Rusové Južnyj i Safin v Cincinnati dohráli

29. 7. 2008, 10:18
Aktuality 11
Ruský tenista Michail Južnyj vypadl v prvním kole turnaje série Masters v Cincinnati již v prvním kole. Čtrnáctý nasazený hráč prohrál po více než dvou hodinách s Němcem Tommym Haasem 6-7 6-2 a 4-6. V soutěži už nepokračuje ani bývalá světová jednička Marat Safin, který nestačil na svého krajana Dmitrije Tursunova.
Marat Safin

Marat Safin dal v souboji s krajanem Dmitrijem Tursunovem vzpomenout na ty horší dny své kariéry. Bývalý nejlepší hráč světa často protestoval proti výrokům rozhodčích, se kterými dlouho diskutoval a vztekle pak hodil raketou, když ve druhém setu za stavu 4-4 ztratil servis. Tursunov pak už nezaváhal a zvítězil 7-6 6-4.

Stejně jako Tursunov neztratil na úvod turnaje ani Tommy Robredo. V prvním kole ho čekal trápící se Američan Mardy Fish, kterého Španěl porazil hladce 6-2 6-2. "Když začala antuková sezona, začal jsem hrát lépe a vrátila se mi sebedůvěra," vysvětloval po zápase Robredo, který se letos v prvních třech měsících trápil. "Na začátku roku jsem se na kurtu cítil pokaždé mizerně. Musel jsem bojovat sám se sebou a ne se svými soupeři. Teď už bojuju znovu s nimi, to je skvělé."

Zatímco Fish už je ze hry venku a podobně rychle se s turnajem rozloučil i Donald Young, který podlehl Gaelu Monfilsovi, udělali americkým divákům radost Robby Ginepri a Sam Querrey. Druhý jmenovaný dotáhl do vítězného konce bitvu s Francouzem Mathieum, kterého porazil 6-4 4-6 6-3, a Ginepri zastavil švédského veterána Bjorkmana. V dalším kole si tak zahraje s obhájcem titulu Rogerem Federerem. "Před pár lety už jsme tu hráli a vzal jsem mu set, takže vím, že se ním dokážu měřit," komentoval další kolo Ginepri. "Samozřejmě to bude těžký zápas. Budu muset podávat extrémně dobře a být trpělivý a útočit mu do bekhendu, kdykoliv to půjde."

Výsledky - Cincinnati:
Dvouhra - 1. kolo:
Haas (Něm.) - Južnyj (14-Rus.) 7:6 (7:2), 2:6, 6:4, Acasuso (Arg.) - Ančič (Chorv.) 5:7, 6:2, 6:2, Tursunov (Rus.) - Safin (Rus.) 7:6 (7:5), 6:4, Monfils (Fr.) - Young (USA) 6:1, 6:1, Robredo (12-Šp.) - Fish (USA) 6:2, 6:2, Kohlschreiber (Něm.) - Yani (USA) 6:3, 6:4, Söderling (Švéd.) - Benneteau (Fr.) 6:0, 6:3, Querrey (USA) - Mathieu (Fr.) 6:4, 4:6, 6:3, Gulbis (Lot.) - Nieminen (Fin.) 7:6 (9:7), 6:2, Seppi (It.) - Lopez (Šp.) 7:5, 7:5, Ginepri (USA) - Björkman (Švéd.) 6:0, 7:6 (7:5).

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Federer už by měl skončit s karierou,dělá si akorát ostudu!
Reagovat
smazaný uživatel
rejpal:proc by mel koncit s karierou.........????nedela zadnou ostudu to delas mozna tak ty tema debilnima kecama promin ale rict ze dela ostudu muze rict fakt blb..........kdyz nebude prvni tak bude druhej no!!a co jako tj podle tebe bejt 2. ostuda??dobre nema zadnej grandslam letos ale zato dve finale a jedno semifinale co by za to ostani dali!!!!roger vam jeste ukaze kdyz ne letos tak pristi rok!!pristi rok bude zase 1 federer nebude skoro nic na tech turnajich obhajovat zato nadal jo!!a pro rogere si myslim ze by snad ted bylo lpsi bejt 2......aby z nej spadlo vsechno a predvadel zase ten svuj boží tenis:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Robby,bojuj,uděláš tu primadomu!Ať už konečně skončí ta jeho navláda a je konečně sezazen z trůnu,ať konečně je na trůnu nejlepší tenista současnosti-NADAL!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem si,že dnes předvede Roger konečně pořádný tenis a zase nic!A to chce vyhrát olympiádu a US open!Cha,cha,cha!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím,že Ginepri vyhraje!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim,že mu Ginepri veme 1 set v Tie-breaku,ale víc už nesvede.Myslim si,že se utkaj Federer a Nadal ve finále.Ale jestli bude mít Djokovič zase formu,tak by mohl Rafu porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
To by mu to to musel Rafa nechat!Rafa vyhraje i turnaj v Cincinnati!VAMOS RAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by hezké,kdyby Roger prohrál třetí zápas za sebou!
Reagovat
smazaný uživatel
jj tak to si nemyslim ze ginepri vyhraje.........a doufam ze federer na tomhle turnaji uspeje a jeste bude bojovat o to prvni misto:Dale vsechno ma v rukou rafa:Dale chci aby federer ukazal ze jeste nerek posledni slovo tak dotoho rogere!!verim ti
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázněte teď to Roger ještě udrží!Rafa neni bohužel NADčlověk.Tenhle turnaj bohužel asi nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by jiný měl turnaj vyhrát než Nadal,Federer bude rád,když porazí Robbyho.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist