Rusové se musí obejít bez Tursunova

7. 7. 2009, 20:34
Aktuality 9
Ruští tenisté se budou muset ve čtvrtfinále Davisova poháru s Izraelem obejít bez Dmitrije Tursunova. Pětadvacátý hráč světového žebříčku nestihl podle agentury Reuters doléčit zraněný kotník a v týmu ho nahradí o deset příček horší Igor Kunicyn.
Profily hráčů
Dmitrij Tursunov

Tursunov se zranil minulý měsíc na turnaji v Eastbourne, kde si ve finále vyvrknul kotník. Přesto však nad Kanaďanem Frankem Dancevicem dokázal zvítězit.

Tým nehrajícího kapitána Šamila Tarpiščeva se musí obejít také bez současné ruské jedničky Nikolaje Davyděnka. Kromě Kunicyna jsou v nominaci pro duel v Tel Avivu (10. až 12. července) také bývalý první hráč světa Marat Safin, Igor Andrejev a Michail Južnyj.

Problémy mají také Američané, kteří se v Chorvatsku musí obejít bez Roddicka. Španělé se zase proti Němcům nemohou spolehnout na Nadala s Ferrerem. Argentinci přiletěli do Česka bez Nalbandiana.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Chandler
Safin chce reprezentovat? Ja myslel, že je samý...mě se nechcéé...mě to nebavíí...rači si du lehnooout...profik jak má bejt...
Reagovat
smazaný uživatel
co to meles? safin reprezentuej skoro porad, kdyz je nominovan, zas nejaky odbornik ty vole. safin je borec
Reagovat
smazaný uživatel
Přesne safin reprezentuje skoro pořad myslim že minuly rok jak hrali češi z ruskem tak jse tam dokonce vnutil a dup udělal berdycha.safin je borec
Reagovat
Chandler
jeho povaha je všeobecně známá...pár týdnů tomu bude, co hraje bez motivace, to ví každý, jenom ty tady děláš pana chytrýho, který ostatní rád poručuje...
Reagovat
smazaný uživatel
to ze je lenivy neznamena, ze nechce reprezentovat ty rozumbrado. a pry profik jak ma bejt, se podivej na sebe profiku, sedis doma a mas blbe kecy, az vyhrajes dva grandslamy jako safin, tak se ozvi.
Reagovat
Chandler
stačí 2. místo na juniorce?
Reagovat
smazaný uživatel
no tak mozna si neco malo dokazal, ale to te neopravnuje mit blbe kecy a na jednoho z nejlepsich aktivnich tenistu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby nekecal.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist