Raducanuová je po operaci zápěstí. Mimo hru bude několik měsíců

3. 5. 2023, 19:27
Aktuality 14
Emma Raducanuová v současné době vyměnila tenisové kurty za operační sály. Dnes podstoupila operaci pravého zápěstí a na zákrok se chystá i s druhou rukou a kotníkem. 20letá Britka bude mimo hru několik měsíců, senzační vítězka US Open 2021 přijde mimo jiné o Roland Garros a Wimbledon.
Profily hráčů
Emma Raducanuová

"Posledních 10 měsíců bylo hodně složitých, protože jsem se potýkala s opakujícím se zraněním na obou rukou," zveřejnila Raducanuová na Twitteru zprávu psanou před operací. "Podrobím se menším zákrokům, abych tento problém vyřešila. A když už budu u toho, půjdu i na menší operaci s kotníkem."

Raducanuová má od svého pohádkového triumfu na US Open, které ovládla jako osmnáctiletá po postupu z kvalifikace, dlouhodobé potíže s formou a zdravím.

Hned na prvním letošním turnaji skrečovala kvůli zranění kotníku a od začátku roku se představila pouze na pěti turnajích. Naposledy se odhlásila z Madridu, kde měla obhajovat osmifinále, a poprvé od vítězného tažení v New Yorku vypadne z první stovky žebříčku.

Britku v minulosti limitovaly kromě kotníku a obou zápěstí také puchýře na dlaních a chodidlech, bolesti kyčle a zad či různá svalová zranění.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
misa
Vypadá jako princezna, nejde se divit, že její tělo nezvládá nároky současného tenisu.

Jako pravačka má dost výrazný sklon písma doleva smile
Reagovat
tommr
a co když to psala levačkou když má teď pravou ruku v sádře?
Reagovat
Pe3k
Sluší jí to i v nemocnici smile
Tenis asi není pro ní to pravé asi by měla zkusit jiný sport třeba onlyfans. smile
Reagovat
misa
Můžeš si to zkusit sám smile
Reagovat
Pe3k
No tak dobře a budeš si tam platit členství?
Reagovat
misa
Co bych na tobě viděl? smile
Reagovat
Pe3k
Já vždy myslel, že si žena smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tam jsi ji chtěl mít od začátku, ne?smile
Reagovat
Pe3k
Ne tak já sem chtěl jen ukázat, že sem pravý fanda, protože bych jí podporoval i kdyby zvolila jinou kariéru, třeba v tom onlyfans smile
Reagovat
Mac
njn, takova princeznicka, to neni delany na tvrde tenisove galeje...smile
Reagovat
com
nechapu.. Jako jo, treba muze mit neco s rukou.. Ale prece si nebudu operovat obe ruce a nohu jen kvuli tomu, ze mi to na kurtu nejde smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
asi narazila na někoho, kdo chce dát vydělat felčarůmsmile U takhle mladý holky je to za mě pitomost. Pak bude chodit na operace jak do servisu na údržbu.smile
Reagovat
jackiec
Ta je ve dvaceti dobitá jak nadal v sedmatřiceti smile
Reagovat
Mony
Něco na tom bude
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist