Rubljov v den 22. narozenin dobyl turnaj v rodné Moskvě

20. 10. 2019, 21:51
Aktuality 5
ATP MOSKVA - Mužský Kremlin Cup ovládl v rodném městě a navíc v den svých 22. narozenin Andrej Rubljov. Ve finále porazil Francouze Adriana Mannarina a po triumfu na antuce v Umagu v roce 2017 přidal druhou trofej z turnajů ATP. Naopak Mannariono prohrál už osmý z devíti finálových zápasů.
Profily hráčů
Andrej Rubljov

Andrej Rubljov se v létě dostal do velmi dobré formy a udržuje si jí i na podzim. Tento týden ji dokázal dokonal prodat na halovém turnaji ATP 250 v rodné Moskvě, kde nenašel přemožitele a získal druhý titul.

Ruský mladík si postupně poradil s Kazachem Bublikem, Bělorusem Gerasimovem, Srbem Milojevičem, Chorvatem Čiličem a v dnešním finále, které hrál v den svých 22. narozenin, přehrál 6-4 6-0 Francouze Adriana Mannarina.

"Nemůžu být šťastnější. Vyhrál jsem turnaj v rodném městě a navíc na své narozeniny. Je to krásný dárek," radoval se Rubljov, který v zítřejším vydání žebříčku ATP pronikne poprvé do Top 30.

Jednatřicetiletý Mannarino hrál finále podeváté v kariéře, jediný titul získal letos na trávě v nizozemském Hertogenboschi.

Oba finalisté se nyní přesunou do Vídně. Rubljov se v prvním kole utká s kanadským teenagerem Felixem Augerem-Aliassimem, Mannarina čeká Američan Sam Querrey.

• ATP 250 MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 922.520 dolarů
nedělní výsledky (20. 10. 2019)
• Dvouhra - finále •
Rubljov (6-Rus.) - Mannarino (7-Fr.) 6-4 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
EllNino
Super :)
Reagovat
Krisboy
Spíš ten bohatýr, kterej přijel za Marfušou na námluvy. Ten, co měl rád husí játříčka.
Reagovat
Fandina
Mladíčci se hrnou vzhůru. Navíc, kdo jiný by měl vyhrát turnaj tam, kde měnou je rubl. Je to jako kdyby někdo jiný vyhrál turnaj v Osace.
Reagovat
Fandina
Jinak pěkný dárek k narozeninám. Je to šikula.
Reagovat
turista
Je to symbolické. Rubl vyhrál. Spíš než rubly za výhru určitě inkasuje jiné peníze.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist