Růžový tým Kvitové otočil z 1-5 na 6-5, nakonec však Černý tým Plíškové vyhrál i v Prostějově

1. 7. 2020, 11:45
Aktuality 203
Závěrečný třetí den druhého dílu Tipsport Elite Trophy v Prostějově nabídl nečekané drama. Tým Karolíny Plíškové sice včera vedl už 5-1 a po dvou dnech měl stále náskok 5-3, jenže dnes za výběr Petry Kvitové bodovaly Kateřina Siniaková, Barbora Strýcová i Barbora Krejčíková a Růžový tým Petry Kvitové rázem otočil na 6-5. V rozhodující čtyřhře ale uspěl zásluhou Karolíny Muchové a Markéty Vondroušové tým Plíškové.
Černý tým Plíškové

V úvodní dnešní dvouhře se střetly Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková a na rozdíl od 18 dní starého utkání na antuce na Štvanici měla navrch první jmenovaná. "Trošku jsem jí vnutila moji hru a toho si cením," řekla Siniaková v rozhovoru pro O2 TV. "Je super, že stahujeme a budeme bojovat do posledního balonu," uvedla 54. hráčka světa.

Siniaková sice nebyla aktivnější hráčkou, nicméně lépe servírovala a i když v úvodní sadě trefila jediný vítězný míč, stačilo to k vítězství 7-5. Také druhý set měla rodačka z Hradce Králové pod kontrolou a na rozdíl od úvodního dějství jej dokázala dopodávat na první pokus. Plíškovou, která v rámci Tipsport Elite Trophy vyhrála všechny čtyři předchozí singlové duely, za necelou hodinu a půl porazila 7-5 6-4 a přerušila s ní sérii tří porážek.

O vyrovnání skóre se postarala Barbora Strýcová. Čtyřiatřicetiletá zkušená rodačka z Plzně po téměř dvouhodinovém boji přetlačila 4-6 6-3 10-6 Terezu Martincovou.

Strýcová šla v obou setech po zisku podání soupeřky do vedení 2-1. Ani v jedné sadě však nedokázala brejk potvrdit, nicméně ve druhém dějství od stavu 2-2 dominovala. V super tie-breaku poté šesti body v řadě otočila stav 4-6. "Tahle špatně jsem se dlouho necítila, hrozně tvrdě. Vybojovaný zápasy jsou nejlepší pro psychiku," uvedla Strýcová.

Růžový tým Petry Kvitové dokonce dokázal otočit vývoj ze stavu 1-5 na 6-5 poté, co šestý bod vydřela Barbora Krejčíková. Ta udolala Karolínu Muchovou 6-4 3-6 11-9, přestože v rozhodujícím super tie-breaku prohrávala 5-8.

Při prvním mečbolu ji ještě 26. hráčka světa Muchová prohodila, ale při druhém poslala bekhend do autu. "Mám obrovskou radost, protože Karolína hraje prostě dobře. Má strašně nepříjemný styl a jsem ráda, že jsem to dokázala vybojovat," pronesla Krejčíková.

V závěrečné čtyřhře, v níž se hrálo o dva body, ale uspěl Tým Plíškové a zvítězil 7-6. Postaraly se o to Karolína Muchová s Markétou Vondroušovou, které porazily 6-4 7-6 Barboru Krejčíkovou s Barborou Strýcovou.

Každý turnajový den se hrají vždy tři dvouhry a jedna čtyřhra. Jednotlivé duely se nemohou během jednoho turnaje opakovat, což v praxi znamená, že každý den proti sobě nastoupí jiné soupeřky. Začátky jsou naplánovány na poledne.

Turnaj se po skončení prostějovského klání vrátí na Štvanici, kde se bude hrát 11. až 13. července a 25. až 27. července. Tam před 14 dny triumfoval tým české jedničky Karolíny Plíškové, tehdy poměrem 7-4.

Každý odehraný fiftýn bude oceněn padesáti korunami od organizátora, které následně zdvojnásobí Nadace Tipsport. Vítězný tým obdrží po celé sérii šek s částkou, kterou věnuje na charitativní využití podle vlastního uvážení.

TIPSPORT ELITE TROPHY - 2. KOLO, 2. DEN
Růžový tým Kvitové - Černý tým Plíškové | 6-7
Pondělí
Siniaková - Kr. Plíšková 7-5 6-4 ... 4-5
Strýcová - Martincová 4-6 6-3 10-6 ... 5-5
Krejčíková - Muchová 6-4 3-6 11-9 ... 6-5
Strýcová/Krejčíková - Muchová/Vondroušová 4-6 6-7(5) ... 6-7
Úterý
Alexandrovová (Rus.) - Kr. Plíšková 0-6 6-4 7-10 ... 1-4
Kvitová - Vondroušová 4-6 1-6 ... 1-5
L. Fruhvirtová - Bartůňková 1-6 7-6(6) 10-4 ... 2-5
Krejčíková/Siniaková - Kar. Plíšková/Kr. Plíšková 3-6 7-6(3) 10-6 ... 3-5
Pondělí
Strýcová - Muchová 6-4 4-6 8-10 ... 0-1
Alexandrovová (Rus.) - Vondroušová 4-6 6-2 10-5 ... 1-1
L. Fruhvirtová - Martincová 1-6 6-3 3-10 ... 1-2
Alexandrovová (Rus.)/Strýcová - Kr. Plíšková/Vondroušová 6-4 3-6 8-10 ... 1-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

203
Přidat komentář
Fandina
Česko Slovensko 4.-5.7. nominace do 23 let a níže:

https://pbs.twimg.com/media/EbrOXFoWAAEMrTB?format=jpg&name=900x900
Reagovat
Fandina
Petra Cetkovská mezi trenéry.
Reagovat
jirkaS
trochu hezčí
https://www.stz.sk/soubory/nominacia%20cr%20web.pdf
https://www.stz.sk/soubory/nominacia%20web.pdf
Reagovat
tommr
i druhá část seriálu Tipsport Elite Trophy měla vysokou úroven a tentokrát k tomu přispěly oba týmy rovným dílem. Černý tým sice vyhrál zaslouženě, ale růžový tým tentokrát srdnatě vzdoroval. K vyrovnanýmu průběhu přispěla hlavně absence indisponovaný Karolíny Plíškový, která by v případě účasti v singlu určitě získala pro černý tým minimálně dva body ...
Na další díl seriálu se už těším a bylo by opravdu fajn kdyby se to mohlo odehrát na velkým štvanickým centrkurtu. Nějak tomu ale moc nevěřím a obávám se, že si Kaderka a spol. opět najdou nějaký důvody proč to nebude možný ...
Reagovat
EllNino
"Krejča" si to mohla odpustit, jasně, moc chtěla vyhrát a ztrácela půdu pod nohama ... ale Markéta ten míč zahrála vedle ní ... kdyby ji napálila jako Hingiska Andy v Riu, neřeknu nic ... ale tohle se, jak řekla ve studiu Klára Koukalová, děje dnes a denně ...

A jak potom ještě dělala ramena a házela rukama, to bylo fakt na Oscara

Černý tým měl několik zápasů výborně rozehraných, vlastně už včera Nikola i dvojčata, dneska z nadějných stavů prohrály Terka Kerka i Muška ... takže se jim to trochu na konci vrátilo ... jako tým mi sedí víc, je tam větší pohoda ...

Růžovky super stíhací jízda, zabojovaly, v závěrečném STB bych jim věřil, ale hra se jim úplně rozpadla, nezvládly to

Celý týden se mi nejvíce líbila Markéta, i když s Kaťou singl prohrála ... navrací se jí forma :)
Reagovat
Mr.Pink
Tak je pravda, ze v prvnim setu ji tam Marketa jednou u site napalila, ale Bara to take casto hraje do tela, tak si nemaji co vycitat.
Reagovat
Fandina
Růže jsou lepší, podle mě je větší pohoda tam. Černé jsou moc upovídané.
Reagovat
EllNino
nevím, to je věc vkusu :) Kaťa tam nezapadla, což se dalo čekat ... a KrejSi zase tolik nemusím, hlavně Báru a po dnešku asi ještě víc ... Petra s Tetou jsou srdcovky ...:)

A taky mám nějak lidsky raději Nikolu než Lindu, ale to dělá asi ten mediální humbuk sester :)
Reagovat
Fandina
Tak jasně, každý má rád něco jiného. Já jsem si původně myslela, že budu fandit černým, protože mám ráda Plíškovky, ale Petru také, tak jsem si myslela, že to vyhrajou černé. Nakonec se mi víc líbí růžový tým, i když se jim herně nedaří.
Reagovat
EllNino
já myslím, že herně se daří teď všem +- stejně, tenhle turnaj byl hodně povedený a vyrovnaný, byla i překvapení :) Samozřejmě růžovým chybí body od Petry, ale tentokrát nehrála singl ani Karolína a bylo to fakt 50:50 každej zápas :)

Jsem zvědav, jestli se opravdu bude hrát další turnaj na centru na Štvanici :)
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, i když jsem toho v Prostějově moc neviděla, proti Praze to bylo vyrovnané. A já doufám, že na Štvanice se bude hrát na centru. V podstatě není důvod, proč ne, když se najednou nehraje víc zápasů. Stačí jeden kurt.
Reagovat
Fandina
na Štvanici
Reagovat
horska.kraslice
Velmi zajímavý debl, rozmanitá hra, zvraty, překvapení na překvapení, fakt pěkné.
Reagovat
sojka1
divala jsem se az pozde vecer a musim souhlasit, pro me i tenisove necekane zajimavy zapas (nejsem deblova specialistka) :-)) strhujici nejen temi zvraty a emocemi. Muska perfektni a Maky i tady uplatnila ten jeji "cuch", nejak jsem si myslala, ze v deblu nebude prostor. No a Baruny na urovni i herecky... ;-)
Reagovat
cabuna
Já jsem ted četla že Bára K se na protest,že černý nehrály čestně neúčastnila vyhlášení ,Bohužel vyhlášení jsem neviděla koukala jsem na streamu a tam to skončilo hned po poklepáním raketou u sítě.Jinak zápas mě hodně bavil holky hrály dobře a navíc to napětí jak to vše skončí :-D
Reagovat
sojka1
to ani nevim, ale sila tedy, mohla si vzit jen cernou rukavici... :-)))
Reagovat
lvicek
No, tak turnaj slouzi nejen k tomu, ze se holky poznaji, ale ze se rovnou nektere i rozhadaji :D.
Reagovat
cabuna
:-D Asi to bylo hodně na nervy ,když holky jely jako válec a najednou taková otočka ,tak to nervově nedaly .Ale myslím si ,že se do dalších zápasů uklidní .
Reagovat
EllNino
celkově Bára Krejčíková není u holek moc oblíbená, co slyším z lavičky černých :) ...
Reagovat
paddy
Klasický ženský kolektiv
-------

Kvitová po prohře odmítla mluvit s médii
Reagovat
jirkaS
nemá čas, musí ubytovat Vaňka ;-)
Reagovat
EllNino
Kde to píšou? :))))
Reagovat
paddy
Blesk
Reagovat
rybicka
Nejsem v kolektivu, ale také mi moc sympatická není. A to bez emocí a dlouhodobě.
Reagovat
Fandina
Dneska favoritky kromě Báry v singlu pohořely, ale jinak super mač, jen škoda, že Růžovky nedotahly debl. Nebylo jim to souzeno. V prvním to bylo vyrovnané a ve druhém to BB nepochopitelně projely.
Reagovat
petrulinka
Velká škoda, podle mě si ten zápas zasloužil třetí set nebo tedy STB. Naprosto nechápu, jak to mohly tak neskutečně zpackat, takové zkušené holky. Mě ale přišlo, právě od toho stavu 5:0, jak byly holky na lavičce, že Bára K. úplně přestala komunikovat. Mám pocit, že na ni dolehla únava a zřejmě i na Báru S. Ta se sice snažila pořád obě dvě povzbuzovat, ale nepomohlo to. Škoda.
Reagovat
horska.kraslice
Bára S. se mi zdála unavená už na začátku, pak se trochu zmátořila, ale jen částečně. Bára K. ke konci fyzicky odpadla, asi se hodně vydala v předchozí dvouhře, kterou chtěla hrozně moc vyhrát (prestiž). Což se jí podařilo, ale odnesl to závěr debla, kdy už vyloženě neměla sil.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak. Myslím, že nikdo nepočítal, že Bára Karolínu porazí. Musela se hodně vyšťavit, a pak to na ni dolehlo.
Reagovat
rybicka
Do šesté hry druhého docela zářily obě Báry energií a úsměvy.
Reagovat
lvicek
Tak ono jeste v tom teple dva narocne zapasy hned za sebou jsou podle me dost silene, vime jak nektere holky napr. ve Wimbledonu kolabovaly v jednom zapase. Ja sice nemela moznost zrovna druhou pulku jejich singla a debl videt, ale urcite ty sily tam musely hrat dost roli. A to se pak odrazi i v psychice.
Reagovat
tommr
včera měly Růžovky dvakrát kliku jako hrom když Nikola Bartůnková neproměnila dva mečboly a Karolína Plíšková nedopodávala zápas. Dneska zase přálo pro změnu štěstí Černým ...
Reagovat
PetaM
Rasisto.
Reagovat
Fandina
Včera jsem to kromě debla neviděla, ale dneska se mi Růžovky kromě debla líbily víc.
Reagovat
rybicka
V tomto zápase "smůla"? To je silný eufemismus :-)
Reagovat
lvicek
No ale tesnych vysledku bylo vic i v neprospech ruzovych... Proste to ted bylo dost vyrovnane. Skoda, ze to ted nedopadlo! Byl by celkovy stav vyrovnany, coz by bylo prima do dalsiho klani!
Reagovat
brixner
Jo, si rasista! Bílýho na tebe, já ti dam :-))
Reagovat
PetaM
Jak to teď bude, když je to 6:6, nevíte?
Reagovat
PetaM
Nebo ten debl je za 2 body?
Reagovat
com
jojo, vahrava opet tym Karoliny.. Kvitova zase ostrouhala :D
Reagovat
PetaM
Tak mě to může být jedno, tenis mě letos moc nezajímá. :D Stejně je to trapárna od Doha. :D
Reagovat
rybicka
Stačí se na tu "trapárnu" nekoukat :-)
Reagovat
PetaM
Tohle byl první zápas, který jsem viděl :D Navíc od stavu 5:3 ve druhém :D Zase mi na dlouhou dobu stačilo. :D Turnaje jsou holt turnaje.

A ptal jsem se tě vůbec na názor?
Reagovat
rybicka
Neptal :-), a co má být?
Reagovat
PetaM
V tom případě radši mlč. :)
Reagovat
rybicka
Teď nevím, jestli trucovat a hádat se, nebo nic. Asi to druhé :-))
Reagovat
PetaM
Super, aspoň budu mít klidný večer. :D
Reagovat
petrulinka
Tu psychiatrickou léčebnu už jsi navštívil?
Reagovat
petrulinka
Vyhrály černé, za debl jsou dva body
Reagovat
PetaM
Aha a proč jen za ten poslední? :D Trošku diskriminace. :D Protesty?
Reagovat
petrulinka
Tak mně to přijde taky úchylné. Podle mě by vyrovnaný stav byl spravedlivější. Vždyť se ty body stejně sčítají až nakonec. Růžové by si to zasloužily za tu stíhací jízdu, vždyť prohrávaly 5:1. Já jsem si myslela, že už to mají jasně prohrané a podařilo se jim dokonce vést 6:5.
Reagovat
cabuna
Myslím ,že nakonec se sčítá jen částka za míčky ,Jestli jsem to dobře pochopila tak každý turnaj se ukončuje ... jsou celkem 4 a ted je to 2-0 zatím .Kdybych blbě chápala tak mě snad někdo opraví .
Reagovat
rybicka
Jo, počítají se turnaje, skóre jen v případě rovnosti.
Reagovat
Fandina
Citace z pravidel: http://elitetrophy.cz/system-turnaje/

Za vítězný zápas obdrží tým jeden bod. Body se budou následně sčítat a na konci třídenní akce zvítězí tým s vyšším počtem bodů. V případě remízy se poslední čtyřhra oceňuje dvěma body.
Reagovat
horska.kraslice
Je to 7:6, za závěrečný debl debl jsou v případě nerozhodného stavu dva body.
Reagovat
petrulinka
Neskutečné! Prohrát set ze stavu 5:0 a 40:15, a tím vlastně celý zápas. Člověk by řekl, že převáží zkušenosti dvou deblistek a zvítězilo mládí. No zavinily si to holky samy.
Reagovat
Sberatel.kosti
Pro ty co neviděli, Maky zabila míč smeci do země a ten se odrazil do Krejči. Maky se neomluvila, ale asi slovem promiň, které Bára strycova neslyšela a na Maky zakřičela, jestli se omluvi.
Muška hned říkala, že promiň zaznělo. Tenhle moment ale Bary hodně rozhodil, ale můžou si za to samy.
Reagovat
petrulinka
Co to meleš? Nezakřičela na ni Bára S., ale Bára K.
Reagovat
Sberatel.kosti
Já slyšel Barču S. teda, navíc by to souhlasilo i s tím, co říkaly holky na lavičce Karolíny, ale pokud to tak nebylo, tak se omlouvám.
Reagovat
petrulinka
Sorry za to meleš, jsem to tak nemyslela. Oni zrovna přímo zabírali Barču K., když to řekla.
Reagovat
Sberatel.kosti
Aha, tak to potom jo, každopádně si Bára S. mohla odpustit to napálení do Mušky, ale to už je typická Bára :D
Reagovat
petrulinka
Asi to člověk musí brát, že jsou to prostě velké emoce. Já jsem taky hodně emotivní člověk, takže vždycky chápu Báru S., jak si různě mluví pro sebe a rozčiluje se, byla bych stejná. Ale toto má být charitativní turnaj, vlastně zábava, neměly by to holky brát až tak vážně. Důležitý je hezký tenis.
Reagovat
rybicka
V čem byly neférové Markéta a Muška? Nechápu.
Reagovat
tommr
dovolily si nevzdat se za stavu 0:5 15:40 ...
Reagovat
Nenela
Tak jak normalne mas prispevky k veci, tak tenhle byl fakt stupidni.
Reagovat
tommr
co je na tom stupidního? Bárám evidentně tekly nervy z toho, že ztratily jasnej náskok. To musel vidět každej ...
Reagovat
cabuna
Tak ,tak to byl super zápas do poslední chvíle .Mám z holek velkou radost :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ,tak to byl super zápas do poslední chvíle .Mám z holek velkou radost :-D
Reagovat
petrulinka
Tak Markéta napálila míček přímo do Báry K., z televize nebylo patrné, jestli se omluvila, já mám dojem, že ne, tak jí Bára řekla, že proč se jí neomluvila, byla tam trošku menší výměna názorů, podle mě naprosto zbytečná. Báry si to zavinily samy, že tak dopadly. Stačilo dopodávat za stavu 5:0. Bohužel se úplně složily.
Reagovat
rybicka
Vždyť to šlo do země. A stejně tak Tetka dříve chtěla dát Mušce, jen to zapíchla do sítě. A pak po autu Mušku napálila do nohy a ještě je dotčená?
Reagovat
horska.kraslice
Já bych to viděla tak, že Bára to právě nechtěla dát do Mušky, která se jen otočila zády a zůstala stát na místě, a protože nebylo kam jinam, míček skončil v síti.
S tím napálením po autu souhlasím.
Reagovat
rybicka
Dejme tomu. Co kdo chtěl nemohu vědět (sice se Tetka na spoluhráčku posléze spiklenecky chechtala), ale neviděla jsem z žádné strany nic zlého, až na to napálení po zahlášeném autu. A přesně v tom okamžiku je atakující tou dotčenou?
Reagovat
Mr.Pink
Nenapalila ho primo do ni, nekdy ty komenty tu fakt nechapu. Je tam nekolik opakovacek a stejne nekdo bude tvrdit, ze to do ni napalila. Marketa se omluvila slovne
Reagovat
EllNino
Ano ... někteří jsou tu asi slepí :)
Reagovat
Nenela
NEskutecne, co tam ty dve Baruny predvadeji. To prece nejde toto. Ja muzou prohrat 5, ted uz skoro 6 her v rade?
Reagovat
Nenela
Tak uz 6
Reagovat
Alien
To je komedie!
Reagovat
tommr
náhodou to je pořádný drama ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro fandu černých jistě! :)
Reagovat
tommr
pro fandy Růžovek to zase byla tragédie. Komedii bych v tom ale rozhodně neviděl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, byl to čistý horor! :))
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, Co to je? 5:0 40:15 a najednou 5:4 !! :(((
Reagovat
petrulinka
Taky se nestačím divit, nechápu, co to vyvádějí
Reagovat
petrulinka
A myslím, že ta reakce Báry na Markétu byla naprosto zbytečná. Chápu, že to jsou asi velké emoce, ale mohla si to odpustit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já dneska nevidím, jsem jen na číslech
Reagovat
tommr
obě Báry jsou občas hodně protivný obzvláště když ztrácejí půdu pod nohama ...
Reagovat
petrulinka
Tedy jsou dobře mimo ty dvě Baruny, z 5:0 na 5:5, to jsou teda mistryně, světové jedničky
Reagovat
Alien
Prosím vás. O kom tam teď mluvila Plíšková, že je to to jediné co umí?
Reagovat
Mr.Pink
Pravdepodobne o Bare Krejcikove, kvuli jejim pohledum. Baru K celkove moc hracky neberou, spis si z ni delaji srandu, az na nekolik vyjimek.
Reagovat
horska.kraslice
Bára S. je dnes nějaká vyšťavená, hraje silou vůle, zato Markét tam poletuje lehce jak motýlek. No, uvidíme, jak to bude dál.
Reagovat
Nenela
Ukrajinci nedavaji stream, aspon zatim. Nemate nejaky jiny?
Reagovat
jirkaS
live.harleyquinnwidget.live
Reagovat
Fandina
cdn.livetv316.me/webplayer.php?t=ifrx&c=1406904&lang=en&eid=947250&lid=1406904&ci=707&si=4
Reagovat
jirkaS
chudák Nikolka, všichni radí,
ona nic, aspoň si plácnou :-)
Reagovat
Fandina
Někdy je lepší mlčet :-)).
Reagovat
tommr
Nikola je tam aby sbírala zkušenosti a ne aby radila ... :)
Reagovat
EllNino
Hroznej chudák, ze může sedet na jedný lavicce s bývalou světovou jedničkou ... kolik takhle mladych tenistek to má?
Reagovat
lvicek
Ja myslim, ze je pro ni moc prima poslouchat, co si ostatni rikaji :). A taky podle me je dobre, ze se s nima pozna. Mozna se ji to muze nekdy hodit, az se dostane na nejake vetsi turnaje. Netvrdim, ze ji tam budou hned opecovavat, ale poradit muzou... Jak jsem rikala, skoro si rikam, ze je skoda, ze jsou ty tymy vsechny 4 turnaje stejne. Kdyby se to michalo, tak by jednak mohlo byt vic zajimavych zapasu a jednak by se poznaly lepe nakonec vsechny.
Reagovat
Alien
Báro 1 do toho! Báro 2 do toho!
Reagovat
Ahoj200
Mě na téhle akci baví nejvíce to, jak si hráčky nemůžou po zápase podat u sítě ruce, ale co pět minut si pleskaj se všema na lávce. To je logika jako prase. :-)
Reagovat
Mantra
jo a večer jedou jak balkánci na disco
Reagovat
Fandina
Proti Praze jsou ty zápasy tady dost vyrovnané, takže uvidíme, jak dopadne poslední zápas. V každém případě je to zajímavé.

Bára Krejčíková porazila Mušku hlavně vytrvalým klasickým stylem hry od základní čáry s hrou na jistotu.
Reagovat
tommr
v zápase kterej nic neřešil vyhrála překvapivě Bára. Muška se moc nepředvedla ...
Reagovat
sojka1
videla jsem az zaver a uz jsem Musce verila... :-(
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííííííí Růžovky prvně vedou. Super.
Reagovat
Fandina
Muška si Báru na MB přitahla k síti a pak MB prohozem odvrátila.
Reagovat
Fandina
Nejrychlejší je skore na livesport a pak streamy tipsport, ukrajinci, O2 TV. Tedy alespoň u našeho internetového připojení :-).
Reagovat
jirkaS
muška ty oči ,
Reagovat
jirkaS
nebere muck (menší než3) :-(
Reagovat
lvicek
Koukam ale chudaci Bara a Kaja, ktere budou hned pak hrat i debla, v tom teple... Jim mohli rovnou tuhle dvouhru zrusit ;).
Reagovat
lvicek
Zajimave, ze nedali tuhle dvouhru prvni. Myslite, ze pro holky by bylo horsi hrat prvni a posledni zapas nez dva zapasy za sebou?
Reagovat
Fandina
Možná šlo o to, že Tynda pofrčí nebo pofrčela do Liberce, proto hrála první zápas. A ve druhém zase hrála Tetka a ta bude také hrát debla. Takže asi to tak vyšlo, že ty dvě poslední budou znovu nastupovat v deblu.
Reagovat
EllNino
To je dost indivindy :)
Reagovat
horska.kraslice
Například minule Alexandrova chtěla po ranní dohrávce nastoupit hned na svůj další zápas, aby neměla časovou mezeru a "nevychladla".
Reagovat
tommr
na tomhle turnaji je to jedno a tuplem když podle pravidel výsledek tohoto singlu stejně nic neřeší ...
Reagovat
lvicek
no tak spis je to blby pro ten debl a pro holky...
Reagovat
tommr
já myslím, že Muška to zvládne rychle a bez většího vypětí sil ...
Reagovat
petrulinka
Asi spíš ne než jo
Reagovat
lvicek
Tak jedna Barca ma prozatim splneno, ted druha Barca :).
Reagovat
George_Renel
Teď koukám na H2H Barbora Karolína https://www.tenisportal.cz/vzajemne/krejcikova/muchova/.
Myslíte že má Karolína fakt 80Kg?
Reagovat
EllNino
To opravdu pochybuju
Reagovat
paddy
min 85 kg :)

na webu WTA je užitečná funkce (zmáčkněte repráček u jména)
https://www.wtatennis.com/players/322191/karolina-muchova/bio

zajímavé, že Ka. Pl. si říká Plíšková a Kristýna Pliskova
a Bouzková Marí :)
Reagovat
paddy
z top 30 to nemá Halep, Serena a Kerber
Reagovat
tommr
tyhle váhový údaje je třeba brát s rezervou. U Sereny se jeden čas objevovalo, že váží 70 kilo ...
Reagovat
Fandina
Tady na to vypadá.

https://media.super.cz/images/gallery/0000000007990556/qkmeh6507kKgaEH-AaWA3g/50cdd8ee39953a8b53a70400-52343?size=539
Reagovat
paddy
to je photoshop, naivko :)
nohy se zužují, bradavice vymazavají atp., tak fungují i módní časopisy
Reagovat
com
tak kazdej nema bradavice jako ty :D
Reagovat
Fandina
Ano brepto, bez úprav ani ránu. Ale faktem je, že na některých fotkách vypadá štíhleji.

https://www.tyden.cz/obrazek/4ae5c3adb3485/khundy-4ae5c503576ca.jpg

https://www.multichannel.com/.image/c_limit%2Ccs_srgb%2Cq_auto:good%2Cw_1240/MTU0MDY1MDA0MzQwOTc4Nzcw/wta2014groupshot-jpggif.webp

https://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/original/Oct2013/1573087.jpg?d41d
Reagovat
paddy
stejná akce jako tvá první fotka - to už není proutek, ale holka, jak ji známe
https://bleacherreport.com/articles/1385061-womens-tennis-previewing-the-wta-championships-semifinals

profesionální fotografie musí nějak vypadat
to je jak z reklam na hubnutí, trik jiného úhlu, černá zužuje atd. jako ženská bys to měla vědět
Reagovat
paddy
už 2011
https://bleacherreport.com/articles/670077-serena-williams-spotted-in-cheetah-bikini-on-miami-beach

2018
https://www.glamour.com/story/nike-response-to-serena-williams-catsuit-ban
Reagovat
Fandina
Což neznamená, že má víc, než 70 kg. Nezapomeň, že není až tak vysoká.
Reagovat
Fandina
Osobně si myslím, že má víc než 70, ale se svými tvary může vypadat na mnohem víc, než jí třeba je.
Reagovat
Fandina
oprava, než ve skutečnosti váží
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepto, stačí se natočit a hned vypadáš jinak. To bys měl vědět, pokud někoho nebo sám sebe fotíš.
Reagovat
Fandina
Pokud má těžké kosti, tak klidně. Ale vypadá tak o deset méně, v reálu. Je dost vysoká.
Reagovat
honza333
Co když to bude 6:6 ??? Remíza ?? Nebo nějaký další zápas ?
Reagovat
EllNino
Posledni debl je za dva body
Reagovat
tommr
to si vzal kde? A jak si vůbec představuješ rozhodující debl když se bude hrát za stavu 6:5 pro jeden tým?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v pravidlech
Reagovat
tommr
divný pravidla. A jak se bude určovat vítěz seriálu když bude hrozit remíza 2:2?
Reagovat
smazaný uživatel
Každý turnajový den se odehrají vždy tři dvouhry a jedna čtyřhra. Jednotlivé duely se nemohou během jednoho turnaje opakovat, což v praxi znamená, že každý den proti sobě nastoupí jiné soupeřky. Za vítězný zápas obdrží tým jeden bod. Body se budou následně sčítat a na konci třídenní akce zvítězí tým s vyšším počtem bodů. V případě remízy se poslední čtyřhra oceňuje dvěma body.
Reagovat
Fandina
Sečtou se vyhrané a prohrané zápasy?
Reagovat
EllNino
Podle skóre, je to vše v pravidlech
Reagovat
Fandina
Já nemohu ty pravidla najít. Mám jen tohle. Jsou ještě nějaká?

http://elitetrophy.cz/system-turnaje/
Reagovat
EllNino
Prostě to tak je, teď to říkal komentátor 02 TV Stefl, že po tomhle zápasu jeden tým povede 6:5, ale poslední debl se mu oceňovat dvěma body, abychom se vyhnuli remíze ...vždyť se na to koukas ne, tak poslouchej :)
Reagovat
horska.kraslice
Jojo, Bára s Kájou teď trochu potrénují a pak debl na ostro :-)))
Reagovat
tommr
takže právě probíhající singl se hraje úplně zbytečně a nic neovlivní ...
Reagovat
Fandina
Podle mě ovlivní, protože dva body se dají jen kdyby to mělo skončit 6:6.
Reagovat
EllNino
Jako že když to bude 6:5 pro cerne a vyhraji pak debla, tak to bude 7:5, zatimco když ziskaj debl růžové, tak bude skóre 7:6
Reagovat
Fandina
Ano, to si myslím, protože si jinak nedovedu představit, že by to mohlo být před posledním deblem nerozhodně. Vždycky to bude když se hrají tři dny po čtyřech zápasech, před deblem maximálně 6:5.
Navíc čtu na stránkách toto: V případě remízy se poslední čtyřhra oceňuje dvěma body.
Reagovat
EllNino
Asi potencialni remizy
Reagovat
Fandina
Slovo potenciální tam není, ale vyplývá to z logiky.
Četla jsem jen pravidla na http://elitetrophy.cz/system-turnaje/.
Reagovat
EllNino
Přesně :) ale každý zápas pro holky dobrý, minule se taky poslední zápasy hrály zbytečně :)
Reagovat
tommr
seriál má 4 části a v první vyhrál černej tým 7:4. Takže i kdyby to dneska skončilo remízou 6:6 tak celkově povede černej tým 13:10 ...
Reagovat
EllNino
6:6 to určitě nebude
Reagovat
tommr
v MTB už Tereza vedla 6:4, ale pak se úplně sesypala a neuhrála už ani bod. Bára dneska nebyla lepší, ale urvala to zkušenostma ...
Reagovat
horska.kraslice
Bára se včas probudila :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uff, super Báro!!
Reagovat
Fandina
TerMa hraje super. Bára se prý dneska necítí, to je škoda, protože kdyby náhodou Muška svůj mač prohrála, což si nemyslím, tak pak je debl a tam by potom mohly růže alespoň srovnat.
Reagovat
Fandina
Tetka to nakonec dala. Je to bojovnice a ještě k tomu zkušená a šikovná!!!
Reagovat
EllNino
Rozhodujici debl je za dva body :)
Reagovat
Fandina
Takže srovnání na zápasy.
Reagovat
Fandina
Tynda je na lavičce, prý měla odfrčet do Liberce. :-))
Reagovat
horska.kraslice
Tereze se v prvním setu dařilo téměř vše, na co sáhla. Bára oproti svému zvyku až moc klidná. Ani se na sebe nevztekala kvůli svým nevynuceným chybám.
Reagovat
tommr
i ve druhým dnešním zápase to zatím vypadá na překvapení ...
Reagovat
Mantra
No Tereza se hodně zlepšila, hlavně ych řekl psychicky
Reagovat
Mantra
asi jí vyhovuje ten team, povzbuzení, že na o není sama
Reagovat
tommr
Tereza hrála dobře už na Livescore Cupu. Ten tým jí asi taky pomáhá ...
Reagovat
Mantra
jo po pauze je vážně dobrá, u na ačátku roku se zvedala, myslím, že když udrží hlav, na u 100-75.flek by mohla sezonu dvě mít
Reagovat
lvicek
Jezis, Baruno... Koukej se sebrat!
Reagovat
tmora
Martincová mi chvílemi připomíná Kiki Mladenovic
Reagovat
Krisboy
Mě bohužel taky :(
Proto jsem ji nikdy nesledoval a moc ji vlastně neznám :)
Reagovat
lvicek
Juhuuu, Kacka super! Snad se ji zacne zase vic darit. Tak a ted Barco! Nedelej fory!
Reagovat
Fandina
V prvním zápase nevyhrála favoritka, tak by bylo super, kdyby v druhém vyhrála.
Reagovat
Fandina
Kája od Prahy bolí zápěstí, proto nenastupuje.
Reagovat
Fandina
Káju
Reagovat
tommr
vzhledem k momentální formě obou hráček poměrně nečekanej výsledek. Kristýnu dneska zradila její největší zbran podání ...
Růžovky ted budou mít velkou šanci na srovnání stavu ...
Reagovat
EllNino
Na zapas Barci a Terky se osobně fakt těším ... a kdyby Ruzovky srovnaly, pak už budou oba zápasy absolutně otevřené :)
Reagovat
Fandina
Katka ............. jooooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
Fandina
Katka srovnala skore s Tyndou na 5:5. Poslední tři zápasy vyhrála Tynda. Bylo by super, kdyby se Katka zase zvedla a začalo se jí víc v singlu dařit. Možná jí pomohly rady holek na lavičce. Na poslední pauze před dopodáváním mače říkala, že se hrozně klepe :-).
Reagovat
EllNino
Týna: "Tys ji namotala blbě, měla jsi začít tady ... a začala jsi tady..."
Kája: "Tak si vem tu starou..."
Týna: "Už ji nechci, už jsem si zvykla ... jsem ji vyslapla už :))"

No, už jsem se lek, ze jsem jedinej "uchyl" na omotavku :) :)
Reagovat
EllNino
Katky "ležící střelec" z bekhendu je fakt ziletka :) ostatne i Tyny, obě dost bez rotace :)
Reagovat
Fandina
Bára s Petrou to do Katky hustí, evidentně jim na to moc záleží. To se mi minule tak nezdálo.
Reagovat
sojka1
Tynda mimo... :-((
Reagovat
tommr
mohla jí rozhodit ta včerejší zbytečná prohra v deblu ...
Reagovat
sojka1
nevim, jak to vypadalo, nedivala jsem se...
Reagovat
tommr
Plíškovky mohly v pohodě vyhrát ve dvou setech, ale nakonec ještě o zápas smolně přišly v MTB. To muselo naštvat ...
Reagovat
Fandina
Mohly nemohly, viděla jsem konec druhého setu a MTB a KrejSi byly lepší.
Reagovat
Fandina
Andrejka se mi jako reportérka moc líbí. V rozhovorech na kurtu je nenásilná, netlačí na hráčky a je hrozně milá. Při komentování zápasů se mi nejvíc líbí Klárka Koukalová, Andrejku tak neznám, komentovala vloni Wimbledon a jde u mě nahoru.
Reagovat
jirkaS
jj klára je profi
Reagovat
tommr
Andrea má mnohem delší historii komentování než Klára ...
Reagovat
Fandina
To bych neřekla. Klárka komentovala na Digi Sportu a teď už druhý rok na O, takže od té doby co skončila kariéru se ničím jiným neživí.
Reagovat
Fandina
O2
Reagovat
tommr
Andrea komentovala zápasy už v době kdy byla ještě sama aktivní hráčka ...
Reagovat
Fandina
Pár ano, ale ne denně čtyři roky, jako to dělá Klárka.
Reagovat
sojka1
ja mam ale Baumruka rada.... Klarka je nej ohledne techniky, chyb, atd, naposledy mi pekne sahla na zoubek... vytkla, ze hracka sla na balon pouze do strany, cela ja, jak uz se setrim - abych se zase nemusela vracet dozadu a dopredu se mi nechce pokracovat ani nahodou... :-))
Reagovat
Fandina
Já o Baumrukovi nepsala. Porovnávala jsem Klárku s Andrejkou. A Klárku považuji především mezi bývalými tenistkami komentátorkami za topku.
Reagovat
sojka1
ale komentuje, tak reaguji na to, ze mas pri komentovani nejradeji Klarku, jako ze neni spatny... :-))
Reagovat
Fandina
Klárka má to plus, že do toho přidává hodně osobních zkušeností z hry. Proto se mi jeví tak trochu jiná než ostatní komentátoři, které při tenise sleduji. Ona má tu výhodu i v tom, že při komentování zápasů holek s většinou hrála. Nejde jenom o zkušenosti s tenisem jako takovým, ale i o konkrétní lidi na kurtu. Což se samozřejmě časem změní, pokud bude pořád komentovat, přijdou jiné tenistky, pak už ty její zkušenosti s konkrétní osobou začnou mizet. Baumruk se mi hodně líbil ze studia na Štvanici a komentuje z nadhledem. To se mi líbi.
Reagovat
Fandina
s nadhledem
Reagovat
George_Renel
Klára je výborná komentátorka, Andrea zase bezvadná reportérka. Asi tak...
Reagovat
tommr
dneska se jednotlivý zápasy těžko tipujou, protože v každým může vyhrát kdokoli ze zúčastněných. Celkový vítězství si ale černej tým vzít nenechá ...
Reagovat
milik254
No nevím, remíza podle mě vůbec není nereálná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist