Rozlosováno: Kvitová začne proti Arnové, Berdych s kvalifikantem

20. 5. 2011, 12:37
Aktuality 88
Česká hvězda letošní sezony Petra Kvitová narazí jako devátá nasazená v prvním kole French Open na Maďarku Gretu Arnovou. Rozhodl o tom dnešní los v Paříži, který turnajové šestce Tomáši Berdychovi poslal do cesty na úvod turnaje soupeře z kvalifikace.
Petra Kvitová

Jednadvacetiletá Kvitová, letošní vítězka turnajů v Brisbane, Paříži a Madridu, patří k favoritkám turnaje, na kterém před rokem došla do osmifinále. S o jedenáct let starší Arnovou se svěřenkyně trenéra Davida Kotyzy dosud nestřetla. "Arnová je zkušená, dobře servíruje a hraje rychle. Není to nic jednoduchého, ale to není žádné grandslamového kolo," řekl Kotyza.

Zatímco Petra Kvitová bude ve svém úvodním utkání favoritkou, k některým dalším českým tenistkám los příliš příznivý nebyl. Andree Hlaváčkové přisoudila losující Srbka Ana Ivanovičová čtvrtou nasazenou Viktorii Azarenkovou z Běloruska. O moc lehčí los nemá Sandra Záhlavová, která nastoupí proti finalistce letošního Australian Open Na Li z Číny, a Iveta Benešová se pokusí překvapit loňskou finalistku Roland Garros Samanthu Stosurovou.

Světová jednička Caroline Wozniacká z Dánska toužící po prvním grandslamovém titulu má za soupeřku v 1. kole čtyřicetiletou Kimiko Dateovou-Krummovou z Japonska.

Zatímco Tomáš Berdych jméno svého soupeře z kvalifikace ještě nezná, Radek Štěpánek a Jan Hájek už ví, že ke svým prvním zápasům nastoupí proti nasazeným soupeřům. Štěpánek, který se vrací na kurty po pauze zaviněné zraněným kolenem, změří síly s domácím Richardem Gasquetem. Podpory francouzského publika se určitě nedočká ani Jan Hájek, kterého čeká další domácí tenista Jo-Wilfried Tsonga.

Berdych by v případě postupu do čtvrtfinále narazil na letos neporaženého Srba Novaka Djokoviče, kterého v prvním kole čeká Nizozemec Thiemo De Bakker. Obhájce titulu Rafael Nadal bude hrát s Johnem Isnerem z USA, ve čtvrtfinále se může střetnou se Švédem Robinem Söderlingem, který ho předloni jako dosud jediný na Roland Garros porazil.

 

Los českých tenistů na French Open:
Muži:
Jan Hájek - Tsonga (17-Fr.)
Tomáš Berdych - kvalifikant
Radek Štěpánek - Gasquet (13-Fr.)

Ženy:
Lucie Šafářová - Flipkensová (Bel.)
Iveta Benešová - Stosurová (8-Aus.)
Renata Voráčová - Cornetová (Fr.)
Barbora Záhlavová-Strýcová - Na Li (6-Čína)
Sandra Záhlavová - Zheng (Čína)
Petra Kvitová - Arnová (Maď.)
Andrea Hlaváčková - Azarenková (4-Běl.)
Zuzana Ondrášková - Garciová (Fr.)
Klára Zakopalová - kvalifikantka
Lucie Hradecká - Sevastovová (Lot.)

Celého pavouka mužské dvouhry najdete zde, ženské dvouhry zde.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

88
Přidat komentář
smazaný uživatel
Přece psal uz sem.... ze Švycar bude koncem roku šestý na světě
Reagovat
smazaný uživatel
4:6 4:6. Toliko k Tomáši Berdychovi. By mě zajímalo, který opilec na superantukáře Almagra vypsal kurz 2,20.
Reagovat
smazaný uživatel
já sem to tu říkal už před zápasem že je to valuebet jako kráva. Berdych nemá na to aby porazil Almagra na antuce. Almagro byl jasným favoritem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, jestli jasným favoritem, pač Almagro je občas dost náladový, ale když mu to sedne, dokáže na antuce prohnat i Nadala. Každopádně jsem to zpeněžil ke své spokojenosti, takže takových zápasů víc a za vyšší kurzy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, Almagro jej zfouknul jako svíčku.

Ale Lopato, ty se vrať zpět do žumpy. :-)
Reagovat
VlS
Lopato, i po dnešku vede Berďa 3:2 a hráli spolu vždy a jen na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
co bylo přd rokem není podstatný. Almagro se za poslední dobu hodně zlepšil. Zatímco Berdych je jen stínem tenisty co hrál finale wimbledonu
Reagovat
baggik
Los poměrně zajímavý, v některých částech pavouka se s tim nemazlil, jinde byl až moc přívětivý. Každopádně bude od úvodních kol na co dívat. Djokovič se nudit nebude Hanescu, DelPotro, Belluci, Berdych, Ferrer, Nadal. Federer nevypadne s Frantou Lopézů ale až ve čtvrtfinále s Davidem F., Malý Andy ve stejné fázi s Almagrem. Good luck. Nelíbí se mi los Juana Martína, v 1. kole Karlovič, ve 3. Novak, ale co se dá dělat, aspoň bude na co koukat. Nadal bude ve finále, Novak když přejde 3. kolo taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já bych to viděl na SF Nadal - Murray a Roger - Djoker. Finále bude překvapivě Nadal - Djoker, kde Rafa obhájí titul, Jugoš půjde na první místo a spokojeni budou oba. :-)

Já bych teda raději SF Roger - Del Potro, finále Nadal - Roger a pohár ve švýcarských rukou, ale to je sci-fi, buďme realisti. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atpworldtour.cz
Reagovat
Chandler
Lidi, proč to hrotíte? Můj názor nebo pana Mgr. :) nemá o nic menší váhu než vaše hlášky tipu: Federer je Bůh a semifinále udělá. Jsou to jen osobní tipy. Stejně jako, že ten potká toho ve 3. kole a pak udělá toho a toho. Bude to jinak, je to sport. Navíc nedávný zápas mezi Fedexem a Felim došel do 3 TB, tak proč ty zbytečný výlevy o nereálnosti tipu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jasně že to bude těžký zápas, z Feliciana mám respekt. A že je Roger bůh tady nikdo (už) netvrdí. Neříkám, že to tady občas nezavání Fedexománií, ale to je svědčí o jeho mimořádnosti. Btw zajímavé je, že Roger, ač už není nejlepší na světě, pořád má suverénně nejvíce fanoušků, kteří ho neopouštějí. Jsem zvědavý, kolik fans zůstane Djokovičovi, až začně prohrávat (což bude doufám co nejdřív, pač už je to nuda).
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tohle je grandslam, pomalejší antuka, zápas na 3 vítězné. Tam nemá Lopez šanci, ani kdyby zahrál životní zápas. A to Federera nemám rád a přeju v každém zápase jeho soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že část Rogrových fanoušků právě přešla k Strojovičovi. To je přesně ten typ rádobyfanoušků, co fandí tomu, kdo zrovna ohrožuje Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já, ač Federerovec, kdybych si měl vybrat ke komu "přejít", tak raději k Rafovi, pač Jugoš mi fakt pije krev. Ale migrovat se nechystám, minimálně do chvíle, než Roger ukončí kariéru. :-) Pak budu fandou číslo jedna Juan-Martina Del Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi správný fanoušek, chválím. Já fandil Agassimu a pak přešel k Rafovi a je možné, že pokud zdraví dá, tak bude další na řadě taky JMDP nebo Dimitrov (nebo oba)
Reagovat
Chandler
Já se fanaticky nestavím za žádného tenistu. Přeju Čechům, mladým nadějným hráčům a když se divám na zápas, tak mi záleží na tom, aby byl atraktivní pro mě jako pro diváka, takže můžou hrát klidně "sympaťáci" Hanesku s Koljou a já těch dvou hodin nebudu litovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Federer s nějakým lopezem vymete kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež sa mi to lúbi, ako niektorí TUPÁCI tu súdia podla jedného zápasu v Madride, že Federer musí prehrať s Lopézom. Je to momentálne svetov trojka a Lopéz nemôže snívať ani o Top 20. Jeden zápas, čo hral Feli navyše aj doma, v skorohalovom prostredí ktoré mu sedí, a hral ho s Federerom vyrovnane neznamená, že v Paríži vyhrá, kde sa hrá na 3 víťazné sety. To by potom Federer musel zamiesť s Nadalom, keďže v Madride s ním hral absolútne vyrovnaný zápas.
Btw, Lopéz NIE JE, nikdy nebude, a ani nebol antukový špecialista, pán blb.ecek Lancik.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych skončí na čiličovi, Kvitová na Cibulkové. Ostatní češi vypadnou v prvních dvou kolech.
Reagovat
smazaný uživatel
a lopata skončí ve šrotu
Reagovat
smazaný uživatel
čím to že hájek má vždycky tak těžkej los. štěpánek to samý.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak; Federer na letošním ročníku French Open neprojde přes první kolo, jelikož Lopéz je známým antukovým specialistou.

PS: Palec nahoru pro vás, palec dolů pro naše odpůrce...
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě začínám podezřívat, že si tady z toho fóra děláš prdel. Tohle přece nemůžeš myslet vážně... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to magor, kterej má doma na zdi plakát Federera a má ho počmáranýho fixou. Je to tipickej slavista. Prostě bezmozek.
Reagovat
smazaný uživatel
''Lopéz je známým antukovým specialistou.''

To si děláš srandu ne?
Reagovat
skott
Lancik...:D:D:D
naposled jsem se tady takhle pobavil, kdyz tu jeden z tiperu v analyzach tvrdil, ze Zakopalova vzhlizi ke Gajdosove:-)
Reagovat
smazaný uživatel
By ses měl spíš vyjádřit ke svému tvrzení, že všechny Rusky mají pro třetí kolo kvaldy velmi přijatelné soupeřky, zejména Pivovarová. :-)

Mimochodem, Pivovarová byla na RG loni ve třetím kole, takže teď asi brutálně klesne.
Reagovat
skott
Na tom, ze mely prijatelne souperky se nic nemeni.
Reagovat
smazaný uživatel
Já trvám naopak na tom, že Sloane Stephens byla jedna z nejtěžších, ne-li vůbec nejtěžší soupeřka, kt. mohla ve 3. kole dostat.
Reagovat
skott
Tak jiste si dovedu predstavit lehci souperku nez Stephens na postup do hlavni souteze a celkove Nasti cast patrila k tem obtiznejsim, vzhledem k tomu, ze byla nasazena jako c.1.Ale porad byla Nasta jasnou kandidatkou postupu, s jejima antukovejma schopnostma + titulem z Gaudens, kde dala lepsi hracky, to pro me je velke prekvapeni.Stephens jsem na antuce, pokud se pamatuju, nikdy hrat nevidel, videl jsem ji jen na trave a betonu.Popravde jsem ani netusil, ze ma tak solidni bilanci, ale nerekl bych, ze antuka bude nekdy jejim nej povrchem.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jejím nej povrchem antuka asi nebude, ale ona fakt na rozdíl od jiných Američanek umí hrát i na červené antuce a ráda na ní hraje. A má na ní i solidní výsledky.

Navíc, je její teprve 18 let a řekl bych, že do dvou let bude v první dvacítce, tj. je to úplně jiná liga, než Pivovarová, která se horko těžko dostala vůbec do stovky.
Reagovat
skott
Podle nedavnych vysledku asi ano, ona je vyborna atletka, takze s pohybem by zadny problem mit nemela.Pokud si tenis na antuce navic sama uziva, tak je to jen plus.Spousta Americanek to bere spis jen jako nutne zlo.Ale zajimalo by me, kolik jejich zapasu jsi opravdu videl.Protoze rict, ze bude do dvou let v prvni dvacitce, to bych si treba ja sam dovolil rict jen o mladych holkach, ktere opravdu pozorne sleduju (minimalne vysledkove), tyden co tyden, kdyz ne zapasy tak aspon souvislosti, nazory atd.Neprijde mi, ze je Sloane tak zajimava.Takhle mi to vic pripomina, co jsem tady cetl napr. po Fed Cupu o Cepelove, ze bude do konce roku nejmene v prvni stovce:-)) Pritom je to vicemene prumerna juniorka a dalsich dvacet lepsich nez je ona, ma problemy vyhravat zapasy mezi dospelyma.
A ze Stephens je jina liga nez Nasta, to jsi ustrelil uz poradne vedle.Rad bych pripomnel, ze Nasta byla ve stejnem veku pri prechodu z juniorek nadostrel Top 100 nez se tri roky babrala od jednoho dlouhodobeho zraneni ke druhemu (zlomene zapesti, zada, natrzene brisni svaly) a ranking drzela par vysledkama za rok.Teprve loni se jakztakz vratila, ikdyz porad ji neco maleho kazdou chvili trapi (viz. zapas s Dinarou).Dokonce si z toho sama uz dela srandu, napr. kdyz jsem se ji loni ptal jak a podle ceho voli turnaje, tak jeji odpoved byla, ze ¨nic me neboli = hraju¨...
Reagovat
smazaný uživatel
Řekneme si to za dva roky. :-) Pivovarová je podle mě úplně marná, definitivně jsem nad ní zlomil hůl letos ve Fezu, když nedokázala porazit ani zjevně indisponovanou Dinaru Safinu.

Sloane Stephensovou sleduji, co to jde. Mimochodem, letos po zápasu s Wozniackou v IW o ní prohlásila Kim Clijsters, že má před sebou velkou budoucnost.
Reagovat
baggik
skotte na Stephensovou se stačí podívat a je jasný že půjde v nejbližších letech vysoko, vždyť je to třetí sestra Wiliamsová. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, s tvrzením, že Pivovarova byla ve stejném věku "na dostzřel stovky", by se dalo polemizovat, 2008-9 byla nejvýše kolem 150. místa, což je od stovky ještě pěkně daleko. Kdežto Sloane je už teď 138. a po RG bude ještě výš. Přičemž až do US Open obhajuje jen 57 bodů, což teoreticky může s přehledem nahrát už tady v RG, neboť v 1. kole má hratelnou soupeřku - Elenu Baltachu. :-)
Reagovat
skott
nj prece..neporazila Dinaru Safinu na antuce..jaka tragedka...to aby co nejrychleji ukoncila karieru, takove drevo, ze.
Co na tom, ze Nasta byla sama ofacovana jako mumie, ale ona si dovolila prohrat.To je neuveritelny, co se tady nekdy dozvim:/ Vis, co si myslim, ze kdybysme se tady treba pred temi tremi roky sesli, uplne stejne bys vynasel do nebes ji.
A ano, Nasta byla tehdy na 149. miste, ale moje reakce byla na to, ¨ze se horko tezko dostala do prvni stovky¨ a ja jsem ti vysvetlil proc.Stephens muze klidne potkat uplne to same a jsem zvedavy, jestli si na ni potom za par let vzpomenes.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě Skotte, já jsem -- zřejmě na rozdíl od tebe -- část toho zápasu se Safinovou viděl (set a třičtvrtě). Dinara tam servírovala neuvěřitelně pomalou rychlostí a všeobecně sotva udělala krok.

Něco jinýho by samozřejmě bylo, kdyby Dinara hrála pořádně. A vůbec myslím, že Pivovarovou silně přeceňuješ. ta holka nemá jedinou silnější zbraň.
Reagovat
skott
Kdybys ho videl, tak vis, ze Nasta na tom nebyla o moc lepe s osetrovanym a obvazanym ramenem.
Jinak ja jsem svuj nazor na Pivovarovou vubec nenapsal.Vsechny prispevky byli reakci na to, ze jednu holku v 18 letech kolem 140. mista posilas do Top 20 a od druhe rikas, je uplne marna, prestoze jsem ti ukazal, ze na tom byly ve srovnatelnem veku stejne.
Reagovat
skott
+ bych dodal, ze je te presne naopak, nez pises.Nasta ma silny zbrane (viz. servis, bh), ale na druhou stranu take bohuzel velke mezery ve sve hre (neobratnost, tech. spatny fh), ktery ji brani byt zatim vyrazne vys nez je.
Reagovat
smazaný uživatel
Servis a bekhend jsou jejími silnými zbraněmi ... v porovnání s kým? S průměrnou hráčkou stovky? To si rozhodně nemyslím. A teda konkrétně s Dinarou její servis působil spíše jako slabina.
Reagovat
skott
s prumernou hrackou prvni stovky nepochybne.Kdyz odectu extremni nachylnost ke dvojchybam, je Nasti servis vyborny.
S Dinarou na returnu tak muze pusobit kdekdo, zvalst kdyz jeji rameno nebylo zrovna v tomhle zapase 100%.Ja nikde netvrdim, ze je Nasta hvezda nebo by mela byt, ale take si myslim, ze ji vetsina lidi spis nezna (vcetne tebe), protoze ona ma na cem svoji hru postavit.Je to lepsi, nez kdyby byla ve vsech cinnostech nevyrazna.
Reagovat
matesdc
Rosol postupuje...
Reagovat
Chandler
Koukám, že Elegán skončí už v 1. kole s Felicianem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, co by se muselo stát. Elegoš má prví 4 kola extrémně lehké. Ale pak zřejmě pápá.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dojde do ČF, tam potká asi Davida Ferrera, no uvidíme, jak je na tom David zdravotně. Jinak nejlehčí los z první osmičky vyžral tradičně Berdych. Ten má až do ČF v podstatě volný los. Slušný los má i Murray, teda až na Raonice ve 3. kole, ale i toho by měl ustát.

Strašná škoda je Del Potra, ten už ve 3. kole potká Djokoviče, no nemá ten kluk smůlu?! Takže pome Juan-Martin, pome do Jugoše!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se Wawrinka konečně zpamatuje a vyklepne "elegána" v osmifinále. :-) Herně, obzvlásť na antuce na to určitě má. :-)

Naděje umírá poslední. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka? :D:D:D:D, ten to proti elegánovi tradičně nepřehodí
Reagovat
smazaný uživatel
No, jednou to přece pořekonat musí, ne? :-) Něco typu "nikdo neporazí Gerulaitise 17 x za sebou". :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Wawroch se z Rogera tradičné podělá už v šatně, tady funguje takové to týmové "národní modla je nedoknutelná". Něco obdobného je v srbské variantě zápas Troicki - Djokovič, kdy to Viktor Novakovi vždycky vzorně odevzdá a s pocitem dobře odvedené Viktor odjíždí do Jugošky, kde ho za to ještě poplácají po zádech. Wawrinka je totéž v bledě modrém.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale blíží se časy, kdy i ve Švýcarsku bude považován za nadějnějšího a perspektivnějšího hráče Wawrinka a budou si přát, aby mu to Fedex nezkazil.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně. A tu o perníkové chaloupce znáš? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám. :-) Tak si představ Federera ve 33 letech okolo 25. místa na světě a Wawrinku v první desítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi mimo. Federer 25.nebude, to radši skončí. A Wawroch taky není žádný mladík. Nad švýcarským tenisem se začínají stahovat temná mračna.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem přesvědčen, že za a) i ve 33 letech bude Roger v top10, i když jen na jejím chvostu, za b) kdyby měl skutečně spadnout někam do třetí desítky, raději ukončí kariéru. A za c) Wawrinka do top10 možná nakoukne, ale na nějaké dlouhodobé zahnízdění v ní bych to neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale proč? Sampras (před US Open 2002) byl někde na chvostu dvacítky nebo mírně za ní, Lendla 1993_94 byla na chvostu dvacítky a pak ještě níž, McEnroe končil relativně nízko, dtto Courier, Chang, Edberg ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že by to jeho ego neuneslo a vysral by se na to
Reagovat
smazaný uživatel
Koneckonců už nikomu nic dokazovat nemusí a byla by ostuda, kdyby takový hráč vypadával v prvních kolech. Ale stejně jak Sakal si myslím, že do 33 se v pohodě v desítce udrží. Nebo si myslíš, že borci, co jsou od 5 do 20 místa mají na to aby ho stabilně poráželi?
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešním rozlosování se téměř všichni sportovní, především tenisoví odborníci, jako jsem já, dozvěděli, že Federer má téměř jasně stanovenou konečnou v 1. kole. Proč? Vzhledem k jeho špatným výsledkům z poslední doby má velkou pravděpodobnost, že nedokáže porazit svého soupeře hned v úvodním kole, jímž je Feliciano Lopéz.

Teoretická prohra by pro Švýcara, známého svým arogantním chováním, znamenala možné vypadnutí z elitní pětky. Jestliže si to uvědomil i on sám, jistě si uvědomil, že ho čeká nečekaně těžký kus práce.

Jenže nebyl by to Federer, kdyby ho nedoprovázelo štěstí, podobně jako tomu bylo v období French Open 2009, kdy mohl poděkovat za vítězství vypadnutí favoritů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsem jsi k smichu, trotle. Kdyz Roger postoupi, tak sem prijdes a zacnes blabolit o tom, ze vypadne v druhem kole, ze, ty deb*le? :-)))))
Reagovat
Vojtaakk
To víš že jo ty sportovní, ale hlavně tenisovej odborníku :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

už to radši nekuř, seš pak trochu rozjívenej... :D:D:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nazývat sám sebe tenisovým odborníkem, na to musí být člověk vážně MaGoR. Zajímavé, že toho cituji: "Švýcara známého arogantním chováním", si hráči v minulosti opakovaně zvolili fair-play hráčem roku. :-)

Arogantní jsou vaše příspěvky, mr. Lančík.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazývat sám sebe tenisovým odborníkem, na to musí být člověk vážně MaGoR

Ne, na to musí člověk Barney. Schizofrenie je hrozná nemoc!
Reagovat
Chandler
Nico má docela pohodu až do 4. kola a Melzer poslední dobu taky nic moc nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tak koukám na toho pavouka, tak Berdych může v druhým kole narazit na Tomyho Haase ...a ve třetím by mohl čekat Hewit. Takže 2 legendy hned na začátek ...:) .....a ve 1/4 bude asi čekat Novak ..... no nebude to lehký ..:)
Reagovat
Matti
nestahuj kalhoty, brod je ještě daleko. Jak říká Lakatos Davydenko z formy a Soderlinga by měl dát. S Andym to může být boj.
Reagovat
Matti
zapomněl jsem na tlačítko-reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
hmmmmmm tak rafa je zial tento rok bezGS tu na RG to bude strasne tazke ak vobec mozne a W a us open koli stupajucej forme novaka a andyho skoro nemozne,cesta vedie k titulu na RG cez davydenka sodorlinga murrayho a djokovica horsie to byt asi nemohlo,rafa trafil vsetkych ktori sa ho neboja asi nan ho veria aspon fans rogera mozu dufat ze niekto vyradi djokovica a mozu rogera vydiet vo finale
Reagovat
smazaný uživatel
Davyděnko není ten Dayvděnko z dřívějška, Soderling letos nic moc, Murrayho na antuce dá. Takže zbývá akorát Djokovič, kterého vyřadí Delpo, tak nevím co tady brečíš. Trocha optimismu by neškodila!
Reagovat
smazaný uživatel
to neznamena ze niko s robinom su neni v optimalnej forma ze sa na RG proti svetovej jednicke nevyhecuju k vybornym vykonom ,tiez necakam ze ho mozu porazit ale minimalne su to hraci a o murraym ani nevravim s ktorymi sa rfa na kurte poriadne zdrzi a vo finale moze prist unava ci tradicne pluzgiere a pod......
Reagovat
smazaný uživatel
ospr, za chyby ale mam aj inu robotu
Reagovat
smazaný uživatel
Může se stát všechno. Je brzo na predikce, ale brečet nad Rafovým losem mi přijde nesmyslné. Pokud je nejlepší (což věřím, že je), tak ho nemůže zajímat los i kdyby měl 7 Djokovičů za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, mít 7 Djokivčů za sebou, tak bude rád, když uhraje první kolo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak trošku sem se nechal unést :)
Reagovat
smazaný uživatel
Davydenko hlavně ani v době své největší formy nebyl schopen nikdy Nadala porazit na antuce.
Reagovat
Pe3k
Djoker má v 3. kole Del Potra :(
Reagovat
smazaný uživatel
Výborný pavouk. Rafa celkem v klidu. Můra má bye až do semi. A pokud neskolí Djokoviče Delpo, tak to dodělá někdo další
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, Nadalův fanoušek, který spoléhá na to, že mu Djokoviče odstraní z cesty někdo jiný. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš pokud Djokoviče nesrazí Del Potro, čemuž moc nevěřím, zastavit ho může až Nadal ve finále. Jinak solidní los, o zajímavé zápasy nebude nouze, přívětivý los pro Murrayho, první dvě kola kvalifikanti, až ve 4. kole Dolgo nebo Troicki. Těší návrat Tommyho Haase, uvidíme, jak se ukáže, los má až do 3. kola v pohodě, tam by čekal Berdych.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím dalším může být klidně Rafa. Ale nezlobil bych se kdyby vypadl s Delpem i z toho důvodu, že je to taky můj oblíbenec.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím koukám na ženský pavouk, pro české barvy nic moc, jestli se Kvitová dostane do 3. kola, narazí tam na Dominiku Cibulkovou. Lucka Šafářová ve 2. kole s Julii Goerges, Benešová se Stosurovou, BZS s Na Li, Hradecká se Sevastovou. Slušný los má Zakopalová, ta ale zase nemá moentálně moc formu.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to má slušné, hratelné až do čtvrtfinále relativně, Cibulková ji ale může dost prověřit. Ostatní ženy celkem drastický los, většina z nich má soupeřky, u nichž se dá čekat, že je v 1. kole vyřadí.
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, v Madridu měla s Dominikou celkem velké problémy, a to tam ty balony lítaly rychlejš než v RG. Ale uvidíme, hlavní je, aby se do toho 3. kola vůbec dostala. I když jestli dá Gretu Arn, což by měla, tak jí Sandra Záhlavová ani Jie Zheng patrně moc neohrozí.
Reagovat
smazaný uživatel
J8 právě Madrid neviděl, byl jsem mimo republiku, takže znám jen výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
No, Petra v tomto zápase byla dost nervozní (asi kvůli tomu, že věděla, že když vyhraje, dostane se do top 10), první set prohrála a v druhém byla break dole. Pak to otočila a chvíli to vypadalo, že třetí set bude snadný (vedla 2:0 a měla slušné šance získat druhý break), ale pak z toho bylo nakonec drama, kdy si neustále s Dominikou prohrávaly svá podání, až do stavu 6:5, kdy to Petra konečně uhrála. Ale každopádně, jestli má Dominika proti Petře na nějakém povrchu šanci, tak je to právě pomalěejší antuka (ne ta v Madridu).

Nicméně uvidímě, jak se říká "first things first", důležité je, aby vůbec přešla přes Gretu Arn.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha,ok. Díky za shrnutí zápasu, uvidíme. Jak říkáš, hlavní je ted 1. kolo.
Reagovat
Pe3k
Chtěl bych vidět ten pavouk. Na oficiálních stránkách Roland Garros 2011 není. Neví někdo kde je?
Reagovat
smazaný uživatel
už to tam je
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist