Rosol v Irvingu zdolal Istomina a je ve čtvrtfinále

18. 3. 2016, 00:07
Aktuality 18
CHALLENGER IRVING - Lukáš Rosol si udržel neporazitelnost na challengeru v Irvingu i po svém celkově sedmém vystoupení. Dnes šampion z roku 2014 zdolal Uzbeka Denise Istomina a postoupil do čtvrtfinále.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol předminulý víkend v německém Hannoveru smetl Alexandera Zvereva a rozhodl o postupu českých tenistů do čtvrtfinále Davis Cupu. Jenže pár dní na to na turnaji v Indian Wells vypadl hned v prvním kole s Francouzem Mannarinem a před startem na dalším podniku Masters 1000 v Miami se před ním otevřel volný týden.

Stejně jako předloni se ho rozhodl vyplnit účastí na challengeru v texaském Irvingu. V roce 2014 proměnil svůj debut v triumf a letos svou neporazitelnost už dvakrát prodloužil. 

Sedmou výhru v řadě přidal třicetiletý český tenista ve druhém kole proti Denisi Istominovi, kterého udolal v tie-breaku třetího setu těsně 7-5. O rok mladšího Uzbeka porazil potřetí v řadě a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 3-1.

Ve čtvrtfinále se padesátý hráč světa Rosol střetne se Španělem Marcelem Granollersem, s nímž vyhrál jen jeden ze tří duelů.

Český tenista navíc postoupil už semifinále čtyřhry, ve které startuje s legendárním Leanderem Paesem. Na prvním společném turnaji ještě neztratili set.

• CHALLENGER IRVING •
Spojené státy / Texas, tv. povrch, 125.000 dolarů
čtvrteční výsledky (17. 03. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Rosol (3-ČR) - Istomin (Uzb.) 6-2 1-6 7-6(5)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

18
Přidat komentář
vaclavsubrt
Aspík je prostě restart... ze 4:1 to uklohnit na 4:6... to prostě umí jen to naše vemínko :)
Reagovat
PetaM
Nesouhlasím. Takový Goffin by mohl vyprávět ...
Reagovat
Fandina
Teď v Irvingu hrají Donaldson a Rublev. Samotná jména mě přivedla na to, za které země hrají.
Reagovat
Lunej..
gratulka, Denis umí zahrát dobře, ale pamatuju si, jak ho Radek jednou pořádně vyškolil svojí hrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
nech to tam tvuj Ivan vyhra cele.. :-))
Reagovat
Pe3k
Lukáš the legend Rosol :)
Reagovat
smazaný uživatel
český DC hrdina si honí triko na Challengru, kde měl namále tady to pravděpodobně vyhraje a pak pojede s nosem nahoru do Maiami a tam v 1. kole opět pa pa. Takže Challangery ideální volba.
Reagovat
babolat.cz
když jenom srovnám Aspika s Goffinem. Lidský charakter či tenisové umění-nesrovnatelné! Pokud bych měl Aspika k někomu přirovnat, tak mě napadá ten pitchus Vácha ze Sparty.
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas
Reagovat
Fandina
ničím neodůvodněný
Reagovat
smazaný uživatel
ty, aby si se neozvala, ještě chybí ta druhá chytrá:)
Reagovat
Fandina
vadí ti, že mám jiný názor na Lukáše? Mám, tak se s tím smiř, že to tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
tak furt na něco nereaguj. Ty hraješ vůbec tenis?
Reagovat
Fandina
Ty můžeš reagovat a já ne? Není to divné?

Je mi šedesát a jsem v důchodu a tenisu fandím od mládí. Pak nebyl čas, děti, zaměstnání a jiné zájmy, teď mám zase víc času na koníčky. Tenis jsem vždycky hrála jen rekreačeně, bylo období, kdy na něj nebyl čas, pak jsem hrála hodně let golf i soutěžně. Teď obojí občas, tenis i golf.
Reagovat
Fandina
Jinak posledních pár let jezdím hodně fandit na turnaje, tady, v zahraničí. Teď se těším na Spartu a pak do Madridu. Už to mám zařízené.
Reagovat
babolat.cz
ser na ni, já už ji ignoruji. reagovat na ni je pro ni živná půda a strávíš zbytečně moc času s ní. už jsem procitl a otevřel oči. věnuj se raději svým blízkým, z toho ti kane užitek a radost.
Reagovat
Fandina
konečně rozumné slovo
Reagovat
Davor1
Dobrý turnaj v tom Irvingu. Z hornej polovice pavúka bude vo finále niekto zo štvorice Donaldson, Rublev, Tiafoe, Bedene. Pre prvých troch by to bol obrovský úspech a titul by ich v rebríčku vystrelil dosť hore. Najväčším favoritom je ale určite Rosol, ak bude hrať naplno a nebude šaškovať, tak by to mal vyhrať. Dnes s Istominom veľmi dobrý zápas, v tom TB už bol Rosol takmer vonku, ale otočil to jednou neskutočnou výmenou, kedy z defenzívy vybral neuveriteľné veci a donútil Istomina pokaziť na sieti, to bol zlomový moment po ktorom Istomin pokazil a ponúkol MP, ktorý Rosol esom premenil. Celkovo výborný zápas, ktorý by sa hodil skôr na ATP...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist