potrebuje nejakou jinou prisne tajnou aktivitu, kterou zatim absolutne nezkusene hledam a velmi casto tapu. Mluvim hlavne o Fabrim, ktery to cele dal a dava absolutne tak, jak jsem cekala a je to proste muj bozan Welcome Isabella to the world She is few days old,but keeps us busier than we have ever been. We are doing great all together and I am the luckiest girl but not only because of this little miracle in my arms which wakes me up every two hours,bites my nipples or needs some other secret activity from me which I am still trying to figure out without having a clue. I am the luckiest girl because @fabriziosestini is going through the whole thing with me like a pro and is just as amazing as I always imagined #newborn #babygirl #izous #rodina #jsmetri #welcometoinstagram #bibi

Příspěvek sdílený Andrea Sestini Hlavackova (@andreasestinihlavackova), Srp 12, 2019 v 11:30 PDT

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

31
Přidat komentář
Frick
tak snad bude Isabellky mluvit česky, anglicky, italky, francozsky i vlámsky.
Reagovat
Frick
tak snad bude Isabellka mluvit česky, anglicky, italsky, francozsky i vlámsky.
Reagovat
EllNino
ještě jednou :D
Reagovat
blixa
Proč vlámsky ? :-o Vlámština=holandština (nebo též nizozemština).
Reagovat
Dobry-den
to je něco jako moravština :-)
Reagovat
Fandina
veliká, štěstí, zdraví, ať se daří všem. Blahopřeji.
Reagovat
slacker
dona Isabela Lopez - papu
Reagovat
smazaný uživatel
Kam sa podeli tradičné československé mená, ako Katka, Janka, Zuzka?..:)

Kazdopádne, gratulujem
Reagovat
EllNino
bohužel, udupána Izabelou, Sebastianem, Marilyn Lennon ...
Reagovat
Empe
Taky nejsem zastáncem cizího zajímavého jména za každou cenu, ale manžel je cizinec a budou žít v Londýně. Tohle je dost opodstatněné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To som nevedel. Tým pádom je situácia iná, samozrejme..
Reagovat
blixa
Vůbec se jim nedivím, že volí mezinárodní jméno. Kamarádka je rodilá Britka, etnicky napůl Britka a napůl Srbka. Křestní jméno Jelena, příjmení nebudu prozrazovat ale je jasně srbské. Nevěřili byste, jaké má se svým jménem v Británii problémy. Když jí naposled 3 hodiny zadržovali na letišti po příletu do Británie, už nasraně říkala že se snad nechá přejmenovat :D
Reagovat
cheeky
Kateřina je původem řecké jméno. Jana pochází z hebrejstiny a Zuzana taky. Tolik k tomu "tradičně československá".
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Reagovat
slacker
tak verim ze "nemecka" Katrin je take z rectiny presto je rozdil zda se jmenuje Katrin nebo Katka prstoze jde o "stejne" jmeno
Reagovat
Jon61
Za ryze česká (nebo aspoň slovanská) ženská jména lze považovat ta, která končí na - slava nebo - míra. Typicky české je i Božena, Vladěna,Radana Blažena apod. Ale ta se moc holčičkám už nedávají.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ty budes zrejme žena :)

Inak si tu reakciu vysvetlit neviem.
Reagovat
rybicka
Pouze ten, který se drží faktů = žena? Já bych muže takto nesnižovala, myslím, že si to nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Faktom je, ze povod mena je úplne irelevantný.

Myslim, ze kazdy rozumne uvazujúci clovek chápe, ako to bolo myslené
Reagovat
rybicka
Při debatě o původu jmen, je původ jmen zcela irelevantní? OK, co je tedy to relevantní?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda, kam sa podeli tradičné ceskoslovenské ekvivalenty svetových mien, Katka, Janka, Zuzka?..

Uz je to pre teba zrozumitelné?
Reagovat
blixa
Janka je československý ekvivalent ? "Janka" je snad ryze slovenská domácí forma od Jany, ne ? Nějak nevím o tom, že by se užívala v Česku.
Reagovat
Empe
U nás jsme "Janka" ve škole říkali. :) A myslím, že je vidět, že v původním příspěvku jsou všechna jména v domácké formě...
Reagovat
spaniel
Tvl trollhand...neni tema aby nebyl totalne mimo a neplacl blbost.
Reagovat
rybicka
Áno, už je pre mňa zrozumiteľné, prečo ja nie som rozumne uvažujúci človek. :-))

Nicméně, nadále nerozumím základnímu. Kosmopolitně žijící lidé, italský otec, česká matka, (pokud dítě nepojmenují například "Pětiletka" atp...) nechť si je klidně pojmenují třebas i slovensky, rusky, nebo hotentotsky. Jejich a jejich rodiny věc.

Přesto. Italština (tatínek) je románský jazyk (potažmo původ i z latiny - hebrejštiny) a odtud jméno. Nemluvě o možnosti, že jméno holčičky může být pro jeho rodinu významné. Proč by se nutně měla jmenovat česky, neřkuli slovensky?
Reagovat
slacker
kosmopolite jsou mor
Reagovat
rybicka
... a proto nesmějí mít děti, natož je pojmenovávat... No super!
Reagovat
rybicka
Takže všichni tenisté jsou mor! Co tu dělají odpůrci moru!? :-))
Reagovat
EllNino
Tak ať je holčička zdravá :)
Reagovat
Blondie
Krása, gratulace a přání pevného zdraví
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist