Šafářová a Záhlavová-Strýcová jsou v Québeku ve druhém kole

10. 9. 2013, 21:44
Aktuality 101
Oblíbený halový turnaj v Québeku začaly české hráčky znovu výhrami. Finalistka z roku 2009 Lucie Šafářová i předloňská šampionka Barbora Záhlavová-Strýcová na úvod neztratily set. Třetí nasazená Šafářová porazila ve dvou setech Gruzínku Tatišviliovou, Strýcová zdolala Řekyni Daniilidouovou.
Lucie Šafářová

Jako první z kvarteta českých tenistek na halovém turnaji v Québeku do hry zasáhla Lucie Šafářová. Finalistka z roku 2009 a semifinalistka ze sezony 2010 si na úvod poradila bez větších potíží s Gruzínkou Annou Tatišiviliovou, kterou v prvním vzájemném střetnutí porazila za 74 minut hry 6-3 6-2.

Šestadvacetiletá rodačka z Brna v úvodní sadě zvládla klíčový okamžik za stavu 2-3, kdy odvrátila dva brejkboly a ziskem čtyř gamů v řadě si zajistila vedení. Na začátku druhého dějství sice třetí nasazená Češka přišla o podání, Tatišviliová však brejk nepotvrdila a Šafářová zápas ukončila znovu ziskem čtyř her po sobě.

O postup do čtvrtfinále se Šafářová utká s o pět let starší Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou, se kterou ve třech vzájemných střetnutích neztratila ani set.

Ve dvou setech zvládla svůj první zápas i vítězka turnaje z roku 2011 Barbora Záhlavová-Strýcová. Sedmadvacetiletá Češka se dnes po devíti letech utkala s Eleni Daniilidouovou a řeckou soupeřku stejně jako tehdy v Indian Wells porazila.

Záhlavová-Strýcová sice v prvním setu neudržela vedení 2-0 a po nevydařeném úseku hry, v němž ztratila 12 z 14 fiftýnů, prohrávala 2-3, pak však získala čtyři hry v řadě a šla do vedení. Ve druhé sadě naopak vedla 2-0 Daniilidouová, česká tenistka ale podruhé v zápase (stejně jako Šafářová) vývoj otočila sérií čtyř vyhraných gamů. Na rozdíl od Šafářové ale o postup musela ještě bojovat, neboť soupeřku nechala vyrovnat. Závěr dějství ale sedmadvacetiletá rodačka z Plzně zvládla lépe a zvítězila 6-3 7-5.

O vyrovnání loňského výsledku se Záhlavová-Strýcová utká v repríze předloňského finále s Marinou Erakovicovou. Druhý vzájemný zápas - loni na antuce v Budapešti - vyhrála ve třech setech tenistka z Nového Zélandu.

Zítra do turnaje vstoupí také Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká, které jsou už ve čtvrtfinále čtyřhry. Sedmadvacetiletá Hlaváčková začne proti Australance Anastasii Rodionovové, s níž vyhrála tři ze čtyř vzájemných duelů. Loňskou finalistku Hradeckou čeká Chorvatka Petra Martičová, se kterou má vyrovnanou bilanci 2-2.

Už po prvním kole přišla soutěž WTA International s dotací 235 tisíc dolarů o svou nasazenou jedničku a obhájkyni titulu Kirsten Flipkensovou z Belgie. Světová čtrnáctka a semifinalistka letošního Wimbledonu podlehla hladce 1-6 3-6 Slovince Poloně Hercogové a prohrála tak čtvrtý zápas v řadě.

"Já jsem se na kurtu cítila dobře, ale Poloňa dnes hrála životní zápas a vše co k tomu mohu říct je, že jí gratuluju. Já měla skvělý rok a tím co dělám, což je tenis, se moc bavím. Někdy jste nahoře a někdy zase dole, ale dnes jsem špatně nehrála, soupeřka si zaslouží uznání za svůj výkon," chválila Flipkensová svou přemožitelku. 

Belgičanka zápas přirovnala k loňskému prvnímu kolu, kdy naopak ona vyřadila nasazenou jedničku Dominiku Cibulkovou. "Bylo to něco jako minulý rok, kdy jsem tady hrála v prvním kole s Cibulkovou a hrála jsem svůj nejlepší tenis," zavzpomínala Flipkensová.

Dvaadvacetiletá Hercogová měla parádní úspěšnost podání, po kterém v osmi gamech ztratila jen šest fiftýnů. "ÚSpěšnost mého prvního servisu byla opravdu vysoká. Dobře jsem se pohybovala a snažila jsem se vnutit soupeřce svou hru, aby se nedostala k té své," komentovala Slovinka, která zaznamenala celkově pátý skalp hráčky Top 20 a dosud druhý nejcennější po loňském triumfu nad Bartoliovou.

"Pár let se s Kirsten známe, několikrát jsme spolu trénovaly a její hru tak znám moc dobře. Ale hlavně jsem se snažila soustředit sama na sebe a nemyslet na to, že hraju s nasazenou jedničkou a obhájkyní titulu - byl by to jen zbytečný tlak," uvedla Hercogová. "Ale samozřejmě je moc příjemné, když porazíte nasazenou jedničku a obhájkyni titulu. Jsem mo šťastná," dodala tenistka, která se o postup do čtvrtfinále utká s Francouzkou Julie Coinovou.

V Québeku se po roce střetly Kristina Mladenovicová a Melanie Oudinová a znovu se z výhry raduje tenistka z Francie. Ale zatímco loni Mladenovicová v souboji o semifinále ztratila jen jeden game, letos do turnaje vstoupila vydřeným vítězstvím 7-6 5-7 6-2, které se rodilo dvě a tři čtvrtě hodiny.

- WTA INTERNATIONAL QUÉBEC -
(Kanada, tv. povrch / hala, 235.000 dolarů)
úterní výsledky (10. 09. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (3-ČR) - Tatišviliová (Gruz.) 6-3 6-2
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Daniiliduová (Řec.) 6-3 7-5 
Hercogová (Slovin.) - Flipkensová (1-Belg.) 6-3 6-1
Mladenovicová (2-Fr.) - Oudinová (USA) 7-6(5) 5-7 6-2
Matteková-Sandsová (4-USA) - Duboisová (Kan.) 6-3 6-4
Davisová (7-USA) - Giorgiová (It.) 6-7(5) 6-3 6-2
Karatančevová (Kaz.) - Sadikovicová (Švýc.) 6-3 6-4
Coinová (Fr.) - Larcherová de Britová (Portug.) 7-6(5) 7-5 
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Fichmanová (Kan.) 6-4 6-0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

101
Přidat komentář
tommr
ale její výkon moc přesvědčivej nebyl. V prvním i druhým setu nedokázala set dopodávat, první pak ještě zachránila v TB, o druhej ale zbytečně přišla. Opravdu dobře zahrála jen ve třetím setu i když tam jí trochu pomohla i sama Rodionová, která začala kupit hloupý chyby ...
Jinak Rodionová je neskutečně protivná hráčka. Ani se Andree nedivím, že jí po zápase nepodala ruku. Já bejt na místě Andrey tak jí taky ignoruju ...
Reagovat
Fandina
Zápas neměl grády, ale hlavně, že Andrejka vyhrála. V příštím kole Davis, tak uvidíme, co Andrejka předvede tam.
Reagovat
tommr
no s dnešním výkonem by Andrea proti Davisový neměla šanci. Snad se ale Andrea dokáže v osmifinále vyburcovat k trochu lepšímu výkonu ... :)
Reagovat
Fandina
Davis Andrejku porazila letos na trávě a vzhledem k tomu, jak je Davis útočná, obávám se, že Andrejku zase přehraje. Ale uvidíme. Andy pojď!
Reagovat
Fandina
Hezké fotky z Quebecu na úvodní stráce oficiálního webu WTA, Lucka, Andrejka, Bára ...
http://www.wtatennis.com/
Reagovat
Fandina
Andy pěkně s přehledem. První set v TB je doma. Tak ještě jeden Andrejko ... pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
a 2. set je ........
Reagovat
Fandina
bohužel a Andrejka vedla 4:2 a 5:4. Vypadalo to že to v pohodě dohraje. Podle mě hraje o chlup líp než Rodionova, tak snad to ve třetím už dotahne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad jí ten chlup pomůže ve 3. setu :)
Reagovat
Fandina
a teď 4:1 tak by set mohl být i s větším chlupem ... úsměv
Reagovat
Fandina
5:1 tak Andrejko, dopodávej a je to!
Reagovat
Fandina
Andrejka třetí set v pohodě. Gratulka a zase držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva, Andy má v singlu větší úspěchy než Lucka, gratulka :)
Reagovat
tommr
zatím jsou na tom Lucka a Andrea v singlu zhruba stejně špatně. Obě hrajou v singlu výrazně hůř než v deblu ...
Andrea se před Lucku dostane v žebříčku pokud bude v Quebecu dál postupovat. Její soupeřka v příštím kole Davisová bude ale mnohem silnější než byla Rodionová a pokud se Andrea výrazně nezlepší tak na ní nejspíš skončí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že singl není až tak jejich parketa, ale prostě mi připadá, že Andy hraje líp, když jsem jí viděla jak hrála s Cadantu, než se chudák složila, tak byla dobrá... Lucka by mohla mít na víc, když jí jde servis, ale celkově hodnotím Andy, že má lepší výsledky. :) A opovaž se mi odporovat :)))))))
Reagovat
tommr
úspěch v deblu na USO se na její hře v singlu bohužel nijak pozitivně neprojevil. Lucku ted čeká velkej pád v žebříčku někam ke 150.místu, protože neobhájila lonský finále a příjde tak o 200 bodů ...
Reagovat
Fandina
Bohužel. Momentálně to vypadá na 129 místo, ale snad Lucka ještě zaboduje do konce roku v nějakém turnaji, aby se zase mohla vrátit zpátky. Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
No, takže prohrála 1. set, chjoo ..ve 2. 4:2. Hmm.
Reagovat
Fandina
teď alespoň srovnala na 4:4 tak LUcko zkus ještě otočit. Pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, 5:5, to jsem teda zvědavá...
Reagovat
Fandina
6:6 TB Lucko dej to, věřím ti!
Reagovat
PetaM
:(
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, no.
Reagovat
Fandina
Tak nic. Ani set nebyl. 7:1 v TB. Jenom 1 eso Martic 7. škoda Lucko!
Reagovat
smazaný uživatel
Andrea hraje po nich? Na tu je stream, hurá.
Reagovat
Fandina
Zřejmě až po zápasu Garcia McHale, stream je ale dost rozmazaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem koukala, ale ony tam jsou nějak na začátku ne? To vypadá na dlouho...
Reagovat
Fandina
Teď je to 2:2 ve třetím setu a přetehují se. I druhý byl vyrovnaný a TB a hrály ho hodinu viz přehled zápasu. Půl hodinu maximálně ...
http://www.livesport.cz/zapas/txmluRHd/#prehled-zapasu
Reagovat
Fandina
Cristine nakonec vyhrála 6:3. Tak a teď Andy ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Ty černý podkolenky jsou hrozný, já si nemůžu pomoct :)))
Reagovat
Fandina
Druhá Bethanie Mattek?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal zarobil na US Open
3,6 mil dolarov
ale dane v Spain su 56%
nechapem prečo nebyva v Monte carlu:DDDD
Reagovat
VlS
zaplatí daně v Americe a moc bych se divil, kdyby Španělsko nemělo s USA dohodu o zamezení dvojího zdanění. Domicil má spíš význam pro příjmy z reklam a jiných aktivit než kvůli penězuům z turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Ach tak ta by išla:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fajn, že Masha chce hrát v Istanbulu a snad bude v pořádku. :) Jinak mě taky potěšila její odpověď na otázku, co bude dělat, až nebude hrát tenis... Jsem rád, že Masha chce hrát ještě hodně dlouho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozdíl od Grigora :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká bude hrát s Petrou Martic, hrály spolu naposledy před dvěma lety, tam vyhrála Petra ve třech setech a dva zápasy předtím Lucka ve dvou. Tak přeji Lucce, aby na to předešlé navázala, a nakopnutá po úspěchu v deblu a po předešlých problémech se zdravím zase vyhrála i v singlu. Martic je sice favoritkou, ale i tak. Držím palce Lucko, pojď!

Andrejka bude hrát proti Rodionové, bilance vzájemných zápasů 3:1 a i podle sázkovek je favoritkou. Tak moc přeji výhru a tenhle zápas by měl být k vidění, tak se těším, že Andy bude hrát tak dobře jako na US Open v deblu a vyhraje. Andrejko držím palce, pojď!
Reagovat
tommr
jsou nějaký zápasy z Quebecu k vidění na Slovak Sportu nebo jsou odtamtud jen streamy? :)
Reagovat
PetaM
Nova Sport by měl dávat Quebec ... Ale asi až od Semi ... :)
Reagovat
Fandina
Na Slovak Sportu dávají Taškent, ráno live, večer opáčka. Quebeck nedávají.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu ted jsem v programu objevil, že Nova Sport odvysílá z Quebecu semifinále (v pátek) a finále (v sobotu). Snad se tam aspon jedna z našich holek dostane ... :)
Reagovat
dadaft
až od semi? bývá zvykem minimálně čtvrtfinále...
no nic - Barbora - Polona a Lucka a Eugenií, to by byla hezjká semi. ))
Reagovat
Fandina
také by se mi to semi líbilo. Eugenie laufuje a jestli bude Lucka hrát jako včera, tak bych jí věřila i proti ní. Poloňa Bára také super a ne nereálné. Báro, Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Genie je fajn, ale já bych tam rád viděl Kiki. :)
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že jedna z nich tam bude!
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki postoupila do 2. kola, takže jsem spokojený. :) Na její zápas proti Melanie Oudin asi dokonce byl stream, ale hrálo se to hodně v noci... Podle průběhu (odkaz níž) to byl hodně vyrovnaný zápas, hlavně v prvním a druhém setu. V 1. setu díky bohu za ten rebrejk, co Kiki získala na 6:6. Ve 2. setu bohužel rozhodlo, že Kiki ztratila servis za stavu 5:6. Třetí set už byl asi víc v pohodě. Kiki získala hned na začátku brejk a to bylo nejspíš rozhodující.
http://www.livesport.cz/zapas/KYGFMCnH/#prubeh-zapasu;1

Podle tweetů, co Kiki napsala, to byl velmi dobrý zápas z obou stran. Kiki dala mj. 12 es, což je hezké číslo. :) Ve 2. kole ji čeká vítězka zápasu Hradecká - Martic.
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/377657992679665664
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/377658924742098944

Jenom škoda, že v Taškentu prohrála Donna Vekic ve 2. kole. Je ale fakt, že Olga Govortsova není žádná snadná soupeřka. Na ten zápas bohužel nebyl stream... Z Taškentu jsem se dneska díval na zápas Burnett - Ozaki, který byl hodně vyrovnaný. Díval jsem se na to, abych omrknul Nastassju, která nakonec vyhrála v tie-breaku 3. setu. V závěru rozhodla její bojovnost a chyby japonské soupeřky... No a jak jsem na to koukal, tak to vypadá, že Nastassja Burnett bude v mém letošním žebříčku krásek docela vysoko. :)
Reagovat
Fandina
Na Tenisportálu dnes upoutávky na DavisCup ... pěkné
Reagovat
Frick
Jsou aut. Sakra práce. :-( Jak to chtěj prolomit a dostat se zpátky kam patřej? Nebo nad Kristýnou už zlomit hůl a smířit se s tim, že to bude hráčka mezi 100. - 150. místem?
Reagovat
tommr
s Kristýnou to nevypadá moc dobře. Sice se snaží, ale žádnej pokrok nedělá a myslím si, že se bude pořád plácat v tý druhý stovce. Totéž asi nejspíš čeká i Karolínu, která zatím těží z toho jednoho vyhranýho turnaje, ale brzy nejspíš z tý první stovky taky vypadne ...
Petra Cetkovská je trochu jinej případ. To je nesporně velice talentovaná hráčka, ale brzdí jí ty neustálý zranění. Vzhledem k jejímu věku se už nedá čekat, že by to dotáhla dál než někam na pomezí první a druhý stovky ...
Reagovat
carolyn
Tak co myslíte, vrátí se?

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/507773-mozny-navrat-vaidisove-no-comment-odmitl-stepanek-berdych-se-divil.html#hp-sez
Reagovat
Frick
To není snad uvařený z vody tam ten článek. To je ze chcanek...
Reagovat
carolyn
:-))
Reagovat
carolyn
Tady máš ten včerejší článek :-) ale taky mi to přijde přitažený

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/507440-vaidisova-udajne-chysta-velky-navrat-na-kurty-s-benesovou-uz-pracuji-na-kondici.html#article-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
Já to beru s hodně velkou rezervou, ovšem možný je všechno, nebyla by přece jediná, která se vrátí. Nicméně uvidíme, jestli bude stát opravdu na kurtu :))))
Reagovat
Frick
Nicole Vaidišová bude do 31.12.2014 v TOP 100

Kolik tomu dáváte %? Já 33,33%
Reagovat
Frick
Koriguju na TOP 150...
Reagovat
carolyn
jako je to možné,proč by se vrátit nemohla, ale jak říká Berdych, dělat informaci podle fotky od někoho z twittwru je fákt praštěné :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co chceš na sportu.cz že jo? Tam mi přijdou, že všichni redaktoři si tam denně balí pár rostlinek, hlavně když jsem kolikrát četla jejich reportáže online, to jsem měla pocit, že dostali zrovna všichni vycházky :)))))
Reagovat
tommr
já doufám, že to aspon zkusí, ale na nějakej větší úspěch moc nevěřím. Přece jen ta pauza byla hodně dlouhá a Vaidišová nebyla zas tak dobrá jako třeba Clijstersová nebo Hingisová, aby mohla na tak dlouho beztrestně vysadit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hele nevíš, třeba jí ta partnerská krize a rozvod naopak nakopnou.. někdo je z toho složí, někdo naopak dostane motivaci jak začít znova..:)
Reagovat
carolyn
Tak vzhledem k jejímu věku by to zkusit měla. Přeci jen svého času jí to šlo dobře. Jen nechápu to rozhodnutí ukončit kariéru v jednadvaceti letech. Ale její věc. Jen mě tak napadlo, vzhledem k Radkovu vyjádření se(teda pokud je pravdivé) a vzhledem k tomu že končila s tenisem po svatbě a chce se vrátit ted po rozvodu, zda v tom nebylo něco jiného než jen ztráta motivace...

Lunej:
no to jooo, kdo ví jak to tam pachtěj, proto je lepší brát infa ze zahraničních webů. ALe když jsem na seznam.cz a vidím to tam, tak si to i tak přečtu :-))
Každopádně tyto informace o návratu nejsou nikde podložené, tak možná zbytečně tu o tom debatíme. Možno počkat na to až to oznámí ona sama :-)
Reagovat
Fandina
Nicol by to určitě zkusit mohla. Ostatně Štěpec se do špičky také dostal až v 25 letech, takže proč ne ona, když už tam jednou byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Jenže novináři dobře vědí, že se chytí spousta drbůchtivých čtenářů :))))
Reagovat
tommr
určitě to mohlo nějak souviset se Štěpánkem. Ztráta motivace je jen taková fráze, která se používá na zakrytí skutečnejch důvodů ...
Ale at už ten konec byl z jakýhokoli důvodu byla to velká chyba, kterou nebude snadný napravit. Je těžký se vrátit i po přerušení kariéry na pár měsíců, po přerušení na pár let je to skoro nemožný ...
Reagovat
Fandina
Novináři se chytí všeho, ale Iveta tu fotku dala na twitter a k tomu komentář, takže ona ví, proč to tam dávala. Potom není divu, že to druzí komentují. Jedině, že by to tam dal někdo za jejími zády a vyfotil je, když s Nickol byly ve fitku ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
V poho, je každýho věc, co si dá nebo nedá na sociální síť, musí pak počítat i s následky :)) Já jen prostě články o známých lidech beru prostě s nadhledem :)) A hlavně je mi to jedno :))
Reagovat
Fandina
Tak to jsme dvě, já beru obecně články v novinách s nadhledem. Samozřejmě kromě toho, že mi někdo napsal jaké bylo počasí, tomu věřím, ale také se dá v tom udělat chyba. To je samozřejmě nadsázka, ale píši úmyslně, jaké bylo počasí, ne bude ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já asi souhlasím s příspěvkem tommra (13:52). Ona je otázka spekulovat o něčem, co ještě není jisté. Na druhou stranu, jen tak by to Ivet na Twitter asi nedávala... Nicole byla svého času velmi dobrá tenistka (Top 10) s agresivním pojetím hry, které dneska všichni tak vyžadují. Jenže pak se asi její přístup změnil k horšímu a když končila kariéru, tak byla ve druhé stovce... Nevím, jak se za ty roky udržovala v kondici, ale tenis asi moc nehrála. V tom je třeba rozdíl mezi ní a Martinou Hingis, která hrála aspoň exhibice. Takže si myslím, že pokud se Nicole rozhodne k návratu, tak to nebude nic jednoduchého. Ale řekl bych, že na Top 100 jí věřím. Dál už si netroufám odhadovat... Její výhodou určitě může být pořád mladý věk. Vždyť Nicole je stejný ročník (1989), jako třeba Vika.
Reagovat
Fandina
Co se týká Nicol, tak asi nikdo neví, jak tenis v mezidobí hrála, jestli vůbec, nebo často. Třeba vloni napsala Andy Murryho máma, že jí viděla trénovat se Štěpulou. Je otázkou, jak hraje. Jestli dovede porazit Ivet při vzájemném zápase, tak proč ne. Samozřejmě nadsázka ... úsměv
Reagovat
carolyn
tak koukám, že jsme debatu stočili trochu jinam, než původně bylo myšleno:-))
Já to sem dala spíše proto, aby jste se vyjádřili k tomu co si myslíte o návratu Nikol k tenisu a zda si myslíte že se skutečně vrátí.
Kluci se vyjádřili k tématu, kdežto my jsme se vyjádřili k sport.cz a už to zase jelo jinam. JAk to novináři mají, myslím, víme všichni, k tomu netřeba komentář :-*
Reagovat
Roger_Federer
No, tak pokud to blaziva Nikol mysli važne, rozhodne ma nato hrat min. Top 50, času ma spoustu, je ji teprve 24.. Ma zkušenosti a dost dobre zaklady z absolutni špičky..Byla top 7(pokud se nepletu), v 17 letech hrala vyrovnane zapasy se Serenou a dalšimi..Pokud dokaže najit motivaci pro navrat, rozhodne ma obrovske šance..
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jsme moc neodbočily ne? tím, že tomu článku člověk moc nevěří, tak tím pádem se neví, jestli se vrátí, protože se neví, jestli to má vůbec v úmyslu:)))
Reagovat
carolyn
Dííííky :-)
přesně tak jsem to měla namysli - aby se k tomu takhle vyjádřili všichni kdo chtějí :-*
Reagovat
carolyn
to jo, ale spíš mě šlo jen o názor lidí, bez toho zda to má v úmyslu nebo ne, prostě jen názor na to kdyby zase hrála ....
víš jak jen tak nezávazně
Reagovat
smazaný uživatel
Jo chápu.. já ji moc nesledovala v té době, když hrála. Navíc si myslím, že žádný rozvod není příjemný, takže se může klidně stát, že se do toho obuje a vrátí se, třeba jí to pomůže. Ovšem jak obstojí v dnešní silné konkurenci nevím, ani si neumím představit, jak by musela na sobě makat. Ale je mladá, takže šance má, já jí přeju :)
Reagovat
Fandina
jsi majitelka Tenisportálu, tak sem přece musíš dávat podněty k diskusi.
Reagovat
carolyn
mě by právě zajímalo, jak by obstála, kdyby to znovu zkusila, ne náhodou byla 8. na světě nebo kolikátá už si to přesně nepamatuju.
Tak bylo by to zajímavé, že. po 3 letech se vrátil a v jejím věku, proč ne
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně obdivuju každýho, kdo má chuť a hlavně vůli na sobě zapracovat... a vrátit se zpět do vrcholového sportu určitě vůli vyžaduje. Jistě celou dobu, co byla s Radkem a mimo tenisové dění nedržela v ruce jen vařečku, takže by to bylo fajn, kdyby se jí to povedlo. :)) Jak jsem psala, je mladá, jak je ctižádostivá a cílevědomá se ukáže, pokud to myslí vážně :)
Reagovat
Fandina
článek o možném návratu Nicole je i na německo-rakouském serveru:
http://www.tennisnet.com/oesterreich/welttennis/damen/Kehrt-Vaidisova-auf-die-WTA-Tour-zurueck/5163859
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska hraje Lucka H a Andy, tak doufám, že jim singly vyjdou :)
Reagovat
dadaft
hm, tak když jsem kouknul na LiveScore, tak Petra C. pžišla o dobře rozjetý set, dokonce se setbolem na příjmu. ((
njn, to jsou ty tenisové zkoušky.
tak to Petro koukej otočit, protože Mařka-Terka to zvládla ve dvou a na váš zápas bych se vcelku dost těšil. ))
Reagovat
dadaft
v obou setech Petra vedla 4:1 a oba prohrála. ((
Reagovat
tommr
a to je třeba ještě dodat, že v obou setech měla Petra k dobru dva brejky tzn. nejen že vedla 4:1, ale ještě byla na podání. Ztratit takovej zápas je opravdu umění ...
V žebříčku si Petra přesto trochu polepší, protože nemá odehranej plnej počet turnajů a každej bod kterej ted získá se jí tak započítává ... :)
Reagovat
George_Renel
kvituji, že Plíškovic dvojčata hrají každá ne jiném turnaji. Myslím, že to dlouholeté turnajové soužití je svazovalo. Jestli je to trochu nakopne - bude jen dobře. Jestli budou pokračovat ve výkonech krok dopředu dva kroky dozadu, vidím to na paběrkování na hranici stovky. A to by byla škoda.
Reagovat
Frick
že všichni byly favoritkama - v zásadě jen splnily povinnost...
Reagovat
smazaný uživatel
První kola vypadají dobře, snad jen Eva v Taškentu, kde se jí tradičně daří propadla a půjde žebříčkově dolů. Je zajímavý že Quebec je pro naše holky tak úspěšný. Je fakt že po US open ty nejlepší odpočívají a naše jsou po brzkém vyřazení asi svěží. Docela mě překvapilo, že holky Plíškovic hrají každá jinde, hlavně Karolína, nevím co jí to bodově a herně v Číně dá. Moc to nechápu. Jsem taky zvědavý na Háčka v singlu, bylo by to fajn využít formu.
Reagovat
tommr
už ráno vyhrála Petra Cetkovská v Tashkentu a večer se k ní přidaly i Lucka Šafářová a Bára Strýcová. Všechny potřebujou body jako sůl, aby se už dál nepropadaly žebříčkem ... :)
Dobrá zpráva je i to, že nasazená jednička Flipkensová vypadla už v prvním kole. Flipkensová tak neobhájila lonskej titul, v žebříčku se o pár míst propadne a nebude už pro Petru Kvitovou představovat bezprostřední ohrožení ... :)
Reagovat
PetaM
Ještě kolem 3 postoupily Háčka :) Ale o tom už jsi určitě psal :) :)
Reagovat
Fandina
A také Plíškovky v singlu, každá na jiném turnaji ITF.
Reagovat
tommr
o Háčkách je tu samostatnej článek. A navíc vlastně vyhrály už včera ... :)
Reagovat
Fandina
ne ne ne ... Háčka postoupily dneska, podle našeho času, začaly hrát ve 3:10 hodin :-)))
A jinak mě je jedno, jestli Kirsten neobhájila, přeji Petře, aby se jí dařilo a postupovala výhrami a také se říká Přej a bude ti přáno ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka, i když jsem to neviděla, tak snad se ti už bude dařit :)))
Reagovat
smazaný uživatel
pojd! :-)
Reagovat
VlS
:-) dík za podporu mojí nej
Reagovat
smazaný uživatel
Se ti to hezky rýmuje..:)) nemáš zač, Lucka je skvělá, jen kdyby se jí víc dařilo, protože má na to, ale je škoda, že zatím nepodává takové výkony.
Reagovat
smazaný uživatel
pistolnice jeste zpresni musku.. musi! :-)
Reagovat
Fandina
Lucka v pohodě a s přehledem. Gratulka i Báře. Super a jen tak dál!
Reagovat
Frick
Dneska holky vyhrály co mohly :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist