Rusky od finále dělí jediná výhra

26. 4. 2008, 16:17
Aktuality 0
Obhájkyně titulu Rusky dělí jedna výhra od postupu do finále tenisového Fed Cupu. Na domácí půdě v Moskvě vedou v utkání s USA po úvodních dvouhrách 2:0.
Profily hráčů
Světlana Kuzněcovová vyřadila Slovenku Cibulkovou ve třech setech

Rusky vstoupily do reprízy loňského semifinále proti oslabenému soupeři na domácí půdě v Moskvě podle očekávání. Anna Čakvetadzeová porazila v úvodní dvouhře Vaniu Kingovou 6:4 a 7:5, Světlana Kuzněcovová se pak na druhý bod nadřela méně, když Ahshu Rolleovou porazila za 58 minut 6:2 a 6:1.

Zápas by měl být pro obhájkyně titulu snadnou záležitostí, protože Američanky do Moskvy přijely bez sester Williamsových a týmovou jedničkou je až 115. hráčka světa Kingová, kterou doplňují prakticky neznámé Rolleová a Madison Brengleová a deblová specialistka Liezel Huberová.

Postup může výběru kapitána Šamila Tarpiščeva, který usiluje o čtvrtý fedcupový triumf během posledních pěti let, zajistit v nedělní první dvouhře Kuzněcovová, která nastoupí proti Kingové.

FED CUP - semifinále:

Čína - Španělsko 0-2 po prvním dnu
Šuaj Pcheng (Čín) - Suárezová (Špa) 3-6 6-7(4)
Jie Zheng (Čín) - Llagosterová (Špa) 3-6 4-6

Rusko - USA 0-2 po prvním dnu
Čakvetadzeová (Rus) - Kingová (USA) 6-4 7-5
Kuzněcovová (Rus) - Rolleová (USA) 6-2 6-1

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist